Author Topic: Fernando Santos  (Read 192190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4220 on: September 23, 2009, 11:55:52 »
ειχα πει οτι θα την κανω να ηρεμησω για λιγο αλλα τελικα αποδεικνυεται οτι δεν κρατησα τον λογο μου μαλλον δεν με αφηνει η τρελα. ειναι πιο πανω η αρρωστεια μου για τον ΠΑΟΚ απο πολλα πραγματα φαινεται. αυτο που 3 μερες τωρα δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν εφυγε ο σαντος .τι περιμενουνε ? να κανεις και 2 ακομη ηττες στην αθηνα και την κυριακη το βραδυ το κοντερ να μας δειχνει μονο πανω απο τον πανθρακικο? καναμε μεχρι σημερα και δεν εφυγε ο σεπτεμβρης ακομη τοσες ηττες οσες καναμε περυσι ολη την χρονια? γιατι και σημερα θα χασουμε και την κυριακη γιατι πολυ απλα το ξερουν και οι παικτες που δεν το γουσταρουν οτι με 2 ηττες ακομη και με 2 χ μας χαιρεταει ο δον. επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε να μεινει μεχρι τελος της χρονιας για να αξιολογηθει . μα θα φυγει και τοτε απλως θα εχουμε τερματισει παλι σε καμια 9η θεση . προλαβαινουμε να σωσουμε την χρονια με εναν νεο προπονητη ,ειδικα στον θεσμο του κυπελλου αλλα και στα πλαυ οφ. για μενα το υλικο ειναι τοσο καλο οσο να συναγωνιστει τις ομαδες της αθηνας. και μπορει.μπορεις να πας με υπηρεσιακο προπονητη ακομη και μεχρι τελος της χρονιας ή εστω μεχρι ενα σημειο οσπου ο νεος κοουτς θα δει τι παιζει. επισης θα σας γραψω κατι τωρα που θα ουρλιαζετε μερικοι αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. καταλληλοτερος προπονητης για αυτην την εποχη και για αυτον τον ΠΑΟΚ ειναι μονο ο αγγελος .προσεξτε τι γραφω .για αυτην την εποχη και για αυτον τον ΠΑΟΚ .δλδ που δεν εχει να ξεκινησει και να στησει ομαδα απο την αρχη που εχει εναθεμα εκει αλλα που βλεπει γηπεδο οσο κανεις αλλος. το γραφω αν και δεν ειμαι αγγελοσκυλο σας το τονιζω,γενικα οι προπονητες ποτε δεν με εκαναν να ασχολουμαι μαζι τους γιατι πιστευω οτι θελεις υλικο πρωτα. οι προπονητες ειναι να συζητας για αυτους μονο οταν ειναι να φτγουν.αλλοιως βρισκεις εναν παλιο παικτη που ξερει τι γινεται κυριως για να σωσει τα πρωτα αποτελεσματα.παντως μετα απο οσα εγιναν ο σαντος ειναι τελειωμενη ιστορια και η παραμονη του μονο κακο θα κανει. επισης οι παικτες ξερωντας οτι φευγωντας ο σαντος πρεπει να παιξουν γιατι ειναι οι επομενοι στη σειρα. και δεν το γουσταρουν.
καλα στομαχια οσοι πατε σημερα και οσοι το δειτε απο την τιβι. τουλαχιστον αυτο θα το τηρησω και βλεπω. το μονο σιγουρο ειναι οτι το σημερινο ματς δεν αντεχω ουτε στο ραδιοφωνο να ακουσω. μονο το τελικο αποτελεσμα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4221 on: September 23, 2009, 12:07:21 »
οπως ξερετε ειμαι απο αυτους που γουσταρουν τον σαντος.ποσταρω τρεις μερες μετα απο το καζο οχι γιατι κρυφτηκα τωρα στα δυσκολα που ολοι εχουν πεσει να φανε το σαντος αλλα γιατι απο την πικρα οχι ν ανοιξω τον υπολογιστη δε μπορω,αλλα ουτε να βγω κι απο το σπιτι.anyway αυτο δεν εχει και πολυ σημασια.
γι ακομη μια φορα τασσομαι υπερ της παραμονης του σαντος για τους εξης λογους.
1=δε θεωρω πρωτον οτι τη δεδομενη χρονικη στιγμη θα κανει καλο η αλλαγη του προπονητη.εχω ακουσει για κατι κετσπαγια,κοσμι και ειλικρινα το λεω με πιανουν τα γελια.για τον μονο προπονητη που θα συζητησουσα ειναι ο φατιχ τεριμ γιατι πραγματι αυτος ειναι καλυτερος απο το σαντος.
2=οι προπονητες κατε με κρινονται στο τελος της χρονιας και κυριως εκ των αποτελεσματων.φετος πιστευω οτι για τον ΠΑΟΚ ταβανι ειναι η 4η θεση.ο θεσμος του κυπελου ειναι μια αλλη ιστορια.αν δλδ τωρα αλλαξουμε προπονητη θα μας φερει το πρωταθλημα?
3=ο σαντος κανει λαθη πραγματι.πλεον κι εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι μεγαλος looser στα ντερμπι.αλλα προτιμαμε ενα προπονητη που θα νικαει το gay και το ρουλη και θα κανει συνεχεια γκελες?τοτε εχουμε στανταρ εξασφαλισμενη τη 6η θεση και κατω.
4=το καλοκαιρι προφανως και πρεπει να ξαναγινει σοβαροτατη συζητηση για το αν πρεπει ο σαντος να μεινει ως το 2012.αν κριθει οτι δεν κανει τοτε κοιταμε μπροστα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4222 on: September 23, 2009, 12:11:52 »
Μου αρεσει που μας πειραζει οτι πηγαν οπαδοι στην προπονηση,οχι 30 αλλα 1030 επρεπε να πανε και να μοιρασουν καμια φαπα να καταλαβουν που παιζουν.
ρε συ North γιατι να συμβει κατι τετοιο αδερφε μου?γιατι δεν εχουν καταλαβει σε ποια ομαδα παιζουν?γιατι το προτεινεις αυτο?

northeagle_4

• Guest
« Reply #4223 on: September 23, 2009, 12:16:56 »
γιατι δεν μπορω τις υποδειξεις να ειμαι περηφανος που εχασα με κατω τα χερια απο την μπαρτσελονα.....εεεεεεεε τον ολυμπιλαγο........ ουτε μπορω το ανεμελο και χαρουμενο υφακι μετα απο ηττα απο παικτες και προπονητη.Δυστυχως οι μονοι που στεναχωρεθηκαν και στραβωσαν ασχημα πραγματικα ειναι καποιοι στην Παε,καποιοι παικτες και ο κοσμος....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #4224 on: September 23, 2009, 12:17:17 »
νικο γιατι απλα αδερφε δεν εχουν καταλαβει σε ποια ομαδα παιζουνε..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4225 on: September 23, 2009, 12:27:35 »
ρε παιδια ειλικρινα το ρωταω γιατι δεν εχουν καταλαβει σε ποια ομαδα παιζουνε??ισως ειμαι βλακας αλλα εξηγηστε μου.περσι ξερανε και φετος δε ξερουνε? ???

bagos1

• Guest
« Reply #4226 on: September 23, 2009, 12:46:24 »
μπορεί να μαζέψαμε πολλές βεντέτες και όπως οι γκόμενες κανουνε ναζάκια και βγαζουνε νυχάκια

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4227 on: September 23, 2009, 12:58:55 »
Μου αρεσει που μας πειραζει οτι πηγαν οπαδοι στην προπονηση,οχι 30 αλλα 1030 επρεπε να πανε και να μοιρασουν καμια φαπα να καταλαβουν που παιζουν.Παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟΚ και τρελλιτσα για περηφανειες οτι φαγαμε μονο δυο να τα κανει στον απολλων καλαμαριας.Αντε γιατι στηριζουμε στηριζουμε Σαντος θα κατεβασουμε και παντελονια σε λιγο.Δεν αμφισβητο την προπονητικη του ξια αλλα πλεον ειμαι πεπεισμενος 1001% οτι αυτος για τον ΠΑΟΚ δεν κανει.
  Δεν εδιωξε τον ζαγορακη κατσαρης και γκαγκα και θα τον διωξει ο σαντος...ρε δεν παμε καλα.Το καλο του ΠΑΟΚ επιβαλλει ή σκληρα μετρα σε ολους ή αμεση απομακρυνση του σαντος.
  Αυτο το παραυθι παλι που ξεθαψαμε οτι φταινε οι παικτες εμενα δεν με πειθει.Πες φταινε και οι παικτες αλλα την τελικη εθυηνη την εχει ο σαντος.Θεωρεις οτι θελεις να σε φανε μια κλικα παικτων ? Στην εξεδρα τους στελνεις σαντος ΔΕΝ τους ξεκινας βασικους.
-Ποιος καταρτιζει το ροστερ ?
-Ποιος ανακοινωνει την αποστολη?
-Ποιος καταρτιζει την ενδεκαδα?
-Ποιος ειναι αμεσα υπευθηνος για πειθαρχικα παραπτωματα και το κλιμα στα αποδυτηρια ?
-Ποιος οφειλει να κραταει κλειστα τα αποδυτηρια ?
  Αν τα εκανες ολα αυτα με του παικτες που δηθεν θελουν να σε φανε θα ημουν μαζι σου και φανατικα μαλιστα,αλλα εισαι λιγος και κοιτας την παρτυ σου.

+

οι παπαγαλοι τρεχουν να μας πεισουν οτι για ολα φταει ο βερον  :tikitaka:

οταν ο προπονητης σου κανει τετοιες δηλωσεις μετα απο ηττα  ο λινο και ο καθε λινο θα σκεφτουν=> οκ μια χαρα ειμαστε εδω,,λιγη προσπαθεια και ολα οκ. χασεις κερδισεις στα @@ μας.

και του χρονου παλι κλαρινο απο τοροσιδη.

οσο και καλος προπονητης να ειναι το ατομο δεν νοιωθει. ουτε ενα συγνωμη στον κοσμο 2,5 χρονια ουτε μια αναλυψη ευθυνης.

χανει κερδιζει το ιδιο μιζερο προσωπο. μας πουλανε παραμυθι οτι χανουμε απο γαυρο γιατι ο κοσμος το θελει πολυ αλλα ουτε με την αεκ τον κερδισε ποτε.

τωρα για προγραμματισμο και χρονο και 3ετη πλανη να πω οτι ουτως η αλλως η ομαδα εκανε βηματα πισω και οχι μπροστα. προγραμματισμος δεν ειναι να παρακαλας 31 αυγουστου τον βαζελο να σου δωσει δανεικο παικτη. ο βασικος στοχος της χρονιας για οικονομικους λογους χαθηκε ( χερενφειν ).

οποτε ας κοιταξουμε μπροστα,,,να παρω πανιωνιο και ατρομητο και να χανω παλι ολα τα ντερμπι τι θα κερδισω? παραπανω απο 4ος αποκλειεται να βγω...

εκει που μπορεις να πετυχεις κατι ειτε στο κυπελλο ειτε στα πλει οφ παλι κλαρινο απο τον καθε παντοβιτς θα κανει.
αυτο λενε τα αποτελεσματα

καλος προπονητης,τιμιος (μεταγραφες),εκανε μια οργανωμενη προσπαθεια και η ομαδα κερδισε σε περιουσια απο τα κονε του ( βιερινια ) σε εφτασε σε ενα σοβαρο επιπεδο αλλα μεχρι εκει.
ειναι λουζερ. ας προχωρησουμε παρακατω.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4228 on: September 23, 2009, 13:08:20 »
μην νομίζεις σήμερα που παίζουν με μια υποδιέστερη ομάδα θα καταλάβουν σε πια ομάδα παίζουν ...μια χαρά θα παίξουν (πέρσι τα "περνες" και όλα μια χαρά....φέτος δεν τα παίρνεις ως τώρα και βγήκαν τα άπλυτα στην φορα )....

ps: μήπως ευτυχώς που bike το 2 goal του γαύρου και θα δούμε άσπρη μέρα?
ps2: "αναρωτιμε" με ένα x και δηλώσεις santos "παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα αλλα σταθήκαμε άτυχοι στην φάση του φειλόμενο " θα μας κοίμιζαν για καιρό ακόμα?
ps3:μπορώ να γράφω πολλά ps
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4229 on: September 23, 2009, 13:11:18 »
η προσωπολατρεια αλλα κ η διαμορφωση αποψης με βαση αυτην(την προσωπολατρεια) συνεχιζεται..
αυτα απο μενα..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4230 on: September 23, 2009, 14:27:58 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4231 on: September 23, 2009, 14:29:02 »
http://www.youtube.com/watch?v=cenkSYSbJaE (Embedding disabled, limit reached)

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4232 on: September 23, 2009, 14:31:20 »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #4233 on: September 23, 2009, 14:35:49 »
http://www.youtube.com/watch?v=T3MaJ3VXxmU (Embedding disabled, limit reached)

ΠΑΟΚ ΡΕ!

Ουτε Σαντος, ουτε πουλοι, ουτε τιποτα

ΠΑΟΚ
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4234 on: September 23, 2009, 14:44:34 »
http://www.youtube.com/watch?v=fM2tVZ0UtVc (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=lVztNmESh_c (Embedding disabled, limit reached)

Βλεπουμε μπροστα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4235 on: September 23, 2009, 15:25:13 »
καταρχήν δεν ξέρουμε που είναι η κόντρα μέσα στην ομάδα....
είναι μεταξύ προπονητή και κάποιον παιχτών?
είναι μεταξύ παιχτών και παιχτών ??

μιλάμε όλοι και βασικά δεν ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα...

λέει ο north ότι αν ένας παίχτης κάνει πουτάνα την ομάδα να τον στείλει στην κερκίδα...
προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό κάνει πλέον με τον Bερών και εμείς ενώ μας δείχνει ο προπονητής ότι το μαύρο πρόβατο είναι ο Bερών, καθόμαστε και κράζουμε τον προπονητή γιατί δεν τον βάζει... πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο γίνετε και με τον Sergio...

ΕΓΩ προσωπικά αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε παίχτες η προπονητή θα διαλέξω τον προπονητή γιατί αν δόσεις αέρα στους παίχτες και τον επόμενο που θα τους φέρεις θα ξέρουν ότι αν δεν τον γουστάρουν μπορούν να τον στείλουν... και κάπου εκεί χάνεται η μπάλα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4236 on: September 23, 2009, 15:53:11 »
μπραβο ρε φιλε που θετεις το προβλημα στη σωστη του βαση..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4237 on: September 23, 2009, 16:44:22 »
Μου αρεσει που μας πειραζει οτι πηγαν οπαδοι στην προπονηση,οχι 30 αλλα 1030 επρεπε να πανε και να μοιρασουν καμια φαπα να καταλαβουν που παιζουν.Παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟΚ και τρελλιτσα για περηφανειες οτι φαγαμε μονο δυο να τα κανει στον απολλων καλαμαριας.

Αυτό δεν πειράζει και συμφωνώ μαζί σου,έτσι θέλει για να μας καταλάβουν, άλλο όμως να πάνε και να προσπαθούν να επιβάλουν την άποψη τους

mpougatsas

• Guest
« Reply #4238 on: September 23, 2009, 21:04:18 »
μπορεί να μην ευθύνεται 100% αυτός για το σημερινό αλλά σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης και η καρέκλα του έχει αρχίζει να τρίζει επικίνδυνα πλέον.. κυρίως γιατί δεν έχει πάρει ούτε ένα κρίσιμο παιχνίδι, με την πλάτη στον τοίχο ως τώρα. αντε να δούμε και την κυριακή τι θα δούμε,, περαστικά μας και πάλι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4239 on: September 23, 2009, 21:05:46 »
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ 0-1 ΣΗΜΕΡΑ...

ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ