Επιτελους ψυχραιμες αποψεις. Συμφωνω με Δικεφαλο
Για μενα ο Σαντος πρεπει να μεινει, και ναι, να κριθει αυστηροτατα στο τελος της χρονιας! Οπως ομως και ολοι στο αγωνιστικο τμημα. Εχω γραψει πολλα θετικα για τον προπονητη του ΠΑΟΚ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι "Σαντικος", εγω μονο ΠΑΟΚ ειμαι και το καλο του κοιταω.Μακαρι στο τελος της χρονιας ο επομενος που (αν) ερθει να κανει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη. Ομως αλλαγη προπονητη τωρα ειναι λαθος. Γνωμη μου.
Το ηλεκτροσοκ που λενε μερικοι οτι χρειαζεται μπορει να γινει και με αλλο τροπο.Τον τροπο πρεπει να τον βρει η διοικηση, εγω οπαδος ειμαι. Ξαναλεω, το πιστευω αυτο γιατι ο επομενος που θα ερχοταν τωρα θα ειχε φαγωθει πριν αναλαβει. Σε μια χρονια που εχει ξεκινησει με τοσο ενταση, στραβα αποτελεσματα και εκνευρισμο ειναι ουτοπικο να πιστευεις οτι θα εχει υπομονη ο κοσμος και διαθεση να δωσει πιστωση χρονου.
Αν ομως ο κοσμος εδειχνε υπομονη (φιλολογικα παντα) στον επομενο προπονητη, σημαινει οτι κατι εχει αλλαξει. Στην νοοτροπια. Κι αυτο εν μερη ειναι και εργο Σαντος

Επισης αφηστε αυτα τα ακουγεται, λεγεται, καποιοι που ξερουν λενε και αλλα τετοια για γεγονοτα μεσα στην ομαδα. Δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε πιο πριν, αλλα οταν ΔΕΝ ξερετε με πηγες, αποδειξεις κτλ ΜΗΝ μιλατε. Αερολογειτε και σπατε τα νευρα σε πολυ κοσμο. Κοκακιας ο Κοντρερας, σουρας ο Μουσλι, πιπινολατρης ο Μπρουνο και μελος των ερυθρων ταξιαρχειων ο Σαβινι. Ρε ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε Ciao, ουτε Λοιπον. Ξεκολληστε λιγο με τον κιτρινο τυπο και τα να'χαμε να λεγαμε. Καλο δεν κανετε.
Τελος, η ισορροπια φετος χαθηκε απο την στιγμη που ανοιξαν ρωγμες στα αποδυτηρια. Ισως ο Σαντος να πασχει στην διαχειρηση αποδυτηριων (δεν το ξερω, λεω ισως) αλλα το οτι βγαινουν παραεξω δεν ειναι δικο του θεμα. Περσυ καναμε αμαν να μαθουμε μια πληροφορια και φετος ξαφνικα μαθαμε τι χρωμα ελεφαντακια εχει η πυτζαμα του Λινο. Δεν ξερω γιατι τοση βαρυτητα στα ΜΜΕ ξαφνικα, γιατι η διοικηση εχει ευθυνη σ'αυτο.
Για να βρει την ηρεμια της η ομαδα, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ σε ολους.