Author Topic: Fernando Santos  (Read 197235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4040 on: September 18, 2009, 15:13:17 »
ρε συ κιουρ γιατι μπερδευεσε?δεν το περιμενα.
αυτοι που αναφερεις παιζουν μπαλιτσα απο τα 5 τους σε ακαδιμιες που εμεις ουτε στα ονειρα μας και με προπονιτες που μαθενουν μπαλα και οχι κλοτσοσκουφι γιαυτο ολα μα ολα τα ταλεντα στην ελλαδα
μετα τα 25 πεθενουν γιατι δεν τους διδαξε κανενας μπαλα
ΠΑΟΚ παντου!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #4041 on: September 18, 2009, 15:44:28 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14F6DS4QV

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Fernando Santos, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

«Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Δεν είδα μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Η αλλαγή που είδα ήταν ότι μπήκε μέσα ο Τοροσίδης ο οποίος με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές από τον Ολυμπιακό.

Γνωρίζουμε τις βασικές κινήσεις των αντίπαλων ποδοσφαιριστών. Σήμερα είπα στους παίκτες μου ότι το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς και όχι αυτοί, καθώς μπαίνουμε στον αγώνα με στόχο την νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε ξέροντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργικά και σωστές επιθέσεις»

Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Ξέρουμε την προσμονή που υπάρχει από τους φιλάθλους μας και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πάθος. Σέβομαι την αξία του αντιπάλου αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία στις γραμμές μας και να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις που θέλουμε για να έρθει το γκολ. Γιατί για να νικήσουμε πρέπει να έρθει το γκολ. Πολύ σημαντικό σε τέτοια ματς είναι να μπορεί η ομάδα που θα κερδίζει την μπάλα να βγαίνει γρήγορα στην επίθεση και αυτό θέλουμε να κάνουμε.

Υπάρχει θέληση και διάθεση. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι όμως συγκεντρωμένοι καθώς ο υπέρτατος ενθουσιασμός δεν κάνει καλό. Εγώ νοιώθω πως η ομάδα είναι πολύ καλά.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σίγουρα κάποια μικρά περιστατικά που έχουν συμβεί και πάντα συμβαίνουν μπορεί να μοιάζουν αρνητικά αλλά στην συνέχει μπορούν να βγάλουν πράγματα θετικά αν τα δεις από εποικοδομητική πλευρά. Νομίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό, διότι ειδικά φέτος υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός.

Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν το είχαν νοιώσει αυτό ενώ τώρα ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Κάτι που δεν υπήρχε πέρσι και πολύ περισσότερο πρόπερσι. Οπότε τέτοια ζητήματα δεν υπήρχαν παλιότερα. Ενώ σε ρόστερ τα οποία έχουν 17,18,20 ποδοσφαιριστές που είναι όλοι έτοιμοι να αγωνιστούν συνήθως στην αρχή της σεζόν πάντα υπάρχουν περιπτώσεις συναισθηματικής έντασης αλλά με το καιρό θα το συνηθίσουν αυτό.

Εμείς είμαστε ήδη σε καλό δρόμο και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι σε εμάς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μιλήσουν για αυτήν την διαδικασία κάτι που σημαίνει ότι το έχουν ξεπεράσει και είναι ενωμένοι.Αυτό που περιμένουμε από κάθε διαιτητή είναι να είναι επαγγελματίας, αμερόληπτος και να κάνει απλώς την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Περιμένουμε δικαιοσύνη και αμεροληψία. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε εμείς με αυτά τα ζητήματα"

ΓΙΑ ΣΑΒΙΝΙ - ΜΑΛΕΖΑ

«Η χρησιμοποίηση του Μίρκο Σαβίνι σε θέση κεντρικού αμυντικού γίνεται για λόγους τακτικής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σ' αυτή τη θέση σε ποιοτικές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα κι η Παλέρμο και μάλιστα όχι πολύ παλιά. Είναι λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εξίσου καλά ως κεντρικός αμυντικός κι ως αριστερός οπισθοφύλακας. Φέτος θέλαμε να προσθέσουμε κάποια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας, όπως η δημιουργικότητα από την ζώνη της άμυνας, χωρίς ωστόσο να χάσουμε την αμυντική μας σταθερότητα. Θεωρώ ότι κάποια τέτοια στοιχεία δίνει ο Σαβίνι σ' αυτή τη θέση και γι αυτό χρησιμοποιείται, όχι επειδή είναι λύση ανάγκης».

«Μίλησα με τον Στέλιο Μαλεζά για περίπου 20-30 λεπτά τις προηγούμενες μέρες και του εξήγησα ότι πραγματικά τον εμπιστεύομαι και το ξέρει καλά αυτό. Όταν λέω ότι τον εμπιστεύομαι, το εννοώ και δεν σημαίνει ότι εμπιστεύομαι κάποιον και τον βάζω συνέχεια να παίζει. Σημαίνει ότι όταν τον επιλέγω έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά του κι αυτό πραγματικά συμβαίνει με το Στέλιο. Απο κει και πέρα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού γίνονται οι επιλογές των προσώπων. Κατάλαβε ότι του είπα, του έχω και μου έχει εμπιστοσύνη».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

«Ένα δεδομένο είναι ότι έχουμε πράγματι πολλούς τραυματισμούς. Από αυτούς όμως είναι 2-3 περιπτώσεις μυϊκών τραυματισμών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προέρχονται από την καταπόνηση και την κόπωση της προπόνησης. Και σε μια προετοιμασία μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης ξέραμε ότι παίρνουμε ένα ρίσκο κι ότι θα είχαμε μερικά τέτοια συμπτώματα.

Ωστόσο οι περισσότεροι τραυματισμοί προέρχονται από χτυπήματα ή κακοδαιμονία. Και φυσικά ο τραυματισμός του Κοντρέρας που δεν έχω συναντήσει ποτέ σε 40 χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, προέκυψε τη δεύτερη κιόλας μέρα της προετοιμασίας, ενώ ο παίκτης προερχόταν από διακοπές. Όπως μου είπαν είναι ένας τραυματισμός που παρουσιάζεται σε αθλητές που τρέχουν 110 μέτρα με εμπόδια ή σε μαραθωνοδρόμους! Υπολογίζαμε να επανέλθει 30-40 μέρες μετά την επέμβαση που έκανε, αλλά με μεγάλη προσπάθεια στην αποθεραπεία του ίσως καταφέρει να μειώσει τον χρόνο αυτό».

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4042 on: September 18, 2009, 15:49:10 »
φιλε μου cure,
1=o santos επιμενει οτι ειναι λαθος να χαρακτηριζουμε το παιχνιδι του ως <<συντηρητικο>> και το ανελυσε μ επιχειρηματα στη προσφατη συνεντευξη του.
2=πιστευεις ειλικρινα οτι ο σαντος με το αμυντικο συστημα που εχουμε αν παιζαμε εμεις εχτες στη θεση των βαζελοχανουμων θα τρωγαμε 3αρες και 4αρες?εντελως αντικειμενικα σου απανταω εγω,οχι.
3=νομιζω ειναι τραγικο να συγκρινουμε ελληνες πιτσιρικαδες με ξενους.πλεον το ελληνικο ποδοσφαιρικο ταλεντο συγκρινεται με κυπριακα και αλλα τετοιου ειδους πρωταθληματα.
4=προσεξε.εγω δεν ειπα σαντος μη χρησιμοποιεις τον κουτσιανικουλη καθολου!ο κουτσιανικουλης ειναι πραγματι μεγαλο ταλεντο.απλως συντασσομαι 100 τα 100 με τη λογικη που εχει σαντος στη χρησιμοποιηση κουτσιανικουλη.δεν τον εριξε αμεσως στα βαθια.σιγα σιγα τον χρησιμοποιησε,του δινει ευκαιριες και δειχνει οτι δε θελει να τον κανει ουτε να παρουν τα μυαλα του αερα αλλα επιμενω κι οτι τον προστατευει.αν τυχον κανει μια μαλακια ο βασιλακης σε καποιο παιχνιδι,θα δεις θα πεσουν ολοι να τον φανε.και μη μου πεις οτι δε συμφωνεις οτι σ αυτο το θεμα η ελληνικη βλακεια ειναι ανικητη!!
5=προφανως και δε μου τη λες προσωπικα.σε φορουμ ειμαστε κι ανταλασσουμε αποψεις για το καλο της ομαδας.
6=κι επειδη δε μ αρεσει να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,οσο κι αν γουσταρω τον προπονητη που εχουμε προφανως και πιστευω κι εγω οτι το παιχνιδι στην ολλανδια το κοουτσαρισμα του ηταν κακο κι εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη για τον αποκλεισμο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

tilemachos

• Guest
« Reply #4043 on: September 20, 2009, 05:56:39 »
ρε σεις μεχρι τωρα ημουνα αφωνος για τα εσωτερικα της ομαδας για να μη γινω "κασσανδρα", αλλα δεν παει αλλο. προποντης santos δεν υπαρχει και θα το δειτε στο ματς με τους γκεϋ στην τουμπα 20/10/2009 (γραφω και την ημερομηνια για να ελεγχετε και στο μελλον αυτη την αναφορα).

1. αμυνα-αμυνα-αμυνα... βαρεθηκα πια
θα εχουμε λοιπον μπροστα μας το χειροτερο γαυρο της 10ετιας και θα παιξουμε με ΕΝΑΝ επιθετικο μεσα στην εδρα μας!!! αυτα δε γινονται και μακαρι να με διαψευσει ο πορτογαλος. εγω σε αυτο το ματς θα ηθελα τον ΠΑΟΚ φουλ επιθεση και να ματωνει τα διχτυα δυο φορες στο μισαωρο, γιατι μεγαλυτερη ευκαιρια για να ξεσκισεις τον πουστη τον ολυμπιακο δε θα εχεις ισως και ποτε. ερχονται με του κωλου τις απουσιες, χωρις προπονητη, χωρις ψυχολογια και χωρις αρχηγο αποστολης, οπως αυτο το βλαχαδερο ο σαββας θεοδωριδης, που τη Γατα... του την εβγαλε γκομενα ο Σκυλος... του (αυτο για τους ψαγμενους).

2. ποιος προγραμματισμος?
ολοι οσοι παιζουνε βασικοι στον ΠΑΟΚ ειναι γυρω στα 30 και πανω. ετσι χτιζονται οι ομαδες? μονο ο vierinha ειναι πιτσιρικας απο τους βασικους, που κι αυτος ομως μοιραζεται τη θεση με το sorlin. εμπιστευεται δλδ εμπειρους, αρα μια ζωη μισθοφορους γυρολογους θα εχω. η μικρη ομαδα δεν εχει να μας δωσει παικτες να μπουν και να παρουν ευκαιριες εστω για δεκα λεπτα σε τελειωμενα παιχνιδια?

3. εκτος τοπου και χρονου
ο ανθρωπος μαλλον δεν εχει καταλαβει που ηρθε και ποτε. ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερει οτι σε αυτα τα ματς με το γαυρο, ο ΠΑΟΚ μαμουσε κι εδερνε γιατι ειναι ΠΑΟΚ και χωρις προπονητη. σε αυτα τα παιχνιδια ο προπονητης παιζει το ρολο του ψυχολογου και τα αλλα τα αναλαμβανουν κοσμος και οι 11 ΨΥΧΑΡΕΣ που πατανε το χορταρι εκεινη την ωρα, κανεις santos και κανεις καθηγητης της τακτικης και της προπονητολογιας. το εκτος χρονου που εγραψα σαν τιτλο κολλαει στο οτι επιτελους και ΠΑΟΚ και ο santos πρπει να κανουνε μια νικη κοντρα στον πουστη.

4. υποδουλος της πιεσης απο την κερκιδα
στην αρχη δοκιμαζε συστηματα, σχηματα, εκανε αλλαγες προσωπων και τελος παντων θα μπορουσε καποιος να πει οτι ο santos ειχε χαρακτηρα. τωρα μου φαινεται οτι ειναι χεσμενος, ιδιως μετα τις συνεχομενες σφαλιαρες, που ετρωγε την πρωτη χρονια που ηρθε, και προσπαθει περισσοτερο να μη χανει και να μην εχει γκρινια παρα να κερδιζει και να παιζει επιθετικα. αλλα μετα απο ενα σημειο και αυτο κουραζει. αν πιστευεις οτι εχεις τις δυνατοτητες να παιζεις συντηρηση και να παρεις πρωταθλημα καλα κανεις κι επιλεγεις την ουσια απο το θεαμα. αλλα οταν ξερεις οτι θα παρεις τα τετοια σου απο πρωταθλημα τουλαχιστον στα θεωρητικα ευκολα παιχνιδια στην εδρα σου παιξε λιγο θεαμα βρε λιμο... θα βαλεις και τις βασεις για την επομενη χρονια ετσι να ουμε. τελος παντων...

για να μην παρεξηγηθω, δε λεω οτι δεν παρουσιασε αποτελεσματα στην ομαδα ή οτι ειναι αποτυχημενος. καθε αλλο... αυτο που λεω ειναι οχι οτι δεν παρουσιασε αποτελεσματα, αλλα οτι δεν εχει κανει εργο, που θα μας το αφησει κληρονομια σε περιπτωση που φυγει αυριο πχ. με αλλα λογια ας μην ηταν ο ζησαρας και θα σας ελεγα εγω...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4044 on: September 20, 2009, 09:57:21 »
Συγγνώμη φίλε, αλλά άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η μπάλα. Κι εσύ μιλάς για την μπάλα, λες και είμαστε στην εποχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Από τότε που ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ και πέσαν τα χοντρά πακέτα, οι κάτω γίνανε ευρωπαϊκές δυνάμεις. Ευτυχώς που στη διοίκησή μας είναι γνώστες του αντικειμένου και κρατάνε έναν προπονητή που μας κάνει σιγά σιγά κι εμάς σοβαρή ομάδα. Αυτά για ψυχές είναι να 'χαμε να λέγαμε. Εδώ υπάρχει ολόκληρη επιστημονική εργασία, επαγγελματικό πλάνο, δεν ξέρω κι εγώ πόσοι επιστήμονες συνεργάτες (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι) που ασχολούνται με το άθλημα κι εσύ μιλάς συναισθηματικά. Έτσι δεν πας πουθενά. Και σ' αυτά τα 11 χρόνια, είχαμε και κερκιδάρες, οι παίκτες μας είχανε όλοι πάθος (π.χ. Γκονζάλες), αλλά... δεν. Φυσικά και ήταν και οι πιανόλες με τα μαύρα στο παιχνίδι λόγος για την παράδοση, αλλά τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα η διαφορά ποιότητας της ομάδας μας με αυτής των απογόνων ήταν πολύ μεγάλη. Τα τελευταία δύο χρόνια έκλεισε δραματικά αυτή η ψαλίδα, χάρη και στον προπονητή μας. Ο τρόπος που παίξαμε π.χ. στον επαναληπτικό του κυπέλλου πέρυσι ήταν άψογος. Κι αν δεν ήταν το κοράκι, θα τους είχαμε αποκλείσει και θα παίζαμε τελικό. Παρά τη (μικρότερη μεν, αλλά ακόμα σημαντική δε) διαφορά ποιότητας στο ρόστερ.

Θα κερδίσουμε, μη το σκέφτεσαι μπρο. Ο Δον ξέρει. ;)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4045 on: September 20, 2009, 10:59:58 »
Με 4-3-3 σήμερα απέναντι στον gay...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

LFPADRAM

• Guest
« Reply #4046 on: September 20, 2009, 11:08:57 »
Λαθος μερα για κριτικη, αναλυσεις και διαλεξεις πανω στην προπονητικη και τα συστηματα.....

kostas4

• Guest
« Reply #4047 on: September 20, 2009, 11:23:31 »
ρε σεις μεχρι τωρα ημουνα αφωνος για τα εσωτερικα της ομαδας για να μη γινω "κασσανδρα", αλλα δεν παει αλλο. προποντης santos δεν υπαρχει και θα το δειτε στο ματς με τους γκεϋ στην τουμπα 20/10/2009 (γραφω και την ημερομηνια για να ελεγχετε και στο μελλον αυτη την αναφορα).
Μηπως παρακαλας να χασουμε για να δικαιωθεις?

θα εχουμε λοιπον μπροστα μας το χειροτερο γαυρο της 10ετιας και θα παιξουμε με ΕΝΑΝ επιθετικο μεσα στην εδρα μας!!! αυτα δε γινονται και μακαρι να με διαψευσει ο πορτογαλος. εγω σε αυτο το ματς θα ηθελα τον ΠΑΟΚ φουλ επιθεση και να ματωνει τα διχτυα δυο φορες στο μισαωρο, γιατι μεγαλυτερη ευκαιρια για να ξεσκισεις τον πουστη τον ολυμπιακο δε θα εχεις ισως και ποτε. ερχονται με του κωλου τις απουσιες, χωρις προπονητη, χωρις ψυχολογια και χωρις αρχηγο αποστολης, οπως αυτο το βλαχαδερο ο σαββας θεοδωριδης, που τη Γατα... του την εβγαλε γκομενα ο Σκυλος... του (αυτο για τους ψαγμενους).
Ο γαυρος δεν ειναι ο χειροτερος της δεκαετιας.δες λιγο καλυτερα τι παιχτες εχει και ποσες ελλειψεις εχουμε εμεις.αν παιξει με δυο επιθετικους ο σαντος τοτε θα τρωμε αντεπιθεσεις και με τσιριλο και αραμπατζη στην αμυνα θα κλαιμε. - λες δεν εχουν ψυχολογια αλλα δεν εχουν δεχτει γκολ σε επισημο παιχνιδι,εχουν αλλαξει προπονητη που επιδρα θετικα και προερχονται απο νικη στο c.l.

ολοι οσοι παιζουνε βασικοι στον ΠΑΟΚ ειναι γυρω στα 30 και πανω. ετσι χτιζονται οι ομαδες? μονο ο vierinha ειναι πιτσιρικας απο τους βασικους, που κι αυτος ομως μοιραζεται τη θεση με το sorlin. εμπιστευεται δλδ εμπειρους, αρα μια ζωη μισθοφορους γυρολογους θα εχω. η μικρη ομαδα δεν εχει να μας δωσει παικτες να μπουν και να παρουν ευκαιριες εστω για δεκα λεπτα σε τελειωμενα παιχνιδια?
τωρα κρινεις τις επιλογες και της δοικησης.να σου θυμισω οτι στην ομαδα εχουμε:κρεστις,μαλεζα,κουτσια,βιερινια,παπαζογλου,αμπουμπακαρι,αραμπατζη.και φανταζομαι οτι η ανανεωση θα συνεχιστει

ο ανθρωπος μαλλον δεν εχει καταλαβει που ηρθε και ποτε. ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερει οτι σε αυτα τα ματς με το γαυρο, ο ΠΑΟΚ μαμουσε κι εδερνε γιατι ειναι ΠΑΟΚ και χωρις προπονητη. σε αυτα τα παιχνιδια ο προπονητης παιζει το ρολο του ψυχολογου και τα αλλα τα αναλαμβανουν κοσμος και οι 11 ΨΥΧΑΡΕΣ που πατανε το χορταρι εκεινη την ωρα, κανεις santos και κανεις καθηγητης της τακτικης και της προπονητολογιας. το εκτος χρονου που εγραψα σαν τιτλο κολλαει στο οτι επιτελους και ΠΑΟΚ και ο santos πρπει να κανουνε μια νικη κοντρα στον πουστη.
πριν απο τον σαντος αλλοι 10+ προπονητες δεν εκαναν νικη απεναντι στον γαυρο.αρα κατι αλλο μαλλον θα φταιει.αν εσυ θελεις ενα προπονητη καραγκιοζη καλως.και δεν νομιζω να εχεις ιδεα τι λεει ο σαντος στα αποδυτηρια και στην προπονηση

στην αρχη δοκιμαζε συστηματα, σχηματα, εκανε αλλαγες προσωπων και τελος παντων θα μπορουσε καποιος να πει οτι ο santos ειχε χαρακτηρα. τωρα μου φαινεται οτι ειναι χεσμενος, ιδιως μετα τις συνεχομενες σφαλιαρες, που ετρωγε την πρωτη χρονια που ηρθε, και προσπαθει περισσοτερο να μη χανει και να μην εχει γκρινια παρα να κερδιζει και να παιζει επιθετικα. αλλα μετα απο ενα σημειο και αυτο κουραζει. αν πιστευεις οτι εχεις τις δυνατοτητες να παιζεις συντηρηση και να παρεις πρωταθλημα καλα κανεις κι επιλεγεις την ουσια απο το θεαμα. αλλα οταν ξερεις οτι θα παρεις τα τετοια σου απο πρωταθλημα τουλαχιστον στα θεωρητικα ευκολα παιχνιδια στην εδρα σου παιξε λιγο θεαμα βρε λιμο... θα βαλεις και τις βασεις για την επομενη χρονια ετσι να ουμε. τελος παντων...
αν ο σαντος δεν ειχε @@ και ηταν υποδουλος της κερκιδας θα ειχε φυγει απο την πρωτη χρονια.αυτος εμεινε,δουλεψε και με ενα μετριο ροστερ εκανε την υπερβαση περυσι.αν δεν αξιζει αυτος χρονο για να δουλεψει τοτε ειμαστε μιζεροι.και με το συμπαθειο και μονο που αποκαλεις λιμο τον προπονητη του ΠΑΟΚ,εισαι εσυ λιμο και μονο κακο κανεις στον ΠΑΟΚ.αντε ηρεμησε λιγο

για να μην παρεξηγηθω, δε λεω οτι δεν παρουσιασε αποτελεσματα στην ομαδα ή οτι ειναι αποτυχημενος. καθε αλλο... αυτο που λεω ειναι οχι οτι δεν παρουσιασε αποτελεσματα, αλλα οτι δεν εχει κανει εργο, που θα μας το αφησει κληρονομια σε περιπτωση που φυγει αυριο πχ. με αλλα λογια ας μην ηταν ο ζησαρας και θα σας ελεγα εγω...
αστο ηδη παρεξηγηθηκες.ο ζησαρας που λες και ο ζαγορ στηριζουν τον σαντος γιατι τον πιστευουν.η κληρονομια του σαντος ειναι οτι μεσα σε ενα χρονο σε ανεβασε επιπεδο και ξαφνικα απαιτεις επιθετικο ποδοσφαιρο και πρωταθλημα.ισως μας εδωσε πιο πολλα απο οσα μπορουμε να διαχειριστουμε.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4048 on: September 20, 2009, 13:03:54 »

1. Mε φωτακη-βιερινια-κουτσιανικουλη και μουσλι η ομαδα ειναι επιθετικογενεστατη, αμα επαιζε αλλιως και χαναμε θα ελεγες οτι πισω μπαζουμε... Ο ενας επιθετικος δεν σημαινει στο συγχρονο ποδοσφαιρο οτι παιζεις αμυντικα.

2.Αραμπατζης 25, Μαλεζας 24, Βιτολο 26, Φωτακης 28, Αμπουμπακαρι 23,Κουτσιανικουλης 21, Βιερινια 23, Παπαζογλου 21 (δανεικοι οι Αθανασιαδης-Μπαλαφας) κτλ κλτ

3. 12 χρονια που δεν νικαμε τον Σαντος ειχαμε?

4. Στην αρχη δοκιμαζεις και μετα καταληγεις, τωρα παιζουμε 4-5-1 και πιο σπανια 4-3-3 ή 4-4-2, αυτα θελει ο προπονητης που στιριζει η διοικηση! Τελος :)

για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4049 on: September 20, 2009, 13:08:55 »
η κληρονομια του σαντος ειναι οτι μεσα σε ενα χρονο σε ανεβασε επιπεδο και ξαφνικα απαιτεις επιθετικο ποδοσφαιρο και πρωταθλημα.ισως μας εδωσε πιο πολλα απο οσα μπορουμε να διαχειριστουμε.

Αυτο ακριβως!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4050 on: September 20, 2009, 13:44:32 »
Τηλέμαχος για την πάρτη σου ρε φίλε....

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4051 on: September 20, 2009, 23:12:45 »
αφού καταβερες να χάσεις και με αυτόν τον γαύρο τι να πω μπράβο σου

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4052 on: September 20, 2009, 23:15:35 »
Δεν βάζει τους παίχτες που θέλουμε..άχρηστος...βάζει τους παίχτες που θέλουμε...πάλι άχρηστος. Να μπει μέσα και να παίξει άμυνα ή να βάλει το γκολ? Τι να κάνει?

Είπαμε κριτική αλλά έλεος...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4053 on: September 20, 2009, 23:24:38 »
ρε Σάντος ειλικρινά...ο ΛΙΝΟ γιατί παίζει ρε φίλε?
βάλε BACK είναι τραγικοί όλοι τους...
κάνε κάτι!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4054 on: September 20, 2009, 23:39:31 »
Δεν βάζει τους παίχτες που θέλουμε..άχρηστος...βάζει τους παίχτες που θέλουμε...πάλι άχρηστος. Να μπει μέσα και να παίξει άμυνα ή να βάλει το γκολ? Τι να κάνει?

Είπαμε κριτική αλλά έλεος...

+1000000000000000000

Athinaios--4

• Guest
« Reply #4055 on: September 20, 2009, 23:45:23 »
Μη μιλάει κανείς για τον Σάντος! Δε φταίει αυτος! Αυτός θα έχει μερίδιο μόνο στις επιτυχίες...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4056 on: September 20, 2009, 23:49:30 »
κανεις το 1-0 και μετα η ομαδα μενει πισω λες και ειμαστε ο λεβαδειακος αντι τουλαχιστον να τους παιξεις στα ισια....δινεις το δικαιωμα στους ανυπαρκτους εστω με μια στραβοκλοτσια να σε ισοφαρησουν.....την ομαδα που δεν εκανε μια φαση με καβαλα και της εριξε 5 ο εργοτελης....

ακομα και εσυ να μην εδωσες την εντολη να μεινουν πισω, το οτι οι παικτες δεν σε ακουσαν σημαινει οτι δεν κανεις....

πλεον δεν πιστευω στον σαντος....πιστευω πως δεν ταιριαζει με την νοοτροπια του ΠΑΟΚ....ο ΠΑΟΚ τουλαχιστον μεσα στην τουμπα δεν ειναι δυνατον να παιζει τοσο χεσμενος εκτος κι αν παιζει με την μπαρτσα.....

« Last Edit: September 20, 2009, 23:56:18 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4057 on: September 21, 2009, 00:07:00 »
Οι προπονητες δεν κανουν μονο τα συστηματα, ουτε τις συνθεσεις. Κανουν πολυ περισσοτερα...και οταν τελικα δεν ερχεται το επιθυμητο αποτελεσμα, απλα οι ευθυνη ειναι ολη δικοι τους

Ειτε βαζει τους "παικτες που θελουμε" ειτε οχι, δεν σημαινει οτι τελειωσε εκει το καθηκον του.

Νοοτροπια, προσεγγιση του αγωνα, παθος...
ολα αυτα ειναι θεμα προπονητη... Και σε αυτα δυστυχως εχει αποτυχει παταγωδως
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4058 on: September 21, 2009, 00:11:14 »
Είναι η πρωτη φορά που θα πω οτι εμφανως είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ και θα πω να φυγει (οχι ομως να φερουμε τον τρυπημένο (για μενα) Αγγελο....)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4059 on: September 21, 2009, 00:13:44 »
σωστοι DarkLord και sabbath. 11αδα βγαζει και αυτος που πουλαει τα λουκανικα εξω απο την 4, δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο. Λες και εχουμε 40 παιχτες ροστερ και δεν ξερει ποιον να βαλει.
Στον κοσμο αλλος κανενας