Author Topic: Fernando Santos  (Read 192473 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4020 on: September 13, 2009, 22:18:28 »
οταν εχεις τετοια αποδοση στο β' ημιχρονο της προηγουμενης αγωνιστικης κ εχεις κ δυο MVP κ μετα απο 14 μερες αλλαζεις παλι την διαταξη στην ιδια με του α' ημιχρονου της προηγουμενης αγωνιστικης κ αφηνεις τους 2 MVP εξω, τοτε ναι, κατι δεν παει καλα...

τελικα φαινεται οτι το εννοουσε αυτο που ειχε πει ο Σαντος στο ματς με τον Λεβαδειακο :
"Στο δεύτερο μέρος όταν κερδίζαμε την μπάλα πηγαίναμε γρήγορα με στόχο το γκολ. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».

Αφου τελικα οντως το πιστευει, εχω παψει και εγω να ελπιζω.

Είπαμε... ΤΕΝ ΚΑΤΕ... ακολουθεί και ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ σιγά σιγά.. ::)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Lydia_4

• Guest
« Reply #4021 on: September 13, 2009, 22:24:09 »
Γιατι δεν παιζουν αυτοι που παιξανε στο 2ο ημιχρονο με την λειβαδεια.....

Την ιδια απορεια εχω και γω φιλε, να δω ποτε θα το καταλαβει οτι οι βιερινια-κουτσιανικουλη-φιλομενο πρεπει να παιζουν μαζι...Βαλε κουτσιανικουλη γαμωτο να αποκτησει λιγο πειρα τι τον εχεις εκει στον παγκο? Παντως για μενα αυτο που πρεπει να κανει τωρα ειναι να καθησει και να μιλησει στους παικτες και να τους ανεβασει το ηθικο αλλα επισης να τους κανει να καταλαβουν οτι δεν παιζουν στον παναιτολικο αλλα στον ΠΑΟΚ και που πρεπει να παιζουν σαν παικτες που αντιπροσωπευουν αυτη την ομαδα.Λιγη αυτοπεποιθεση και εγωισμος που παιζεις σε μια μεγαλη ομαδα με φοβερο λαο δε βλαπτει και ολα αυτα κατα τη γνωμη μου ξεκινανε απο τον προπονητη.ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4022 on: September 13, 2009, 22:41:55 »
lydia.. μήπως πρέπει πρώτα οι παίχτες να πουν τον Δον Φερνάντο Σάντος σε πια ομάδα είναι;;;  :P
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ive4

• Guest
« Reply #4023 on: September 13, 2009, 22:45:23 »
είδαμε και τους ανερχόμενους προπονηταράδες που έπαιζαν επιθετικά και ρίχναν 3άρες στο Τσάμπιονς Λίγκ...

Αν και συμφωνώ με την παρομοίωση του PAOKCURE, προτιμώ να πονάν τα μάτια μου ένα χρόνο και στο τέλος να είμαι ψηλά, παρά να βλέπω μπαλά και στο τέλος να είμαστε 4οι.
Με τον Σάντος εξασφαλίζουμε ότι δεν χάνουμε. Αν βελτιωθεί η κατάσταση και στα ντέρμπι, λογικά θα βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4024 on: September 13, 2009, 23:00:08 »
γιατί δεν παίζουν αυτοί που έπαιξαν 2 ημίχρονο λιβάδια ?

να γιατί.... για τον ίδιο λόγο που την κυριακή πάλι οι ίδιοι θα παίξουν... τις ίδιες αλλαγές θα δούμε και η δοκάρι και μέσα η δοκάρι και έξω...

να κλειδώσει το topic μέχρι το 2012 άμεσα!
My Own WoRST ENeMy.....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4025 on: September 13, 2009, 23:14:04 »
Και κάτι άλλο.. μου φαίνεται ή το έχει τάμα να κάνει αλλαγές από το 70 και μετά;; Εκτός και αν είναι αναγκαστικές.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

makptol

• Guest
« Reply #4026 on: September 13, 2009, 23:21:05 »
γιατί δεν παίζουν αυτοί που έπαιξαν 2 ημίχρονο λιβάδια ?

να γιατί.... για τον ίδιο λόγο που την κυριακή πάλι οι ίδιοι θα παίξουν... τις ίδιες αλλαγές θα δούμε και η δοκάρι και μέσα η δοκάρι και έξω...

να κλειδώσει το topic μέχρι το 2012 άμεσα!

η μιρλα μας ειναι διαχρονικη δεν φτανει το 2012 οποιος και να ερθει τοτε (αν δεν γινει η συντελεια του κοσμου  ;D ) τους ζαγορες θα ακουμε
και τους μυρτσους και φυσικα τον σαραντη πανταζη.......και το κραξιμο θα ειναι ακομη χειροτερο.....

giannis80

• Guest
« Reply #4027 on: September 14, 2009, 01:18:01 »
Ο Σάντος έχει αποφασίσει να παίξει 2 συστήματα, το 4-3-3 και το 4-4-2. Στο 4-3-3, στους 3 του κέντρου υπάρχει το αμυντικό χαφ (βιτόλο ή γκαρσία) και απο διπλά του δεξιά ένα χαφ και δίπλα του αριστερά ένα χαφ, 2 ακραίοι και το φορ μπροστά.Θεωρώ,οτι με έτοιμο τον σορλέν, ίβιτς δεν υπάρχει σε κανένα από τα 2 συστήματα.Δεν κάνω καμία υπόδειξη στον προπονητή, δεν θεωρώ οτι έφταιξε για τη σημερινή ισοπαλία (όταν ο τσιρίλο κάνει την μαλακία και ο κουτσια δεν μπορεί να σκοτώσει τον τέρμα, δεν φταίει ο προπονητής), αλλά τα 2 συστήματα για μένα είναι τα εξής :
                                    4-3-3
                                    Xαλκιάς
                                4αδα άμυνας
                                     βιτόλο ή γκαρσία
                       φωτάκης                σορλέν

βιερίνια                                             σέρτζιο ή κούτσια
                                   μούσλι

και                           4-4-2
                          τα ίδια οι 5 της άμυνας

βιτόλο ή γκαρσία

βιερίνια                            σορλέν

φωτάκης (ή κατά περίσταση ίβιτς, αλλα φωτάκης πρωτη επιλογή λόγω σούτ και καλύτερης σπιρτάδας)

φιλομένο       μούσλι

Επίσης, θεωρώ οτι 4-4-2 δεν μπορούμε να παίξουμε γκαρσία αμυντικό χαφ, οπότε θεωρώ οτι με ανέτοιμο βιτόλο, πρέπει να παίζουμε 4-3-3.
Αν κάνω τον προπονητή της κερκίδας, ζητώ την κατανόηση σας και απολογούμαι.Τον προπονητή τον πιστεύω γενικά και πιστεύω θα με επιβεβαιώσει όταν η ομάδα έχει όλους τους παίκτες έτοιμους.

kp-83

• Guest
« Reply #4028 on: September 14, 2009, 03:21:20 »
Παιδιά νομίζω ότι μετά τον τραυματησμό του Βιτόλο η ομάδα δεν πρόκειται να παίξει το 442 γιατί απλούστατα δεν εχει γρήγορο κόφτη για να παίξει αυτό το σύστημα μπορεί ο Φωτάκης (αν και είναι περισσότεο οχτάρι όχι καθαρός κόφτης) να δοκιμαστεί εκεί αλλά όχι σε ένα παιχνίδι με τον γαύρο ίσως με λιμά.Σήμερα ο Γκαρσία όσο έπαιξε ήταν πολύ καλός ανασταλτικά κερδισε όλες τις μονομαχίες κατάπιε τους αντιπάλους του μοίρασε σωστά και ψύχρεμα την μπάλα βοήθησε και στην δημιουργεία αλλά αν δεν έχει και άλλους δίπλα του δεν μπορεί να παίξει μόνος του πίσω χωρίς βοήθειες γιατί δεν μπορεί να καλύψει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.Πιστεύω ότι με το γαύρο ο Σάντος θα παίξει πάλι 433 με γκαρσία Φωτάκη Σορλέν ή Ίβιτς  στα χαφ Βιερίνια Κονσεισάο (αν και θέλω κουτσια να τρέξει λίγο τα μπακ του γαύρου) άκρα και μπροστά το Μούσλι.Θα πάει πάλι για το 0-0 και αν μας βγει κανένα γκολ και κερδίσουμε θα είναι σούπερ!!!!!Αυτός είναι ο προπονητής μας για το μισό μηδέν πάει αλλά για μένα σήμερα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι παίκτες και μάλιστα Τσιρίλο χαλκιάς τραγικό παιδικό χαζό λάθος και λιγότερο οι Σέρτζιο Βιερίνια Ίβιτς Μούσλι που δεν τελείωσαν το ματς με 0-2 0-3 χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι.

Υπομονή στήριξη στην διοίκηση παίκτες προπονητή και καλή μας επιτυχεία στο ματς με τον γκει!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4029 on: September 14, 2009, 08:40:10 »
Για μενα ο Φερναντο εχθες ειχε πολυ μεγαλο μερος της αποτυχιας.Η ομαδα μετα το γκολ με το οποιο προηγηθηκε οπισθοχώρησε αδικαιολογητα και το φρεσκαρισμα που χρειαζονταν στο κεντρο είτε με αλλαγή του Ιβιτς ή του Κονσεισαο δεν εγινε ποτε. Αντι αυτου βλεπαμε την ομαδα να πιεζεται για 15 λεπτα και να μην μπορει να βγει απο το κεντρο. Στο 1-0 απλα για μενα ο Φερναντο δεν ρισκαρε τις αλλαγες που ειχε προγραμματισμένες στο 65 γιαιτ απλα αυτο ηρθε νωριτερα. Κοντρα σε οργανωμενη αμυνα ο Κουτσια μετα το 1-1 εχει χασει ηδη το βασικο του ατου τον αιφνιδιασμο. Καλος ο προγραμματισμος τωναλλαγων αλλα και λιγη φαντασια απο την πλευρα του προπονητη δεν βλαπτει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4030 on: September 14, 2009, 16:28:22 »
Δεν έχω πολλές γνώσεις στην μπάλα και γι'αυτό έχω κάποιες απορίες.
Ο προπονητής μας δείλωνε το καλοκαίρι ότι μόλις έρθει ο Βιτόλο στην ομάδα θα μπορεί να παίξει 4-4-2 γιατί είναι γρήγορος χαφ.
Ο Βιτόλο ήρθε αλλά η ομάδα συνέχισε να παίζει με 1 φορ στην αντίπαλη περιοχή (στην αρχική ενδεκάδα) και μάλιστα όχι σε ντέρμπι αλλά με τα χωριά (λεβαδειά, τρίπολη) και χωρίς να έχουμε τραυματισμένους επιθετικούς (Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Ίβιτς, Κονσεισάο, Βιειρίνια, Κουτσιανικούλης, Σορλέν).
Αν είναι εύκολο θα ήθελα κάποιος δημοσιογράφος να του το ρωτήσει αυτό.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #4031 on: September 15, 2009, 12:16:15 »
Η άποψή μου για τον σάντος είναι σταθερή εδώ και καιρό, ωστόσο στο προχθεσινό ματς δεν νομίζω οτι φταίει για το αποτέλεσμα. Και μένα δεν μου άρεσε η ενδεκάδα στην αρχή. Όμως η ομάδα πίεσε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα εξαρχής, χωρίς να εντυπωσιάσει, έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες, προηγήθηκε και έδειξε οτι δεν θα κινδύνευε. έφαγες ένα γκολ από απόκρουση του τερματοφύλακα και μαλακία του σέντερ μπακ και σε πήγε ανάποδα η ψυχολογία. μάλλον ξεπλήρωνεις την περσινή σου τύχη. χωρίς να αλλάζω την άποψη μου, θεωρώ οτι η ομάδα ειδικά προχθές έπαιξε πολύ καλύτερα και έχασε πολλές περισσότερες ευκαιρίες από όλα σχεδόν τα περσινά μισό μηδέν που κερδίσαμε.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #4032 on: September 15, 2009, 14:12:16 »
σαντος αν δεν κερδισεις τον μπαντοβιτς (?) και τον νινιαδη ( :gruebel:) θα γυρισουν τα μυαλα μου...

ive4

• Guest
« Reply #4033 on: September 15, 2009, 14:37:42 »
Το ίδιο έλεγα κι εγώ αν δεν κέρδιζε τον Σόλιντ και τα κατάφερε να μη τον κερδίσει!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4034 on: September 15, 2009, 15:40:37 »
Oμάδα που είναι καμένη, ομάδα που έρχεται χωρίς προπονητή, δεν την κερδίζει ο προπονητής σου. Οι παίκτες σου απο την φυσούνα την γαμάνε. Χωρίς προπονητή, με πίστη, πείσμα, μίσος κ οργή......

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4035 on: September 15, 2009, 15:46:53 »
+4

mpougatsas

• Guest
« Reply #4036 on: September 15, 2009, 17:07:26 »
Η άποψή μου για τον σάντος είναι σταθερή εδώ και καιρό, ωστόσο στο προχθεσινό ματς δεν νομίζω οτι φταίει για το αποτέλεσμα. Και μένα δεν μου άρεσε η ενδεκάδα στην αρχή. Όμως η ομάδα πίεσε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα εξαρχής, χωρίς να εντυπωσιάσει, έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες, προηγήθηκε και έδειξε οτι δεν θα κινδύνευε. έφαγες ένα γκολ από απόκρουση του τερματοφύλακα και μαλακία του σέντερ μπακ και σε πήγε ανάποδα η ψυχολογία. μάλλον ξεπλήρωνεις την περσινή σου τύχη. χωρίς να αλλάζω την άποψη μου, θεωρώ οτι η ομάδα ειδικά προχθές έπαιξε πολύ καλύτερα και έχασε πολλές περισσότερες ευκαιρίες από όλα σχεδόν τα περσινά μισό μηδέν που κερδίσαμε.

κι εγώ βελτιωμένους μας βλέπω.. είχα πει και μετά τον αποκλεισμό οτι μου είχε αρέσει η ομάδα σαν στήσιμο αλλά έπεσα πάνω στο τσουνάμι αυτών που ήθελαν να τον κράξουν και πήγα πάσο για να μη σαλτάρω  :-\

αυτό που βλέπω εγώ τουλάχιστον είναι το εξής..

ο Σάντος μας χτίζει κομάτι κομάτι και όταν αυτά που θέλει να περάσει αφομοιώνονται πάει στο επόμενο, κοιτόντας βέβαια να λειτουργεί σωστά και το προηγούμενο

πέρισι σημασία είχε η αμυντική λειτουργία και μετά απο ένα χρόνο μπορείς να πείς οτι έχει σταθεροποιηθεί σε καλό επίπεδο.(μη ξεχνάμε τις απουσίες που έχουμε απ την αρχή της σεζόν στα σέντερ μπακ και οτι τα δυο γκόλ που έχουμε φάει προήλθαν απο προσωπικά μεμονομένα λάθη παικτών)

φέτος η διαφορά είναι οτι η ομάδα αρχίζει να αποκτά κυκλοφορία και να φτάνει συχνά και εύκολα στην αντίπαλη άμυνα,ασχετα που εκεί υστερούμε στα τελιώματα. αλλά και σαν να έχει δημιουργηθεί και διάθεση για αντεπιθέσεις στην κόντρα σε ανοιχτή αμυνα(για το β' ημίχρονο με λεβαδιακό λέω)

ε, το τι θα ακολουθήσει δεν θέλει και πολύ να το καταλάβει κάποιος και τότε θα μπορέσουμε να κρίνουμε και τους επιθετικούς μας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4037 on: September 18, 2009, 11:09:59 »
α ρε μεγαλε φερναντο ποσο επιβεβαιωνεσαι που δινεις τη μεγαλυτερη σημασια στην αμυνα κι ας σου χει βγει το παρατσουκλι <<συντηριτικος>>.αν ο ΠΑΟΚ χτες επαιζε στην ευρωπη 3αρες και 4αρες δε θα τρωγε!!!
ποσο σωστος εισαι ρε φερναντο στη διαχειριση κουτσιανικουλη τελικα!!γνωριζοντας οτι πραγματι ο βασιλακης ειναι μεγαλο ταλεντο δεν τον αφηνεις να παρουν τα μυαλα του αερα και τον προστατευεις ταυτοχρονα γιατι ξερεις οτι στην ελλαδα με την παραμικρη μαλακια θα πεσουν να το φανε το παιδι...βλεπε μαρινος του βαζελου που απο βασικος στον ατρομητο πριν λιγες μερες,ειχε ο τεν κατε την εμπνευση να τον βαλει να μαρκαρει τους παιχταραδες της γαλατα.
την καλημερα μου! :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4038 on: September 18, 2009, 12:51:58 »
Έλα ρε φιλαράκι τι είναι αυτά που λες;
Δηλαδή του λέμε μπράβο που παίζει συντηρητικά επειδή ΑΝ έπαιζε με αυτό τον τρόπο στους ομίλους δεν ΘΑ τρώγαμε ντόρτια και πεντάρες;
Και στην Ελλάδα γιατί παίζει έτσι; Για να μη μας ξεφτιλίσουν;

Όσο για τον Κουτσιανικούλη και για κάθε παίχτη 21 ετών είναι τραγικό να λέμε μη τους βάζεις για να τους προστατέψεις. Ας καθήσουν στον πάγκο τότε μέχρι τα 25 και θα βγούνε άθικτοι. Μέχρι τότε θα παίζουν οι ψημένοι. Κάτι Μπαρτσελώνες με Μέσι, Μπόγιαν, Μπουσκέτς και σία, κάτι Ρόμες που βασιζόταν σε Ντε Ρόσι, Ακουιλάνι από τα 18 τους, κάτι Άρσεναλ κυρίως με όλη τη πιτσιρικαρία που παίρνουν ευθύνες πριν τα 20 οι παίχτες δεν ξέρουν να διαχειρίζονται ταλέντα.
Κάποιος είχε χρησιμοποιήσει το αστείο επιχείρημα ότι ο Κουτσιανικούλης δεν έχει την αξία του Μέσι για να μπει στα βαθιά. Μα ρε μάγκες δεν του ζητήσαμε να σταθεί στο Champion's League αλλά στην κωμική League.

Τέλος πάντων Νικόλα δεν σου τη λέω προσωπικά, αλλά δεν μπορώ να βλέπω σχόλια για το πόσα ξέρει ο Σάντος, βασιζόμενοι σε κλαρίνα αντιπάλων σε μια διοργάνωση που αυτός δεν μπόρεσε καν να πάει την ομάδα.

Πες ό,τι καλό θέλεις για τον Σάντος και θα το ακούσω με ενδιαφέρον, αλλά με άλλες αφορμές κι όχι με αυτή που πονάει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4039 on: September 18, 2009, 13:24:29 »
Ôï óôü÷ï ôçò íßêçò ïñéïèÝôçóå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò ãéá ôï êõñéáêÜôéêï ðáé÷íßäé ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Ïëõìðéáêü óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò. Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, óôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ ðáñÝèåóå, åîÝöñáóå -ìåôáîý Üëëùí- ôçí ðßóôç ôïõ üôé ïé ðáßêôåò ôïõ èá êÜíïõí ü,ôé ÷ñåéÜæåôáé ãéá íá öôÜóïõí óôçí êáôÜêôçóç ôçò íßêçò…

«Ðáñáêïëïýèçóá ðïëý ðñïóåêôéêÜ ôï ìáôò ôïõ Ïëõìðéáêïý ìå ôçí ¢ëêìááñ. Äåí åßäá ìåãÜëåò äéáöïñÝò óå ó÷Ýóç ìå ôá ðñïçãïýìåíá ìáôò. Åêôüò ôïõ Ôïñïóßäç ðïõ ìðÞêå ìÝóá, êáé ï ïðïßïò ìå ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ðïõ äéáèÝôåé Üëëáîå êÜðùò ôïí ôñüðï Üìõíáò êáé åðßèåóç, ïðüôå óßãïõñá äåí ðåñéìÝíïõìå ìåãÜëåò áëëáãÝò ôçí ÊõñéáêÞ, åßôå óôçí ôáêôéêÞ, åßôå óôï ó÷Þìá. ÎÝñïõìå ëïéðüí ôéò âáóéêÝò êéíÞóåéò êáé ôïðïèåôÞóåéò ôùí áíôéðÜëùí ðáéêôþí, êáé ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ìáò Ý÷ïõí ôç ãíþóç, ôïõò ôçí åðéöÝñáìå» äÞëùóå áñ÷éêÜ ï ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ êáé óõíÝ÷éóå: «Áí êáé åßðáìå üôé ôï ðéï óçìáíôéêü åßíáé åìåßò ôé èá êÜíïõìå, ìéáò êáé åííïåßôå üôé èá ìðïýìå ìå óêïðü ôç íßêç. ÁõôÞ åßíáé ç äéêÞ ìáò öéëïóïößá, èÝëïõìå íá íéêÞóïõìå, ìå áõôÞí ôçí ðñïóÝããéóç èá ìðïýìå, îÝñïíôáò âÝâáéá üôé ãéá íá ãßíåé áõôü èá ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå óùóôÞ áìõíôéêÞ ëåéôïõñãßá êáé óùóôÝò ôïðïèåôÞóåéò. Åßíáé Ýíá ðáé÷íßäé áíÜìåóá óå äýï ìåãÜëïõò óõëëüãïõò, Ýíá êëáóéêü íôÝñìðé óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. ÎÝñïõìå ôï èåôéêü Üã÷ïò, ôçí ðñïóìïíÞ áðü ôçí ðëåõñÜ ôùí ïðáäþí, ïðüôå åßìáé óßãïõñïò üôé ïé ðáßêôåò ìáò èá áãùíéóôïýí ìå áðïöáóéóôéêüôçôá êáé ìåãÜëç. Ôï ðáé÷íßäé èá Ý÷åé ìåãÜëç Ýíôáóç. Ðéóôåýù üôé Ý÷ïõìå üëåò ôéò áðáñáßôçôåò ðñïûðïèÝóåéò ãéá ôç íßêç. Óåâüìåíïé ôçí áîßá ôïõ áíôéðÜëïõ, áëëÜ áõôü äåí èá ìáò åðçñåÜóåé óôï åëÜ÷éóôï».

http://www.metrosport.gr/archives/30181

Êáëç ç áìõíôéêç ëåéôïõñãéá áëëá êáðïéïò ðñåðåé íá âáëåé ôï ãêïë.
Ïóï ãéá áõôá ðïõ ãñáöåé ï cure áëïéìïíï ñå ìáãêåò áí íïïôñïðéá ìáò åéíáé åõôõ÷ùò ðïõ áðïêëåéóôÞêáìå ãéá íá ãëõôùóïõìå ôéò 4ñåò. Åëðéæù åéëéêñéíá íá ìçí äù êé åãù óå áãùíá ðïõ èåëïõìå íá ðéåóïõìå ãéá ôï Þ ôá ãêïë ôçí ÷åëùíá ìå áêñåò Manageréóôéêåò íá ðåñéöåñåôáé óôï ãçðåäï ãéáôé ïóï êáé íá öùíáîïõìå ëáãïò äåí ãéíåôáé. Ìéá öïñá ôïí ðåñáóå êé áõôçí óå éóôïñéá ðïõ äéÝäéäå ï Áéóùðïò.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα