Author Topic: Fernando Santos  (Read 192210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stelukos

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4000 on: September 12, 2009, 22:30:20 »
συμφωνω απόλυτα! ο μονος που μπορει αποδεδειγμένα να αλλάξει νεοτροπιες

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4001 on: September 13, 2009, 03:15:26 »
Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα.

Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα.

MetroStar

• Guest
« Reply #4002 on: September 13, 2009, 03:18:34 »
Συμφωνώ, αλλά όταν γράφει κάποιος μια άποψη, ας γράφει ''κατ΄εμέ'' ή ''άποψη μου''. Αλλιώς φαίνεται σαν αξίωμα αυτό που γράφετε και δόξα το θεό φαραώ δε χρειαζόμαστε.

LFPADRAM

• Guest
« Reply #4003 on: September 13, 2009, 11:56:06 »
Σάντος: «Έχει ιδιαιτερότητες ο Σέρτζιο, άξιζε μία ακόμη ευκαιρία»

Τον λόγο που έδωσε ακόμη μια ευκαιρία στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τη συμπεριφορά του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χέρενφεν εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα «tvi24.pt».

Ο τίτλος του δημοσιεύματος στο σάιτ ήταν «Eκλεισε η διαμάχη του Σάντος με τον Κονσεϊσάο» και αναφέρει σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στον αγώνα με την Χέρενφεν:

«Ο Κονσεϊσάο είχε αντιδράσει άσχημα μετά την αντικατάστασή του από τον Φερνάντο Σάντος στο εντός έδρας παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Χέρενφεν. Ο Κονσεϊσάο ήταν αρχηγός στο συγκεκριμένο ματς, φορούσε το περιβραχιόνιο και τη στιγμή της αντικατάστασής του ήταν έξαλλος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια».

«Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά»

Στη συνέχεια φιλοξενεί δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα θέμα που έχει επιλυθεί εσωτερικά. Φυσικά δεν μας άρεσε ο τρόπος που ενήργησε ο Κονσεϊσάο. Δεν αρέσει αυτού του είδους η αντίδραση. Θέλουμε η ομάδα να λειτουργεί σαν μία οικογένεια. Ολοι οι παίκτες έχουν την ίδια σημασία, αλλά βέβαια υπάρχουν παίκτες με ιδιαιτερότητες.

Πιστεύω ότι το σωστό ήταν να δώσω μία ακόμα ευκαιρία στον Σέρτζιο, διότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Ολοι οι παίκτες άλλωστε έχουν τις κακές στιγμές τους. Τιμωρήθηκε δεόντως και η ιστορία τελείωσε εκεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά»
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=107031

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4004 on: September 13, 2009, 13:42:31 »
μπραβο φερναντο!ο σωστος κοουτς παντα προστατευει τον αρχηγο!
το παραδειγμα του σαντος εγω θα ελεγα να το ακολουθησουμε και μεις και ν αφησουμε στο παρελθον οτι κακο και αδικο ειπωθηκε για τον σερτζιο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

asas

• Guest
« Reply #4005 on: September 13, 2009, 14:50:33 »

Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Σάντος είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ σήμερα.

Αυριο? ;D

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4006 on: September 13, 2009, 19:17:36 »
Εγώ σήμερα εκεί που έβλεπα το υποτιθέμενο ποδοσφαιρικό ματς ένιωσα μία υπνηλία και μια αηδία που μου έφερε μία αίσθηση deja vous . Συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό η προηγούμενη φορά που βαρέθηκα και απελπίστηκα τόσο πολύ και επιτέλους πήρα την απάντηση στις απορίες μου.
Ο Σάντος είναι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος του ποδοσφαίρου.
Όλοι οι ειδικοί του κινηματογράφου τον υμνούν, βραβεύεται παντού σε διεθνείς διαγωνισμούς και όλοι θέλουν να δουλέψουν μαζί με τον "δάσκαλο". Εσύ ο κακομοίρης ο θεατής όμως έτσι και φας το παραμύθι και πας να δεις την ταινία του, κοντεύεις να κόψεις τις φλέβες σου από τη βαρεμάρα και ψάχνεις να βρεις να κουτουλήσεις όποιον πούστη σε έπεισε να πας να δεις την αηδία.
Κι όπως όλοι οι μεγάλοι σκηνοθέτες έχουν τις μούσες τους και τους μούσους τους (sic) έτσι κι ο Σάντος έχει τον Ίβιτς. Αυτός είναι ο Μαρσέλο Μαστρογιάνι του. Αν έχεις δει μάλιστα και τον Μελισσοκόμο που ο Μαστρογιάνι περπατά για κανα εικοσάλεπτο και η κάμερα δείχνει μόνο τα βήματά του, τότε η σύνδεση γίνεται αναπόφευκτη (βάδισμα-Ίβιτς)

Επειδή όμως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένα θέαμα αλλά μέρος της ζωής μου, δεν γίνεται να τον κόψω. Μπορώ όμως να μη το παίρνω πολύ σοβαρά. Βαρέθηκα να νευριάζω πια και να προσπαθώ να μπω στο μυαλό του δικού μας Τζων Μάλκοβιτς. Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου να κάνω και δεν έχω όρεξη να πάθω τίποτα τόσο νέος. Θα τα παίρνω στη πλάκα στο εξής γιατί δεν έχει νόημα να τα πάρω αλλιώς. Άλλωστε δεν θέλω να σας τη χαλάω κι εσάς γκρινιάζοντας.

Το τελευταίο πράγμα που γράφω σοβαρά για την ομάδα θέλω να είναι το εξής: πως πλέον έπαψα να ελπίζω κάτι από αυτήν και αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσαν να μου κάνουν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4007 on: September 13, 2009, 19:23:23 »
ακριβώς τα ίδια paokcure
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4008 on: September 13, 2009, 19:25:13 »
Μαλιστα..Αμα ο τσιριλο ομως δεν εκανε την μαλακια και γυρνουσαμε με το 0-1 θα εγραφες τα ιδια αμεσως μετα το ματς?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4009 on: September 13, 2009, 19:26:19 »
Ναι ακομα κι αν κερδίζαμε με ντόρτι. Τα έλεγα από την σύνθεση. Τέλος πάντων το κόβω ειλικρινά. Δεν θέλω να μαλώνω με κανέναν σας.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #4010 on: September 13, 2009, 19:32:03 »
νομίζω PAOKCURE οτι είσαι λιγο λάθος σ'ένα ματς που έχεις κατοχή της μπάλας και σχεδόν είκοσι τελικές προσπάθειες εκ των οποίων δυο τετ α τετ και αλλές μερικές υπό πολύ καλές προυποθέσεις δεν έχεις δίκιο να μιλάμε για υπνηλίες, και βαρετή μπάλα. πέρσι παίζαμε πολύ πιο άσχημα επιθετικά (αλλά πολυ καλύτερα αμυντικα) και κερδίζαμε

αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου για τον ίβιτς απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ σήμερα και πιο τραγικός ο Σάντος που τον ξεκίνησε όταν έχει το Σορλέν στον πάγκο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4011 on: September 13, 2009, 19:34:00 »
ανυπομονείς να ζήσεις ΠΑΟΚ.

πλέον έπαψα να ελπίζω κάτι

Paokcure σορρυ που στο λεω ρε συ αλλα μηπως εισαι λιγο,οσο παταει η γατα,ελληναρας? :P
Σε 5 μερες τετοια διαφορα αποψεων?

Τεσπα αφου το λες οτι και να κερδιζαμε με ντορτι θα ελεγες τα ιδια,το δεχομαι.
Ομως δεν θα δεχομουν την κριτικη μεσα απο ενα αποτελεσμα και μονο..
Παντως αμα θες την αποψη μου η ομαδα ειναι μια κλαση πανω απο την περσινη.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4012 on: September 13, 2009, 19:35:40 »
Ρε σεις σε τι έφταιγε ο Σάντος σήμερα;  :-\
5 ευκαιρίες έκανες και έφαγες γκολ από ένα λάθος του παίκτη που κλωτσάει τη μπάλα όσο πιο μακριά μπορεί (μόνο μέσα στη μικρή περιοχή δε το κάνει).

Σήμερα ο Σάντος ήταν ανέλπιστα καλός και η ομάδα κατέβηκε για το διπλό ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4013 on: September 13, 2009, 19:41:57 »
οταν εχεις τετοια αποδοση στο β' ημιχρονο της προηγουμενης αγωνιστικης κ εχεις κ δυο MVP κ μετα απο 14 μερες αλλαζεις παλι την διαταξη στην ιδια με του α' ημιχρονου της προηγουμενης αγωνιστικης κ αφηνεις τους 2 MVP εξω, τοτε ναι, κατι δεν παει καλα...

τελικα φαινεται οτι το εννοουσε αυτο που ειχε πει ο Σαντος στο ματς με τον Λεβαδειακο :
"Στο δεύτερο μέρος όταν κερδίζαμε την μπάλα πηγαίναμε γρήγορα με στόχο το γκολ. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».

Αφου τελικα οντως το πιστευει, εχω παψει και εγω να ελπιζω.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4014 on: September 13, 2009, 19:45:41 »
δε ξέρω γιατί φταίει ο Σάντος που οι μισοί παίκτες μας όταν βλέπουν το αντίπαλο τέρμα μπλοκάρουν και το βλέπουν σαν τρύπα από βελόνι...
πραγματικα!
ούτε πιστεύω ότι είναι θέμα συστήματος και αλλαγής εντεκάδας ή δε ξέρω τι το ότι
τρώς 1 στα 3 γκολ....με ΤΑ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΓΚΟΛ!
και σου έχουν κάνει σύνολο στα 5 ματς...9 ευκαιρίες! ΟΕΟ!
ποιος Σάντος και ποιο σύστημα να πούμε!

βάλτε κανα γκολ ή ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ CF επιτέλους!
 ή κόψτε το Μούσλι απο βασικό...ας δοκιμάσουμε και κανένα άλλο...λες να είναι χειρότερος? τι να κάνει δλδ ο Παπάζογλου ή ο Φιλομένο για να παίξουν χειρότερα από αυτόν...να βάλουν κανα αυτογκόλ μένει.

JamaicaN

• Guest
« Reply #4015 on: September 13, 2009, 19:52:51 »
Τι ελπιζατε τελικα δε μας ειπατε ρε καρντασια....Μπαλαρα με 4αρες και 5αρες αρχη σεπτεμβρη? και στην τελικη μπορει να ερθουν...Απορω πραγματικα.....

Ειλικρινα δε περιμενα τετοια κλαψα και γκρινια απο 2 πολυ παλιους και κατα τεκμηριο σοβαρους συν-φορουμητες...Τι να πω.....

Τι να περιμενεις και απο τα πιτσιρικια τοτε.....Αυτοι τουλχιστον δικαιολογουνται λογο ηλικιας......

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4016 on: September 13, 2009, 20:41:12 »
Φίλε μου JamaicaN διαφωνώ κάθετα με το χαρακτηρισμό κλάψα. Όσον αφορά εμένα έκανα έναν απλό παραλληλισμό Σάντος-Αγγελόπουλου.
Ο Αγγελόπουλος είναι κατά γενική ομολογία ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης. Άλλο που πολλοί μπορεί να μην τον καταλαβαίνουν ή απλά να τον βαριούνται, άλλοι ίσως να προτιμούν τον Ταραντίνο π.χ. αλλά δεν μπορεί να γκρινιάζεις όταν έχεις στο τιμόνι σου έναν καταξιωμένο.
Απλά διαπιστώνεις πως προσωπικά εσύ επειδή δεν τον καταλαβαίνεις καταθέτεις τα όπλα να τον καταλάβεις. Δεν σημαίνει πως ξέρεις περισσότερα ή καλύτερα. Απλά πως είσαι απαίδευτος θεατής. Δεν είναι κλάψα προς κάποιον άλλον, αλλά προς τον εαυτό μου και μόνο. Που δεν καταλαβαίνει.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4017 on: September 13, 2009, 21:20:13 »
Ρε σεις σε τι έφταιγε ο Σάντος σήμερα;  :-\
5 ευκαιρίες έκανες και έφαγες γκολ από ένα λάθος του παίκτη που κλωτσάει τη μπάλα όσο πιο μακριά μπορεί (μόνο μέσα στη μικρή περιοχή δε το κάνει).

Σήμερα ο Σάντος ήταν ανέλπιστα καλός και η ομάδα κατέβηκε για το διπλό ...

διαφωνώ ότι ήταν καλός σήμερα, παραδόξως του βγήκε αυτό που έκανε με το σύστημα η ομάδα πήγαινε καλά, γίνεται η στραβή και τρώμε το γκόλ αντί να φρεσκάρει το κέντρο το αποδυνάμωσε με την έξοδο του ίβιτς και έβαλε 2ο σεντερφόρ τον φιλομένο, με αποτέλεσμα μετά την φάση με τον κουτσιανικούλη να το γυρίσουμε στην γιόμα. Πέρσι σπάνια έκανε επιτυχημένες αλλαγές σήμερα κατά την γνώμη μου φρέναρε την ομάδα. Δεν είχε λόγο να αλλάξει το σύστημα αφού παίζαμε καλά και δημιουργούσαμε τουλάχιστον προϋποθέσεις πίεσης και αυτοί πίσω ήταν επιρεπής στην γκάφα, ιδίως το τέρμα τους. Είδε κανείς τον ΠΑΟΚ να πιέζει σήμερα μετά το 70 και την αλλάγή συστήματος?? Μιλάμε εκ του αποτελέσματος αλλά από αυτό κρίνονται όλοι. Επίσης κάτι που με ανυσήχησε πολύ είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς αγύμναστος. Ιβιτς, μούσλι,βιερίνια, φωτάκης,γκαρσία μετά το 70 ήταν στα πρόθυρα λιγιθυμίας ο δε λίνο από το 60 και μετά δεν πέρασε ποτέ το κέντρο προφανώς λόγο κούρασης.   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4018 on: September 13, 2009, 21:22:38 »
Η αλλαγή του φιλομένο με τον ίβιτς ήταν απολύτως λογική και στο πνέυμα του αγώνα άσχετα αν δεν του βγήκε (όπως κ του κούτσια...)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4019 on: September 13, 2009, 21:58:28 »
Γιατι δεν παιζουν αυτοι που παιξανε στο 2ο ημιχρονο με την λειβαδεια.....

Αφου ο φιλομενο ειναι ιδανικος για παρτενερ και ο βειρινια ιδανικος για εξτρεμ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ....????

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙΓΙΑΤΙ...........

Αφου ο ιβιτς καθυστερει ΟΛΗ την ομαδα γιατι ΠΑΙΖΕΙ συνεχεια..........

τεσπα....αμα το παστελωνε ο μικρος το γκολ θα ημασταν ολοι τωρα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ για μια ολοκληρη εβδομαδα..... ενω τωρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ......ελπιζω να ξεσκασουμε με τον γαυρο.....

ΤΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....για παμε.....για ξεκινα φιλομενο-μουσλι.....για παΜΕ....ΜΕ ΕΧΤΡΕΜ ΚΟΥΤΣΙΑ-ΒΙΕΡΙΝΙΑ....λεα να νιωσουμε λιγο ΤΟΥΜΠΑ............!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......