Author Topic: Fernando Santos  (Read 192266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3800 on: August 22, 2009, 15:44:57 »
απο τα σπορ του βορρα ...
δεν φαινετε να επηρεασε τον φερναντο σαντος η επιθεση  που δεχθηκε το βραδυ της πεμπτης το αυτοκινητο που μετεφερε αυτον και τους συνεργατες του στο σπιτι.....ειπε ο σαντος "Εγω ακολουθω παντα την ιδια διαδρομη πηγαινοντας σπιτι μου.Μονο οταν ξερω οτι παιζει ο αρης στο γηπεδο του πηγαινω απο αλλη διαδρομη.
Καποια στιγμη μας επιασε το φαναρι.Τοτε σταματημενοι ακουσαμε να μας κλωτσανε το αυτοκινητο.Μαλιστα οταν ακουστηκαν οι φωνες ηρθαν και αρκετοι αλλοι απο τις γυρω καφετεριες και βλεποντας τα διακριτικα του ΠΑΟΚ χτυπουσαν και αυτοι.Ειπα αμεσως στον ροζαριο βαλε πρωτη και φυγε.....ποτε αλλοτε δεν εχω βιωσει τετοιο περιστατικο¨.
αυτο για αυτους που λενε οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ κανανε το πεσιμο τα γνωστα ερπετα κανουν πεσιματα στο συγκεκριμενο σημειο παντα οταν παιζει ο ΠΑΟΚ......σε μεμομονομεν ατομα.....

apostolos

• Guest
« Reply #3801 on: August 22, 2009, 16:06:58 »
Εγώ γουστάρω που βγαίνει ο Σάντος και λέει χωρίς να πολυσκέφτεται και να προσέχει πολύ αυτό που νομίζει. Ακόμα και λάθος να είναι, αυτός αυτό που αισθάνεται, αυτό λέει. Ούτε δημόσιες σχέσεις κάνει, ούτε γλύφει, ούτε αρεστός θέλει να γίνει σε κανέναν, ούτε παραμυθιάζει και για αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι γνωστές συνέπειες τις οποίες ο ίδιος πληρώνει. Μάγκας είναι. Και όποιος νομίζει οτι ο Σάντος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται είναι πολύ γελασμένος. Ξέρει και παραξέρει πού βρίσκεται και από πριν να έρθει εδώ μάλιστα. Ξέρει ότι είναι σε μια ομάδα με πάρα πολύ κόσμο, δυναμική φοβερή, που όμως δεν εχει κατορθώσει τηρουμένων των αναλογιών με την δυναμική της αυτή ΤΙΠΟΤΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ξέρει οτι αυτό είναι κυρίως θέμα λάθους νοοτροπίας, τα έχει πει εκατό φορές αλλά ποιός τον ακούει. Αλλά εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μην τυχόν και μας θίξουν και μας υποτιμήσουν. Μα τι να σε θίξουν? Που τα τελευταία 30 χρόνια βγαίνεις από τρίτος και κάτω? Δεν είναι μια πραγματικότητα αυτό? Τι έχουμε πετύχει αγωνιστικά όλα αυτά τα χρόνια για μια ομάδα με δυναμική και κόσμο σαν τη δική μας? ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός κι αν είμαστε ικανοποιημένοι με έναν αποκλεισμό της Άρσεναλ και δυο κύπελλα. Εγώ δεν είμαι πάντως. Για την οντότητα ΠΑΟΚ αυτές οι επιτυχίες βρίσκονται στα όρια του συμπτωματικού, είναι μηδαμινές. Απλά ως δια μαγείας διατηρείται αυτός ο κόσμος χωρίς τίτλους ,χωρίς διακρίσεις, χωρίς καν καμιά ιδιαίτερα ωραία μπάλλα εδώ και παρά πολλά χρόνια.... Αλλά όχι, να μην το ακούμε αυτό, μας χαλάει, ΠΑΟΚ είσαι και τέτοια. Όταν κοπεί αυτό το ΠΑΟΚ είσαι τότε θα έχουν πραγματικά αλλάξει τα πράγματα, μόνο τότε...

makptol

• Guest
« Reply #3802 on: August 22, 2009, 16:22:12 »
μα ρε παιδια το εχει πει ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ οτι ο ΠΑΟΚ εχει τεραστια δυναμικη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΚΙΑΣΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ .....και ειπε οτι μολις αλλαξε νοοτροπια
η ΠΟΡΤΟ τους εκανε πλακα .....γιατι και εκει ολα τα ριχνανε ΜΟΝΟ στο κατεστημενο της λισαβωνας και με αυτην την δικαιολογια δεν προσπαθουσανε να πανε καλλιτερα.....

giannis80

• Guest
« Reply #3803 on: August 22, 2009, 21:22:50 »
Εντάξει, όντως έχει εκφράσει πολλές φορές την δυναμική της ομάδας μας, και όντως ενοοούσε μάλλον για αγωνιστικά κριτήρια,αλλά δεν παρομοιάζεις ποτέ ψαροκάικο με υπερωκεάνιο.Είναι σαν να συγκρίνεις μια μουνάρα με ένα μπάζο που απλώς σε μια βραδιά περιποιήθηκε τον εαυτό της, έβγαλε λίγο το μουστάκι πάνω από τα χείλη με κερί, φόρεσε και ένα ντεκολτέ και βγήκε, η μουνάρα δεν έχει ανάγκη, καθε μέρα μουνάρα είναι.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3804 on: August 23, 2009, 19:39:52 »
ÓÜíôïò: “ÖÝôïò ôÝóóåñéò ãéá ôßôëï”

Ðéóôüò óôï ôñéåôÝò ðëÜíï ðïõ ï ßäéïò Ý÷åé èÝóåé ìáæß ìå ôç äéïßêçóç åìöáíßóôçêå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, óôç ÷èåóéíÞ óõíÝíôåõîç ðïõ ðáñÝèåóå óôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ Ôýðïõ. Ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ìßëçóå ãéá üëïõò êáé ãéá üëá, åêöñÜæïíôáò ôçí áéóéïäïîßá ôïõ üôé ç ïìÜäá ãñÞãïñá èá áðïêôÞóåé ôçí áðáñáßôçôç öñåóêÜäá êáé èá âñåé ôá ðáôÞìáôÜ ôçò ìÝóá óôï ãÞðåäï.

-Ðùò ìðïñåß íá êïíôñÜñåé ï ÐÁÏÊ ïìÜäåò ìå ôñéðëÜóéï êáé ôåôñáðëÜóéï ìðÜôæåô; Ìðïñåß ç ïìÜäá íá áíôáðåîÝëèåé óôéò áðáéôÞóåéò åíüò ôÝôïéïõ áíôáãùíéóìïý;
«Åìåßò ðáñáìÝíïõìå ðéóôïß óôï ðëÜíï ðïõ åß÷áìå èÝóåé åî áñ÷Þò ðñéí áðü äýï ÷ñüíéá. ÂÜóåé áõôïý èÝëáìå ôïí 3ï ÷ñüíï ï ÐÁÏÊ èá óôáèåñïðïéçèåß ìÝóá óôéò ìåãÜëåò ïìÜäåò ôçò ÅëëÜäáò êáé íá äéåêäéêåß ôá ßäéá ðñÜãìáôá ìå áõôÝò. Åãþ âëÝðù ôçí ïìÜäá íá óôáèåñïðïéåßôáé óå Ýíá õøçëü åðßðåäï êïíôÜ óå Ïëõìðéáêü, Ðáíáèçíáúêü êáé ÁÅÊ. ¢ñá óôï åîÞò êÜèå ÷ñüíï áõôÝò ïé ôÝóóåñéò ïìÜäåò èá äéåêäéêïýí ôï ðñùôÜèëçìá, êáé èá åßíáé áõôÝò ðïõ èá ðáëÝøïõí ãéá ôéò ðñþôåò èÝóåéò. Åìåßò èÝëïõìå íá åßìáóôå êïíôÜ óå áõôÝò ôéò ôñåéò ïìÜäåò.

http://www.metrosport.gr/archives/26011

ÓÜíôïò: «Óôïõò ôÝóóåñéò ðñþôïõò ï ÐÁÏÊ»

ÓõíÝíôåõîç åö’ üëçò ôçò ýëçò Ýäùóå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, óôçí åöçìåñßäá ôçò ÷þñáò ôïõ “Record”.

«Õðï÷ñåùôéêüò óôü÷ïò ãéá åìÜò åßíáé ç ôåôñÜäá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. ÐÝñõóé ôåñìáôßóáìå, âÝâáéá, äåýôåñïé óôçí êáíïíéêÞ ðåñßïäï, ãåãïíüò åîáéñåôéêü, áëëÜ ü÷é áíáìåíüìåíï. ¹ôáí óáí íá ôåñìÜôéæå äåýôåñç ç ÍáóéïíÜë óôçí Ðïñôïãáëßá. Åß÷áìå ìßá êáëÞ êáé äïõëåìÝíç ïìÜäá êáé êáôáöÝñáìå íá ôåñìáôßóïõìå ðéï øçëÜ áðü Ðáíáèçíáúêü êáé ÁÅÊ. Ç öåôéíÞ ÷ñïíéÜ, üìùò, èá åßíáé äéáöïñåôéêÞ.

http://www.sport-fm.gr/article/191086

Äåí èá êñõöôþ êáèüëïõ áñÝóåé äåí áñÝóåé óå ìåñéêïýò. Ìüëéò äéÜâáóá ôéò äçëþóåéò ôïõ ÓÜíôïò (êáé ìç ðåßôå ãéá ìåôÜöñáóç ãéáôß ôéò äéÜâáóá óå 3 äéáöïñåôéêÝò åöçìåñßäåò) Ýíéùóá áçäßá êáé ïñãÞ. Ãéá üðïéïí äåí îÝñåé ôé óçìáßíåé ÍáóéïíÜë óôç Ðïñôïãáëßá íá ðÜåé íá ìÜèåé ðñþôá êáé ìåôÜ èá êáôáëÜâåé ôé åßðå êáé ôé ðéóôåýåé ðùò êáôÜöåñå ï ðñïðïíçôÞò ìáò ðÝñóé. Ôï Üëëï ðïõ ìå ôñÝëáíå åßíáé ðïõ Ýèåóå óôü÷ï ôçí ôåôñÜäá, Üñá ôçí 4ç èÝóç ãéá öÝôïò óå áíôßèåóç ìå ôï üôé Ýëåãå åäþ, áëëÜ êáé ôï ðåñßöçìï ðëÜíï ìáò. Öáßíåôáé ôç ðÞñå ÷áìðÜñé ðùò ìÝ÷ñé åêåß ìðïñåß êáé óïõ ëÝåé êÜôóå íá ìçí åêôåèþ.

ÊÜíå ìáò ôç ÷Üñç ñå ÓÜíôïò ðïõ èá ðåéò ôïí ÐÁÏÊ ÍáóéïíÜë ãéá íá êÜíåéò ôï êïììÜôé óïõ óôç ÷þñá óïõ. ¢íôå ðáñÜôá ìáò ñå. Êé åðåéäÞ äåí Ý÷åéò éäÝá áðü ÐÁÏÊ ïöåßëïõí áõôïß ðïõ îÝñïõí íá óïõ ìÜèïõí. Íá ìÜèåéò íá ìç ìåôñÜò ìå ôßôëïõò ôéò ìåãÜëåò ïìÜäåò óôï ÅëëáäéóôÜí, ãéáôß ôïí ÐÁÏÊ ôïí Ý÷ïõí êáôáêëÝøåé. Íá ìÜèåéò åðßóçò ãéáôß áõôÞ ç ïìÜäá ðïõ äïõëåýåéò 3 ÷ñüíéá êáé äåí ôçí Ýíéùóåò êáèüëïõ êÜèå ÷ñüíï áõîÜíåé ôïõò ïðáäïýò ôçò ðáßñíåé äåí ðáßñíåé ôßôëï.

Äõóôõ÷þò áõôüò ï Üíèñùðïò üóï êáëüò ðñïðïíçôÞò êáé íá åßíáé (üðùò ôïõëÜ÷éóôïí èåùñïýí ïé Üíèñùðïé ðïõ áðïöáóßæïõí óôçí ïìÜäá ìáò) áðü ôçí áñ÷Þ íüìéæå êáé ðÜíôá èá èåùñåß ôïí ÐÁÏÊ äåýôåñç ôá÷ýôçôá óå ó÷Ýóç ìå ôïõò 3 ôïõ ðïê. ËõðÜìáé ðïëý ãé' áõôü, ãéáôß áõôü åîçãåß êáé ôï ðùò ðáßæåé ìå áõôïýò, áëëÜ ëõðÜìáé áêüìç ðåñéóóüôåñï ðïõ Ýíá ðïëý ìåãÜëï ðïóïóôü ôùí óõíïðáäþí ìáò óêÝöôïíôáé áêñéâþò Ýôóé.
ÎÝñù üôé ôþñá èá áñ÷ßóåôå ôá ãíùóôÜ ãéá ôï ðïõ åßìáóôáí êáé ðïõ åßìáóôå êáé üëá ôá ÷éëéïåéðùìÝíá ðïõ ìå êÜíïõí íá âáñéÝìáé áöüñçôá.

Åãþ ðïôÝ äåí Ýæçóá ôïí ÐÁÏÊ ðëïõóéüôåñï áðü ôï ðïê. ÐïôÝ! Åß÷á üìùò ôçí åõôõ÷ßá íá ôïí æÞóù áíþôåñï áãùíéóôéêÜ áð' áõôïýò ôïõò ëéãäéÜñçäåò. ÊÜôé ðïõ êÜèå ìÝñá ðïõ ðåñíÜåé ðáñáêáëþ íá îáíáæÞóù.

Áí èÝëåôå óõíå÷ßóôå íá êïéôÜæåôå óôïí ðÜôï ðïõ åßìáóôáí êáé íá ðñïóÝ÷åôå íá ìçí îáíáöôÜóïõìå åêåß êÜíôå ôï. ÁëëÜ êïéôÜæùíôáò êÜôù äåí ìðïñåßò íá ðåôÜîåéò.
Åãþ èá óõíå÷ßæù íá êïéôÜæù óôï ðéï ìáêñéíü ðáñåëèüí ôüôå ðïõ åßìáóôáí óôçí êïñõöÞ êáé íá åëðßæù íá îáíáâñåèïýìå åêåß. Ãéá ìÝíá åêåß åßíáé ï ÐÁÏÊ, ðÜíù áð' üëïõò êáé äåí áíÝ÷ïìáé ïýôå áðü ôïí ÓÜíôïò ïýôå áðü êáíÝíáí íá ôïí èåùñåß ëéìü.

Ï ÐÁÏÊ ôá ôåëåõôáßá 20 ÷ñüíéá ðÝñáóå ðïëëÜ áðü ôéò êùëïäéïéêÞóåéò ôïõ ðïõ Ýäùíáí êþëï êáé Þôáí âáëôÝò. Áõôüò ï óêëáâùìÝíïò ÐÁÏÊ äåí åßíáé ìÝôñï óýãêñéóçò ìå ôïí óçìåñéíü åëåýèåñï ÐÁÏÊ ðïõ Ý÷ïõìå. Íá óõãêñßíåôå ìå ôïí ÐÁÏÊ ôïõ ÐáíôåëÜêç ôïí óçìåñéíü ÐÁÏÊ. Ãéáôß óå ëßãï èá ðéóôÝøïõìå üôé 20 ÷ñüíéá óêëáâéÜò ìáò êÜíáíå ïìÜäá 2çò ôá÷ýôçôáò óå ó÷Ýóç ìå ôï ðïê!!! Áõôü ðéóôåýåôå ñå óåéò;

Ìüíï ìçí áêïýóïõìå óå ëßãï ðùò áí ðÜñïõìå ôïí ôßôëï èá åßíáé óáí íá ðÞñå ôï ðñùôÜèëçìá ç ¢óêïëé óôçí Éôáëßá, ç ÌðÝñíëé óôçí Áããëßá, ç ÃêéíãêÜìð óôç Ãáëëßá, ç ×åñÝè óôçí Éóðáíßá Þ ç Ïõíéüí Âåñïëßíïõ óôç Ãåñìáíßá. Ãéáôß ç ÍáóéïíÜë ôÝôïéï êùëï÷þñé åßíáé. ºóùò óõìöÝñåé óôï ÓÜíôïò íá ìéêñáßíåé ç ïìÜäá. ÁëëÜ äåí èá ôïõ ðåñÜóåé ãéáôß ç äõíáìéêÞ ìéáò ïìÜäáò äåí ÷áìçëþíåé óôá ìÝôñá ôïõ ðñïðïíçôÞ, áëëÜ ï ðñïðïíçôÞò êáé ïé ðáß÷ôåò áíåâáßíïõí óå áõôÜ ôçò ïìÜäáò, Þ áí äåí ìðïñïýí öåýãïõí.

ÔÝëïò ðÜíôùí óõã÷ùñÝóôå ôçí ÝêñçîÞ ìïõ, äåí åßìáé ôçò Üðïøçò Üíôå ôïí ìðïýëï ñå ÓÜíôïò, ìå ôßðïôá äåí ôï ðÜù åêåß, áëëÜ åßìáé åõáßóèçôïò óå áõôÜ ôá èÝìáôá, ôïõ ôé åßíáé ï ÐÁÏÊ. Áí äåí ìðïñåß íá ôï êáôáëÜâåé êÜðïéïò îÝíïò ôï áðïäÝ÷ïìáé. ÁëëÜ äåí áíÝ÷ïìáé íá ôïí ìéêñáßíåé êáíÝíáò.

ÅðåéäÞ êáëþò å÷üíôùí ôùí ðñáãìÜôùí ôá åðüìåíá 3 ÷ñüíéá ï ÓÜíôïò èá åßíáé ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ èá åõ÷üìïõí ãéá íá ìç ôñåëáèïýìå ôåëåßùò íá óõíå÷ßóåé íá êÜíåé ôç äïõëåéÜ ôïõ üìïñöá êé ùñáßá, áëëÜ ÷ùñßò äçëþóåéò. Êé üôáí ìå ôï êáëü öýãåé ãéá ôç ÷þñá ôïõ íá ðÜñåé ôç ãíþìç ôïõ ãéá ôïí ÐÁÏÊ ìáæß ôïõ. ÌÝ÷ñé ôüôå áò âÜëïõí óôá áðïäõôÞñéá êáìéÜ åðéãñáöÞ ìå óïöÝò ðáñïéìßåò ôïõ ëáïý ìáò íá ôéò ìÜèåé

1. Êáëýôåñá íá ìáóÜò ðáñÜ íá ìéëÜò
2. Ç óéùðÞ åßíáé ÷ñõóüò
3. Ôá ðïëëÜ ëüãéá åßíáé öôþ÷éá
4. ¢êïõå ðïëëÜ êáé ëÝãå ëßãá
5. Ôá ëßãá ëüãéá æÜ÷áñç êáé ôá êáèüëïõ ìÝëé
6. Ôï ëáêùíßæåéò åóôß öéëïóïöåßí
7. ÂÜëå êëåéäß óôç ãëþóóá óïõ
8. Ç ãÜñ óéùðÞ ôïßò óïöïßóéí áðüêñéóéò
9. Öçóßí óéùðþí
êáé êõñßùò
10. Ôçò êïíôÞò øùëÞò ôçò öôáßíå ïé ôñß÷åò
« Last Edit: August 23, 2009, 19:50:00 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #3805 on: August 23, 2009, 20:02:55 »
Με προλαβες αδερφε,μολις τα διαβασα και γω στη κοντρα και ηθελα να πω κατι αλλα μολις διαβασα το ποστ σου το μονο που εχω να πω ειναι οτι συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες,ετσι ακριβως ειναι
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

giannis80

• Guest
« Reply #3806 on: August 23, 2009, 20:26:45 »
Αν δεν το έχει κάνει ήδη ,γνώμη μου είναι, σωστή ή λάθος δεν ξέρω, οτι η διοίκηση θα πρέπει να βάλει χέρι στον προπονητή όσον αφορά τέτοιες παρομοιώσεις (άλλωστε το κάνει συχνά ο σάντος να παρομοιάζει καταστάσεις). Και το λέω αυτό γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς προκαλεί αντιδράσεις.

Υ.Γ. Νασιονάλ-Πόρτο. Πως θα κατέβει ο προπονητής της νασιονάλ? Συντηρητικά, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω αν γίνεται, και σε καμιά αντεπίθεση κούτσου κούτσου αν βάλουμε κανα γκολ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3807 on: August 23, 2009, 20:45:49 »
Εννοουσε οτι η ομαδα βγηκε 2η απο 9η την προηγουμενη σεζον γι αυτο την παρομοιασε με την νασιοναλ.
Και εχει δηλωσει απειρες φορες για το πως αντιλαμβανεται τον ΠΑΟΚ.Τωρα αν καθεστε και πιανεστε απο μια λεξη και λετε αντε παρατα μας ρε σαντος, ε πρεπει να παραδεχθειτε ενα μικρο κομπλεξακι.
Και ναι δυστυχως ειμαστε ομαδα 2ης ταχυτητας σε σχεση με το ποκ τα τελευταια 20 χρονια.Και μονο περυσι με προπονητη τον σαντος καταφεραμε να βγουμε 2οι.Οποτε ισως κατι αλλαζει.Αλλο τι εχουμε στο μυαλο μας και αλλο τι ισχυε στην πραγματικοτητα.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3808 on: August 23, 2009, 21:28:36 »
Ενα θεμα που με προβληματιζει φετοσ ειναι το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ της ομαδας. Σε αντιθεση με περυσι που ευθυγραμμιστηκαμε ολοι οπαδοι-διοικηση-πρπονητης οτι ειναι το ΟΥΕΦΑ, φετος νομιζω οτι δεν εχουμε ολοι τον ιδιο ξεκαθαρο στοχο.Η μεν διοικηση δεν εχει πει δημοσια ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ποιον στοχο εχει βαλει. Ο Σαντος εχει πει κατα καιρους, μαζι με τη σημερινη δηλωση καπως αντιφατικα πραγματα. Μια πρωταθλητισμος, την αλλη τετραδα. Οσο για μας τους οπαδους ο καθενας κατα την προσωπικη του γνωμη βαζει και εναν στοχο, οπως τον πιστευει αυτος.
Κανονικα λοιπον  το θεμα ειναι για το τοπικ με το ΦΕΤΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, μιας και μιλαμε εδω για Σαντος εχω να πω το εξης:
Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καλυτερος φετος. Εχει καλυτερους παιχτες, αρα πρεπει να παιξει καλυτερη μπαλα. Ποσο καλυτερη? Πραγματικα δε ξερω γιατι δεν ξερω ποσο καλυτεροι ειναι αυτοι αφου ακομα ειναι νωρις. Παντως αυτο ειναι δουλεια του Σαντος, να μονταρει το συνολο.
Προσωπικα ΑΝ μπουμε ομιλους Ουεφα, θα ειμαι ικανοποιημενος. Κατα την αποψη μου ΑΥΤΟΣ πρεπει να ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ αγωνιστικος στοχος. Παλιοτερα ενας αδερφος ειχε πει οτι τους στοχους πρεπει να τους βαζουμε απο την αρχη και οχι να τους τροποποιουμε στη συνεχεια, αλλα εγω διαφωνω. Νομιζω οτι ο πηχης μπορει να μπαινει και στην διαρκεια της χρονιας ψηλοτερα.
Απο το πρωταθλημα (εκτος της καλυτερης αποδοσης που ειπα παραπανω) δεν εχω ουτε εγω σαφεις επιδιωξεις.Θελω να σταθεροποιηθω σε ψηλεσ θεσεις, να απεχω λιγο απο την κορυφη. Δεν το θεωρω ουτε ευκολο ουτε δεδομενο.Καποια διπλα που πηραμε περυσι αμφιβαλλω αν θα τα παρουμε φετος, ή τουλαχιστον οχι ευκολα.
Στα δε ντερμπυ θελω ο ΠΑΟΚ να παιξει σαν ΠΑΟΚ. Οχι σωνει και καλα να τα παρει ολα, ετσι?Αλλα οχι και να τα χασει με κατεβασμενα χερια, οπως περυσι. Επειδη μιλαμε εδω για Σαντος περιμενω και απαιτω φετος μεγαλυτερη τολμη, τουλαχιστον εντος εδρας.ΚΑι αξιοπρπεις εμφανισεις εκτος. Οχι να κρατησουμε το μηδεν και βλεπουμε μετα. Πρωταθλητισμος σημαινει για μενα οχι να νικας οσους κανουν πρωταθλητισμο αλλα τουλαχιστον να τους βλεπεις στα ισια.
Κατα τα αλλα εγω ειδα τις δηλωσεις του με σχολια αρχικα στο PAOKland, το παραδειγμα με Νασιοναλ ατυχες αλλα ο Σαντος δε φημιζεται για τις παρομοιωσεις του, ε? Για μενα νο μπιγκ ντηλ η συγκεκριμενη παρομοιωση. Αλλα για την τετραδα, αν το εννοει απλα να τερματισουμε τεταρτοι, διαφωνω. Ο στοχος πρεπει να ειναι η πρωτη θεση, η ομαδα πρεπει να προσπαθησει για το πρωταθλημα. Η ομαδα πρεπει να στηθει για να τερματισει πρωτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν ερθει πρωτη δεν λεω πως θα ειναι αποτυχια αλλα ο πηχης πρεπει να μπει ψηλα!Αν ο Σαντος ανταποκρινεται ή οχι στη δυναμικη μιας ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ ακομα δεν εχω σαφη εικονα.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ μας εχει ανεβασει αγωνιστικο επιπεδο. Αλλα εγω θελω κι αλλο! Στα 3 επομενα χρονια θα δουμε αν ειναι αξιος και ικανος γι αυτο. Προς το παρον η διοικηση δειχνει να τον εμπιστευεται και αυτο οφειλουμε να κανουμε κι εμεις.
Και βεβαια ειναι και το Κυπελλο που εκει ο στοχος διαμορφωνεται κατα τη διαρκεια της χρονιας και εχει σχεση με κληρωσεις, αντιπαλους κλπ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3809 on: August 23, 2009, 21:53:00 »
Εγώ ποτέ δεν έζησα τον ΠΑΟΚ πλουσιότερο από το ποκ. Ποτέ! Είχα όμως την ευτυχία να τον ζήσω ανώτερο αγωνιστικά απ' αυτούς τους λιγδιάρηδες. Κάτι που κάθε μέρα που περνάει παρακαλώ να ξαναζήσω

Σ αυτο συμφωνω 10000%.
Επισης, γενικα να ξερεις πως ακουγεται στην πιατσα των δημοσιοκαφρων οτι ο Σαντος οσο και να μη τον γουσταρουν για τη μπαλα που παιζει(οχι αυτη που ξερει) ειναι η χαρα τους. Ακουσα τον τελευταιο μηνα τουλαχιστον απο 2-3 και καλα μεγαλια κεφαλια των μμε να λενε οτι ο Σαντος ειναι η χαρα του δημοσιογραφου. Τα λεει στις συνεντευξεις απλα και αναλυτικα, οπως θα τα λεγε και ενας οπαδος καμια φορα!πχ περιπτωση σαρδελων κτλ. Συμφωνω οτι οι παρομοιωσεις του ειναι λιγο αστοχες.

Αν ο Σαντος βγει και πει παω φουλ για τιτλο θα χειροκροτησουμε. Αν το κανει και παιξει παλι ιδια μπαλα θα λεμε βαλε το φιλομενο, βγαλε τον ιβιτς κανε επιθετικη την ομαδα. Αν δεν καταφερει να παρει την κουπα η να βγει μετα τσαμπιονς απλα θα δειτε κατι τετοια να τον κατασπαραζουν.

Καλη και σωστη η κριτικη, απλα οπως υπαρχει ενα τεραστιο ποσοστο που σεβεται την προσπαθεια της διοικησης και του προπονητη υπαρχει και αλλο ενα επισης σεβαστο ποσοστο που περιμενει στη γωνια..μη τους κανουμε τη χαρη.

Και στην τελικη διαβασαμε μια συνεντευξη που εδωσε εκει, τη μετεφεραν σωστα εκεινοι? Οι δικοι μας οι αλητες εκαναν το ιδιο? Κλαιν μαιν. Η ιστορια θα δειξει. Εως τοτε? Αβε φρινγκερ :)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3810 on: August 23, 2009, 22:11:31 »

Αν ο Σαντος βγει και πει παω φουλ για τιτλο θα χειροκροτησουμε. Αν το κανει και παιξει παλι ιδια μπαλα θα λεμε βαλε το φιλομενο, βγαλε τον ιβιτς κανε επιθετικη την ομαδα. Αν δεν καταφερει να παρει την κουπα η να βγει μετα τσαμπιονς απλα θα δειτε κατι τετοια να τον κατασπαραζουν.

Δασκαλε η γνώμη μου είναι πως οφείλει να βγεί και να το πει. ΠΑΩ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ. Και όχι μόνο ο Σάντος, αλλά και καθε προπονητής που κάθεται στο πάγκο του ΠΑΟΚ. Δε καταλαβα, νομιμοποιείται περισσότερο ο βαζελος και το χανούμι καθε χρόνο να λένε πως παω για πρωταθλημα (και παιρνουν τα @@ τους στη τελική) απ' ότι ο ΠΑΟΚ? Αν δε νομιμοποιείται ο 2ος του περσινού πρωταθλήματος να λέει πως παω για πρωταθλημα (κανονικά και 10ος να ήταν το ίδιο όφειλε να λέει) τοτε ποιος?? Ο βαζελος που βγαινει 3ος τα τελευταια 3 χρονια ή το χανουμι που ειναι χωρις τιτλο 15 χρονια?
Προσωπικα βαρέθηκα να είμαστε η μόνη ομάδα που λεει χαμηλα τη μπαλα και ρεαλιστικούς στόχους κτλ. Στο τέλος θ' αρχίσει και η γριά να λέει παω για 4δα (και καλά θα κάνει) και μεις να συμπληρώνουμε στόχος μας η 5δα των πλευ οφ και η εξοδος στο ουεφα. Δε με ενδιαφέρει αν ο στόχος επιτευχθεί (η καλύτερα το τι θα γίνεται εφόσον δεν επιτευχθεί ) αλλά θα πρεπει να γίνεται γνωστό ποιος στόχος αρμόζει στη πιο ιστορική ομάδα της χώρας. Νομίζω πως καταλαβένετε τι θελω να πω.
Τελος, να σας παραθέσω μερικούς απο τους τιτλους που διάβασα σε δημοσιευμα/αφιερωμα για το νεο πρωταθλημα στο sport24.

ολυμπιακός:
στόχος η κατακτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλου. (λογικός τιτλος που δε μπορείς να δεχτεις ως υπερβολικο)

παο:
στόχος τουλαχιστον το πρωταθλημα.
Η κατακτηση 2ης θεσης και εξοδος τσ. λιγκ απο μόνη της δε θα θεωρείται επιτυχία ( για μια ομάδα που βγαίνει 3η τα τελευταια χρόνια)

αεκ:
στοχος η επιστροφή στους τίτλους. Πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να κατακτίσει ότι έχασε φετος στον τελικό. (για μια ομάδα χωρίς τιτλο 15 χρονια)

ΠΑΟΚ:

διάρκεια στις υψηλές πτήσεις

Αυτόν λοιπόν αναφέρουν στα δημοσιευματα ως στόχο της ομάδος μας. Διαρκεια στις υψηλές πτήσεις!!!
Αυτό εμένα μου πνίγει τον εγωισμό αλλά και το μέγεθος της ομάδας που υποστιρίζω και υποστηρίζουν εκατομύρια κόσμος σε όλο το κόσμο.
Τις υψηλές πτήσεις να τις κρατήσουν για τους χαρταετούς τη καθαρά δευτέρα. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ και αυτός ο στόχος δεν είναι για φέτος αλλά 85 χρόνια τώρα και για όσα θα υπάρχει ακόμα ο ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
« Reply #3811 on: August 23, 2009, 23:23:09 »
Αν δεν το έχει κάνει ήδη ,γνώμη μου είναι, σωστή ή λάθος δεν ξέρω, οτι η διοίκηση θα πρέπει να βάλει χέρι στον προπονητή όσον αφορά τέτοιες παρομοιώσεις (άλλωστε το κάνει συχνά ο σάντος να παρομοιάζει καταστάσεις). Και το λέω αυτό γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς προκαλεί αντιδράσεις.

Υ.Γ. Νασιονάλ-Πόρτο. Πως θα κατέβει ο προπονητής της νασιονάλ? Συντηρητικά, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω αν γίνεται, και σε καμιά αντεπίθεση κούτσου κούτσου αν βάλουμε κανα γκολ.

Εντελώς συμπτωματικά βλέπω τώρα Πόρτο-Νασιονάλ είναι 0-0 στοπ 52'. Κράτα γερά ΠΑΟΚ της Πορτογαλίας!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3812 on: August 23, 2009, 23:29:22 »
Φιλαράκι katz έχεις δίκιο πως είμαι κομπλεξικός, όχι με τον Σάντος μόνο, αλλά με οποιονδήποτε στον κόσμο μικραίνει τον ΠΑΟΚ μου. Εδώ ο άνθρωπος παρομοίασε την ομάδα μας με ένα ψαροχώρι με άδειο γήπεδο κι εσύ δεν πειράχτηκες αλλά πιάνεσαι στο τι έχει πει στο παρελθόν, στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Όσο όμως για την ομάδα που είναι 2η ταχύτητα τα τελευταία 20 χρόνια, εδώ είσαι λάθος. Στα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον τα 8 είμασταν καλύτεροι από τα 2/3 του ποκ.
1989-90, 1990-91, 1994-95, 1997-98, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2007-08

Να μη μιλήσουμε για δυναμική ΠΑΟΚ που δεν συγκρίνεται με κανενός άλλου. Κανένας δεν μπορεί να θεωρεί 2ης ταχύτητας ομάδα τον ΠΑΟΚ σε αυτή την αστεία από ποδόσφαιρο χώρα με τις ομάδες του πούτσου που προκαλούν γέλιο με τα άμπαλα ρόστερ τους, όχι μόνο τα τελευταία 20 χρόνια αλλά από τότε που ιδρύθηκαν.

Όποιος θεωρείται οπαδός του ΠΑΟΚ και ξαναπεί ότι θεωρεί τον ΠΑΟΚ ομάδα 2ης ταχύτητας ας μας πει και ποια ομάδα υποστηρίζει από την πρώτη ταχύτητα για να μπορέσουμε να συζητήσουμε.

Το κόβω γιατί δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά και να προκαλώ αντιπαραθέσεις. Όπως ευχήθηκα σιωπή για τον Σάντος λέω να το ακουλουθήσω κι εγώ προς το παρών. Απλά ένα ξέσπασμα νεύρων ήταν από πλευράς μου.

Εκτός βέβαια αν κάποιος ακόμη πει πως ο ΠΑΟΚ είναι 2ης ταχύτητας ομάδα και τα δούμε όλα κωλυόμενα
« Last Edit: August 23, 2009, 23:40:48 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3813 on: August 23, 2009, 23:49:35 »
Ο Σαντος κανει απο οσο θυμαμαι συνεχως ατυχεις δηλωσεις..οποτε καλυτερα ειναι να τις κοψει κ να ασχολειται μονο με τις προπονησεις κ το πως θα στησει την ομαδα στο χορτο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3814 on: August 24, 2009, 00:24:19 »
Καθαρα λογια για να καυχηθει κανεις... Η δηλωση εγινε στην Πορτογαλια που θεωρηται αποτυχημενος γι αυτο μαλλον και θα θελε να καυχηθει ολιγον..... Στην Ελλαδα δεν νομιζω να κανε τετοια δηλωση....

Οσο για ομαδα 2ης ταχυτητας πρωτα απ ολα φταινε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ γιατι ακουω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ....και λες και οι αλλες οι ομαδες ειναι τιποτα ΟΜΑΔΑΡΕΣ...παπαρια ειναι....

Πρεπει να ξεκαθαριστει οτι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ.....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ......!

(ειδα και η γρια δυναμωσε οπως και ο αρουλης...θα ναι δυνατο το πρωταθλημα και ΠΟΡΩΣΗ.....!)
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

apostolos

• Guest
« Reply #3815 on: August 24, 2009, 00:43:10 »
Νομίζω ότι πιανόμαστε υπερβολικά από δηλώσεις και ψάχνουμε πράματα για να τυραννήσουμε το κεφάλι μας. Αν πραγματικά ο Santos δεν έχει καταλάβει τι είναι ΠΑΟΚ μετά από 2 χρονια και τον θεωρεί ομάδα B εθνικής και άδειου γηπέδου τότε πρέπει να είναι τουλάχιστον ηλίθιος ο άνθρωπος, η μειωμένης αντίληψης. Και δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς προσπάθησε να εξηγήσει στον δημοσιογράφο ότι με το  ΠΟΚ να έχει ένα πρωτάθλημα κομμένο και ραμμένο στα μετρα του είναι πολύ δύσκολο να βγει κανεις δεύτερος βαθμολογικά εδώ. Αδύνατο. Σαν να βγει η Nacional δεύτερη στην Πορτογαλία. Αυτό εννοούσε, τη δυσκολία της κατάστασης προσπάθησε να δείξει, όχι ότι ο ΠΑΟΚ είναι Nacional. Έλεος πια. Μην πιάνεστε με το παραμικρό, αράξτε λίγο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3816 on: August 24, 2009, 01:35:19 »
 :a1316:αχ ρε σαντος...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #3817 on: August 24, 2009, 09:11:23 »
Οπα και Νασιονάλ!
Κι εσύ θα μας κάνεις Πόρτο και Μπενφίκα ρε μεγάλε Σάντος ; Ποιος είσαι επιτέλους μεγάλε προπονηταρά;
Αλλά είδαμε και με την αεκ και με τον βάζελο, που μπορεί να τις θεωρεί Μπενφίκες, πόσους τίτλους πήρε.
Τι μπαλάρα παίζουν όλες οι ομάδες που έχει προπονήσει να μη το σχολιάσουμε, γιατί πονάνε τα μάτια των μισών Πορτογάλων και των μισών Ελλήνων.
Ας μην υπήρχε ο Ζαγοράκης να έχει σωστές αντιλήψεις για το ποδόσφαιρο και θα είχες αλλάξει 4 ομάδες τα τελευταία 3 χρόνια.

Και έλεος πια με τα παραδείγματα από την Πορτογαλία, λες και είναι η Πρέμιερ Λίγκ. Μία καλή εθνική όλη κι όλη και μια Πόρτο επί Μουρίνιο. Και πρωτάθλημα πιο αδιάφορο κι από της Δανίας.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #3818 on: August 24, 2009, 09:40:44 »
Σαν να βγει η Nacional δεύτερη στην Πορτογαλία. Αυτό εννοούσε, τη δυσκολία της κατάστασης προσπάθησε να δείξει, όχι ότι ο ΠΑΟΚ είναι Nacional. Έλεος πια. Μην πιάνεστε με το παραμικρό, αράξτε λίγο...

Απλα πραγματα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
« Reply #3819 on: August 24, 2009, 10:07:14 »
δεν ξερω τι εννουσε αλλα οικονομικα τουλαχιστον η συγκριση δεν ειναι ατυχης,σε πολλες συνεντευξεις παρομοιαζε την θεσσαλονικη ως οπορτο και τον ΠΑΟΚ ως πορτο της ελλαδας.γενικα οι δηλωσεις του σαντος πολλες φορες παεξηγουνταο δεν κερω δικαια ή οχι,απλα δεν μπορω να παρω θεση.