Author Topic: Fernando Santos  (Read 194531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mazur-4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3740 on: August 16, 2009, 05:22:57 »
Φίλε LFPADRAM είναι άστοχο το σχόλιο σου. Άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Άλλο ο τούρκος που δεν έπρεπε με τίποτα να έρθει στην ομάδα. Όπως και ο Κουτλουάι για να μην ξεχνιόμαστε. Κανένα τουρκάκι στην ομάδα μας
Άλλο ο Γκαγκάτσης που ήρθε για συγκεκριμένη δουλειά και η διίκηση θα κριθεί από αυτή την απόφαση
Και άλλο η εμπιστοσύνη στον Σάντος
[/quote]

Με την δικια σου λογικη και κανενας Πελλοποννησιος η Αθηναιος στον ΠΑΟΚ μας???
Οταν τιμησαμε Πρωτοχρονια τον Ibrahim γιατι δεν ηρθες να κανεις τα παραπονα σου η να κραξεις τοτε?
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ...

apostolos

• Guest
« Reply #3741 on: August 16, 2009, 07:09:07 »
Παιδιά μην αρχίσει η γνωστη ιστορία στο καραάσχετο topic τώρα. Κι εσύ ρε Αθηναίος αφού ξέρεις τι θα γίνει τι το πετάς το σχόλιο εκεί πέρα, τόσο καιρό είμαστε εδώ, δεν ξέρεις ότι θα υπάρξει απάντηση σίγουρα και θα αρχίσουμε να λέμε πάλι άλλα αντί άλλων στο topic του Santos? Βοηθήστε κι εσείς λίγο την κατάσταση, όλοι έχουμε τις απόψεις μας πάνω σε κάποια θέματα αλλα πρέπει να κάνουμε και τους μαλακες λίγο δεν γίνεται αλλιώς....

Υστερόγραφο: Αθηναίος μην το πάρεις προσωπικά η κάτι τέτοιο, απευθύνθηκα σε σένα απλά γιατί είσαι παλιός και τα ξέρεις πολύ καλά...

Edit Billys, για να το διαβάσουνε ΟΛΟΙ !!!!
« Last Edit: August 16, 2009, 12:07:08 by BillYpoglwssioS »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3742 on: August 16, 2009, 19:55:35 »
Σωστή κίνηση η ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή και μάλιστα σε περίοδο όπου δίνει σε όλους να καταλάβουν ότι αυτός θα είναι ο προπονητής της ομάδας και ότι θα πρέπει να το κατανοήσουν, είτε τους αρέσει είτε όχι. Οι διοικήσεις στις ομάδες υπάρχουν γι'αυτό ακριβώς το σκοπό, για να παίρνουν τις αποφάσεις.

Ο Σάντος νομίζω πως είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Αν θέλεις να φέρεις καλύτερο θα πρέπει να ξοδέψεις χρήματα ... και ο ΠΑΟΚ δε νομίζω πως μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 600.000. Έχει βέβαια και τις αδυναμίες του, αλλά όσοι τον κράζουν αδυνατούν να κατανοήσουν πως αν έρθει κάποιος άλλος θα είναι χειρότερος.
Από κει και πέρα, στο ποδόσφαιρο κρίνονται όλοι εκ του αποτελέσματος. Αν η ομάδα πάει καλά, ο Σάντος θα παραμείνει έως το 2012. Εάν όχι, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ονόματα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3743 on: August 16, 2009, 20:45:56 »
Είναι μια μέρα ατελείωτης χαράς η σημερινή και μια μέρα  που μπορώ να πω πως αισθάνομαι και μια extra προσωπική χαρά γιατί κοντραριστήκαμε ακόμα και με φίλους όχι τόσο για το πρόσωπο Fernando Santos αλλά για τον θεσμό αυτό που λέγεται προπονητής του ΠΑΟΚ και που απαιτεί σεβασμό και όχι απαξίωση, δώσαμε μάχες για τις κακές νοοτροπίες του παρελθόντος, κατά της προπονητοφαγίας, της ανυπομονησίας, της ξερολίας και της γκρίνιας.
Επιτέλους αρχίζει να γίνεται αντιληπτό ότι ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και την ειδικότητά του κι όλα, ΜΟΝΟ έτσι, θα πάνε καλά. Η διοίκηση κάνει κουμάντο και προσλαμβάνει όποιον προπονητή νομίζει, ο προπονητής κάνει τα δικά του κουμάντα στα αποδύτήρια και ο οπαδός βγάζει λαρύγγι και πάει εκδρομή. Όταν άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτα από διοικητικά ή προπονητικά πάνε κι ανακατεύονται και πετάγονται σαν τις κλανιές δημιουργούν πρόβλημα. Ας καταλάβουν οτι δεν τους περνάει στον σημερινό ΠΑΟΚ. Καλύτερα για αυτούς καλύτερα και για την ομάδα.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη σοβαρότητα και την απλότητα με την οποία χειρίζεται αυτά τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θέματα και τα οποία τα κάνει να φαίνονται της πλάκας. Όσο οι άλλοι θα προσπαθούν να καταλάβουν αν τους κάνει ή όχι ο Τεν Κάτε, όσο ο θείος θα τρώει τους προπονητές τον έναν μετά τον άλλον, όσο οι δημοσιογράφοι τους θα γράφουν σελίδες και σελίδες ακατάσχετης μπουρδολογίας και προπονητολογίας και αναλύσεις του κώλου, ο ΠΑΟΚ θα κλείνει 3 και 4 και 5 χρόνια με τον ίδιο προπονητή. Και τότε θα δείτε το τεράστιο αβαντάζ αυτής της ιστορίας....
:thumbok: :thumbok:

northeagle_4

• Guest
« Reply #3744 on: August 17, 2009, 00:47:53 »
 Ευχαριστη εξελιξη.Χαιρομαι που ο ΠΑΟΚ πλεον ειναι σοβαη ομαδα σε ολα τα επιπεδα.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3745 on: August 17, 2009, 12:25:45 »
Απόστολε είσαι σωστός. Λάθος που το ανέφερα σε αυτό το topic.
Φίλε Mazur-4 διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι για να το συζητήσουμε στο topic για τον Σάντος.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3746 on: August 17, 2009, 13:06:15 »
Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κέρδος από αυτήν την συμφωνία δεν είναι η παραμονή του Σάντος αυτή καθεαυτή αλλά το γεγονός ότι με τέτοιες κινήσεις αλλάζει σιγά σιγά η νοοτροπία του κόσμου μας. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
« Reply #3747 on: August 17, 2009, 13:23:50 »
Άκουγα για Φέργκιουσον που κλείνει κοντά 20ετία στην manchester και γελούσα.
Απο την άλλη εκείνος ο Βεγκερ έπρεπε με την νοοτροπία του ΠΑΟΚΤΣΗ να φύγει εδώ και καμία 10αριά χρόνια απο την arsenal ,΄ειδικά ύστερα απο εκείνο το γκαβλί του Φραντζέσκου και του Βρύζα...
Είναι εκπληκτικό αίσθημα οτι η ομάδα του ΠΑΟΚ μεγαλώνει καθημερινά.Ελπίζω στην σύνταξη του Σάντος απο τον ΠΑΟΚ αλλα και στην σύνταξη αυτών που δεν τον γουστάρουν απο το γήπεδο.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3748 on: August 17, 2009, 13:50:50 »
Αυτό που είπε ο Σάντος πολύ μου άρεσε.. Μία ομάδα θέλει χρόνο για να στηθεί και να παίζει όπως θέλει ένας προπονητής και όχι αμέσως από την πρώτη χρονιά.. όπως τον φάγανε τα ΜΜΕ τότε και αρκετός κόσμος.
Στήνετε η ομάδα και μετά κρίνετε.

Επιτέλους φτάσαμε στο σημείο που δίνουμε χρόνο στον προπονητή να κάνει αυτό που θέλει και όχι από την πρώτη κακή χρονιά τον πούλο.. 8)
Η διοίκηση σέβεται και υποστηρίζει τον προπονητή και αυτός προσπαθεί να κάνει το καλύτερο.. Αν μας φέρει και πρωτάθλημα..  ;D
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #3749 on: August 17, 2009, 14:05:53 »
Προσωπικα πιστευω οτι το καλο που κανει ο Σαντος στον ΠΑΟΚ θα φανει σε βαθος χρονου. Περα απο την αγωνιστικη μεταμορφωση της ομαδας, η συμβολη του στην αλλαγη της νοοτροπιας (κουραστικαμε να το ακουμε αλλα ποσο δικιο ειχε!) σε ενα μερος του κοσμου θελω να πιστευω οτι θα ειναι η βαση για τα χρονια που ερχονται.

Θα ειναι πραγματικα ευτυχια εαν ο διαδοχος του Σαντος εχει τουλαχιστον μια σαιζον σαν περιοδο χαριτος μεχρι να κριθει. Εκει θα φανουν νομιζω τα πραγματικα οφελη της διοικησης (στο θεμα προπονητη) αλλα και της δουλειας του προπονητη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
« Reply #3750 on: August 17, 2009, 15:25:41 »
Πρωτάθλημα μέχρι το 2012

Να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2012 θέλει ο Φερνάντο Σάντος, όταν δηλαδή και λήγει το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο». Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι ομάδες δημιουργούνται με τον χρόνο και μετά να γίνεται η κριτική.
Ο 54χρονος κόουτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην προπόνηση του συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε:
«Ο πρόεδρος μου έκανε μία πρόταση για να πάμε ακόμα πιο μπροστά αυτό το πλάνο που ήταν αρχικά ένα πλάνο τριετίας. Εγώ συμφώνησα με αυτό. Γιατί αυτές οι συμφωνίες συμβαίνουν μόνο όταν υπάρχει διάθεση και θέληση και από τις δύο πλευρές. Και η όλη διαδικασία προχωράει ομαλά. Όλοι μας θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να πάει ο ΠΑΟΚ όσο γίνεται πιο ψηλά. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που συνέβη.
Είναι ικανοποίηση για μένα αυτή η εξέλιξη, γιατί είναι μία αναγνώριση και εκτίμηση της δουλειάς που κάνω. Αυτό που ελπίζω είναι ότι και στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ομάδες δημιουργούνται με χρόνο, και θα πρέπει πρώτα οι ομάδες να ρολάρουν και μετά να γίνεται η κριτική. Ακόμα και τώρα στην πλειονότητα των χωρών όπως και στην Πορτογαλία, οι προπονητές μένουν δύο και τρία χρόνια και παραπάνω και μετά κρίνεται η δουλειά τους και θεωρώ ότι αυτό είναι σωστό γιατί γίνεται η δουλειά σε μία βάση. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό, αλλά πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές.
Θα είμαι ικανοποιημένος όταν έρθει ο Ιούνιος του 2012 (σ.σ. τότε θα λήξει το συμβόλαιό του) και είμαι πρωταθλητής».

http://www.gazzetta.gr/content/view/43577/2/

MetroStar

• Guest
« Reply #3751 on: August 17, 2009, 16:33:36 »
Ωραία τα λέει ο Σάντος, ωραία τον αποθεώνετε όλοι τώρα, αλλά θέλω να δω τι θα λέτε αν πχ φέτος βγούμε 5-6-7-8οι. Εκεί να σας δω όλους. Στα εύκολα όλοι καλοί είναι. Το Μάη, εδώ θα μαστε...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3752 on: August 17, 2009, 16:42:24 »
Φίλε μου χαρακτηριστικό του κάθε ανθρώπου είναι να βρίσκει πολλούς λόγους για να υποστηρίξει αυτό πόυ πιστεύει. Αν γίνει κάτι άσχημο είναι πολύ εύκολο για όλους να κατακεραυνώσουμε τον Σάντος.
Και να σου πω και κάτι? Ναι πιστεύω ότι πάει καλά και θέλω να μείνει. ΑΝ δηλαδη με αυτή την ομάδα, με αυτούς τους παίκτες , με αυτή τη διοίκηση και με αυτό τον κόσμο η ομάδα βγει 7-8 τότε ναι θα έχει τεράστιες ευθύνες

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3753 on: August 17, 2009, 16:48:19 »
Ωραία τα λέει ο Σάντος, ωραία τον αποθεώνετε όλοι τώρα, αλλά θέλω να δω τι θα λέτε αν πχ φέτος βγούμε 5-6-7-8οι. Εκεί να σας δω όλους. Στα εύκολα όλοι καλοί είναι. Το Μάη, εδώ θα μαστε...

Το Μάη αγαπητέ Μέτρο..το Μάη...το Μάη θα μαστε καλά!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3754 on: August 17, 2009, 19:23:24 »
Φίλε μου χαρακτηριστικό του κάθε ανθρώπου είναι να βρίσκει πολλούς λόγους για να υποστηρίξει αυτό πόυ πιστεύει. Αν γίνει κάτι άσχημο είναι πολύ εύκολο για όλους να κατακεραυνώσουμε τον Σάντος.
Και να σου πω και κάτι? Ναι πιστεύω ότι πάει καλά και θέλω να μείνει. ΑΝ δηλαδη με αυτή την ομάδα, με αυτούς τους παίκτες , με αυτή τη διοίκηση και με αυτό τον κόσμο η ομάδα βγει 7-8 τότε ναι θα έχει τεράστιες ευθύνες

Μόνο ο Σάντος θα έχει ευθύνες τότε; Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και ο κόσμος δεν θα' χουν ευθύνες;

apostolos

• Guest
« Reply #3755 on: August 17, 2009, 22:30:54 »

Τι μας λες ρε Μετρο τώρα, εδώ εμείς φωνάζαμε όταν ο ΠΑΟΚ έβγαινε 9ος κρατήστε τον, στα δύσκολα, στα πολύ δύσκολα, τώρα στα εύκολα θα κωλώσουμε? Άκου τον αποθεώνουμε, κανείς δεν αποθεώνει κανένα Σάντος, αν επιβραβεύουμε κάτι αυτό είναι η νοοτροπία της διοίκησης και ο τρόπος με τον οποίο κινείται.

MetroStar

• Guest
« Reply #3756 on: August 18, 2009, 02:59:07 »
Δε λέω για τα εύκολα, αν έρθουν ξανά δύσκολα λέω, κάτι που το απευχόμαστε όλοι. Αλλά αν γίνει καμιά στραβή είτε απο ατυχία είτε απο οτιδήποτε να μην βιαστούμε και να του δείξουμε την εμπιστοσύνη που χρειάζεται μετά και απο την αποτυχία.

Diego-4

• Guest
« Reply #3757 on: August 18, 2009, 12:54:59 »
Ο προπονητής που έκανε double με την Αμαδόρα , δεν καταλαβαίνει απο φουρτούνες !

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3758 on: August 18, 2009, 13:35:08 »
Ακούω εκπληκτικά πράγματα στο ράδιο μετρόπολις (ναι, έβαλα να το ακούσω γιατί οι άλλοι παίζανε διαφημίσεις ή είχαν ρεπορτάζ άλλων ομάδων), νομίζω από τον Καρασαβίδη:
1 Δεν αξίζαμε να βγούμε 2οι και αυτό αποδείχτηκε στα πλει οφ.
2 Η ομάδα δεν παίζει καλή μπάλα και άμα συνεχιστεί συτό ο κόσμος θα σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο.
3 Είμασταν τυχεροί που περάσαμε τη Βαλερένγκα αλλά μέχρι πότε θα συνεχίσουμε να είμαστε τυχεροί;
4 Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο για την ομάδα αλλά για τον Ζαγοράκη. Είναι θέμα προέδρου όπως κάποτε πήγαινε για τον Παντελάκη και όχι για τον Βουλινό.
5 Καλύτερα που δεν παίζει ο Σορλέν γιατί αν παίξει ο Κουτσιανικούλης μπορεί να είναι καλύτερα.
6 Με την Χερενφεν θα φέρουμε 2 ισοπαλίες. Είναι θέμα τύχης αν περάσουμε.
7 Τώρα που ο Σάντος ανανέωσε το συμβόλαιο και έδεσε τον γάιδαρό του πρέπει να παίξει καλύτερη μπάλα.

MetroStar

• Guest
« Reply #3759 on: August 18, 2009, 13:53:03 »
Ο προπονητής που έκανε double με την Αμαδόρα , δεν καταλαβαίνει απο φουρτούνες !

Πότε έκανε ο Σάντος double(!!!) με την Αμαδόρα???