Author Topic: Fernando Santos  (Read 194060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3640 on: August 09, 2009, 12:59:21 »
πάντως δέχεται μεγάλο πόλεμο ο σάντος. Όπου και να διαβάσεις ή να ακούσεις τον κράζουν αλλά το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι πολλοί δικοί μας μπούφοι σιγοντάρουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3641 on: August 09, 2009, 13:09:09 »
Οι περισσοτεροι απο αυτους, θελουν να χτυπησουν τον Ζαγορ, αλλα επειδη δεν μπορουν κατ' ευθειαν, χτυπαν την επιλογη του, το ευκολο θυμα δλδ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3642 on: August 09, 2009, 15:31:16 »
Σε ολες τις ελληνικες ομαδες που εχουν καποιους στοχους αυτη τι στιγμη, μια πολυ μεγαλη μεριδα οπαδων της ομαδας κραζει τον προπονητη. Ετσι παει το συστημα εδω. Ειναι χασογκολιδες οι επιθετικοι φταιει ο προπονητης, ειναι κουνελας ο τερματοφυλακας φταιει ο προπονητης, βρεχει φταιει ο προπονητης. Ετσι εχουμε μαθει, ειναι ο ευκολος στοχος για την παραμικρη στραβη. Ετσι εχει μαθει ο ελληνας οπαδος, που ολως τυχαιως ειναι ισως ο πιο ποδοσφαιρικα αμορφωτος στην ευρωπη.
Προσωπικα ο Σαντος δε μου γεμισε ποτε το ματι, και πριν ερθει στον ΠΑΟΚ και στα 2,5 χρονια που βρισκεται στην ομαδα. Δεν θεωρω πως ειναι προπονητης-προσωπικοτητα που θα χτισει μια μεγαλη ομαδα μονος του. Εχει πολυ καλα στοιχεια, ειναι επαγγελματιας και πολυ σοβαρος στη δουλια του, αλλα ως εκει. Για το πρωταθλημα του γιουνανισταν ομως, και για την μεταβατικη περιοδο που βρισκεται ο ΠΑΟΚ τωρα ειναι νομιζω ο ιδανικος. Περσυ ηταν η πρωτη χρονια που την προγραμματισε απο την αρχη ως το τελος και τα πηγε πολυ καλα. Τον μαη, ξανακανουμε σουμα για φετος. Ως τοτε κερκιδα και στηριξη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

reset4

• Guest
« Reply #3643 on: August 09, 2009, 16:15:54 »
έλα για τους στοιχηματζίδες..

Greek A Ethniki 2009/10
First manager to leave his club after August 28th, 2009

Ilie Dumitrescu             3.00
Giannis Papakostas    4.00
Henk Ten Cate            7.00
Momtsilo Vukotic    8.00
Fernando Santos          10.00
Emilio Gomez          10.00
Wolfgang Wolf          10.00
Nikos Karageorgiou   10.00
Marinos Ouzounidis    20.00
Giorgos Donis         20.00
Oleg Protasov         30.00
Giorgos Parashos      30.00
Mazinho                 30.00
Emilio Ferrera         30.00
Timur Ketspaia       100.00
Dusan Bajevic       100.00

makptol

• Guest
« Reply #3644 on: August 09, 2009, 17:09:53 »
πάντως δέχεται μεγάλο πόλεμο ο σάντος. Όπου και να διαβάσεις ή να ακούσεις τον κράζουν αλλά το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι πολλοί δικοί μας μπούφοι σιγοντάρουν.

ετσι ακριβως ειναι αλλα αφου καθομαστε και ακουμε τον καθε μυρτσο που σαν παικτης εκανε ενα σωρο μαλακιες τωρα
με να μπουκαλι ουισκυ στο χερι κανει ντεμεκ κριτικη και μονιμως κραζει για τον τυπο που "ματε στο παγκο" μιλαει με προσβλητικες εκφρασεις ¨βενζινας" για κονσεισαο κλπ. ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ γιατι προσπαθουν να μας κανουν μεγαλο κακο.......

makptol

• Guest
« Reply #3645 on: August 09, 2009, 17:13:03 »
καπου πηρε το ματι μου (μετροσπορτ ή σπορ του βορρα) για ανανεωση συμβολαιου.
αντε να τελειωνει και αυτο το θεμα.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΖΑΓΟΡ ΑΝΑΕΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΤΣΟΙ ΚΑΜΟΡΕΣ ΖΑΓΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ)........

×Üñçò

• Guest
« Reply #3646 on: August 09, 2009, 22:20:07 »
Μπράβο στον Αlamana85. Μου άρεσε η ανάλυση του, είχε συγκροτημένη σκέψη και ήταν εύστοχη. Συμφωνώ απόλυτα.
Επιτρέψτε μου τις εξής σκέψεις:
1. Διάβασα αρκετές συνεντεύξεις του Σάντος. Μου φάνηκε συγκροτημένος και καθόλου κολλημένος στα τεχνικά - προπονητικά. Έχει σωστή για μένα άποψη για την "ομαδικότητα" και πιστεύω πως μπορεί να την περάσει στους παίκτες (ήδη έχει φανεί).
2. Η σωστή συνύπαρξη όπως όλα δείχνουν μεταξύ Προέδρου-Τεχνικού Διευθυντή - Προπονητή - Παικτών-Κόσμου πρέπει να διαφυλαχτεί ως "κόρη οφθαλμού" ανεξάρτητα από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Πολλές ομάδες που έχουν είτε καλύτερους παίκτες, είτε πλουσιότερους προέδρους, είτε τεχνικούς διευθυντές με μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες γνωριμίες, είτε προπονητές με πολλούς τίτλους δεν πετυχαίνουν γιατί το σημαντικότερο σε έναν οργανισμό όπως οι αθλητικές ομάδες, αυτό που μετρά είναι η συνοχή (όλοι υπηρετούν έναν κοινό σκοπό, ο οποίος είναι ξεκάθαρα εκφρασμένος, συμφωνούν σε αυτόν και τον παλεύουν ενωμένοι). Τόσο απλό και όμως τόσο δύσκολο να το λειτουργήσεις.
3. Όλα τα πράγματα χρειάζονται κάποιο χρόνο για να λειτουργήσουν και να αποδώσουν. Ο χρόνος  αυτός είναι ανεξάρτητος από τις δικές μας επιθυμίες.
4. Πιστεύω πως ο Σάντος πρέπει να μείνει τουλάχιστον για άλλα τρια χρόνια.
5. Σαφώς και πιστεύω πως η συζήτηση για τα τεχνικά θέματα από όλους μας καλά κάνει και συνεχίζει. Τεκμηριωμένες και αναλυτικές προσεγγίσεις όπως αυτή του Alamana85, βοηθούν κάποιους σαν εμένα που έχω περιορισμένες γνώσεις στα τεχνικά του ποδοσφαίρου να μαθαίνουν και να βελτιώνονται. Ακόμη περισσότερο θα με μαίθενε και θα με βοηθούσε και μια αντίστοιχη ανάλυση της αντίθετης άποψης.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3647 on: August 09, 2009, 23:12:26 »
Παρόλο που δεν με ξετρελαίνει ο συγκεκριμένος προπονητής δεν μπορώ να παραβλέψω τα πολλά θετικά που θα είχε για την ομάδα η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του. Θα ήταν κάτι τελείως νέο στο Ελλαδιστάν να έχεις π.χ. 5 χρόνια έναν προπονητή και θα ξεκινούσες κάθε χρονιά με μεγάλο πλεονέκτημα από όλους τους υπόλοιπους. Επίσης οι παίχτες θα ξέρανε πως νόμος είναι ο λόγος του προπονητή και δεν μπορούνε να τον φάνε. Η ομάδα θα είχε μία ορατή και διαρκή αγωνιστική πρόοδο βήμα βήμα. Γιατί κακά τα ψέματα μόνο ένας μυρωδιάς δεν θα μπορούσε να παράξει έργο όντας 5 χρόνια σε μια ομάδα.
Θεωρώ όμως πως θα είναι μέγιστο λάθος να βιαστούμε να ανανεώσουμε από τώρα. Δεν χάνουμε τίποτα να περιμένουμε να δούμε πως θα πάει και αυτή η χρονιά, η πιο σημαντική από τις 3 που ήταν στον πάγκο μας. Κι αν όλα πάνε καλά την άνοιξη θα παρθεί η σωστή απόφαση.

Για όποιον έχει καλή διάθεση για κουβέντα θα γράψω κάποιες ενστάσεις που έχω. Να ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά πως δεν θεωρώ πως η άποψή μου έχει καμιά βαρύτητα και αν Ζαγοράκης, Βρύζας ανανεώσουν για άλλα 3 χρόνια το συμβόλαιο του προπονητή θα είμαι σταυροπόδι όντας σίγουρος για το ορθό της επιλογής τους. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα.

Στους προβληματισμούς τώρα.
Σέβομαι απόλυτα όσους έχουν άριστη γνώμη για τον Σάντος, αλλά απορώ που δεν περιμένουν και τη φετινή χρονιά για να βεβαιωθούν για τη γνώμη τους. Η φετινή χρονιά είναι η πρώτη που ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με απαιτήσεις πραγματικές. Πολλούς ξενίζει το κράξιμο μετά από ήττες ή το ότι ο Σάντος είναι στη μπούκα για τη πρώτη στραβή, αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Όλοι την ακούνε μετά από κλαρίνο (εκτός εξαιρέσεων όπως ο Βενγκέρ, ο τσίχλας και άλλοι που βρίσκονται χρόνια στις ομάδες τους).
Σε αυτές τις συνθήκες πίεσης για αποτέλεσμα πρέπει να δοκιμαστεί ο προπονητής μας. Καταρχήν υπάρχουν δύο κίνδυνοι. Πρώτον ο Σάντος να μη μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση για αποτελέσματα με καθαρό μυαλό. Παραδείγματα υπάρχουν από το παρελθόν του και στην αεκ και στη Μπενφίκα. Δεν χρειάζεται να τα επαναφέρουμε. Στον ΠΑΟΚ ένα πολύ κακό προμήνυμα ήταν οι σπασμωδικές κινήσεις του μόλις φάγαμε το γκολ από τη Βαλερένγκα. Κατά γενική ομολογία μπέρδεψε την ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο.
Δεύτερος κίνδυνος είναι ο ούτως ή άλλως συντηρητικός προπονητής μας να γίνει ακόμη πιο συντηρητικός από την πίεση, όπως κάνουν προπονητές κυρίως Έλληνες με μικρή προσωπικότητα. Που παρατάνε τη μελλοντική ανάπτυξη στο βωμό του πρόσκαιρου. Αυτή η σκέψη δεν έχει πάτημα στο παρελθόν του, εκτός της ειδικής περίπτωσης με τη Μπενφίκα, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αν λοιπόν δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει το μυαλό της στο μισό-μηδέν τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα αναπτυχθεί αγωνιστικά. Σκοπός είναι να εξελίσσεται η ομάδα. Επαναλαμβάνω όμως πως το παρελθόν του δεν δείχνει σημάδια μέσου Έλληνα προπονητή. Η απόλυτη προσήλωσή του στο σύστημα δείχνει απλά κάποια συντήρηση υπέρ του δέοντος. Από φιλοσοφία όμως κι όχι από φόβο (θέλω να ελπίζω).

Άλλη μία ένσταση/φοβία που έχω με τον συγκεκριμένο είναι πως με τον τρόπο που παίζει δεν θα εκμεταλευτούμε ποτέ τη δυναμική της Τούμπας, τώρα που ο λαός είναι ψυχολιγικά στα ντουζένια του με τη διοίκηση Ζαγοράκη. Και αυτό είναι ένα τεράστιο μείον για μας και στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά. Οι παίχτες του ΠΑΟΚ μοιάζουν να σκέφτονται υπερβολικά τις οδηγίες και το να είναι συγκεντρωμένοι στο πλάνο, παρά να μπούνε με τρέλα να πνίξουν μαζί με τον κόσμο τον αντίπαλο. Στην όποια επιχειρηματολογία πως με αντιπάλους με ανώτερο υλικό δεν παίζεις έτσι θα αντιπαραθέσω απλά τα τραγικά αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με το παρελθόν της ομάδας. Η Τούμπα έχει πάρει παιχνίδια μόνη της για σειρά ετών και με πολύ χειρότερες ομάδες από αυτές του Σάντος. Μα πάρα πολύ χειρότερες.
Μακάρι βέβαια ο προπονητής μας να συνδυάσει ιδανικά τη τρέλα της Τούμπας με τη προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο. Να βρει δηλαδή μία φόρμουλα να το κάνει, όπως το "είδωλό" του ο Μπενίτεζ στη Λίβερπουλ. Τότε θα καταπίνουμε τους αντιπάλους στη Τούμπα και θα εκμεταλευτεί επιτέλους η ομάδα το λαό της.

Τέλος η σοβαρότερη ένσταση και προβληματισμός μου έχουν να κάνουν με μία διαφαινόμενη (όλο και πιο έντονα τελευταία) διάσταση απόψεων για το αγωνιστικό με τον Ζήση Βρύζα. Τα παραδείγματα όλο και πληθαίνουν. Τετραετής ανανέωση μόλις πέρυσι σε Μπαλάφα, Αραμπατζή, Αθανασιάδη παίχτες τους οποίους δεν πιστεύει ολοφάνερα ο προπονητής. Θα πει κάποιος πως τους πιστεύει αφού ψηθούν. Κλάιν μάιν ψήσιμο. Ή ποντάρεις σε έναν παίχτη ή όχι. Ο Σάντος τους ξεφορτώνεται ενώ ο Ζήσης τους πίστευε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βερόν. Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό, όσο ακριβώς συζητάει να πουλήσει τον Γκαρσία, για να αγοράσει έναν παίχτη που ο Σάντος δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ. Δεν του ταιριάζει το στυλ του. Ούτε για τον Γκαρσία τρελαίνεται αλλά δε νομίζω ότι μόνο ο λαός τον θέλει τον Πάμπλο. Τώρα προκύπτει και άλλο θέμα αφού συζητιέται πως αν πουληθεί ο Γκαρσία θα πάρουμε δεξί μπακ ΚΑΙ επιθετικό!!!! Γιατί δεν κάνει ο Φιλομένο κι ο Παπάζογλου, παίχτες που μόλις ήρθαν;
Ολα αυτά ήρθε να τα ενισχύσει ο ίδιος ο Σάντος με τις πρόσφατες δηλώσεις του για το ότι δεν πήραμε όλους όσους θέλαμε κτλ
Αν υπάρχει λοιπόν διαφορετικό όραμα για τον αυριανό ΠΑΟΚ εγώ θα προτιμούσα αυτόν τον ΠΑΟΚ του Ζήση παρά αυτόν του Σάντος.

Θα μου πεις αφού τελικά ο Ζήσης θα επιλέξει στην ουσία τον επόμενο προπονητή αν αποφασίσει πως ο Σάντος πρέπει να ανανεώσει τότε όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία αξία στο μέλλον, γιατί θα έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Έχουν όμως αξία να συζητιούνται στο παρών, τώρα που δεν έχουν γίνει προβλήματα ακόμη.

Για μένα πάντως η εξέλιξη στο θέμα Γκαρσία θα μου πει πάρα πολλά για το μέλλον. Όχι το γραφικό αν μείνει ο Γκαρσία φεύγει ο προπονητής, που στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αυτά, αλλά πόσο "τυφλή" εμπιστοσύνη έχει η διοίκηση στον προπονητή ή αν περιμένει κι αυτή να δει παραπάνω πράγματα για να συνεχίσουν μαζί. Με τον Βερόν δεν υπήρχε θέμα. Με τον Γκαρσία είναι άλλο όμως.

Μακάρι να εξελιχθούν όλα για την ομάδα μας και ανυπομονώ να βαρεθεί να σηκώνει κούπες ο Σάντος και να διαβάζω "κάποιοι που μουρμούριζαν τώρα μπορούν να κάνουν γαργάρα και να βάλουν τις φοβίες τους στον κώλο". Θα το χαρώ ιδιαίτερα. Άλλωστε για μένα οι ποδοσφαιρικές θεωρίες είναι για να περνάει η ώρα. Τα αποτελέσματα και μόνο αυτά μετράνε. Δεν λέω για το δοκάρι και μέσα. Για τη γενική παρουσία της ομάδας μακροχρόνια μιλάω. Μην ευτελίζουμε τη κουβέντα. Δεν μιλάω απαραίτητα για κούπες μόνο. Εννοώ να δω τον ΠΑΟΚ ψηλά, να διεκδικεί και να φοβίζει. Αλλά σε γενικές γραμμές οι νίκες και οι κούπες μετράνε.

Όσο κι αν σοκάρει κάποιους φίλους, αν νικάει η ομάδα μακροπρόθεσμα ο Σάντος θα είναι προπονηταράς, ενώ αν χάνει στόχους συνεχώς θα είναι μυρωδιάς. Έτσι συμβαίνει στο επάγγελμά του. Ή ήρωας θα είσαι ή καραγκιόζης. Όπως και με τους παίχτες βέβαια συμβαίνει το ίδιο.

Ουφ τα είπα και ξέσκασα...
« Last Edit: August 09, 2009, 23:18:28 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3648 on: August 09, 2009, 23:47:16 »
ρε αδερφε σημερα δηλαδη εχουμε πιασει τα ακρα...αυτα που λες ειναι εικασιες απο συνεντευξεις η τα ξερεις;

για παραδειγμα οι τουρκοι που υποτιθεται πως θελουν τον γκαρσια εχουν...γουμενο προεδρο(καποιον σαν αυτον μην τρομαζετε ;D)...τωρα πως κανουμε ολοκληρη ιστορια
επειδη ο κολκας εχει στο μυαλο του αλλα εγω δεν το καταλαβαινω...στην τελικη μας επηρρεαζουν οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι η οχι;

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3649 on: August 10, 2009, 00:16:20 »
Ποια άκρα ρε φίλε; Το Πάσχα με τον King συζητούσαμε αν φεύγει ο Βερόν ή ο Γκαρσία. Από το μυαλό μας το συζητούσαμε; Δηλαδή δεν δέχεσαι ότι δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τον Βερόν επειδή ο Σάντος τον έχει 5η επιλογή; Τι εικασίες μου λες;
Δεν έμαθες πως ο Γκαρσία προχθές διαβάζοντας για πρόταση των Τούρκων και πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται με τα λεφτα του να πάρει δεξί μπακ και επιθετικό ρώτησε τη διοίκηση τι τρέχει και η απάντηση που πήρε είναι πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο; Καταλαβαίνεις; Όχι δεν σε πουλάμε, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη.
Ο Βιτόλο δεν αποκτήθηκε για βασικός στη θέση του Γκαρσία;

Ποιες θεωρίες και εικασίες μου λες; Δεν μπορώ πια να κλείνουμε τα μάτια σε κάθε τι. Δεν χρειάζεται ρε να το κάνουμε κιόλας. Ό,τι αποφασίσουν να το κάνουν μαζί τους. Με εμπιστοσύνη.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3650 on: August 10, 2009, 00:24:26 »
Μια μικρη διευκρινηση. Ο Βιτολο δεν αποκτηθηκε για βασικος στη θεση του Γκαρσια, αποκτηθηκε για βασικος διπλα στον Γκαρσια και αυτο με επιφιλαξη. Γιατι αν ενταχθει ο Βιειρινια κανονικα, βλεπω τον Σορλεν να ειναι πρωτη επιλογη διπλα στον Παυλαρα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3651 on: August 10, 2009, 00:31:03 »
Mην ψάχνετε άδικα για βασικούς και μή. Θα παίζουν πρώτα οι υγιείς κα μετά αυτοί που ταιριάζουν στις περιστάσεις κάθε αγώνα. Πλέον οι λύσεις είναι πολλές κ αξιόπιστες.

¨Οσο για τον γκαρσία εγώ θα πώ αυτό που βλέπω. Όταν είναι οκ,παίζει πάντα βασικός....

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3652 on: August 10, 2009, 00:52:00 »
Ποια άκρα ρε φίλε; Το Πάσχα με τον King συζητούσαμε αν φεύγει ο Βερόν ή ο Γκαρσία. Από το μυαλό μας το συζητούσαμε; Δηλαδή δεν δέχεσαι ότι δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τον Βερόν επειδή ο Σάντος τον έχει 5η επιλογή; Τι εικασίες μου λες;
Δεν έμαθες πως ο Γκαρσία προχθές διαβάζοντας για πρόταση των Τούρκων και πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται με τα λεφτα του να πάρει δεξί μπακ και επιθετικό ρώτησε τη διοίκηση τι τρέχει και η απάντηση που πήρε είναι πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο; Καταλαβαίνεις; Όχι δεν σε πουλάμε, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη.
Ο Βιτόλο δεν αποκτήθηκε για βασικός στη θέση του Γκαρσία;

Ποιες θεωρίες και εικασίες μου λες; Δεν μπορώ πια να κλείνουμε τα μάτια σε κάθε τι. Δεν χρειάζεται ρε να το κάνουμε κιόλας. Ό,τι αποφασίσουν να το κάνουν μαζί τους. Με εμπιστοσύνη.

κατσε ρε αδερφε...δεν ειναι εικασιες οταν τον εχει συνεχως βασικο σε ολα τα φιλικα και επισημα και ξαφνικα προκυπτει θεμα πωλησης σε μια ομαδα που δεν εχει στον ηλιο μοιρα;και αυτο ολο ειναι ρεπορταζ απο τον παμμεγιστο κολκα;

δηλαδη εφτασε 15αυγουστος τον εχει βαλει σε ολα τα ματς μεσα και τωρα δεν του κανει;αυτο σου εχει δειξει ο σαντος μεχρι σημερα;

η η διοικηση γενικα;

ξερω γω μπορει να βλεπω αλλο εργο μεχρι τωρα...αλλα δεν πιστευω ουτε γραμμη απο οσα διαβαζω απο δημοσιογραφους...

υ.γ και γιατι ο βερον να μην ειναι 5η επιλογη;ποιος τον κανει βασικο;εμεις παντως οχι...κι εγω γουσταρα βαγγελη αλλα ηξερα οτι για τον ΠΑΟΚ δεν κανει...

υ.γ2 το πασχα γραφανε και ξαναγραφανε και σημερα ειναι και οι 2 στην ομαδα...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3653 on: August 10, 2009, 02:58:37 »
υ.γ και γιατι ο βερον να μην ειναι 5η επιλογη;ποιος τον κανει βασικο;εμεις παντως οχι...κι εγω γουσταρα βαγγελη αλλα ηξερα οτι για τον ΠΑΟΚ δεν κανει...
Μόνο από αυτό που γράφεις δεν με κατάλαβες καθόλου. Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά. Ας είναι και εικοστή επιλογή ο Βερόν, αφού έτσι το βλέπει ο Σάντος. Ας τον πουλήσει κιόλας. Αυτός ξέρει. Και ο Γκαρσία ας μην ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ (υποθετικά μιλάμε) ΑΝ ο Σάντος δεν τον θέλει. Αυτή ακριβώς είναι η άποψή μου. Χίλιες φορές το έχω πει. Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι λέω και μη με ρωτάς ποιος θέλει βασικό τον Βερόν, όταν λέω ακριβώς το αντίθετο. Έγραψα ολόκληρο κείμενο για να πω ακριβώς πως ο Σάντος κάνει τις επιλογές και αυτός κρίνεται. Ας κάνει ό,τι θέλει. Και μου γράφεις για Βερόν με λίγη από Βαγγελή για να μου θυμήσεις το άλλο πουλέν; Είναι άδικο απ' τη μία και δεν βγάζουμε άκρη από την άλλη!

Αν εσύ που έχουμε συζητήσει τόσα και τόσα καταλαβαίνεις απ' όσα έγραψα πως κάνω υποδείξεις στον προπονητή φαντάζομαι κάποιοι άλλοι τι κατάλαβαν. Μη τσιτώνετε μόλις δείτε κάποια κριτική και τα διαβάζετε όλα "Σάντος φύγε". Δεν γίνεται να απολογούμαι για πράγματα που καυτηριάζω. Και να φανταστείς ότι γράφω ολόκληρα κατεβατά για να μη δημιουργώ παρεξηγήσεις με την άποψή μου. Θα μου στρίψει στο τέλος   ;)

apostolos

• Guest
« Reply #3654 on: August 10, 2009, 03:52:31 »
Τέλος η σοβαρότερη ένσταση και προβληματισμός μου έχουν να κάνουν με μία διαφαινόμενη (όλο και πιο έντονα τελευταία) διάσταση απόψεων για το αγωνιστικό με τον Ζήση Βρύζα. Τα παραδείγματα όλο και πληθαίνουν. Τετραετής ανανέωση μόλις πέρυσι σε Μπαλάφα, Αραμπατζή, Αθανασιάδη παίχτες τους οποίους δεν πιστεύει ολοφάνερα ο προπονητής. Θα πει κάποιος πως τους πιστεύει αφού ψηθούν. Κλάιν μάιν ψήσιμο. Ή ποντάρεις σε έναν παίχτη ή όχι. Ο Σάντος τους ξεφορτώνεται ενώ ο Ζήσης τους πίστευε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βερόν. Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό, όσο ακριβώς συζητάει να πουλήσει τον Γκαρσία, για να αγοράσει έναν παίχτη που ο Σάντος δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ. Δεν του ταιριάζει το στυλ του. Ούτε για τον Γκαρσία τρελαίνεται αλλά δε νομίζω ότι μόνο ο λαός τον θέλει τον Πάμπλο. Τώρα προκύπτει και άλλο θέμα αφού συζητιέται πως αν πουληθεί ο Γκαρσία θα πάρουμε δεξί μπακ ΚΑΙ επιθετικό!!!! Γιατί δεν κάνει ο Φιλομένο κι ο Παπάζογλου, παίχτες που μόλις ήρθαν;
Ολα αυτά ήρθε να τα ενισχύσει ο ίδιος ο Σάντος με τις πρόσφατες δηλώσεις του για το ότι δεν πήραμε όλους όσους θέλαμε κτλ
Αν υπάρχει λοιπόν διαφορετικό όραμα για τον αυριανό ΠΑΟΚ εγώ θα προτιμούσα αυτόν τον ΠΑΟΚ του Ζήση παρά αυτόν του Σάντος.

Θα μου πεις αφού τελικά ο Ζήσης θα επιλέξει στην ουσία τον επόμενο προπονητή αν αποφασίσει πως ο Σάντος πρέπει να ανανεώσει τότε όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία αξία στο μέλλον, γιατί θα έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Έχουν όμως αξία να συζητιούνται στο παρών, τώρα που δεν έχουν γίνει προβλήματα ακόμη.

Για μένα πάντως η εξέλιξη στο θέμα Γκαρσία θα μου πει πάρα πολλά για το μέλλον. Όχι το γραφικό αν μείνει ο Γκαρσία φεύγει ο προπονητής, που στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αυτά, αλλά πόσο "τυφλή" εμπιστοσύνη έχει η διοίκηση στον προπονητή ή αν περιμένει κι αυτή να δει παραπάνω πράγματα για να συνεχίσουν μαζί. Με τον Βερόν δεν υπήρχε θέμα. Με τον Γκαρσία είναι άλλο όμως.

Σε όλα τα υπόλοιπα που γραφεις συμφωνώ, εκτος από αυτό εδώ το κομμάτι που κάνω παράθεση. Και δεν συμφωνώ όχι γιατί δεν είναι σωστή η άποψη σου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλα γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν υπάρχει τέτοιο θέμα καν. Δηλαδή νομίζω ότι λανθασμένα γραφεις με σιγουριά για κάτι το οποιο υποθέτεις ότι συμβαίνει με αυτά που βλέπεις να γίνονται, αλλα δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι έτσι είναι τα πράγματα. Δείχνουν να είναι ίσως έτσι, αλλα δεν ξέρουμε. Και είναι καλο που αυτή η διοίκηση έχει δημιουργήσει αρκετά δυνατά στεγανά ώστε όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Από υποθεσεις, εικασίες, σενάρια πολλά αλλα κανεις δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι έτσι είναι όπως τα βλέπει. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι όμως. Εγώ προσωπικά δηλαδή δεν βλέπω τόσο μεγάλες διαφορες μεταξύ Santos και Bρυζα και πιστεύω ότι και να υπάρχουν, σοβαρές τριβές δεν βλέπω να δημιουργούνται, πάλι χωρίς να ξέρω απλά αυτή είναι η αίσθηση που έχω.

Τέλος, συμφωνώ κι εγώ ότι με το θέμα Santos δεν χρειάζεται να  ασχοληθούμε βιαστικά, όχι μήπως και την πατήσουμε η κάτι τέτοιο, απλά πρέπει να κινηθούμε ΚΑΙ εδώ βάσει πλάνου. Το πλάνο ήταν τριετές άρα προς τη λήξη του θα δούμε τι κάναμε και θα προχωρήσουμε.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3655 on: August 10, 2009, 04:31:32 »
Να διορθώσω κάτι αν παρερμηνεύτηκε. Σε κανένα σημείο δεν λέω πως είμαι σίγουρος. Ένας προβληματισμός μου δημιουργήθηκε και τον έγραψα, χωρίς φυσικά να υποστηρίζω πως έτσι είναι.

Άλλωστε όπως τονίζω σε ξεχωριστή παράγραφο από την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου θα φανούν όλα.

Μπορεί να υπάρχουν εκατό διαφωνίες. Αυτό δε λέει κάτι. Σημασία έχει για την ομάδα να αποδειχθεί σωστός αυτός του οποίου η γνώμη επικράτησε. Στη περίπτωση Σάντος είναι πιο σημαντικό να αποδειχθεί σωστός γιατί είναι ο υφιστάμενος. Όχι στο συγκεκριμένο παράδειγμα γενικά μιλάω. Για τον Βρύζα δηλαδή είναι εύκολο να αποφασίσει και να επιβάλλει έναν παίχτη. Για τον Σάντος θέλει πιο πολλά κότσια να αποφασίσει κάτι διαφορετικό, γιατί θα πρέπει να κριθεί μετά από αυτόν με τον οποίο διαφώνησε.
Γι' αυτό θέλει στήριξη ακόμη και να πει να φύγει ο Πάμπλο (ένα παράδειγμα λέω μην αρχίσουμε πάλι). Και για τον συγκεκριμένο θέλει και πάρα πολύ μεγάλα αρχίδια να πεις πούλα τον, αν θέλουμε να τα λέμε όλα.

Σε όλα θέλει στήριξη ο Σάντος για να προχωρήσει η ομάδα όπως την έχει στο μυαλό του και να κριθεί οριστικά στο τέλος. Άλλο οι μικροενστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και τα παραπονάκια κι άλλο τελείως το τελικό συμπέρασμα για έναν προπονητή. Μη τα μπερδεύουμε.
« Last Edit: August 10, 2009, 04:48:48 by PAOKCURE »

Diego-4

• Guest
« Reply #3656 on: August 10, 2009, 10:36:40 »
Ο Άγγελος φορούσε φόρμες και τους πήγαινε στο Μοναστήρι , ο Σάντος είναι ηττοπαθείς και παίζει συντηρητικό ποδόσφαιρο , ο επόμενος θα είναι κάτι άλλο....
Στην Ελλάδα τα διαζύγια έχουν αυξηθεί κατα 35% . 1 στους 2 που παντρευεται θα χωρίσει.
Το κόμπλεξ που έχετε με την γυναίκα σας απο την καθημερινή παντόφλα που τρώτε , κρατήστε το για το σπίτι σας , μην το μεταφέρετε στην Τούμπα!

kostas4

• Guest
« Reply #3657 on: August 10, 2009, 11:24:54 »
μερικοι δεν εχουν βαλει ακομα μυαλο και δεν εχουν καταλαβει τι γινεται

και πειτε οτι φευγει ο σαντος και ερχεται ο επομενος πχ φατιχ τεριμ. σε ποσες μερες θα ξεκινησει η γκρινια και για αυτον?ποσο καιρο θα χρειαστουν τα φερεφωνα και οι δημοσιογραφαρες τους για να τον φανε?

αφηστε επιτελους ενα προπονητη να μεινει για χρονια στην ελλαδα και να δουλεψει.να μην καιμε τα νεα παιδια οπως τον ηλιαδη και τοσους αλλους με 3 αλλαγες προπονητων σε ενα χρονο.μονο ετσι θα παμε μπροστα.
κανενας προπονητης δεν ειναι τελειος και για ολους υπαρχει γκρινια.για τον μουρινιο δεν γκρινιαζουν στην ιντερ?τον φεργκιουσον δεν ξερετε οτι μετα απο τα τρια πρωτα χρονια του θελανε να τον φανε και τελικα εμεινε αλλα 20?

εβλεπα προχθες το φιλικο χανουμι-μποκα.πηρανε την πεμπτη τον λεοναρντο και μεσα σε 2 μερες ο βατραχος τον ξεκινησε στην βασικη!ο παιχτης δεν μπορουσε να αλλαξει ουτε μια πασα ή να κανει ενα σωστο κοντρολ και συν αυτοις τον εβαλε χωρις προπονηση να βαραει ολα τα στημενα!ετσι θελετε να καψουμε τον κουτσιανικουλη?
δειτε επιτελουν οτι για πρωτη φορα γινεται επαγγελματικη δουλεια στην ομαδα μας και στηριξτε αυτη τη προσπαθεια εμπρακτα.

υγ.τον σαντος θα τον αλλαζα μονο με τον μογιες.εκτος αν κανουμε μεταγραφη βομβα τον τεν κατε απο τον βαζελο ή τον κεσπαγια απο τον γαυρο

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3658 on: August 10, 2009, 12:03:29 »

Greek A Ethniki 2009/10

Ilie Dumitrescu             3.00
Giannis Papakostas    4.00
Henk Ten Cate            7.00
Momtsilo Vukotic    8.00
Fernando Santos          10.00
Emilio Gomez          10.00
Wolfgang Wolf          10.00
Nikos Karageorgiou   10.00
Marinos Ouzounidis    20.00
Giorgos Donis         20.00
Oleg Protasov         30.00
Giorgos Parashos      30.00
Mazinho                 30.00
Emilio Ferrera         30.00
Timur Ketspaia       100.00
Dusan Bajevic       100.00
απ ολους τους προπονητες της σουπερλιγκα,εντελως αντικειμενικα,ειναι η δεν ειναι ο σαντος ο καλυτερος και με τη μεγαλυτερη καριερα?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Diego-4

• Guest
« Reply #3659 on: August 10, 2009, 12:14:36 »
οχι ρε συ ... Ο μεγάλος Ντούσαν είναι απο τους πρώτους , κάτι 6άρες που άρπαζες απο την αεκ όταν τον είχες προπονητή και φώναζες Ντουσαν-Ντούσαν.
Μιλάμε για μεγάλη λατρεία τώρα , ο αλλος είναι ψαράς απο το Εστορίλ , τι να μας πεί μπροστά στον Πρίγκιπα.