Author Topic: Fernando Santos  (Read 194536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #3480 on: May 20, 2009, 22:40:11 »
Μου φαίνεται ...χωρις να είμαι σίγουρος οτι το 4-5-1 που λές .....το ψιλοκράζανε στα ράδια, εδωμ εκει..... μου φαίνεται...

Επίσης θα φορεθεί πολύ το ότι ο Σάντος επηρρεάστηκε από όσους τον κράζανε για αμυντικογενή σε ράδια και φόρα. Μην τον ρίχνετε τόσο χαμηλά τον προπονητή μας ρε παιδιά.

Θες να με βάλεις φωτιες σήμερα αλλά επειδή είμαι απίστευτα άψογα ...χαλαρωμένος σήμερα δεν θα απαντήσω. Είπα μου φαίνεται και οχι οτι είναι η αλήθεια ε? Όπως μου φαίνεται οτι έφαγε και κάτι μπουκάλια...

Callahan

• Guest
« Reply #3481 on: May 20, 2009, 22:42:40 »
Μου φαίνεται ...χωρις να είμαι σίγουρος οτι το 4-5-1 που λές .....το ψιλοκράζανε στα ράδια, εδωμ εκει..... μου φαίνεται...

Πίστεψα ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα ασχολούνταν με αυτές τις μαλακίες, αλλά...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3482 on: May 20, 2009, 22:43:08 »
Eγώ δεν είπα ότι είναι κακό .... άδικο είναι ειδικά σε αυτό το τάιμιγκ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3483 on: May 20, 2009, 22:51:13 »
Σημερα ηταν τραγικος... επρεπε να μπουμε στο δευτερο και να τους πατησουμε και αυτος κοιμοταν στον παγκο.. τις αλλαγες στο 80 τις εκανε...
Και στο πρωτο ματς με τον βαζελο τραγικοτατος.. με 10 παιχτες 45 λεπτα να μην μπορεις να κερδισεις? ΠΑΟΚ εισαι να κερδας και με 10...
Στην Λαρισα φυσικα ηταν κωλοφαρδος... αντι να γινει το 1-1 εγινε το 0-2(δυστυχως για καποιους που περιμεναν στην γωνια ετοιμοι να οπλισουν)
Με αεκ στην Τουμπα τι να πεις? με 9 ρε Πορτογαλε παιζανε ουτε ενα γκολ ρε? 90-10 σε παιζε ο μεσιε Δαλουκας τιποτα εκει να το χασουμε και αυτο το ματς? Ακου 4-4-2 εντος εδρας με αντιπαλο για κλοτσιες... ταμπουρι ηθελε 4-6-0 και ο θεος βοηθος...

Καμια διαθεση ειρωνιας δεν εχω παιδες... ισα ισα εχω πει πολλες φορες οτι δεν τον γουσταρω τον Σαντος.... αλλα οχι να του χρεωσω και την αποτυχια στα πλει οφ.. ελεος... οπως πολυ σωστα ο ιδιος ειπε σημερα.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ... δεν ειναι χουντινι να τα βαζει με ολους...παλεψαμε αλλα ηταν πανω απο τις δυναμεις μας...

Τα παντα χαθηκαν στο πρωτο ματς... και οχι εξαιτιας του Πορτογαλου...

ΚΑΚΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ...ΨΟΦΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3484 on: May 20, 2009, 23:01:54 »
μπραβο του που τολμησε να πει τα πραγματα με το ονομα τους

guest4

• Guest
« Reply #3485 on: May 20, 2009, 23:09:03 »
Η ομάδα άψογα στημένη στο 1ο ημίχρονο παρά τις σημαντικές απουσίες
χτύπησε το παιχνίδι στα ίσα.
Όσο παίζαμε 11 με 11 μια ομάδα υπήρχε.
Η αεκ φάνηκε στα 2-3 τραγικά λάθη της άμυνας.
Μπράβο στον πορτογαλο για τη δουλειά που κάνει
και τις δηλώσεις στο τέλος.Ούτε αυτός άντεξε την αηδία..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3486 on: May 20, 2009, 23:10:09 »
Αψογος ο σαντος και σημερα και σε ολα τα πλει-οφ.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #3487 on: May 20, 2009, 23:49:10 »
Περα απο διαιτησίες κλπ., εγω πιστευω οτι ο Σαντος δεν ευθυνεται για την αποτυχια στα πλει-οφ για τον απλουστατο λογο οτι η πορεια μας σε αυτα ειναι αναλογη της πορειας μας στο πρωταθλημα οπου κερδισαμε ολους τους "μικρους" αλλα δεν τα καταφεραμε με τους "μεγαλους". Τη Λαρισα π.χ. την πηραμε ανετα ενω με ΠΑΟ και ΑΕΚ φανηκε η διαφορα ποιοτητας καποιων μοναδων. Αυτη ειχε φανει και στα ντερμπυ του πρωταθληματος αλλα στη συνολικη βαθμολογια ημασταν πιο ψηλα γιατι ημασταν πιο οργανωμενη ομαδα και πηραμε σχεδον ολα τα ματς που επρεπε να παρουμε με χειροτερες ομαδες. Η ομαδα ανεβηκε ενα επιπεδο (και κατι) απο περσι. Αν ανεβει ενα ακομη του χρονου θα χτυπησει τιτλο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3488 on: May 20, 2009, 23:54:55 »
1. Δε συμφωνω οτι ο ΠΑΟΚ δεν πηγε καλα στα πλεη οφφ. Νομιζω οτι παιξαμε καλυτερα απο τα αντιστοιχα ματς της ρεγκιουλαρ σηζον.Ομως οχι τοσο καλυτερα οσο ευχομουν. (βλεπε και #4 παρακατω)

2.Διαφορες συγκυριες εκριναν τα παιχνιδια. Ας πουμε ο Γκαρσια στο πρωτο, αλλα επισης η απουσια του επηρεασε και τα υπολοιπα. Ο Κακκος σημερα. Η κακιστη μερα των κεντρικων αμυντικων στο προηγουμενο παιχνιδι.

3. Η αμυνα γενικα ναι, ειναι αγνωριστη στα πλεη οφφ. Το δυνατο μας σημειο ειναι τωρα ο αδυνατος κρικος μας.Τοσο ατομικα οι παιχτες οσο και σε επιπεδο συνεργασιας και αλληλοκαλυψης. Αυτο δεν το χρεωνω στο Σαντος.

4.Τοσο στα ντερμπυ της κανονικης οσο και στα πλευ οφφ, το παραπονο μου ειναι το εξης:ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ,  ΟΙ "ΦΙΡΜΕΣ", ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. (δε μιλαω για διαθεση και ορεξη). ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ, Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΣΩΣΤΑ, Ο ΙΒΙΤΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 11 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 11.Ειδικα στα εκτος παρουσιαζαμε αρκετα κακη εως παρα πολυ κακη εικονα. Δεν εχω εξηγηση γι αυτο.  Μηπως οι παιχτες μας ειναι υποδεστεροι Ή ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟΙ των αλλων?Δε νομιζω...Ουτε αυτο παντως το χρεωνω στο Σαντος.

ΥΓ: Εχω μια απορια για τον Σαντος σημερα αλλα σε επομενο ποστ
« Last Edit: May 21, 2009, 00:29:56 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3489 on: May 21, 2009, 00:08:33 »
Η απορια μου, οποιος μπορει να φανταστει τι ειχε στο μυαλο του ο Σαντος ας μου εξηγησει:

Γιατι οταν εισαι πισω 2 γκολ, σε ματς χωρις αυριο οπου μονο η νικη σου κανει, αντικαθιστανται 2 επιθετικοι απο αλλους δυο και δε ρισκαρει να τους εχει ολους ή σχεδον ολους στην επιθεση μπας και σκοραρει?  Επισης ποιο το νοημα να χρησιμοποιηθει ο Παντελος αντι Σνατς? Για να βγαλει σεντρες?Μα αυτο το κανει ο Λινο. Για να παιξει μπακ καλυτερα? Μα το ζητημα ειναι να βαλεις γκολ πλεον, οχι να μη φας! Αλλωστε ο Παντελος φετος οποτε χρησιμοποιηθηκε σχεδον, εκτεθηκε. Με αριστα το 10 ισα που πιανει το 5.(με Δαρλα τι εχει γινει ξαφνικα και εξαφανιστηκε τοσο αποτομα?)
Για μενα βεβαια η αιτια που χασαμε ειναι η αποβολη Σορλαν

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3490 on: May 21, 2009, 00:15:37 »
Homo...οσο και αν δεν θελω να σχολιασω το δευτερο ημιχρονο γιατι για μενα ειναι σαν να μην υπαρχει.. θα σου πω για αυτο που ρωτας... αν τους εβαζε μπροστα ολους να κηνυγησουμε το 3-2... θα φευγαμε με 5-6 γκολ.. εδω και ετσι οπως παιζαμε κινδυνευσαμε με διασυρμο στο β.. φαντασου να ειχαμε και 3 επιθετικους μπροστα ταυτοχρονα...
Οι αλλαγες στο 80 εγιναν για να γινουν.. δεν νομιζω οτι αποσκοπουσαν καπου..

Με Δαρλα ειναι λογικα δεδομενη η αποφαση προπονητη και διοικησης να αποχωρησει..και δεν υπολογιζετε καθολου το τελευταιο διαστημα..

ΚΑΚΟ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ.. ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

giannis80

• Guest
« Reply #3491 on: May 21, 2009, 00:20:39 »
Συμφωνώ οτι εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, ο Σάντος δεν προετοίμασε την ομάδα σωστά για τα πλέι οφ.Το παραδέχτηκε κι ο ίδιος εμμέσως πλην σαφώς λέγοντας σήμερα περί της σημασίας του αγώνα με τον βάζελο.Εκεί είχα τρελαθεί εγώ και τον έκραξα.Στο πρώτο ημίχρονο με τον βάζελο που έπρεπε να τον πατήσεις.Γιατί και ο Σάντος και οι δημοσιοβλάχοι μας λέγανε για προετοιμασία στα πηγάδια και ΠΑΟΚ που θα πιέζει ψηλά την πρώτη πάσα κτλ κτλ, και ξαφνικά βλέπω με βάζελο τον μούσλι να παίζει άμυνα από  το κέντρο και μου γυρνάνε τα μυαλά.Τέλος πάντων. Πέρα από αυτά, μου αρέσει που είναι σοβαρός προπονητής και δεν λέει μαλακίες,έχει αξιοπρέπεια και εμπνέει σεβασμό, έδωσε πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα και εν κατακλείδι, όσο κι αν τρελαίνομαι στη σκέψη οτι δεν κερδίσαμε ντέρμπι και οτι παίξαμε με λάθος νοοτροπία στα περισσότερα, τον στηρίζω απόλυτα,τον πιστεύω και φυσικά του χρόνου τέτοιο καιρό θα κριθεί πλέον πολύ αυστηρά.

makptol

• Guest
« Reply #3492 on: May 21, 2009, 00:22:09 »
Η απορια μου, οποιος μπορει να φανταστει τι ειχε στο μυαλο του ο Σαντος ας μου εξηγησει:

Γιατι οταν εισαι πισω 2 γκολ, σε ματς χωρις αυριο οπου μονο η νικη σου κανει, αντικαθιστανται 2 επιθετικοι απο αλλους δυο και δε ρισκαρει να τους εχει ολους ή σχεδον ολους στην επιθεση μπας και σκοραρει?  Επισης ποιο το νοημα να χρησιμοποιηθει ο Παντελος αντι Σνατς? Για να βγαλει σεντρες?Μα αυτο το κανει ο Λινο. Για να παιξει μπακ καλυτερα? Μα το ζητημα ειναι να βαλεις γκολ πλεον, οχι να μη φας! Αλλωστε ο Παντελος φετος οποτε χρησιμοποιηθηκε σχεδον, εκτεθηκε. Με αριστα το 10 ισα που πιανει το 5.(με Δαρλα τι εχει γινει ξαφνικα και εξαφανιστηκε τοσο αποτομα?)

εδω στο δευτερο κινδυνευαμε με διασυρμο ετσι οπως ειμασταν θα παιζαμε και φουλ επιθεση ? η αποβολη ηταν η αιτια που χασαμε αλλα ο κακος ενω στο πρωταθλημα ηταν σχετικα καλος στα πλαιυ οφ μας ξεσκισε ,,,,,,

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #3493 on: May 21, 2009, 00:23:28 »
ο προπονητης μας δυστυχως εκανε μερικα λαθη και εδωσε δικαιωματα στα πλει-οφ για γκρινια.....ολοι κανουν λαθη ακομα και οι καλυτεροι

παρολα αυτα πιστευω οτι 1ος λογος αποτυχιας ηταν η ανεπαρκεια των παικτων, ακομα και ο καλυτρος προπονητης με τετοιους παικτες μπορει να παει την ομαδα μεχρι ενα αλφα επιπεδο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3494 on: May 21, 2009, 00:28:28 »
Αν ειναι ετσι το σκεπτικο του Σαντος, διαφωνω. Εγω θα ρισκαρα. Τι με νοιαζει ενας διασυρμος αν ρισκαρω και κερδισω κρατωντας ζωντανη ελπιδα για CL? Aφου το παιχνιδι ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασιας δεν πετας λευκη πετσετα.Αντιθετα ρισκαρεις οσο μπορεις και αν ερθει ο διασυρμος, ηρθε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #3495 on: May 21, 2009, 00:29:35 »

Μετα την αποβολη Σορλαν και την αλλαγη Αναστασακου με Λακη ο ΠΑΟΚ επαιζε 4-4-1 (4-2-3 οταν ημασταν στην επιθεση). Με τις αλλαγες Αθανασιαδη-Βιερινια και Κωνσταντινιδη-Σναουτσνερ το συστημα εγινε 3-4-2 με Μπιζερα-Κοντρερας-Λινο στην αμυνα, Λακη-Βερον-Ιβιτς-Κωνσταντινιδη στο κεντρο και Μπακα-Αθανασιαδη μπροστα. Τελος παντων, αυτα ειναι ολα θεωρητικα, ετσι κι αλλιως το ματς εμφανως ειχε κριθει.

Παντως για την αλλη ερωτηση, σχετικα με το γιατι οι καλοι μας παικτες δεν παιζουν ολοι μαζι καλα στα ντερμπυ, το πως (φαινεται οτι) παιζεις εξαρταται πολυ και εναντιον πιου παιζεις. Π.χ. εναντιον της Μπαρτσελονα η Τσελσι φανηκε "φοβισμενη" και "μικρη", με μας θα φαινοταν διαστημικη. Ο Κοντρερας με γρηγορους αντιπαλους επιθετικους σιγουρα φαινεται "θνητος" και οχι "ημιθεος" οπως με πιο αργους επιθετικους.

bagos1

• Guest
« Reply #3496 on: May 21, 2009, 00:31:26 »
Η άμυνα μας στα πλευ οφ είτανε αγνώριστη και οσον αφορά την επίθεση δεν έχω δει καμία διαφορά και κανένα σύστημα, ακίνδυνη τελείως. ευελπιστώ στο μέλλον απο το ταλέντο και μόνο των παικτών που θα έρθουν αυτό να αλλάξει.

northeagle_4

• Guest
« Reply #3497 on: May 21, 2009, 00:58:29 »
με την χρησιμοποιηση λακη και παντελη τους ξεφτιλισε,ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Photis

• Guest
« Reply #3498 on: May 21, 2009, 01:00:54 »
Μεγάλος,τεράστιος προπονητής...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο καλύτερος που είχαμε τα τελευταία 20 χρόνια...ΤΕΛΟΣ!!!

ive4

• Guest
« Reply #3499 on: May 21, 2009, 08:13:44 »
Áðü ôï ÌÝôñïóðïñô.
http://www.metrosport.gr/archives/21639

Ç ðëçñïöïñßá Þñèå áðü ôçí ÓáïõäéêÞ Áñáâßá êáé ïé Üíèñùðïé ôçò Áë Á÷ëß ÔæÝíôáá äåí ôçí äéáøåýäïõí. Áíôßèåôá ôçí åðéâåâáéþíïõí êáé ïé ßäéïé õðïóôçñßæïõí ðùò ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, Ý÷åé óõìöùíÞóåé óôçí ðñüôáóç óõíåñãáóßáò ðïõ ôïõ Ýêáíáí êáé ðùò óýíôïìá, ßóùò óÞìåñá, ßóùò áýñéï ç ÓáïõäáñáâéêÞ ïìÜäá íá ôïí áíáêïéíþóåé êáé åðßóçìá.
Ï ×áëßíô Áë ÊÜìíôé, ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò ôçò Áë Á÷ëß ÔæÝíôáá, ìáò åßðå êáèáñÜ ôéò óêÝøåéò ôïõ ÷èåò áñãÜ ôï âñÜäõ óå ôçëåöùíéêÞ åðéêïéíùíßá ðïõ åß÷áìå ìáæß ôïõ:
«Ôá óçìåñéíÜ (ó.ó. ÷èåóéíÜ) äçìïóéåýìáôá óôç ÓáïõäéêÞ Áñáâßá áíáöÝñïõí ðùò ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò Ý÷åé Þäç õðïãñÜøåé ìå ôçí ïìÜäá ìáò. Áõôü äåí éó÷ýåé. ¼ìùò ðåñéìÝíïõìå íá ðÝóïõí ïé õðïãñáöÝò ôï áñãüôåñï ìÝ÷ñé ôçí ÐáñáóêåõÞ, ïðüôå êáé èá áíáêïéíùèåß áðü ôïí Ðñüåäñï ôïõ óõëëüãïõ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãÞ ãéá ôïí ðÜãêï ôçò ïìÜäáò Þôáí ï ðñïðïíçôÞò ôçò Óðüñôéíãê Ëéóáâüíáò ÐÜïëï ÌðÝíôï, üìùò äåí ðñï÷ùñÞóáìå óå äéáðñáãìáôåýóåéò. ¹ñèáìå óå åðáöÞ ìå ôïí ðñïðïíçôÞ ôçò ÅèíéêÞò ÓáïõäéêÞò Áñáâßáò, ÆïæÝ ÐåóÝéñï êáé ôïõ æçôÞóáìå íá ìáò ðñïôåßíåé Ýíáí êáëü ÐïñôïãÜëï ðñïðïíçôÞ. Ï ÐåóÝéñï (ó.ó. ðñþçí ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏ) ìáò óõíÝóôçóå ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò óôïí ïðïßï êÜíáìå ðñüôáóç ðñéí áðü ôñåéò åâäïìÜäåò. ¹ñèáìå óå åðáöÞ áðåõèåßáò ìå ôïí ßäéï, áëëÜ êáé ìå ôïí ìÜíáôæÝñ ôïõ. Ç Áë-Á÷ëß Ý÷åé ôçí äõíáôüôçôá íá ðëçñþóåé ôç ñÞôñá óõìâïëáßïõ ôïõ ÓÜíôïò, áí õðÜñ÷åé ôÝôïéá. Äåí ãíùñßæïõìå áí ï ê. ÓÜíôïò Ý÷åé óõìâüëáéï óõíåñãáóßáò ìå ôçí ïìÜäá ðïõ óõíåñãÜæåôáé ôþñá, áëëÜ óå ìéá ôÝôïéá ðåñßðôùóç åßìáóôå ðñüèõìïé íá ôï óðÜóïõìå” åßðå ìå ðÜóá åéëéêñßíåéá ï îÝíïò åêðñüóùðïò êáé ìÝëïò ôçò äéïßêçóçò ôçò Áë Á÷ëß, ï ïðïßïò óå åñþôçóç áí ðéóôåýåé ðùò ï ÐÁÏÊ ãíùñßæåé ôéò óõæçôÞóåéò ôïõ ðñïðïíçôÞ ôïõ ìå ôçí Áë Á÷ëß, åßðå ðùò «äåí ôï ãíùñßæïõìå áëëÜ ìÜëëïí ôï ãíùñßæïõí».
Óå Üëëç åñþôçóç ó÷åôéêÜ ìå ôçí ðñïïðôéêÞ íá åíôÜîïõí óôï äõíáìéêü ôïõò êáé ôïí ÓÝñôæéï ÊïíóåúóÜï, ï Áë- Êáìíôß ôüíéóå: “Äåí ìáò åíäéáöÝñåé ãéáôß åßíáé ìåãÜëïò óå çëéêßá (ó.ó. ãåííçìÝíïò ôï 1974). Ãéá ðáßêôåò èá êéíçèïýìå óôçí áãïñÜ ôçò Âñáæéëßáò êáé ôçò ÁñãåíôéíÞò”.
¼ëá áõôÜ ìå êÜèå åðéöýëáîç ãéá ôçí åãêõñüôçôá ôùí óêÝøåùí ôïõ ôå÷íéêïý äéåõèõíôÞ ôçò ÁñáâéêÞò ïìÜäáò, ç ïðïßá óýìöùíá ìå ôá äåäïìÝíá, Ý÷åé ôçí ïéêïíïìéêÞ äõíáôüôçôá íá ðÜñåé áõôü ðïõ ÷ñåéÜæåôáé ãéá íá ðñï÷ùñÞóåé óôïõò äéêïýò ôçò ó÷åäéáóìïýò. Áóöáëþò ôï æÞôçìá Ý÷åé ðïëý ìåãÜëï åíäéáöÝñïí êáé áíáìÝíïíôáé åîåëßîåéò, Ýôóé êé áëëéþò.

http://www.metrosport.gr/archives/21639

Ìïõ ìïéÜæåé ìå ôéò ðñùôáðñéëéÜôéêåò ìëêéåò ôùí åöçìåñßäùí!