Author Topic: Fernando Santos  (Read 191983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3400 on: May 12, 2009, 09:58:29 »
Έλα ρε συ makptol τώρα....Όσοι έχουν δικαίωμα κριτικής είναι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι.Κράζουν το Σάντος , αν τους βγεί νιώθουν περιφάνεια και επιβεβαίωση , αν δεν τους βγεί έχουν το δικαίωμα της συγνώμης , πετάνε ένα συγνώμη και όλα καλά.
Άλλωστε πόσοι απο εδώ μέσα δεν γλύψανε εκεί που φτύσανε?
Τι να πώ τώρα για αυτό που έγραψες ... απλά αηδία ..
Κάτσε τώρα θα αρχίσουν να πετάγοντε πάλι τα ΜΕΛΒΑ και τα σέλβα , έχουμε να δούμε πολλά ...αυτό με το Σάντος δεν θα είναι τίποτα...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3401 on: May 12, 2009, 10:27:41 »
μερικές φορές νοιώθω ότι βλέπω τατιάνα...
μισό ρε μάγκες κατανοώ την αγανάκτηση σας, κατανοώ ότι είστε σκασμένοι ΑΛΛΑ γιατί πρέπει να θεωρείτε ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πρέπει να έχουν την ίδια τοποθέτηση απέναντι στα πράγματα (για όποιο θέμα) με εσάς?
Αν δεν υπήρχαν διαφωνίες θα είμασταν ακόμα στα δέντρα σαν ανθρωπότητα...

Όσο για το πώς μερικοί κράζουν - αντιτίτίθεται ή όπως θέλετε πείτε το, τον (κάθε) Σάντος αυτό είναι δείγμα και της παιδείας αυτών και θεωρώ δεδομένο ότι η παιδεία μας εξαντλείτε στα σχόλια αυτού του τύπου και στο στυλ
"και του λέω, και μου λέει, πως του λέω και πως με λέει" που είπε και ο αμίμητος Ζήκος...

δεν μπορεί να κατανοήσει ο εν λόγω "οπαδός" τίποτα βαθύτερο από το σου λέω και μας λές...είναι ΑΠΛΑ τα πράγματα! και εκτός αυτού ρεπορτάζ του κώλου κάνει μάλλον και η εξέδρα γιατί σε ένα γήπεδο όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να παρευρεθεί επέλεξαν να κρατήσουν μια δήλωση από έναν απαίδευτο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ... το ότι είναι εκεί δε σημαίνει ότι ο εν λόγω είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ ούτε ότι δεν ήταν βαλτός ούτε ότι δε ξέρω τι...

έχουμε ξεφύγει πάρα μα πάρα πολύ

Πάντος μην απογοητεύεστε γιατί με μαθηματική ακρίβεια ο Σάντος θα ταίσει άλλη μια γαργάρα στους αμφισβητείες του...λειτουργεί με μέθοδο "spiral" θα δείτε... ;)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3402 on: May 12, 2009, 12:23:59 »
πραγματικα ειναι πολυ πιθανο να ειναι αυτοι που κανανε πολεμο στον αγγελο να ειναι οι ιδιοι ανθρωποι και σε αυτους προστεθηκαν οι οπαδοι του αγγελου που τον θελουν πισω....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ....
"ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΝΙΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΤΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΑΝΤΟΣ "

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ?.....

Αδερφέ, όταν μια ομάδα έχει πολύ κόσμο, λογικό κ επόμενο να εμπεριέχει κ μαλάκα κόσμο....Ας μην αναπαράγουμε τα ελεεινά μυαλά του μαλακοπίτουρα-ντεμέκ να χαμε να λέγαμε "ΠΑΟΚτση" , που αποκάλεσε το γίδι κ μητσάρα....Μητσάρα λέει κ η κόρη του το κοντάρι του Μπακαφλόκο....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3403 on: May 13, 2009, 00:25:56 »
Oποιος άμπαλος, αγάμητος κ καραγκιόζης πετούσε μπουκάλια στον προπονητή του ΠΑΟΚ χθες, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν χίμηξαν....Μερικοί ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΑ.......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΑΡΤΟΠΕΜΠΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.....
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3404 on: May 13, 2009, 01:29:31 »
Άντε γειά στις κωλοφυλλάδες ρε και τις γελοιότητες που γράφουν και το παπά που πάνε να πουλήσουνε. 'Ακου εκεί καλά μας κάνατε και εσύ ρε μήτσο.. τι λακαμιες ειναι αυτές που πουλάτε ρε γελοίοι;;; Ούτε ένα ευρώ ρε...τπτ στους αλήτες.

Ο Σάντος δεν πάει πουθενά.

ive4

• Guest
« Reply #3405 on: May 13, 2009, 14:30:42 »
πραγματικα ειναι πολυ πιθανο να ειναι αυτοι που κανανε πολεμο στον αγγελο να ειναι οι ιδιοι ανθρωποι και σε αυτους προστεθηκαν οι οπαδοι του αγγελου που τον θελουν πισω....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ....
"ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΝΙΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΤΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΑΝΤΟΣ "

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ?.....

Ας απαντήσω, επειδή είμαι φαν του Άγγελου.
Εννοούσα ότι πάντα υπάρχει μερίδα οπαδών που παρασύρεται από τον πόλεμο των ΜΜΕ και τις ειρωνίες τους. Οι ίδιοι που σήμερα κράζουν τον Σάντος, πρφανώς έκραζαν και τον Άγγελο.
Όσο υπάρχει ο Σάντος στον ΠΑΟΚ, δεν θέλω πίσω κανέναν. Στην δεύτερη χρονιά του έχει πετύχει απόλυτα και αυτό δε μου δίνει δικαίωμα να σκέφτομαι κανέναν άλλον προπονητή.
Νομίζω ότι οι προπονητές της εξέδρας δεν νοσταλγούν κάποιον συγκεκριμένο προπονητή, αλλά έχουν κάποιο ψυχολογικό άγχος που το βγάζουν όχι μόνο μετά από κάποια ήττα, αλλά ακόμα και σε κάθε λάθος πάσα ενός παίκτη....

JamaicaN

• Guest
« Reply #3406 on: May 13, 2009, 15:42:07 »
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Ακους Panic? :P  :rasta:  ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3407 on: May 14, 2009, 00:02:55 »
Αχ καημενε μου και δεν φορεσεις το καφε δερματινο την κυριακη......Τωρα βγαζω τα εισητηρια για ελλαδα και φερνω συρραπτικο.

Και ο τζιτζικας να σκαει
Το καστορ του να φοραει
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #3408 on: May 14, 2009, 00:38:16 »
Σάντος: Δεν υπάρχει φαβορί, θα κυνηγήσουμε το στόχο μας

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί της Λάρισας στο Αλκαζάρ και ο Φερνάντο Σάντος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, στα πλέι οφ δεν υπάρχει φαβορί και η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το φινάλε με όλες τις δυνάμεις της.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και είδαμε δύο ομάδες που μπήκαν στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στα πρώτα δέκα λεπτά αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες, προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε και να καλύψουμε κάποιους χώρους.

Από τη στιγμή που έγιναν οι προσαρμογές ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κλείσαμε τους χώρους. Κατορθώσαμε να πάρουμε την κατοχή της μπάλας κι έχοντας καλή κυκλοφορία δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ», είπε για το ματς στο Αλκαζάρ ο Σάντος και συνέχισε:

«Μετά το τέρμα που πετύχαμε, η ομάδα ηρέμησε σε αντίθεση με την Λάρισα που αγχώθηκε για να ισοφαρίσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία χώρων τους οποίους εκμεταλλευτήκαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα.

Ο προπονητής της Λάρισας προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλά οργανωμένοι, ενώ είχαμε στο πίσω μέρος μυαλού μας τις ευκαιρίες για γκολ. Ξέραμε ότι αν ισοφάριζε η Λάρισα θα άλλαζε η ψυχολογία του αγώνα και στην περίπτωση που σκοράραμε, θα τελείωνε το παιχνίδι. Αυτό έγινε και κερδίσαμε».

Σε ερώτηση για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά και τη συνέχεια των πλέι οφ, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα έπαιξε καλά και σ' εκείνο το παιχνίδι. Έχει αποκτήσει κάποιους αυτοματισμούς. Στο ποδόσφαιρο όταν κερδίσεις είσαι ο καλύτερος και όταν χάσεις ο χειρότερος. Εγώ είχα πει ότι έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια και θα κυνηγήσουμε τον στόχο μας.

Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει ούτε προσαρμόζεται από ένα αποτέλεσμα. Σε αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχει φαβορί. Για παράδειγμα, η Λάρισα έχει δύο ήττες, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Πρέπει ο προπονητής και οι παίκτες να τιμήσουν την φανέλα και την ιστορία του συλλόγου και αυτό θα κάνουν».

«Έχει μετανιώσει ο Ίβιτς»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολίασε και το περιστατικό με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είχε επεισόδιο με φίλους της Λάρισας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Μου αναφέρθηκε τι συνέβη και ο Ίβιτς έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Μπορεί να μας βρίζουν την οικογένεια, τα παιδιά αλλά δυστυχώς έτσι είναι.

Δεν πρέπει να απαντάμε ότι κι αν γίνεται. Είμαστε άντρες αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να καταλάβουν και οι άλλοι ότι κι εμείς άνθρωποι είμαστε», τόνισε ο Σάντος.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96368

bagos1

• Guest
« Reply #3409 on: May 14, 2009, 00:42:30 »
χτες στον αγώνα που ειχαμε το αγγούρι στον κώλο και αναγκαστικά έβαλε 2 επιθετικούς δίπλα δίπλα φάνηκε η κλάση της ομάδας καθώς και το γεγονός οτι άδικα φοβήθηκε τον αγώνα με τον βαζελο, ελπίζω την κυριακή να δούμε πάλι 2 επιθετικούς και όχι το προηγούμενο χάλι

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3410 on: May 14, 2009, 00:45:26 »
Αχ καημενε μου και δεν φορεσεις το καφε δερματινο την κυριακη......Τωρα βγαζω τα εισητηρια για ελλαδα και φερνω συρραπτικο.

Και ο τζιτζικας να σκαει
Το καστορ του να φοραει

ναι ρε γαμωτο...οταν φοραει το καστορ κερδιζουμε.....και οταν φοραει κουστουμι........γαμησε τα....

Diego-4

• Guest
« Reply #3411 on: May 14, 2009, 01:02:32 »
Τώρα αυτός που σου πέταξε το μπουκάλι , ας το βάλει στο πάτο του

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3412 on: May 14, 2009, 01:03:23 »
Εγω προβλεπω να το ξαναπεταει παντως σε περιπτωση στραβης την κυριακη.
Δυστυχως....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3413 on: May 14, 2009, 01:15:53 »
ΣΤΗΣΙΜΟ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ

Σήμερα δίδαξε total football.

P.S: αν είχε μπεί να κάνει και ένα τάκλιν στον καραγκούνη στο 87 θα τανε τέλειος...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #3414 on: May 14, 2009, 01:17:10 »
Μην το ξαναπλύνεις αυτό το γαμημένο το δερμάτινοοοοοοοοοο!!!

ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ!

Κι άμα χάσουμε και την Κυριακή?

Η γνώμη μου δεν αλλάζει. Είναι η καλύτερη λύση με αυτό το υλικό που έχουμε και αυτά τα λεφτά. Είναι χέστης αλλά ΜΗΝ ΤΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΛΑ..

Εμένα μου αρέσει το παιχνίδι απ τις πτέρυγες και θέλω να βάζω γκολ και δεν με ενδιαφέρει πόσα τρώω, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι.

Δυστυχώς μετράει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα.
Δεν κερδίζει ο καλύτερος πάντα αλλά ούτε και ο πιο ωραίος..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3415 on: May 14, 2009, 01:18:36 »

P.S: αν είχε μπεί να κάνει και ένα τάκλιν στον καραγκούνη στο 87 θα τανε τέλειος...

τα νεφρα μου ρε μλκ   :a1006: :a1006:

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3416 on: May 14, 2009, 01:20:34 »
Σάντος Δαγκωτό!!!!!!! ας αφήσουν τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του.

kostas4

• Guest
« Reply #3417 on: May 14, 2009, 01:42:21 »
χτες στον αγώνα που ειχαμε το αγγούρι στον κώλο και αναγκαστικά έβαλε 2 επιθετικούς δίπλα δίπλα φάνηκε η κλάση της ομάδας καθώς και το γεγονός οτι άδικα φοβήθηκε τον αγώνα με τον βαζελο, ελπίζω την κυριακή να δούμε πάλι 2 επιθετικούς και όχι το προηγούμενο χάλι

Η γνώμη μου δεν αλλάζει. Είναι η καλύτερη λύση με αυτό το υλικό που έχουμε και αυτά τα λεφτά. Είναι χέστης αλλά ΜΗΝ ΤΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΛΑ..

που να χαναμε κιολας ρε!αει στο διαολο να πουμε!εξω απο τα ονειρα μας ρε κομπλεξικοι. δεν αντεχω αλλη μιζερια ρε ακουτε? δεν θα παρατησω εγω τον ΠΑΟΚ για εσας.
την κυριακη ετσι και γινει καμια μαλακια στην 1 θα εχουμε θυματα να το ξερετε

rounos

• Guest
« Reply #3418 on: May 14, 2009, 01:59:25 »
Ηρεμια ρε παιδια.Ο Σαντος ειναι επιλογη της διοκησης,και θα ειναι τουλαχιστο για ενα χρονο ακομα στην ομαδα.Πιο νωρις δε προκειται να φυγει,και γιατι να φυγει αλλωστε? Ο ανθρωπος εργο δειχνει.Ενταξει ειναι και μερικοι που δεν τον πανε.Ολα καλα,ολοι τη γνωμη τους λενε.Δεν χρειαζετε "διαφωνιες" μεταξυ μας.

chiltsid

• Guest
« Reply #3419 on: May 14, 2009, 02:06:44 »
Μπραβο coach,εισαι πολυ μεγαλος!