Author Topic: Fernando Santos  (Read 192630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3360 on: May 07, 2009, 16:21:05 »
óå üëá ôá site ôï ëÝåé êáé ü÷é ìå ôçí åêäï÷Þ ðïõ ìïõ äßíåôáé åóåßò áëëÜ ìå õðïíïýìåíá!!! Ãéáôß Ýêïøáí êáé Ýâáëáí ìüíï áõôü êáé äåí Ýâáëáí üëç ôçí óôé÷ïìõèßá??? ÔÝëïò ðÜíôùí!!!! ï Üëëïò åßðå ðñéí ëßãï üôé èá ðÜåé óôçí åèíéêÞ, ãåíéêÜ ï êáèÝíáò ëÝåé ôï êïíôü ôïõ êáé ôï ìáêñý ôïõ êáé ôï äéêáßùìá ôï Ýäùóå áõôüò!!!!
óå îáíáñùôáù öéëå ìïõ.áêïõóåò ôçí óõíåíôåõîç? îåñåéò ïôé ïëá ôá óáéô ðáéñíïõí ôçí óõíåíôåõîç áðï ôï óáéô ôïõ ìåôñï.êëáóóéêç ôáêôéêç..ê ïôé ôï ìåôñï ãñáöåé ðáíôá ôá ìéóá..áí äåéò óôï ôåëïò å÷åé ôåëåéåò ôï êåéìåíï..
¢ëëá ðëÝé ïö åãþ äåí èá ðáßîù…».
ðéóôåøå ìå..ï áëëïò ðïõ åéðå ãéá åèíéêç ôï åéðå ãéá ÷áâáëå êáé ôï êáôáëáâåò.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3361 on: May 07, 2009, 16:22:38 »
 Eγώ παιδιά αυτά διάβασα και την ψώνισα:

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=2541265

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95877

http://www.sport-fm.gr/article/175714

http://sport24.gr/html/ent/011/ent.291011.asp

Αν βρείτε πουθενα να λεέι για στιχομυθίες και για χαβά πάσω. Σε όλα λέει εκνευρισμένος απάντησε, τι να πω??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3362 on: May 07, 2009, 16:23:37 »
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=24153&catid=24

ÐñùôÜèëçìá áðü ôïõ ÷ñüíïõ  07-05-2009

Ôá ðëÝé ïö ìïíïðþëçóáí ôç ÓõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ ðáñÝèåóå ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ óôïõò äçìïóéïãñÜöïõò, åíüøåé ôïõ ðáé÷íéäéïý ôçò ÊõñéáêÞò (10/05) ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü óôçí Ôïýìðá. Áõôü ðïõ êÝíôñéóå ðåñéóóüôåñï ôï åíäéáöÝñïí óôç äéáäéêáóßá Þôáí ç áôÜêá ôïõ ÐïñôïãÜëïõ üôé ôçí åðüìåíç óåæüí äåí èá ðáßæåé ðëÝé ïö, õðïíïþíôáò üôé èá Ý÷åé êáôáêôÞóåé ç ïìÜäá ôïõ ôï ÐñùôÜèëçìá.

Åôïéìïé óôá ðëÝé ïö

Ãéá ôç äéáäéêáóßá ôùí ðëÝé ïö ôüíéóå: «Áí åßìáóôå Ýôïéìïé ãéá ôá ðëÝé ïö èá öáíåß óôï ãÞðåäï. ÐñïóðáèÞóáìå íá ðñïåôïéìÜóïõìå üóï êáëýôåñá ìðïñïýóáìå ôçí ïìÜäá ãéá ôá ðëÝé ïö, ôá ïðïßá åßíáé ìéá åíôåëþò äéáöïñåôéêÞ äéïñãÜíùóç áðü ôï ðñùôÜèëçìá. Óôç ìßíé ðñïåôïéìáóßá óôçí ÎÜíèç ðñïóðáèÞóáìå íá êáôáëÜâïõí ïé ðáßêôåò ôá ëÜèç ôïõò êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò óåæüí êáé íá ôá äéïèñþóïõí. Óå ôÝôïéïõ ôýðïõ äéïñãáíþóåéò ìå ëßãá ðáé÷íßäéá êáé ëßãåò ïìÜäåò, ðïôÝ äåí ìðïñåßò íá ðåéò üôé êÜðïéá ïìÜäá åßíáé îåêÜèáñá ôï öáâïñß».

ÐñïóèÝôïíôáò: «ÂÝâáéá ðÜíôá êÜðïéá ïìÜäá Ý÷åé Ýíá ìéêñü ðñïâÜäéóìá. ÅÜí äïýìå ôá áðïôåëÝóìáôá ôùí ôåóóÜñùí ïìÜäùí ðïõ óõììåôÝ÷ïõí óôá ðëÝé ïö óôá ìåôáîý ôïõò ðáé÷íßäéá êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, èåùñçôéêÜ ðñïêýðôåé Ýíá öáâïñß. Åìåßò èá ðñïóðáèÞóïõìå íá êåñäßóïõìå üëá ôá ðáé÷íßäéá, áñ÷Þò ãåíïìÝíçò áðü ôï íôÝñìðé ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü, èá ðáëÝøïõìå ãéá ôç íßêç ãéá íá êáôáëÜâïõìå ôçí ðñþôç èÝóç óôçí åéäéêÞ âáèìïëïãßá. Ïé ðáßêôåò Ý÷ïõí êßíçôñï, èÝëçóç êáé ðéóôåýù ãéá íá ôï ðåôý÷ïõí áõôü. ¼ëá áõôÜ, üìùò, åßíáé èåùñçôéêÜ, óôï ãÞðåäï èá êñéèïýí üëá. Áðü ôçí åìðåéñßá ðïõ Ý÷ù áðü áíáëüãïõ ôýðïõ äéïñãáíþóåéò, ìå ëßãåò ïìÜäåò êáé ëßãá ðáé÷íßäéá, îÝñù üôé ôï ðñþôï ðáé÷íßäé åßíáé óçìáíôéêü êáé áðïöáóéóôéêÞò óçìáóßáò».

Ãéá ôïí Ðáíáèçíáúêü

Ãéá ôç óçìáóßá ôïõ áãþíá ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü, ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ äÞëùóå: «ÖõóéêÜ êáé ãíùñßæïõìå ôç óçìáóßá ôïõ áãþíá. ÏðïéïóäÞðïôå, üìùò, êé áí Þôáí áíôßðáëïò èá èÝëáìå ôç íßêç».

Ãéá ôïí ÊõñéáêÜôéêü ôïõ áíôßðáëï, åßðå: «ÐñÝðåé íá áëëÜîïõìå ôá áðïôåëÝóìáôá ðïõ öÝñáìå óôçí êáíïíéêÞ ðåñßïäï. Ãé’áõôü äïõëÝøáìå üëï áõôüí ôïí êáéñü, þóôå íá ìðïñÝóïõìå íá áíôéóôñÝøïõìå ôá áñíçôéêÜ áðïôåëÝóìáôá óôá ìåôáîý ìáò ðáé÷íßäéá. ÎÝñïõìå ôé ðñÝðåé íá áëëÜîïõìå, èá äïýìå ìÝóá óôï ðáé÷íßäé áí èá ôá êáôáöÝñïõìå. Äåí ìå áðáó÷ïëåß ðïëý ï Ðáíáèçíáúêüò áõôÞ ôç óôéãìÞ».

«Ôïí óåâüìáóôå, áëëÜ äåí ôïí öïâüìáóôå. Áíáãíùñßæïõìå ôçí áîßá ôïõ áíôéðÜëïõ êáé îÝñïõìå üôé ãéá íá êåñäßóïõìå ðñÝðåé íá åßìáóôå êáëýôåñïé áðü áõôïýò. ÁõôÞ ôçí åâäïìÜäá äåí Ýäåéîá êáíÝíá âßíôåï ìå áãþíåò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, ïýôå ôïõò ìßëçóá áíáëõôéêÜ ãé’áõôü ôï ðáé÷íßäé, ãéáôß ôï ðéï óçìáíôéêü åßíáé áõôü ðïõ èá ðáñïõóéÜóïõìå åìåßò óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, ìå üëï ôïí óåâáóìü óôïí Ðáíáèçíáúêü. Ãéá íá êåñäßóïõìå ðñÝðåé íá ôñÝîïõìå êáé íá êïõñáóôïýìå ðáñáðÜíù áðü áõôïýò».

ÓõãêÝíôñùóç óôï óôü÷ï

Óôçí åñþôçóç ãéá ôï åÜí ôá ðëÝé ïö åßíáé Ýíá ôåóô ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí, õðïãñÜììéóå: «Äåí éó÷ýåé êÜôé ôÝôïéï, ôá ðëÜíá ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí åßíáé Þäç Ýôïéìá. Áõôü ðïõ ìáò áðáó÷ïëåß åßíáé ôá ðëÝé ïö êáé íá äéáôçñÞóïõìå ôçí ßäéá ïìáäéêÞ íïïôñïðßá êáé íá óõãêåíôñùèïýìå óå áõôÜ ôá ðáé÷íßäéá. Ïëá ôá Üëëá èá Ýñèïõí».

Ãéá ôï åÜí èá åîåôÜóåé áëëáãÝò óôá ðëÝé ïö, åßðå: «Åßìáé óõãêåíôñùìÝíïò ìüíïò óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü êáé ìå âÜóç ôçí ôáêôéêÞ óå êÜèå ðáé÷íßäé, èá õðÜñîïõí êÜðïéåò áëëáãÝò».

Ãéá ôïí êüóìï

Ãéá ôï êïéíü ôçò Ôïýìðáò êáé ôç ìåãÜëç ðñïóÝëåõóç ðïõ áíáìÝíåôáé, ôüíéóå: «Åßíáé óçìáíôéêÞ ç ðáñïõóßá ôïõ êüóìïõ, üðùò óçìáíôéêü åßíáé íá ìç óõìâåß ôï ðáñáìéêñü. ×ñåéáæüìáóôå ôç óôÞñéîç ôùí ïðáäþí ìáò ðïõ åßíáé êáôáðëçêôéêïß êáé âïçèïýí ôçí ïìÜäá. Áõôü ðïõ ðåñéìÝíù åßíáé ìáò óôçñßîïõí áðü ôï ðñþôï ëåðôü ôïõ áãþíá, üðùò Ýêáíáí óå üëç ôç óåæüí êáé áîßæïõí óõã÷áñçôÞñéá».

«Ç åîáßñåóç ðïõ åðéâåâáéþíåé ôïí êáíüíá Þôáí ôï ðáé÷íßäé ðñùôáèëÞìáôïò ìå ôïí Ïëõìðéáêü üðïõ äçìéïõñãÞèçêáí êÜðïéá ìéêñïðñïâëÞìáôá. Åãéíáí êÜðïéåò õðåñâïëÝò áðü ôïí åíèïõóéáóìü êáé ôç öéëïäïîßá íá êåñäßóïõìå ôï óõãêåêñéìÝíï ðáé÷íßäé. Çôáí ôï ìïíáäéêü ìáôò ðïõ ïé ößëáèëïé äåí óôÜèçêáí Üîéïé ôùí ðåñéóôÜóåùí. Äåí èÝëù áêñüôçôåò. Ï êüóìïò ìáò âïçèÜåé, áëëÜ äåí èá êáèïñßóåé ôï ðáé÷íßäé, éäßùò üôáí áãùíßæåóáé ìå áíôéðÜëïõò äõíáôïýò ìå ðïéïôéêïýò ðïäïóöáéñéóôÝò».

Ïóï ãéá ôá ìåôáãñáöéêÜ áðÝöõãå íá áðáíôÞóåé, ëÝãùíôáò: «Ôþñá Ý÷ïõìå ôá ðëÝé ïö ìðñïóôÜ ìáò êáé äåí åßíáé ç êáôÜëëçëç óôéãìÞ íá áó÷ïëïýìáóôå ìå Üëëá èÝìáôá».

Äåí áñÝóïõí ôá ðëÝé ïö

ÔÝëïò ï ÓÜíôïò åîÝöñáóå ãéá áêüìç ìéá öïñÜ ôçí áíôßèåóÞ ôïõ óôç äéáäéêáóßá ôùí ðëÝé ïö, ó÷ïëéÜæïíôáò: «Ìðïñåß êÜðïéïò íá ìïõ åîçãÞóåé ãéáôß ãßíïíôáé, ìå ðåéóôéêÜ åðé÷åéñÞìáôá; Èá ôï äå÷èþ. Åßíáé ðáñÜîåíç äéáäéêáóßá, äåí õðÜñ÷åé óå êáíÝíá Üëëï ðñùôÜèëçìá, Üñá êÜðïéï ëÜèïò õðÜñ÷åé áðü ôç óôéãìÞ ðïõ äåí õößóôáôáé ðïõèåíÜ áëëïý.

Óôï ðïäüóöáéñï ç ÁìåñéêÞ äåí Ý÷åé õøçëü åðßðåäï, êÜðïéá óôéãìÞ ìéëïýóá ìå Ýíáí ößëï ìïõ ðñïðïíçôÞ åêåß êáé ìïõ åîÞãçóå üôé áõôü Ýãéíå ãéáôß îåêßíçóáí üëá óå ôåëåßùò ëÜèïò âÜóåéò. Çèåëáí êáôåõèåßáí áðü ôï ìçäÝí íá öôÜóïõí óôï ôÝëåéï êáé èåóìïèÝôçóáí ðñéì ãéá ôéò áóßóô, Ýêáíáí äéÜöïñåò Üëëåò ðñùôïôõðßåò, óêïôþíïíôáò Ýôóé ôçí ìðÜëá. Ôï ðïäüóöáéñï õðüêåéôáé óå êÜðïéåò ìéêñïáëëáãÝò, áëëÜ ü÷é óå ñéæéêÝò ôïìÝò. ÐñÝðåé íá ðáñáìåßíåé Ýôóé üðùò åßíáé.

ÕðÜñ÷ïõí ìéá-äõï ÷þñåò üðïõ éó÷ýïõí ôá ðëÝé ïö, áëëÜ åêåß õðÜñ÷ïõí êáé ðëÝé Üïõô. Áõôüò åßíáé Ýíáò ôñüðïò ðïõ ðáñáôåßíåé ôçí áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï êáé èá åß÷å êÜðïéï íüçìá ãéáôß èá Þôáí äßêáéï ãéá üëåò ôéò ïìÜäåò. Êáôáëáâáßíù üôé ïéêïíïìéêÜ óôïé÷ßæåé üôáí ïé ïìÜäåò åßíáé 4-5 ìÞíåò óå áðñáîßá. Ïóåò ïìÜäåò óõììåôÜó÷ïõí óå ðëÝé ïö, ïéêïíïìéêÜ èá åßíáé êåñäéóìÝíåò, áëëÜ èá ìðïñïýóå íá äïèåß ëýóç óôï ïéêïíïìéêü èÝìá êáé ìå Üëëïõò ôñüðïõò. ¼ðùò óôç Ãáëëßá êáé óôçí Ðïñôïãáëßá üðïõ äçìéïýñãçóáí ìéá äéáöïñåôéêÞ äéïñãÜíùóç ðïõ äßíåé ðåñéóóüôåñá ðáé÷íßäéá óå üëåò ôéò ïìÜäåò êáé ü÷é ìüíï óå êÜðïéåò. ÏéêïíïìéêÜ ìðïñïýí íá âñåèïýí ëýóåéò, áëëÜ åãþ åßìáé ðñïðïíçôÞò ðïäïóöáßñïõ êáé äåí ðñÝðåé íá ìå áðáó÷ïëïýí ôá ïéêïíïìéêÜ èÝìáôá".

ÔÝëïò ñùôÞèçêå ãéá ôï ðþò óêïðåýåé íá áíôéìåôùðßóåé ôï äåäïìÝíï üôé êáé ôïõ ÷ñüíïõ èá õðÜñ÷ïõí ðëÝé ïö: "Áõôïß ðïõ äéïéêïýí ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï ìðïñïýí íá ëÜâïõí Þ ü÷é õðüøéí ôç ãíþìç ìïõ, áëëÜ èåùñþ üôé äåí ðñüêåéôáé íá áëëÜîåé êÜôé, áëëÜ Üëëá ðëÝé ïö äåí èá ðáßîù. ‘Ç ðñùôáèëçôÞò Þ äåí èá ðáßîù Üëëá ðëÝé ïö. Áí âãù äåýôåñïò ôïõ ÷ñüíïõ, äåí èá ðáßîù ðëÝé ïö (ãÝëéá)».
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3363 on: May 07, 2009, 16:27:10 »
Ποσο ποναει τελικα τους βλαχοδημοσιογραφαρες της πλακας που περυσι τετοιο καιρο λυσσαξαν με το "σχεδιο" του σαντος και το "πλανο" τριετιας...Ολο ειρωνεια ηταν περυσι.

Φαγανε το ακυρο αγωνιστικα απο την ομαδα και τωρα ψαχνουν να δημιουργησουν προβλημα απο λεξεις και ατακες γιατι τσουζει πολυ...

Τσουζει που τουμπεκιαστηκανε τωρα απο τη δευτερη θεση...Να δειτε τωρα αμα δε βγουμε πρωτοι στα play-off τι αμοκ θα παθουνε ξανα..

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3364 on: May 07, 2009, 16:28:57 »
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=24153&catid=24

ÔÝëïò ñùôÞèçêå ãéá ôï ðþò óêïðåýåé íá áíôéìåôùðßóåé ôï äåäïìÝíï üôé êáé ôïõ ÷ñüíïõ èá õðÜñ÷ïõí ðëÝé ïö: "Áõôïß ðïõ äéïéêïýí ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï ìðïñïýí íá ëÜâïõí Þ ü÷é õðüøéí ôç ãíþìç ìïõ, áëëÜ èåùñþ üôé äåí ðñüêåéôáé íá áëëÜîåé êÜôé, áëëÜ Üëëá ðëÝé ïö äåí èá ðáßîù. ‘Ç ðñùôáèëçôÞò Þ äåí èá ðáßîù Üëëá ðëÝé ïö. Áí âãù äåýôåñïò ôïõ ÷ñüíïõ, äåí èá ðáßîù ðëÝé ïö (ãÝëéá)».

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3365 on: May 07, 2009, 16:29:03 »
γαμώ τα κωλοsite του γαμώ!!! Αν κάποιος σαν εμένα που δεν άκουσε την συνένετυξη τι θα καταλάβαινε ρε παιδιά από αυτές τις δημοσιεύσεις????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3366 on: May 07, 2009, 16:30:25 »
τα περισσοτερα σαιτ αναδημοσιευουν τις ειδησεις του Παοκ απο το μετροσπορτ.το εγραψε λαθος αυτο κ μετα ακολουθησαν τα υπολοιπα..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3367 on: May 07, 2009, 16:35:52 »
Νατος ο ατιμος τον αυγουστο!
http://cache.daylife.com/imageserve/0cIigvs337ewW/610x.jpg
ΠΑΟΚ G4Α

apaoki13

• Guest
« Reply #3368 on: May 07, 2009, 16:43:16 »
Μπα αποκλείεται. Χαμογελαστός θα είναι και θα φοράει και το καφέ δερμάτινο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3369 on: May 07, 2009, 16:49:16 »
Στεναχωρημενος ειναι γιατι φεραμε ισοπαλια με την μαντσεστερ στην πρεμιερα στην τουμπα και τον φωναζαν ασχετο αμυντικογενη και χεστη!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3370 on: May 07, 2009, 17:00:47 »
ñå tasouli 2 site äåí äéáâáóåò êáé ôï ãñáöïõí áõôá :)

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/238344.html

ÔÝëïò ñùôÞèçêå ãéá ôï ðþò óêïðåýåé íá áíôéìåôùðßóåé ôï äåäïìÝíï üôé êáé ôïõ ÷ñüíïõ èá õðÜñ÷ïõí ðëÝé ïö: "Áõôïß ðïõ äéïéêïýí ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï ìðïñïýí íá ëÜâïõí Þ ü÷é õðüøéí ôç ãíþìç ìïõ, áëëÜ èåùñþ üôé äåí ðñüêåéôáé íá áëëÜîåé êÜôé, áëëÜ Üëëá ðëÝé ïö äåí èá ðáßîù. ‘Ç ðñùôáèëçôÞò Þ äåí èá ðáßîù Üëëá ðëÝé ïö. Áí âãù äåýôåñïò ôïõ ÷ñüíïõ, äåí èá ðáßîù ðëÝé ïö (ãÝëéá)".
PAOK-Hersonissos (Kriti)

apaoki13

• Guest
« Reply #3371 on: May 07, 2009, 22:12:21 »
@ Katz. Δεν έχουν και άδικο. Με τα λιμά Χ; Δεν χονεύεται με τίποτα.  ;D

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3372 on: May 09, 2009, 02:00:00 »
Προειδοποίηση: Όποιος έχει βαρεθεί τη Σαντολογία ας μην το διαβάσει για να μη κουράζεται και μετά μας τη λέει κιόλας. Ας πάει παρακάτω κατευθείαν.

Πραγματικά χωρίς να έχω διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και γι'αυτό το λόγω θα ήθελα να απευθύνω το ερώτημα στο φίλο μου τον PAOKCURE που με ξέρει και τον ξέρω.
Φιλε μπορείς να μου δώσεις την έννοια της καλοπροαίρετης κριτικής ?
Αν έρθω εγώ στη δουλειά σου και δεν γνωρίζω τίποτα με το αντικείμενο που ασχολήσαι , θα  δεχτείς την καλοπροαίρετη μου κριτική ?
Ή για να στο θέσω αλλιώς το ερώτημα . Η γυναίκα μου που ξέρει να μαγειρεύει θα δεχθεί την δική μου καλοπροαίρετη κριτική αναφορικά με το μαγείρεμα όταν εγώ δεν ξέρω να φτιάξω ένα αυγό βραστό?
Η λέξη κριτική περιέχει την λέξη κρίση. Η κρίση σαν έννοια είναι εντελώς υποκειμενική και η λέξη κριτική απαιτεί πλήρη γνώση του αντικειμένου στο οποίο πρόκειται να γίνει αυτή.
Θα μπορώ λοιπόν να κρίνω εγώ έναν χορευτή εαν χόρεψε καλά ή έναν μαθηματικό εάν έλυσε σωστα μιά άσκηση χωρίς να έχω γνώση του αντικειμένου?
Θα μπορέσω να κρίνω τον μπουζουξι εάν παίζει καλά το μπουζούκι του επειδή κάθε μέρα είμαι στα μπουζούκια ?
Σαφώς και όχι , άρα το ζητούμενο σε μία καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική είναι η ίδια η κριτική , απο ποιον γίνεται και κατα πόσο είναι γνώστης του αντικειμένου στο οποίο πρόκειται να γίνει κριτής.
Με συγχωρείται , αλλα ποτέ δεν μου δώσατε την εντύπωση σε αυτό το φορουμ , οτι έχω να κάνω με καμια 4000 Φέργκιουσον και άλλους τόσους Λίπι.
Άλλωστε η γραμμή που χωρίζει μια καλοπροαίρετη απο μια κακοπροαίρετη κριτική είναι πολύ λεπτή και την διαπερνούν πολλές φορές άτομα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.
Μπορώ να σου θυμήσω λοιπόν "καλοπροαίρετες" κριτικές  ή μαλλον θα αναφέρω μόνο ονόματα.
Ζήσης Βρύζας
Απόστολος Οικονομίδης
Άγγελος Αναστασιάδης
Αχιλλέας Ζαφειρίου.
Η αποψη μου είναι οτι η κριτική πρέπει να γίνεται απο εμάς στο χώρο ευθύνης μας και όχι παραπάνω.
Δεχόμαστε όλοι την κριτική για να κάνουμε την Τούμπα καλύτερη έδρα , γιατί μας αφορά .
Δεχόμαστε όλοι την κριτική για το πώς θα πρέπει να περιφρουρήσουμε το γήπεδο μας , γιατί μας αφορά.
Δεχόμαστε όλοι την κριτική για την επιτυχία ή αποτυχία ενός συλλαλητηρίου των οπαδών μας , γιατί μας αφορά.
Ως εκεί όμως . Δεν χρειάζεται να χώνουμε παντού τη μύτη μας.
Μέχρι εκεί ορίζω έγώ την λέξη κριτική και μέχρι εκεί φτάνω..Δυστυχώς ή ευτυχώς , ουτε απο διοίκηση επιχειρήσεων ξέρω , ούτε πτυχίο προπονητή έχω πάρει.
Φιλαράκι μου είναι πολύ απλό. Δεν χρειάζεται να είμαι προπονητής για να κρίνω. Κρίνω το αποτέλεσμα. Καθημερινά σε όλη μας τη ζωή κρίνουμε και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα της εργασίας μας κι όχι από το πως φτάσαμε σε αυτό.
Για παράδειγμα η δουλειά μου είναι να διαφημίζω κάτι. Όλοι μας βλέπουμε διαφημίσεις και κρίνουμε αν μας άρεσε/έπεισε κτλ Αν σου διαφημίσω λάθος κάτι και μου πεις πως δεν σε πείθω τότε δεν θα βγω να πω πως εισαι άσχετος, πως εσύ δεν έχεις ιδέα πως βγήκε η διαφήμιση αυτή και δεν πρέπει να μιλάς και δεν ακούω τη γνώμη σου γιατί είσαι φυσικός και να κοιτάς τη δουλειά σου. Δεν γίνεται αυτό αφού σε σένα απευθύνεται η δουλειά μου. Θα πρέπει να αποδεχθώ την κριτική, να ακούσω τι δεν σου άρεσε και δω τι μπορώ να αλλάξω. Ακόμη κι αν η διαφήμιση έχει επιτυχία και έπεισα το 80%, θα είμαι γελοία υπερήφανος να μην ακούσω τις ενστάσεις των υπολοίπων. Αλλιώς δεν θα βελτιωθώ ποτέ. Αν έχω και την τύχη να μου πούνε τα στραβά μου φίλοι με καλές προθέσεις κι όχι εχθροί μου ή κάποιοι κομπλεξικοί, τότε θα είμαι ευλογημένος.

Στη μαγειρική επίσης δεν μπορώ κι εγώ να μαγειρέψω τίποτα εκτός από καμιά μακαρονάδα, καμιά τηγανητή πατάτα κτλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν θα πάω σε ένα εστιατόριο να φάω δεν μπορώ να κρίνω αν μου άρεσε το παστίτσιο του μάγειρα επειδή δεν ξέρω να το φτιάχνω. Κρίνω το αποτέλεσμα. Τι στο καλό; Δεν μπορώ να κρίνω αν μου αρέσει ένα φαγητό; Αν ο ίδιος μάγειρας μου κάνει και κοκκινιστό και δεν μου αρέσει τότε μάλλον δεν θα ξαναπάω στο μαγαζί του.

Το ίδιο και στη μουσική. Δεν ξέρω να παίζω κιθάρα ούτε να συνθέσω κομμάτια, αλλά μπορώ να κρίνω πολύ καλά αυτό που θα ακούσω. Κι αν μου αρέσει το αγοράζω, αν όχι το προσπερνώ.

Έτσι και στην ομάδα, που επιπλέον δεν μπορείς και να προσπεράσεις κάτι που δεν σου αρέσει. Βλέπω το αποτέλεσμα της δουλειάς του Σάντος και κρίνω. Αυτό μου άρεσε αυτό όχι. Όχι μόνο του Σάντος. Του γυμναστή, του μεταφραστή, του μασέρ. Όλων. Από αγωνία, όχι από "εξυπνάδα".

Τώρα για το καλοπροαίρετη, εξαρτάται από το κίνητρο. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να μπεις στο μυαλό του καθενός για να βρεις τι σκατά έχει μέσα και γιατί λέει κάτι. Εδώ καλά να τον ξέρεις δεν βρίσκεις άκρη. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για μούγκα. Εγώ προσωπικά τα λέω εδώ μέσα με το θάρρος των όσων έχω γράψει κι έχουν μείνει και φυσικά της προσωπικής γνωριμίας με πολλά παιδιά.

Κάτι τελευταίο που απαντάει και σε Γιαννιώτη και Απόστολο. Δεν είμαι της άποψης ο προπονητής στο ρόλο του και ο οπαδός κερκίδα. Σε καμιά ομάδα, πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ και ακόμη περισσότερο στον σημερινό ΠΑΟΚ. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κράξουμε τον Σάντος που έκανε σχόλια για την κερκίδα στο ματς με τους πούστηδες. Δεν είναι έτσι όμως. Καλά έκανε και έκρινε ο προπονητής μας. Μπορεί να μη μπορεί να το δει όπως το είδα εγώ ως οπαδός και αυτά που είπε να μου φαίνονται απλοϊκά γιατί εστίασε στα επεισόδια χωρίς να ξέρει τι είναι για μας αυτά τα ματς, αλλά θα πρέπει να ακούσω και να σεβαστώ την οπτική του γωνία. Άσχετα αν δεν συμφωνώ. Στον ίδιο ζωντανό οργανισμό ανήκουμε και πρέπει να αλληλεπιδρούμε. Ο Σάντος θα μας μάθει πράγματα αλλά κι ο ίδιος θα φύγει διαφορετικός από τον ΠΑΟΚ από τον Σάντος που ήρθε.

Πάντως να ξεκαθαριστεί σε όποιον το δει έτσι ξαφνικά το post, μη νομίζει κανείς ότι ειπώθηκε κάτι στραβό για τον προπονητή. Γενική συζήτηση κάνουμε και μόνο. Τι στραβό μπορώ να βρω να πω όταν δηλώνει πως θα το σηκώσει του χρόνου ο τρελάκιας; Έτσι παλικάρι μου. Πάρε λίγη από την ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα μας να γουστάρεις
« Last Edit: May 09, 2009, 02:06:05 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3373 on: May 11, 2009, 05:28:52 »
Στηριζω αναφανδον Σαντος. Αυτο που βλεπουμε φετος δικο του εργο ειναι.Μιλαω γι αυτο διοτι το ανεφερε στη συνεντευξη τυπου και στο ραδιο ειπε πως καποιοι τον εκραζαν απο τα επισημα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3374 on: May 11, 2009, 09:54:05 »
Oποιος άμπαλος, αγάμητος κ καραγκιόζης πετούσε μπουκάλια στον προπονητή του ΠΑΟΚ χθες, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν χίμηξαν....Μερικοί ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΑ.......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΑΡΤΟΠΕΜΠΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3375 on: May 11, 2009, 10:00:55 »
Πόσο κολλημένο εγκέφαλο πρέπει να έχει κάποιος για να προβεί σε τέτοια ενέργεια κατά του προπονητή της ομάδας του, ειδικά φέτος! Μα πόσο? Έχουμε και μεις ανάμεσά μας καρκινώματα τα οποία δεν μπορούμε να γιατρεψουμε δυστυχώς
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3376 on: May 11, 2009, 10:04:33 »
Oποιος άμπαλος, αγάμητος κ καραγκιόζης πετούσε μπουκάλια στον προπονητή του ΠΑΟΚ χθες, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν χίμηξαν....Μερικοί ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΑ.......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΑΡΤΟΠΕΜΠΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.....

+1926

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3377 on: May 11, 2009, 10:07:54 »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Diego-4

• Guest
« Reply #3378 on: May 11, 2009, 10:35:29 »
Πόσο κολλημένο εγκέφαλο πρέπει να έχει κάποιος για να προβεί σε τέτοια ενέργεια κατά του προπονητή της ομάδας του, ειδικά φέτος! Μα πόσο? Έχουμε και μεις ανάμεσά μας καρκινώματα τα οποία δεν μπορούμε να γιατρεψουμε δυστυχώς

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3379 on: May 11, 2009, 10:50:03 »

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ
« Last Edit: May 11, 2009, 11:07:33 by Capricorn »