Author Topic: Fernando Santos  (Read 198514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #3180 on: March 22, 2009, 12:58:23 »
μαγκια ειναι να κανεις κριτικη αλλα να εχεις το θαρρος να πεις και τα καλα καποιου οσο και αν δεν τον γουσταρεις.......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3181 on: March 22, 2009, 13:22:23 »
Βασικά

Και αεκτζης να είναι, και πορτοφολάς να είναι, και λαμόγιο να είναι, και χέστης να είναι, και σαρδέλα να είναι, και είμαι σίγουρος οτι ο Άγγελος είναι καλύτερος, και και και και

αυτός ο προπονητής κατάφερε

να αμύνεται η ομάδα ολόσωστα
να κραταέι τις γραμμές,
για πρώτη φορα να κάνουνε κινήσεις χωρίς την μπάλα
να ψάχνουνε το γκόλ με έστω 2 διαφορετικούς τρόπους.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #3182 on: March 22, 2009, 13:40:03 »
Ο Σαντος ειναι ηττοπαθης..τοσες ηττες,που καναμε φετος στο πρωταθλημα δεν τις καναμε ποτε...
κριμα ειναι να εχουμε ξενο προπονητη, ενω υπαρχουν τοσο καλοι Ελληνες.. Καραγεωργιου, Κωστικος και Παρασχος ειναι κλασης ανωτεροι και πονανε και την ομαδα.

baron

• Guest
« Reply #3183 on: March 22, 2009, 16:29:12 »
Και σε ρωτάω μια και είσαι μοντ. Αυτό θες για το φόρουμ;

Αδελφέ

τα post μου έχουν 3 στόχους:

μπάτσους-κράτος (δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο)
κακοί παοκτζήδες ( σε άλλο topic)
και santos (+ επιλογές του)

όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ σε ένα mats όπως με το τυρί να κάνει αυτά που κάνει και το ίδιο ο προπονητής του,
πρέπει να γράψω. Δεν θα επαναλάβω τα ίδια και τα ίδια. Κράζω από το mats με τις γριές στο 1 γύρο γιατί από τότε έβλεπα μια ομάδα να ΜΗΝ αλλάζει την νοοτροπία της ομαδούλας. Άποψη μου. Μειοψηφία ίσως.

Εσύ γιατί επιμένεις να το συνδέεις (και όλοι οι άλλοι) με το ζαγόρ?
Φυσικά και θα πάρει και θα σήκωση και το ΖΑΓΟΡΑΚΗ εάν σε κάποιο λογικό χρονικό διάστημα δεν δω αποτέλεσμα. Για σένα μπορεί να είναι 3 χρονια , για άλλους περισσότερο.
Για μένα είναι το τέλος του 2009.
Μέχρι τότε δεν καταφέρνομε εναντίον της διοίκησης.
Και φυσικά είμαι έτοιμος να χειροκροτήσω και τον santos.
Να αλλάξω γνώμη δηλ.
Αλλα με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είμαι ευχαριστημένος, ΟΥΤΕ με την θέση στο πρωτάθλημα.
Αλλα κύριος:
Το επιτύχαμε τον στόχο μας και κάνουμε αλλαγές στο 90 με το τυρί με εξοργίζουν. Αυτή είναι η υπογραφή του προπονητή.
Η τον πήρε ο ΖΑΓΚΟΡ στο 89 τηλέφωνο?
Στα άγγελος και τέτοια δεν απαντώ δεν με απασχολούν.
Κράξιμο δεκτό. και κακόπιστο.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3184 on: March 22, 2009, 18:49:10 »
Ο Σαντος ειναι ηττοπαθης..τοσες ηττες,που καναμε φετος στο πρωταθλημα δεν τις καναμε ποτε...
κριμα ειναι να εχουμε ξενο προπονητη, ενω υπαρχουν τοσο καλοι Ελληνες.. Καραγεωργιου, Κωστικος και Παρασχος ειναι κλασης ανωτεροι και πονανε και την ομαδα.

πιστεύω κανεις πλακα,έτσι?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3185 on: March 22, 2009, 18:50:56 »
 ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3186 on: March 22, 2009, 19:00:02 »
Το να ασχολούμαστε με πράγματα σαν τις αλλαγές του Σάντος είναι μικροπρέπεια. Τόσα καταλαβαίνουμε από ποδόσφαιρο τόσα λέμε. Ο Σάντος φτιάχνει ομάδα με νοοτροπία νικητή αυτό είναι για μένα το συμπέρασμα της χρονιάς.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3187 on: March 22, 2009, 22:52:11 »
Ο Σάντος φτιάχνει ομάδα με νοοτροπία νικητή αυτό είναι για μένα το συμπέρασμα της χρονιάς.

συμφωνω.....σε ολα τα υπολοιπα ματς ομως πλην με τους 3 του ποκ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
« Reply #3188 on: March 22, 2009, 23:46:46 »
. Ο Σάντος φτιάχνει ομάδα με νοοτροπία νικητή αυτό είναι για μένα το συμπέρασμα της χρονιάς.

σωστος.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3189 on: March 23, 2009, 01:44:59 »
Προς baron:
Ok, συνοπτικα δηλαδη οι ενστασεις σου προς το Σαντος ειναι δηλαδη για: νοοτροπια ομαδουλας, καθυστερημενες αλλαγες, αγωνιστικη κατασταση της ομαδας, θεση στο πρωταθλημα.
Δεκτο και σεβαστο.
Στο μονο που ειμαι συμμφωνος ειναι οι καθυστερημενες αλλαγες. Σε ολα τα αλλα διαφωνω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
« Reply #3190 on: March 23, 2009, 02:06:45 »

[/quote]

Για μένα είναι το τέλος του 2009.
Μέχρι τότε δεν καταφέρνομε εναντίον της διοίκησης.
Και φυσικά είμαι έτοιμος να χειροκροτήσω και τον santos.
Να αλλάξω γνώμη δηλ.
Αλλα με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είμαι ευχαριστημένος, ΟΥΤΕ με την θέση στο πρωτάθλημα.
Αλλα κύριος:

[/quote]

η πλακα ειναι οτι ειχαμε τα μαυρα μας τα χαλια η εξυγιανση που ηταν απολυτη προτεραιοτητα προχωραει πολυ καλα  αγωνιστικα ειμαστε επισης πολυ καλα και βλεπω καποιοι βαλανε χρονιαδιαγραμμα για να μην κραξουν και μαλιστα βιαζονται πολυ.....
οσο για το οτι δεν εισαι ευχαριστημενος με την θεση μας στο πρωταθλημα μονο σαν αστειο μπορει να το λαβει καποιος....
να χειροκροτησεις τον σαντος ? δεν το πιστευω με τιποτα πρωτα οι συμπαθειες-αντιπαθειες μας και μετα ο ΠΑΟΚ .......

Callahan

• Guest
« Reply #3191 on: March 23, 2009, 03:12:03 »
Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τη θέση που μας έχει ο Σάντος. Είχα συνηθήσει μια ζωή τέταρτος, και τελευταία έκτος και ένατος, και μου έρχεσαι ρε άσχετε από το Εστορίλ της Πορτογαλλίας και με έχεις δεύτερο?? Μου χαλάς τη ρουτίνα, και μετά θες να φωνάζω και το όνομα σου ρυθμικά?? Go village, go home, ρε χωριάταρε.. Τι πάτημα βρώ εγώ για να κράζω τον προπονητή της ομάδας μου στα φόρουμ και στα ράδια? Μου χεις κάνει τη ζωή δύσκολη παλιομ... Σάντος. Βγαίνω να σε κράξω όπως έκραζα όλους τους προπονηταράδες προκατόχους σου και νιώθω γραφικός.. Όλοι με κοιτάνε κάπως, να πούμε.. Ένα χόμπι είχα ρε κομπλεξικέ, και σύ μου πετάς στα μούτρα τους 54 και μου τη λες. Μακάρι να πάρει η Τρίπολη το κύπελλο και από τα πλέι οφ να μην βγείς ούτε ουεφάκι... Να δούμε που θα κρυφτείς από μένα το καλοκαίρι, λεχρίτη. Πάντως να ξέρεις, σε περιμένω στη γωνία, έτσι και κάνεις κανα φλόκο με Τρίπολη μην κάνεις να γυρίσεις πίσω, θα σε τελειώσω..

makptol

• Guest
« Reply #3192 on: March 23, 2009, 03:19:47 »
 ;D ;D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3193 on: March 23, 2009, 04:41:26 »
Δεν τον γουσταρω τον Σαντος για πολλους και διαφορους λογους(ισως και απο προσωπικο κολλημα) αλλα δεν μπορω να μην του πιστωσω οτι απο τον περασμενο Μαιο και το εφιαλτικο 0-4 απο την αεκουλα και τα οσα ακολουθησαν εκεινη την μερα μεχρι τωρα 11 μηνες μετα εχει κανει αυτο το χαλι ΟΜΑΔΑ!
Φυσικα και οχι μονος του αλλα μαζι με την συνδρομη των Ζαγορακη και Βρυζα.. αλλα οσο καλος και ειναι ο Ζησης αν δεν υπηρχε το ονομα του Σαντος κανενας Βιερινια,Λινο, Μαρκος Αντονιο δεν θα ερχοτανε...
Φετος μεχρι τωρα βλεπουμε εναν ΠΑΟΚ οχι θεαματικο... εναν ΠΑΟΚ ρεαλιστη που παιζει καθαρα για το αποτελεσμα(ειμαι απο αυτους που δεν το γουσταρουν αυτο αλλα μεχρι τωρα εχει αποδωσει και με το παραπανω..) που στα 27 παιχνιδια μεχρι τωρα ηταν κακος μονο στις Σερρες, στο εντος με Λαρισα και στο μοιραιο δεκαλεπτο στο οακα με τον Βαζελο που φαγαμε τα 3 γκολ... γνωμη μου παντα...
Η μεχρι τωρα πορεια μας λοιπον εχει την σφραγιδα Σαντος...κοιταμε το καθε ματς ξεχωριστα, δινουμε εμφαση στην αμυντικη λειτουργια,εχουμε καλα στημενα εχουμε 0-3-3 στα ντερμπυ με το ποκ κτλ(δεν μπορω επρεπε να το αναφερω δεν καταπινεται ευκολα :))

Μην βιαζεστε να κρινετε τον Σαντος.. το οτι ειμαστε δευτεροι δεν λεει τιποτα.. σημερα για παραδειγμα θα ειμασταν τεταρτοι αν δεν το καρφωνε ο Μπακα.. δεν με νοιαζει να ειμαι 25 αγωνιστικες δευτερος.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!
Σε μια χρονια που βαζελος και αεκουλα απλα δεν υπαρχουν επρεπε να κοιταξουμε πιο ψηλα... και ας ηταν το ουεφα ο αρχικος στοχος...

Τα 9 εναπομειναντα παιχνιδια ειναι τα πιο κρισημα της χρονιας... στηριξη θελει τωρα και οχι μουρμουρα.. αλλωστε με το που τελειωσουν τα πλει οφ θα εχουμε ενα καλοκαιρι μπροστα μας να κραζουμε η να αγιοποιουμε τον Πορτογαλο!

Αφηστε τις ειρωνιες εκατερωθεν για τον προπονητη μας και συστρατευτειτε ολοι μαζι να βοηθησουμε την ομαδα να παρει την δευτερη θεση!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3194 on: March 23, 2009, 09:18:09 »
ακόμα πάντως είναι αξιοσημείωτο που κάποιοι έχουν απαξιώσει τον Σάντος μετά και τη χθεσινή εμφάνιση!
είναι θέμα τακτικής που οι Ίβιτς Μουσλίμοβιτς χάνουν τα ΑΧΑΣΤΑ και κάνουμε derby το ματς με βούλη?
κλάιν μάγκες...ας περιμένουμε να κάνουμε ταμείο!
είμασταν μείον...αν βρεθούμε με 20cents κερδισμένοι 8α είμαστε!

ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
« Reply #3195 on: March 23, 2009, 09:31:54 »
Όταν γράφεις κάτι αρνητικό για τον σάντο είναι δυο-τρεις που αρχίζουν να πετάνε εξυπνάδες περί άγγελου και περί εναντίωσης στο ζαγοράκη.

λαθος κανεις..
ειναι συνεχως δυο-τρεις που γραφουν συνεχεια κατι αρνητικο για το σαντος..
εκει ειναι το θεμα μας

Δε νομίζω ότι ο baron έγραψε κάτι αρνητικό για το ζαγοράκη. Παρόλα αυτά έφτασες στο σημείο να τον ρωτάς τι έχει εναντίον του ζαγοράκη.

θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε..
ρε φιλε αν συνεχεια εγω λεω και ξαναλεω και κατακρινω καποιον,δεν προσβαλλω και αυτον που εκανε την επιλογη;πως νοιωθει αυτος που τον εφερε οταν ακουει να ξευτιλεζεται μια επιλογη του (τα παραπανω λογια εξευτελιστικα ειναι).

δηλαδη αν πω εγω πως η γυναικα σου ειναι ηλιθια στο μυαλο,εσυ δεν θα προσβληθεις που εκανες την επιλογη να την παντρευτεις;δεν θα προσβληθεις που την κυκλοφορεις και σε περνανε για ηλιθιο και σενα;
αν σε ΣΕΒΟΜΑΙ ομως φιλε θα κανω μοκο.

εσεις φαινεται πλεον οτι δεν σεβεστε τον ΠΑΟΚ..τουλαχιστον σεβαστειτε το φορουμ και μην μας ζαλιζετε με τις εμμονες σας.

Μπράβο ρε diegito

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #3196 on: March 23, 2009, 11:11:09 »
Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τη θέση που μας έχει ο Σάντος. Είχα συνηθήσει μια ζωή τέταρτος, και τελευταία έκτος και ένατος, και μου έρχεσαι ρε άσχετε από το Εστορίλ της Πορτογαλλίας και με έχεις δεύτερο?? Μου χαλάς τη ρουτίνα, και μετά θες να φωνάζω και το όνομα σου ρυθμικά?? Go village, go home, ρε χωριάταρε.. Τι πάτημα βρώ εγώ για να κράζω τον προπονητή της ομάδας μου στα φόρουμ και στα ράδια? Μου χεις κάνει τη ζωή δύσκολη παλιομ... Σάντος. Βγαίνω να σε κράξω όπως έκραζα όλους τους προπονηταράδες προκατόχους σου και νιώθω γραφικός.. Όλοι με κοιτάνε κάπως, να πούμε.. Ένα χόμπι είχα ρε κομπλεξικέ, και σύ μου πετάς στα μούτρα τους 54 και μου τη λες. Μακάρι να πάρει η Τρίπολη το κύπελλο και από τα πλέι οφ να μην βγείς ούτε ουεφάκι... Να δούμε που θα κρυφτείς από μένα το καλοκαίρι, λεχρίτη. Πάντως να ξέρεις, σε περιμένω στη γωνία, έτσι και κάνεις κανα φλόκο με Τρίπολη μην κάνεις να γυρίσεις πίσω, θα σε τελειώσω..

επιτελους καποιος που σκεφτεται λογικα και δεν ειναι προσωπολατρης!

baron

• Guest
« Reply #3197 on: March 23, 2009, 12:09:34 »
υπάρχει μια αλήθεια που ως φαίνεται δεν την αντιλαμβάνεται ο μέσος υποστηρικτής του santos:

σ"αυτήν την συγκεκριμένη χρονια παίζουμε η καλύτερα eprepe να παίζουμε χωρίς αντίπαλο για τουλάχιστον την 2 θέση και γιατί όχι την πρώτη

1. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν τα maura τους χαλια.
2. Κάποιοι άλλοι ήταν πριν η έτοιμοι για διάλυση

Έχουμε και λέμε: πολλές απώλειες μπορούσαν να είναι στα + p.x. Τυρί - γριές.
Αρκετοί παίχτες δείχνουν "καμμένοι"--κουρασμένοι.
p.x. Μούσλι
Μην γράψει κανεις "αυτό το roster έχουμε".. ο santos υποθέτω έχει πρώτο λόγο για παίκτες, και ομάδα.
Αυτά καταλογίζω στον santos.
Εάν αυτά που πετύχαμε εφέτος είναι τα μέγιστα δυνατά
φοβάμαι την χρονια που έρχεται.

Γιατί ξεχνώ ότι έγραψα μέχρι τώρα και λέω:

ΔΕΝ παίζουμε μπάλα που να δείχνει για μεγαλύτερα.

Αυτό συμβολίζει η αλλαγή στο τυρί. Με μια πεθαμένη λάρισα-- αναγκαία τέτοια κολπάκια για να πάρεις το X?

Ίσως με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου και είδα περισσότερα στην ομάδα από αυτά που βλέπει ο santos.
Ίσως όμως και να είναι olla εντελώς διαφορετικά.
Σε λίγες αγωνιστικές θα ξέρουμε
Σταματάω την γκρίνια εδώ

Diego-4

• Guest
« Reply #3198 on: March 23, 2009, 12:26:38 »
Υπάρχει μία αλήθεια που δεν μπορεί να την δεί ο μέσος κατακριτής του Σάντος....ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3199 on: March 23, 2009, 12:31:42 »
Αδερφε μπαρον.Αυτο το "οι αλλοι ειναι σε μαυρα χαλια" πραγματικα πιστεψε με το ακουω απο τοτε που γεννηθηκα.Μια ζωη ειναι σε μαυρα χαλια οι αλλοι και οτι πετυχαινει ο ΠΑΟΚ υποβαθμιζεται,πχ την χρονια που βγηκαμε 3οι η αεκ ηταν σε μαυρα χαλια και γι αυτο βγηκαμε...Ετσι λενε..
Η πραγματικοτητα ειναι οτι ο βαζελος εκανε κακιστες εμφανισεις στο πρωταθλημα αλλα εκανε και μερικες πολυ καλες(ειδικα στην ευρωπη).Η αεκ ηταν καλη στην αρχη,τραγικη στην συνεχεια ενω τις τελευταιες αγωνιστικες κανει τις καλυτερες εμφανισεις λογω μπαγεβιτς.
Διαφωνεις καπου?
Ο ΠΑΟΚ φετος δεν ειναι ετοιμος για κατι παραπανω.Οχι οτι δεν θα το διεκδικησουμε αλλα δεν θα ειναι αποτυχια η μη κατακτηση του.Απο την αρχη της χρονιας στοχος ηταν η εξοδος στο ουεφα.Αν τελικα επιτευχθει αυτο θα ειναι επιτευξη στοχου=επιτυχια.
Το ροστερ που εχουμε ειναι πολυ καλο θεωρο στην βασικη του ενδεκαδα αλλα εχουμε μεγαλες αδυναμιες στον παγκο.Και να φανταστεις οτι κατα την διαρκεια του πρωταθληματος ειχαμε απιστευτες απουσιες και παρ ολα αυτα ειμαστε ακομα 2οι.
Τεσπα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το "πρεστιζ" της δευτερης θεσης παρα μονο τα πλει οφ και εκει με ολους τους παικτες διαθεσιμους θα δουμε και θα κρινουμε..
Αυτο που λες για την χρονια που ερχεται μην το σκεφτεσαι.Ουτε τα μεγιστα δυνατα πετυχαμε φετος.Του χρονου θα εχεις +5με6 παικταραδες ενδεκαδατους ενω η ομαδα θα εχει δεθει περισσοτερο.(Αυτο με τις μεταγραφες εξαρταται και απο εμας φυσικα τον κοσμο του ΠΑΟΚ,αλλο να μαζεψεις 1 μυριο με την νεα αυξηση και αλλο 10) ;)
ΠΑΟΚ G4Α