Author Topic: Fernando Santos  (Read 192332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3160 on: March 20, 2009, 13:43:56 »
θα σου ξαναπώ τι γνώμη έχω για όλους και για όλα

Ο SANTOS είναι μονο ένας αναλώσιμος προπονητής
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Για μένα δεν είναι ούτε καν προπονητής. Είναι ένας από τα αζήτητα του ΡΟΚ.

Εμενα δεν μου αρέσει δεν τον πάω. Άποψη μου και ΜΑΓΚΙΑ μου να τον κριτικάρω όταν το κρίνω απαραίτητο.

Τα ζαγοράκης και καλαφάτης καλός στα επιστρέφω όπως τα έστειλες. Αυτοί θα κριθούν από την ιστορία.

Το ποιος είμαι εγώ και που ήμουν εγώ μπορούν να το απαντήσουν άλλοι.

Το ότι είσαι εσύ και άλλοι φερέφωνα το καταλαβαίνω. Πάντα υπήρχαν αυτοί που υποστήριζαν τον κάθε μαλακα X σε ότι και να έκανε--- γι" αυτό επέζησαν άτομα όπως ο γούμενος "βαταδουδιδες" και αλλα αστερια επί χρονια στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντέχει πολυφωνία.
Κανένας  αλάθητος

μαλιστα ειμαστε φερεφωνα και υποστηριζουμε τον χ μαλακα που αυτην την στιγμη ειναι αυτος που την μετα παντελακη εποχη μας δινει οραμα
........εσυ δεν ξερω τι ακριβως θελεις τα εχεις μπερδεψει ασχημα μες το μυαλο σου ενα ειναι σιγουρο οτι δεν γουσταρεις με τιποτα την τωρινη κατασταση που υπαρχει στον ΠΑΟΚ η κριτικη ειναι καλη οταν γινετε καλοπιστα οταν γινεται με εμπαθεια ειναι κατι αλλο δεν ειναι κριτικη.....
ΟΙ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ  ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΤΟΝ
ΝΑΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΒΡΟ........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ....ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΟΛΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ......οσο για τον σαντος τι να πω  η εμπαθεια σε ολο της το μεγαλειο .........
μαγκια ειναι να κανεις κριτικη αλλα να εχεις το θαρρος να πεις και τα καλα καποιου οσο και αν δεν τον γουσταρεις.......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3161 on: March 20, 2009, 13:56:31 »
Θα παει μακρυα η βαλιτσα ακομα...............

baron

• Guest
« Reply #3162 on: March 20, 2009, 14:03:53 »
Απλά πράγματα:

Ο Ζαγοράκης είναι το σύμβολο μιας πορείας που ξεκίνησε ο λαός μας προς ένα όνειρο που είχε χαθεί.

Εκλεκτός του ζαγοράκη? Καλά.
Από εμενα προσωπικά πήρε το διαρκειας, μετοχές και την σιωπή μου σε κάθε απόφαση του από τότε που ενέλαβε τον ΠΑΟΚ η και την ανοιχτή μου υποστήριξη σε άλλες περίπτωσης-- απόφασης. Κριτική στην διοίκηση ακόμα τίποτα,

ΕΣΥ γιατί επιμένεις να συνδέεις τον ΖΑΓΟΡ με τις επιδόσεις του SANTOS ως προπονητή?

Δεν γουστάρω τον santos σημαίνει δεν γουστάρω τον ζαγοράκη? Δεν είμαι ΠΑΟΚ?
Τα περί μιζέριας τα εντοπίζω εγώ στην αλλαγή στο 90 για να κρατήσουμε το 0 με το τυρί...
Αυτό που κολλάει με τον ΠΑΟΚ που θέλουμε όλοι μας?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3163 on: March 20, 2009, 14:07:29 »
Άποψη μου και ΜΑΓΚΙΑ μου να τον κριτικάρω όταν το κρίνω απαραίτητο.
και το κρινεις απαραιτητο να τον κρινεις ισως στη πιο κρισιμη καμπη της περιοδου,δλδ τη τελευταια??
αφηστε την κουβεντα για το σαντος γιατι 2 χρονια τωρα διαφωνουμε συνεχως και δεν εχουμε καταληξει σε κατι...ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!
ΥΓ:παντως ορισμενοι που δε γουσταρετε τον σαντος,τον εχετε κριτικαρει τοσο πολυ και τοσο αδικα που υπαρχουν στιγμες,οπως δε θα ξεχασω σε μια καφετερια ενα τυπο που εβριζε πατοκορφα τον σαντος με απιστευτα μπινελικια την ωρα που βαλαμε γκολ στον ηρακλη για το λογο οτι δεν πανυγηρισε την επιτευξη του γκολ οπως τοσο πορωμενα εκανε,λεει,ο αναστασιαδης κι απο τα νευρα μ εγω αρχισα να βριζω τον αγγελο!!!!

ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest
« Reply #3164 on: March 20, 2009, 14:11:05 »
Aaaa

και αν θέλετε να με κράξετε -- κανένα πρόβλημα.

αλλα μαλακίες του στιλ: να φέρομε ποιον του ΡΟΚ και ten kate και ξέρω εγώ κομμένα. Αυτά που σας μάθανε τα ελληνικά ΜΜΕ δεν τραβάνε σε μένα. Σιγά μην ασχολούμαι σοβαρά με την soupaliga της ελλάδος και τα "αστερια" της σοβαρά...

Άκου εκεί να ρωτήσω τις "χανουμες" για τον santos...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3165 on: March 20, 2009, 15:15:41 »
baron εσύ είπες ότι ο Santos είναι στα αζήτητα του ροκ
και σου είπα ότι μονο στα αζήτητα δεν είναι... και άμα θες ρότα χανούμια να σου πουν
διαφωνείς σε αυτό που σου λέω ?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3166 on: March 20, 2009, 15:30:02 »
Θα παει μακρυα η βαλιτσα ακομα...............

DimNaoussa

• Guest
« Reply #3167 on: March 20, 2009, 15:30:45 »
λοιπον επειδη εχω κλασει απο γελιο με ολα τα προηγουμενα, η λυση ειναι μια.να εχουμε δυο προπονητες και μεις οπως και ο συμπολιτης.. ΑΓΓΕΛΟ και ΣΑΝΤΟΣ..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3168 on: March 20, 2009, 21:06:09 »
Μερικες ερωτησεις προς τον αδερφο baron, για να καταλαβω τι εννοει.

"Ο SANTOS είναι μονο ένας αναλώσιμος προπονητής."
HOMO PAOKUS: Γιατι υπαρχει κανενας προπονητης που δεν ειναι?
"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ."
ΗΟΜΟ PAOKUS: Ε,και? Ειναι κακο αυτο? Κατα τη γνωμη σου δηλαδη ο προπονητης του ΠΑΟΚ θα επερεπε να ειναι και ΠΑΟΚτσης?
"Για μένα δεν είναι ούτε καν προπονητής."
ΗΟΜΟ PAOKUS: και τι ειναι δηλαδη για σενα?
"Είναι ένας από τα αζήτητα του ΡΟΚ."
ΗΟΜΟ PAOKUS: ακομα κι ετσι να συμβαινει, τι παει να πει αυτο? Θα ειχε περισσοτερη αξια ενας προπονητης αν ο ΠΑΟΚ τον ειχε "κλεψει" απο το ΠΟΚ?

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ? ΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΩ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩς ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ? ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #3169 on: March 21, 2009, 19:33:47 »
Όλα δεκτά! άντε και δεν ξέρω τι γράφω...

το " ...και ζαγοράκης..." πως κατάφερες και το κόλησες?

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3170 on: March 21, 2009, 20:55:19 »
Ρε συ Homo τόσες σελίδες έχει το τόπικ.
Αυτό έχεις να γράψεις;
Στα λέω επειδή είσαι και μοντ.
Τα έγραφα και παλιότερα. Όταν γράφεις κάτι αρνητικό για τον σάντο είναι δυο-τρεις που αρχίζουν να πετάνε εξυπνάδες περί άγγελου και περί εναντίωσης στο ζαγοράκη.
Δε νομίζω ότι ο baron έγραψε κάτι αρνητικό για το ζαγοράκη. Παρόλα αυτά έφτασες στο σημείο να τον ρωτάς τι έχει εναντίον του ζαγοράκη.
Για κάθε αρνητικό σχόλιο στο σάντο, θα πρέπει να λέμε και μια προσευχή μεταμέλειας υπέρ ζαγοράκη και να αποτάσσουμε τον άγγελο;
Το πιο απλό βέβαια είναι να κάνει κι ο baron ότι έκανα κι εγώ από ένα σημείο και μετά. Δε μαμιέται είπα. Απλά δεν γράφω. Ή γράφω ένα σχόλιο και μπαίνω να διαβάσω μετά από καμιά βδομάδα ξανά.
Και σε ρωτάω μια και είσαι μοντ. Αυτό θες για το φόρουμ;

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3171 on: March 21, 2009, 21:15:08 »
Όταν γράφεις κάτι αρνητικό για τον σάντο είναι δυο-τρεις που αρχίζουν να πετάνε εξυπνάδες περί άγγελου και περί εναντίωσης στο ζαγοράκη.

λαθος κανεις..
ειναι συνεχως δυο-τρεις που γραφουν συνεχεια κατι αρνητικο για το σαντος..
εκει ειναι το θεμα μας

Δε νομίζω ότι ο baron έγραψε κάτι αρνητικό για το ζαγοράκη. Παρόλα αυτά έφτασες στο σημείο να τον ρωτάς τι έχει εναντίον του ζαγοράκη.

θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε..
ρε φιλε αν συνεχεια εγω λεω και ξαναλεω και κατακρινω καποιον,δεν προσβαλλω και αυτον που εκανε την επιλογη;πως νοιωθει αυτος που τον εφερε οταν ακουει να ξευτιλεζεται μια επιλογη του (τα παραπανω λογια εξευτελιστικα ειναι).

δηλαδη αν πω εγω πως η γυναικα σου ειναι ηλιθια στο μυαλο,εσυ δεν θα προσβληθεις που εκανες την επιλογη να την παντρευτεις;δεν θα προσβληθεις που την κυκλοφορεις και σε περνανε για ηλιθιο και σενα;
αν σε ΣΕΒΟΜΑΙ ομως φιλε θα κανω μοκο.

εσεις φαινεται πλεον οτι δεν σεβεστε τον ΠΑΟΚ..τουλαχιστον σεβαστειτε το φορουμ και μην μας ζαλιζετε με τις εμμονες σας.

makptol

• Guest
« Reply #3172 on: March 21, 2009, 21:26:16 »
πες τα ρε φιλε αμαν πια.... ???

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3173 on: March 21, 2009, 21:30:34 »
Επειδή ό,τι διαβάζουμε και ό,τι γράφουμε, τα ερμηνεύει ο καθένας μας όπως θέλει, λέω ΟΚ.
Απλά επισημαίνω ότι ακριβώς αυτή την αντίδραση εννοούσα στο ποστ μου.
Μπαίνω στον πειρασμό να ειρωνευτώ αλλά γάμα το. Δεν πειράζει.
Σταματάω για να συνεχίσει ανεπηρέαστος το έργο του ο ζαγοράκης...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3174 on: March 21, 2009, 21:37:20 »
ειναι δυνατον ρε παιδια?
οταν εκραζε ο κοσμος τον παρασχο,εκραζε και τον ζαγορακη δηλαδη?

περυσι καποιοι ειχαν δικιο να τον κραζουν.φετος ειχαν δικιο καποιοι πολυ λιγοτεροι.του χρονου ισως κανενας!
αλλα οχι οτι δεν μπορει να τον γουσταρει και καποιος οσο παραλογο κι αν ειναι.

υ.γ.:αθεραπευτος σαντικος
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

makptol

• Guest
« Reply #3175 on: March 21, 2009, 22:07:14 »
περσυ δεν ηταν δικη του ομαδα ....(ΣΑΡΔΕΛΕΣ)
φετος ηταν κατα το μεγαλυτερο ποσοστο(εχει μερικα καταλοιπα απο περσυ) αρα και η κριτικη πρεπει να ειναι αυστηροτερη αλλα οχι εμπαθης βαση αυτα που υποσχεθηκε και αυτα που εδωσε...
του χρονου ειναι ολοκληρωτικα δικη του  και παλι αυστηρη κριτικη με βαση αυτα που υποσχεθηκε και αυτα θα δωσει ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3176 on: March 21, 2009, 23:26:55 »
Όλα δεκτά! άντε και δεν ξέρω τι γράφω...

το " ...και ζαγοράκης..." πως κατάφερες και το κόλησες?

Γιατι αδερφε εψαχνα παλια σου ποστ να δω ποια ακριβως ειναι η κριτικη σου στο Σαντος και επεσα πανω σε αυτο

Άντε γιατί θα πάρει και θα σήκωση και τον ζαγοράκη μαζί[/b]

και σε αυτο

ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι κάνουν  Ζαγόρ, santos , παίχτες είναι στο απυρόβλητο. Αυτή η νοοτροπία μας έχει κοστίσει παρα πολύ .

Ειναι ασχετα?

ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

Προς Λιακο
1.Λιακο τα παραπανω πανε και σε σενα.
2. Το δικο σου προβλημα δεν καταλαβα ποιο ειναι. Ενας ανθρωπος λεει οτι δεν παει τον προπονητη και ζηταω να γινει συγκεκριμενος. Τι εννοεις λοιπον "τοσες σελιδες εχει το τοπικ αυτο ειχα να γραψω?"
3. Το ποσες σελιδες εχει το τοπικ το ξερω πολυ καλα, αν το ηξερες και συ τοσο καλα, θα θυμοσουν οτι περυσι τετοιον καιρο ασκουσα εντονη κριτικη στο σαντος. Επισης μαλωσα απο ελφρα εως χοντρα γι αυτο λογο με αλλα αδερφια. Επισης υπερασπιζομουνα το δικαιωμα ολων να λενε τη γνωμη τους χωρις να χαρακτηριζονται απο τους υπολοιπους πολεμιοι του Ζαγορακη, ουτε ομως και "εργολαβοι υπερασπιστες" του.
« Last Edit: March 21, 2009, 23:38:23 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GENTLESOS

• Guest
« Reply #3177 on: March 22, 2009, 02:18:55 »
Και σε ρωτάω μια και είσαι μοντ. Αυτό θες για το φόρουμ;

Αν και το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές θα το γράψω ακόμα μία.
Το να είσαι moderator δεν σημαίνει ότι κάνεις ότι θέλεις στο φόρουμ. Δυστυχώς εμείς ήμαστε αυτοί που δεν μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε να πούμε, για να κρατιούνται κάποιες ισορροπίες στο φόρουμ, δεν νομίζω να χρέωσα κανένα για τα 4 πληκτρολόγια που έχω σπάσει μέχρι τώρα;(αφεντικό στείλε επιταγή).

Το να βλέπετε ένα ποστ (όχι διόρθωση σε κάποιο άλλο αλλά προσωπική άποψη) από έναν moderator δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο αρχηγός και κάνουμε και πιστεύουμε ότι λέει αυτός, και οι moderator είναι άνθρωποι και έχουν και αυτοί άποψη.

Έτσι λοιπόν με λίγα λόγια ο moderator είναι για να διορθώνει αυτούς που φεύγουν από τους κανόνες του φόρουμ αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχει και την προσωπική του άποψη χωρίς να ξεφεύγει από τους κανόνες του φόρουμ.

Σταματήστε λοιπόν αυτή την καραμέλα είσαι moderator, και αυτά θέλεις για το φόρουμ και τα σχετικά.

Καλημέρα σας, ένας... moderator

euboia4

• Guest
« Reply #3178 on: March 22, 2009, 11:43:40 »
απαιτω απο τον Ζαγορακη να μου φερει το καλοκαιρι τον Μουρινιο.
Ενταξει μπορει να μην ειναι ΠΑΟΚτσης αλλα το ελατωμα αυτο θα το προσπερασω.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3179 on: March 22, 2009, 11:57:52 »
Homo,
ποια εννοείς ότι πάνε σε εμένα;
Εγώ ό,τι έχω να πω για τον σάντος το έχω πει και το λέω αρκετές φορές ξεκάθαρα και αναλυτικά.

Η δική μου ένσταση δεν είναι επί της ουσίας, δηλ. ποια είναι η αξία του σάντος. Τουλάχιστον όχι στην προκειμένη περίπτωση.
Απλά όταν μας ζαλίζουν τον έρωτα με ειρωνείες για τον άγγελο και για πόλεμο στο ζαγοράκη και η παρέμβαση ενός μοντ είναι για να ευθυγραμμιστεί ουσιαστικά με αυτά, δικαιολογημένα (θεωρώ) μου δημιουργείται η απορία "αυτό έχεις να πεις?"

Εν κατακλείδι κι επειδή πλησιάζει το τέλος της χρονιάς που θα κάνουμε το συνολικό ταμείο, περίμενα να έχει γράψει κάποιος μοντ:
Μην ζαλίζετε τ' αρχίδια όποιου κάνει κριτική στο σάντος. Αν έχετε κάτι επί της ουσίας να γράψετε, γράψτε το αλλιώς απλά γαμάτε τη συζήτηση.

Αυτά λοιπόν φίλε GENTLESOS θα έχουν διαφορετική αξία αν τα γράψει ένας μοντ. Και θεωρώ ότι οι μοντ έχουν αναλάβει την ευθύνη να μη γαμιέται μια συζήτηση. Αυτά εννοούσα και τίποτα άλλο.

Υ.Γ.1 Ο Σάντος θα είναι προπονητής μας και του χρόνου.

Υ.Γ.2 'Εχω διαρκείας στη Θ. 2, έχω ΠΑΟΚ Mastercard, συμμετείχα στην πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα συμμετάσχω και στη δεύτερη.
Δέχομαι να θεωρηθούν από αρμόδια Δημόσια Αρχή τα σχετικά αντίτυπα και να τα υποβάλλω στο φόρουμ ώστε να λειτουργήσουν ως αντίβαρο στον πόλεμο που έχω ξεκινήσει εναντίον του ζαγοράκη...