Author Topic: Fernando Santos  (Read 197269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3140 on: March 17, 2009, 15:47:06 »
"1. Ο santos δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι ένας εργαζόμενος που πληρώνεται πλουσιοπάροχα για το έργο που προσφέρει"

δεν θελω αλλους εργαζομενους στην ΠΑΕ που το μοναδικο προσον τους ειναι οτι ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ......
δεν θελω αλλους εργαζομενους στην ΠΑΕ που το μοναδικο προσον τους ειναι οτι ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ......

οσο για το οτι πολλοι λογω ΜΜΕ γινονται αλλοθρησκοι αυτο γινετε χρονια τωρα εμεις αντεχουμε γιατι εχουμε αλλη ιδιοσυγκρασια.....
καθολου αδιαφορος δεν ηταν ο ΠΑΟΚ με λαρισα και επαιξε καλα....
μιλας αρνητικα για μια περιοδο που συμβαινει αναγεννηση του ΠΑΟΚ σε ολα τα επιπεδα πριν τον ζαγορ δηλαδη τι λεγες ? τι επρεπε να κανουμε τοτε να αυτοκτονησουμε
ομαδικα ?

Callahan

• Guest
« Reply #3141 on: March 17, 2009, 16:28:02 »
+1

baron

• Guest
« Reply #3142 on: March 19, 2009, 13:25:50 »
το αν ήμασταν για αυτοκτονία δεν ξέρω

για αδιαφορία γνωρίζω όμως πολλά

η αναγέννηση του ΠΑΟΚ ΘΑ έρθει.ακόμα δεν έγινε τίποτα. ΤΑ ΜΜΕ (ευρωπαϊκά) μας αντιμετωπίζουν ως ανύπαρκτους, το ίδιο οι σπόνσορες, το ίδιο οι ξένοι οπαδοί που ξέχασαν ότι υπάρχουμε.

τώρα εάν εσένα σου αρκεί το 0 με το τυρί και είδες και μπαλάρα.... e να οι εργολάβοι "προστάτες" που εμφανίζονται πάντα για να δικαιολογήσουν Santos τώρα, γούμενο πριν, καλαφάτη κάποτε. έτσι είναι η ζωή.
Καμια κριτική. Όλα όμορφα και καλά.

BUDAPEST 4

• Guest
« Reply #3143 on: March 19, 2009, 13:30:40 »
πω πω μιζερια που εχουμε...
μακραν ο χειροτερος λαος στην ελλαδα...

makptol

• Guest
« Reply #3144 on: March 19, 2009, 13:33:44 »

τώρα εάν εσένα σου αρκεί το 0 με το τυρί και είδες και μπαλάρα.... e να οι εργολάβοι "προστάτες" που εμφανίζονται πάντα για να δικαιολογήσουν Santos τώρα, γούμενο πριν, καλαφάτη κάποτε. έτσι είναι η ζωή.
Καμια κριτική. Όλα όμορφα και καλά.

ανακατευεις 1 προπονητη και 2 προεδρους .......ρωσικη σαλατα......τι σχεση εχουν αυτοι μεταξυ τους μονο εσυ μπορει να ξερεις......

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3145 on: March 19, 2009, 13:34:38 »

baron

• Guest
« Reply #3146 on: March 19, 2009, 13:38:06 »
Κανένας από τους τρεις δεν χρειάζεται την προστασία σου

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3147 on: March 19, 2009, 13:45:35 »
μακραν ο χειροτερος λαος στην ελλαδα...

κάτσε ρε αδερφέ...κρίνεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ ΣΥΝΟΛΙΚΑ επειδή έχεις διαφορετικοί άποψη...σταματήστε να τρελαίνεστε και να λέτε πράγματα που ούτε εσείς τα πιστεύετε...για να την πείτε στον άλλο...τα γραπτά μένουν -αυτό φτάνει...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
« Reply #3148 on: March 19, 2009, 13:51:21 »
Κανένας από τους τρεις δεν χρειάζεται την προστασία σου

ουτε την δικη σου μιζερη γκρινια ο γουμενος ξερουμε γιατι ηρθε και τι εκανε ο σαντος προσφερει σε αρεσει δεν σε αρεσει ο καλαφατης ειχε καλα και
κακα.......αληθεια για τον ζαγορακη τι γνωμη εχεις εχω την αισθηση οτι δεν εχεις και την καλλιτερη.....?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3149 on: March 19, 2009, 13:53:28 »
Fernando
Santos
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3150 on: March 19, 2009, 14:02:15 »
Το απεφευγα να γραψω απο δω,το απεφευγα να γραψω απο κει τελικα δεν κρατηθηκα...
Διαβαζω διαφορα εδω μεσα και ειλικρινα προσπαθω να μπω στο μυαλο μερικων να δω πως σκεφτονται...
Αυτο που καταλαβαινω μες τις ακρες ειναι οτι πολλοι ειναι ετοιμοι με το δαχτυλο στην σκανδαλη να πυροβολησουν παικτες και προπονητη μετα απο καθε ηττα..
Θα ημουν πολυ ψευτικη αν ελεγα οτι δεν με πειραξε που δεν κερδισα τον γαυρο...Ισα ισα εδω και 3 μερες εχω κλειστει στον εαυτο μου μεχρι να αποβαλω την στεναχωρια απο μεσα μου και να δω λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι (και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με),κανενας Σαντος δεν μας υποσχεθηκε πρωτη θεση στην βαθμολογια,κανενας Σαντος δεν μας υποσχεθηκε Κυπελλο..
Αν θυμαμαι καλα ειπε στοχος φετος της ομαδας ειναι το ουεφα και ουεφα βγαινουμε...
Γι αυτο λοιπον καθηστε καλα εσεις που ειστε ετοιμοι να βγαλετε χολη γιατι κανετε κακο και σε σας αλλα και σε μας που σας διαβαζουμε.
Ειναι μεγαλη ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ για ολους μας να ξεχναμε που ειμασταν περισυ (9η) και που ειμαστε φετος...
Αφου πια τα ξερετε ολα για τον Σαντος και πως πρεπει να δουλεψει ,να πατε τοτε με τις ευχες ολων μας και να γινετε εσεις προπονηταρες οπως ειρωνικα γραφτικε εδω μεσα...
Δεν θα κατσω να αναλυσω τα συστηματα του Σαντος και του καθε Σαντος,δεν ειμαι προπονητης...Ειμαι ενας απλος φιλαθλος που λατρευει αυτην την ομαδα,και θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη οταν στα 2/3 του πρωταθληματος ειμαι δευτερος...
Γι αυτο λοιπον αφηστε τις ειρωνιες και τις κακιες για τον προπονητη της ομαδας και σκεφτητε που ειμασταν και που ειμαστε...
Σιγα σιγα χτιζετε η ομαδα και κυριο μελημα μας ειναι να ειμαστε κοντα στην ομαδα και οχι να κραζουμε...Αυτες τις κακες συνηθειες τις εχουν αλλες ομαδες της πολης και οχι εμεις...
Τοσα χρονια κανεις δεν μας υπολογιζε,τοσα χρονια ηρθαν προεδροι που ξεκοκαλιζαν τον ΠΑΟΚ,τοσα χρονια γινετε ΑΓΩΝΑΣ χωρις βοηθειες του κρατους,χωρις αρθρα 44,και τα χρεη ολο και περισσοτερα..
Επιτελους αρχιζουμε σηκωνουμε κεφαλι ξανα,και αυτο γινετε με την προσπαθεια ολων μας...
Γι αυτο χαλαρωστε μερικοι με τις ιδεες που εχετε στο κεφαλι...και παλι καλα να λεμε...

υγ.Ελενη μιζερος δεν ειναι ο προπονητης κοπελα μου...μιζεροι ειναι ολοι οσοι ξεχνανε απο που ξεκινησαμε και που εχουμε φτασει...
Αυτα!!!!

BUDAPEST 4

• Guest
« Reply #3151 on: March 19, 2009, 14:23:25 »
ειναι απλα τα πραγματα ρε παιδια...
οποιος δε γουσταρει ας μην ερχεται...
δεν εχουμε αναγκη κανεναν...μιζερο...κ μουρινιο της κερκιδας...
οταν αγαπας τον παοκ...πας κ οταν ειναι 12οσ κ οταν ειναι 1ος...
κ οχι μονο οταν μερνει την ομαδα ο ζαγορακης...

κ ουτε στα 3-4 ντερμπυ....

αφηστε προπονητη κ ομαδα να δουλεψει...

ΠΑΟΚ....

makptol

• Guest
« Reply #3152 on: March 19, 2009, 14:44:10 »
ετσι....

baron

• Guest
« Reply #3153 on: March 20, 2009, 11:54:23 »
θα σου ξαναπώ τι γνώμη έχω για όλους και για όλα

Ο SANTOS είναι μονο ένας αναλώσιμος προπονητής
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Για μένα δεν είναι ούτε καν προπονητής. Είναι ένας από τα αζήτητα του ΡΟΚ.

Εμενα δεν μου αρέσει δεν τον πάω. Άποψη μου και ΜΑΓΚΙΑ μου να τον κριτικάρω όταν το κρίνω απαραίτητο.

Τα ζαγοράκης και καλαφάτης καλός στα επιστρέφω όπως τα έστειλες. Αυτοί θα κριθούν από την ιστορία.

Το ποιος είμαι εγώ και που ήμουν εγώ μπορούν να το απαντήσουν άλλοι.

Το ότι είσαι εσύ και άλλοι φερέφωνα το καταλαβαίνω. Πάντα υπήρχαν αυτοί που υποστήριζαν τον κάθε μαλακα X σε ότι και να έκανε--- γι" αυτό επέζησαν άτομα όπως ο γούμενος "βαταδουδιδες" και αλλα αστερια επί χρονια στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντέχει πολυφωνία.
Κανένας  αλάθητος

BUDAPEST 4

• Guest
« Reply #3154 on: March 20, 2009, 12:10:03 »
ποιο γουσταρεις στον παοκ baron φιλαρακι μ?

kostas4

• Guest
« Reply #3155 on: March 20, 2009, 12:15:02 »
baron ποιον προπονητη απο ομαδα του ΠΟΚ θα ηθελες να εχουμε αντι του Σαντος?
τον τεν κατε που με 50 εκατ μπατζετ εχει δεκαφευγα βαθμους απο τον γαυρο και αποκλειστηκε απο τον πανσεραικο?η μηπως τον βαλβερδε που με αλλα τοσα λεφτα αποκλειστηκε απο κυπριακη ομαδα και μαζεψε τα γκολ του απο την 18η του γαλλικου πρωταθληματος?
να σου φερουμε τον δωνη που ειναι και ελευθερος η τον πορτοφολα να μας βαλει μεσα αλλα 40 εκατ.

περιοριστε την μιζερια,δεν κανει κακο

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3156 on: March 20, 2009, 12:21:18 »
Ρε κ'οφτε το πια με το Σάντος, εφόσον διαφωνείτε κάντε διάλογο και ανταλλάξτε τις απόψεις σας ψύχραιμα και νηφάλια, δεν χρειάζεται να την πέφτει συνέχεια ο ένας στον άλλο...

Ε ε ακούτε; Εγώ είμαι πιο ΠΑΟΚτσής από όλους σας ρε, εγώ είμαι έτσι και αλλιώς και ξέρω γω...

:P

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3157 on: March 20, 2009, 12:28:29 »
Baron δν σε ξερω ποιος εισαι η τι εχεις κανει για τον ΠAOK.Παοκομετρα αλλωστε ειναι ανοητο να βαζουμε.Αν κρινω απο τις αποψεις σου ομως φαινεται οτι οι καταστασεις αρχιζουν να σε ξεπερνανε και εσυ παραμενεις κολλημενος σε παλιες αντιληψεις.Φιλικα παντα
« Last Edit: March 20, 2009, 14:57:20 by Capricorn »
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3158 on: March 20, 2009, 12:44:21 »
αλλα αστερια επί χρονια στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντέχει πολυφωνία.
Κανένας  αλάθητος

[/quote]

ο ΠΑΟΚ φιλε αυτή την στιγμή δεν αντέχει πολυφωνία αλλα μονο στηρίξει
το τι αρέσει σε εμενα εσένα και του καθενός δεν έχει καμια σημασία
ο santos είναι ο αρεστός του ζαγοράκη και αυτό φτάνει
ούτε καλός ούτε κακός δεν μου καίγεται καρφί
για το καλο του ΠΑΟΚ και στην liverpool όλοι μέρα βρίζουν τον μπενίτο αλλα υπόγραψε μέχρι το 2015 έτσι κανεις ομαδάρες

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3159 on: March 20, 2009, 13:29:51 »
Ο SANTOS είναι μονο ένας αναλώσιμος προπονητής
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Για μένα δεν είναι ούτε καν προπονητής. Είναι ένας από τα αζήτητα του ΡΟΚ.

σε βρίσκω πολύ λάθος εδώ...
αν ρωτήσεις κάποιο χάνουμι για τον Santos θα καταλάβεις...
PAOK-Hersonissos (Kriti)