Author Topic: Fernando Santos  (Read 196505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3040 on: March 04, 2009, 16:04:10 »
:)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3041 on: March 04, 2009, 16:35:25 »
 ;D ;D ;D
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3042 on: March 05, 2009, 11:50:49 »
θα ήθελα πολύ μα παρα πολύ να ρωτήσω τον santos γιατί δίνουμε δικαίωμα σε κάθε κουκουλάκη
το ξέρω δεν έχεις την μπαρτσελόνα και κουτσα κουτσα με το σύστημα που παίζει μας έχεις δεύτερους
αλλα ο γαύρος του προτού ημιχρόνου ήταν για 3 γκολ και μεις τους αναστήσαμε γιατί αυτό έγινε τους αναστήσανε
 δεν θέλω να πω πολλά αλλα έχω πάει 44 και το έργο αυτό το έχω ξαναδεί πολλές φορες
εύχομαι την κυριακή ο ζαγοράκης με το πρώτο στραβό σφύριγμα να πάρει την ομάδα και να φύγει ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες τους πριν είναι αργά
όλοι οι ελλάδα μάλλον οι μίση μαζί μας θα είναι

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3043 on: March 05, 2009, 11:52:42 »
όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ τόχουμε πεί 10000 φορές

e, ρότα τον!
« Last Edit: March 05, 2009, 12:01:21 by Capricorn »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3044 on: March 05, 2009, 12:39:45 »
Ο Σάντος μια χαρά το πήγε πάλι το ματς. Όσοι ονειρεύεστε τρίμπαλα μέσα στο σκατογήπεδο με Έλληνα διαιτητή ζείτε προφανώς εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Την τακτική του την ανέλυσε και στη συνέντευξη τύπου και μόνο εξωγήινος θα πρέπει να τον κριτικάρει για το χθεσινό ματς.

Υ.Γ: Μετά και το χθεσινό φτύσιμο που έφαγε η ομάδα, ελπίζω να μη σε ξαναδώ Σάντο να ορύεσαι να πετάξουμε τη μπάλα έξω για φερ πλέι, ειδικά όταν παίζεις με τα πουταναριά του ποκ. Δε γίνεται, δεν επιτρέπεται να το παίζουμε παρθένες στη χώρα της σαπίλας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3045 on: March 05, 2009, 12:49:54 »
έτσι ακριβώς είναι. olo santos santos santos......φτάνει επιτέλους....δηλαδή τι άλλο να κάνει...??????? να φορέσει φανέλα να μπει k αυτός μέσα να παίξει....?....η ομάδα είναι στο MAXIMUM.....με νέες προσθήκες θα eίναi ακόμα καλύτερη την επομενη περίοδο....κάτι που απέδειξε φέτος σε σχέση με πέρυσι

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3046 on: March 05, 2009, 13:20:43 »
θα ήθελα πολύ μα παρα πολύ να ρωτήσω τον santos γιατί δίνουμε δικαίωμα σε κάθε κουκουλάκη
το ξέρω δεν έχεις την μπαρτσελόνα και κουτσα κουτσα με το σύστημα που παίζει μας έχεις δεύτερους
αλλα ο γαύρος του προτού ημιχρόνου ήταν για 3 γκολ και μεις τους αναστήσαμε γιατί αυτό έγινε τους αναστήσανε
 δεν θέλω να πω πολλά αλλα έχω πάει 44 και το έργο αυτό το έχω ξαναδεί πολλές φορες
εύχομαι την κυριακή ο ζαγοράκης με το πρώτο στραβό σφύριγμα να πάρει την ομάδα και να φύγει ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες τους πριν είναι αργά
όλοι οι ελλάδα μάλλον οι μίση μαζί μας θα είναι
τελικα σου φταιει ο ζαγορακης ή ο σαντος?με μπερδεψες..στον γαυρο του πρωτου ημιχρονου ποια ελληνικη ομαδα εβαλε 3 γκολ για να βαλει ο ΠΑΟΚ της δευτερης χρονιας εξυγιανσης.αντε σηκωθειτε απο τα κρεβατια σας..

GeorgT

• Guest
« Reply #3047 on: March 05, 2009, 14:04:11 »
Μια χαρα κατέβηκε ο Φερναντινιο, ειχε το γκολ καβατζα απο την τουμπα κ χτυπούσε με αντεπιθέσεις + μόλις φάγαμε το γκολ πέταξε κ τον γκαυλομενο ξεκούραστο Μπακα, αλλα που να υπολογίζεις τέτοια διαιτησία!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3048 on: March 05, 2009, 14:11:08 »

Μεσα απο τις οποιες διαφωνιες και ενστασεις μας εδω μεσα βγαινουνε και πολυτιμα συμπερασματα.. πολλοι πιστευω(αν οχι ολοι) εχουν κανει στροφη 360 μοιρων οσον αφορα τον Σαντος και την αξια του απο περισυ μεχρι τωρα

Αυτο ειναι το προβλημα με τη στροφη 360 μοιρων, παλι στα ιδια ξαναγυρισαν    ;D

Αυτο εννουσα και γω αδερφε... ηρθε σαν σωτηρας, προπονηταρας, γνωστης του Ελληνικου ποδοσφαιρου κτλ.. και ξαφνικα μεσα σε μια χρονια περισυ εγινε ασχετος,αμπαλος, go village.. σαρδελας κτλ.. και ως δια μαγειας παλι φετος εγινε φιλοσοφος του ποδοσφαιρου, πατερας στα αποδυτηρια,αστακος, ο καλυτερος προπονητης της σουπερλιγκ κτλ....  360 μοιρες λοιπον στο χαλαρο..

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3049 on: March 05, 2009, 16:40:42 »
με 11 παιχτες δεν τρωγαμε γκολ με καμια δυναμη
ο σαντος ειχε φτιαξει τον αγωνα στο μυαλο του με καθε λεπτομερεια ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.
τα παντα κυλουσαν τελεια μεχρι να αρχισουν τα κορακια το εργο τους, ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3050 on: March 05, 2009, 17:06:23 »
οφ τοπικ αλλα τα κορακια ειχαν αρχισει το εργο τους απο την αρχη, βλεπε γελοια φαουλ και καθαρες κιτρινες σε παντο και γκαλετι που δε δοθηκαν στο πρωτο 20λεπτο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3051 on: March 05, 2009, 17:14:55 »
εγώ ξέρω ότι ο μυταράς έκανε αλλαγή στο 46 το γύρισε σε 4-4-2 και μέχρι το 70 μας κάνανε κουδούνια, ο δικός μας ο μυρωδιάς όταν το πήρε χαμπάρι η ομάδα είχε ήδη εκνευριστεί και το παιχνίδι είχε ήδη χαθεί!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3052 on: March 05, 2009, 18:07:22 »
Τασούλι μάλλον άλλο ματς έβλεπα εγώ αδερφέ... Δεν εξηγείται αλλιώς.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3053 on: March 05, 2009, 18:11:35 »
εγώ ξέρω ότι ο μυταράς έκανε αλλαγή στο 46 το γύρισε σε 4-4-2 και μέχρι το 70 μας κάνανε κουδούνια, ο δικός μας ο μυρωδιάς όταν το πήρε χαμπάρι η ομάδα είχε ήδη εκνευριστεί και το παιχνίδι είχε ήδη χαθεί!!!
tasoyli  στο 46 φαγαμε το γκολ,απο σεντρα 40 μετρων.τι σε φταιει ο σαντος..η ομαδα πιο πολυ εκνευριστηκε απο τα σφυριγματα οχι απο τον παιχνιδι του αντιπαλου.ποσες φορες πατησαν περιοχη ως το 70 δηλαδη?

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #3054 on: March 05, 2009, 18:16:55 »
εγω ειδα οτι ο σαντος πηγε να χτυπησει το παιχνιδι μετα το 70 και φανικε ξεκαθαρα με την αλαγη του μπακα
και επελεξε αυτο το σημειο που οι γαυροι ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ και για αυτο το λογο εκανε και το κορακι-πουστρακι την δουλεια του.
ετσι ακριβως περιμενα την ομαδα μας χθες οπως ακριβως πηγενε το παιχνιδι,δεν περιμενα τιποτα παραπανω.
ηξερα οτι το ημιχρονο θα ηταν 0-0 και στο 2 θα γινοταν το μπαμ εκει που οι γαυροι θα προσπαθουσαν ακομα να βαλουν γκολ και θα περναμε την προκριση χαλαρα.
αυτα δεν εγιναν,το γιατι το ειδε ολη η "ελλαδα"
μην τρελενεστε
                                 ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ΠΑΟΚ παντου!!!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #3055 on: March 06, 2009, 04:52:20 »
Ο Σάντος ήταν απόλυτα σωστός.για άλλη μια φορά πήρε την ταυτότητα του δικου τους

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3056 on: March 06, 2009, 10:05:38 »
ξεχωρα παντως απο τη διαιτησια που μας εσφαξε....

η αληθεια ειναι οτι η ομαδα αντιμετωπιζει με μια ψυχολογια φοβου και χαμηλης αυτοπεποιθησης τα ντερμπι με τους 3 του ποκ ειδικα εκτος εδρας....δεν μπορω να ξερω ποιος φταιει για αυτο ο σαντος η οι παικτες.....

π.χ. εαν στους προχθεσινους ανυπαρκτους παικτες του γαυρου βαζαν τις φανελες του λεβαδειακου ειμαι σιγουρος πως θα καθαριζαμε την προκριση απ το ημιχρονο....η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3057 on: March 06, 2009, 14:42:46 »
δε φταει ο fernando αν ο ιβιτς δε μπορει να βαλει γκολ απο το σημειο του πεναλτυ κι ουτε αν ο αραμπατζης κανει τα παντα για να βαλει αυτογκολ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #3058 on: March 06, 2009, 23:33:04 »
Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απο νοοτροπιες κλπ. Απλα οι 3 του ΠΟΚ ειναι μαζι με μας στισ 4 καλυτερες ομαδες. Αλλο να παιζεις με γαυρο η' βαζελο εκτος και αλλο με Λεβαδειακο η' Πανθρακικο. Δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο. Και ο αντιπαλος παιζει ρολο στο να σε κανει να φαινεσαι καλυτερος η' χειροτερος.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3059 on: March 07, 2009, 00:06:14 »
ποιον βαζελο που εφαγε 3 απο πανσεραικο????η ψυχολογια σαφως και παιζει μεγαλο ρολο....

ο πανσεραικος πηγε στα παπαρια του και χαλαρος και του εριξε 3αρα.....

τον γαυρο τον καναμε επι 23 χρονια στην τουμπα το μεγαλο σερι οχι επειδη ειχαμε ομαδαρα αλλα επειδη μολις μπαιναν μεσα τους κοβωντουσαν τα ποδια..........

τελος παντων ο σαντος φετος συνολικα ειναι φανταστικος.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!