Author Topic: Fernando Santos  (Read 192624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3020 on: March 02, 2009, 10:15:20 »
από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στον πάγκο του(με επιστροφή vierinia...μεταγραφές χούτος-σόρλεν για σήμερα και lino)τόσο ο Santos θα φαίνεται στα ματια μας καλύτερος προπονητής....ο ΠΑΟΚ πλέον έχει εναλλακτικό σχέδιο για να γυρίσει ένα παιχνίδι όταν δεν του πηγαίνει....κάτι που στον πρώτο γύρο δεν τον είχε..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

baron

• Guest
« Reply #3021 on: March 02, 2009, 11:40:24 »
Σίγουρα δεν κρίνουμε τον προπονητή από ένα mats. Σήμερα, όπως και την προηγουμενη αγωνιστική είναι όλα μέλη-gala.

το ξαναλέω ο santos και όλοι θα κριθούν στο τέλος του 2009.

Τα επόμενα 2 mats κρίνουν την φετινή μας χρονια. 2 νίκες ( η πρόκριση στο k?ρέλο και νίκη στην τούμπα)
και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξανακριτικαρω ούτε santos ούτε την ομάδα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3022 on: March 02, 2009, 11:45:44 »
πιστευω ο δον την χαρηκε πολυ την χτεσινη νικη, χαμογελα πειραγματα που δεν μας εχει συνηθισει  ο δον ισως επειδη μετα το 1-0 κ ο ιδιος ο πιστευε πως μεχρι χ παιρνουμε, μπραβο του παντως

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3023 on: March 02, 2009, 11:54:41 »
κανενας εμπαθης με το Σαντος,θα κανει καμιά δήλωση μεταμέλειας ή ακόμα κρύβεστε?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

jmjyiannis

• Guest
« Reply #3024 on: March 02, 2009, 14:13:02 »
Για μένα το στήσιμο της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλό και πρέπει να έχουμε στο μυαλο πως οι απουσιες ήταν πολύ σημεντικές. Ο άνθρωπος ξεκίνησε έτσι για να είμαστε επιθετικοί στην αρχή, μπας και μπει γρήγορο γκολ και μετά να το αλλάξει. όμως κάποια πήγαν εντελώς στραβά.
1) Ο μπαλάφασ σε καθοριστική θέση για τη λειτουργία της ομάδας ήταν χάλια (και ξέρουμε καλά πως ήταν και η μοναδική επιλογή)
2) Ο χούτος είχε και ψυχολογική πίεση λόγω της έδρας παρά την προσπάθεια
3) Ο δάρλας τραυματήστηκε πολύ νωρίς και ο Σβούρας δεν έκανε καλή δουλεια.
4) Του Μούσλι δεν του βγαίνανε ενώ έγιναν φάσεις.

Για όλα τα παραπάνω ο Σάντος δεν έφταιγε. Τι μπορούσε να κάνει; Όπως είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω, το 4-4-2 δεν έκανε ασύνδετη την ομάδα. αλλά οι συνθήκες και το παίξιμο.

Φάνηκε για ακόμη μια φορά πως Ιβιτς και Γκαρσία είναι αναντικατάστατοι αυτή τη στιγμή. Και πως οι συνεχείς τραυματισμοί του Βιερίνια τον έχουν φοβίσει πολύ στα πατήματα του.

αντιθέτως εξαιρετικές οι αλλαγές και σωστές χρονικές στιγμές. Βγήκαν αλλά δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα. Ηταν οτι μετά η ομάδα έπαιζε πολύ καλύτερα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #3025 on: March 02, 2009, 18:26:25 »
ΕΙΔΑΜΕ SANTOS ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=rtZn2xYlqdo

χεχε σωστε αυτο το βιντεο ειναι συλλεκτικο

Callahan

• Guest
« Reply #3026 on: March 02, 2009, 19:25:45 »
κανενας εμπαθης με το Σαντος,θα κανει καμιά δήλωση μεταμέλειας ή ακόμα κρύβεστε?

Όχι φίλε, γιατί μην ξεχνας ότι οι ομάδες του Σάντος δεν μπορούν να ανατρέψουν σκορ, και μαλιστα εκτός έδρας. Εε, είναι χέστης ο άνθρωπος, τι να λέμε τωρα... :tikitaka:

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #3027 on: March 02, 2009, 21:04:11 »
Συμφωνω με τον chiltsid οτι το σχημα που κατεβασε με Βερον-Μπαλαφα δεν ειχε πιθανοτητες επιτυχιας και οτι με τις αλλαγες σε προσωπα και θεσεις που -πολυ σωστα- εκανε(εννοω Σορλεν-Βιερινια), επρεπε να ξεκινησουμε τον αγωνα.
Με αλλα λογια ειδε και διορθωσε το -κατ 'εμε- λαθος του, μπραβο του και μαγκια του και ευτυχως για μας!
Αν ομως ο Μπακα δεν ευστοχουσε στην τελευταια φαση του αγωνα, θα ειχαμε πεταξει 2 βαθμους κοντρα στον ημιδιαλυμενο Πανιωνιο, σε μεγαλο βαθμο λογω των χαμενων 60' πρωτων λεπτων.
Αρα θεος και υπερανω κριτικης ο Σαντος;.. ΟΧΙ!
Μηπως τοτε αχρηστος ο Σαντος;.. ΟΧΙ!
Εχει πολλα θετικα και αρκετα αρνητικα. Και θα κρινεται απο τον κοσμο οπως ολα τα δημοσια προσωπα, οπως ολοι κρινομαστε στη δουλεια μας. Δε χρειαζεται να εισαι σεφ για να κρινεις ενα φαγητο, δε χρειαζεται να εισαι σκηνοθετης για να κρινεις ενα φιλμ και δε χρειαζεται να εισαι προπονητης για να κρινεις τη δουλεια ενος σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα.
Αυτη τη νοοτροπια κερδισαμε και μη μιλατε δε την καταλαβαινω... Θαρρεις και οποιος εχει ενστασεις για τον Σαντος παρακαλαει να χασουμε...
Ημαρτον που λεει κι ο γεωργιου!
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

makptol

• Guest
« Reply #3028 on: March 02, 2009, 21:16:03 »
για μενα εχει πολυ λιγα αρνητικα στοιχεια ο σαντος και ειναι απο τους καλλιτερους προπονητες αυτην την στιγμη στην ελλαδα......
Κατι εμενα με ενοχλει προσωπικα πολυ ειναι η υποτιμηση των αντιπαλων μας ειδικα οταν κερδιζουμε δειχνει αυτο ελλειψη σεβασμου στους αντιπαλους
αλλα και στους παικτες μας τα σχολια του στυλ "ελα μωρε ποιος πανιωνιος ποιος οφη ποιος θρασυβουλος ποιος ηρακλης ποιος λεβαδειακος κλπ." ειναι απαραδεκτα.....
με αυτους παιζουμε αλλες χρονιες χαναμε για πλακα ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ? ο αλλος λεει επρεπε με τον πανιωνιο να μπουμε να ριξουμε
3 γκολ ναι ετσι ευκολα ειναι ολες οι μεγαλες ομαδες νικανε με την ψυχη στο στομα εμεις δεν γιναμε ακομη μπαρτσελονα για να παιρνουμε το πρωταθλημα
χαλαρα ας χαλασρωσουμε και ας χαρουμε την πορεια μας ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ και οχι να σκαμε γιατι επαιξε αυτο το υστημα και αν το αλλαζε
θα ειμασταν καλλιτερα και ειμαστε τυχεροι γιατι αν ο μπακα δεν το εβαζε κλπ κλπ ε μπορει να το εβαζε ο μουσλι εχασε ευκαιριες .....
Ε ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΤΙΝΙ......
epic εχω δει και εδω και στο paokmania ατομα πραγματικα που περιμενουν την στραβη για να κραξουν και βγαινουν μονο στα ασχημα αποτελεσματα
δεν μιλαω φυσικα για σενα  αλλα ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχουν τετοια ατομα που δεν χαιρονται τις νικες του ΠΑΟΚ γιατι δεν γουσταρουν σαντος
η διοκηση η και τους δυο.......

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #3029 on: March 02, 2009, 21:55:35 »
makptol δε συμφωνω οτι υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες που δε χαιρονται τις νικες μας επειδη δε γουσταρουν Σαντος. Τραβηγμενο μου φαινεται.
Τωρα οσο αφορα εμενα, η κυρια ενσταση μου ηταν στη φοβικη νοοτροπια με την οποια αγωνιζομασταν στα εκτος και στα ντερμπυ. Και φυσικα, τη χρεωνα στον Σαντος αφου αυτος ειναι το αφεντικο. Στα τελευταια δυο εκτος και στο α' ημιχρονο του ντερμπυ με το γαυρο η ομαδα εδειξε να αλλαζει νοοτροπια 100% και κατεβηκε καθαρα για τη νικη, χωρις φοβο και με μπολικο παθος. Για μια νικη στα ισια και παλικαρησια και οχι σε κλεφτοπολεμο. Και αυτη τη θετικη αλλαγη, παλι στο Σαντος τη χρεωνω.
Ουτε αυτος ομως, ουτε η διοικηση ειναι οι αλαθητοι υπερανθρωποι. Εκαναν και θα ξανακανουν λαθη, λογικο ειναι. Εμεις σαν κοσμος, δεν εχουμε εξουσια αλλα εχουμε καθηκον να ελεγχουμε. Το μεγαλυτερο λαθος που μπορουμε να κανουμε ειναι να στρουθοκαμηλιζουμε στα σφαλματα και να αναφερουμε μονο τα σωστα. Ενα σχολιο καλοπροαιρετης κριτικης, ακομη κι αν αποδειχθει λανθασμενο, θεωρω οτι προσφερει πολυ περισσοτερα απο χιλια ποστ τυπου μπραβο-συγχαρητηρια.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

makptol

• Guest
« Reply #3030 on: March 02, 2009, 22:01:31 »
και ομως υπραχουν μιλαω για τα φορουμ στο ιντερνετ ......ειναι απλο δες τις λιγες ηττες που καναμε η την ισοπαλια στις σερρες ας πουμε ποιοι βγηκαν και
κραζανε που βγαινουνε ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΒΕΣ φετος δηλαδη καθε 2 μηνες και θα δεις οτι εχω δικαιο μπορεις να πεις οτι αυτοι μπορει να μην ειναι και
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οπως και φυτα των ραδιοφωνων αυτο εγω δεν μπορω να το ξερω εξ αλλου στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσης......

ive4

• Guest
« Reply #3031 on: March 03, 2009, 09:00:30 »
επειδή τον είχα κράξει στις Σέρρες, πρέπει να κάνω κι εγώ δήλωση μεταμέλειας...; :)
Το πιο μεγάλο κατόρθωμα είναι ότι αφήσαμε επιτέλους έναν προπονητή να δουλέψει και δεύτερη χρονιά και θα είναι ακόμα μεγαλύτερο του χρόνου. Πέρσι με την στήριξη μόνο του Ζαγοράκη και του Βρύζα, φέτος με την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου.
Τα πλέι οφς θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και αν ο γαύρος δεν σπρωχνόταν από την διαιτησία, σήμερα θα χτυπάγαμε πρωτάθλημα.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #3032 on: March 03, 2009, 09:30:38 »
+1
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3033 on: March 03, 2009, 11:02:26 »
Κάποιοι τείνουν να γίνουν πιο γραφικοί από αυτούς που καταφέρονται κατά του Σάντος, όταν μετά από κάτι τέτοιες νίκες απαιτούν να ξεβρακωθούν οι "πολέμιοι" του ΠΑΟΚ... Τέλοσπαντων.
Εξακολουθώ να έχω ενστάσεις σε ορισμένα ζητήματα (όπως προχθές ότι άργησε επικίνδυνα να "δει" κάποιες αλλαγές, ευτυχώς προλάβαμε), αλλά δεν μπορώ να μην του βγάλω και πάλι το καπέλο για το κλίμα που έχει διαμορφώσει στην ομάδα. Για εμένα και ο χειρισμός του προβληματικού Χούτου, που τον έχει μια στον πάγο μια στη ζέστη, και ο χειρισμός του Μπάκα, δείχνουν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται καταστάσεις. Έχει καταφέρει με την τιμιότητα και τη δικαιοσύνη που αποδίδει, να έχει ΟΛΟΥΣ τους παίκτες ζεστούς και πρόθυμους, ενώ με το μοναδικό κρούσμα βεντετισμού που αντιμετώπισε (Μπάκα), έστειλε το μήνυμα σε όλους, φτασμένους και μη. Μπράβο στο Σάντος γιατί το καλό κλίμα είναι το παν. Έχει καταφέρει να "πάρει" πράγματα από σχεδόν όλο το υλικό (εδώ ο Λιάκος ξελάσπωσε στα δύσκολα), αυτό που μένει είναι να φτάσει ψηλά τον ΠΑΟΚ μας. Έχει όλα τα φόντα. Βλέπουμε τα κλωτσομπούνια που πέφτουν στην κούλα ή τις μαγκιές στον σκατολίμανο και την παιδική χαρά της παιανίας και αντιλαμβανόμαστε γιατί είμαστε η πιο σοβαρή ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό είναι έργο Σάντος.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

kostas4

• Guest
« Reply #3034 on: March 03, 2009, 13:04:09 »
τοτε αφου αναγνωριζεις οτι ειναι εργο σαντος οτι ειμαστε η πιο σοβαρη ομαδα του πρωταθληματος,σταματα και να εχεις ενστασεις για τον σαντος.γιατι αν εχεις ενστασεις και μετα απο διπλο στον πανιωνιο φανταζομαι τι θα εχεις μετα απο ηττα απο τον γαυρο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3035 on: March 03, 2009, 16:31:19 »
Γιατι ρε αδερφε να μην εχουμε ενστασεις για τον Σαντος και τον καθε Σαντος?
Εγω προσωπικα ακομα και για τον ιδιο τον Ζαγορακη εχω ενστασεις κανενας δεν ειναι στο απυροβλητο.. εννοειτε τους στηριζω με τα χιλια αλλα οχι και να επικροτω οτι και αν κανουν.. αν διαφωνησω με κατι η κατι με χαλασει θα το πω. ΠΑΟΚ ειμαστε ουτε Σαντος ουτε Γκαρσια ουτε Ζαγορακης κτλ...

Μεσα απο τις οποιες διαφωνιες και ενστασεις μας εδω μεσα βγαινουνε και πολυτιμα συμπερασματα.. πολλοι πιστευω(αν οχι ολοι) εχουν κανει στροφη 360 μοιρων οσον αφορα τον Σαντος και την αξια του απο περισυ μεχρι τωρα.. εγω ακομα κραταω μια πισινη.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ(που μεχρι τωρα το κανει) για το καλο του ΠΑΟΚ!

kostas4

• Guest
« Reply #3036 on: March 03, 2009, 16:35:19 »
biv σωστος εισαι αλλα ειναι διαφορετικο να κανεις καλοπροαιρετη κριτικη και αλλο να βριζεις τον σαντος.γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτοι που εδω μεσα κανουν δηθεν κριτικη,ειναι αυτοι που στο γηπεδο του κατεβαζουν καντηλια.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3037 on: March 03, 2009, 18:28:07 »
Κώστα υπόσχομαι από εδώ και στο εξής να σκέφτομαι όπως μου πεις.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3038 on: March 03, 2009, 19:04:29 »
Εγω ξερω οτι αυτοι που εχουν κολλησει απο περυσι με τον προπονητη δε θα αλλαξουν αποψη ευκολα...Καλο αυτο βεβαια ωστε να υπαρχει αντιπαραθεση.

Για μενα απο τη στιγμη που πριν απο ενα χρονο με τον ιδιο προπονητη χαναμε ετσι για πλακα και φετος κερδιζουμε οχι για πλακα, αλλα ψιλοανετα ε δεν μπορεις να μην το παραδεχτεις..Ναι οκ αλλο υλικο περυσι αλλο τωρα...Αλλα οι μεγαλες ομαδες γινονται απο μεγαλους προπονητες πρωτα και μετα απο μεγαλους παιχτες...Δειτε χαρακτηριστικα πως χειριστηκε ο γαυρος το θεμα λετο και πως ο σαντος το θεμα μπακαγιοκο...

Αυριο ακομα και αν αποκλειστουμε για μενα το κερδος απο το σαντος εχει ηδη φανει στο συλλογο...Σιγουρα πολλοι θα τον κραξουνε ασχημα αλλα η ουσια δεν αλλαζει...Ακομα και την προκριση να φερει, παλι μαγκες θα κανουμε τους παιχτες οπως παντα και οχι τοσο τον προπονητη...

Η ουσια ειναι μια ομως, πως φετος ο ΠΑΟΚ βαζει τις βασεις για πορεια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με αυτον τον προπονητη. Το "σχεδιο" δουλευει καλα κοντρα στα ζορια των ραδιοφωνατζηδων-προπονητοφαγων...Και ειμαστε η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που οργανωνεται σε ευρωπαικα προτυπα..Σκεφτειτε λιγο τους αλλους και μετα θα καταλαβουμε πως σε λιγα χρονια θα εχουμε ξεφυγει.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #3039 on: March 04, 2009, 13:02:49 »

Μεσα απο τις οποιες διαφωνιες και ενστασεις μας εδω μεσα βγαινουνε και πολυτιμα συμπερασματα.. πολλοι πιστευω(αν οχι ολοι) εχουν κανει στροφη 360 μοιρων οσον αφορα τον Σαντος και την αξια του απο περισυ μεχρι τωρα

Αυτο ειναι το προβλημα με τη στροφη 360 μοιρων, παλι στα ιδια ξαναγυρισαν    ;D