εγω θα διαφωνήσω με τους περισσοτερους σημερα,πιστευω πως ο σαντος εκανε λαθοι και στο συστημα που διαλεξε αλλα και στα προσωπα που παρεταξε,πιστευω πως το αποτελεσμα,ηταν αρκετα τυχερο για μας.
εξηγω:κατεβηκαμε 4-4-2 για πρωτη φορα εκτος αν δεν κανω λαθος και η ομαδα μεχρι να φαει το γκολ ηταν παρα μα παρα πολυ ασυνδετη,τεραστιες αποστασης,μεταξυ κεντρου και επιθεσης και ο νιονιος οποτε επιχειρουσε οργανωμενα να επιτεθει εφτανε πολυ ευκολα μπροστα στην περιοχη.
ηταν κατα την αποψη μου,το χειροτερο μας ματς αμυντικα.
επιθετηκα πρωτον δεν του βγηκε ο χουτος,αυτο οκ,δεν μπορει να κανει κατι για αυτο,αλλα η επιλογη μπαλαφα βερον κεντρο δεν ηταν και η πιο καλη.
ο μπαλαφας και ο βερον δεν εχουν πολλα τρεξιματα,δεν καλυπτουν πολυ χωρο και ετσι παρα πολλες φορες βγαιναμε μπροστα με ψιλες μπαλιες.
η αλλαγες του βεβαια,ηταν παρα πολυ σωστες,ο sorlen εχει καλα τρεξιματα,καλα μαρκαρισματα αλλα και οργανωτικα ειναι πολυ πιο καλος απο τον μπαλαφα.
εγω δεν βλεπω το δίδυμο βερον-σορλεν να ειναι παρα πολυ πιο επιθετικο απο το δίδυμο μπαλαφα-βερον,ουτε να υστερει πολυ στο μαρκαρισμα και αμυντικα,ισως λιγο στην δυναμη.
μολις εγινε αυτη η εσωτερικη αλλαγη,αυτοματος ανεβηκαμε,κερδισαμε μετρα στο κεντρο.
ο βιερινια εδωσε πολυ ταχυτητα στην ομαδα,εφερε κινηση στο στατικο παιχνιδι μας μεχρι εκει,επισης αλλαζε πολυ πιο συχνα μερια με τον σεργκιο,ετσι βρεθηκε αριστερα αυτος και εβγαλε την σεντρα για το γκολ.
το οτι πηρε τον φλοκο στην αποστολη και του βγηκε,ειναι θεμα τυχης πιστευω,οπως και με χουτο δηλαδη.
δεν μύρισε τα δαχτυλα του και ειπε,σημερα ο φλοκο θα το καρφωσει,απλα ειδε αλλαγη συμπεριφορας και τον επιβραβευσε.
ηταν δικαιος με τον παικτη οπως ηταν δικαιος οταν τον τιμωρισε.
η σκηνη των δυο γκολ,ηταν απιστευτη πάντως,την καταχαρηκα,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.
απο το γκολ και μετα του αξιζουν συγχαρητηρια,αλλα πριν απο αυτο δεν μου αρεσε καθολου η ομαδα.
συνεχιζουμε,αλλα 3 πονταλακια στο σακουλη.