Author Topic: Fernando Santos  (Read 192173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #2980 on: February 26, 2009, 10:14:28 »
Κι εγω δεν πολυδιαφωνω με αυτα που λεει ο Σαμπρακος!!
Θελουμε ΔΟΥΛΕΙΑ στη νοοτροπια ακομα.....και λογικο ειναι!

(Ακομα και αν διαφωνουσα παντως δεν θα τον εκραζα γιατι εχει γραψει πολλα διθυραμβικα για ΠΑΟΚ και επισης μου δειχνει οτι δεν ειναι απο τους στημμενους και κομπλεξικους που ψαχνουν αφορμη για να χτυπησουν υπουλα....για μενα ειναι στους 3-4 το πολυ που αξιζουν και δειχνουν απλα να θελουν να κανουν τη δουλεια τους)

baron

• Guest
« Reply #2981 on: February 26, 2009, 13:38:16 »
Οποιος πιστεύει ότι σε αυτήν την χωρα με" πολύ δουλειά και άλλη νοοτροπία" θα πάρεις πρωταθλήματα, είναι γελασμένος. Ειδικά όταν σε λένε ΠΑΟΚ.

Στην ελλάδα ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα no 3 άντε που και που 1- 2 κάθε 30 χρονια. Οποιος πιστεύει της μαλακίες τον δημοσιογράφων, η τα στάνταρ "θέλουμε πολύ δουλειά " του κάθε Santos...  εε δεν έμαθε τίποτα από 50 χρονια ελληνικό πρωτάθλημα.

1.Κανένας δεν θέλει  ισχυρό ΠΑΟΚ. Γιατί άλλωστε? Η αγορά των χορηγών , των media , τwν οπαδών, είναι μικρή .Όσο περισσότερες γίνονται οι μεγάλες ομάδες τόσο μικραίνει η μοιρασιά.
2.Μια μεγάλη ομάδα δεν έχει ρέμπελους οπαδούς. αγωμeνους και φερομενους πελάτες θέλουν και προϋποθέτουν για να γκίνης μεγάλος. Εάν θεωρείτε τον ευατό σας πελάτη .. προχωρήστε.
3Δεν έχει καμια σημασία εάν έχεις προπονητή τον santos η δεν ξέρω εγώ ποιον , τι παίχτες έχεις, τι διοίκηση και το ποσο δουλειά ρίχνεις. Έχεις το κράτος μαζί σου και τα συμφέροντα ναι η όχι?

Για εμάς μένει ένας και μοναδικός δρόμος και mborhei να πραγματοποηθή εφέτος: Δεύτερη θέση , CL , όμιλος 2, 3 νίκες και καμια ισοπαλία. Χρήματα και ανάσταση με την βοήθεια του κόσμου ( Διαρκειας του χρόνου)

Τα υπόλοιπα είναι οι στάνταρ μαλακίες του κάθε προπονητή που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Και για να μην χεστούμε και πάνω μας:

Ο Santos δεν έγινε προπονηταρά  επειδή σε ένα πρωτάθλημα του κώλου όπως το ελληνικό κατάφερε να πάρη (και αυτό το εύχομαι ολόψυχα) την 2 θέση. Ηρεμία

apostolos

• Guest
« Reply #2982 on: February 26, 2009, 13:56:57 »
Εντάξει μπαρον τότε, να τα παρατήσουμε όλα στην τύχη τους, εξάλλου όλα είναι προκαθορισμένα, να μην δουλεύουμε, να μην βελτιωνόμαστε, το σύστημα δεν μας θέλει κλπ κλπ....
Ειλικρινά δεν την αντεχώ αυτή την νοοτροπία, δεν την μπορώ άλλο...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #2983 on: February 26, 2009, 14:24:01 »
Οποιος πιστεύει ότι σε αυτήν την χωρα με" πολύ δουλειά και άλλη νοοτροπία" θα πάρεις πρωταθλήματα, είναι γελασμένος. Ειδικά όταν σε λένε ΠΑΟΚ.

Στην ελλάδα ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα no 3 άντε που και που 1- 2 κάθε 30 χρονια. Οποιος πιστεύει της μαλακίες τον δημοσιογράφων, η τα στάνταρ "θέλουμε πολύ δουλειά " του κάθε Santos...  εε δεν έμαθε τίποτα από 50 χρονια ελληνικό πρωτάθλημα.

1.Κανένας δεν θέλει  ισχυρό ΠΑΟΚ. Γιατί άλλωστε? Η αγορά των χορηγών , των media , τwν οπαδών, είναι μικρή .Όσο περισσότερες γίνονται οι μεγάλες ομάδες τόσο μικραίνει η μοιρασιά.
2.Μια μεγάλη ομάδα δεν έχει ρέμπελους οπαδούς. αγωμeνους και φερομενους πελάτες θέλουν και προϋποθέτουν για να γκίνης μεγάλος. Εάν θεωρείτε τον ευατό σας πελάτη .. προχωρήστε.
3Δεν έχει καμια σημασία εάν έχεις προπονητή τον santos η δεν ξέρω εγώ ποιον , τι παίχτες έχεις, τι διοίκηση και το ποσο δουλειά ρίχνεις. Έχεις το κράτος μαζί σου και τα συμφέροντα ναι η όχι?

Για εμάς μένει ένας και μοναδικός δρόμος και mborhei να πραγματοποηθή εφέτος: Δεύτερη θέση , CL , όμιλος 2, 3 νίκες και καμια ισοπαλία. Χρήματα και ανάσταση με την βοήθεια του κόσμου ( Διαρκειας του χρόνου)

Τα υπόλοιπα είναι οι στάνταρ μαλακίες του κάθε προπονητή που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Και για να μην χεστούμε και πάνω μας:

Ο Santos δεν έγινε προπονηταρά  επειδή σε ένα πρωτάθλημα του κώλου όπως το ελληνικό κατάφερε να πάρη (και αυτό το εύχομαι ολόψυχα) την 2 θέση. Ηρεμία

Δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου αλλα πραγματικα εχω μια απορια αν εχεις την καλοσυνη να μου την λυσεις. Αφου εχεις αυτο το σκεπτικο, απολυτα σεβαστο απο μενα, γιατι ασχολεισαι με τα αθλητικα δρομενα στην Ελλαδα? Δεν το συγκεκριμενοποιω στον ΠΑΟΚ, μιλαω γενικα. Εαν ολα ειναι προκαθορισμενα, τι δουλεια εχεις σε ενα οπαδικο σαιτ να γραφεις την αποψη σου? Για να "ανοιξεις" και τα ματια των αλλων?

Επισης με ενδιαφερει αν αυτο το σκεπτικο σου περιλαμβανει και το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Πχ CL και καποια πρωταθληματα τις Ευρωπης. Εκει δεν υπαρχουν συμφεροντα, χορηγοι και πελατες? Και σε μεγαλυτερο βαθμο. Κι εκει προκαθορισμενα?

Βγηκαμε και οφτοπικ. Ο Σαντος ειναι προπονηταρας  ;D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2984 on: February 26, 2009, 14:34:45 »

+1000

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2985 on: February 26, 2009, 14:55:31 »

-1.000.000.000.000.000.000

Ζητω οι ρετσινες ο γυρος με μια απ'όλα γαμω τα τουρνικε μου γαμω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

baron

• Guest
Απ: Απ: Fernando Santos
« Reply #2986 on: February 27, 2009, 12:30:57 »

Δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου αλλα πραγματικα εχω μια απορια αν εχεις την καλοσυνη να μου την λυσεις. Αφου εχεις αυτο το σκεπτικο, απολυτα σεβαστο απο μενα, γιατι ασχολεισαι με τα αθλητικα δρομενα στην Ελλαδα? Δεν το συγκεκριμενοποιω στον ΠΑΟΚ, μιλαω γενικα. Εαν ολα ειναι προκαθορισμενα, τι δουλεια εχεις σε ενα οπαδικο σαιτ να γραφεις την αποψη σου? Για να "ανοιξεις" και τα ματια των αλλων?

Επισης με ενδιαφερει αν αυτο το σκεπτικο σου περιλαμβανει και το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Πχ CL και καποια πρωταθληματα τις Ευρωπης. Εκει δεν υπαρχουν συμφεροντα, χορηγοι και πελατες? Και σε μεγαλυτερο βαθμο. Κι εκει προκαθορισμενα?

Καλύτερα διαφώτισε με εσύ αδελφέ:

Τι σχέση έχει ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με αθλητισμό?

Για το site; ΠΑΟΚ και ξέρω ψωμί. Αυτός είναι ο λόγος που διαβάζω γράφω και συμμετέχω εδώ μέσα

Για τα ξένα πρωταθλήματα: γερμανία ιταλία και όλοι τα αλλα ακολουθούν μια και ίδια πολιτική: 2-3 στο κάθε πρωτάθλημα ""τσιραρουν"" και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Όλα με τις ευλογίες του κράτους και τον τρομοκρατικών μηχανισμών του ΤΑ MEDIA.

Για τον Santos: θεωρώ ότι με την δυναμική που ανέπτυξε ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ και μονο αυτός, και με το κάκιστο επίπεδο μπάλας που παίζεται κάθε κυριακή- οποιος και να ήταν προπονητής θα μας έβγαζε 3 και ελπίζω 2.Και τελικά καλά θα είχες κάνει να το συγγεκρινοποιουσες στον Παοκ και σε τίποτα άλλο.
Γιατί δεν με απασχολεί στην πραγματικότητα τίποτα άλλο εκτος από ΠΑΟΚ. Γαμώ την εθνική γαμώ τους οπαδούς των άλλων και είμαι εις θέσιν να σπάσω στο ξύλο οποιο μουνόπανο εμφανίζεται σε εκδρομή μας στο εξωτερικό  με ελληνική σημαία γιατί "παίζει ελληνική ομάδα". Τόσο σχέση έχω με τα ελληνικά δρώμενα Γαμώ το ελληνικό κράτος γαμώ το μεγάλο κομμάτι των νεοελλήνων, και εδώ και κάτι μήνες έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά και με τα νέα "very correct" ÐÁÏÊôóÜêéá.. Με πιανής?

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #2987 on: February 27, 2009, 13:28:09 »
Αδελφέ baron, νομίζω ότι το σκεπτικό σου αναφορικά με το Σάντος είναι εντελώς λάθος. Αν το ίδιο σκεπτικό είχε και η Διοίκησή μας τότε θα είχε προπονητή τον ..... όποιον, για παράδειγμα το Γούναρη, δεν θα πλήρωνε το παχυλό συμβόλαιο του Φερνάντο και θα ήσουν (κατά την άποψή σου) 2ος ή 3ος.

Και όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τους Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια και τους υπόλοιπους και άκουγαν το όνομα του προπονητή Γούναρη, θα έτρεχαν να παίξουν στην ομάδα με τα τέσσερα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Fernando Santos
« Reply #2988 on: February 27, 2009, 14:06:47 »

Καλύτερα διαφώτισε με εσύ αδελφέ:

Τι σχέση έχει ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με αθλητισμό?

Για το site; ΠΑΟΚ και ξέρω ψωμί. Αυτός είναι ο λόγος που διαβάζω γράφω και συμμετέχω εδώ μέσα

Για τα ξένα πρωταθλήματα: γερμανία ιταλία και όλοι τα αλλα ακολουθούν μια και ίδια πολιτική: 2-3 στο κάθε πρωτάθλημα ""τσιραρουν"" και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Όλα με τις ευλογίες του κράτους και τον τρομοκρατικών μηχανισμών του ΤΑ MEDIA.

Για τον Santos: θεωρώ ότι με την δυναμική που ανέπτυξε ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ και μονο αυτός, και με το κάκιστο επίπεδο μπάλας που παίζεται κάθε κυριακή- οποιος και να ήταν προπονητής θα μας έβγαζε 3 και ελπίζω 2.Και τελικά καλά θα είχες κάνει να το συγγεκρινοποιουσες στον Παοκ και σε τίποτα άλλο.
Γιατί δεν με απασχολεί στην πραγματικότητα τίποτα άλλο εκτος από ΠΑΟΚ. Γαμώ την εθνική γαμώ τους οπαδούς των άλλων και είμαι εις θέσιν να σπάσω στο ξύλο οποιο μουνόπανο εμφανίζεται σε εκδρομή μας στο εξωτερικό  με ελληνική σημαία γιατί "παίζει ελληνική ομάδα". Τόσο σχέση έχω με τα ελληνικά δρώμενα Γαμώ το ελληνικό κράτος γαμώ το μεγάλο κομμάτι των νεοελλήνων, και εδώ και κάτι μήνες έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά και με τα νέα "very correct" ΠΑΟΚτσήδες.. Με πιανής?

Μια χαρα σε πιανω φιλε μου, εσυ δειχνεις να μην με καταλαβαινεις, και να μην μου απαντας κυριως.
Να στο θεσω αλλιως, αφου ολα ειναι προκαθορισμενα γιατι ασχολεισαι και χαλας την ζαχαρενια σου? Και ναι, και για τον ΠΑΟΚ μιλαω, το γενικα στο προηγουμενο ποστ το εγραψα για να μην το παρεις στραβα οτι μετραω το ΠΑΟΚτσιδιλικι κτλ γιατι τα εχω δει ολα εδω μεσα.

Στην Αγγλια π.χ. μπορω να σκεφτω 5 ομαδες που χτυπανε πρωταθλημα, με καποιες αλλες να μπαινουν συχνα πυκνα "τσοντα" στην 3αδα. Ιταλια και Ισπανια το ιδιο. Στην τελικη ποσες πρεπει να ειναι οι ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο για να σε καλυψουν? και οι 16? Σ'αυτο δεν σε καταλαβα.

Για τον Σαντο με καλυψε ο GTGipas
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

makptol

• Guest
« Reply #2989 on: February 27, 2009, 14:11:06 »
απλα baron αν δεν ηταν σαντος οι περισσοτεροι παικτες απλα δεν θα ερχοταν .....θα ειχαμε παρασχο η βουκοτιτς και τα ελπιδοφορα παιδια του
περσινου ΠΑΟΚ οποτε για ποια 2 η τριτη θεση λες ανεξαρτητα προπονητη ?

blackterror4

• Guest
« Reply #2990 on: February 27, 2009, 14:11:21 »
έχει κάποιες εμονές που ούτε εμένα με αρέσουν αλλά το αποτέλεσμα δείχνει ότι είμαστε 2οι

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #2991 on: February 27, 2009, 17:39:20 »
Νομίζω πως φαίνονται δύο διαφορετικές προσεγγίσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ προς το ελληνικό πρωτάθλημα (που είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας). Σίγουρα είναι δικαιολογημένοι οι απαισιόδοξοι (δεν έχουμε τραβήξει και λίγα τόσα χρόνια) αλλά εγώ πιστεύω (γενικότερα στην ζωή) πως όση βρωμιά, αδικία και απατεωνιά και αν υπάρχει γύρω μας δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε. Και στην τελική ας τους αναγκάσουμε να μας σφάξουν για να μην πάρουμε πρωτάθλημα...

dimos8enis

• Guest
« Reply #2992 on: February 28, 2009, 11:19:23 »
με τη δυναμικη που θα εχει ο ΠΑΟΚ σε δυο χρονακια, ως απορροια της δουλειας του Σαντος και της Διοικησης κατα τη γνωμη μου,  ξερεις τι σφαξιμο θα πρεπει να πεσει για να μην παρουμε πρωτάθλημα? οχι οπως η κουλα που φωναζει για τρεις βαθμους (δικαιως ξεδικαιως δε με ενδιαφερει), εγω σου λεω αν γινει κατι τετοιο θα κατεβουνε 10-15χιλιαδες ΠΑΟΚτσήδες απο τη Θεσσαλονικη εδω αθηνα και θα τα κανουμε λαμπογυαλο, μονο ετσι θα προκληθει αισθηση και ισως γινει κατι στο γαμ#### ελληνικο ποδοσφαιρο
(δεν ειμαι υπερ αυτης της κινησης αλλα σιγουρα ειναι η μονη που ΙΣΩΣ μπορει να ταρακουνησει)

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #2993 on: February 28, 2009, 11:26:15 »
Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Δεν φτάνει να μας παίζουν 50-50 άν τους άλλους τους παίζουν 80-20.

Πώς μπορούμε να επιβάλλουμε να παίζουν και τους άλλους 50-50;

baron

• Guest
« Reply #2994 on: February 28, 2009, 11:30:51 »
Και αυτό ακριβώς θα κάνουν sany. Ακόμα γελάνε ειρωνικά στην χαβούζα και δεν μας περνούν σοβαρά. Αν μιλήσεις με βάζελους θα δεις ότι το έχουν δεδομένο ότι θα βγούν 2η. Όταν πάρουν χαμπάρι ότι χάνουν το τρένο θα βγούν τα μεγάλα μαχαιρια.

Και στα προηγούμενα: Είναι συμπαθητικό να βλέπεις η καλύτερα να διαβάζεις την εκτίμηση πολλών οπαδών μας για το πρόσωπο του santos. Ότι παίχτες δεν θα ερχόταν και κάτι τέτοια. Αυτό φυσικά μας λέει ένα και μοναδικό: Ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι μεγάλα ονόματα και είμαστε τυχεροί που παίζουν στον ΠΑΟΚ.

εγώ λοιπόν τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα.

οι ποδοσφαιριστές μας είναι καλοί για μια θεσούλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο santos είναι καλός για μια μικρομεσαία ομάδα ενός από τα χειρότερα και πιο βρώμικα πρωταθλήματα της ευρώπης, και οι αξια τους είναι αυτή που ισα - ισα μπορούμε να πληρώσουμε εφέτος,

Αυτά που γράφω δεν είναι μηδενιστικά για αυτό που επιτεύχτηκε εφέτος. Απλώς μετατοπίζω την επιτυχία από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές εκεί που πραγματικά πρέπει: ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. Έβαλε το χέρι στην τσέπη και θα συνέχιση να το κάνει και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Όσο για το γιατί ασχολούμαι... σε μαλακίες δεν απαντώ.

dimos8enis

• Guest
« Reply #2995 on: February 28, 2009, 11:56:31 »
κατ'αρχην δεν ειναι τυχαιο που οι βαζελοι στο μεταξυ μας παιχνιδι σκιστηκαν να φωναζουν το γνωστο συνθημα τους για εμας πολυ περισσοτερο απο συνθηματα για τη δικη τους ομαδα.τοτε φανηκε το ποσο μικρυνανε οι βαζελοι... ασχολουνταν με μας και οχι με τη δικη τους ομαδα (κατι μου θυμιζει αυτο...βλ.βορεια!)
δευτερον, επειδη μενω αθηνα, μιλαω συνεχως με βαζελους γαυρους κτλ και ειλικρινα δεν πιστευουν καν οτι ο Ζαγορ κανει σωστη δουλεια, πιστευουν οτι ειναι ενα λαμογιο οπως ο κοντος της κουλας που θα φαει και θα φυγει!!! ειλικρινα κανεις δεν πιστευει οτι γινεται σωστη δουλεια!!!
κι ομως. θελετε δε θελετε αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ δεν γινεται σε καμμια αλλη ελληνικη ομαδα, πλεον απο θεμα οργανωσης του ποδοσφαιρικου τμηματος, και περισσοτερο απο του χρονου με το νεο προπονητικο κεντρο, θα συγκρινομαστε με ομαδες ευρωπαϊκου βεληνεκους.
@baron: οι παικτες μας ΔΕΝ ειναι απλα για μια καλη θεσουλα στο πρωταθλημα. η βασικη μας ενδεκαδα ειναι συγκρισιμη και σε αρκετους τομεις καλυτερη απο τους λοιπους αντιπαλους. ειλικρινα το πιστευω αυτο. αυτοι δε σημαινει οτι εχουμε υπερομαδα.προς θεου.οσο για τον προπονητη, πιστευω οτι υπολειπεται δυο ή τριών άλλων προπονητών του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, αυτή τη στιγμή και για τη δουλειά που τον θέλουμε είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε, από πολλές οπτικές γωνίες.

makptol

• Guest
« Reply #2996 on: February 28, 2009, 12:02:21 »
για σενα baron ποιος ειναι καλος προπονητης για μια μεγαλη ομαδα οπως ειναι ο ΠΑΟΚ ?
με ολο το πακετο που προσφερει ο σαντος εκτος των προπονητικων γνωσεων δηλαδη γνωριμιες καλο ονομα στο εξωτερικο ωστε καποιοι παικτες να ερχονται ευκολοτερα........?
θεωρεις ας πουμε τον βαλβερδε η τεν κατε καλλιτερους προπονητες απο τον σαντος ? γιατι σε μεγαλες ομαδες δουλευουν και οχι σε μΙκρομεσαιες
.......α διαβασε και τις δηλωσεις κατσουρανη για σαντος.....
Ο ΛΑΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ......ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΕΖΥΡΤΖΗ
ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ......ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ .......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ .....ειμαστε πολυ πολυ τυχεροι σε αυτο.....μονοι μας δεν θα καταφερναμε τιποτα δυστυχως
.......θα σκοτωνομασταν μεταξυ μας γιατι κακα τα ψεματα υπαρχει μεγαλη καχυποψια μεταξυ των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δικαιολογημενη βεβαια .....

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #2997 on: February 28, 2009, 12:05:32 »
Αδελφέ baron. Αφού πρώτα μηδένισες την (όποια) προσφορά του προπονητή, επανέρχεσαι για να μηδενίσεις και την (όποια) αξία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, παρ' όλο που γράφεις ότι όσα αναφέρεις δεν είναι μηδενιστικά.

Αφού, λοιπόν, κατά την άποψή σου ο ΛΑΟΣ μας είναι αυτός που πρέπει να καρπωθεί την επιτυχία αφού σύμφωνα με τα γραφόμενά σου " αυτός είναι ο μαναδικός λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε", μηδενίζεις ΚΑΙ την προσφορά της διοίκησης.

Άρα στον Π.Α.Ο.Κ. αρκεί να έχει κοντά 20.000 εισητήρια διαρκείας κάθε χρόνο, να γεμίζει απλώς την Τούμπα και όλα τα άλλα είναι απλά και μπορούν να επιτευχθούν χωρίς αξιόλογη διοίκηση (άρα κακώς κατηγορούμε το γούμενο), με προπονητή για μικρομεσσαίες ομάδες (φέρτε πίσω τους απίθανους των τελευταίων χρόνων) και ποδοσφαιριστές που "είναι καλοί για μια θεσούλα στο ελληνικό πρωτάθλημα" (μην αναφέρω παραδείγματα γιατί το πόστ θα γίνει ιδιαίτερα μεγάλο).

Με λίγα λόγια θέλω να καταλήξω στο ότι ο λαός, όσο μεγάλος κι αν είναι, δεν αρκεί για να έχεις επιτυχίες. Χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα, που φέτος ευτυχώς υπάρχουν. Ευτυχέστερο δεν είναι ότι αναμένεται η ύπαρξη αυτών των δεδομένων που θα οδηγήσουν στην επιτυχία, όχι μόνο να συνεχίσουν αν υπάρχουν, αλλά να αυξάνονται και να οργανώνονται ορθότερα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

makptol

• Guest
« Reply #2998 on: February 28, 2009, 12:05:43 »
οσο για τα γελακια των γαυροβαζελων ας τους να γελανε ειναι καλο αυτο γιατι οταν ΕΡΘΕΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ......

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #2999 on: February 28, 2009, 14:48:47 »
Εμένα προσωπικά πάντως το κάνω ομάδα που θα την σταματάνε μόνο με τα κοράκια δεν με χαλάει ιδιαίτερα. Εξάλλου ο ΠΑΟΚ τους περισσότερους οπαδούς δεν τους έκανε από τους τίτλους που πήρε αλλά από αυτούς που δεν πήρε (γιατί δεν τον άφησαν).

Τώρα ίσως να μην έχουμε τον καλύτερο προπονητή ή το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα αλλά ΣΊΓΟΥΡΑ έχουμε την καλύτερη διοίκηση και τον καλύτερο ΛΑΟ και όλα οδηγούν στην δημιουργία ενός ΠΑΟΚ που θα τον τρέμουν όλοι, όποιος κι αν είναι ο προπονητής και οι παίκτες.