Author Topic: Fernando Santos  (Read 192334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #2960 on: February 24, 2009, 18:43:00 »
εγω την ειδα την συνεντευξη στην τηλ και μπορω να πω πως καλυψε απολυτα,σωστος στα πιο πολλα και προπαντως την χρονικη στιγη που τα ειπε.
τωρα πρεπει να δουμε πως θα επηρεάσουν τους παικτες και αυτα που τους λεει στην προπονηση.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2961 on: February 24, 2009, 18:58:52 »
To Ýâáëá êáé óôá íÝá áëëÜ åðåéäÞ îÝñù üôé åêåß äåí êõôôÜí ïé ðåñéóóüôåñïé.....ôï âÜæù ê åäþ....

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artID=19766&catid=90

Âáóßëçò ÓáìðñÜêïò
Ôï «öáéíüìåíï ÓÜíôïò» óôï project ÐÁÏÊ

Ç üøç ôïí áäéêåß. Äßíåé ôçí åíôýðùóç åíüò ôñåëïý åðéóôÞìïíá ôïõ ðïäïóöáßñïõ, ðïõ äåí íïéÜæåôáé êáèüëïõ ãéá ôï «öáßíåóèáé» êáé åßíáé áöïóéùìÝíïò óôçí åðéóôÞìç ôïõ. Äåí åßíáé üìùò Ýôóé. Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò Ý÷åé áöéåñþóåé Ýíá ìåãÜëï ìÝñïò ôçò æùÞò ôïõ óôï ðïäüóöáéñï. Ïé áíçóõ÷ßåò ôïõ ãéá ôç æùÞ üìùò äåí ðåñéïñßæïíôáé óôéò Üóðñåò ãñáììÝò ôïõ ÷ëïïôÜðçôá.

Ôá DVD ðïõ ðáñáêïëïõèåß äåí åßíáé ãåìÜôá ìüíï áðü ðïäïóöáéñéêÝò áíáìåôñÞóåéò. Ôï áíôéêåßìåíï ðïõ ðñáãìáôåýïíôáé ôá âéâëßá ðïõ äéáâÜæåé äåí åßíáé ìüíï ôï ðïäüóöáéñï. Ç ãíþóç ôïõ äåí ðåñéïñßæåôáé óôçí ìðÜëá. Ï÷é ìüíï åðåéäÞ åß÷å áñ÷ßóåé áðü ðéôóéñéêÜò íá êÜíåé äïõëßôóá ìå ôï êåöÜëé ôïõ, áðü ôïí êáéñü ðïõ öïéôïýóå óôï Éíóôéôïýôï ÅíÝñãåéáò ôçò Ëéóóáâþíáò ãéá íá ðÜñåé ôï ðôõ÷ßï ôïõ ôå÷íéêïý ìç÷áíéêïý óôïí çëåêôñéóìü êáé ôéò ôçëåðéêïéíùíßåò, áëëÜ åðåéäÞ ôï ìõáëü ôïõ äÝ÷ôçêå åñåèßóìáôá áðü ôçí êïéíùíéêÞ æùÞ óôçí Ðïñôïãáëßá êáé ôç èñçóêåßá.

Óôá 55 ôïõ, ï ÖåñíÜíôï ÌáíïõÝë ÖåñíÜíôåò íôá Êüóôá ÓÜíôïò æåé ìå ôçí áßóèçóç üôé Ý÷åé ÷Üóåé ðïëëÜ åðåéóüäéá áð’ ôç æùÞ ôïõ ëüãù ôçò áöïóßùóÞò ôïõ óôï ðïäüóöáéñï. Ãé’ áõôü êáé ùñéìÜæåé óôï ìõáëü ôïõ ç éäÝá íá áöÞóåé óôçí Üêñç ôçí ðñïðïíçôéêÞ. Ãé’ áõôüí áêñéâþò ôïí ëüãï âñßóêåôáé óôçí êáëýôåñç öÜóç ôçò ðñïðïíçôéêÞò ôïõ êáñéÝñáò. Äåí ëïãáñéÜæåé ðëÝïí êáèüëïõ ôï «ðïëéôéêü êüóôïò». Êáé åðåéäÞ ðáñáìÝíåé åñùôåõìÝíïò ìå ôï «project ÐÁÏÊ», ï ÄéêÝöáëïò ðñÝðåé íá êÜíåé ôá ðÜíôá ãéá íá åêìåôáëëåõôåß ôïí ðñïðïíçôÞ ôïõ.

Ï Óôáýñïò Êüëêáò óçìåßùíå ÷èåò óå ìéá ðïëý åíäéáöÝñïõóá áíÜëõóç üôé ï ÐïñôïãÜëïò äßíåé áõôÞí ôçí åðï÷Þ óôïí ÐÁÏÊ êÜôé ðéï âáèý áðü áõôü ðïõ óõíÞèùò ðñïóöÝñåé óå ìéá ïìÜäá ï ðñïðïíçôÞò ôçò. ÂïçèÜ ôïí ÐÁÏÊ íá áëëÜîåé íïïôñïðßá, íá îáíáìåãáëþóåé êáé íá îáíáóçêþóåé ôï âëÝììá ôïõ ãéá íá áãíáíôÝøåé êáé íá êïéôÜîåé ðéï ðÝñá áðü ôá óôåíÜ üñéá ôçò Èåóóáëïíßêçò êáé ôçò âüñåéáò ÅëëÜäáò. Áõôü ôï momentum ôïõ ÓÜíôïò ï ÐÁÏÊ Ý÷åé óõìöÝñïí íá ôï åêìåôáëëåõôåß. Ç åõêáéñßá ôçò óõíåýñåóçò ôïõ ÐïñôïãÜëïõ ìå ôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç êáé ôïí ÆÞóç Âñýæá åßíáé éêáíÞ íá áëëÜîåé ôç ìïßñá ôïõ êëáìð.

Ï ÓÜíôïò ðÞãå óôïí ÐÁÏÊ ìå ôç óõíåßäçóç üôé ðñÝðåé íá áðïöýãåé ôá ëÜèç ôïõ åëëçíéêïý ðáñåëèüíôïò ôïõ. Áðåõèýíèçêå åîáñ÷Þò ìå áðüëõôç åéëéêñßíåéá óôç ìÜæá ôùí ÐÁÏÊôóÞäùí. Êáé óõíå÷ßæåé íá ôï êÜíåé ìïëïíüôé ãíùñßæåé üôé áõôüò åßíáé ï äýóêïëïò äñüìïò êáé üôé äåí èá ãßíåé äçìïöéëÞò êáé ðïëý áãáðçôüò óôïõò ðïëëïýò. Åíéùóå üôé áõôü Þôáí ôï óõìöÝñïí ôïõ ÐÁÏÊ, ôï ïðïßï ôáõôßæåé ìå ôï äéêü ôïõ óõìöÝñïí. Êáé ÷Üñç óå áõôÞí ôçí ðñïóðÜèåéá, ðïõ ìå óõíÝðåéá êáôáâÜëëåé óôç äéÜñêåéá áõôþí ôùí ðåñßðïõ 17 ìçíþí, Ý÷åé êáôáöÝñåé íá áíïßîåé ëßãï ôï êåöÜëé ìéáò ìåñßäáò ôçò êïéíùíßáò ôïõ ÐÁÏÊ. Ï ÆáãïñÜêçò äåí ôïí áðïèÜññõíå ðïôÝ. Êé áò åß÷å êüóôïò áõôÞ ç åðéëïãÞ. Áêüìç êáé óôéò äýóêïëåò óôéãìÝò ôçò ðåñáóìÝíçò Üíïéîçò üìùò åðáíáëÜìâáíå, óôéò óõæçôÞóåéò ìå ôïí åáõôü ôïõ, ôçí ðåðïßèçóç üôé ôï óõìöÝñïí ôïõ ÐÁÏÊ ðñüóôáæå íá õðïóôçñßîåé ôïí ðñïðïíçôÞ ðïõ åêåßíïò ãíþñéóå ùò åðéóôÞìïíá ôïõ ðïäïóöáßñïõ.

Ìåñéêïß ìÞíåò æùÞò óôç Èåóóáëïíßêç Þôáí áñêåôïß ãéá íá «ðéÜóåé» ï ÐïñôïãÜëïò Ýíá áðü ôá ìåãáëýôåñá ðñïâëÞìáôá ôïõ ÐÁÏÊ, áõôü ôçò íïïôñïðßáò. Å÷ïíôáò óôï ðåôóß ôïõ ôï «Ðüñôï – Ëéóóáâþíá» åýêïëá êáôáíüçóå ôï «Èåóóáëïíßêç – ÁèÞíá». Êáé Üñ÷éóå íá ðïëåìÜ ãéá íá äåßîåé óôçí êïéíùíßá ôïõ ÐÁÏÊ üôé áõôÞ èá ‘ðñåðå ðñþôá íá íïéáóôåß ãéá ôçí ðñüïäï ôïõ êëáìð êáé íá ðñïóðáèåß äß÷ùò ôçí áðïãïÞôåõóç ôçò óêÝøçò ãéá ôï «êáôåóôçìÝíï ôçò ÁèÞíáò». Ãéá êáëÞ ôïõ ôý÷ç, ï ÓÜíôïò Ý÷åé äßðëá ôïõ ôïí ÆáãïñÜêç, ï ïðïßïò åðéìÝíåé íá æçôÜåé áðü üëïõò üóïé âñßóêïíôáé ãýñù ôïõ íá ðÜøïõí íá íïéÜæïíôáé ãéá ôï áí åßíáé Þ ü÷é ï ÐÁÏÊ áöåíôéêü óôç Èåóóáëïíßêç êáé íá áöïóéùèïýí óôçí ðñïóðÜèåéá íá êÜíïõí ôïí ÐÁÏÊ áöåíôéêü óôçí ÅëëÜäá.

ÅããõÞóåéò óôï ðïäüóöáéñï äåí äßíïíôáé. Êáé åðåéäÞ äåí åßíáé âÝâáéï üôé ï ÐÁÏÊ èá ðñïëÜâåé íá êÜíåé ìå ôïí ÓÜíôïò üóá âÞìáôá ðñÝðåé ãéá ôçí áëëáãÞ ôçò íïïôñïðßáò ôïõ, ðñïôïý Ýñèïõí áñíçôéêÜ áãùíéóôéêÜ áðïôåëÝóìáôá, ïõäåßò ìðïñåß íá ðñïâëÝøåé üôé ç êïéíùíßá ôïõ ÐÁÏÊ èá áíôÝîåé ôïí ÓÜíôïò Þ üôé ï ÐïñôïãÜëïò èá áíôÝîåé ôç ìïõñìïýñá ôçò Èåóóáëïíßêçò áí ç êáôÜëçîç ôçò öåôéíÞò ðñïóðÜèåéáò äåí åßíáé üóï ïíåéñåìÝíï Þôáí ôï «ìÝ÷ñé åäþ». Ãé’ áõôü êáé ôïýôç ç ðåñßïäïò, ç åýêïëç, åßíáé éäáíéêÞ ãéá íá óõëëïãéóôåß ï ÆáãïñÜêçò êáé íá åôïéìÜóåé ôï ðëÜíï ôçò äéêÞò ôïõ áíôßäñáóçò óôçí ðåñßðôùóç ðïõ ôï öéíÜëå äåí åßíáé åìðïñéêü. Äéüôé ç äéêÞ ôïõ óõìðåñéöïñÜ åßíáé ðïõ èá êñßíåé ôï ìÝëëïí ôïõ ÐÁÏÊ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2962 on: February 24, 2009, 21:22:22 »
Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Άντε ρε σαμπράκο ασχολήσου με το χανούμι και άσε μας στη τρέλα μας. Ποιος σου είπε ρε βλάχο ότι του κάηκαν τ' αρχίδια του ΠΑΟΚτσή για να είναι "αφεντικό της πόλης". Πότε έγιεν αυτό και δεν το καταλάβαμε;
Που να καταλάβεις ρε παλικάρι κι εσύ και όλοι οι μυστήριοι εκεί κάτω, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ, τη νοοτροπία αυτού του λαού! Το λέω για τον προπονητή γιατί ο ίδιος είπε πως ζούμε για να κερδίζουμε τα ντέρμπι... Κούνια που τον κούναγε.

Άντε να πούμε γιατί έχω σιχαθεί αυτά τα μαθήματα νοοτροπίας από δημοσιοβλάχους που δεν έχουν μυρωδιά από ΠΑΟΚ, όπως κανένας χαμουτζής δημοσιοβλάχος, παρά μόνο πιπιλάνε τα κλισέ τους, που είμαστε όλοι εμείς οι καθυστερημένοι, οι ιθαγενείς που δεν έχουν ζήσει πρωταθλητισμό και ήρθε ο Σάντος να μας μάθει πως τον κάνουμε. Άντε ξεκολάτε να πούμε με τις παπαριές.

Όταν εγώ έζησα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, ο Σάντος μάθαινε την αλφαβήτα στην προπονητική και η μόνη κούπα που είχε σηκώσει ήταν του καφέ. Και ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταθλητής 20 χρόνια πριν τον πρωτοδώ και γαμούσε κι έδερνε παντού και τον σταματούσαν μόνο κοράκια. ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Και θα μας πουλήσετε τρέλα λες και μιλάτε σε σκουλήκια.

Αμάν πια με τα μαθήματα πρωταθλητισμού από άσχετους και αμάν πια και με τους λιβανιστές του προπονητή μας γιατί έχω βαρεθεί, κάθε βδομάδα και ένα μάθημα προς τους βλάχους εκεί πάνω, να κάνουν τουμπεκί στον δάσκαλο, που κατέχει το μεγάλο μυστικό που εμείς δεν γνωρίσαμε.  Άντε γαμώ το φελέκι μου μας έχετε πρήξει τ' αρχίδια.

Αν ο Σάντος έχει αρχίδια να κάνει τον ΠΑΟΚ έτσι όπως λέει. Αν αποτύχει δεν θα φταίει καμιά μουρμούρα και καμιά ανυπομονησία. Θα φταίει αυτός. Γιατί όλο εκεί το τριγυρνάνε οι λιβανιστές.

Ο Σάντος δουλεύει σε άριστες συνθήκες, του παρέχονται τα πάντα και το κυριότερο δεν κινδυνεύει σε καμιά περίπτωση να χάσει τη δουλειά του ή αν τον φάνε οι παίχτες του. Μη το γυρνάμε στο λαό και σε όποια ελάχιστη γκρίνια. Εδώ έκανε μια χρονιά έκτρωμα και σε δυο ματς την άκουσε. Τέλος με το λαό. Διακιολογίες τέλος.

Μέχρι στιγμής ο Σάντος τα πάει περίφημα και μακάρι να τα πάει ακόμη καλύτερα, αλλά κανείς δεν πρέπει να καταπίνει αυτές τις πίπες για νοοτροπίες λαού. Είναι πισινές. Τέλος κι όποιος κατάλαβε.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2963 on: February 24, 2009, 21:38:00 »
επιτελους λιγη ενταση ρε γαμωτο!!!  ;D

αυτος ο σατανας ο παπριτσα που χαθηκε? ΠΑΟΚ ειμαστε ρε  O0

makptol

• Guest
« Reply #2964 on: February 24, 2009, 21:47:02 »
PAOKCURE τι εγινε ?  ??? ???
ρε εδω αρχισαν παλι να μιλανε για τα χρεη σε στιγμες που παει πολυ καλα η ομαδα
και οτι δεν θα παιξουμε play of και αλλες πιπες και εμεις ασχολουμαστε για τον σαντος και τι ειπε ο ενας και ο αλλος ....εγω βλεπω προσπαθεια να δημιουργηθουν
προβληματα σε αυτην την ομαδα απο εξωγενεις παραγοντες που δεν βλεπουν με καλο ματι τον δυνατο ΠΑΟΚ αρχισαν να φοβουνται......

giannis80

• Guest
« Reply #2965 on: February 25, 2009, 00:15:49 »
Μας έχουν πρήξει με την νοοτροπία και την νοοτροπία,για αφεντικά θεσσαλονίκης και παπαριές.Εντωμεταξύ, αν υποθέσουμε οτι έχουμε στόχο το ''αφεντικό της πόλης'', που δεν συμβαίνει αλλά λέμε αν, μας την λένε. Απαντάμε εμείς οτι στόχο έχουμε τον γαύρο και την πρωτιά,πάλι μας την λένε.Κάτω την μπάλα και ιστορίες.Ρε,άντε γαμηθείτε να πούμε.Κωλόβλαχοι.Υπήρχε περίοδος που ήταν προπονητής ο Άγγελος και τον είχαν ξεσκίσει.Βγαίνει ο Άγγελος μια μέρα και λέει θα πάρει την ομάδα και θα την πάει στα Γαυγάμηλα, στα Δαρδανέλια και που αλλού δεν ξέρω,για να απομακρυνθεί από την νοοτροπία της πόλης.Τσουπ,την άλλη μέρα αυτοί που τον ξεσκίζανε ''μπράβο άγγελε,να και ένας άνθρωπος να τους βάλει τους ιθαγενείς στον σωστό δρόμο και άλλα τέτοια''. Και για να το τελειώνουμε,θα πω προσωπικά την γνώμη μου για νοοτροπία που έχω.Προτιμώ να χάσω 0-4 από το σκουλήκι και το γαύρο και στο τέλος να είμαι πρωταθλητής από το να τους κερδίσω και να βγω απλά ουέφα.Τέλος,αυτό ισχύει για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους.Ας το συνειδητοποιήσουν αυτό οι βλάχοι, ο Σάντος και όλοι και θα μαστε μια χαρά.

chiltsid

• Guest
« Reply #2966 on: February 25, 2009, 02:53:46 »
Το λέω για τον προπονητή γιατί ο ίδιος είπε πως ζούμε για να κερδίζουμε τα ντέρμπι... Κούνια που τον κούναγε.

εγω αλλα ειδα να γινονται εδω μεσα και φανταζομαι πολυ χειροτερα στα ραδια,μετα απο τα ντερμπι.
αρα καποιο δικιο εχει,δυστυχως!!!

δεν αναφερομαι σε σενα αλλα γενικα,μην το παρεις προσωπικα.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2967 on: February 25, 2009, 09:55:32 »
0-4? 0-10 ας χάσω και από τη γρηά αν είναι να πάρω πρωτάθλημα, giannis80 τα είπες όλα...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2968 on: February 25, 2009, 10:23:49 »
οσον αφορα τη νοοτροπια και το οτι προτιμαμε να κερδιζουμε τα ντερμπι, αποδειξη 35.000 κοσμος με γκει γυρω στις 20.000 με αλλους αντιπαλους σε πολυ σημαντικα παιχνιδια
οσον αφορα τη νοοτροπια και το αφεντικο της πολης, αποδειξη σελιδες του φορουμ για το ρουλη και σελιδες του φορουμ για το γκει. ναι ξερω ο ρουλης εχει πλακα, ασχολουμαστε για καζουρα κλπ...κ γκει ομως προκειται για τραγελαφικη περιπτωση αλλα ασχολουμαστε λιγοτερο...δυστυχως με το ρουλη συνυπαρχουμε στην ιδια πολη.....
ισως ο σαμπρακος απλα να πρεπε να μιλησει για 'επαναφορα της νοοτροπιας νικητη' γιατι καποτε ο ΠΑΟΚ σιγουρα την ειχε.
οσο σιγουρα την ειχε αλλο τοσο σιγουρα την εχασε. το μονο που εμεινε τα μαυρα πρηγουμενα χρονια ειναι οι υψηλες απαιτησεις του λαου, στο γενικο κ αοριστο, αυτο μας κρατησε ζωντανους. η νοοτροπια που χρειαζεται για να φθασουμε κ παλι στη κορυφη δεν υπηρχε πια και τωρα ξαναχτιζεται, απο ζαγορ σαντος κ βρυζα στην ομαδα και απο την ομαδα σε μας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2969 on: February 25, 2009, 11:26:02 »
Το λέω για τον προπονητή γιατί ο ίδιος είπε πως ζούμε για να κερδίζουμε τα ντέρμπι... Κούνια που τον κούναγε.

εγω αλλα ειδα να γινονται εδω μεσα και φανταζομαι πολυ χειροτερα στα ραδια,μετα απο τα ντερμπι.
αρα καποιο δικιο εχει,δυστυχως!!!

δεν αναφερομαι σε σενα αλλα γενικα,μην το παρεις προσωπικα.

+1
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
« Reply #2970 on: February 25, 2009, 11:29:43 »
δυστυχως ζουσαμε για τα ντερμπυ και ειδικα με γαυρο αυτο γινοτανε πολλα πολλα χρονια........

apostolos

• Guest
« Reply #2971 on: February 25, 2009, 12:45:27 »
Και μόνο που εξαιτίας αυτού του προπονητή και των δηλώσεων ή πράξων του μπαίνουμε σε συζητήσεις περί νοοτροπίας, ψυχισμού, πνεύματος νικητή κλπ κλπ, εγώ του δίνω ένα τεράστιο ρισπέκτ. Από εκεί και πέρα του δεύτερο τεράστιο ρισπεκτ το παίρνει από εμένα που μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για τον υπέροχο κόσμο και τον φανταστικό κόσμο και τον ανατριχιαστικό κόσμο. Αυτά ας τα κάνουν άλλοι. Ο Φερνάντο ποτέ.

baron

• Guest
« Reply #2972 on: February 25, 2009, 12:57:43 »
Μας έχουν πρήξει με την νοοτροπία και την νοοτροπία,για αφεντικά θεσσαλονίκης και παπαριές.Εντωμεταξύ, αν υποθέσουμε οτι έχουμε στόχο το ''αφεντικό της πόλης'', που δεν συμβαίνει αλλά λέμε αν, μας την λένε. Απαντάμε εμείς οτι στόχο έχουμε τον γαύρο και την πρωτιά,πάλι μας την λένε.Κάτω την μπάλα και ιστορίες.Ρε,άντε γαμηθείτε να πούμε.Κωλόβλαχοι.Υπήρχε περίοδος που ήταν προπονητής ο Άγγελος και τον είχαν ξεσκίσει.Βγαίνει ο Άγγελος μια μέρα και λέει θα πάρει την ομάδα και θα την πάει στα Γαυγάμηλα, στα Δαρδανέλια και που αλλού δεν ξέρω,για να απομακρυνθεί από την νοοτροπία της πόλης.Τσουπ,την άλλη μέρα αυτοί που τον ξεσκίζανε ''μπράβο άγγελε,να και ένας άνθρωπος να τους βάλει τους ιθαγενείς στον σωστό δρόμο και άλλα τέτοια''. Και για να το τελειώνουμε,θα πω προσωπικά την γνώμη μου για νοοτροπία που έχω.Προτιμώ να χάσω 0-4 από το σκουλήκι και το γαύρο και στο τέλος να είμαι πρωταθλητής από το να τους κερδίσω και να βγω απλά ουέφα.Τέλος,αυτό ισχύει για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους.Ας το συνειδητοποιήσουν αυτό οι βλάχοι, ο Σάντος και όλοι και θα μαστε μια χαρά.

Δε μας λες σε πιο πρωτάθλημα θα χάσης όλα τα derby και θα πάρης πρωτάθλημα?
Να στο πω αλλιώς:

Πρωτάθλημα να μην πάρω ποτε αρκεί να τρομοκρατώ τον γαύρο. Να ακούν τούμπα και να χέζονται και όχι να έρχονται για περίπατο.

Και ακόμα χειρότερα: Πιστεύεις σε πρωτάθλημα στην ελλάδα με τις συνθήκες αυτές?
Πιο πιθανό δεν είναι να πάρουμε CL του χρόνου?

Αυτό θέλω εγώ: Να γαμώ τον γαύρο, να πάρω CL και το μβουρδελοπρωταθλημα του κώλου το χαρίζω

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2973 on: February 25, 2009, 13:14:45 »
baron èá äéáöùíçóù. äåí îåñù óå ðéï ðñùôáèëçìá èá ÷áóåéò ïëá ôá derby êáé èá ðáñåéò ðñùôáèëçìá áëëá ìå áöïñìç áõôï ðïõ åéðåò èõìçèçêá ìéá ÷ñïíéá ôï ÷áíïõìé ìå íéêïëáúäç åé÷å ðáñåé ïëá ôá derby ìåóá-åîù êáé óôï ôåëïò ðçñå êáé ô'@@ ôïõ óå ëáäïêïëëá. ôé åãéíå ìçðùò áðåêôçóå êõñïò?

ìáò ëåéðïõí ôéôëïé, êáêá ôá øåììáôá. ôïí ãáõñï ìéá ÷áñá ôïí ôñïìïêñáôïõóáìå êáé êáíáíå ìéá êáôáäñïìéêç ìå ðáðáðåôñïõ êáé ìåéíáìå ìå ôçí ôñïìïêñáôéá. ïóï ãéá ôï ðñùôáèëçìá óôçí Åëëáäá ìå ôéò õðáñ÷ïõóåò óõíèçêåò ðñáãìáôéêá äåí îåñù...ðáñáèåôù ôï åîçò áðï ôç óõíåíôåõîç ôïõ Óáíôïò ðïõ áí ìç ôé áëëï ìå êáíåé íá áéóéïäïîù (äåí ëåù åëðéæù ãéáôé áõôï ðéóôåõù åéíáé áõôïíïçôï):
"Ãé’ áõôÞ ôçí ïìÜäá ðïõ Ý÷ïõìå ôþñá åßìáóôå óôï åðôÜ ìå ïêôþ. Ãéá ôçí ïìÜäá ðïõ èÝëïõìå íá öôéÜîïõìå þóôå íá äéåêäéêåß ôßôëïõò åßìáóôå êïíôÜ óôï Ýîé. Ðéóôåýù üôé ôïõ ÷ñüíïõ èá åßìáóôå óôï ïêôþ."

makptol

• Guest
« Reply #2974 on: February 25, 2009, 13:19:06 »
"Πρωτάθλημα να μην πάρω ποτε αρκεί να τρομοκρατώ τον γαύρο. Να ακούν τούμπα και να χέζονται και όχι να έρχονται για περίπατο."
μεγαλο λαθος baron πολυ μεγαλο..........ειναι μιζερια βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος......

δυστυχως αυτη η νοοτροπια που ειχα και εγω μας εφτασε να εχουμε 3.000 κοσμο στα "μικρα" ματς και με γαβρο να το γεμιζουμε και να φυτοζωουμε
χρονια.....ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Η ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ
...........τι να το κανω ρε φιλε να τρομοκρατω τον γαβρο ε και τι εγινε ? τι εγινε εγω γουσταρω να βγαινω ευρωπη που με ελλειψε και να δει η ευρωπη τον λαο του
ΠΑΟΚ και οχι να με βλεπει μονο ο τσουκαλας ..........να τον χεσω τον τσουκαλα δεν με νοιαζει ο τσουκαλας τι θα πει για 2 ματς που θα παιξουμε πρεπει
ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΑΤΕ......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2975 on: February 25, 2009, 13:21:58 »
Μεγαλη τιμη να σε βριζει ο γυφτος που σκουπιζε παρκε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2976 on: February 25, 2009, 13:59:43 »
Το έγραψα σε προηγούμενο post θα το ξαναγραψω και τώρα λίγο πιο αναλυτικά. Στην Αθήνα δούλεψα στην Ιντρακομ και στον ΟΤΕ για 9 χρόνια, στην Αγγλία για 2 και τα τελευταία τρία χρόνια στην Θεσσαλονικη. Δεν ειμαστε λιγοτερο εργατικοί απο τους Εγγλέζους (ειδικά οι παλιοτερες γενιες) αλλα σιγουρα δεν πιστευουμε στην μεθοδο, στην δουλειά χωρις ξερολισμό, στην μεγαλυτερη γνωση και εμπειρία του άλλου, και στην ομαδική δουλειά κάτω από έναν που αποδεχομαστε σαν καλυτερο μας. Ένα από τα πολλά μας προβλήματα σαν λαος είναι κοινώς, οτι δεν αθροίζουμε τις προσπαθειες μας προς ωφελος του κοινού καλου αλλά  οτι δουλευουμε-μιλαμε-πληρωνουμε σε πολλες και αντικρουόμενες κατευθυνσεις.Αποτέλεσμα το αθροισμα των προσπαθειών μας να ειναι μικρότερο από αυτό που θα μπορουσε να ειναι αν σπρωχναμε ολοι προς την ιδια κατευθυνση. Τα αποτέλεσματα μιας μεθοδικής εργασιας για να φανουν  θελουν χρόνο ειτε το θελουμε ειτε οχι. Αν λοιπον ειμαστε πεποισμενοι οτι αυτοι οι ανθρωποι δουλευουν με μεθοδο τοτε το μονο που εχουμε να κανουμε σαν λαος, σαν ξεχωριστος λαος του ΠΑΟΚ ειναι να πιστεψουμε σε αυτην. Να πιστεψουμε σε αντιθεση με το αρπακολατζιδικο του κοινου ελληναρα στην συνεχη, μεθοδική και απαιτητική δουλεια.Αν πιστεψουμε τα αποτελεσματα να ειστε σιγουροι οτι θα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για τους πολλους αλλα προφανη και πιστευτα για μας. Γιατι σε αυτο θα διαφοροποιουμαστε απο τους άλλους. Εμεις θα δειξουμε οτι για την επιτυχια δεν υπαρχουν μαγια και καταρες. Υπαρχει προγραμμα, μεθοδος, ομόνοια και κοινή προσπαθεια σε μια κατευθυνση.Στην κατευθυνση του μονιμου πρωταθλητισμού και της συνεχους Ευρωπαικής παρουσίας και πορειας του ΠΑΟΚ. Τα άλλα τα μιζερα, διαιτησιες, τυχη, καιρος, ακομα και δυσεκατομμυρια ας τα αφησουμε για τους αλλους. Εχουν μπολικα από ολα και το μονο που καταφέρνουν ειναι να ανακατευουν και να ανακατεύονται στα σκατα του ελληνικου ποδοσφαίρου. Εμεις ΟΧΙ, εμεις πρεπει να πιστευουμε παντα οτι ολοι μαζι παικτες προπονητης διοικηση κοσμος του ΠΑΟΚ ειμαστε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ που παλευουμε ολοι μαζι σε μια κατευθυνση με μεθοδο, δουλεια, ομονοια και αποφασιστικότητα. Έχω την εντύπωση οτι αυτά πάνω κάτω διδάσκει ο Ντον Φερναντο και συμφωνώ απολύτως μαζί του. 
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2977 on: February 25, 2009, 21:42:49 »
Ένα μόνο να συμπληρώσω για να γίνω κατανοητός. Σε καμιά περίπτωση όταν μιλάω για λαό του ΠΑΟΚ δεν αναφέρομαι σε φυτά-ακροατές ραδιοφωνικών εκπομπών.
Αυτοί μπορεί να έχουν όποια νοοτροπία θέλουν.

Δεύτερο και κλείνω. Δεν έχω καμία σοβαρή απαίτηση να με καταλάβουν ξένοι και άσχετοι με τον ΠΑΟΚ δημοσιοβλάχοι. Ο ΠΑΟΚτσής είναι τόσο διαφορετικός και το ξέρουμε όλοι. Αλλά να μου κάνουν μαθήματα νοοτροπίας άσχετοι βλάκες δεν το καταπίνω με τίποτα.

Και όπως λέει κι ο giannis80 αν προσέξετε τελευταία έχουμε συνεχώς υποδείξεις από τους κενούς εγκεφάλους στο λαό του ΠΑΟΚ και αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Μας μειώνει ο κάθε καράβλαχος και δεν τη παλεύω άλλο.

Τα παραπάνω μην αναρωτηθείτε τι σχέση έχουν με τον προπονητή μας. Κι αυτός σε αυτό το περιβάλλον ζούσε και ζει και απέδειξε πως έχει κάποια κατάλοιπα τέτοιν απόψεων.
Αυτό δεν με ενοχλεί ειλικρινά.

Θεωρώ όμως μεγαλύτερο χρέος του ΠΑΟΚτσή, ακόμα μεγαλύτερο και από το να στηρίξει και να πιστέψει τον Σάντος, να τον κάνει περισσότερο ΠΑΟΚτσή. Να δει λίγο με τα δικά μας μάτια. Να του δείξει ποιοι πραγματικά είμαστε και όχι αυτοί που μας παρουσιάζουν οι σαμπράκοι.

Αυτός ο δρόμος θα τον κάνει κι αυτόν κι εμάς ξανά πρωταθλητές
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
« Reply #2978 on: February 26, 2009, 08:48:21 »
PAOKCURE βρέθηκε ένας δημοσιογράφος Αθηναίος που αποθεώνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ (έστω και επειδή τον είχε γνωρίσει ως προπονητή στην άεκ) και πάλι βγήκαμε να κράξουμε ;
Έμμεσα μιλάει για τον Ζαγοράκη με τα καλύτερα λόγια.

Και το πρόβλημά σου είναι ότι τα βάζει με τον κόσμο.
Ε ναι κι εγώ που δεν είμαι αεκτζής ούτε εκδίδω χαμουτζιδιανή εφημερίδα, πιστεύω ότι μείναμε πίσω στην νοοτροπία. Πάρε παράδειγμα : Εσείς (εννοώ οι Θεσσαλονικείς και δεν είναι προσωπικό φυσικά) συντηρείτε τα πόστ με τον άρη, ασχολείστε κάθε 3 και λίγο με τους συνδέσμους του άρη και μιλάτε για το αφεντικό της πόλης με περηφάνεια. Οκ το καταλαβαίνω ότι οι συμπολίτες σας πρήζουν τα @@ οπότε θέλει δε θέλει ο Θεσσαλονικιός θα ασχοληθεί αναγκαστικά μ αυτούς και θα ξοδέυει τον πολύτιμο χρόνο του να αποδείξει το αυτονόητο.
Ακόμα και τώρα που είμαστε δεύτεροι αντί να κοιτάμε τι κάνει ο γαύρος μήπως τον φτάσουμε κοιτάμε τι κάνει η άεκ44.
Η αυτοκριτική δε βλάπτει.

makptol

• Guest
« Reply #2979 on: February 26, 2009, 09:29:10 »
ο σαμπρακος τα λεει καλα νομιζω αλλα και με συμπαθεια για μας και δεν μας αντιμετωπιζει
οπως οι πανουτσοκαρπετοπουλοι......