Author Topic: Fernando Santos  (Read 192204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #2720 on: February 01, 2009, 20:59:48 »
πολυ καλος ο σαντος και σημερα, γενικα μ αρεσει το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που προσπαθει να παιξει.το μονο λαθος του σημερα για μενα οτι δεν εβγαλε τον βερον.το παλικαρι εχει καψει φλαντζα...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2721 on: February 01, 2009, 21:11:25 »
Λαθος η χρησιμοποιηση Μπακα. Εναν παικτη ή τον υπολογιζεις 100% ή δε τον υπολογιζεις καθολου. Και οι φημες για το δευτερο βουηξαν ολη την εβδομαδα. Ξαφνικα επειδη τον εχεις αναγκη τον βαζεις ενδεκαδα; Ετσι απλα, χωρις να δωθουν εξηγησεις; Και περιμενεις να σου παιξει, ειδικα ο συγκεκριμενος, με το παρελθον που κουβαλαει;
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

zan

• Guest
« Reply #2722 on: February 02, 2009, 01:17:11 »
Αυτο που κολλαει? Ο Μπακα δεν ειναι μελος τις ομαδος? Δεν καταλαβα τι θα πει υπολογιζω η δεν υπολογιζω? Και τι θα πει τον ειχε αναγκη?

MetroStar

• Guest
« Reply #2723 on: February 02, 2009, 01:21:36 »
ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο

Καλά δεν είναι και ο Ρίνους Μίχελς...

mpougatsas

• Guest
« Reply #2724 on: February 02, 2009, 01:43:31 »
Οπως το είδα εγώ ο Σάντος έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή στην επίθεση σήμερα βάση και της απουσίας Μουσλίμοβιτς.
Εδωσε μια ψυχολογική ώθηση στον πεσμένο (λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί) Μπάκα δίνοντας του θέση στην ενδεκάδα, την ευκαιρία να σκοράρει και παράλληλα την ευκαιρία να τον κάνει ρόμπα που τον άφηνε εκτός στα προηγούμενα παιχνίδια. Η απόδοση του Μπάκα βέβαια δεν τον δικαίωσε αφου κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά δεν ευθυνεται ο Σαντος για την απόδοση του αλλά ο ίδιος ο παίχτης.
Γενικά πιστεύω οτι αξίζουν συγχαρητήρια στον Σάντος σήμερα αφού σ'ενα παιχνίδι που το μόνο που είχε σημασία ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς, κατάφεραμε και τους πήραμε.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #2725 on: February 02, 2009, 09:44:13 »
Ίσως για πρώτη φορά στους 16 μήνες που ηγείται του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος έγινε σύνθημα στα χείλη των φανατικών οπαδών.

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αποθεώθηκε και επεσήμανε με μετριοφροσύνη πως "είναι ευχάριστο να ακούς το όνομά σου, αλλά προσωπικά δεν ασχολούμαι παραπάνω. Όπως δεν επηρεάζομαι ψυχολογικά όταν με αποδοκιμάζουν, έτσι δεν νιώθω... θεός, όταν φωνάζουν το όνομά μου. Κοιτώ να κάνω όσο καλύτερα τη δουλειά μου, να δώσω ό,τι μπορώ".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK_Ergotelis/229361.html

Diego-4

• Guest
« Reply #2726 on: February 02, 2009, 09:56:24 »
Οπως το είδα εγώ ο Σάντος έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή στην επίθεση σήμερα βάση και της απουσίας Μουσλίμοβιτς.
Εδωσε μια ψυχολογική ώθηση στον πεσμένο (λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί) Μπάκα δίνοντας του θέση στην ενδεκάδα, την ευκαιρία να σκοράρει και παράλληλα την ευκαιρία να τον κάνει ρόμπα που τον άφηνε εκτός στα προηγούμενα παιχνίδια. Η απόδοση του Μπάκα βέβαια δεν τον δικαίωσε αφου κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά δεν ευθυνεται ο Σαντος για την απόδοση του αλλά ο ίδιος ο παίχτης.
Γενικά πιστεύω οτι αξίζουν συγχαρητήρια στον Σάντος σήμερα αφού σ'ενα παιχνίδι που το μόνο που είχε σημασία ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς, κατάφεραμε και τους πήραμε.

Έτσι ακριβώς αδελφέ.Συμφωνώ 100%

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2727 on: February 02, 2009, 10:23:55 »
εγώ πάντως δεν κατάλαβα την αλλαγή Γκαρσία στο 83.....Ηλιάδη ή κάπιον άλλον που δεν παίζει είχε στον πάγκο?Δεν το ξέρω, έλειπα, αλλά αν είχε θα μπορούσε να βάλει κάποιον άλλον ρε παιδί μου
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2728 on: February 02, 2009, 10:37:31 »
Ηλιάδης εκτός αποστολής ήταν (λόγω ίωσης...), μπαλάφας λόγο κάρτας...ε δεν έμεινε και κανείς άλλος

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2729 on: February 02, 2009, 10:38:57 »
ο ηλιαδης ηταν εκτος αποστολης γιατι ηταν αρρωστος.βαγγελης,δαρλας.λακης ηταν οι υπολοιποι στον παγκο αν θυμαμαι καλα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2730 on: February 02, 2009, 12:30:03 »
εγώ πάντως δεν κατάλαβα την αλλαγή Γκαρσία στο 83.....Ηλιάδη ή κάπιον άλλον που δεν παίζει είχε στον πάγκο?Δεν το ξέρω, έλειπα, αλλά αν είχε θα μπορούσε να βάλει κάποιον άλλον ρε παιδί μου

1. δεν είχε άλλον στον πάγκο
2. ο γκαρσία μπαίνει στην θεση του αναστασάκου,πράγμα που συνήθως κάνει ο σάντος για να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Εμένα με αυτήν την κίνηση μου έδειξε ότι προτεραιότητα για τον σάντος έχει πάντα το τρέχον παιχνίδι. όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2731 on: February 02, 2009, 13:47:01 »
μπορει να παιζει και κανενα πριμ συμμετοχων...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2732 on: February 02, 2009, 15:54:26 »
Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που δεν τον θέλουν στην ομάδα και τον αποδοκιμάζουν με την παραμικρή ευκαιρία.
Μπράβο στον Ζαγοράκη που τον εμπιστεύτηκε και δεν έκανε διακοπή συμβολαίου όταν μερίδα οπαδών τον έδιωχνε.
Χάρη σε αυτόν ήμαστε στην δεύτερη θέση εδώ και αρκετό καιρό και βλέπω έναν ΠΑΟΚ που είχα να δω χρόνια.
Συγχαρητήρια για τις επιλογές του και μην ξεχνάμε πως ΠΑΝΤΑ υπάρχουν και κακές στιγμές και δεν ευθύνεται ΠΑΝΤΑ ο προπονητής.

Συνέχισε Σάντος.. είμαι από αυτούς που τον στηρίζουν.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2733 on: February 03, 2009, 01:08:38 »
μπορει να παιζει και κανενα πριμ συμμετοχων...
Μπράβο Σέρλοκ! Το βρήκες!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2734 on: February 03, 2009, 01:57:57 »
Καλό κουράγιο boss και καλή επιτυχία στη διαχείριση των προσωπικοτήτων αυτής της ομάδας. Πλέον με τον Χούτο έχεις έναν παιχταρά, αλλά και κωλοπαιδαρά μαζί.
Αν τον στρώσει ο Σάντος θα έχει κάνει τη μεγαλύτερη μαγκιά.
Αν όχι, κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ο Χούτος.

Μακάρι να κρατηθούν καλά τα αποδυτήρια και οι ισορροπίες.
Αλλά έτσι γίνεται στις μεγάλες ομάδες. Κινδυνεύουν ΚΑΙ από αυτό. Επιτέλους κινδυνεύουμε και από τις πολλές προσωπικότητες.

Γέμισες αστακούς κόουτς. Καλή όρεξη λοιπόν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #2735 on: February 03, 2009, 02:09:07 »
Μπράβο στον Ζαγοράκη που τον εμπιστεύτηκε και δεν έκανε διακοπή συμβολαίου όταν μερίδα οπαδών τον έδιωχνε.

Μερίδα;  Το 90% και βάλε του κόσμου θα έλεγα ότι, ήταν η μερίδα...
Μας έβαλε όλους γυαλιά ο Ζαγοράκης.

dimos8enis

• Guest
« Reply #2736 on: February 03, 2009, 11:33:21 »
οχι να το παιξω μετα Χριστον προφητης αλλα εγω προσωπικα τον ηθελα και παλι φετος μετα απο την περσινη αποτυχημενη χρονια. η εχουμε εμπιστοσυνη οπως λεμε στη διοικηση Ζαγορακη η λεμε αρλουμπες. και για πολλους αλλους λογους που τωρα δεν ειναι επικαιρο να σχολιασω.
και βασικα ξερω και πολλους που ειχαν την ιδια αποψη με μενα, αλλα επειδη δε μενω Θεσ/νικη δε μπορω να εχω εικονα για το 90% κτλ

Callahan

• Guest
« Reply #2737 on: February 03, 2009, 20:42:22 »

Μερίδα;  Το 90% και βάλε του κόσμου θα έλεγα ότι, ήταν η μερίδα...
Μας έβαλε όλους γυαλιά ο Ζαγοράκης.

Το 90% δεν ισχύει με τίποτα. Δείτε πχ στα forum, πέρυσι, διάφορα poll υπέρ της παραμονής του Σάντος. Πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν στα περι σαρδέλας, όπως κι εγώ. Αλλά δεν ξεχνώ την ανακοίνωση (πχ) του ΣΦ Αρναίας στην οποία θα αναφερθώ εκτενέστερα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Οταν ορισμένοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Θα την αναρτήσω στο τέλος για να γίνουμε όλοι μας λίγο σοφότεροι.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #2738 on: February 09, 2009, 00:31:08 »
6 ντέρμπι με τον pοκ 0 βαθμούς και μάλλον στα play off θα παίξουμε αλλα 2 παιχνίδια (χάνουμι, βάζελο) να δούμε σε 8 παιχνίδι θα πάρει έστω 1 βαθμό?
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2739 on: February 09, 2009, 00:37:26 »
με αυτούς τα παιχνίδια είναι 5 οι βαθμοί είναι 2...εάν βάζεις και το κύπελλο κερδίσαμε με γκολάρα του κονσεϊσάο...δεν νομίζω να χάζεψα και να βλέπω παραισθήσεις-και να μην έγιναν ποτε αυτά...το λέω  επηρεασμένος επειδή έβλεπα μια ταινία στο mega με μια δαιμονισμένοι...κερδίσαμε με το gay έτσι?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος