Davids4
Είναι αργά και δεν κάνουν ντρίπλα.
Ένας ένας με τα δικά μου μάτια:
Σέρτζιο και Λάκης περισσότερο προσπαθούν να πάρουν φάουλ παρά να κάνουν ντρίπλα και να περάσουν καθώς δεν έχουν δύναμη και ταχύτητα λόγω ηλικίας. Τουλάχιστον όμως πάνε προς τα μπρος. Ο Πορτογάλος σαφώς και βλέπει καλύτερα το γήπεδο έχει και δύο πόδια. Ο Λάκης όμως είναι πολύ πιο εκρηκτικός στον κενό χώρο.
Σβούρας τραγικά αργός πια. Δεν έχει ούτε ντρίπλα ούτε καν δεύτερο "μισό" πόδι. Αποτέλεσμα να παίρνει την μπάλα στη γραμμή και να μην κοιτάει μπροστά του αλλά δεξιά του, πού να την δώσει δηλαδή. Τρέχει, τρέχει, τρέχει και δεν είναι ποτέ σε "σωστή θέση" με την έννοια ότι θα του βγάλεις μπαλιά για πλαγιοκόπηση. Πιστεύω ότι είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη μπάλα όσο κανείς άλλος. Δεύτερο θα έβαζα τον Μάρκο Αντόνιο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Βιερίνια και Γεωργίου (όσο είδα) είναι νέα δυνατά παιδιά, δε φοβούνται την ντρίπλα, αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι την πετυχαίνουν, αλλά εάν δεν την δοκιμάζεις ποτέ όπως ο σβούρας τότε απλά σε μαρκάρουν πολύ κοντά και πρέπει να δώσεις πάσα.
Ηλιάδης δεν έχει κοντρόλ, ίσως το βασικότερο χαρακτηριστικό του εξτρέμ που πρέπει πάνω στην γραμμή να κατεβάσει τη μπάλα και να κάνει ντρίπλα σε μικρό χώρο μιας και από τη μια μεριά το γήπεδο... τελειώνει.
Αραμπατζής έχει καθιερωθεί πλέον σαν μπακ αλλά νομίζω δεν ξέρει να μαρκάρει.
Δάρλας. Αυτός ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά κουράστηκε νομίζω. Ίσως φταίει η προετοιμασία του στον βάζελο. Ίσως ο μικρο τραυματισμός του. Ίσως ότι μπροστά του στα αριστερά μονίμως είχε συμπαίκτη που δε μάρκαρε οπότε έτρεχε να προλάβει συνέχεια. Με αρέσει όμως που κυνηγάει την ντρίπλα, αλλά κι αυτός το φάουλ πάει να κερδίσει γιατί φοβάται ότι εάν χάσει την μπάλα δεν μπορεί να τον καλύψει ο σβούρας ή ο σέρτζιο στην άμυνα.
Σνάουτσνερ. Κορυφαίος, αλλά όχι εξτρεμ. Γρήγορα ανανέωση γιατί δεν μας παίρνει να τον χάσουμε. Κούραση ίσως για τον ίδιο λόγο με τον Δάρλα, αν και οι Πολωνοί έχουν πιο γερό σκαρί από τους Έλληνες κι ας είναι κι από το Αγρίνιο

Σύνοψη.
Στον άξονα έχεις εμπειρία και ποιότητα οπότε στα πλάγια χρειάζεσαι ταχύτητα και δημιουργικότητα. Εγώ δε θέλω ο Βερόν να με βγάζει την απίθανη μπαλιά. Θέλω ο Βερόν να μπορεί να βγάζει μια ΑΠΛΗ μπαλιά στον χώρο έξω δεξιά/αριστερά και να βλέπω το εξτρέμ να ντριπλάρει τον αμυντικό, το σέντερ μπακ να κλείνει πάνω του, τον Μούσλι να κόβει στο πρώτο δοκάρι τραβώντας το δεύτερο σέντερ μπακ, και τον Ίβιτς να κόβει στο πέναλτι για τη σέντρα που θα βγει.
Όλα όμως ξεκινούν από το πλάι...
Αυτά, σε τους έθαψα όλους, ελπίζω να είστε όλοι ευχαριστημένοι

υγ/ καλύτερα την κούραση να τη βγάλουν τώρα, αλλά όχι όλοι μαζί... Άλλωστε έχουμε 3 μήνες να προετοιμαστούμε για το πλέι ωχ.
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ.