Author Topic: Fernando Santos  (Read 197299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #2620 on: January 15, 2009, 08:58:01 »
ξεκίνησε με βερόν έξω δεξιά και 4-4-2 τους βάλαμε μέσα στα δίχτυα το πρώτο 10λεπτο αλλά εκεί στην 4α κόψανε τον ρυθμό και μόλις ξαναξεκίνησε το ματς ανέβηκαν τα σκουλίκια και μας κάνανε υπεροχή , εκεί ο σάντος χέστηκε έβαλε τον μπακαγιόκο έξω δεξια τον βερόν πίσω στα χάφ με τον γκαρσία και τον ίβιτς πίσω από μούσλι που έμεινε μόνος του μπροστά, 80 λεπτά μετά δεν κάναμε τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά χάσαμε και το κέντρο . το κερασσάκι στην τούρτα ήταν ο αθανασιάδης που στο τελευταίο τέταρτο τον έβαλε έξω δεξιά. επ΄ίσης μετά το 80 όλη η ομάδα ήταν κουρασμένη και μόνο ο βερόν έτρεχε. Όσο ο σάντος δεν βάζει τους παίκτες να παίξουν στην θέση τους και κάνει πειράματα τύπου μπακαγιόκο,αθανασιάδη και βερόν έξω δεξιά δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα από τον πάγκο. δεν μπορείς ρε φίλε να βάζεις σεντερ φορ και περιφερειακούς επιθετικούς στα άκρα!!!! ο αραμπατζής η θέση του είναι μπροστά δεξιά , τράβα τον μάρκαντώνη δεξί μπακ,που την έχει παίξει την θέση στις προηγούμενες ομάδες του , τον μπιζέρα με τον μαλεζά στόπερ , βερόν με γκαρσία στα χάφ και μούσλι με τον μπακαγιόκο μπροστά ,κρατάς τον ίβιτς στον πάγκο και τον έχεις σαν εναλακτική λύση αν δεν πάει κάτι καλά και θες να το αλλάξεις. Τώρα τους έβαλε όλους μέσα σε θέσεις άλλα αντ' άλλον και είδαμε το αποτέλεσμα!!!! μετά χριστό προφήτες θα με πείτε αλλά κατά την γνώμη μου προτιμάς να βάλεις έναν παίκτη λιγότερο ποιοτικό σε μια θέση, που είναι όμως η θέση του , παρά να χαραμίσεις κάποιον καλύτερο παίκτη ποιοτικότερο σε λάθος θέση!!!! κάνω λάθος σ' αυτό????

Αδερφε μου Τασο,

Ο Μπακα απο την αρχη του αγωνα εξω δεξια επαιζε. Δεν παιζαμε 4-4-2.. Με τι εξτρεμ? Με τον Βερον? Πλακα κανουμε? Για τον Αθανασιαδη που γραφεις πραγματικα με εκπλησεις. Δεν μπορει να συνεχισει ο Σερτζιο, κοιτας στον παγκο.. Ποιον βλεπεις? Γιατι εγω δεν εβλεπα αλλο παιχτη να παιξει εκει.
Μπορεις να βαζεις σεντερ φορ και περιφεριακο επιθετικο να παιζει εξω δεξια οταν δεν εχεις αλλο παιχτη να βαλεις! Διαφωνω καθετα οτι ο χθεσινος Αραμπατζης (ειδικα εξτρεμ) με τον Αντωνιο δεξι μπακ(!) θα σου ελυνε το προβλημα στην δεξια πλευρα.. Προσωπικα πιστευω οτι ο γαμω-την-μανα-του-ρεγκειρο θα σε εκανε γιο γιο απο εκει.. 
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2621 on: January 15, 2009, 09:55:46 »
Ειμαι ένας απο αυτούς που στηρίζουνε Σάντος για τον μοναδικό λόγο οτι σιχαίνομαι να αλλάζουνε οι ομάδες προπονητές σαν τα βρακιά.

Πραγματικά έχει φόβο μεγάλο να ανοίξει την ομάδα και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το κάνει αυτο?

Ακόμα και όταν έβαλε τον μικρό θα περίμενε κανεις οτι θα το γυρισει σε 2 φορ μπροστά αυτος τον έβαλα δεξι εξω?

Παρολα αυτά δεν ξέρω αν συμφωνεί κανεις ο κάθε αντίπαλος του ΠΑΟΚ για να σκοράρει ματώνει αρκετά. Ακόμα και να πέρασει κάποιος την σοβαρότατη άμυνα του ΠΑΟΚ πέφτει στο τοίχος του χαλκιά. (βλεπε το @@ του Καράμπελα)

Εύχομαι να βρει την συνταγή για να μετάφερει πιο ευκολα το παιχνίδι στα αντίπαλα καρε.

Αυτό που με γυροφέρνει είναι το ερώτημα "Ο ΠΑΟΚ ο χθεσινός είναι η πραγματικότητα και τα προηγούμενα μια φωτοβολίδα ή κάνει μια αναμενόμενη κοιλιά στα μέσα της περιόδου"

Και αν κάποιοι βλέπουνε θέμα κούρασης συγχωρέστε αλλα η προετοιμασία μόνο σωστά δεν έγινε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2622 on: January 15, 2009, 10:52:32 »
Σε ένα-ενάμιση μήνα θα έχω διαμορφώσει οριστικά άποψη για τον σάντος και θα επανέλθω. Προς το παρόν δεν θέλω να σχολιάσω, αν και έχω αρκετά να αντιτείνω σε απόψεις αδερφών, γιατί παρεξηγείται εύκολα η κριτική μου.

Θα μας κάνει ρόμπα όσους είχαμε επιφυλάξεις; Μακάρι, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα...

GeorgT

• Guest
« Reply #2623 on: January 15, 2009, 10:53:13 »
Μην ξεχνάμε οτι χθες είχαμε 2 αναγκαστικές αλλαγές λογο τραυματισμού!

Π.χ τον Κλαους τον εβαλε αναγκάστηκα στη θέση του Σερτζιο κ μετα αργότερα οταν προσπάθησε να το γυρίσει σε 4-4-2 έδωσε τις οδηγιες στον Μαλεζα ο οποίος  πήγε κ είπε στον Κλαυς τη πρέπει να κάνει!

ive4

• Guest
« Reply #2624 on: January 15, 2009, 11:02:43 »
Δε νομίζω ότι ο Σάντος έχει ευθύνη για το χθεσινό αποτέλεσμα.
Ολοι οι παίκτες έκαναν λασπόλουτρα και δε μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Με 2 αναγκαστικές αλλαγές και με τη μπάλλα να μη τσουλάει, δεν είχε πολλές επιλογές για να αλλάξει τα δεδομένα.

Συνολικά όμως φέτος, είναι φανερό πως όταν το παιχνίδι δεν πάει όπως το υπολογίζει, δεν έχει κανέναν τρόπο και καμιά ιδέα για το πως θα γυρίσει το ματς. Το μόνο που του βγήκε φέτος, ήταν η αλλαγή του Αθανασιάδη στον Θρασύβουλο. Ολες οι άλλες επιλογές του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών ήταν ανούσιες τελικά.
Για χθές : ήταν απίστευτο το ότι έβαλε τον Κλάους να παίζει στη θέση του Κονσεισάο δεξιά περιφέρεια, στου διαόλου τη μάνα σε σχέση με την μεγάλη περιοχή όπου θα μπορούσε να κάνει κάτι. Ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι προαναγγέλουν 4-4-2, εγώ σχεδόν πάντα βλέπω μόνο έναν παίκτη στην επίθεση. Όλοι οι άλλοι γυροβολάνε περιφερειακά της περιοχής και κατά τη γνώμη μου ούτε καν χώρους δεν ανοίγουν για τον Μουσλίμοβιτς.

Παρόλα αυτά, για μένα θα μετρήσει το τελικό αποτέλεσμα και η τελική βαθμολογική μας θέση. Και ουσιαστικά η θέση μας μετά τα πλέι οφς. Μη ξεχνάτε ότι πέρσυ η άεκ ουσιαστικά πήρε το πρωτάθλημα, αλλά κατέληξε τρίτη και ο τρίτος βάζελος παίζει σήμερα στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Φυσικά μετράει στην κρίση του Σάντος και η πορεία στο Κύπελλο. Και εκεί έχει την ευκαιρία σε ένα ακόμα ματς, να μείνει μέσα στον στόχο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #2625 on: January 15, 2009, 11:48:21 »
Αυτό που με γυροφέρνει είναι το ερώτημα "Ο ΠΑΟΚ ο χθεσινός είναι η πραγματικότητα και τα προηγούμενα μια φωτοβολίδα ή κάνει μια αναμενόμενη κοιλιά στα μέσα της περιόδου"

Ούτε το ένα ούτε το άλλο..
πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην ομαδική άμυνα αλλά τραγικά αργός στην ανάπτυξη.
Το "πιέζω ψηλά" είναι κάτι που ενώ το κάναμε στην αρχή της σεζόν (θυμάμαι κάτι παγίδες στα πλάγια πχ) το έχουμε σταματήσει γιατί τα εξτρέμ μας είναι ΑΡΓΑ, δεν έχουν ΝΤΡΙΠΛΑ και γενικά δεν πάνε στο ένας εναντίον ενός.
Η μπάλα πάει στο εξτρέμ, αυτός ψάχνει το αμυντικό χαφ αντί να πάρει γραμμή και να τρέξει.
Έχουμε -πιστεύω- αχρηστεύσει την ταχύτητα του Μούσλι ο οποίος αναγκάζεται να δίνει βοήθειες στα εξτρέμ αντί να τρέχει προς περιοχή.
Και δεν τρέχει γιατί είναι πιο γρήγορος από τα εξτρέμ...
Θεωρώ ότι με εξτρέμ που να μην φοβούνται την ευθύνη της ντρίπλας ο ΠΑΟΚ θα παίξει πολύ πιο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Το είχα γράψει κι αλλού ότι ο Σάντος πιστεύω ότι φέτος έφτιαξε την ομάδα σε γερές αμυντικές βάσεις και σε θέματα τακτικής ανάπτυξης, είναι όμως φανερό ότι για να δώσει το κάτι παραπάνω αυτή η ομάδα χρειάζεται και ταχύτητα την οποία την θέλουμε στα εξτρέμ για να μπορεί να βγάλει και το κέντρο καμιά μπαλιά...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2626 on: January 15, 2009, 11:57:22 »
Υπομονη λοιπον να δουμε την επανοδο Βιερινια και τις δυο μεταγραφες που ηρθαν στην ομαδα και θα αντικαταστησουνε σιγουρα τον Παντελη αλλα μπορει και τον Δαρλα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

bagos1

• Guest
« Reply #2627 on: January 15, 2009, 11:58:12 »
Συμφωνώ φιλαράκι ότι αρχή της σεζόν πέζαμε μια άμυνα στο μισό γήπεδο που έπνιγε τον αντίπαλο και είχαμε και έναν καλο βερόν που περνούσε γαμάτες μπαλιές στον μούσλι. τώρα έχουνε εγκαταληφθεί μάλον κόπωσης όλα αυτά και ο σάντος έχει γίνει πολύ προβλέψιμος σε κάθε εξτρέμ δικό μας βγένανε 2 και του γαμούσανε την @##$@@ , και αυτό το σύστημα με τον ένα επιθετικό αμάν πια ρε ......κέρδιζε την μπάλα ο μούσλι ανάμεσα απο τα 2 σεντερ μπακ και δεν είχε που να την κόψει.  δεν κερδιζεις στην έδρα σου με αυτήν την ηττοπάθεια
ΥΓ απορώ πως του ήρθε η έμπνευση να βάλει στην γραμμή τον κλάους

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2628 on: January 15, 2009, 12:09:36 »
Σωστος ο Δικεφαλος, και γω αυτο βλεπω στο χορταρι. Παιζουμε πολυ αργα γιατι δεν μπορουμε να ανοιξουμε το παιχνιδι μας. Ολο το παιχνιδι γινεται στον αξονα με 2 πολυ καλα, αλλα αμυντικα χαφ, και περιμενει ο Μουσλι απο το παλτο τον Ιβιτς να παρει μια μπαλια της προκοπης. Αν ειχαμε τον Deco μπορει και να γινοταν δουλια, αλλα με τον Ιβιτς λιγο ζορικα.
Απο τα πλαγια ειμαστε ανυπαρκτοι γιατι απλα δεν εχουμε παιχτες. Χρονια μονο με Κονσεισαο και Βιειρινια δεν βγαινει. Ο ενας ειναι πλεον μεγαλος για να παιζει καλα σε συνεχομενα παιχνιδια και τον αλλο τον εφαγε ο βιτολος. Ελπιζω ο Λινο να μας βγει κελεπουρι γιατι αλλιως ειναι ζορικα τα πραγματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #2629 on: January 15, 2009, 13:37:07 »
το ειχα γραψει παλιοτερα και το ξαναλεω

και ουτε στα "μικρα" ματς θα παιξει 4-4-2, γιατι πρεπει να μαθουν επιτελους να παιζουν αυτο που θελει ο σαντος και να το μαθουν σωστα.οχι να φοβουνται να ανεβουν στην αντιπαλη περιοχη.γιαυτο μην τρελενεστε και ψαχνετε 5αρες και 6αρες.θα παιζει εστει τσουκου τσουκου μπολ μεχρι να μαθουν να παιζουν το 4-2-3-1 με κλειστα ματια ολοι!τοτε θα ανεβει ενα σκαλι ακομα η ομαδα!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2630 on: January 15, 2009, 13:40:59 »
αυτο το MANAGER εχει κανει μεγαλη ζημια ......
My Own WoRST ENeMy.....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2631 on: January 15, 2009, 14:24:24 »
PanicTaZ απο το να γραφει ο καθενας απλα χαρακτηρισμους για τον προπονητη
καλυτερα να μιλαμε λιγο ποδοσφαιρικα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2632 on: January 15, 2009, 14:48:05 »
Δυο χρόνια παραμονής είναι αρκετός χρόνος για να μπορέσει να δείξει έργο.
Ασφαλώς και θα κριθεί βάσει των αποτελεσμάτων του και χωρίς τις δικαιολογίες που αναφέρεουν μερικοί.
Και φυσικά δεν μιλάω για πρωταθλητισμό ως κριτήριο.

Αλοίμονο! Έχουμε δει ΠΑΟΚ με πολύ χειρότερο υλικό, με πολύ χειρότερες διοικήσεις και με πολύ λιγότερη στήριξη απ'τον λαό και μπορούμε να κρίνουμε ανάλογα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2633 on: January 15, 2009, 14:52:33 »
PanicTaZ απο το να γραφει ο καθενας απλα χαρακτηρισμους για τον προπονητη
καλυτερα να μιλαμε λιγο ποδοσφαιρικα...

εχεισ δικιο απλα αρχισαν ολοι (μαζι και εγω) τισ αναλυσεις...4-5-1....4-2-3-1...οχι αυτος λιγο δεξια...αυτοσ αριστερα..ολοι γιναμε managers...τισ ποδοσφαρικεσ αποψεις μου για τον Σαντος τισ εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ μου.... δεν κερδιζει ντερμπυ,δεν ρισκαρει σε ντερπυ και για να μην αποτηχει η χρονια θα πρεπει σαν ΠΑΟΚ να κερδισει τουλάχιστον 3(?) ντερμπυ στα πλειοφ....
My Own WoRST ENeMy.....

MetroStar

• Guest
« Reply #2634 on: January 15, 2009, 15:13:51 »

Για όσους πιστεύουν ότι τα ξέρουν καλύτερα από τον Σάντος και από όλους μας τα πράγματα, για να μην μας πρήζουν τα παπάρια με αναλύσεις και συστήματα που εμείς οι χαζοί δεν τα καταλαβαίνουμε έτσι κι αλλιώς ας παίξουν λίγο μάνατζερ να ησυχάσουμε όλοι μας.
« Last Edit: January 15, 2009, 15:19:22 by MetroStar »

makptol

• Guest
« Reply #2635 on: January 15, 2009, 15:16:17 »

Αλοίμονο! Έχουμε δει ΠΑΟΚ με πολύ χειρότερο υλικό, με πολύ χειρότερες διοικήσεις και με πολύ λιγότερη στήριξη απ'τον λαό και μπορούμε να κρίνουμε ανάλογα

χμ.... τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ? .....μαλλον εννοεις τον ΠΑΟΚ του κωστικου ? η του φριγγερ ? του καραγεωργιου μηπως ? του παρασχου ;D
δεν ξεχασα κανεναν ετσι ? :)

makptol

• Guest
« Reply #2636 on: January 15, 2009, 15:17:45 »

Για όσους πιστεύουν ότι τα ξέρουν καλύτερα από τον Σάντος και από όλους μας τα πράγματα, για να μην μας πρήζουν τα παπάρια με αναλύσεις και συστήματα που εμείς οι χαζοί δεν τα καταλαβαίνουμε έτσι κι αλλιώς ας παίξουν λίγο μάνατζερ να ησυχάσουμε όλοι μας.

re metro εχει βγει το FM 2009 τι ειναι αυτο που εβαλες ?

MetroStar

• Guest
« Reply #2637 on: January 15, 2009, 15:20:19 »
Δεν έβρισκα το εξώφυλλο.Το περίμενα ότι θα την έλεγε κάποιος τη μαλακία γι΄αυτό και το διόρθωσα.  :P

makptol

• Guest
« Reply #2638 on: January 15, 2009, 15:24:09 »
μα εγω το λεω ρε μετρο για τους προπονητες της κερκιδας τους δικους μας να μελετησουν την καινουρια εκδοση και του FM 2009 και να μπουν
δυναμικα και περισσοτερο ενημερωμενοι στο κραξιμο των προπονητικων επιλογων του σαντος......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2639 on: January 15, 2009, 15:24:57 »
makptol  

re metro εχει βγει το FM 2009 τι ειναι αυτο που εβαλες ?

Το καλύτερο ποστ του αιώνα.