Author Topic: Fernando Santos  (Read 197015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #2600 on: January 14, 2009, 19:35:48 »
ενταξει κανεις προπονητης δεν ειναι μαγος....

με βαση τους παικτες που εχουμε ειμαστε πολυ καλα!!!!

μετα τον μπαγεβιτς εγω βαζω τον σαντος.....και θελω να μεινει αρκετα χρονια στον ΠΑΟΚ......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #2601 on: January 15, 2009, 00:21:15 »
και εγω θελω να μεινει αλλα...κο-κο-κο με εναν επιθετικο μεσα στην Τουμπα σε αγωνα κυπελου.

Παντως στηριζει τα συστηματα του, αλλα δεν εχει φανει ποτέ να κάνει "κινηση ματ" σε καποιον σοβαρο αντιπαλο του.

Πιο πολλες φορες του "την λενε" οι αλλοι προπονητες  παρα αυτός.

Συνεχιζουμε.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2602 on: January 15, 2009, 00:27:37 »
συστηματα και να χαμε να λεγαμε.

τα πραγματα ειναι απλα μιστερ,,,ειτε προκρινεσαι μεσα στο σαπιο μηλο ειτε γινεσαι υμνος και τραγουδι στα χαμογελαστα στοματακια των σκουλικιων τα επομενα 10 χρονια.

kostas4

• Guest
« Reply #2603 on: January 15, 2009, 00:28:31 »
ειχε μπακαγιοκο αλλα επαιζε ως δεξι εξτρεμ.μετα εβαλε αθανασιαδη αλλα και παλι δεξια.η ομαδα εχει πολλες ελλειψεις και οσο περναει ο καιρος θα φαινεται πιο πολυ.
βγηκε ο σναουτσερ η δεξια μας μερια επεσε 10 κλασεις.ο αραμπατζης μονος του δεν μπορουσε να κανει κοντρολ.
εχουν βγει ολοι οι δημοσιογραφοι να τον φανε αλλα να δω τι θα λενε σε δυο βδομαδες που θα παρουμε την προκριση στο νταχαου

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #2604 on: January 15, 2009, 00:37:02 »
Ας νικουσε απο σημερα που ηταν στο χερι μας να μην μιλουσε κανεις.

Ειπαμε συνεχιζουμε.

Μετα την αεκ παλι με 1 επιθετικο μεσα στην εδρα σου σε αγωνα κυπελου. Σιγουρα δεν ειμαι κανας προπονητης, απλα με ξινιζει. Απλά!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2605 on: January 15, 2009, 00:38:49 »
ξεκίνησε με βερόν έξω δεξιά και 4-4-2 τους βάλαμε μέσα στα δίχτυα το πρώτο 10λεπτο αλλά εκεί στην 4α κόψανε τον ρυθμό και μόλις ξαναξεκίνησε το ματς ανέβηκαν τα σκουλίκια και μας κάνανε υπεροχή , εκεί ο σάντος χέστηκε έβαλε τον μπακαγιόκο έξω δεξια τον βερόν πίσω στα χάφ με τον γκαρσία και τον ίβιτς πίσω από μούσλι που έμεινε μόνος του μπροστά, 80 λεπτά μετά δεν κάναμε τίποτα και όχι μόνο αυτό αλλά χάσαμε και το κέντρο . το κερασσάκι στην τούρτα ήταν ο αθανασιάδης που στο τελευταίο τέταρτο τον έβαλε έξω δεξιά. επ΄ίσης μετά το 80 όλη η ομάδα ήταν κουρασμένη και μόνο ο βερόν έτρεχε. Όσο ο σάντος δεν βάζει τους παίκτες να παίξουν στην θέση τους και κάνει πειράματα τύπου μπακαγιόκο,αθανασιάδη και βερόν έξω δεξιά δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει την ομάδα από τον πάγκο. δεν μπορείς ρε φίλε να βάζεις σεντερ φορ και περιφερειακούς επιθετικούς στα άκρα!!!! ο αραμπατζής η θέση του είναι μπροστά δεξιά , τράβα τον μάρκαντώνη δεξί μπακ,που την έχει παίξει την θέση στις προηγούμενες ομάδες του , τον μπιζέρα με τον μαλεζά στόπερ , βερόν με γκαρσία στα χάφ και μούσλι με τον μπακαγιόκο μπροστά ,κρατάς τον ίβιτς στον πάγκο και τον έχεις σαν εναλακτική λύση αν δεν πάει κάτι καλά και θες να το αλλάξεις. Τώρα τους έβαλε όλους μέσα σε θέσεις άλλα αντ' άλλον και είδαμε το αποτέλεσμα!!!! μετά χριστό προφήτες θα με πείτε αλλά κατά την γνώμη μου προτιμάς να βάλεις έναν παίκτη λιγότερο ποιοτικό σε μια θέση, που είναι όμως η θέση του , παρά να χαραμίσεις κάποιον καλύτερο παίκτη ποιοτικότερο σε λάθος θέση!!!! κάνω λάθος σ' αυτό????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
« Reply #2606 on: January 15, 2009, 00:45:37 »
τι δεξι εξτρεμ ο αραμπατζης...εχει να παιξει αυτη τη θεση απο τις σερρες πριν 3 χρονια.εκ των υστερων μπορουμε να κατηγορουμε αλλα εγω δεν θα μπω στο παιχνιδι των στημενων δημοσιογραφων που επεσαν να τον φανε
δεν ειχαμε σημερα δεξια κανεναν και δεν εφταιγε ο σαντος για αυτο.αν αφηνε τον βερον εκει και τρωγαμε κανενα κουλο γκολ θα ετρωγε το κραξιμο του αιωνα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2607 on: January 15, 2009, 00:49:18 »
η ομαδα εγινε ανω κατω απο τις αναγκαστικες αλλαγες,

PAOK-Hersonissos (Kriti)

dimos8enis

• Guest
« Reply #2608 on: January 15, 2009, 00:50:25 »
ως εκ τουτου αναγκαστικες ηταν και οι εσωτερικες αλλαγες

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2609 on: January 15, 2009, 02:06:11 »
Προσωπικα εγω απο το σαντος θα ηθελα ΒΑΣΙΚΑ τα εξης:
1.Να βρει τροπο-δε ξερω πως- να μην ειναι αποκομμενος ο Μουσλιμοβιτς.Και να παιζει-παλι δε ξερω πως-με δευτερο επιθετικο.
2.Να μη χρησιμοποιει πλεον τον Σβουρα.Δε ξερω τον τροπο αλλα με Σβουρα δυστυχως ειμαστε με -1 παιχτη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2610 on: January 15, 2009, 02:10:16 »

2.Να μη χρησιμοποιει πλεον τον Σβουρα.Δε ξερω τον τροπο αλλα με Σβουρα δυστυχως ειμαστε με -1 παιχτη.

δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο μεταγραφές είναι αριστεροπόδαροι
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #2611 on: January 15, 2009, 02:13:32 »
ακουσα σημερα κατι για αναστασιαδη κατι για αγγελο και κατι τετοια
αναρωτιεμαι, παικτες οπως vierinia, lino, veron κλπ κλπ θα καθοτανε να ασχοληθουν με την ομαδα μας εαν δεν ηταν αυτος προπονητης?
μου φαινεται μερικοι θελουν την αλλαγη, μονο για να αλλαξουν και τροπο κραξιματος. γιατι παλι θα κραζουν σιγουρα

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2612 on: January 15, 2009, 02:16:49 »
Προσωπικά τον Σάντος για τα δεδομένα της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ τον θεωρώ καλό προπονητή. Αυτό που με ενοχλεί είναι:

α) Ότι δεν έχουμε πάρει ακομά κάποιο ντέρμπι με Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό - ΑΕΚ
β) Ότι ο Παναθηναϊκός μας έφτασε στην βαθμολογία

και εσχάτως ότι δεν αποκλείσαμε τον Άρη με το πρώτο ματς μια κι έξω.

Για τον Πάνο που επεσήμανε 2 πράγματα έχω να πώ ότι στο 1ο (σχετικά με 2ο επιθετικό) συμφωνώ. Όσο αφορά τον Κωνσταντινίδη πάλι θα συμφωνήσω, αλλά μέχρι στιγμής και απόντος του Βιεϊρίνια δεν υπήρχε κάποιος άλλος για αυτή τη θέση. Τώρα με την έλευση των καινούργιων ίσως λυθεί και αυτό.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #2613 on: January 15, 2009, 02:20:16 »
Εγώ ζω για τη στιγμή που ο δον φερνάντο θα επιδείξει ένα plan B όταν κατά τη διάρκεια ενός ματς ΔΕΝ του βγαίνει το plan A.

Ή τουλάχιστον θα κάνει μια εσωτερική αλλαγή που θα μπερδέψει τον αντίπαλο και ΟΧΙ τους δικούς μας.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #2614 on: January 15, 2009, 02:28:45 »
καλύτερα να έχεις ένα plan A μόνο που να μπορούν να παίξουν ΟΛΟΙ οι παίκτες και συνεπώς όταν έχεις τραυματισμούς να μην χάνονται, παρά να έχεις plan A και plan B που να παίζουν 11 παίκτες κι όταν οι 4 είναι τραυματίες (κακή ώρα όπως τώρα) να μην μπορείς να παίξεις καθόλου.
Στην αρχή της χρονιάς παίζαμε ΜΟΝΟ 4-2-3-1
Τώρα παίζουμε 60% 4-2-3-1 και 40% κάτι σαν 4-4-2.
Του χρόνου σίγουρα θα έχουμε και plan A και plan B.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2615 on: January 15, 2009, 02:30:36 »
Εγώ ζω για τη στιγμή που ο δον φερνάντο θα επιδείξει ένα plan B όταν κατά τη διάρκεια ενός ματς ΔΕΝ του βγαίνει το plan A.

Ή τουλάχιστον θα κάνει μια εσωτερική αλλαγή που θα μπερδέψει τον αντίπαλο και ΟΧΙ τους δικούς μας.
Το εχει κανει αυτο.Οχι πολλες φορες αλλα το εχει κανει.Πχ αλλαγη πλευρας στον Κονσεισαο. Ή ας πουμε "χρυσες αλλαγες" Μπακαγιοκο η ακομα και Αναστασακο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2616 on: January 15, 2009, 02:38:44 »
Συν τη φάση που έχει χρησιμοποιήσει τον Ίβιτς δίπλα στον Βερόν ως κεντρικό μέσο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2617 on: January 15, 2009, 02:38:54 »
Αααα, και κατι ακομα που θελω να κανει ο Σαντος:βελτιωση στα στημενα, στα κορνερ, τα φαουλ, και τα ....αραουτ!
Παει να χτυπησει καποιος παιχτης πλαγιο αουτ και δε βρισκει συμπαικτη ελευθερο! δε κινειται κανεις να ζητησει μπαλα! Ελεος!Και συνηθως τετοιες φασεις καταληγουν σε πουλημα της μπαλας. Εγινε καποιες φορες σημερα, το εχω ξαναδει και σε αλλα ματς, μερικες φορες οι διαιτητες δινουν και αλλαγη!Μονο εμεις το κανουμε αυτο!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #2618 on: January 15, 2009, 02:49:34 »
Τονίζω οτι έγραψα εσωτερική αλλαγή κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που να βοηθήσει την ομάδα και να γίνει εμφάνης η βελτίωση της μετά απο αυτήν. Αυτά που μου λέτε είτε δεν βοήθησαν την ομάδα είτε δεν ήταν εσωτερικές αλλαγές (η είσοδος του Μπακαγιόκο από τον πάγκο στον αγώνα με την Ξάνθη νομίζω ότι δεν θεωρείται εσωτερική αλλαγή).

Δικέφαλε δεν κατάλαβα αυτο που έγραψες για τους παίκτες αν και το διάβασα καμια δεκαριά φορές. Αν μπορείς εξήγησε το λίγο καλύτερα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #2619 on: January 15, 2009, 02:57:44 »
Δικέφαλε δεν κατάλαβα αυτο που έγραψες για τους παίκτες αν και το διάβασα καμια δεκαριά φορές. Αν μπορείς εξήγησε το λίγο καλύτερα.

Οι προπονητές φτιάχνουν συστήματα ανάλογα με τους παίκτες που έχουν.
Δεν είναι όλοι οι παίκτες ικανοί να σε παίξουν όλα τα συστήματα.
Ακόμα λιγότεροι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι