Author Topic: Fernando Santos  (Read 192311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #2540 on: January 12, 2009, 18:57:57 »
α ρε ΠΑΟΚΤΣΗ δεν αλλαζεις ποτε...αεκτσης ο σαντος,βαζελος ο σβουρας,τι να πω...

αγγελος που μας χρειαζεται κ μιζερια κ αντε παλι με το 8εο κ αντε παλι ολο μαλακιες
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2541 on: January 12, 2009, 19:00:37 »
Από σένα χάσαμε ενα ημίχρονο τσάμπα.Παίζαμε σαν κότες.Πρέπει να καταλάβεις οτι δεν είμαστε αστερας και λειβαδιά να παίζουμε τόσο φλώρικα.Πού είναι το τσαγανό και η μαγκιά ρε που είχαν στο πρωτο ημίχρονο με το γάβρο?Αν πας να πάρεις το Χ πρέπει να παίζει η ομάδα φουλ επίθεση για τη νίκη.Αν παίζεις άμυνα οι άλλοι θα σε τιμωρήσουν.

Και αν είναι η τακτική σου έτσι τότε πρέπει να πεις στους παίκτες σου να είναι σε κάθε φάση πρώτοι στη μπάλα και όχι να πέφτουν σε κάθε φάση για καθυστέρηση 

O Σάντος είναι μεγάλος προπονητής.Είναι πρώτη φορά που τον εκραξα΄,ούτε καν πέρσι.Απλά πιστεύω ότι παρασύρθηκα όπως και τα περισσότερα αδέρφια στο φόρουμ,γιατί η φετινή μας πορεία μας εδωσε τη δυνατότητα να απαιτούμε αγωνιστικά με αξιώσεις διπλό στο ΟΑΚΑ.Και αυτό έργο Σάντος είναι.Απαιτώ όμως από τους παίκτες να παίζουν με αγωνιστικό τσαμπουκα-οχι τύπου Κοντρέρας-.Και αυτό έργο Σάντος είναι και μάλιστα φέτος ευκολότερο με τέτοιο ρόστερ
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Diego-4

• Guest
« Reply #2542 on: January 12, 2009, 19:16:22 »
Αναπολώ το καλοκαίρι του 2006 , τότε που δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα.Τι καλά που ήμασταν ρε μάγκες , είχαμε απαλαχθεί και απο τους ΒΛΑΚΕΣ..
Ξέραμε οτι οι μέρες μας ήταν μετρημένες , συλλαλητήρια , αγώνες , καταλήψεις , έξω στους δρόμους "όλοι" για να βγάλουμε απο την εντατική την μεγάλη μας αγάπη..Αγώνες , αγώνες , αγώνες ..Ποιος το περίμενε οτι μετά απο 2 χρόνια , θα έχει μπεί το νερό στο αυλάκι , θα έχεις μία ομάδα με ΟΡΑΜΑ , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ και ΣΤΟΧΟΥΣ , με ΠΛΑΝΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ , με ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Θα έχεις παίκτες που ούτε στον ύπνο σου δεν τους ονειρευόσουνα , θα έχεις πρόεδρο έναν απο εμάς , θα έχεις 25.000 διαρκείας , το κάθε μας ευρώ θα ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΟΚ και άλλα τόσα..Κανείς δεν θα το πίστευε αυτό , μα κανείς , ούτε εγώ το πίστευα , θα μου έμοιαζε σαν το πιο τρελό όνειρο..έναν όνειρο που έγινε όντως πραγματικότητα..Λυπάμαι για όλους αυτούς που δεν μπορούν να το ζήσουν , πραγματικά λυπάμαι .. δεν ξέρω τι πραγματικά θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και τι αποζητούν , δεν ξέρω κατα πόσο μπορούν να εκτιμήσουν κάποια πράγματα και καταστάσεις , δεν ξέρω εάν έχουν λογική ή εάν σκέφτονται πριν εκσφεντονίσουν την κωτσάνα τους..Κρίμα και για όλους εμάς που μπαίνουμε στο τρυπάκι να τους απαντάμε , γινόμαστε πιο παράλογοι απο αυτούς..Δεν ξέρω τι άλλο να πώ..

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΡΕ , ΓΙΑΤΙ ?
ΕΑΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ

makptol

• Guest
« Reply #2543 on: January 12, 2009, 19:21:16 »
ετσι ειμαστε οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε βρασμο ψυχης λεμε τα χειροτερα αλλα μετα σκεφτομαστε αυτα poy λεει o diego -4 και ερχομαστε στα ισα μας ....
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ....ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΡΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
και αυτοι συνηθως γραφουν μονο στις στραβες ....
κυταμε μπροστα παιδια μεθαυριο να βγαλουμε την ψυχη μας στο γηπεδο και να στηριξουμε τα 11 παιδια μας που θα μπουν στο γηπεδο.....

dimos8enis

• Guest
« Reply #2544 on: January 12, 2009, 19:28:49 »
ηρεμηστε ρε παιδια, μη γινομαστε γραφικοι
κοιταμε μπροστα, παει και τελειωσε, πουτσ@ στο σκουληκι

thomas

• Guest
« Reply #2545 on: January 12, 2009, 20:43:30 »
Αναπολώ το καλοκαίρι του 2006 , τότε που δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα.Τι καλά που ήμασταν ρε μάγκες , είχαμε απαλαχθεί και απο τους ΒΛΑΚΕΣ..
Ξέραμε οτι οι μέρες μας ήταν μετρημένες , συλλαλητήρια , αγώνες , καταλήψεις , έξω στους δρόμους "όλοι" για να βγάλουμε απο την εντατική την μεγάλη μας αγάπη..Αγώνες , αγώνες , αγώνες ..Ποιος το περίμενε οτι μετά απο 2 χρόνια , θα έχει μπεί το νερό στο αυλάκι , θα έχεις μία ομάδα με ΟΡΑΜΑ , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ και ΣΤΟΧΟΥΣ , με ΠΛΑΝΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ , με ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Θα έχεις παίκτες που ούτε στον ύπνο σου δεν τους ονειρευόσουνα , θα έχεις πρόεδρο έναν απο εμάς , θα έχεις 25.000 διαρκείας , το κάθε μας ευρώ θα ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΟΚ και άλλα τόσα..Κανείς δεν θα το πίστευε αυτό , μα κανείς , ούτε εγώ το πίστευα , θα μου έμοιαζε σαν το πιο τρελό όνειρο..έναν όνειρο που έγινε όντως πραγματικότητα..Λυπάμαι για όλους αυτούς που δεν μπορούν να το ζήσουν , πραγματικά λυπάμαι .. δεν ξέρω τι πραγματικά θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και τι αποζητούν , δεν ξέρω κατα πόσο μπορούν να εκτιμήσουν κάποια πράγματα και καταστάσεις , δεν ξέρω εάν έχουν λογική ή εάν σκέφτονται πριν εκσφεντονίσουν την κωτσάνα τους..Κρίμα και για όλους εμάς που μπαίνουμε στο τρυπάκι να τους απαντάμε , γινόμαστε πιο παράλογοι απο αυτούς..Δεν ξέρω τι άλλο να πώ..

+ ΑΠΕΙΡΟ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2546 on: January 12, 2009, 21:03:16 »
μπράβο ρε diego έτσι είναι !αmα χορτάσει η ψείρα βγαίνει και στο γιακά που λέει και η γιαγιά μου...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #2547 on: January 12, 2009, 21:22:12 »
Αδελφέ Diego μπράβο κι από μένα. Φτάνει πια η γκρίνια. Η Τετάρτη είναι πολύ κοντά για να είμαστε τόσο μικρόψυχοι.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

biggeorge

• Guest
« Reply #2548 on: January 12, 2009, 21:34:24 »
αυτος ειναι ο σαντος...οπως και ο bajevic φοβατε φοβατε πολυ...ετσι ειναι το συστημα του...αυτον διαλεξε ο Ζαγορακης αυτος ειναι που μπηκαν με ντου πέρυσι  της 4α οι οπαδοι στην 1 και φοναζαν απο πισω του σαντος μπινε.......αυτος ειναι που μαζι με αυτους που τον βριζαν στην πρωτη της ομαδας ελεγε το συνθημα καθε ολυμπιακός...αυτος ειναι που έφερε conceicao vierinha marcos antonio lino(gia na ton  doume auton....) και οποιον αλλο εφερε...αυτος έφερε την πειθαρχεία στο κολοχανιο μας....αυτος δημιούργησε  αυτην την αμυνα που μεχρι τωρα θαυμαζαμε...αυτον εμπιστευετε ο προεδρος και ο βρυζας στο κατω κατω....οσο και αν δεν σας αρεσει..το καταλαβενω ΠΑΟΚ ειμαι και εγω...ΠΑΟΚ=παλευω ακομα και αν χανω 10-0...ΠΑΟΚ=αξιοπρεπια...ΠΑΟΚ======= πολλα παρα πολλα....

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ [/b]

(κοιταξτε τωρα να νικήσουμε την τεταρτη γιατι μπορει να ειμαι ΠΑΟΚ αλλα ειμαι και ελειπης...

Offline Βόρειος

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2549 on: January 12, 2009, 21:52:18 »
Σωστος ο ντιεγκο!Εξάλλου έχουμε ή δεν έχουμε 3ετή (τουλάχιστον) προγραμματισμό?Κάτι παραπάνω ξέρει ο Τεό που τον είχε και προπονητή και ο Ζήσης. Υπομονή!Θα έρθουν και τα διπλά στη χαβούζα!!
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2550 on: January 12, 2009, 21:55:57 »
Με αυτην την λογική και ο Μπενίτεθ χέστης είναι?

4-5-1 είναι 4-3-3 

Για το μισό μηδέν παίζει ο Σάντος μάλλον καλύτερο για το 0 πίσω.

Υπάρχουν σχολές και σχολές προπονητάραδων που έχουν την ίδια λογική.

Καλό το 4-4-2 αλλά αφήνει μεγάλα κενα στις γραμμές του.

Και απο οτι κατάλαβα παίζαμε εκτός ΝΤΕΡΠΙ?

Συγνωμη για το off topic, αλλα δε μπορω να διαβαζω οτι να 'ναι. Ο Ραφα ουτε 4-5-1 παιζει, ουτε καμμια σχεση εχει το συστημα του με του Σαντος. Η Λιβερπουλ παιζει 4-4-2 και ΠΑΝΤΑ εχει μεσα 5 αμυντικογενεις και 5 επιθετικογενεις παιχτες.

Μαγκες τελος το κραξιμο στο Σαντος και στους παιχτες. Εχουμε τεραστιο παιχνιδι μεθαυριο και οσα λεγονται στο φορουμ πριν τα μεγαλα παιχνιδια βγαινουν παντα παραεξω. Η μουρμουρα εδω μεσα μπορει να κανει κακο στον ΠΑΟΚ. Οποιος καταλαβαινει καλως, για τους υπολοιπους δεν ξερω τι αλλο να πω.
κι εμενα δε με πειθει, ουτε με επεισε ποτε ο Σαντος, αλλα ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ και κανω τουμπεκι.
Πρεπει και να σχολιαζουμε και να συζηταμε γι'αυτο που βλεπουμε, δεν ειμαστε γιδια. Αλλα οχι κατινιστικα σχολια και κραξιμο. Χτιζεται κατι πολυ ομορφο, μην το γαμησουμε μονοι μας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
« Reply #2551 on: January 12, 2009, 22:25:34 »
α ρε ΠΑΟΚΤΣΗ δεν αλλαζεις ποτε...αεκτσης ο σαντος,βαζελος ο σβουρας,τι να πω...

αγγελος που μας χρειαζεται κ μιζερια κ αντε παλι με το 8εο κ αντε παλι ολο μαλακιες

και άντε πάλι διπλά στην Αθήνα..., άντε πάλι προκριματικά Τσάμπιονς Λίγκ..., μας χαλάγανε όμως.

Χρειάζεται σεβασμός στον Σάντος και όλοι αναγνωρίζουν το ότι μας έχει στη δεύτερη θέση μετά από 17 αγωνιστικές. Και πρώτοι να είμασταν πάλι δε θα κάναμε κριτική ; Κάτι θα βρίσκαμε πάλι.
Δε νομίζω πως κανένας που κάνει κριτική στο αν έπαιξε 4-5-1 ή 4-3-3 κτλ, πιστεύει ότι πρέπει να φύγει ο Σάντος. Συζητάμε και πιστεύω ότι (και με τη βοήθεια του Ζαγοράκη) έχουμε αρχίσει να αποκτάμε νοοτροπία ότι ένας (καλός) προπονητής χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει το αποτέλεσμα που θέλει. Και το ίδιο ισχύει και με τον Σάντος.    

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2552 on: January 12, 2009, 22:29:00 »
Όλοι ξέρετε εδώ μέσα πόσο πολύ πιστεύω στον Σάντος και πως για πάρτη του έφτασα μέχρι και να μαλώσω με κάποια παιδιά πέρυσι. Είμαι ο τελευταίος που θα πεις ότι τον περιμένει στη γωνία για να τον κράξει. Εδώ πέρυσι γελούσαν μαζί μου γιατί έβλεπα θετικά πράγματα μέσα στο χάλι. Ούτε αλλάζω γνώμη μετά από μια ήττα για την αξία του, ούτε θέλω να φύγει, ούτε τίποτα.

Το μόνο που θέλω ως οπαδός είναι να πω αυτά που με βασανίζουν. Έτσι απλά. Γιατί έτσι νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Όχι από εγωισμό. Αλλά από ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Όπως το νιώθω εγώ. Γιατί εγώ δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα να ρεζιλεύεται και να μη μου φταίει ο Σάντος, οι παίχτες, ο διαιτητής, ο καιρός, το χορτάρι και το σάντουιτς που έφαγα πριν μπω στο γήπεδο. Και δεν τον παίρνει έτσι γενικά κι αόριστα η μπάλα, από τη στιγμή που έκανε πολλές χοντράδες και αγωνιστικά και με το καραγκιοζιλίκι να τρέχει να προλάβει να κάνει fair play και ακόμη περισσότερο τις μαλακίες δηλώσεις του.

Κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται και προσωπικά έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια. Το -επαναλαμβάνω και το εννοώ απόλυτα- ρεζιλίκι με τις καθυστερήσεις και τα ξαπλώματα στο χορτάρι ήταν κατι απαράδεκτο, που γκρέμισαν μέσα μου πολλά. Τα λέω λοιπόν για να ξορκίσω τα διαόλια που μου τυρρανάνε το μυαλό και με γεμίζουν φόβο για το μέλλον. Τα λέω αν θέλετε για να έρθετε να με καθησυχάσετε εσείς που το είδατε αλλιώς.

Καταρχήν η δήλωσή του περί νοοτροπίας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και προσβλητική για το σύλλογο. Δεν έχει ο ΠΑΟΚ ρε φίλε πρόβλημα νοοτροπίας. Έχεις εσύ που είσαι χέστης και που όταν παίζεις με το ποκ νομίζεις πως παίζεις με τη Γιουβέντους ή την Άρσεναλ. Πέρυσι είδαμε όλοι ότι είχες δίκιο με τις σαρδέλες. Φέτος ρε μεγάλε τι δίκιο να έχεις; Δηλαδή τι παίχτες χρειάζεσαι για να μην δίνεις εντολή στους παίχτες σου να κάνουν καθυστέρηση από το 10 με μια πεθαμένη ομάδα;
Και αν ο Χ παίχτης το έκανε από μόνος του, γιατί δεν τον συμμάζεψες ή δεν έκανες κανένα σπριντ να τον ξεχέσεις; Για άλλα κι άλλα τρέχεις... Ό,τι όμως και να δηλώνεις όλοι ξέρουμε ότι ναι μεν πολλά τα καλά σου, αλλά το καφέ σακάκι μάλλον το έχεις για να κρύβεις και τίποτα καφετί που και που. Ιδίως σε ντέρμπι.

Η ομάδα επανειλλημένα βάζει γκολ και γυρνάει να το κρατήσει. Ακόμη και με το θρασύβουλο. Το κάνουμε συνεχώς. Ή είναι εντολή προπονητή ή οι παίχτες κάνουν του κεφαλιού τους και ο προπονητής δεν μπορεί να τους κουμαντάρει. Μία η άλλη. Ας μη μαντέψουμε... Οι παίχτες κάνουν ακριβώς ό,τι τους λέει ο προπονητής τους.

Στην Τούμπα βέβαια, που και νεκρούς ανασταίνει, όλα αυτά μακιγιάρονται εύκολα. Αλλά εκτός έδρας όλα αποκαλύπτονται και εκθέτουν. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός, θυμίζει όλο και περισσότερο τη περσινή εκτός έδρας. Και αν σκεφτούμε πως όταν ήρθαν οι παίχτες φρέσκοι φρέσκοι και ανεπηρρέαστοι ακόμη, ξεκινήσανε με δύο χαλαρά διπλά και τώρα που περνάει ο καιρός θυμίζουν τα περσινά, είναι μάλλον ύποπτο.

Με λίγα λόγια καταλογίζω στον Σάντος πως μας θεωρεί πολύ μικρότερους απ' ότι είμαστε, κάτι σαν τη Μποαβίστα ή την Γκιμαράες στην Πορτογαλία. Δεν τον αδικώ τον άνθρωπο. Είδε τους τίτλους μας, γνώρισε κι έναν ΠΑΟΚ κομπάρσο... Δεν έχω απαιτήσεις από αυτόν να θεωρήσει τον ΠΑΟΚ ανώτερο από κάθε άλλη ομάδα, ούτε να μπολιαστεί με τη δική μας νοοτροπία, ούτε να καταλάβει ποτέ ότι ο ΠΑΟΚτσής όλους αυτούς που ο Σάντος σέβεται τους βλέπει σαν σκουπίδια. Και πολύ περισσότερο να καταλάβει ότι σκουπίδια είναι όντως. Αυτός ξένος προς εμάς ήρθε και ξένος θα φύγει. Στο μυαλό του θα είναι περίπου σαν θαύμα να βγάλει τον ΠΑΟΚ champion's league ή να πάρει το κύπελλο. Δεν συζητώ καν για πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος πως δεν το πιστεύει ότι μπορεί να γίνει. Γι' αυτό το τροπάρι άλλαξε τελευταία κι έγινε champion's league αντί για πρωτάθλημα τον τρίτο χρόνο...

Ο ΠΑΟΚτσής όμως δεν είναι έτσι. Δεν είναι η φύση του να φοβάται τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον τις αθηναϊκές κουράδες. Καλά κάνει ο Σάντος και είναι ο εαυτός του, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τον μέσο ΠΑΟΚτσή, ο οποίος το έχει μέσα του να τα βάζει με όλους. Ίσως στη τελική να κάνει καλό αυτό στην ομάδα φέρνοντας ισορροπία μεταξύ καλής τρέλας και στεγνού ρεαλισμού, αφού εμείς πετάμε και αναλαμβάνει να μας προσγειώνει ο "συντηρητικός" Σάντος.

Θα ευχόμουν όμως η πετσί ΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση να φέρει την απόλυτη ισορροπία μεταδίδοντας και λίγη ΠΑΟΚτσήδικη τρελίτσα και Δον Κιχωτική νοοτροπία στον Σάντος. Να μην καταπίνουμε μόνο εμείς. Να αλλάξει και το ξερό του το κεφάλι κι αυτός. Στη διοίκηση εναποθέτουμε και πάλι όλες τις ελπίδες μας. Ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας θα του εξηγήσουν όσο γίνεται ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και πως στον ΠΑΟΚ απαγορεύεται να φοβάσαι, πόσο μάλλον να κλέβεις χρόνο ξαπλώνοντας για να κλέψεις το 0-0.

Όπως εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε υπομονή και να ακολουθήσουμε τυφλά το τριετές σχέδιο, του κατά τ' άλλα ικανότατου προπονητή μας, τον οποίο επέλεξε η διοίκηση που εμπιστευόμαστε τυφλά, έτσι κι αυτός να βάλει νερό στο κρασί του και να πάψει να είναι τόσο στόκος και τόσο χέστης. Να δει λίγο κι αυτός μέσα από τα δικά μας μάτια. Που ξέρει στο κάτω κάτω. Μπορεί και να του αρέσει.
« Last Edit: January 12, 2009, 22:43:59 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

dimos8enis

• Guest
« Reply #2553 on: January 12, 2009, 22:35:44 »
στηριζω Σαντος. ετσι απλα, ξερει πολυ περισσοτερα απο μενα και απο σας, εξαλλου και οι καλυτεροι προπονητες του κοσμου εχουνε ατυχες στιγμες και λαθη. αν δεν εκανε λαθη θα τον ειχε παρει καμμια Τσελσι και βάλε. ας ηρεμησουμε λιγο, δε χρειαζεται να μηδενιζουμε τα παντα απο τη μια στιγμη στην αλλη

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2554 on: January 12, 2009, 22:48:07 »
Φιλε Δημοσθενη και ο Αλεφαντος ξερει παραπανω απο εμας. Και ο Βασιλης "10 χρονια μπροστα" Δανιηλ και ο κυρ-Αρχοντιδης και ο Κοκοτοβιτς και παει λεγοντας. Τι σημαινει αυτο δλδ;
Για αυτα που λεει ο paokcure: You can't teach an old dog new tricks... Ο,τι ελεγε γνωστος μου χανουμι -και οι αεκτσηδες γενικα- για τον Σαντος, σιγα-σιγα βγαινουν ολα. Και τα θετικα και τα αρνητικα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

dimos8enis

• Guest
« Reply #2555 on: January 12, 2009, 22:51:36 »
και ο Αλεφαντος ξερει παραπανω απο εμας.
μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα, δηλαδη προπονητες με καφετζηδες
κι ο πουρουπουπου ισως ξερει παραπανω απο μας, δε σημαινει κατι απο μονο του αυτο. καταλαβε ομως πως το εννοω

Callahan

• Guest
« Reply #2556 on: January 12, 2009, 22:57:49 »
Με αυτην την λογική και ο Μπενίτεθ χέστης είναι?

4-5-1 είναι 4-3-3 

Για το μισό μηδέν παίζει ο Σάντος μάλλον καλύτερο για το 0 πίσω.

Υπάρχουν σχολές και σχολές προπονητάραδων που έχουν την ίδια λογική.

Καλό το 4-4-2 αλλά αφήνει μεγάλα κενα στις γραμμές του.

Και απο οτι κατάλαβα παίζαμε εκτός ΝΤΕΡΠΙ?

Συγνωμη για το off topic, αλλα δε μπορω να διαβαζω οτι να 'ναι. Ο Ραφα ουτε 4-5-1 παιζει, ουτε καμμια σχεση εχει το συστημα του με του Σαντος. Η Λιβερπουλ παιζει 4-4-2 και ΠΑΝΤΑ εχει μεσα 5 αμυντικογενεις και 5 επιθετικογενεις παιχτες.

Μαγκες τελος το κραξιμο στο Σαντος και στους παιχτες. Εχουμε τεραστιο παιχνιδι μεθαυριο και οσα λεγονται στο φορουμ πριν τα μεγαλα παιχνιδια βγαινουν παντα παραεξω. Η μουρμουρα εδω μεσα μπορει να κανει κακο στον ΠΑΟΚ. Οποιος καταλαβαινει καλως, για τους υπολοιπους δεν ξερω τι αλλο να πω.
κι εμενα δε με πειθει, ουτε με επεισε ποτε ο Σαντος, αλλα ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ και κανω τουμπεκι.
Πρεπει και να σχολιαζουμε και να συζηταμε γι'αυτο που βλεπουμε, δεν ειμαστε γιδια. Αλλα οχι κατινιστικα σχολια και κραξιμο. Χτιζεται κατι πολυ ομορφο, μην το γαμησουμε μονοι μας.

Τί παίζει ο Μπενίτεθ 4-4-2? Το ακούσαμε κι αυτό. Δεν ξεκωλάει από το 4-5-1, όπως και ο ferguson και ο Μουρίνιο και πάει λέγοντας. Από Valencia που τον θυμάμαι προτιμάει δύο αμυντικά χάφ,( Αlbelda - Baraja) πιο μπροστά Aimar και δύο εξτρεμ. Στη Liverpool παρ΄ ότι φαίνεται ότι χρησιμοποιεί δεύτερο φορ, ο Kuyt παίζει πάνω στη γραμμή και βοηθάει και αρκετά αμυντικά, περισσότερο ίσως από τον Ριέρα.

Η γενιά αυτή προπονητών στην Αγγλία (Μπενιτεθ, Μουρίνιο, Rednapp, αλλά και ο Ferguson εσχάτως), όταν αλλάζει από το 4-5-1 για να χτυπήσει κάποιο ματς επιλέγει δύο τρόπους.  Δίνει εντολή στα φούλ μπάκ να ανέβουν ψηλά, ώστε για περισσότερο χρόνο να πιέζει με 3 παίκτες  μπροστά (όπως το κάνει και ο Σάντος) ή μετατρέπει σε 3-5-2 έτσι ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος του κέντρου και ο χρόνος κατοχής της μπάλλας λόγω απουσίας μονάδων.

P.S. PAOkcure πιστεύω ότι γράφεις λίγο εν βρασμό. Δεν θυμίζει η ομάδα την περσινή. Και γω χθες ήμουν απογοητευμένος και έλεγα διάφορα, αλλά δύο κακά παιχνίδια εκτός έδρας δεν μου αλλάζουν τη γνώμη ούτε για τον προπονητή ούτε για το σχεδιασμό.
« Last Edit: January 12, 2009, 23:04:32 by Callahan »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2557 on: January 12, 2009, 23:00:08 »
ούτε ράφα μπενίτεθ ούτε μουρίνιο

FERNANDO SANTOS
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2558 on: January 12, 2009, 23:00:53 »

Μπραβο ρε τσακαλε που το θυμιζεις, ετσι για να μην ξεχναμε που ειμασταν και που ειμαστε.
Δεν γιναμε Βαρτσα απο την μια μερα στην αλλη.
Ο παοκτσης εχει την γκρινια στο DNA του. Θελει ψυχραιμια, οπως συνεστησε και ο ΑΡΧΗΓΟΣ, να διαχειριστουμε τις ηττες με τον καλυτερο τροπο για να κανουμε ενα βημα παραπανω.
Και εμενα μερικα πραγματα ισως μπορει να μην με αρεσουν, αλλα πλεον εχω ΟΡΑΜΑ να παω καλυτερα, ξερω οτι τα καλυτερα ερχονται, αν δεν τα φαει η γκρινια.
Ο ΖΑΓΟΡ ηταν ετοιμος να τα παρατησει περσι μετα το ματς και την ηττα απο τον Αστερα
με τα λαικα δικαστηρια που στηθηκαν εξω απο την Τουμπα.
Αυτο θελουμε;
Εγω τον εφερα και θα τον στηριξω μεχρι τελευταιας ρανιδας και αν πεσει θα πεσω μαζι του, αλλα δεν θα τον αφησω να πεσει, θα τον στηριξω με χερια, ποδια, νυχια, δοντια, αυτην την υποσχεση εδωσα στον εαυτο μου.

Κατα τα αλλα κλειστε ραδιοφωνα, τηλεορασεις, μην διαβαζεται εφημεριδες και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την γκρινια στο γηπεδο. Εχουμε κρισιμο ματς την τεταρτη.

Για εμενα.......... στα @@ μου οι μπατσοι και οι καμερες......
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

bagos1

• Guest
« Reply #2559 on: January 12, 2009, 23:02:03 »
Για εμένα μου έδειξε ο σαντος ότι δεν ειναι μεγάλος προπονητής απο το γεγονός ότι αποβάλεται ο κοντρερας (σεντερ μπακ) και χάνουμε είδη 1-0 και η πρώτη του αλαγή είναι να βάλει τον Μαλεζά στην άμυνα -ένα ακόμη σέντερ μπακ- δηλαδή να μείνουμε στο 1-0 και να μην φάμε 2,3,4 γκολ?? τόση σημασία έχει αμα θα φάμε ή αμα χάσουμε με 2 και 3 γκολ?? βάλε εκεί και δυνάμωσε το κέντρο του ρε συ και χτύπα το και αμα δεν κάτσει ας χάσουμε έτσι και αλιώς 3 βαθμούς χάνεις