μπράβο και στην διοίκηση που την στιγμή που έπρεπε του έδειξε εμπιστοσύνη.
Έτσι, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, όχι τώρα εκ του ασφαλούς που όλα πάνε καλά.... στα δύσκολα, στη μανούρα παίρνει ο μάγκας της δύσκολες αποφάσεις....
Πάμε να πούμε δυο λόγια τώρα και για τον δάσκαλο....
Καταρχάς δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά ο άνθρωπος έχει πετύχει αυτό το 9-6-1 ως τώρα σε 16 παιχνίδια που στα 1 άντε 2 το πολύ έπαιξε με τη βασική του ενδεκάδα... Και σε 3-4 από αυτά ζήτημα να ξεκίνησε με 5-6 βασικούς μέσα...Ακόμα και χθες που το ματς φάνηκε τόσο εύκολο τα εξτρεμ μας ήταν οι πανγκίτες ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ....
Μάλιστα σε κάποια ματς με αρκετούς αναπληρωματικούς λόγω απουσιών κλπ η ομάδα έπαιξε και πάρα πολύ καλά (πχ με Αστέρα) κοιλιά δηλαδή στην φόρμα της η ομάδα δεν έκανε ΠΟΤΕ, απλά ένα αποτέλεσμα δεν της έκατσε από ατυχία που το άξιζε 100% (Αστέρας)....Η ομάδα μέχρι τώρα έκανε 1 αρκετά μέτριο παιχνίδι με Βούλη και ένα κακό που άξιζε να χάσει (Σέρρες)....
Όλα αυτά τα επιτεύγματα είναι εξ αιτίας της νοοτροπίας και της τακτικής του δάσκαλου....
Όσο για την αποτελεσματικότητα της προετοιμασίας αυτό εγώ θα το κρίνω στα ματς του Φλεβάρη ή στα τέλη Ιανουαρίου... Ως τώρα πάει καλά...Επίσης θέλω να δω πως θα διαχειριστεί τα ματς των πλαιυ οφ, τα οποία είναι ΣΟΥΠΕΡ κρίσιμα, να δω την ετοιμότητα της ομάδος τότε....