Author Topic: Fernando Santos  (Read 198899 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #2340 on: October 25, 2008, 00:18:16 »
οταν ομως κρινεις λες και τα οποια θετικα.εσυ ομως αδερφε εισαι εμπαθης γιατι πολυ απλα δεν κρινεις.αναφερεις μονο αυτα
που χαλανε εσενα.οποτε ειναι πολυ λογικο το μυαλο του καθενος να παει οπου παει σε οτι αφορα εσενα.
και εννοειται οτι το ιδιο ισχυει και με τον καθενα εδω μεσα.
υ.γ ειναι τυχαιο αδερφε οτι απο τον ιουνιο και δωθε τα μοναδικα ποστ που εχεις κανει ειναι μονο σε αυτο το τοπικ;
αν θες απαντα και σε ενα πμ

makptol

• Guest
« Reply #2341 on: October 25, 2008, 00:57:24 »
πραγματικα του λιακου τα μυνηματα 4 στα 5 ειναι για σαντος τετοιο κολλημα
πια....... ???

makptol

• Guest
« Reply #2342 on: October 25, 2008, 00:59:05 »
λιακο πες μου  σε παρακαλω ενα θετικο που εχει ο σαντος που δεν μπορει
θα εχει ενα    :)

zan

• Guest
« Reply #2343 on: October 25, 2008, 01:01:15 »

Ο Σάντος κρίνεται και θα κριθεί ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ με ιδιαίτερα αξιόλογο (για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον) υλικό και με μοναδική διοίκηση. Και για τους λόγους αυτούς κρίνεται ήδη αυστηρά.
800 χιλιαρικα ΜΕ ΟΛΟ επιτελείο του ειναι πολλα? Εδω του Αστερα Τριπολης παιρνει περισοτερα......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2344 on: October 25, 2008, 02:28:36 »
Φερτε μωρε πισω τον Φριγκερ..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2345 on: October 25, 2008, 09:05:18 »
και να προσθεσω:
φερτε πισω το CLERASIL, γιατι βλεπω να βγαινουν κατι σπυρακια σιγα σιγα....

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

ετσι απλα για υπενθυμιση.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2346 on: October 25, 2008, 11:14:18 »

Ο Σάντος κρίνεται και θα κριθεί ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ με ιδιαίτερα αξιόλογο (για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον) υλικό και με μοναδική διοίκηση. Και για τους λόγους αυτούς κρίνεται ήδη αυστηρά.
800 χιλιαρικα ΜΕ ΟΛΟ επιτελείο του ειναι πολλα? Εδω του Αστερα Τριπολης παιρνει περισοτερα......

500 me olo to epiteleio

northeagle_4

• Guest
« Reply #2347 on: October 25, 2008, 13:20:47 »
http://www.sport-fm.gr/article/151628

Εγκώμιο Λουιζάο για Σάντος

Το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος έπλεξε ο Λουιζάο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «El Dario», χαρακτηρίζοντάς τον, τον πιο ψυχωμένο και καταρτισμένο προπονητή που έχει συνεργαστεί ποτέ στην καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος, μιλώντας για τους προπονητές με τους οποίους συνυπήρξε στην ίδια ομάδα, στάθηκε στο πρόσωπο του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ, για τον οποίο είχε να πει τα καλύτερα.

«Ήταν ο πιο καταρτισμένος προπονητής που είχα ποτέ στην έως τώρα καριέρα μου, αυτός που μου άρεσε πάντα να δουλεύω μαζί του», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα.

Ο 27χρονος στόπερ έκανε λόγο για τη σκληράδα του Σάντος, αλλά και για τη μεγάλη του καρδιά: «Σε σχέση με τους Καμάτσο, Τραπατόνι και Κούμαν ήταν ο πιο σκληρός, αλλά έχει μεγάλη καρδιά».

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2348 on: October 25, 2008, 13:33:28 »
propaganda twn santikwn mou myrizei emena  :D
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2349 on: October 25, 2008, 14:15:57 »
Γιαννιώτη φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι 4 στα 5 είναι για σάντο. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός τομέας στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες μας.

Θα μπορούσα βέβαια να γράφω κάθε βδομάδα "πάμε γήπεδο να τους μαμήσουμε" ή το καλοκαίρι "όλοι στην υποδοχή του ζλάταν να βουλιάξει το αεροδρόμιο" και να είχα βελτιώσει τα ποσοστά μου.
Αυτό όμως έχει να κάνει περισσότερο με τους λόγους για τους οποίους γράφει ο καθένας μας στο φόρουμ όπως και με τον ελεύθερο χρόνο που έχει. Οπότε δεν προβλέπω να το κάνω...

Τελικά μαθαίνουμε ότι είναι και χαμηλόμισθος ο σάντος. Μάλιστα. Και φέτος σαρδέλες είναι οι παίχτες;
Δεν ξέρω αν μπορείτε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια και να ξεχάσετε τα περσινά. Για μένα υπάρχει σαφής συνέχεια της περσινής σεζόν με τη φετινή.

Τέλος αν νομίζετε ότι επειδή γουστάρω τον Αναστασιάδη για την προσφορά του ως επαγγελματίας προπονητής στον ΠΑΟΚ, στερούμαι του δικαιώματος να ασκώ κριτική στον σάντο, κάνετε τραγικό λάθος.
Ειδικά δεδομένου ότι η κριτική μου δεν είναι άναρθρες κραυγές, υιοθέτηση φημών και παραφιλολογία όπως κάνουν πάρα πολλά μέλη στην κριτική τους έναντι άλλων προπονητών.

Κλείνοντας ξαναλέω ότι τον σάντος δεν τον θεωρώ κακό προπονητή. Άλλωστε γεννάται το ερώτημα "πως μετριέται ο καλός προπονητής". Απλά κάθε βδομάδα με πείθει όλο και περισσότερο ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Αν κάτσει 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ και με βγάζει από 9ο μέχρι 5ο, ας πάρει και το τσαμπιονς λιγκ με την μπενφίκα, εγώ ακατάλληλο θα τον θεωρώ για τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Τον Αναστασιάδη τον αναφέρω σπάνια και μόνο αφού τον αναφέρει άλλος σε οποιαδήποτε συζήτηση. Παρόλο που στο μυαλό μου οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2350 on: October 25, 2008, 14:24:15 »
ας μου πεί κάποιος σας παρακαλώ ποιός παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και δεν παίζουμε εμείς
φανταστήτε να μην είχαμε και τους βαθμούς που έχουμε
καλή η κρητική αλλά όταν χρειάζεται
δεν λέω ότι παίζουμε καλή μπάλα αλλα πείτε μου μία ομάδα που παίζει καλύτερα από εμάς
PAOK-Hersonissos (Kriti)

MetroStar

• Guest
« Reply #2351 on: October 25, 2008, 14:35:38 »
H Καβάλα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2352 on: October 25, 2008, 14:44:27 »
Γιαννιώτη φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι 4 στα 5 είναι για σάντο. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός τομέας στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες μας.

Θα μπορούσα βέβαια να γράφω κάθε βδομάδα "πάμε γήπεδο να τους μαμήσουμε" ή το καλοκαίρι "όλοι στην υποδοχή του ζλάταν να βουλιάξει το αεροδρόμιο" και να είχα βελτιώσει τα ποσοστά μου.
Αυτό όμως έχει να κάνει περισσότερο με τους λόγους για τους οποίους γράφει ο καθένας μας στο φόρουμ όπως και με τον ελεύθερο χρόνο που έχει. Οπότε δεν προβλέπω να το κάνω...

Τελικά μαθαίνουμε ότι είναι και χαμηλόμισθος ο σάντος. Μάλιστα. Και φέτος σαρδέλες είναι οι παίχτες;
Δεν ξέρω αν μπορείτε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια και να ξεχάσετε τα περσινά. Για μένα υπάρχει σαφής συνέχεια της περσινής σεζόν με τη φετινή.

Τέλος αν νομίζετε ότι επειδή γουστάρω τον Αναστασιάδη για την προσφορά του ως επαγγελματίας προπονητής στον ΠΑΟΚ, στερούμαι του δικαιώματος να ασκώ κριτική στον σάντο, κάνετε τραγικό λάθος.
Ειδικά δεδομένου ότι η κριτική μου δεν είναι άναρθρες κραυγές, υιοθέτηση φημών και παραφιλολογία όπως κάνουν πάρα πολλά μέλη στην κριτική τους έναντι άλλων προπονητών.

Κλείνοντας ξαναλέω ότι τον σάντος δεν τον θεωρώ κακό προπονητή. Άλλωστε γεννάται το ερώτημα "πως μετριέται ο καλός προπονητής". Απλά κάθε βδομάδα με πείθει όλο και περισσότερο ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Αν κάτσει 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ και με βγάζει από 9ο μέχρι 5ο, ας πάρει και το τσαμπιονς λιγκ με την μπενφίκα, εγώ ακατάλληλο θα τον θεωρώ για τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Τον Αναστασιάδη τον αναφέρω σπάνια και μόνο αφού τον αναφέρει άλλος σε οποιαδήποτε συζήτηση. Παρόλο που στο μυαλό μου οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες
φιλε λιακο παρατηρω το τοπικ του Σαντος εδω και καιρο και ελεγα οτι δεν θα γραψω τιποτα για να μην εχουμε αντεγκλήσεις αλλα δεν αντεχω αλλο..αυτο αφορα και αλλους αλλα το γραφω με αφορμη το δικο σου σχολιο

φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να λες οτι δεν γουσταρεις τον Σαντος, αλλα και εμενα ειναι δικαιωμα μου ειναι να πω οτι κατα την αποψη μου ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

το λεω χωρις να θελω να σας προσβαλλω αλλα διαβαζοντας τα επιχειρηματα τα δικα σου και μερικων αλλων αυτο μου ερχεται στο μυαλο. Ανοιξε τα ματια σου περα απο τον Αγγελο και θα δεις πως δουλευουν αλλες ομαδες (οχι μονο στην ελλαδα), με τι υλικο, με τι προπονητες, τι κατεβαζουν στους αγωνες και ειστε χαρουμενοι που εχουμε αυτον τον προπονητη εδω. Δεν λεω οτι ειναι και ο καλυτερος του κοσμου και οτι δεν εχει μειονεκτηματα αλλα για τον ΠΑΟΚ ειναι παρα πολυ καλος την χρονικη στιγμη..

τα ειπα και ξελαφρωσα.....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2353 on: October 25, 2008, 14:55:50 »
http://www.sport-fm.gr/article/151628

Εγκώμιο Λουιζάο για Σάντος

Το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος έπλεξε ο Λουιζάο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «El Dario», χαρακτηρίζοντάς τον, τον πιο ψυχωμένο και καταρτισμένο προπονητή που έχει συνεργαστεί ποτέ στην καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος, μιλώντας για τους προπονητές με τους οποίους συνυπήρξε στην ίδια ομάδα, στάθηκε στο πρόσωπο του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ, για τον οποίο είχε να πει τα καλύτερα.

«Ήταν ο πιο καταρτισμένος προπονητής που είχα ποτέ στην έως τώρα καριέρα μου, αυτός που μου άρεσε πάντα να δουλεύω μαζί του», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα.

Ο 27χρονος στόπερ έκανε λόγο για τη σκληράδα του Σάντος, αλλά και για τη μεγάλη του καρδιά: «Σε σχέση με τους Καμάτσο, Τραπατόνι και Κούμαν ήταν ο πιο σκληρός, αλλά έχει μεγάλη καρδιά».

θα μπορουσαμε να χαμε ξεχωριστο τοπικ, οι ξενοι μιλουν για τον σαντος, ετσι για να μη μπαινουμε στο κοπο να γραφουμε δικα μας επιχειρηματα οταν χρειαζεται. απλα παραπομπη στο τοπικ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2354 on: October 25, 2008, 15:00:51 »
Και κοινωνικό ρόλο επιτελεί το φόρουμ. Ξελαφρώνουν τα μέλη του...
Προτιμώ να έχω τα μάτια μου κλειστά, αλλά να βλέπω καλή μπάλα και να μη βγαίνω 9ος παρά να τα ανοίξω και να δω τι λαμπρά τα πηγαίνουμε και τι τυχεροί είμαστε.
Τες πα, θα μπορούσα πολύ εύκολα να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος για το πόσο άμπαλος μου φαίνεσαι αλλά άσε καλύτερα, "Φερνάντο Σάντος" είναι το τόπικ όπως λένε και οι mods.

Βλέπετε πάντως πως δένουν αυτά που έλεγα πριν. Από την κριτική στο σάντος, φτάσαμε στο σημείο να εγκαλούμαι για κόλλημα στον Αναστασιάδη. Κι ας τον ανέφερα μόνο απ'έξω και ως απάντηση σε άλλο μέλος. Αστείο μου φαίνεται.
Όσοι εκτιμούμε τον Άγγελο, δικαιούμαστε να μιλάμε για τίποτα άλλο; Ή όλα τα τσακάλια αμέσως καταλαβαίνετε τι υπονοούμε;

Χωρίς παρεξήγηση, ε!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2355 on: October 25, 2008, 17:00:49 »
δεν γινετε ολοι οσοι einai guro απο τιν ομαδα πεχτες, διοικηση ktl να λενε οτι ο σαντος einai πολιτελεια για τον PAOK και emeis που δεν εχουμε dei καν τι στολες φορανε oi παιχτες στιν προπονισι να λεμε οτι μας καπνισι
μερικες φορες kapoioi χερουν καλιτερα απο εμας...
καλη η κριτικι οπος ειπαμε αλλα ελεος δεν εχουμε αλλι douleia να κανουμε ?

ps. metatropeas einai autos i anorthografeas??? mipos exei kapoio problima?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2356 on: October 25, 2008, 22:23:57 »
σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι δεν εγινε αλλαγη ο μουλσιμοβιτς...σκεφτομαι
3-0 στο 75 τελειωμενο ματς, δινεις χρονο σε αλλο παιχτη
3-0 στο 75 τελειωμενο ματς βγαζεις το παιχταρα σου μη τυχον κ τραυματιστει
3-0, στο 75 τελειωμενο ματς, εχεις αγωνα τριτη κυριακη, το βγαζεις για να ξεκουραστει
3-0 στο 75 τελειωμενο ματς απλα δεν εχει λογο υπαρξης

αντιθετα δεν το βγαζεις γιατι
θελεις να κανει το χατ τρικ

κανας αλλος λογος??

κ για να προλαβω καποιους, η θεση μου για το σαντος ειναι χιλιοειπωμενη κ γνωστη. απλα αδυνατω να το καταλαβω. τον ειδα να πιανει τη μεση του κ χεστηκα πανω μου

JamaicaN

• Guest
« Reply #2357 on: October 25, 2008, 22:49:38 »
Εδωσε χρονο σε παιχτες που πολυ πιθανον θα τους χειαστεις περισοτερο μες τη χρονια...Και λακη δεξια και μπαλαφα στα χαφ και δοκιμασε και ηλιαδη αριστερο χαφ,σε μια θεση που πονας φετοσ....

ΥΓ Γαμω τα γρεεκ ΖΗΤΩ τα γρικλισ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2358 on: October 25, 2008, 22:57:19 »
Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò ìåôÜ ôçí ëÞîç ôïõ áãþíá äÞëùóå: “¹ôáí ìéá äßêáéç íßêç ãéá åìÜò. Óôá ðñþôá 30 ëåðôÜ Þìáóôáí ó÷åäüí ôÝëåéïé ìå êáëÞ êõêëïöïñßá ôçò ìðÜëáò, ãñÞãïñç áíôßäñáóç üôáí ôçí ÷Üíáìå, ðéÝæïíôáò øçëÜ óôçí áíôßðáëç åóôßá. ÊÜôé ðïõ äåí åðÝôñåðå óôï Ëåâáäåéáêü íá êñáôÞóåé ôçí ìðÜëá. ÊÜíáìå äýï ãêïë, áëëÜ áðü åêåß êáé ðÝñá äõóôõ÷þò äåí óõíå÷ßóáìå óôïí ßäéï ñõèìü. ÊÜíáìå âéáóôéêÜ ðñÜãìáôá. Óôï äåýôåñï ìÝñïò ï Ëåâáäåéáêüò ðñïóðÜèçóå, åß÷å ìéá êáëÞ åõêáéñßá, äåí ôçí åêìåôáëëåýôçêå, åìåßò áîéïðïéÞóáìå ôçí åõêáéñßá ðïõ åß÷áìå, êÜíáìå ôï 3-0 êáé ïõóéáóôéêÜ ôï ðáé÷íßäé ôåëåßùóå åêåß. ÌåôÜ ðñïóðáèÞóáìå íá êïíôñïëÜñïõìå ôïí ñõèìü ôïõ áãþíá. Ìå ðñïâëçìÜôéóå ç áðüäïóç ìåôÜ ôá ðñþôá 35 ëåðôÜ ãéáôß ÷Üóáìå ôçí ïñãÜíùóç ìáò. Óôçí áñ÷Þ ðáßîáìå ðïëý êáëÜ, ïé ãñáììÝò Þôáí êïíôÜ áëëÜ áðü åêåß ðÝñá ïé áðïóôÜóåéò ôùí ãñáììþí Üíïéîáí êáé ðáñüôé åß÷áìå ôçí ìðÜëá, ç âáóéêÞ äéáöïñÜ Þôáí üôé ëüãù ôùí áðïóôÜóåùí ï Ëåâáäåéáêüò åß÷å ôïí ÷ñüíï ãéá íá áðïöáóßóåé ôé íá êÜíåé ìå ôç ìðÜëá. ¼ôáí áöÞíåéò ôï áíôßðáëï íá ðÜñåé ôçí ìðÜëá, ôñÝ÷åéò êáé êïõñÜæåóáé ðåñéóóüôåñï. Åßíáé üìùò êÜôé ðïõ èá óõæçôÞóù ìå ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ìïõ. Ôï êÜèå ðáé÷íßäé Ý÷åé ôéò äéêÝò ôïõ óõíèÞêåò, óÞìåñá åêìåôáëëåõôÞêáìå íùñßò ôéò åõêáéñßåò ðïõ äçìéïõñãÞóáìå, êÜôé ðïõ äåí åß÷áìå êÜíåé óå ðñïçãïýìåíá ðáé÷íßäéá.

“Ôþñá êïéôÜìå ìüíï ôï êýðåëëï”

Óôçí óõíÝ÷åéá ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò áíáöÝñèçêå óôï ðáé÷íßäé ôïõ êõðÝëëïõ ìå ôïí Ìáêåäïíéêü, ëÝãïíôáò: “Ôþñá êïéôÜìå ìüíï ôï êýðåëëï, åßíáé Ýíá èåóìüò ðïëý óçìáíôéêüò ãéá åìÜò êáé óôï ðïäüóöáéñï äåí õðÜñ÷ïõí åýêïëá ðáé÷íßäéá. Áí åìåßò êñáôÞóïõìå ôç íïïôñïðßá ðïõ Ý÷ïõìå öÝôïò, ïé ðéèáíüôçôåò ìáò íá êåñäßóïõìå ôïí ïðïéïäÞðïôå áíôßðáëï åßíáé ðïëëÝò. Áí äåí ôï êÜíïõìå áõôü, èá Ý÷ïõìå ðñïâëÞìáôá”.
[url][http://www.metrosport.gr/?p=7056/url]

Óõìöùíþ -ó÷åäüí- áðüëõôá ìå ôï Äïí!  :D 8)
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Callahan

• Guest
« Reply #2359 on: October 25, 2008, 23:21:22 »
Δεν ξέρω αν έχει ανέβει εδώ, αν ναι καλώς. Μάλλον, όπως είπε και ο Δάρλας, ο Φερνάντο είναι πολυτέλεια..

http://www.gazzetta.gr/content/view/13955/3/