Author Topic: Fernando Santos  (Read 192228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #2320 on: October 23, 2008, 16:10:24 »
για αυτο το ειπε.. οτι αλλοι εχουν 25εκ κ πανε για πρωταθλημα, αλλα ο ΠΑΟΚ με πολυ μικροτερο μπατζετ ειναι δευτερη θεση.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2321 on: October 23, 2008, 16:15:38 »

θέλω κι εγώ από τα ναρκωτικά μερικών μερικών.....
ποιος είναι ο dealer σας ρε γαμώτο, κι εμενα μονο κιούσπες πέφτουν στα χερια μου ? ? ?

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2322 on: October 23, 2008, 16:19:11 »
Φερναντε αμα θες φραγκα, κοψε κατι απο το τεραστιο συμβολαιο σου και βαλτα στο μπατζετ της ομαδας. Με τα 'αν' δεν γινονται ομαδες. Με Ζηση τεχνικο διευθυντη, να μου φερνει Ζλαταν, Κοντρερας, Βερον, Γκαρσια με 5-6 μυρια ολους μαζι, με 25 μυρια πρωταθλημα παιρνω κι εγω, και θα δουλευω τζαμπα. Δε χρειαζεται προπονητης με 800 χιλιαρικα το χρονο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

GeorgT

• Guest
« Reply #2323 on: October 23, 2008, 16:21:24 »

θέλω κι εγώ από τα ναρκωτικά μερικών μερικών.....
ποιος είναι ο dealer σας ρε γαμώτο, κι εμενα μονο κιούσπες πέφτουν στα χερια μου ? ? ?

εεεμ μπιλ τη φωνάζουμε τσάμπα ΠΑΟΚ με κόκα σε βλεπω Μποκα,
                                              ΠΑΟΚ με χόρτο δε βλεπω σαν τη Πορτο.....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2324 on: October 23, 2008, 16:23:36 »

Με 10 μπάφους δίπλαμ', σε βλέπω σαν την Pribram.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2325 on: October 23, 2008, 17:47:34 »
επειδη εχει παραγινει το κακο scyclad kai kofalale αν αυτο δεν ειναι κομπλεξικη κριτικη και εμπαθεια προς το προσωπο του σαντος τοτε τι ειναι;
παντα φιλικα
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2326 on: October 23, 2008, 18:11:15 »
και οι δηλώσεις μέσα... όλα στον τάκο! Σάντε, δε γλυτώνεις με τίποτα, λέμε!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2327 on: October 23, 2008, 18:46:54 »
Δηλαδη ρε παλουκαρια εσας οι δηλωσεις του στυλ 'αν ειχαμε 25 μυρια θα περναμε πρωταθλημα' σας αρεσουν? Εμενα παντως δε μου δειχνουν σοβαροτητα. Και γω αμα την ειχα 30 ποντους θα ειμουνα ο Peter North. Δεν ειμαι ομως
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest
« Reply #2328 on: October 23, 2008, 19:10:25 »
Φερναντε αμα θες φραγκα, κοψε κατι απο το τεραστιο συμβολαιο σου και βαλτα στο μπατζετ της ομαδας. Με τα 'αν' δεν γινονται ομαδες. Με Ζηση τεχνικο διευθυντη, να μου φερνει Ζλαταν, Κοντρερας, Βερον, Γκαρσια με 5-6 μυρια ολους μαζι, με 25 μυρια πρωταθλημα παιρνω κι εγω, και θα δουλευω τζαμπα. Δε χρειαζεται προπονητης με 800 χιλιαρικα το χρονο.

μεγαλε ρωτα και τον τεν κατε με το τεραστιο μπατζετ τι κανει η τον δωνη ....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2329 on: October 23, 2008, 19:11:51 »
Εμενα δε με χαλασε καθολου η δηλωση αυτη ΑΡΚΕΙ να μην κρυβεται ΤΙΠΟΤΑ πισω απο αυτην την δηλωση.........ΕΛΠΙΖΩ να ειναι εντελως ΤΥΧΑΙΑ.............
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2330 on: October 23, 2008, 19:13:45 »
δεν ειναι θεμα αν μας αρεσουν ή οχι, ειπε το λογικο, το αυτονοητο.
οτι με μπατζετ 5-6 εκατ γιουρο δεν μπορεις να συναγωνιστεις ομαδες με μπατζετ 20+εκατ γιουρο. Δεν μπορω να καταλαβω τι σε χαλαει στη δηλωση.

υπαρχει κανεις εδωμεσα που πιστευε πριν τελειωσει το περσινο πρωταθλημα οτι φετος την 6 αγων θα ειμασταν δευτεροι στη βαθμολογια παιζοντας μαλιστα και αρκετα καλη μπάλα;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

makptol

• Guest
« Reply #2331 on: October 23, 2008, 19:13:51 »
ρε παιδια εκοψε τις εβδομαδιαιες συνεντευξεις γιατι επαναλαμβανοταν τωρα κανει
μια στο τοσο αλλα ετοιμοι ειμαστε να τον πυροβολησουμε οτι και να πει
ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΙΛΑΔΗ Η ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ..... ???

makptol

• Guest
« Reply #2332 on: October 23, 2008, 19:16:09 »
Εμενα δε με χαλασε καθολου η δηλωση αυτη ΑΡΚΕΙ να μην κρυβεται ΤΙΠΟΤΑ πισω απο αυτην την δηλωση.........ΕΛΠΙΖΩ να ειναι εντελως ΤΥΧΑΙΑ.............

ε ρε ζουβαλε τι να κρυβεται μην βλεπουμε παντου φαντασματα και συνομωσιες
....εχεις διοικηση που εμπιστευεσαι θα κανει τα παντα για το καλο του ΠΑΟΚ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2333 on: October 23, 2008, 19:23:22 »
Φιλε μου μακπτολ δεν βλεπω συνομωσιες παντου για αυτο και ειπα 'ΑΡΚΕΙ'......ουτε χαζος ειμαι ουτε κανενας που θελει να λεει αρβυλες και φημες......

και η τυφλη εμπιστοσυνη δεν κανει καλο.........εμπιστοσυνη ΝΑΙ,  τυφλη εμπιστοσυνη ΠΡΟΒΛΗΜΑ.........
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2334 on: October 24, 2008, 18:56:44 »
1ον: 25 μύρια δεν θα χει μετά βεβαιότητος ούτε του χρόνου, οπότε ας πάρει πίσω τη δήλωση ότι τον 3ο χρόνο (από τη στιγμή ανάληψης) πάει για πρωτάθλημα.
2ον: άντε να δεχτώ ότι για πρωτάθλημα δεν πας. Αν βγεις 5ος (για να μην αναφέρω καν το ενδεχόμενο για πιο κάτω), πάλι για σαρδέλες θα ακούμε.
3ον: τα μπάτζετ των ομάδων μπορούμε να τα βρούμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ας τα ποστάρουμε κάπου να ξέρουμε σε τι θέση θα τελειώσουμε ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε κάθε βδομάδα.
4ον: έχω την εντύπωση ότι δεν θα καλοείδε η διοίκηση τις δηλώσεις αυτές αποποίησης και μετακύλισης ευθυνών για μια ακόμη φορά. Ειδικά μετά το καλοκαίρι και την απόκτηση παικτών αξίας. Θα φανεί στο μέλλον.
5ον: εν τέλει καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς

manos4

• Guest
« Reply #2335 on: October 24, 2008, 19:18:24 »
εγωθελω ο προπονητησ μου να λεει "ηταν θελημα θεου"
"καλωδιο και μεσα ηρωας καλωδιο εξω μηδεν"
"θανατος ακουτε θανατος"
σαντος τετοια θελουμε και καμμια επισκεψη στην μονη βατοπεδιου
αφου δεν μας οτι παμε για πρωταθλημα δεν κανης
και δευτερος που εισαι εμεις θα σε κραζουμε    ;D

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2336 on: October 24, 2008, 19:22:58 »
φανταστειτε να λεγε αυτα που ειπε κ ο βενγκερ στους οπαδους της αρσεναλ...ενα μικρο αποσπασμα

'Θυμίσατε το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου(με την Έβερτον). Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας, αλλά δεν έχουμε την υποστήριξη που αξίζουμε από τον κόσμο. Καταλαβαίνω πως είστε απογοητευμένοι, επειδή δεν πήραμε το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά, αν και ήμασταν πρώτοι για αρκετές αγωνιστικές»

«Πρέπει να είστε πιο έξυπνοι και αντί να δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας, πρέπει να βοηθάτε την ομάδα μας περισσότερο από ποτέ. Χρειαζόμαστε έναν ισχυρό οδηγό, ώστε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Κυρίως έχουν ανάγκη τη στήριξή σας οι νεαροί παίκτες»

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2337 on: October 24, 2008, 19:47:30 »
Μάνο δε βλέπω κανείς, ούτε ο λιάκος να αναφέρει πουθενά ή να συγκρίνει καταστάσεις αλλήστου μνήμης, όταν είχαμε τον καλύτερο κατά τεκμήριο προπονητή στην Ευρώπη 8). Μην πάμε πάλι εκεί τη συζήτηση. Εγώ το τελειώνω εδώ και δε θέλω να ξαναποστάρω στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί και κουβέντα καλοπροαίρετη να θέλεις να κάνεις, η κουβέντα γυρνάει στον προπονητή της εθνικής Κύπρου.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2338 on: October 24, 2008, 20:33:07 »
Πως να μην γυρνάει φίλε κωφάλαλε, όταν είναι 2-3 άτομα με πάθος όχι υποστηρικτικό απέναντι στην ομάδα τους, αλλά υπέρ ενός πρώην προπονητή της. Ακόμα κι όταν αυτό το πάθος έρχεται σε αντίθεση με το τωρινό (το όποιο συγκαιρινό) συμφέρον της ομάδας. Προς τιμήν σου, δεν ανήκεις σ' αυτήν την κατηγορία, μολονότι είσαι μεγάλος φαν του. Κάνω αυτήν την παρατήρηση με ντροπή είναι η αλήθεια και σκοπός μου δεν είναι να «την πω» στους συνοπαδούς μου. Αλλά ας κοιτάξουν κι άλλα ζητήματα, πέρα απ' αυτό του προπονητή. Ο εν λόγω προπονητής δεν θα ήθελε να αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης και λόγο ανακατωσούρας. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, αν δεν κάνω λάθος. Ας κοιτάξουμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε και να βαδίσουμε όλοι μαζί προς τον σκοπό μας, το πρωτάθλημα. Η διοίκηση είπε ότι αυτό θα συμβεί του χρόνου, σύμφωνα με το πλάνο. Βλέπω το πλάνο να βαίνει ομαλώς. Έχει κάποιες αδυναμίες η ομάδα, άλλες μικρές, άλλες χτυπητές, αλλά από τη στιγμή που έχουμε καλή ομάδα, έχει αποδειχθεί ότι η ομάδα πάει καλά. Εφόσον δεν υπάρχουν νέες επίσημες δηλώσεις από τη διοίκηση και επανακαθορισμός στόχων, τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ας αφοσιωθούμε στο πώς θα πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς που είναι δυνατόν να παρθούν, να ανεβάσουμε τα έσοδά μας έτσι, να καλύψουμε την ΑΜΚ, να πάρουμε το κύπελλο (το είπε κι αυτό, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία) και μετά θα δούμε «τι ψάρια θα πιάνουμε» σαν ομάδα. Ψυχραιμία θέλει και διαύγεια το θέμα. Αν και δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε, ως οπαδοί, πως ο στόχος μας μπορεί να επιτευχθεί από φέτος. ;)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2339 on: October 24, 2008, 23:13:03 »
Συμφωνώ, ειδικά σε αυτό το τόπικ όποιος αναφέρει τον Αναστασιάδη ας τον αγνοούμε.
Έχουν καταντήσει μερικοί να θεωρούν ως το καλύτερο επιχείρημα υπέρ του σάντος, την κριτική και την ειρωνεία κατά του αναστασιάδη...
Επικαλούμαι πάμπολλες αναφορές αντι-αγγελικών με πιο πρόσφατη του μάνου.
Πάψτε να βλέπετε φαντάσματα.

Ο Σάντος κρίνεται και θα κριθεί ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ με ιδιαίτερα αξιόλογο (για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον) υλικό και με μοναδική διοίκηση. Και για τους λόγους αυτούς κρίνεται ήδη αυστηρά.