Author Topic: Fernando Santos  (Read 197412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #2300 on: October 20, 2008, 23:20:21 »
Δεκτή η κριτική στον Σάντος αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: με τους παίκτες που έχουμε τί άλλο να κάνει? Ποιούς να βάλλει μέσα? Ή να μην βάλλει έναν εκ των Βερόν και Γκαρσία για να βάλλει επιθετικό?

Από τη στιγμή που παίζουμε με 2 αμυντικά χαφ το πράγμα ζορίσει στην επίθεση, εκτός και άν βγάλει έναν αμυντικό. Μετρημένα κουκιά είναι οι παίκτες και οι θέσεις.

Συγγνώμη για τα προπονητηλίκια, προσωπικά τα σιχαίνομαι ιδαίτερα την ώρα του αγώνα. 

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2301 on: October 21, 2008, 00:26:56 »
Αν οι 3 πισω απο τον Μουσλι "σφυραγαν" θα εβλεπες και καλυτερο ποδοσφαιρο. Απλα ειναι ανυπαρκτοι. Με αυτους θα πορευθουμε ως τον Δεκεμβριο. Ας το παρουμε αποφαση. Το ξερουν στην διοικηση, ας το εμπεδωσουμε και εμεις. Θα κανουν κινησεις τον Ιανουαριο.

Αν ειχες Βιερινια-Μαρκες-Κλειτον, θα εβλεπες και αλλη μπαλα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

North_pole

• Guest
« Reply #2302 on: October 21, 2008, 00:40:19 »
Αν οι 3 πισω απο τον Μουσλι "σφυραγαν" θα εβλεπες και καλυτερο ποδοσφαιρο. Απλα ειναι ανυπαρκτοι. Με αυτους θα πορευθουμε ως τον Δεκεμβριο. Ας το παρουμε αποφαση. Το ξερουν στην διοικηση, ας το εμπεδωσουμε και εμεις. Θα κανουν κινησεις τον Ιανουαριο.

Αν ειχες Βιερινια-Μαρκες-Κλειτονλεφτά, θα εβλεπες και αλλη μπαλα.
Το άθλημα λέγεται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Μπάλα είναι αυτό που παίζαμε παιδιά στις αλάνες και στις γειτονιές. Μπάλα είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος γιατί το γουστάρει. Ο οπαδός δεν θέλει να βλέπει μπάλα (θέλει νίκη της ομάδας του). Ούτε κι εγώ θέλω να βλέπω μπάλα με την έννοια του άναρχου και συναρπαστικού ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να προσφέρω θέαμα ΕΚΤΟΣ αν είναι ο ΠΑΟΚ ο νικητής. Μιλάνε πολλοί για την άμυνα. Η ομάδα δεν έχει ΜΟΝΟ άμυνα και δεν παίζει αμυντικά. Ομως έχει ολόκληρη η ομάδα μια πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Μούσλι σεντερ μπακ στα κόρνερ, μπάκ στο 90+ κλπ.Προσπάθησε μέχρι τώρα (και καλά έκανε να εξουδετερώσει τους αντιπάλους της) Με το λεβαδειακό περιμένω κι εγω να δω καλύτερα αποτελέσματα. Να επιβάλλει ρυθμό, να κάνει φάσεις, να βάλει γκολ, να κερδίσει. Περιμένω να δω ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που δεν θα επιτρέψει στον αντίπαλο να σκεφθεί κάτι άλλο εκτός από το πόσα λιγότερα γκολ θα φάει. Ελπίζω να μη διαψευστώ.
« Last Edit: October 21, 2008, 00:51:12 by North_pole »

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #2303 on: October 21, 2008, 09:40:05 »
....Nομίζω ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις και απόψεις....έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον προπονητή θα συνεχίσουμε, όμως το να κάνουμε κριτική είναι πολύ θεμιτό....

---------------------

εχθρός του καλού είναι το καλύτερο....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #2304 on: October 21, 2008, 09:43:10 »
Τον Σαντος αυτην την στιγμη τον παραδεχομαι κυριως για ενα πραγμα. Το καλοκαιρι αν θυμαστε βλεπαμε το προγραμμα και συζητουσαμε τι θα γινοταν αν η ομαδα εκανε στραβο ξεκινημα, κι αν ο κοσμος θα συνεχιζε να στηριζει οπως πριν, αν θα υπηρχε ανοχη κτλ κτλ. Δεν σας κρυβω οτι ηταν ο μεγαλος μου φοβος το καλοκαιρι, μην τυχον δηλαδη ξεκινησουμε με ενα 0-0-3 και τα γαμουσαμε την μανα ολα... Τωρα που το σκεφτομαι, οχι φοβος, τρομος ηταν.. Λαικα δικαστηρια, Σαντος τον πουλο, πουλο και ο Ζαγορακης που τον ηθελε και και και.. Ακραιο, αλλα οχι απαραιτητα πολυ μακρια απο την ευτυχως νοσηρη φαντασια μου.

Για μενα το γεγονος οτι τα πραγματα ρολαρουν ετσι ειναι 100% εργο Σαντος. Ξερει τι υλικο εχει στην διαθεση του, ξερει πως να διαχειριστει καταστασεις και πιστευω ειναι πολυ σημαντικο οτι τον πιστευουν ΟΛΟΙ στην ομαδα. Απο Θοδωρο και Ζηση μεχρι τους ποδοσφαιριστες. Αντε να το ξαναγραψω. Ξερει να διαχειριζεται καταστασεις. Αυτο απο μονο του ειναι μεγαλο πραγμα.  Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι εβαλε την ομαδα στο πρωταθλημα ομορφα και ωραια, χωρις φανφαρες, χωρις παμε για πρωταθληματα και τσου λου και τετοια γραφικα που ακουγονταν απο αλλους.. Γιατι ηξερε τι θα γινοταν σε περιπτωση στραβης. Ο Σαντος ετσι οπως το βλεπω εγω τωρα, με ολα τα στραβα του (που σιγουρα εχει οπως ολοι) κρατησε ορθιο και δυνατο το οικοδομημα που λεγεται ΠΑΟΚ. Με ηρεμια, προσηλωση και δουλεια το καλοκαιρι ετοιμασε ενα σταθερο και ανθεκτικο συνολο που αντεξε με απολυτη επιτυχια τους υπουλους "κραδασμους" των πρωτων αγωνων στο πρωταθλημα. Δειτε τι μπουρδελο εχουν γινει στο χανουμι λογω του προπονηταρα σπυριαρη α-δωνη και σκεφτειτε αυτη τη μιρλα σε εμας, ειδικα μετα την περσινη χρονια..

Οταν δεν μπορουσες περσι να αλλαξεις πασα στο 1 μετρο και φετος ζητας να βλεπεις διαστημικη μπαλα, η σε αλλο κοσμο ζεις η εισαι αχαριστος και δεν εχεις μετρο. Ναι, ειναι φανταστικο να γινεσαι καθε μερα και καλυτερος, αλλα δεν γινεται να ανεβαινεις 5-5 τα σκαλια της 10οροφης πολυκατοικιας οταν καπνιζεις 10 χρονια και δεν εχεις γυμναστει ποτε. Η θα γλυστρισεις και θα γκρεμοτσακιστεις, η θα σκασεις στα μισα  ;)

Αν αφησω στην ακρη το πρωταθλημα επειδη εχει πολυ περισσοτερους αγωνες αρα και πιθανοτητες να κατσει η στραβη, με τον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ, προχωραει η δεν προχωραει η ομαδα στο κυπελλο? Ερωτηση κρισεως..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2305 on: October 21, 2008, 09:59:56 »
Τα έγραψα και στο ΠΑΟΚ-βάζελος αλλά θα τα επαναλάβω κι εδώ. Ένα πράγμα που κανείς δεν του πίστωσε, άδικα κατά τη γνώμη μου.
Δούλεψε ένα χρόνο με τους παίχτες που είχαμε και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από ορατά φέτος. Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Γεωργίου σε πρώτη φάση και αναμένουμε και τους υπόλοιπους.

Όσο για την παραγωγικότητα της ομάδας, θέλω να δω τι θα λέμε σε 2-3 μήνες. Όχι παραπάνω. Τόσο χρειάζεται για να βγάλει η ομάδα τη δουλειά της. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Συμβουλή προς γκρινιάρηδες. Βρείτε κάτι άλλο να του καταλογίσετε γιατί σε αυτό θα βγείτε άκυροι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #2306 on: October 21, 2008, 10:19:23 »
Τον Σαντος αυτην την στιγμη τον παραδεχομαι κυριως για ενα πραγμα. Το καλοκαιρι αν θυμαστε βλεπαμε το προγραμμα και συζητουσαμε τι θα γινοταν αν η ομαδα εκανε στραβο ξεκινημα, κι αν ο κοσμος θα συνεχιζε να στηριζει οπως πριν, αν θα υπηρχε ανοχη κτλ κτλ. Δεν σας κρυβω οτι ηταν ο μεγαλος μου φοβος το καλοκαιρι, μην τυχον δηλαδη ξεκινησουμε με ενα 0-0-3 και τα γαμουσαμε την μανα ολα... Τωρα που το σκεφτομαι, οχι φοβος, τρομος ηταν.. Λαικα δικαστηρια, Σαντος τον πουλο, πουλο και ο Ζαγορακης που τον ηθελε και και και.. Ακραιο, αλλα οχι απαραιτητα πολυ μακρια απο την ευτυχως νοσηρη φαντασια μου.

Για μενα το γεγονος οτι τα πραγματα ρολαρουν ετσι ειναι 100% εργο Σαντος. Ξερει τι υλικο εχει στην διαθεση του, ξερει πως να διαχειριστει καταστασεις και πιστευω ειναι πολυ σημαντικο οτι τον πιστευουν ΟΛΟΙ στην ομαδα. Απο Θοδωρο και Ζηση μεχρι τους ποδοσφαιριστες. Αντε να το ξαναγραψω. Ξερει να διαχειριζεται καταστασεις. Αυτο απο μονο του ειναι μεγαλο πραγμα.  Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι εβαλε την ομαδα στο πρωταθλημα ομορφα και ωραια, χωρις φανφαρες, χωρις παμε για πρωταθληματα και τσου λου και τετοια γραφικα που ακουγονταν απο αλλους.. Γιατι ηξερε τι θα γινοταν σε περιπτωση στραβης. Ο Σαντος ετσι οπως το βλεπω εγω τωρα, με ολα τα στραβα του (που σιγουρα εχει οπως ολοι) κρατησε ορθιο και δυνατο το οικοδομημα που λεγεται ΠΑΟΚ. Με ηρεμια, προσηλωση και δουλεια το καλοκαιρι ετοιμασε ενα σταθερο και ανθεκτικο συνολο που αντεξε με απολυτη επιτυχια τους υπουλους "κραδασμους" των πρωτων αγωνων στο πρωταθλημα. Δειτε τι μπουρδελο εχουν γινει στο χανουμι λογω του προπονηταρα σπυριαρη α-δωνη και σκεφτειτε αυτη τη μιρλα σε εμας, ειδικα μετα την περσινη χρονια..

Οταν δεν μπορουσες περσι να αλλαξεις πασα στο 1 μετρο και φετος ζητας να βλεπεις διαστημικη μπαλα, η σε αλλο κοσμο ζεις η εισαι αχαριστος και δεν εχεις μετρο. Ναι, ειναι φανταστικο να γινεσαι καθε μερα και καλυτερος, αλλα δεν γινεται να ανεβαινεις 5-5 τα σκαλια της 10οροφης πολυκατοικιας οταν καπνιζεις 10 χρονια και δεν εχεις γυμναστει ποτε. Η θα γλυστρισεις και θα γκρεμοτσακιστεις, η θα σκασεις στα μισα  ;)

Αν αφησω στην ακρη το πρωταθλημα επειδη εχει πολυ περισσοτερους αγωνες αρα και πιθανοτητες να κατσει η στραβη, με τον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ, προχωραει η δεν προχωραει η ομαδα στο κυπελλο? Ερωτηση κρισεως..

Πόσο χαίρομαι όταν δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα και με ένα απλό κλικ στην παράθεση κειμένου έχω καθαρίσει...Και ειδικότερα όταν το κείμενο που παραθέτω είναι σίγουρα πιο γλαφυρό, σαφές και περιεκτικό από τις δικές μου τις μαλακίες...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2307 on: October 21, 2008, 10:21:55 »
xrxrxrxrxrxr  xaaaaaaaaaa  xrxrxrxrxr   xaaaaaaaaaa
xrxrxrxrxr xaaaaaaaaaa

ρε φερνάντο ξυπνα mats παίζουμε

ποσο είμαστε ;
 0-0

k τι με ξυπνάς ρε mlk;

για να κάνετε αλλαγές κύριε φερνάντο

aaaa αλλαγές ναι σωστά  τα χω γραμμένα από το σπίτι pe κάτσε να s δώσω το σκονάκι να τις κανεις, αα k ξυπνάμε  όταν τελειώσει το παιχνίδι αυτά τα bucket τα καθίσματα πολύ τα γουστάρω..

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2308 on: October 21, 2008, 12:36:22 »
Βatistuta, :a1006:

O Santos είναι καλός και έμπειρος προπονητής, όμως το παρακάνει ώρες-ώρες με το αμυντικογενές ποδόσφαιρο.
Την Κυριακή ηττηθήκαμε από πλευράς εντυπώσεων. Από βαθμολογικής πλευράς, θα κρίνουμε στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Αν έρθει Χ2, όλα καλά. Αν χάσουμε, η ισοπαλία στην Τούμπα κρίνεται ως αποτυχημένη.
Τα ίδια και για το ματς με το χανούμι.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2309 on: October 21, 2008, 14:50:35 »
xrxrxrxrxrxr  xaaaaaaaaaa  xrxrxrxrxr   xaaaaaaaaaa
xrxrxrxrxr xaaaaaaaaaa

ρε φερνάντο ξυπνα mats παίζουμε

ποσο είμαστε ;
 0-0

k τι με ξυπνάς ρε mlk;

για να κάνετε αλλαγές κύριε φερνάντο

aaaa αλλαγές ναι σωστά  τα χω γραμμένα από το σπίτι pe κάτσε να s δώσω το σκονάκι να τις κανεις, αα k ξυπνάμε  όταν τελειώσει το παιχνίδι αυτά τα bucket τα καθίσματα πολύ τα γουστάρω..
παντως και τις τρεις αλλαγες τις εκανε μεχρι το 70'
epic το ποδοσφαιρο δεν ειναι παιχνιδι εντυπωσεων και ο μαραθωνιος του πρωταθληματος δεν ειναι τι εκανες στον πρωτο και τον δευτερο
γυρο με τον ιδιο αντιπαλο...
αν ο πορτογαλος,που ναι εχει κολληματα μεγαλα,με το τσουκου τσουκου σου παρει ολα τα μικρομεσαια ματς,ενα 80%
απο τα μεσαια ματς και τα υπολοιπα 20% δεν τα χασει(γρια σκουληκι ξανθουλα τυρια πανιωνιο και απ'οτι φαινεται και εργοτελη)
μπορει να χτυπας αλλα πραγματα απο αυτα που υπολογιζες και να σου φτανει απλα να μην χανεις μεσα εξω απο το ποκ.
το χανουμι 2 χ με τυρι(εντος) και νιονιο...
ο γκεη στο ηρακλειο απο κει που εσυ περασες...
ο βαζελος εχασε ενα ντερμπι...
εσυ δεν εχεις κανει τιποτα απο ολα αυτα,εχεις ολοκαινουρια ομαδα,εναν ξεροκεφαλο με το συστημα και τους παικτες που βαζει προπονητη,
εχεις τραυματιες καποιους καλους παικτες απο την αρχη της χρονιας-θυμιζω οτι απο τα τρια ματς στην τουμπα που παιξαν οι τεσσερις
καλυτεροι παικτες μας μαζι ηταν μονο το ματς με το σκουληκι-κι ομως ρε φιλε γκρινιαζεις(οχι εσυ προσωπικα).ε ειναι καταντια
οταν βλεπεις πως αντι για βιερινια εχεις σ(α)βουρα και αντι για κονσεισαο λακη(κι οι δυο γαμα τα ειναι) να το κανεις
ναι ολοι πικραινομαστε με το χ με την ζελα και το χανουμι αλλα ο σαντος ειναι ο πιο ορθολογικος προπονητης που εχει ερθει στον ΠΑΟΚ.
παιρνει απο τους παικτες  αυτο που εχουν να δωσουν...ουτε παραπανω ουτε παρακατω...

υ.γ λενε πολλοι για τους απο πισω.κι εγω θελω να τους δω ειναι η αληθεια
αλλα με ολους ειμαι προκατειλημμενος για διαφορους λογους.δεν υπαρχει περιπτωση π.χ ο ηλιαδης να εμαθε να κραταει την θεση του,
να κανει κοντρολ και πασα σωστα(γιατι αμα χανεις την μπαλα εκει τοσο ευκολα) και να τρεχει τοσο πολυ οπως παντα ετρεχε και ο κολλημενος πορτογαλος να επιμενει σε μπαλαφα και ιβιτς λεω γω...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2310 on: October 21, 2008, 15:12:18 »
Γιαννιώτη η λέξη κλειδί σε όλα τα παραπάνω είναι το "αν". Που ΜΑΚΑΡΙ να γίνει πραγματικότητα, παρά τη γκρίνια μου εγώ δε προδικάζω αποτυχία της φιλοσοφίας του Σάντος. Αλλά δε παύει να μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνη, σε βάθος χρόνου, αυτή η συνεχόμενη τακτική του μισό-μηδέν.
Επίσης διαφωνώ στο θέμα των εντυπώσεων. Τις θεωρώ πολύ σημαντικές γιατί περνούν μηνύματα στους μελλοντικούς αντιπάλους και ανεβάζουν το κύρος μιας ομάδας
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2311 on: October 21, 2008, 15:15:58 »
εννοειται πως στηριζομαι στο ΑΝ,οχι σε ολα ομως.γιατι τα αποτελεσματα του ποκ ειναι υπαρκτα οπως και τα παρακατω που γραφω
που δεν ειναι ΑΝ αλλα η πορεια μεχρι τωρα...
και αυτα ομως που υποστηριζει η αντιθετη αποψη στηριζονται στο ΑΝ δεν πηγαινε μισο-μηδεν η ΑΝ χαναμε η ΑΝ δεν κερδισουμε τοτε φταιει ο σαντος...

mpougatsas

• Guest
« Reply #2312 on: October 23, 2008, 14:41:40 »
ÓÜíôïò: «¸÷ù ìåãÜëç åìðéóôïóýíç óôçí ïìÜäá»
Äçìïóßåõóç : 13:27 pm 23 October 2008
Ôç ìåãÜëç åìðéóôïóýíç óôçí ïìÜäá ôïõ åîÝöñáóå óôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ, ðïõ ðáñÝèåóå, ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ åîÞñå ôç äïõëåéÜ êáé ôï ÷áñáêôÞñá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí ôïõ, åíþ åðéóÞìáíå ðùò áðáéôåßôáé âåëôßùóç óôçí áíÜðôõîç ôïõ ðáé÷íéäéïý ôùí «áóðñüìáõñùí»…

Ìåôáîý Üëùí, ï ÐïñôïãÜëïò êüïõôò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, äÞëùóå: «¸÷ù ìåãÜëç åìðéóôïóýíç óôçí ïìÜäá. Åßíáé ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ äïõëåýïõí ðÜñá ðïëý, ìå ðïëý ìåãÜëï ÷áñáêôÞñá. Ùò ôþñá Ý÷ïõìå êÜíåé Ýíá åîáéñåôéêü ðñùôÜèëçìá êáôÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ. Ìå áõôïýò åßìáé êáé äåí êÜíù óõãêñßóåéò ìå Üëëåò ïìÜäåò. ÐñÝðåé íá êïéôÜìå ìüíï ôïí åáõôü ìáò. Èåùñþ üôé üëïé ïé ðáßêôåò îÝñïõí üôé ôïõò õðïëïãßæù. Ôï Ý÷ïõìå óõæçôÞóåé áõôü ðïëëÝò öïñÝò. ¼ëïé ôïõò íéþèïõí óçìáíôéêïß ãéá ôçí ïìÜäá, áíåîÜñôçôá áðü ôï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò ôïõò. Ï êÜèå Ýíáò áðü áõôïýò èá Ý÷åé ôçí åõêáéñßá ôïõ íá ôçí áäñÜîåé. ÁëëÜ Ýôóé åßíáé ôï ðïäüóöáéñï, êÜðïéïé ðáßæïõí ðåñéóóüôåñï, êÜðïéïé ëéãüôåñï. Áõôü üìùò äå óçìáßíåé üôé ðåñéóóüôåñïé Þ ëéãüôåñï óçìáíôéêïß ãéá ôçí ïìÜäá. Èåùñþ üôé åßìáóôå êïíôÜ óôï 80% åôïéìüôçôáò, áëëÜ èåùñþ åðßóçò üôé ìðïñïýìå íá âåëôéùèïýìå ðïëý óôçí áíÜðôõîç ôçò ïìÜäáò. ÐñÝðåé íá äéþîïõìå ôï Üã÷ïò ðïõ ìáò äéáêáôÝ÷åé üôáí Ý÷ïõìå ôçí ìðÜëá óôá ðüäéá ìáò êáé èÝëïõìå íá âÜëïõìå ãêïë áðü ôï ðñþôï äåõôåñüëåðôï. ÐñÝðåé íá ðáßîïõìå óýìöùíá ìå ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôùí ðáéêôþí ðïõ Ý÷ïõìå. ÈÝëïõìå ìåãáëýôåñç õðïìïíÞ êáé êõêëïöïñßá óôï ðáé÷íßäé ìáò ãéá íá öÝñíïõìå ðåñéóóüôåñï êüóìï óôçí áíôß0ðáëç ðåñéï÷Þ. Óå áõôüí ôïí ôïìÝá íïìßæù äåí Þìáóôå ôüóï êáëïß. ÐñÝðåé íá áëëÜîïõìå ôïí ôñüðï ìå ôïí ïðïßï áãùíéæüìáóôå, ôï óýóôçìá äåí Ý÷åé ôüóï ìåãÜëç óçìáóßá. ÄçëáäÞ, áí áò ðïýìå äåí Ý÷ïõìå ôçí ôá÷ýôçôá ðïõ áðáéôåßôáé, äåí ðñÝðåé íá ðáßîïõìå ôï Üìåóï ðïäüóöáéñï, ïðüôå óôçí åðßèåóç ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå ìåãáëýôåñç õðïìïíÞ, íá ìç âéáæüìáóôå íá ðÜìå ìðñïóôÜ. Äõóôõ÷þò ÷Üóáìå ôïí Âéåñßíéá êáé äåí Ý÷ïõìå Üëëïí ðáßêôç ìå ôá äéêÜ ôïõ ÷áñáêôçñéóôéêÜ».

«Ìå 25 åê. åõñþ èá ðáßñíáìå ôï ðñùôÜèëçìá»

Åñùôçèåßò ãéá ôéò ðéèáíÝò ìåôáãñáöÝò ôïí ÉáíïõÜñéï, ï ÓÜíôïò, áðÜíôçóå: «Êáôáñ÷Þí ÷ñåéáæüìáóôå ñåõóôü. Áí åß÷áìå 25 åêáôïììýñéá åõñþ óôçí áñ÷Þ èá Þìáóôáí ðñùôáèëçôÝò ÅëëÜäáò. Áõôü åßíáé åýêïëï, ôï ðñþôï èÝìá åßíáé üôé ÷ñåéÜæïíôáé ÷ñÞìáôá, üëá ôá Üëëá ìåôÜ åßíáé áðëÜ. ÎÝñïõìå ðïéïõò èÝëïõìå íá ðÜñïõìå, äþóôå ìïõ 20 åêáôïììýñéá åõñþ êáé èá ðÜñïõìå ôï ðñùôÜèëçìá».

«Óôü÷ïò êáé ôï êýðåëëï»

¼óï ãéá ôï ìáôò êõðÝëëïõ ìå ôïí Ìáêåäïíéêü, ðïõ áêïëïõèåß ôçí ðñïóå÷Þ Ôñßôç, ï ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ, ôüíéóå: «Åííïåßôå üôé ìáò åíäéáöÝñåé ôï êýðåëëï. ÈÝëïõìå íá öôÜóïõìå óôïí ôåëéêü êáé ìåôÜ èá åßíáé Ýíá ðáé÷íßäé. Ï óôü÷ïò ìáò óôç äéïñãÜíùóç áõôÞ åßíáé íá öôÜóïõìå óôïí ôåëéêü êáé öõóéêÜ ìåôÜ íá êáôáêôÞóïõìå ôï ôñüðáéï».

http://www.metropolisradio.gr/9622

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2313 on: October 23, 2008, 14:43:33 »
Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο 80% ετοιμότητας, αλλά θεωρώ επίσης ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Πρέπει να διώξουμε το άγχος που μας διακατέχει όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και θέλουμε να βάλουμε γκολ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε. Θέλουμε μεγαλύτερη υπομονή και κυκλοφορία στο παιχνίδι μας για να φέρνουμε περισσότερο κόσμο στην αντί0παλη περιοχή.

το ειπε ο σαντος στη συνεντευξη, ειναι κατι αγωνιστικο που εχει απασχολησει.
αυτο που λεει ειναι οτι θελει περισσοτερη υπομονη απο τα χαφ και τους ακραιους μεσοεπιθετικους και κυκλοφορια. εγω καταλαβαινω οτι εχει στο μυαλο του να ανεβασει τα μπακ (σε αντιθεση με αυτο που ελεγαν καποιοι κ ειχα αρχισει να κλινω και γω προς τα κει, οτι λεει στα μπακ η στο ενα τουλαχιστο να κρατει τη θεση του και να μην ανεβαινει) ως τελευταιους ομως τη στιγμη που η αμυνα εχει προσαρμοστει στους 5 επιτιθεμενους και μονο για να βγαλουν (η να βοηθησουν να βγει) τον εξτρα παιχτη που θα φυγει στη πλατη της αμυνας απο τα πλαγια. δεν το χουμε δει καθολου μεχρι τωρα, αλλα αποτι φαινεται το εχει στο μυαλο του και ελπιζω να βγει με τους υποδεεστερους αντιπαλους

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2314 on: October 23, 2008, 15:32:22 »
Πολυ φοβαμαι αυτο για το οτι χρειαζομαστε ρευστο.....φοβαμαι γαμω την πουτανα μου γιατι ακουγοντε πολλα για κοντρερας στον βαζελο και μουσλι στον γαυρο τον γεναρη κιολλας....ας ελπισουμε οτι ειναι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ και οτι η δοιηκηση ξερει.............

αν γινει κατι τετοιο θα γινει ΣΕΙΜΟΣ.........
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2315 on: October 23, 2008, 15:50:34 »
δεν υπηρξε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει θεμα ζουβαλε, ας μην συνεχιζουμε τις μλκιες των μμ αποχαυνωσης

το οτι ξερουμε ποιους παιχτες θελουμε ηδη απο τωρα σημαινει οτι υπαρχει πργραμματισμος και οταν υπαρχει προγραμματισμος σημαινει οτι υπαρχει οργανωση και οταν υπαρχει οργανωση..... μπλα μπλα.....

η δουλεια του σαντος μεχρι την 5 αγωνιστικη που (θα) το κριναμε πολλοι απο εδωμεσα περασε και εγω προσωπικα ειμαι 100% ευχαριστημενος απο τις εμφανισεις τις ομαδας.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

LFPADRAM

• Guest
« Reply #2316 on: October 23, 2008, 15:54:50 »
Πολυ φοβαμαι αυτο για το οτι χρειαζομαστε ρευστο.....φοβαμαι γαμω την πουτανα μου γιατι ακουγοντε πολλα για κοντρερας στον βαζελο και μουσλι στον γαυρο τον γεναρη κιολλας....ας ελπισουμε οτι ειναι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ και οτι η δοιηκηση ξερει.............

Kαι Βερον στο  χανουμι  ξεχασες....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2317 on: October 23, 2008, 15:57:39 »
Και Γκαρσια στον Πανιωνιο.. τον ψηνει ηδη ο Ρεκομπα...
Ελεος...τι αλλο θα ακουσουμε..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2318 on: October 23, 2008, 16:02:57 »
Τι τα ήθελε αυτά περί "έλλειψης ρευστού και τα περί μπάτζετ 25 μυρίων για να πάρει το πρωτάθλημα"; Ωραία, δεν έχουμε 22άδα που κεντάει, αλλά φτάνει η μόνιμη επωδός περί μπάτζετ 25 εκατ., που ξέρει ότι δεν πρόκειται να έχει στον ΠΑΟΚ και που αποδεικνύεται περίτρανα από τους νεόπλουτους πολυμετοχικούς και λοιπούς ότι δεν αποτελεί διαβατήριο για το πρωτάθλημα. Άλλα πράγματα περιμένουμε να ακούσουμε -και να δούμε- ρε Σάντο. Άντε τ' αγόρι μου.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

DimNaoussa

• Guest
« Reply #2319 on: October 23, 2008, 16:09:41 »

οχι ρε ζουβαλε τι ειναι αυτα που λες αγορι μου..ελεος...αα και τελος συμφωνω με την αποψη του κοφαλαλου4, ακριβως αυτα σκεφτηκα και εγω..