Author Topic: Fernando Santos  (Read 199209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #2260 on: October 06, 2008, 18:57:49 »
φιλε biv προς το παρόν φτιάχνουμε ομάδα από το 0 άσε να πάμε πρώτα στα παραπάνω και μετά βλέπουμε αν και εμενα δεν με χαλάει και για παραπάνω αυτός που έχουμε
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2261 on: October 07, 2008, 19:56:40 »
Προτίμησα να γράψω αυτά (τα προφανή) που έβλεπα τώρα που είσαι αήττητος παρά μετά από κάποια ήττα.
Αρκετά μας ζάλισαν πέρσι ότι ευχόμαστε την ήττα για να κράξουμε τον σάντος.

Εύχομαι ολόψυχα το επιχείρημα που χρησιμοποιείται πλέον υπέρ του σάντος (η συγκομιδή βαθμών και η βαθμολογική θέση) να συνεχίσει να υφίσταται.

Έγραψα και πριν ότι κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε 7 βαθμούς και να είμαστε στη μέση της βαθμολογίας.
Έχω την πολυτέλεια να είμαι απλός και ανώνυμος φίλαθλος, και άρα να διατυπώνω χωρίς δεύτερη σκέψη την εντύπωση που έχω σχηματίσει.
Ειδικά αν επαληθευτεί η εκτίμηση μου ότι φέτος θα κυμανθούμε στα δεδομένα του νιόνιου και ίσως του ρούλη και της ξάνθης, θα αισθανόμουν πολύ καραγκιόζης αν προσποιούμουν σήμερα (παρά τα όσα βλέπω) ότι όλα βαίνουν μέλι-γάλα.
Μερικοί ίσως τα βλέπετε διαφορετικά. Πολλοί σίγουρα τα βλέπουν σαν εμένα.

Τρέλανε μας ρε σάντο...

Callahan

• Guest
« Reply #2262 on: October 07, 2008, 21:06:25 »
Δεν είναι όλα μέλι-γάλα, αλλά το γεγονός της επιστροφής της περηφάνιας του ΠΑΟΚτσή δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Και για να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει, χρειάζονται βαθμοί. Όπως, έχει πει και ο Μουρίνιο κατα καιρούς: Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα συλλογής (πόντων, τροπαίων, κλπ), όλα τα άλλα είναι πρόσκαιρες συζητήσεις για να περνάει η ώρα...

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #2263 on: October 08, 2008, 22:12:20 »
http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/5016/1/lang,el/

ÃÉÁ ÍÁ ÐÁÑÅÉ ÄÉÐËÙÌÁ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÔÇÓ ÏÕÅÖÁ

ÊÜèåôáé îáíÜ óôá èñáíßá ï ÓÜíôïò…

Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò (öùôü) öåýãåé óÞìåñá ãéá ôçí Ðïñôïãáëßá, áëëÜ ôåëéêÜ äåí ðÜåé ãéá íá äéäÜîåé óå óåìéíÜñéï, áëëÜ ãéá íá… äéäá÷èåß, üðùò ëÝíå ïé ÐïñôïãÜëïé äçìïóéïãñÜöïé. Ãéá íá áêñéâïëïãïýìå ëÝíå üôé ðÜåé ãéá íá ðåñÜóåé åîåôÜóåéò…
Óôá 54 ôïõ ÷ñüíéá èá… îáíáêáèßóåé óôá èñáíßá ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ãéá íá ðÜñåé äßðëùìá åðéêõñùìÝíï áðü ôçí ÏÕÅÖÁ. Áðü ôçí åðüìåíç óåæüí 2009-2010, óýìöùíá ìå íüìï ôçò ÏÕÅÖÁ, ï ðñïðïíçôÞò ìéáò ïìÜäáò ðïõ óõììåôÝ÷åé óôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò (ÔóÜìðéïíò Ëéãê, Þ ÏÕÅÖÁ) ïöåßëåé íá Ý÷åé äßðëùìá ðñïðïíçôÞ ôçò ÏÕÅÖÁ. Åßíáé Ýíáò íÝïò ôýðïò äéðëþìáôïò, ðïõ êáèéåñþèçêå áðü ôçí åõñùðáúêÞ ïìïóðïíäßá ðïäïóöáßñïõ ôï 2005, áëëÜ õðÜñ÷ïõí ðïëëïß ðñïðïíçôÝò ïìÜäùí (êõñßùò ìåóÞëéêåò) ðïõ äåí ôï Ý÷ïõí ðÜñåé áêüìá.   

ÅîåôÜóåéò ãéá äßðëùìá ôçò ÏÕÅÖÁ ìáæß ìå ôïí ÓÜíôïò èá ðåñÜóïõí êáé áñêåôïß Üëëïé ÐïñôïãÜëïé ðñïðïíçôÝò, áíÜìåóÜ ôïõò êáé ãíùóôÜ ïíüìáôá, üðùò ï ÐÜïõëï ÌðÝíôï ôçò Óðüñôéíãê, ç ïðïßá óõììåôÝ÷åé öÝôïò óôïõò ïìßëïõò ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Åðßóçò óôçí Ðïñôïãáëßá âñßóêåôáé ãéá ôïí ßäéï ëüãï êáé ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÁóôÝñá Ôñßðïëçò ÊÜñëïò ÊáñâáëéÜñ. Ôï äßðëùìá ðñïðïíçôÞ ôçò ÏÕÅÖÁ åßíáé áðáñáßôçôï óôïí ÓÜíôïò, ãéáôß åÜí äåí ôï Ý÷åé êáé âãåé ï ÐÁÏÊ óôçí Åõñþðç, èá ðñÝðåé íá äçëþóåé ï ÄéêÝöáëïò Üëëï ðñïðïíçôÞ, êÜôï÷ï áíôßóôïé÷ïõ äéðëþìáôïò.

Ôá èåùñçôéêÜ ôåóô ôùí åîåôÜóåùí ãéá ôï äßðëùìá ôçò ÏÕÅÖÁ èá ãßíïõí áýñéï êáé ìåèáýñéï óå îåíïäï÷åßï ôçò Ëéóóáâüíáò, åíþ ôá ðñáêôéêÜ ôåóô óôï óôÜäéï ÍáóéïíÜë ôçò ÐïñôïãáëéêÞò ðñùôåýïõóáò, ôï ïðïßï ÷ñçóéìïðïéåß êáé ùò Ýäñá ç ÅèíéêÞ ïìÜäá ôçò Ðïñôïãáëßáò.   

Ôéò åîåôÜóåéò èá äéåîÜãïõí áîéùìáôïý÷ïé ôçò ÏÕÅÖÁ ðïõ èá áðïíåßìïõí êáé ôá äéðëþìáôá óôïõò åðéôõ÷üíôåò ôçí ÐáñáóêåõÞ. Äåí íïìßæïõìå íá «êïðåß» ï ÓÜíôïò…

Ï 54÷ñïíïò ôå÷íéêüò èá åðéóôñÝøåé «ðôõ÷éïý÷ïò» ôï ÓÜââáôï óôç Èåóóáëïíßêç êáé ìÝ÷ñé ôüôå èá åðéìåëåßôáé ôùí ðñïðïíÞóåùí ï âïçèüò ôïõ ÑïæÜñéï.

Áßó÷ïò! ×ñùóôÜåé áêüìá ìáèÞìáôá! Ôß äïõëåéÜ Ý÷åé Ýíáò áéþíéïò öïéôçôÜêïò óôïí ÐÁÏÊ; ÁëëÜ âÝâáéá... ÐÁÏÊ, Èåóóáëïíßêç, öïéôçôïýðïëç, ãêïìåíÜêéá, ìðáñÜêéá, êáöÝäåò, âéâëéïèÞêåò, ðÜñôé óôá ãñáóßäéá... Ï ôïõñßóôáò ï ÓÜíôïò... Óôñáôü ðÞãå Üñáãå; Áí ôïí ôóéìðÞóåé êáìéÜ óôñáôïíïìßá óôï áåñïäñüìéï ôç âÜøáìå áäÝñöéá!

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2264 on: October 08, 2008, 22:35:22 »
Mην ανησυχείτε καθόλου, ο Σάντος είναι βύσμα και ήδη ξέρει όλα τα θέματα που θα πέσουν!
Αφήστε, δε, που είναι και μάστορας στο "σκονάκι"! ;D

Άντε βρε Φερνάντο, με το καλό να το πάρεις το πτυχίο και καλή επιτυχία στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία!  :P :D
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2265 on: October 08, 2008, 23:08:27 »
άντε ρε σάντο πάνε μάθε προπονητική... άμπαλε, μας σβερκώθηκες ένα χρόνο τώρα... καρπουζά του Εστορίλ (που μόνο καρπούζια δεν ξέρω αν παράγει, πάντως είναι σαν το Κεφαλάρι στη χαμουτζία, τόση... φτώχεια). Άντε και όταν πάρει το πτυχίο του, να του πάει κανείς καμμιά ανθοδέσμη. Ελπίζω μόνο να μη φοράει πάλι εκείνο το τζιν και το καφέ σακάκι (αρχίζω να ακούγομα σαν τη μάνα μου, το ότι δεν δώσαμε εισιτήρια σε βάζελους με πείραξε μάλλον).

GENTLESOS

• Guest
« Reply #2266 on: October 12, 2008, 06:23:18 »
Και να θυμάσαι μέσα στην τάξη και στο προαύλιο δεν καπνίζουμε...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2267 on: October 12, 2008, 10:10:31 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2268 on: October 13, 2008, 10:34:47 »
Να σημειωσω κατι που παρατηρησα για τον Σαντος. Βαζει πλεον στην θεση του βασικου τον Μαλεζα αντι του Μαρκος Αντωνιο. Κοινως βαζει αυτονα που του κανει την συγκεκριμένη χρονική περιοδο, τωρα αν ειναι έλληνας ή ξένος δεν δειχνει να τον ενδιαφέρει και τοσο! Αυτο μετραει στα θετικά του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

mpougatsas

• Guest
« Reply #2269 on: October 13, 2008, 11:39:55 »
http://www.metropolisradio.gr/9247

Τα πλάνα του Σάντος
Δημοσίευση : 09:39 am 13 October 2008
Αργά χθες βράδυ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ο Φερνάντο Σάντος. Όπως είναι ήδη γνωστό ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην πατρίδα του για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος. Με την παρουσία του Πορτογάλου θα ξεκινήσει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναικό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι παίκτες του Δικεφάλου θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι ( 15.30 ) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας μετά το διήμερο ρεπό. Όπως έχει εκμυστηρευθεί στους συνεργάτες του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σκοπεύει να αλλάξει κάποια πράγματα στην αγωνιστική δομή της ομάδας για να καλύψει το κενό του Βιερίνια και παράλληλα να γίνει πιο αποτελεσματικός ο Δικέφαλος στον επιθετικό τομέα. Ο προπονητής του Διεκφάλου είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργίας της ομάδας ξέρει όμως καλά ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναικό πρέπει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Για να συμβεί αυτό δε αρκεί η επιστροφή του Κονσεισάο. Απαιτείται να αλλάξουν κάποια πράγματα για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να φθάσει την επόμενη Κυριακή στη νίκη. Ο Σάντος έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας και σκοπεύει να δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ΄ αυτόν τον τομέα με στόχο να διορθώσει κάποια πράγματα για να φθάσει ο Δικέφαλος σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

για να δούμε.. για να δούμε..  8)

για το αν το πήρε το πτύχιο δεν λέει τίποτα.. μάλλον θα τον κόψανε  :-\ :) χεχεχε..

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #2270 on: October 20, 2008, 15:40:49 »
Aν η ρήση "ο τολμών νικά" κρατάει καθόλου από την "αίγλη" του παρελθόντος...και αν έχει ισχή στις μέρες μας τότε ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ....φέρτε στο μυαλό σας πώς νικήσαμε φέτος τα 3 ματσάκια και πείτε μου......ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ??????.......

apostolos

• Guest
« Reply #2271 on: October 20, 2008, 15:46:55 »
Oxi δεν έτυχε, μήπως έτυχε που δεν κερδίσαμε τα υπόλοιπα 3? Ή μάλλον, σε πόσα ματς άξιζε να χάσουμε? Μήπως σε κανένα?

Αυτά ξέραμε οτι θα γίνουν αυτά γίνονται....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2272 on: October 20, 2008, 15:47:15 »
με τον αρη ετυχε.....με οφη ειμασταν καλυτεροι σε ολο το ματς.......με πανθρακικο στις αρχες του δευτερου παιξαμε μπαλιτσα και κερδισαμε....

αλλα με αρη ναι...κερδισαμε λογω κωλοφαρδιας....στο πρωτο ημιχρονο καναμε 2-3 φασεις αλλα στο δευτερο μονο το κωλοφαρδιστικο γκολ.....

βεβαια το μεγαλο προσον ειναι οτι δεν δεχομαστε γκολ......

εγω περιμενω με αρχη τον λεβαδειακο να δω καλυτερη μπαλιτσα.....τουλαχιστον μεσα στην τουμπα......
« Last Edit: October 20, 2008, 15:52:34 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #2273 on: October 20, 2008, 15:54:16 »
Mιλαμε για εναν ΟΦΗ που παει απο το κακο στο χειροτερο....
Μιλαμε για εναν αρη που απλα ειναι ο εαυτος του-σκατα δηλαδη
Μιλαμε για εναν πανθρακικο που ειναι νεοφωτιστος....

αν ειστε ευχαριστημενοι εσεις οκ, εγω δεν ειμαι...

περιμενα μια ομαδα διαφορετικα στημενη , να μην παιζει καθαρα μπαλα για να μην χασει....το οτι εχουμε την καλυτερη αμυνα παλι δεν εχει σημασια....μακαρι να ειχαμε χασει ενα ματσ που πηραμε "Χ" και να κερδιζαμε ενα αλλο....ποιο πολλους βαθμους θα ειχαμε....

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2274 on: October 20, 2008, 15:57:26 »
ελα παλαλε αραξε λιγο δευτερος εισαι μεγαλε και με δυσκολο προγραμμα ως τωρα.χαλαρωσε ανθρωποι ειναι δεν ειναι ρομποτ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2275 on: October 20, 2008, 16:04:16 »
Ενώ χτες ήμουν ψιλοσκασμένος, σήμερα διαβάζοντας τις κριτικές από χαμπουτζήδες δημοσιογράφους για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα, η παρομοίωση με μία άλλη ομάδα μου ήρθε στο μυαλό: Ουρουγουάη!

Ένα χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό μου.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!

euboia4

• Guest
« Reply #2276 on: October 20, 2008, 16:05:20 »
Εαν τον ιουλιο καποιος θα μας ελεγε οτι θα ειμασταν δευτεροι με 12 βαθμους και ενα γκολ παθητικο και να γκρινιαζουμε κιολας θα τον περνουσαμε για τρελο.Πρεπει να στηριξουμε την ομαδα μας με ολες μας τις δυναμεις και να μην αναλωνοματε σε γκρινια και μιζερια.ΣΤΗΡΙΞΗ σε ολους. Η ομαδα εχει αδυναμιες αλλα πρεπει να ειμαστε μαζι με το προπονητη, τους παιχτες την δοιηκηση και πιστευω οτι ετσι  μπορουμε φετος να κανουμε την υπερβαση

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #2277 on: October 20, 2008, 16:11:07 »
ΕΧΘΡΟΣ του ΚΑΛΟΥ είναι πάντα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι έχει αναπτύξη μια τεράστια δυναμική που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ πορεία σαν την ΠΕΡΣΙΝΗ......

Γίνεσαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ όταν ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ τον ΠΥΧΗ.....

Και κάτι άλλο : Δεν είμαστε δεύτεροι, εκρεμή αγώνας των λαγών

makptol

• Guest
« Reply #2278 on: October 20, 2008, 16:33:06 »
Mιλαμε για εναν ΟΦΗ που παει απο το κακο στο χειροτερο....
Μιλαμε για εναν αρη που απλα ειναι ο εαυτος του-σκατα δηλαδη
Μιλαμε για εναν πανθρακικο που ειναι νεοφωτιστος....

αν ειστε ευχαριστημενοι εσεις οκ, εγω δεν ειμαι...

περιμενα μια ομαδα διαφορετικα στημενη , να μην παιζει καθαρα μπαλα για να μην χασει....το οτι εχουμε την καλυτερη αμυνα παλι δεν εχει σημασια....μακαρι να ειχαμε χασει ενα ματσ που πηραμε "Χ" και να κερδιζαμε ενα αλλο....ποιο πολλους βαθμους θα ειχαμε....

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.....

Αν ολοι ειναι αχρηστοι εμεις θα παρουμε πρωταθλημα χαλαρα...........
ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΝΟΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΕΣ.....
κατα τα αλλα ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ....ΑΕΤΣ ΚΕΝ ΠΑΛΑΛΕ ?
 :)

peja_4

• Guest
« Reply #2279 on: October 20, 2008, 16:36:40 »
Δυστυχως για μας ο Σαντος δεν εχει αλλαξει σε σχεση με περσυ.
Οτι εκανε κανει και φετος.
Απλα φετος εχει καλυτερους παικτες.