Author Topic: Fernando Santos  (Read 192479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #2200 on: September 29, 2008, 16:47:30 »
οκ bianko ενταξει . εγω δεν πηρα το μερος κανενος. εξαλλου σου ειπα ουτε κρυο ουτε  ζεστη . ναι και τον κραξανε πολλοι αλλα ητανε και πολυ στραβη η χρονια, ναι και φετος καποιοι ,ναι και φετος καποιοι παλι με τον μπαλαφα τωρα με τον ηλιαδη και παει λεγοντας. .
πρεπει να σημειωσεις εδω την ιδιοσυγκρασια του λαου μας, και να παρεις και λιγο την προιστορια ,παλι τετοια εχουμε κανει... αλλα πες μου σε παρακαλω οταν διαβαζω ποστ που λενε οτι το τοπικ του σαντος ητανε το πρωτο που ειδα ,,,και ειρωνειες του στυλ΄ ναι χαλια ο σαντος και να φυγει ΄κλπ τωρα που ειμαστε πρωτοι αυτα τα αδερφια δεν κανουν το ιδιο πραγμα που εκαναν και οι αλλοι αλλα απο την αναποδη ? σε τι ξεχωριζουνε δλδ....
οταν ειναι καποιος στην απο πανω παντα θα εχει κατι να λεει. και οι μεν και οι δε το ιδιο πραγμα κανουνε..

τελικα για καποια πραγματα δεν πρεπει να συζηταμε και ειναι στανταρ . για τεο ,για σαντος και για λαο, ....εκει αν γραψει καποιος κατι αναποδο θα τον φαμε. τελος. .καλυτερα να βγαλουμε τα τοπικ αυτα

φετος παντως τον σαντος δεν τον κραξανε. αν καποιοι ζηταμε λιγο καλυτερη μπαλιτσα και αυτο επειδη υπαρχει το υλικο να το κανει δεν ειμαστε κατα του... στο φιναλε οι πραγματικοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Diego-4

• Guest
« Reply #2201 on: September 29, 2008, 17:15:15 »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ πρεπει να είμαι ο είρων και εσύ ο σκεπτικιστικός ΠΑΟΚΤΣΗΣ που βλέπει ένα μίλι πιο μακριά. Υποστηρίζω τον προπονητή της ομάδας μου γιατί του αξίζει , όπως υποστήριζα στο παρελθόν οποιοδήποτε άλλον.Κάτι τέτοιες ώρες γελάω γιατί κάποιων η γλώσσα προτρέχει του ματιού τους και του μυαλού τους.Αυτός είναι ο Σάντος και το έργο του θα κριθεί στο τέλος της επόμενης χρονιάς.Μέχρι στιγμή το πρόσημο είναι θετικό (+) και εκεί μένω.Απο εκεί και στο εξης εικασίες μπορούμε να κάνουμε όλοι μας..Επίσης νιώθω την ανάγκη να έχω αυτό το topic στη κορυφή και όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ.Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να αναγνωρίζουμε και τα θετικά εάν θέλουμε να έχουμε δικαίωμα στην κριτική,διότι διαφορετικά δεν είναι κριτική , αλλα πόλεμος.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2202 on: September 29, 2008, 17:25:43 »
ειπα εγω πουθενα οτι ειμαι σκεπτικιστης ? οταν δηλαδη βγαινεις και λες να φυγει ο σαντος και αχρηστος κλπ ενω ειναι γνωστη η θεση σου υπερ του (και καλα κανεις) δεν ειρωνευεσαι? αν δεν ειναι ειρωνεια τοτε τι ειναι ? γιατι κανεις και εσυ το ιδιο με αυτους που λενε και πιστευουν να φυγει ο σαντος .αυτοι περιμενουν να χασει ο ΠΑΟΚ για να βγουν να το πουν και οι αλλοι ,μαζι και εσυ να κερδισει για να την πειτε. ειναι προπονητης της ομαδας μας και θα υποστηριχθει αλλα και θα κριθει οταν πρεπει.
στα αλλα συμφωνω .
κια δεν εχω και κατι προσωπικο ουτε μαζι σου ουτε με κανεναν αν το ελαβες ετσι .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Callahan

• Guest
« Reply #2203 on: September 29, 2008, 17:56:40 »
Θέλουν και λίγο ειρωνία αυτοί που περιμένουν το ΠΑΟΚ να στραβοπατήσει για να κράξουν το Σαντος, τον προπονητή της ομάδας τους. Και έχει αποδειχτεί ότι είναι λάθος να την πέφτει κάποιος στον προπονητή, με την πρώτη ευκαιρία. Οι ομάδες χτίζονται σε βάθος χρόνου και χαίρομαι που τα αποτελέσματα, ακόμα και τόσο νωρίς, δικαιώνουν την επιλογή στήριξης στον προπονητή. Σκεφτείται, τι πλεονέκτημα έχει ο ΠΑΟΚ που κατέβηκε στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο προπονητή από πέρυσι (εγννωσμένης αξίας), και δεν ψάχνεται, όπως οι κάτω και οι συμπολίτες. Καιρός είναι η μάζα να αρχίσει να καταλαβαίνει ότι οι προπονητές θέλουν χρόνο ή χρόνια, και όταν το καταλάβει θα ανέβουμε ακόμη ένα επίπεδο..

makptol

• Guest
« Reply #2204 on: September 29, 2008, 20:06:14 »
Οσοι τον κράζαμε πέρσυ χρωστάμε ένα πρώτο συγνώμη για την περσυνή μίρλα μας εναντίον του Σάντος. Και ελπίζω να μας κάνει να υποκλιθούμε στο τέλος στις ικανότητές του. Και ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. 

ετσι ειναι ενα καλο λογο για σαντος αυτοι που ειναι κολλημενοι εναντιον του  τον αξιζει......
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2205 on: September 29, 2008, 20:59:57 »
ο diego-4 εχει δικιο σε κατι που λεει και ομολογω οτι με βαζει σε σκεψεις αυτο
οταν κρινεις καλοπιστα ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ καποιου...
οταν μενεις στα αρνητικα εισαι κομπλεξικος και κανεις κακο στην ιδια την ομαδα σου.ο σαντος μεχρι τωρα θα επαιρνε και το χανουμι αν δεν γινοταν 5 καραμπολες
και δεν κολλουσε ο μαρκος αντονιο.
μ'αυτη την σπαστικη τακτικη του μισο-μηδεν.αυτη την τακτικη που σου θυμιζει λιγο απο την αλλη μεγαλη ομαδα με τ'ασπρομαυρα την γιουβε.
η ομαδα ειναι καινουρια τελειως με 8 παικτες νεους στην ενδεκαδα.αν δεσουν στο 100% για μενα ειναι τετοια η ποιοτητα τους που θα δουμε και μπαλα

σιγουρα κι εγω απορησα το οτι δεν επαιξε με δευτερο φορ απο καποια στιγμη και μετα με τον πανθρακικο.ισως να χρειαζοταν και χθες ενας ακομα.
ολα αυτα ειναι εικασιες και προσωπικες αποψεις απο τα ελαχιστα που γνωριζουμε για το αθλημα.
αυτο που με τρελαινει ειναι καποιοι περιεργοι που λενε οτι στο 1-0 κατσαμε πισω....εβγαλε τον ιβιτς και εβαλε τον μπιζερα.
καλα εκανε...αν γινοταν 1-1 θα κραζανε γιατι ΔΕΝ εβαλε τον μπιζερα.η μπαλα ειναι περιεργη και δεν την ξερουμε εμεις καλυτερα απο καποιον,που
μια χωρα με καλους τεχνιτες ποδοσφαιριστες τον αναγνωριζει ως "δασκαλο".
χθες το ματς το παιρνει και ο σαντος.διαχειριστηκε εξυπνα τις δυναμεις του ο ΠΑΟΚ,αντεξε ολο το ματς στον ιδιο ρυθμο και δεν μπηκε οπως με το χανουμι με αποτελεσμα στο 60 να τα φτυσει η ομαδα...αυτο ειναι η γνωμη μου.
οχι σωνει και καλα η αληθεια...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2206 on: September 29, 2008, 22:30:11 »
x8es o santos phre to paixnidi giati pistepse stous paixtes tou kai sto systhma
pou exei ma8ei thn omada na paizei. Den panikovlh8hke pou den mphke nwris to
prwto goal kai paremeine pistos sto systhma tou. x8es tou vghke kai dikaiw8hke.
Aurio mporei oxi......

As apodei3oume kai meis oti wrimazoume san fila8loi/opadoi kai krinoume ton ka8ena
me gnwmona to symferon tou PAOK kai oxi otidhpote allo.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2207 on: September 30, 2008, 01:34:48 »
Τόσα χρόνια εδώ μέσα πιστεύω πως γνωρίζουμε πάνω κάτω ο ένας τον άλλον πως σκέφτεται και σε ποια βάση κάνει μία κριτική και πολύ παραπάνω όσοι γνωριστήκαμε κι από κοντά. Αν γράψει κάποιος λοιπόν που ξέρω πως βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, πως ο Σάντος είναι κακός προπονητής ή πως έκανε αυτά κι εκείνα τα λαθη, θα κάτσω να διαβάσω πολύ προσεκτικά το γιατί το λέει και θα το κουβεντιάσω μαζί του, χωρίς να μπαίνουν στη σκέψη μου μαλακίες για εγωισμούς. Αν όμως δεν διαβάζω ΤΙΠΟΤΑ στις νίκες και στη πρώτη στραβή αρχίζουν τα σιχτιρίσματα, δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά, ακόμη και δίκιο να έχει ο άλλος.

Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τα παιδιά που έψαξαν να διαβάσουν κάτι θετικό και δεν βρήκαν. Υπάρχει μία μεγάλη αδικία και δεν ήθελα τόσο καιρό να το θίξω για να μη βρίσκουμε να τρωγόμαστε, αλλά αυτό που συμβαίνει με τον Σάντος ΚΑΙ πέρυσι ΚΑΙ φέτος δεν είναι σωστό. Πέρυσι τον ξεσκίσαμε στη κριτική και φέτος έχουν γραφτεί ΕΛΑΧΙΣΤΑ πραγματικά για όσα δείχνει η ομάδα. Στα topics των ποδοσφαιριστών υπάρχουν ύμνοι, ενώ οι ίδιοι όμως υμνούν τον προπονητή τους, ενώ οι περισσότερες σελίδες εδώ μέσα φέτος γράφτηκαν για το Χ που πήρε με τον κώλο η χανούμισσα.

Μπορώ να καταλάβω πολύ εύκολα κάποια αδέρφια που θέλουν χρόνο για να του συγχωρήσουν τη περσινή εικόνα (προσωπικά θεωρώ πως ό,τι έγινε πέρυσι έβαλε ένα λιθαράκι για αυτά που βλέπουμε φέτος, αλλά δεν θα συζητήσουμε αυτό τώρα), μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω πως το συντηρητικό ποδόσφαιρο του Σάντος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μεγάλο μέρος του λαού του ΠΑΟΚ, που θέλει θέαμα και γενικά επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορώ να ακούσω τα πάντα, από κάποιον που δεν έχει εμπάθεια.

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως την αδικία και αυτός ο άνθρωπος έχει αδικηθεί και συνεχίζει να αδικείται από μεγάλο μέρος του λαού του ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος πως στην πρώτη μας ήττα θα τον σκίσουν πολλοί και θα μαλώνουμε πάλι. Ήδη ψιλοέγινε στο κωλόφαρδο Χ της κούλας. Φαντάζομαι στην πρώτη ήττα.

Έχω ξαναπεί πως κάθε προπονητής έχει τα καλά του και τα κουσούρια του κι ο Σάντος το ίδιο. Ας μη παρατονίζουμε ούτε τα καλά ούτε τα κακά. Να είμαστε δίκαιοι.

Όλοι λένε πως ο προπονητής μας αξίζει πολλά μπράβο για τη σφιχτή και σοβαρή ομάδα που δημιούργησε φέτος. Για μένα το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι πως δημιούργησε μία οικογένεια και αυτό το δέσιμο είναι ένας σοβαρότατος λόγος που πετάμε φέτος. Μάλιστα σε ελάχιστο διάστημα από τα αποδυτήρια μπουρδέλο που είχαμε.
Η κίνησή του να φιλήσει και να ευχαριστήσει έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη με συγκίνησε πραγματικά εμένα τον απ' έξω, φανταστείτε τους παίχτες μας. Αυτά δημιουργούν ισχυρότατους δεσμούς στην ομάδα και αποτελούν εχέγγυο πως στην πρώτη στραβή δεν θα διαλυθούν όλα. Ό,τι κι αν λέγεται εκείνες τις μέρες απ' έξω από τα αποδυτήρια, στα fora στα καφενεία και τα ραδιόφωνα, από τους στραβωμένους "Σαντοεπικριτές".
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2208 on: September 30, 2008, 01:41:21 »
PAOKCURE na ksekinisw na to metafrazw fantazomai...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2209 on: September 30, 2008, 01:44:22 »
Όχι φίλε GkaZ4 γιατί αν ανεβεί κεντρική τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα, πως ίσως τη λέω σε κάποιους και δεν το θέλω καθόλου. Εγώ έγραψα μόνο και μόνο για να κάνω κάποιους καλοπροαίρετους να σκεφτούν μέσα τους αν αδίκησαν ή ξέχασαν να πούνε ένα μπράβο στον προπονητή. Δεν θέλω να τη πω σε κανένα ούτε να μου πει σε καμιά κοιλιά κάποιος είδες που στα λέγαμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2210 on: September 30, 2008, 05:24:51 »
geia sou re PAOKCURE......panta goustarw ta posts SOU  sto XW  ksanapei....

kai gw eimoun apo autous pou adikisan ton fernanto perisi....den ton pistepsa kai me eixe ekneurisei afantasta....alla pragmatika eixa mesa mou mia elpida pou proerxotan apo tin fanatiki stiriksi tou TEO perisi sto prosopo tou santos.....elega den mporei kati tha kserei parapanw.....PRAGMATIKA sto prwto filiko pou eida tin omada enantion tis ountineze pistika oti o fernanto erikse poli douleia kai arxisa na lew oti AUTI i omada FETOS tha diekdikisei PRWTATHLIMA eksaitias tou.....TO DWSA OPWS EIPA STO 35/1 KAI IDI EXEI PESEI STO 21/1.....to pisteuw oti fetos tha TO PAROUME.......!!!!!!!!

DINW PARA POLLA SIGARITIRIA STON FERNANTO.....HTAN AUTO POU XREIAZOMASTAN.......!

MPRAVO STON SANTOS............!

AUTO pou ekane dld na ftiaksei mia oikogeneia mesa se toso ligo xroniko diastima einai ekpliktiko.....edw o vierinha (daneikos xwris opsion) meta ton traumatismo tou (2 mines eksw) pire tis pateritses na dei to ipoloipo tou agwna me agwnia......OLOI STHN OMADA TOU SANTOS NOIAZONTE GIA THN OMADA.......VAZOUN TON PAOK PANW APO OLA......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

apaoki13

• Guest
« Reply #2211 on: September 30, 2008, 12:04:04 »
Ως κάποιος που δεν έκραξε πέρσι τον Σάντος (για χάρη της διοίκησης) και ασφαλώς δεν θα τον κράξει ούτε φέτος (γιατί πάμε καλά) μπορώ να δικαιολογήσω αυτούς που δεν του αποδίδουν τα εύσημα για τη φετινή πορεία. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει όπως πρέπει και όπως παίζουν όλες οι μεγάλες ομάδες, με στόχο το αποτέλεσμα, όμως σε καμία περίπτωση το θέαμα δεν είναι αυτό που θα ικανοποιούσε τον κόσμο. Βέβαια γι' αυτό πιστεύω ότι δεν φταίει ο Σάντος μια και το σύστημα αλλά και η τακτική που έχει επιλέξει είναι σωστή και αποδοτική αλλά το γεγονός ότι δεν διαθέτει τους φαντεζί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να κάνουν την ομάδα να μοιάζει με την ******* (εδώ βάλτε όποια ομάδα πιστεύετε ότι παίζει μπαλάρα). Πιστεύω ειλικρινά ότι αν στη θέση του Ίβιτς ήταν ένα δεκάρι που θα έκανε και καμιά δεκαριά ντρίπλες, αν στη θέση του Κονσεϊσάο ήταν ο παλιός Κονσεϊσάο, αν στη θέση του Μουσλί ήταν ο Ιμπραϊμοβιτς και χωρίς ν' αλλάξει κάτι στο στήσιμο όλοι θα μιλούσαν για την μπαλάρα που παίζει ο ΠΑΟΚ. Όμως δεν είμαστε η Manchester City, είμαστε ο ΠΑΟΚ και δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... προς το παρών.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2212 on: September 30, 2008, 13:54:14 »
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=25449
ΣΑΝΤΟΣ Είχε δει το... έργο του νέου ΠΑΟΚ και τώρα δικαιώνεται

Από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Φερνάντο Σάντος διαπίστωσε ότι η ομάδα, που πήρε στα χέρια του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, δεν είχε γιατρειά, άρχισε να σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος ήθελε νίκες, ήθελε πλέι οφ και ΟΥΕΦΑ, ο Πορτογάλος ήξερε ότι αυτό δεν γίνεται. Τότε ήταν που μίλησε για... σαρδέλες, που κάποιοι έχουν στο πιάτο τους και τις περνούσαν για αστακούς.

Του Γιώργου Κουβεντίδη
kouventidis@maklthes.gr

Από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Σάντος είπε πάρα πολλά πράγματα. Στα περισσότερα απ΄ αυτά, αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο. Σταχυολογίσαμε τα πιο σημαντικά, που είπε από τη μέρα, που ο κόσμος πολιορκούσε τα αποδυτήρια και ζητούσε από τον Ζαγοράκη να τον απομακρύνει μέχρι και τη μέρα, που έφυγε ο ΠΑΟΚ για προετοιμασία στην Ολλανδία. Είπε κι άλλα, μετά την προετοιμασία, αλλά τότε το μέλλον ήταν περισσότερο προβλέψιμο! Οι τέσσερις πρώτοι αγώνες δεν είναι μεγάλο δείγμα, αλλά είναι σχεδόν το 1/7 του πρωταθλήματος!

1. ΕΙΠΕ "Την επόμενη σεζόν θα πάμε για το ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικεί τις πρώτες θέσεις και θα μειώσει την απόσταση από τους τρεις Αθήνας. Αν μέχρι τον Οκτώβριο δεν σας δώσει ο ΠΑΟΚ αυτή την εντύπωση, εγώ φεύγω και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ. Και την μεθεπόμενη σεζόν, θα κάνουμε πρωταθλητισμό"
ΕΙΔΑΜΕ Το διαπιστώσαμε πριν μπει ο Οκτώβριος. Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό, παίζει "πειστικό" ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

2. ΕΙΠΕ "Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το καλό, δεν σημαίνει ωραίο, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Καλό ποδόσφαιρο, είναι αυτό που σε οδηγεί στη νίκη, που σου δίνει τους βαθμούς. Η ωραία μπάλα, δεν σου εγγυάται τους βαθμούς. Αν μου πει η διοίκηση ότι δεν την ενδιαφέρουν οι βαθμοί, τότε μπορούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο".
ΕΙΔΑΜΕ Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο παίζει ένα ποδόσφαιρο, που του φέρνει τους βαθμούς. Μια συμπαγής ομάδα, που δε χάνεται μέσα στο γήπεδο, κάνει λίγες ευκαιρίες, δεν κινδυνεύει, δημιούργησε και διατηρεί ένα σταθερό στυλ παιχνιδιού, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του αγώνα.

3. ΕΙΠΕ "Στα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαστε απαράδεκτοι. Του χρόνου θα έχουμε μία ομάδα, που θα έχει νοοτροπία νικητή και θα παίζει με το ίδιο στυλ, τόσο μέσα στην Τούμπα, όσο και μακριά απ΄ αυτήν, χωρίς κανένα φόβο"
ΕΙΔΑΜΕ Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις περσινές μεταπτώσεις, παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μέσα κι έξω από την Τούμπα. Ίδια ενδεκάδα, ίδιο σύστημα (4-2-3-1), ίδιο στυλ παιχνιδιού. Τα δύο διπλά σε Ηράκλειο και Κομοτηνή και κυρίως ο τρόπος που τα πήρε, είναι ενδεικτικά της αλλαγής, που έγινε στον ΠΑΟΚ.

4. ΕΙΠΕ "Θα κερδίζουμε δύσκολα, αλλά όταν δεν κερδίζουμε, πολύ δύσκολα θα χάνουμε. Φέτος θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα, να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και του κάνει ευκαιρίες με οργανωμένες προσπάθειες"
ΕΙΔΑΜΕ Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις δύσκολες νίκες κι ο Χαλκιάς τέσσερα ξεκούραστα μεροκάματα. Στα παιχνίδια με Αρη και Πανθρακικό, οι αντίπαλοι δεν έκαναν ούτε μία φάση, με την ΑΕΚ το γκολ μπήκε από καραμπόλα και η ευκαιρία του Σκόκο, είναι από πάσα του Δάρλα, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ μπήκε στην περιοχή του όταν όλα είχαν κριθεί.

5. ΕΙΠΕ "Η προετοιμασία είναι το Α και το Ω για μία ομάδα κι εγώ πέρσι δεν ήμουν εδώ στην προετοιμασία. Το καλοκαίρι δημιουργείς το χαρακτήρα μιας ομάδας, το ομαδικό πνεύμα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχει μία ομάδα".
ΕΙΔΑΜΕ Πέρσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πανηγύριζαν ούτε τα (λίγα) γκολ που πετύχαιναν, οι μισοί στραβοιτούσαν τους άλλους μισούς. Παρά τις πολλές εθνικότητες, είναι προφανές ότι το κλίμα μέσα στην ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Το διαπιστώνει όποιος περάσει μία βόλτα από τη Σουρωτή
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2213 on: September 30, 2008, 23:34:41 »
APLA vgazw to kapelo ston SANTOS.....ton exw idi katataksei mesa mou apo tous propontites tis neoteris istorias tou PAOK akrivws pisw apo ton aggelo....elpizw na mpei kai mprosta tou....hehehehhe
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

giannis80

• Guest
« Reply #2214 on: October 01, 2008, 00:12:46 »
Διαβάζω τα γραφόμενα του Κουβεντίδη στο σημείο που λέει ο Σάντος περι ωραίου και καλού ποδοσφαίρου και θυμάμαι μια ατάκα του Άγγελου που τους είχε πει ο Λόραντ οταν έπαιζε ο Άγγελος.Είχαμε κερδίσει, είπε, σε ένα ματς 4-2,5-2 δεν θυμάμαι,και οι παίκτες μες στα αποδυτήρια ήταν χαχα χουχου,και παίξαμε μπαλάρα κτλ.Μπαίνει ο Λόραντ συνοφρυομένος και σκεπτικός.Τι έχεις μίστερ?Αφού παίξαμε καλά σήμερα,του λένε. ''Σήμερα παίξατε ωραία, ΔΕΝ παίξατε καλά'',απαντάει ο Λόραντ.
Πέρσι,καλά έπαιξε η Μάντσεστερ και πήρε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, η άρσεναλ έπαιζε ωραία και πέταγε κάτι ντόρτια και πενταροεξάρες αλλά πήρε το μπούλο.Ας μάθουμε να παίζουμε καλά, γιατί μέχρι τώρα σε θέματα τακτικής οι παίκτες που είχαμε μέχρι πέρσι πέρνανε αρνητικό βαθμό, και μετά θα παίξουμε κι ωραία.

ive4

• Guest
« Reply #2215 on: October 01, 2008, 11:02:44 »
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε στον «Sentra FM 103,3» και στην εκπομπή «Φουλ επίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Νίκο Ασημακόπουλο.

οι δηλώσεις του:

Για την Ανόρθωση: Ετσι ούτε με παίκτες μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Εκεί ο Κετσπάγια και η διοίκηση είναι μαζί, δεμένοι με τον κόσμο άρα οι παίκτες ακολουθούν τον ρυθμό τους».

Για τους παίκτες της Ανόρθωσης: «Δεν ήταν άσχημος ο Μπεκιάι στην Ελλάδα αλλά ήταν μόνιμα υπό αμφισβήτηση από όλους. Λέγανε ποιος είναι ο Αλβανός που ήρθε εδώ. Ο Κετσάπαγια είπε είστε καλοί παίκτες και παίξτε μπάλα. Τα παιδιά βλέπουν εμπιστοσύνη».

Για τις πιθανότητες να μπορεί να αποδώσει και εκτός Κύπρου ο Κετσπάγια: «Δεν θα γίνει χειρότερος. Εχει τις δυνατότητες και μπορεί να τις δώσει παντού. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι γύρω από αυτόν. Πρέπει να τον εμπιστευτείς με όλη τη σημασία της λέξης. Για παράδειγμα εκτός από όλα τα καλά που έγιναν στον ΠΑΟΚ από πλευράς Ζαγοράκη, η μαγκιά ήταν ότι κράτησε τον Σάντος. Βλέπετε όλοι φωνάζανε, να φύγει. Δεν ξέρω τι συνέβη και δεν κάνουν οι ομάδες του την υπέρβαση, όπως λένε. Εγώ τον πιστεύω. Εχει την εμπειρία. Αν δεν βγεί αυτό που επιδιώκει μια ομάδα μπορεί να είναι άλλα πράγματα. Ο Κετσπάγια αν πάει κάπου θα έχει πάντα δυνατότητες. Δεν μπορεί κανένας προπονητής αν δεν κλείνει τα αποδυτήρια να κάνει τίποτα. Αν θα πέσει θα πέσει από μόνος του. Θα ξέρει ότι έκανε το λάθος αυτό».

Για τον Χενκ Τεν Κάτε: «Πρέπει να δοθεί χρόνος σε κάθε προπονητή. Γι' αυτό αναφέρθηκα στον Ζαγοράκη. Για μένα όλοι προπονητές λένε σχεδόν τα ίδια. Το θέμα είναι αν θα του δώσει το χρόνο να δείξει. Αν του βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό... Είναι θετικό ότι έχει εμπειρίες. Και γι' αυτό έχουν απαιτήσεις να κάνουν κάτι παραπάνω. Ο χρόνος όμως είναι λίγος. Οταν αποκλείσαμε την Αρσεναλ, ο Βενγκέρ είχε έρθει πριν από ένα χρόνο και την άλλη μέρα του κάνανε πενταετές συμβόλαιο και βέβαια είναι ακόμα εκεί».

....

kostas4

• Guest
« Reply #2216 on: October 01, 2008, 11:26:59 »
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει όπως πρέπει και όπως παίζουν όλες οι μεγάλες ομάδες, με στόχο το αποτέλεσμα, όμως σε καμία περίπτωση το θέαμα δεν είναι αυτό που θα ικανοποιούσε τον κόσμο.

Είχαμε κερδίσει, είπε, σε ένα ματς 4-2,5-2 δεν θυμάμαι,και οι παίκτες μες στα αποδυτήρια ήταν χαχα χουχου,και παίξαμε μπαλάρα κτλ.Μπαίνει ο Λόραντ συνοφρυομένος και σκεπτικός.Τι έχεις μίστερ?Αφού παίξαμε καλά σήμερα,του λένε. ''Σήμερα παίξατε ωραία, ΔΕΝ παίξατε καλά'',απαντάει ο Λόραντ.

να θυμισω οτι ολο το καλοκαιρι οι περισσοτεροι λεγανε οι εχουμε 10 καινουριους παιχτες και δεν θα δεσει η ομαδα,οτι ο σαντος δεν θα κανει παρελαση και αλλα διαφορα ωραια.

φαινεται οτι καποιοι ξεχασαν οτι εχουμε μια εντελως καινουρια 11αδα που ειναι αδυνατον να δεσει ετσι ωστε και να παιζει καλο ποδοσφαιρο και να παιρνει αποτελεσματα.
και μονο που καταφεραμε σε 2 μηνες να αλλαξουμε την νοοτροπια που υπο αλλες συνθηκες θα χρειαζοταν χρονια ειναι κατορθωμα.

και ειναι μαγκια του ζαγορακη οπως ειπε και ο αγγελος που κρατησε τον σαντος

Callahan

• Guest
« Reply #2217 on: October 01, 2008, 14:32:30 »
Ξέρει ο Άγγελος...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2218 on: October 01, 2008, 14:42:02 »
αν ο αγγελος στηριζει σαντος δεν μπορω παρα να τον ακολουθησω......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
« Reply #2219 on: October 01, 2008, 14:55:16 »
δηλαδη τωρα τα αγγελόσκυλα 8α υποστηρίζουνε τον σαντος?? Ημαρτον...........