Author Topic: Fernando Santos  (Read 199031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #1680 on: April 08, 2008, 20:01:38 »
OK babis36, απλά η έκφρασή σου για "Δον Φερνάντο" την εξέλαβα ως κακόπιστη ατάκα όπως συμβαίνει απο τα ράδιο-reality της πόλης...Εννοείται πως κάθε αντίθετη άποψη είναι σεβαστή, αρκεί με επιχείρηματα...Και αυτό για τρύπημα δεν αναφέρεται σε σένα, αλλά σε άλλους που προσπαθούν εμμέσως να δημιουργήσουν πρόβλημα...Πιστεύω να καταλαβαίνεις σε ποιούς αναφέρομαι.

Σίγουρα είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ μέσα. Αλλά φίλε μου βλέπω τι γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες και φοβάμαι για τα χειρότερα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο συγκεκριμένος προπονητής και να μην πετύχει στο πλάνο του και φύγει ως αποτυχημένος (μακάρι όχι), το κέρδος θα είναι η αλλαγή νοοτροπίας του αγωνιστικού τμήματος, που σε αυτό είμαι σίγουρος πως θα πετύχει ώστε ο επόμενος να κάνει το βήμα παραπάνω. Εννοώ την ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ επαγγελματική νοοτροπία, απαραίτητη για να χτιστεί μία ομάδα σε γερές βάσεις μακροπρόθεσμου πρωταθλητισμού. Ετσι εγώ βλέπω το θέμα Σάντος.
« Last Edit: April 08, 2008, 20:07:25 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

papas4

• Guest
« Reply #1681 on: April 08, 2008, 20:23:31 »
ετσι ακριβως εναι φιλε πρεπει επιτελους να λειτουργησουμε επαγγελματικα σ'ολα τα επιπεδα!εγω δεν ξερω αν θα μεινει η θα φυγει αλλα με το ν'αλλαζουμε δυο και τρεις προπονητες καθε χρονο θα ειμαστε παντα ετσι στασιμοι.επιτελους πρεπει ν'αλαξουμε νοοτροπια και να σταματησουμε να θελουμε να επεμβαινουμε παντου. εχουμε σπρωξει εναν ανθρωπο εκει πανω που αν μη τι αλλο νομιζω οτι γνωριζει το ποδοσφαιρο αρκετα.ασ τον αφησουμε να λειτουργησει οπως αυτος νομιζει.

mayrosaris

• Guest
« Reply #1682 on: April 08, 2008, 21:22:05 »
File babi kaneis dyo sovara lathi:

1. Paratheteis th gnwmh kapoioy epwnymoy kai malista poly diashmoy
podosfairisth gia to Santos, an einai etsi opws ta les, tote se kathe
periptwsh o kathe podosfairisths tha ypagoreyei ton proponhth ths areskeias
toy sth dioikhsh, pragma pou an symvei apodeiknyei oti h sapila xekinaei apo
merikous kakomathimenous paiktes.

2. Asxoleisai me oikonomika zhthmata kata th raptopouleio taktikh kai thn anastasiadikh
logikh, xehnas omws oti h dioikhsh ayth exei oikonomiko sxedio 5etes (dhlwseis Papadopoulou)
xwris na perilamvanei exodo sto UEFA h se allh eyrwpaikh diorganwsh.

Merikoi theloun swnei kai kala na mas peisoyn oti to mellon einai zofero kai erxetai
h synteleia toy PAOK, egw tha apanthsw me ena istoriko paradeigma apo thn alwsh
ths POLHS, ton kairo ths alwsews yphrxan peripoy ekato xiliades Ellhnes (kata syneidhsh Byzantinoi)
katoikoi th polhs omws oi yperaspistes twn teixwn ths POLHS den xeperasan pote tis 7 xiliades,
ayto giati oi ypoloipoi  mazi me toys papades kath'olh th diarkeia ths poliorkias ekanan litaneies
kai pompes stoys dromoys mnhmoneyontas Apokalyptika keimena (peri synteleias, B parousias ktl).
Anti loipon na valoume ena xeri oloi kai na poyme thn epomenh xronia as pame kalytera, na exoume mazikoterh
parousia sto ghpedo, megalyterh sthrixh, perissotera diarkeias anamasame to thema Santos, eleos re adelfia
opoion proponhth kai na sas feroyn me thn prwth triara poy tha fame kai aytos axrhstos tha vgei, pote tha
katalavete oti oi allages proponhtwn einai to voytyro sto pswmi twn radiofwnatzidwn?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1683 on: April 08, 2008, 23:39:49 »

Υ.Γ 3 PAOKCURE αν αυτες οι σαρδελες εχουν 2 με 4 μηνες να πληρωθουνε οπως λεγετε να δω με τι λεφτα θα πληρωθουνε οι καινουργιοι 5-6 ή κατα αλλους 9-10 εστω και ελευθεροι. Ειδικα αν ο απολυμενος απο την ΠΑΕ δικηγορος κανει καμια πατατα και χασει και την εκδικαση της υποθεσης Σικαμπαλα στο CAS. Γιατι σε αντιθεση με αυτα που λες μια προκαταβολη παντα την δεινεις αλλα και εκτος αυτου αυτοι οι παικτες ερχονται με καποιες εγγυησεις οτι θα παρουν τα χρηματα τους.

εμενα αδερφε μου φαινεται περιεργο αυτο γιατι το διαβασα σημερα σε αθηναικη εφημεριδα.πως γινεται στον ΠΑΟΚ παντα οταν υπαρχει
καθυστερηση πληρωμων να βγαινει προς τα εξω;
πως γινεται τα μμε να κανουν γαργαρα τις δηλωσεις του ισπανου που πηγε απο το σκουληκι στην γρια και ειπε οτι
στον αρουλη ειχανε πεντε μηνες απληρωτοι;
και για να επανερθω στο πρωτο ερωτημα στον ΠΑΟΚ ανεκαθεν οταν καποιοι εψαχναν αλλοθι για το πως παρουσιαζονται στο γηπεδο
(παικτες,προπονητες) απλα επαιρναν τηλ τον κολλητο τους ρουφιανο και του ελεγαν με το νι και με το σιγμα το τι γινεται
μες στην ομαδα.κι επειδη δεν εχω τον πορτογαλλο ικανο για τετοια(ασε που τον βαραν οι ρουφιανοι απο το πρωι μεχρι το βραδυ)
ποιος μενει;
και για μενα για να τελειωνουμε μια και καλη,απαντηση στο τι πιστευει ο καθενας για τον σαντος,κανενας απο δω μεσα δεν μπορει
να δωσει.ο καθενας ας πιστευει οτι θελει,ας το γραφει,αν νομιζει οτι κανει καλο ετσι,η αν πνιγεται,αλλα κανεις δεν
μπορει να του δωσει απαντηση(για μενα).μονο ο ιδιος ο σαντος μπορει μ'αυτα που θα κανει απο δω και περα
υ.γ θυμαμαι την διοικηση να λεει οτι στο τελος της αγωνιστικης χρονιας περιμενει λεφτα απο χορηγιες
μ'αυτα θα γινουν και πληρωμες λεω γω
υ.γ2 επειδη σε προηγουμενο ποστ εγραψες για νοοτροπια κοσμου και οτι ο σαντος μας ειπε να αλλαξουμε(αν και δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο)
αν θες μπες  στο γκαλοπ να δεις τι γραφει εκει που λεει για νοοτροπια.εμεις οι ιδιοι το λεμε αυτο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1684 on: April 08, 2008, 23:51:04 »
Erothsh: Ekane dhloseis o GX gia ton Santos? Exasa episodeia?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1685 on: April 08, 2008, 23:56:22 »
oloi xasame moy fainetai....

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1686 on: April 09, 2008, 00:08:06 »
kai gw eimai apo autous pou fasi tin agwnistiki eikona tis omadas 8elw na figei o santos
alla logika omws lew oti autos prepei na minei na kaneis tis epilogetous kai na ton afisoume na kanei tin douleia tou ta alla einai na xame na legame tosa xronia pou 8eleme na kanoume koumanto se ola ti katalavame
nomizw oti o zagorakis kserei kaliteri mpalla apo olous mas kai exei doulepsei me dekades proponites as afisimou re paidia tis 8eopries kai as stiriksoume proponiti kai arxigo ftanei poia

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1687 on: April 09, 2008, 10:20:19 »
αλλα και ο ΓΧ τι σκατα ειναι ρε πουστη μου? Ασχετος? Διαβρωμένος απο τους προηγουμενους? Βλακας? Κομπλεξικος?Αμπαλος? σκουληκι? ;D

Υ.Γ 1. IRON το οτι τρυπαει καποιος απο εδω μεσα τον προπονητη του ΠΑΟΚ και το ολο εγχειρημα του Ζαγορ (εκτος αλλοθρησκων που μπαινοβγαινουν σαν κομπλεξικοι που ειναι) δεν το δεχομαι και το θεωρω λαθος σου χοντρο. Αυτα που λεγονται εδω μεσα ειναι μεταξυ της οικογενειας μας και παρα εξω καταπινουμαι το σκατο και τον υπερασπιζομαστε.Αν δεν λεγονται ουτε στην οικογενεια οι αντιρρησεις μας τοτε καποια στιγμη θα γινουν εκρηξη απο πολλους απο εμας σε λαθος τοπο και χρονο

Υ.Γ 3 PAOKCURE αν αυτες οι σαρδελες εχουν 2 με 4 μηνες να πληρωθουνε οπως λεγετε να δω με τι λεφτα θα πληρωθουνε οι καινουργιοι 5-6 ή κατα αλλους 9-10 εστω και ελευθεροι. Ειδικα αν ο απολυμενος απο την ΠΑΕ δικηγορος κανει καμια πατατα και χασει και την εκδικαση της υποθεσης Σικαμπαλα στο CAS. Γιατι σε αντιθεση με αυτα που λες μια προκαταβολη παντα την δεινεις αλλα και εκτος αυτου αυτοι οι παικτες ερχονται με καποιες εγγυησεις οτι θα παρουν τα χρηματα τους.
Να σου αντιστρέψω την ερώτηση με τα δικά σου λόγια; Ο Ζαγοράκης τι σκατα ειναι ρε πουστη μου? Ασχετος? Διαβρωμένος απο τους προηγουμενους? Βλακας? Κομπλεξικος?Αμπαλος? σκουληκι?
Γιατί θα πρέπει να δεχτούμε τη γνώμη ενός ποδοσφαιριστή που χαλάστηκε επειδή ο Σ¨αντος δεν τον υπολογίζει και για του χρόνου και όχι του προέδρου, που έχει την ευθύνη; Ο Γεωργιάδης μπορεί να έχει όποια γνώμη έχει και να επιθυμεί όποιον προπονητή πιστεύει, αλλά αν γίνει καμιά στραβή του χρόνου δεν θα τ' ακούσει. Αντίθετα ο Ζαγοράκης έχει την ευθύνη της επιλογής του.

ΥΓ 1  Κάνεις μεγάλο λάθος που θεωρείς ότι αυτά που "λέμε" εδώ μέσα μεταξύ μας και είναι ενδοοικογενειακές συζητήσεις. Από εδώ μέσα και από άλλα οπαδικά sites ψαρεύουν θέματα ΣΥΝΕΧΩΣ οι δημοσιοβλάχοι.

ΥΓ 3  Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πληρώνονται στην ώρα τους και όταν υπάρχει καθυστέρηση την πληροφορούνται από πριν. Συγκεκριμένα το Σεπτέμβρη μας είχε ανακοινώσει η διοίκηση για κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν από Γενάρη.
Επίσης κάτι που δεν δείχνεις να πολυπιστεύεις. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταρτίσει από τη πρώτη στιγμή ένα πενταετές οικονομικό πλάνο και το ακολουθεί πιστά. Δεν θα χρειαστεί να κάνει καμία επικίνδυνη υπέρβαση για να φτιάξει την ομάδα. Κι επιτέλους τι θέλουμε; Να αγοράσουμε ποδοσφαιριστές και να δούμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ μεγάλο ή να συνεχίσουμε τις πίπες και να διαλυθούμε. Ακόμη και να ξοδέψουν παραπάνω από τον προϋπολογισμό, ακόμη και να τζογάρουν μία καλή πορεία, αξίζει. Γιατί ούτως ή άλλως δεύτερη τέτοια χρονιά δεν αντέχεται από τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ γούμενο ΑΡΧΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΨΙΑΣ. Τέλος πάντων άσχετα γιατί αυτό ισχύει, με τα ευχολόγια δεν πορεύεται κανείς.

Το σημαντικότερο όλων όμως που γράφεις φίλε babis36 είναι τα παραπονάκια των καραγκιόζηδων που διέρρευσαν στον τύπο.
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών στον ΠΑΟΚ. Το αφεντικό τους, τους ενημέρωσε από το φθινόπωρο για κάποιες καθυστερήσεις. Αν δεν συμφωνούσαν να πηγαίνανε σαν άντρες και να λέγανε στον Ζαγοράκη πως δεν γουστάρω να με καθυστερήσεις καμία πληρωμή και θέλω μεταγραφή. Αλλά αυτά τα μαλακισμένα κοπρόσκυλα που βρωμίζουν τη φανέλα της ομάδας πήγανε και δώσανε τη "πληροφορία" πως παίζουν χάλια γιατί δεν πληρώνονται στην ώρα τους!!!!!!!!!
Βγήκανε τα παιχτάκια και διέρρευσαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τις ίδιες μαλακίες για να δικαιολογηθούν.

Δεν βαρεθήκατε ρε παιδιά να μας δουλεύουν αυτές οι σαρδέλες του κερατά τόσα χρόνια με τα οικονομικά τους προβλήματα; Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια να ακούτε την ίδια μαλακία από το στόμα αυτών που περπατάνε προκλητικά στο γήπεδο; Αυτούς τους κωλοχαρακτήρες που τρυπάνε τον άνθρωπο που έπρεπε να τους τρελάνει στα πρόστιμα και δεν τους έχει πειράξει ούτε σεντ;

Εμένα αυτό το κωλοεπιχείρημα των αστείων καραγκιόζηδων που κάνουν κοντρόλ μπροστά στην 7 και η μπάλα σταματάει στην Αγ. Βαρβάρα είναι ένα ακόμη τεράστιο συν για να πειστώ τελείως ότι πρέπει να στηρίξει η διοίκηση τον προπονητή μέχρι να καθαρίσει η σαβούρα και να πάνε όλα αυτά τα ζαβλακωμένα στον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό, για να πληρώνονται στην ώρα τους και να ξεδιπλώσουν το τεράστιο ταλέντο τους. Ουστ!!!!!!!!!

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #1688 on: April 09, 2008, 11:26:25 »
Να σας πω κατι ειλικρινα,τις τελευταιες 10-15 σελιδες ουτε καν τις διαβαζω πλεον με εχει κουρασει το θεμα,κινδινευει το τοπικ των επενδυτων με τοσα ποστ.Στα @@ μου πλεον η σταση μου ειναι σταθερη και δεν αλλαζει τον στηριζω οσο τον στηριζει ο ΤΕΟ και επειδη εχω αντιληφθει οτι με τα παρταλια μας αντε να ειχαμε 5-6 βαθμους επιπλεον.του χρονου θα ειμαι πιο  κριτικος αλλα ειλικρινα ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ λιγο με τον Σαντος εχουμε 1002 μετωπα ανοιχτα.....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1689 on: April 09, 2008, 13:00:30 »
Ti na pw pantws re mages......28 mats den eida IXNOS mpalas....ante mono to prwto imi me ton ari.... ti na pw.....

santos gera.......!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1690 on: April 09, 2008, 13:56:54 »
PAOKCURE δεν θα μπω αλλο σε αντιπαραθεση για το θεμα.Εγω πιστευω οτι δεν βοηθησε καθολου τον ΠΑΟΚ φετος και θα ειναι τεραστιο ρισκο για τον Ζαγορ να τον κρατησει για την επομενη χρονια εσυ το αντιθετο.Εν πασει περιπτωση ευχομαι να δικαιωθει ο Ζαγορ και εσυ και ολοι οι αλλοι που στηριζεται τον Σαντος.Κι εγω θα σωπασω και θα τον στηριξω και στο γηπεδο θα παω και την αεκουλα θα βρισω και την ομαδα θα χειροκροτησω. Εγω το μονο που εχω να σημειωσω ειναι οτι τετοια χρονια δεν σηκωνει ο συλλογος 2η με τιποτα και καλο θα ειναι να μην κανεις προβλεψεις απο τωρα για την σαφεστατη βελτιωση που θα δουμε του χρονου γιατι ετοιμος ειναι ο HOMOPAOKUS να σου ξαναποσταρει τι θα γραφεις πριν και τι μετα.....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1691 on: April 09, 2008, 14:47:14 »
Dikaiwma toy ka8enos einai na metaballei thn apopsh toy, na allazei th gnomh toy.Kai eniote einai kai 8emito. H sygkekrimenh anafora moy egine giati den mporw proswpika na dextw na moy lene afenos oti h omada apo ypshloys stoxoys telika einai gia B e8nikh kai se ayto ftaine MONO oi paixtes.That's all.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1692 on: April 09, 2008, 14:59:55 »
Καμία αντιπαράθεση φυσικά. Κουβέντα κάνουμε.
Όσο για το παρελθόν μου δεν το φοβάμαι   :D

Πάντως επειδή δε σε βλέπω πρόθυμο να το συνεχίσεις, κλείνω με κάτι από το παρελθόν μου για αποκατάσταση της αλήθειας. Πρόβλεψη δεν έκανα καμία. Αντιθέτως έβαλα πολλά αν.

Εγώ την πεποίθησή μου για το ότι θα πάμε καλά του χρόνου δεν τη βασίζω σε αυτά που βλέπω, αλλά σε αυτά που δεν βλέπω.
...
Αυτό ΑΝ (λέω αν γιατί το παραθέτω ως εκδοχή για σκέψη και όχι ως διαπιστωμένη αλήθεια) ισχύει δεν είναι λογικό να δοθεί περιθώριο στον προπονητή να διώξει τη σαβούρα, να χτίσει την ομάδα από την αρχή σε στέρεες βάσεις και μετά να κριθεί η ικανότητά του;

@ΗΟΜΟ
Εγώ επιμένω πως δεν καταλάβατε τι έγραφα και το ξαπαραθέτω. Στο συγκεκριμένο δεν άλλαξα ποτέ γνώμη

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο φέτος το πρωτάθλημα Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ θα πηγαίνει για να γαμήσει κάθε κωλομάδα που θα τον αντιμετωπίζει. Αν δεν μπορέσει να το κάνει και βγει τεταρτοπέμπτος τότε ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει την υποχρέωση του χρόνου, το ένα διαρκείας του να το κάνει δύο, να αγοράσει 3-4 φανέλες παραπάνω, να γράψει και κανά δυο άλλους στον Α.Σ., να πληρώσει από τη τσέπη του κι άλλα λεφτά για να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή κερκίδα και να βρει χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα.
Και του χρόνου θα ξαναβάλει στόχο το πρωτάθλημα για να δει πόσο απέχει από αυτό. Και όταν τελειώσει και η επόμενη χρονιά, θα κάνει απολογισμό και θα ξανακάνει τα κουμάντα του. Αν θες να πάρεις πρωτάθλημα σύντομα, θα πρέπει από σήμερα να το βάλεις ως στόχο. Για να βλέπεις στο τέλος όταν κάνεις απολογισμό, πόσο απέχεις από αυτό και τι παραπάνω πρέπει να δώσεις και να κάνεις ως οπαδός.

Ώσπου να φτάσει η στιγμή που θα έχεις δώσει τα πάντα και θα έχεις κάνει ό,τι μπορείς και τότε θα το απαιτήσεις το πρωτάθλημα. Τότε και μόνο τότε αν βγεις δεύτερος θα είναι αποτυχία και θα έχεις δικαίωμα να απογοητευτείς. Αλλά να μη πάψεις να παλεύεις βέβαια, αν αντέχεις κι άλλο. Φέτος όμως αν βάλεις στόχο το πρωτάθλημα και δεν το καταφέρεις, θα είσαι διπλά κερδισμένος. Και θα αποκτήσεις τη νοοτροπία που πρέπει να έχει ο οπαδός αυτής της ομάδας σύμφωνα με την ιστορία της και θα ξέρεις στο τέλος στη πράξη τι και πόσα σου λείπουν για να το καταφέρεις στο μέλλον.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

JamaicaN

• Guest
« Reply #1693 on: April 09, 2008, 15:55:18 »
Dikaiwma toy ka8enos einai na metaballei thn apopsh toy, na allazei th gnomh toy.Kai eniote einai kai 8emito.

Polles fores dilwnei kai ugieis skeptomenous anthwpous, oxi koblexikous pou den kollaei to mualo tous kai exoun to sthenos na anathewrisoun mia apopsi an autoi to thewroun swsto...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1694 on: April 09, 2008, 16:07:08 »
Safws!  :thumbok:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
« Reply #1695 on: April 09, 2008, 21:05:40 »
δεν είπε τίποτα κακό ο ΓΧ για τον Σάντος!
Πάντως και οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη και του Σάλμον είναι καμπανάκι για το τι θα δούμε του χρόνου. Αμυντικογενής ομάδα προφανώς!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1696 on: April 09, 2008, 21:15:54 »
Δεν με χαλάει καθόλου....μπορεί να βγάλει όλο τον κόσμο έξω στο δρόμο όπως έκανε ο ρεχάγκελ...εγώ να νικάμε θέλω και μετά αν γίνεται να παίξουμε και μπαλάρα(μπαλαρα χωρις νικη στεναχωρια-μετριο ποδοσφαιρο αλλα νικη χαρα).Μακάρι να έρθουμε στο σημείο να κερδίζουμε και να στραβώνω που δεν παίζουμε επιθετικά....πάντως το μονο καμπανάκι που ακούω είναι ότι τους 3 δύσκολα να τους δούμε στο χορτάρι τις Τούμπας του χρόνου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
« Reply #1697 on: April 09, 2008, 21:32:03 »
Kai mena h diaisthsh mou auth einai. Tha thn sthsei thn omada opws tote me th deuterh xronia tou sto aekaki...Pame gia to miso-mhden ki o,ti vgei.....Na piasoume toulaxiston tous stoxous mas vathmologika kai poios th gamei kai thn wraia thn mpalla...Eurwph na vgoume meta apo tria xronia.....Kai vevaia exei to ekshs risko auto: Oso sou kathontai ta apotelesmata exei kalws, den milaei kaneis. An omws den kathontai tote exeis problhma. Dioti oute mpalla paizeis, oute sto bathmologiko pinaka eisai polu kala kai arxizei h giouxa...Bale kai olous tous paraponoumenous apo fetos kai olo to klima pou den einai kai to kalutero gia ton Santos, den kserw ti tha ginei....

Apo thn allh na sthsei mia omada pou prwtarxikos ths stoxos tha einai na paizei kalh mpalla kai ta apotelesmata opote kai an erthoun, den kserw me ti paiktes tha mporesei na to kanei auto kai pali den kserw ti antoxes tha exoun oi PAOKtshdes an kindeneusei na xasei kamia Eurwph sto vwmo tou theamatos kai trexa gureue....

Eimai pepeismenos pws tha paei kathara gia ta apotelesmata tou xronou, etsi tha einai o PAOK, sthmenos gia (na to pw mia fora ki egw na ksethymanw) "epaggelmatika" apotelesmata....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1698 on: April 09, 2008, 21:48:14 »
Εμενα παλι θα μου αρεσε να βλεπω προσπαθεια, να βλεπω μπαλα και ας μην ερθουν ολα τα αποτελεσματα βολικα.
Αν και συνηθως ο κανενας λλει οτι καλη μπαλα φερνει και καλα αποτελεσματα. Ουτε το πρωταθλημα ειναι αυτοσκοπος για μενα. θα προτιμουσα poly perissotero να πηγαινω καλα στην Ευρωπη, σταθερα και για αρκετα χρονια. Εγω θα προτιμουσα να με μαθουν σαν ομαδα και σαν λαο, να τους αφησω καγκελο να παραμιλανε με τις εκδρομες μου κι ας μην σωσει να παρω πρωταθλημα. Οταν λεω Ευρωπη εννοω ΟΥΕΦΑ. Και καποτε ελπιζω CL κι ας παιζω εκει εστω  και σαν δευτερος ή τριτος.Να χεσω τον τιτλο του πρωταθλητη της superleague.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zorbas1

• Guest
« Reply #1699 on: April 09, 2008, 22:00:55 »
γεια σας παιδια !!!!
μετα απο τοσες μερες σας γραφω παλι
δεν ξερω και δεν καταλαβαινω τι γινεται εδω μεσα ,μολις πει καποιος κατι που δεν σας αρεσει τον πεφτεται ολοι , και στο τελος οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφεται.
το καταλαβαινω οτι πρεπει να περιμενουμε για να δουμε κατι καλο γιατι μετα το καλο υπαρχει και το καλυτερο.αλλα εδω βλεπεται κατι καλο για να περιμενουμε κατι καλυτερο??
Αυτη την χρονια πηραμαι 14 παικτες .ακουω οτι πρεπει να φυγουν ολοι,
ποιος τους πηρε ?? εγω??Τι νομιζεται οτι εχουμε ενα βρωμικο τραπεζι μαζευουμε το τραπεζομαντηλο και στρωνουμε ενα καθαρο και αυτο ηταν??
Δεν νομιζω. ποσους θα ξαναπαρεις ποσοι θα σε βγουν ποσοι θα μεινουν ??
και αντε παλι απο την αρχη.το στρωσιμο σε μια ομαδα θελει καιρο και χρονια.
ποσα λαθη θα γινουν ?? παντα γινονται λαθη.
( πχ στη θεση του Γεωργιαδη,Λακη .ηρθε και ο πορτογαλος λαθος μεγαλο
χαλασαμε και την καρδια του Γ.Χ μηπως δεν ειναι ετσι?? 3 δεξια χαφ .
σεντερ?? Αθανασιαδης ,Χριστοδουλοπουλος ,σαλμον , ιλιεφ , φρουντζα .ολοι αυτοι για να παιζουμε με ενα φορ και δεκα κατω απο την σεντρα . Δοκιμασε τους αλλα ξεχασα για κατι πηγαιναμε και δεν μπορουσε να δοκιμασει
εβαλε μια φορα τον Μολδαβο και ολοι τον βγαλαμε αχρηστο ,και πρωτος ο προπονητης,ο Σαλμον ειναι αργος και χασογκολης , στα χαφ πεταμε .ο μπαλαφας φταιει για ολα ο ηλιαδης επρεπε να φτασει το τελος της σαιζον για να ξαναπαιξει ο Ορφανος εναι χαλια για σεντερ μπακ , χαφ νομιζω επαιζε περυσι τον δοκιμασε καμια φορα?? στα χαφ?? μαλλον οχι.Τον πεχλιβανη τον εβαλε μια φορα με παο. ολοι μιλησαμε με τα καλυτερα λογια για το πρωτο παιχνιδι του εξαφανιστηκε ακουστηκε μονο στις μεταγραφες  του ιανουαριου οχι για κατι καλο αλλα να δοθει για δανεικος κατι που δεν εγινε δεκτο.
Λοιπον μπορω να γραφω μια μερα σταματαω καπου εδω. να δω το παιχνιδι .
σκεφτειτε τα, μπορει να ειναι σωστα μπορει και οχι ραντεβου την κυριακη στην τουμπα ... και να θυμαστε καλυτερα παραπονα εδω παρα στο γηπεδο¨) :) :)