Author Topic: Fernando Santos  (Read 192698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #1620 on: April 07, 2008, 16:47:26 »
Δεν τον εκθειάζω. Έγραψα οτι δεν ξέρω καν αν είναι καλός προπονητής. Απλά έβαλα κάτω τα δεδομένα και λέω οτι δουλεύει σε χειρότερες συνθήκες και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ο ηρακλής δείχνει πως παίζει με κάποιο σύστημα. Μην ξεχνάς και τα χειρουργία που την περάσανε την γριά φέτος και τους στερήσανε νίκες. Σκουλήκι βάζελος χανούμι κλπ. Η σύγκριση με σάντος εσένα τι σου δείχνει?

Φίλε τι συγκρίνουμε τώρα?...δες λίγο το βιογραφικό των 2 προπονητών για να δούμε...έλεος με τα πυροτεχνήματα που τρώτε τον παππά όλοι σας...με αυτή τη λογική και ο δώνης και ο κεχαγιάς είναι καλύτεροι του Σάντος..και μόλις μας περάσει ο όφη και ο παράσχος..έλεος.

Ωραία λοιπόν ας μην συγκρίνουμε τον σάντος με πεντράθα. Πιστεύεις οτι μια σύγκριση του σάντος με προπονητές που παίρνουν 600 το χρόνο θα βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα.?/ Θα τρελαθούμε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1621 on: April 07, 2008, 16:49:04 »
 θεωρείς οτι ο ηρακλής έχει καλύτερους παίκτες απο τον ΠΑΟΚ?  Όσο για το σωστές θέσεις, ας ρωτήσουμε και το πουλεν μου τον ορφανό που ήρθε ως αμυντικό χαφ με έφεση στο σκοράρισμα, πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της καλαμαριάς, και έπαιξε 2 φορές σε όλη την χρονια σέντερ μπακ 

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1622 on: April 07, 2008, 16:51:39 »
memonomena fisika..
oxi se oles tis theseis alla se kairies theseis NAI.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1623 on: April 07, 2008, 16:51:43 »
Ο σάντος είναι περισσότερο καιρό στον ΠΑΟκ απο οτι ο Πεντράθα στον ηρακλή. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια, αλλά σε 10 μήνες μπορούν  να φανούν κάποια αποτελέσματα της δουλειάς που κάνει ο προπονητής. Τι θα πει χρονική διάρκεια της σύγκρισης. Είναι σε ομάδες α εθνικής περίπου το ίδιο διάστημα και δείχνουν την δουλειά τους κάθε κυριακή. Εσύ τι βλέπεις απο τον έναν και τι απο τον άλλο? όχι και 4 μήνες στον ΠΑΟΚ ο σάντος, για ξαναμέτρα

ξαναδιαβασε τι εγραψα, ειπα οτι ο σαντος εχει κριθει απο τους 4 μηνες, δεν αρχισε χθες το κραξιμο.
επισης, σου ειπα τι θα πει χρονικη διαρκεια της συγκρισης. 4 μηνες απλα δεν ειναι αρκετοι για να κρινεις το εργο του οποιουδηποτε. δλδ αν εγω εκανα αυτη τη συγκριση μετα απο ενα μηνα θα ηταν σωστο?? προφανως και οχι. και απλα λεω ειτε 1 μηνας ειτε 4 ειτε 5 ειναι το ιδιο ανεπαρκεις.
οτι δεν εχουμε δει βελτιωση σε αυτο συμφωνω και εχω γραψει την αποψη μου γι αυτο αλλου.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1624 on: April 07, 2008, 16:52:25 »
Ωραίο επιχείρημα φίλε azazel ..βέβαια αν δεν έχουμε να πούμε κάτι το γυρνάμε στο οικονομικό πάλι...Περιμένω ακόμα να με πεις βάσει βιογραφικού ποιος είναι καλύτερος...Για μένα τα 600 χιλιάρικα τα αξίζει και λίγα παίρνει...άλλοι παίρνουνε τόσα χρόνια εκατομμύρια λέφτα στον ΠΑΟΚ για να λέγονται ταλέντα και να πίνουν τα ποτάκια τους στην κρήνη.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1625 on: April 07, 2008, 16:55:09 »
entaksei re file azzazel..me pethanes..
dld an theoreis sovaro epixeirima na krakseis ton santos to oti den paizei o ORFANOS...ee paso aderfe..imarton.
telospanton se valame stin gonia kai den maresei.

ego tin kritiki sou tin dexomai.
tin kritiki ton radiofonatzidon den dexomai. (vlepe arthro PAOKCURE)

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1626 on: April 07, 2008, 16:57:11 »
Μα εγώ δεν είπα να κρίνουμε το σάντος γενικά ως προπονητή, εγώ κάνω την σύγκριση με βάση την δουλειά του στον ΠΑΟΚ. Το οτι άρχισε το κράξιμο νωρίς και συνεχίζεται τι σημαίνει ? Προς IroN. Θες να προτείνεις κάποιον για να συγκρίνουμε τον σάντος? Δεν το γράφω ειρωνικά. Πες μου ένα όνομα για να συγκρίνουμε

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1627 on: April 07, 2008, 16:58:41 »
dld an theoreis sovaro epixeirima na krakseis ton santos to oti den paizei o ORFANOS...ee paso aderfe..imarton.

Γιατί δεν είναι σοβαρό επιχείρημα? Πήρε ο ορφανός ευκαιρίες να δείξει τι παίκτης είναι ? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχετε μεγαλύτερο κόλλημα με τον ορφανό απο οτι εγώ με τον σάντος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1628 on: April 07, 2008, 16:59:22 »
Εγω στηριζω Σαντος και για του χρονου αλλα η κατρακυλα καπου εχει και ενα οριο..μας χρωστανε τουλαχιστον 2 καλες εμφανισεις στο τελος να τελειωσουμε οχι θετικα γιατι αυτο δεν γινετε πλεον με τιποτα, αλλα χωρις παρατραγουδα

το ξαναλεω οτι φοβαμαι μηπως στα 2 τελευταια εχουμε και συντριβες γιατι παιζουμε με πολυ καλες και ΣΟΒΑΡΕΣ ομαδες

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1629 on: April 07, 2008, 17:04:22 »

Γιατί δεν είναι σοβαρό επιχείρημα? Πήρε ο ορφανός ευκαιρίες να δείξει τι παίκτης είναι ? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχετε μεγαλύτερο κόλλημα με τον ορφανό απο οτι εγώ με τον σάντος

oraia simfono den pire eykairies.
an omos epairne kai den aksize tha eprepe na isoun esu o PROTOS pou tha eleges den kanei o typos gia mpala...i tha ksekinouses kritiki gia santos kai ta mayra xalia??
apantise mou..

dld den eides oti alles paromoies periptoseis pou piran eykaries (iliadis,baiano,salmon,gonzales) den kanoun gia mpala?tote giati sinexizetai tin kritiki?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1630 on: April 07, 2008, 17:05:38 »
Ωραίο επιχείρημα φίλε azazel ..βέβαια αν δεν έχουμε να πούμε κάτι το γυρνάμε στο οικονομικό πάλι...Περιμένω ακόμα να με πεις βάσει βιογραφικού ποιος είναι καλύτερος...Για μένα τα 600 χιλιάρικα τα αξίζει και λίγα παίρνει...άλλοι παίρνουνε τόσα χρόνια εκατομμύρια λέφτα στον ΠΑΟΚ για να λέγονται ταλέντα και να πίνουν τα ποτάκια τους στην κρήνη.

To οτι δεν έχουμε τι να πούμε για τον σάντος και το γυρνάμε στο οικονομικό μάλλον για ανέκδοτο το έγραψες. Μήπως θες να συγκρίνουμε σάντος με μπάγιεβιτς που και πολλά παίρνει και βιογραφικό έχει? . Μην μου αρχίσεις τα πορτοφολάς κλπ.   πες μου ένα όνομα άξιο να συγκριθεί με τον σάντος

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1631 on: April 07, 2008, 17:06:44 »
Μα εγώ δεν είπα να κρίνουμε το σάντος γενικά ως προπονητή, εγώ κάνω την σύγκριση με βάση την δουλειά του στον ΠΑΟΚ. Το οτι άρχισε το κράξιμο νωρίς και συνεχίζεται τι σημαίνει ?

απαντησε μου σε αυτο γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι λεω
μπορεις να συγκρινεις 2 προπονητες με βαση ενα μηνα δουλειας και να πεις οτι ο ενας ειναι καλυτερος απο τον αλλο?
αν ναι πασο.
αν οχι, σου λεω οτι ειτε 1, ειτε 4 ειτε 6 για μενα δε φτανουν

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1632 on: April 07, 2008, 17:09:04 »
Και μόνο που λες για πούλεν (ανεξαρτήτου ονόματος) μπαίνουμε στο τρυπάκι προσωπολατρείας που μας έχει καταστρέψει στον ΠΑΟΚ..Εσύ ξεκίνησες τη σύγκριση με Πεντράθα και σε είπα πως αυτοί οι 2 δε συγκρίνονται. Ο Σάντος είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και θα χρειαστεί ΥΠΟΜΟΝΗ για να δείξει έργο...απλά έτυχε να έρθει σε μια ομάδα με τελειωμένους παίχτες που δε σηκώνουνε τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ...άλλο το βάρος της φανέλας της γριάς, άλλο του ΠΑΟΚ...άλλη η πίεση στον ααρόν, άλλη στον μπαλάφα...

για Μπάγιεβιτς δε σχολιάζω...τον είδα και τον Μπάγιεβιτς εκτός ελλάδος τι καριέρα έχει κάνει.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1633 on: April 07, 2008, 17:11:02 »
Μα εγώ δεν είπα να κρίνουμε το σάντος γενικά ως προπονητή, εγώ κάνω την σύγκριση με βάση την δουλειά του στον ΠΑΟΚ. Το οτι άρχισε το κράξιμο νωρίς και συνεχίζεται τι σημαίνει ?

μπορεις να συγκρινεις 2 προπονητες με βαση ενα μηνα δουλειας και να πεις οτι ο ενας ειναι καλυτερος απο τον αλλο?
αν ναι πασο.

Δηλαδή εσύ μετά απο 10 μήνες δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα της δουλειάς ενός προποντή ?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1634 on: April 07, 2008, 17:14:30 »
Και μόνο που λες για πούλεν (ανεξαρτήτου ονόματος) μπαίνουμε στο τρυπάκι προσωπολατρείας που μας έχει καταστρέψει στον ΠΑΟΚ..Εσύ ξεκίνησες τη σύγκριση με Πεντράθα και σε είπα πως αυτοί οι 2 δε συγκρίνονται. Ο Σάντος είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και θα χρειαστεί ΥΠΟΜΟΝΗ για να δείξει έργο...απλά έτυχε να έρθει σε μια ομάδα με τελειωμένους παίχτες που δε σηκώνουνε τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ...άλλο το βάρος της φανέλας της γριάς, άλλο του ΠΑΟΚ...άλλη η πίεση στον ααρόν, άλλη στον μπαλάφα...

για Μπάγιεβιτς δε σχολιάζω...τον είδα και τον Μπάγιεβιτς εκτός ελλάδος τι καριέρα έχει κάνει.

Δεν σχολιάζεις το ένα δεν σχολιάζεις το άλλο. Αλλά όνομα άξιο να συγκριθεί με τον σάντος δεν μου΄έχεις πει ακόμα. ¨οσο για την πίεση, στον ΠΑΟΚ φέτος δεν υπήρχε καμία πίεση απο κανέναν., Αντίθετο η γριά έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει. Περιμένω όνομα για να συγκρίνω με τον σάντος. Και όταν λες εξωτερικό για τον σάντος υποθέτω εννοείς το φοβερό  πρωτάθλημα πορτογαλίας

Καλά αυτό για προσωπολατρεία στον ορφανό πολύ ωραίο.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1635 on: April 07, 2008, 17:17:08 »

αν ναι πασο.

πρωτο ειναι 7 η 8 οχι 10
δευτερο φυσικα και οχι, ειδικα οταν δεν εχει κανει προετοιμασια, δεν εχει διαλεξει παιχτες, το υλικο ειναι μετριο τουλαχιστο και ο προπονητης εχει ενα πολυ καλο βιογραφικο. 8 μηνες δε φτανουν.
και νομιζω συμφωνουν μαζι μου ολες οι μεγαλες ομαδες του εξωτερικου που δεν αλλαζουν προπονητη καθε 7 μηνες

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1636 on: April 07, 2008, 17:21:18 »
Δε θα μπω στο τρυπάκι σου φίλε azazel...Δες λίγο τα ονόματα των προπονητών των άλλων ομάδων και τα βιογραφικά τους και θα καταλάβεις..Αν και για σένα ο εν λόγω προπονητής θα γίνει συμπαθής μόνο αν βάλει μέσα το πουλέν σου.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1637 on: April 07, 2008, 17:28:04 »
Προφανώς για να φτάσει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο μετά απο 2 ή 3 χρόνια, βελτιώνεται σταδιακά. Δεν θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και επειδή ο σάντος θα έχει κλείσει 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ η ομάδα θα αρχίσει να πετάει φωτιές. Εσυ με βάση το την πρόοδο που έχουμε κάνει σε 8 μήνες τι περιμένεις να γίνει στους επόμενους 8 ? Οι ομάδες του εξωτερικού συνήθως δεν αλλάζουν προπονητή σε 7 μήνες, αλλά το ενδεχόμενο στους 8 πρώτους ΄μήνες να έχουν δει πρόοδο ώστε να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο τους επόμενους 8 το έχεις σκεφτεί. Προφανώς καμία μεγάλη ομάδα αν είναι μεγάλη δεν δίνει πίστωση σε κάποιον που δεν την κάνει καλύτερη

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1638 on: April 07, 2008, 17:35:54 »
Δε θα μπω στο τρυπάκι σου φίλε azazel...Δες λίγο τα ονόματα των προπονητών των άλλων ομάδων και τα βιογραφικά τους και θα καταλάβεις..Αν και για σένα ο εν λόγω προπονητής θα γίνει συμπαθής μόνο αν βάλει μέσα το πουλέν σου.

Τουλάχιστον όταν γράφεις κάτι να μπορείς να το υποστηρίζεις με επιχειρήματα. Το να μου λες μην συγκρίνεις τον σάντος με πε΄ντράθα και με μπάγιεβιτς χωρίς να προτείνεις κάτι άλλο και στο τέλος να καταλήγεις στο λαμπρό συμπέρασμα οτι αν έβαζε τον ορφανό δεν θα έκραζα τον σάντος, σημάινει οτι μάλλον γράφεις χωρίς να ξέρεις γιατί.  όσο για το τριπάκι καλό κι αυτό. Σου είπα εγώ άνθρωπε μου απάντα στην σύγκριση. Μόνος σου είπες δεν πρέπει να τους συγκρίνουμε και εγώ απλά ρώτησα με ποιον θες να τον συγκρίνω.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1639 on: April 07, 2008, 17:38:19 »
υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα προπονητων που τον πρωτο χρονο δε πηγαν καλα αλλα μετα η εικονα αλλαξε.
φυσικα και η προοδος θα ειναι σταδιακη αλλα πρωτο, αυτο δε σημαινει οτι θα ναι αναλογικη με το χρονο παραμονης, και δευτερο προοδος συντελειται μερικες φορες και ας μη φαινεται. εχω πει οτι αν αλλαξει ο προπονητης, σημαινει οτι περναει ο αντιεπαγγλεματισμος των παιχτων που για μενα ειναι το κυριοτερο κακο αυτη τη στιγμη. εχουν καλομαθει οταν στραβωνουν τα πραγματα να τη πληρωνει ο προπονητης. αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να αλλαξει στην ομαδα. ακομα οι παιχτες 'ελπιζουν' οτι θα τη πληρωσει ο σαντος και οχι αυτοι.
αυτη λοιπον θα ναι τεραστια προοδος για αυτον το ΠΑΟΚ που δεν αντεχουμε πια να βλεπουμε.
ας το παρουμε χαμπαρι επιτελους οτι τα αιτια της εικονας ειναι το απολυτο μηδεν σε σοβαροτητα και οργανωση των τελευταιων ετων και οχι ο ευκολος στοχος σαντος
να σου πω κ κατι? προσωπικα δε μου ειναι καθολου συμπαθης ουτε ως ανθρωπος ουτε με το ποδοσφαιρο που εχουν παιξει κατα καιρους οι ομαδες του. ωστοσο θεωρω οτι για το λογο που ειπα πιο πανω οτι οι παιχτες πρεπει να καταλαβουν πως πρεπει να ναι επαγγελματιες και αυτο θα γινει αν δε περασει παλι το δικο τους. και επισης το θεωρω ανθρωπο που μπορει υπο τις καταλληλες συνθηκες να μας παει ψηλα