Author Topic: Fernando Santos  (Read 198916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #1600 on: April 03, 2008, 12:12:28 »
@ΗΟΜΟ
Ήδη γίνεται αυτό. Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε σε αυτό τον τομέα από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε.
Δεν εννοώ ότι ο Σάντος είναι αδιάφορος για τα παιδιά που βγαίνουν από τις ομάδες νέων.
Εννοώ πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πως δεν γίνεται να πάρεις όλη την ομάδα Νέων και να την βάλεις να παίξει με την πρώτη ομάδα.
Από τη τελευταία φουρνιά, ΑΝ βγούνε 2 για να παίξουν στον ΠΑΟΚ, θα είναι τεράστια επιτυχία. Αν βγει ένας θα είναι μεγάλη επιτυχία. Αν δεν βγει κανένας μία χρονιά θα είναι περίπου φυσιολογικό.

Σε κάθε ομάδα του κόσμου υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες, αλλά ελάχιστοι φτάνουν στην πρώτη ομάδα, εκτός της περίπτωσης Άρσεναλ, που έχει ακαδημίες σε όλο τον κόσμο.

Εδώ κάποιοι ονειρεύονται να κάνουμε καινούρια αρχή με Αθανασιάδη, Γεωργίου, Δελήμπαση, Πεχλιβάνη στην πρώτη ομάδα, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτό που ζητάνε είναι στην ουσία να μείνει ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3 χρόνια κομπάρσος, μέχρι να ψηθούνε οι παραπάνω. Τα τελευταία 3 χρόνια ψήνουμε Ηλιάδη, Μπαλάφα, Μαλεζά και σία και βλέπουμε τα χαΐρια μας.

Επίσης είναι δύσκολο σε κάποιους να αποδεχτούν ότι ο μόνος κριτής της αξίας ενός νεαρού παίχτη είναι ο προπονητής και όχι ο καθένας από μας. Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα το να βάζει ο προπονητής παίχτες να παίζουν στον ΠΑΟΚ για να τους βλέπει ο κόσμος και να κρίνει. Αυτό αν το έκανε ο Σάντος θα είμασταν τσίρκο και ο Σάντος καραγκιόζης.

Ευτυχώς ο προπονητής μας δεν μασάει

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

katerina

• Guest
« Reply #1601 on: April 04, 2008, 15:22:35 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=7867022A9980DCF64FA33914A1B30231?newsCode=20080404145129565

Ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του F. Santos, που μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναλυτικά η συνέντευξη:
"Το κίνητρο για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι, όπως τονίζω πάντα, είναι να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ. Είμαστε επαγγελματίες και επωμιζόμαστε μεγάλη ευθύνη, άρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως οποιοδήποτε άλλο, σαν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα. Είναι υποχρέωση μας αυτό. Εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό σε όλα τα παιχνίδια

Ο Βερόν είναι διαθέσιμος για την αποστολή. Χτες προπονήθηκε και σήμερα επίσης και θα αποφασίσουμε αν θα παίξει η όχι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε εμείς. Τα παιχνίδια παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο άρα δεν θα αφήσω άλλα γεγονότα να μας επηρεάσουν. Είναι σημαντικό παιχνίδι και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την σκέψη μας.

Δεν γνωρίζω πολλές περιπτώσεις τραυματισμών. Τώρα υπάρχουν απουσίες λόγω ποινών και καρτών. Αλλά θα κατεβάσω μια ενδεκάδα που κατά την γνώμη μου είναι ικανή να ανταποκριθεί σε αυτό που περιμένουμε. Και φυσικά δεν θα είναι πολύ μακριά από την απόδοση του τελευταίου παιχνιδιού. Υπάρχουν περιπτώσεις τιμωρημένων πως ο Salmon και ο Sznaucner αλλά πιστεύω στους παίκτες μου και πιστεύω ότι αυτοί που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο θα παίξουν όσο το δυνατόν καλυτέρα.

Το ζήτημα της διαμόρφωσης του ρόστερ για την επόμενη σεζόν θα συζητηθεί στον κατάλληλο χώρο και την κατάλληλη στιγμή. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από εμένα και από τον Πρόεδρο και κατόπιν τούτου θα πούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ποιοι ενδεχομένως να έρθουν είναι μια βαθύτερη εργασία. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο.

Δεν πιστεύω ότι είναι η ενδεδειγμένη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα. Κατά την γνώμη μου δεν είναι θέματα που πρέπει να βγουν σε δημόσια συζήτηση. Είναι σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με πρόσωπα και με την δομή του σωματείου και πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή όπως τους αξίζει. Βεβαίως θα πάρουμε τις αποφάσεις που κρίνουμε πιο σωστές.

Δεν υπάρχουν δικές μου δηλώσεις σε καμιά εφημερίδα. Άρα δικές μου δηλώσεις δεν φιλοξενούνται σε εφημερίδες. Μιλώ με τους παίκτες κάθε μέρα. Το έχω τονίσει ότι το ρόστερ δεν θα συγκροτηθεί επειδή οι εφημερίδες γράφουν αυτό ή κάποιος δήλωσε το άλλο. Το ρόστερ για την επόμενη σεζόν θα καθοριστεί με τα δικά μου κριτήρια και σύμφωνα με το πνεύμα που πιστεύω ότι πρέπει να είναι για την επόμενη σεζόν και όχι σύμφωνα με πιέσεις κάποιων. Εμένα δεν με επηρεάζουν οι πιέσεις. O πρόεδρος φυσικά και αποφασίζει αφού είναι αυτός που στα οικονομικά ζητήματα παίρνει τις αποφάσεις. Μαζί έχουμε καταλήξει στο κριτήριο για το τι επιθυμούμε για τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Και το έχω τονίσει ότι επιθυμούμε έναν ΠΑΟΚ που να διεκδικεί σαφώς θέση στο κύπελλο UEFA. Άρα πρέπει να συγκροτήσουμε ένα ρόστερ που να έχει χαρακτηριστικά νικητή. Με αυτή τη λογική και αυτό το στόχο θα πάρουμε τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις 3 αυτές αγωνιστικές τις όποιες θεωρώ πολύ σημαντικές. Δηλαδή ποιο είναι το κίνητρο και η νοοτροπία της ομάδας σε αυτές τις αγωνιστικές μιας και δεν υπάρχει πια κανένας άλλος στόχος, υπάρχει όμως ο στόχος που είναι να παίξει καλά η ομάδα και να κερδίσει. Οπότε θα διαπιστώσουμε ποιος είναι σε θέση να υπηρετήσει σωστά τον ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τον χαρακτήρα του παίκτη όταν παίζει. Η ομάδα μας πρέπει να υπηρετεί τον ΠΑΟΚ κανέναν άλλον, μόνο τον ΠΑΟΚ. Άρα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο με την αποφασιστικότητα αυτού που θέλει να υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ.

Απομένει ένα παιχνίδι που θα γίνει στην Τούμπα με τους δικούς μας οπαδούς και είναι το τελευταίο εντός έδρας της σεζόν. Σεβόμαστε πολύ τους οπαδούς μας και θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους σε αυτό το παιχνίδι να παίξουν μπροστά τους.

Αυτή τη περίοδο θα ακουστούν πολλά ονόματα αλλά το έχω τονίσει ότι δεν επηρεάζομαι από τέτοιου είδους πιέσεις και συζητήσεις. Ήδη έχουμε καταρτίσει έναν κατάλογο μαζί με τον Πρόεδρο και τον Βρύζα για το τι επιθυμούμε και τι χρειαζόμαστε. Πρώτα θα τα επεξεργαστούμε, θα πάρουμε αποφάσεις και μετά θα τα παρουσιάσουμε. Μόλις ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ προφανώς και θα ανακοινώσουμε την σύνθεση του.

Αυτά λένε οι εφημερίδες. Εγώ δεν είπα τίποτα ως τώρα. Προφανώς ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αν επιδείξουμε την αυτοσυγκέντρωση που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι και κατεβούμε στο γήπεδο με θέληση και αποφασιστικότητα, πιστεύω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και αυτό επιθυμούμε".

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1602 on: April 07, 2008, 14:58:57 »
SKATA SKATA SKATA SKATA............NA POUMEEEEE

THA TRELATHOUME TELEIWS MOU FENETAI........kala re mages POU PAME ME AUTON???????DLD MALAKES EIMASTE? POIOS PISTEUEI GAMW OTI TOU XRONOU THA PAIKSOUME MPALA..........

exw skaaaaaaaaaaaasei kala re paidia pou einai i piesi mas.......i omada einai i xeiroteri OLWN TWN EPOXWN me tin megaliteri stiriksi kai kalws auto.......alla re paidia......pou tha pame me ton santos........PAOK EIMASTE RE....OUTE SANTOS.....OUTE ZAGORAKIS ....OUTE AGELOS.......OUTE TIPOTA..........poia omada tha kratouse ton santos me TETOIA poreia.......pes te mou mia omada..........PEITE MOU.......EDW MILAME GIA TIN APOLITI KSEFTILA..........den tha xa provlima na xame tosous vathmous ALLA NA VLEPAME KAI KATI...........edw eidame tin pio skatenia mpala se oli tin istoria kai kathomaste kai glifoume ton TEO epeidi eipe na kratisei ton santos........

E RE POUSTI nai kai gw XINW ME TON TEO PROEDRO ......alla tin malakia tin vlepw........... NA THNNNNNNNNNNNNNNNNN

ESEIS DEN TIN VLEPETE..........ti kanoume?ipomoni kai skata....les kai den exw kanei ipomoni........EGW LEW ANTI GIA IPOMONI NA GINEI KAMIA ALLAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #1603 on: April 07, 2008, 15:03:54 »
zouvalos exis ksefigi telios..................

thelis na mas pis tipota gia to kimono pio pano??
PAOK PANO APO OLLA

makptol

• Guest
« Reply #1604 on: April 07, 2008, 15:05:31 »
μην γλειφετε τον ΤΕΟ  απαιτηση του ζουβαλου.................
γιατι τον γλειφετε ? μονο που ζουβαλε δεν ολοκληρωσες αυτο που σκεφτοσουνα
στην συνεχεια ............μην τον γλειφετε αν δεν τον διωξει και δεν φερει τον
αγγελαρα ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.....ελα πες το δεν θα φας κραξιμο αυτον θελεις
......... :) να ερθει και να συμπληρωσει το ροστερ με γιασεμακη ,θενκ γκοντ αμαεφουλε
 σκαρμουτσο κλπ.................

mayrosaris

• Guest
« Reply #1605 on: April 07, 2008, 15:10:42 »
H monh omada pou tha kratouse ayton ton proponhth zouvale einai
mia agglikh omada, mia ellhnikh omada tha ton ediwxne kai tha
allaze kai 2-3 proponhtes akomh mexri ton iounio, giati oi ellhnikes
omades zouvale exoun organwsh gia ton poutso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
An exeis mantikes ikanothtes kai xereis ta apotelesmata ths epomenhs
agwnistikhs periodou tote mporeis na ta konomhseis, o xronos einai xrhma mhn
kathesai katholou.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1606 on: April 07, 2008, 15:13:42 »
oxi file den thelw na pw kati gia to keimeno pio panw......auto pou grafw lew.....apla na poume ipomoni ipomoni ipomoni xwris apodeikseis tha ksefigoume re file......esy den simfwneis?????eides kamia apodiksi sto gipedo mesa gia na kaneis ipomoni.....de se lew na min kaneis....apla rwtaw....

kai sy makptol exeis ginei antizouvalikos xaaxaxaxaxx.......oti kai na pw EGW TON AGELO THELW....imarton re filaraki......den exw pei tipota asxeta pou ton ektimw.....mi gamas oti kai na lew....

hotdog exw ksefigei re file nai....me auta pou exw dei exw ksefigei...exeis dikio

maurosaris.....file mou ....kai gw thelw na ta pame kala tou xronou kai na gamisei o santos....de lew auto ...de krazw etsi....auto pou thelw na thiksw  einai ti skata eidame gia na ton pisteuoume....

kai oso anafora gia aglikes ton proponiti tha ton estelnan se 3 me 4 agwnistikes....mi koitas tou coouts pou tous kratane meta apo ittes giati oi omades paizoun mpala......8 xronia eimai aglia kai parakolouthw tin premier mi les oti den diwxnoun giati edw einai pou gamane ama doun oti i omada paizei skata.......

« Last Edit: April 07, 2008, 15:19:52 by zouvalos »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1607 on: April 07, 2008, 15:29:36 »
pion na paroume omos den mas eipes re file akoma
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1608 on: April 07, 2008, 15:32:43 »
re malakas den eimai.........egw tha pw poion na paroume.....i diikisi tha pei kai oi anthrwpoi pou tin plaisiwnoun meta apo mia kali ereuna....esy ti proteimas????? na vlepeis auta pou vlepeis?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1609 on: April 07, 2008, 15:35:09 »
Προπονητής ΠΑΟΚ 2007-2010 Fernando Santos.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1610 on: April 07, 2008, 16:21:47 »
Είχα γράψωι οτι δεν ξανακράζω τον σάντος φέτος και δεν θα το κάνω. Απλά θέλω να κάνετε μια σύγκριση και να μου πείτε την γνώμη σας.  Σάντος με Πεντράθα του ηρακλή. Δεν ξέρω αν ο δεύτερος είναι καλός προπονητής. Αλλά, ούτε αυτός έκανε προετοιμασία,ούτε διάλεξε παίκτες, ούτε καλό υλικό είχε, η γριά κινδύνευε με υποβιβασμό, ούτε γεμάτο γήπεδο έχει βρέξει χιονίσει, ούτε ασυλία όπως του σάντος έχει, ούτε ζαγοράκη πρόεδρο έχει, ούτε φανέλα ΠΑΟΚ έχει, ούτε 600 χιλιάρικα στην τσέπη έχει. Κι όμως η γριά και δείχνει σημάδια βελτίωσης παιχνίδι με παιχνίδι και 4,5 πιτσιρικάδες έσπρωξε στην Α ομάδα. Χθες γκολ έβαλαν ο γιάντσης και ο κομβολίδης ή κάπως έτσι. Πιστεύω οτι και ο δικός μας αν είχε πετύχει κάτι ανάλογο κανείς δεν θα μιλούσε και όλοι θα ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο.             
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1611 on: April 07, 2008, 16:30:00 »
Του φέρανε όμως και μερικά παικτάκια τύπου Μάρκες και Ααρόν...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1612 on: April 07, 2008, 16:31:41 »
kai o δικός μας έκανε τις επιλογές του τον Ιανουάριο. Ας βρίσκαμε κι εμείς τέτοιους. Οι μεταγραφές σίγουρα τον βοήθησαν, αλλά το γεγονός παραμένει οτι εργάζεται σε χειρότερες συνθήκες και δείχνει έργο.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1613 on: April 07, 2008, 16:31:58 »
Είχα γράψωι οτι δεν ξανακράζω τον σάντος φέτος και δεν θα το κάνω. Απλά θέλω να κάνετε μια σύγκριση και να μου πείτε την γνώμη σας.  Σάντος με Πεντράθα του ηρακλή. Δεν ξέρω αν ο δεύτερος είναι καλός προπονητής. Αλλά, ούτε αυτός έκανε προετοιμασία,ούτε διάλεξε παίκτες, ούτε καλό υλικό είχε, η γριά κινδύνευε με υποβιβασμό, ούτε γεμάτο γήπεδο έχει βρέξει χιονίσει, ούτε ασυλία όπως του σάντος έχει, ούτε ζαγοράκη πρόεδρο έχει, ούτε φανέλα ΠΑΟΚ έχει, ούτε 600 χιλιάρικα στην τσέπη έχει. Κι όμως η γριά και δείχνει σημάδια βελτίωσης παιχνίδι με παιχνίδι και 4,5 πιτσιρικάδες έσπρωξε στην Α ομάδα. Χθες γκολ έβαλαν ο γιάντσης και ο κομβολίδης ή κάπως έτσι. Πιστεύω οτι και ο δικός μας αν είχε πετύχει κάτι ανάλογο κανείς δεν θα μιλούσε και όλοι θα ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο.             

kai ti ekane dld i gria me ton pentratha?..ekane 2 nikes kai ena x...dld stin ousia SOTHIKE.
den ekane tipota parapano gia na ton ektheizoume kiolas

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1614 on: April 07, 2008, 16:35:42 »
Δεν τον εκθειάζω. Έγραψα οτι δεν ξέρω καν αν είναι καλός προπονητής. Απλά έβαλα κάτω τα δεδομένα και λέω οτι δουλεύει σε χειρότερες συνθήκες και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ο ηρακλής δείχνει πως παίζει με κάποιο σύστημα. Μην ξεχνάς και τα χειρουργία που την περάσανε την γριά φέτος και τους στερήσανε νίκες. Σκουλήκι βάζελος χανούμι κλπ. Η σύγκριση με σάντος εσένα τι σου δείχνει?

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1615 on: April 07, 2008, 16:38:18 »
Πόσο δίκιο έχεις αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ από όλους.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1616 on: April 07, 2008, 16:40:04 »
Είχα γράψωι οτι δεν ξανακράζω τον σάντος φέτος και δεν θα το κάνω. Απλά θέλω να κάνετε μια σύγκριση και να μου πείτε την γνώμη σας.  Σάντος με Πεντράθα του ηρακλή.       

ενα απο τα πολλα προβληματα μιας τετοιας συγκρισης ειναι αυτο : για να κανεις συγκριση πρεπει να θεσεις και τη χρονικη διαρκεια της συγκρισης.
γιατι λοιπον να θεωρησουμε οτι η χρονικη διαρκεια των 6 μηνων ειναι η ενδεδειγμενη?? και μη ξεχναμε οτι το κραξιμο εχει αρχισει 2μηνες τωρα, δηλαδη ζητας να κρινουμε την πορεια των 2 προπονητων σε 4 μηνες. δε νομιζω να βγαινει κανενα σοβαρο αποτελεσμα απο μια τετοια συγκριση...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1617 on: April 07, 2008, 16:44:41 »
Δεν τον εκθειάζω. Έγραψα οτι δεν ξέρω καν αν είναι καλός προπονητής. Απλά έβαλα κάτω τα δεδομένα και λέω οτι δουλεύει σε χειρότερες συνθήκες και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ο ηρακλής δείχνει πως παίζει με κάποιο σύστημα. Μην ξεχνάς και τα χειρουργία που την περάσανε την γριά φέτος και τους στερήσανε νίκες. Σκουλήκι βάζελος χανούμι κλπ. Η σύγκριση με σάντος εσένα τι σου δείχνει?

Φίλε τι συγκρίνουμε τώρα?...δες λίγο το βιογραφικό των 2 προπονητών για να δούμε...έλεος με τα πυροτεχνήματα που τρώτε τον παππά όλοι σας...με αυτή τη λογική και ο δώνης και ο κεχαγιάς είναι καλύτεροι του Σάντος..και μόλις μας περάσει ο όφη και ο παράσχος..έλεος.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1618 on: April 07, 2008, 16:45:06 »
Ο σάντος είναι περισσότερο καιρό στον ΠΑΟκ απο οτι ο Πεντράθα στον ηρακλή. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια, αλλά σε 10 μήνες μπορούν  να φανούν κάποια αποτελέσματα της δουλειάς που κάνει ο προπονητής. Τι θα πει χρονική διάρκεια της σύγκρισης. Είναι σε ομάδες α εθνικής περίπου το ίδιο διάστημα και δείχνουν την δουλειά τους κάθε κυριακή. Εσύ τι βλέπεις απο τον έναν και τι απο τον άλλο? όχι και 4 μήνες στον ΠΑΟΚ ο σάντος, για ξαναμέτρα

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1619 on: April 07, 2008, 16:45:42 »
prosopika gia mena file den mporei na ginei sigrisi gia ton aploustato logo oti o enas exei ton markez pou se pernaei san stamatimeno eno esu exeis ton baiano pou gia na girisei thelei na tou deikseis pinakida "stripse aristera".
ton aaron pou einai dialos eno esu exeis ton salmon pou strofarei arga ti tha kanei kai ton skilo ton papadopoulo ton mikro pou troei sidera eno ta half sou einai maries terezes.

varethika na psaxno veltiosi se PAIKTES ego kai o PAOK na prospathei na tous ftiaksei.
ego thelo P-A-I-K-T-E-S..
ferame ton santos gia na tous vazei stin katallili thesi..ayto pisteyo oti to kanei.
den thelo oute perimeno ston santos na "ftiaksei" ton vaggeli kai ton iliadi.toso mporoun..parapano den paei.
se periptosi pou erthei kalitero yliko kai den aksiopioithei tote mazi sou.