κι όμως υπάρχει προπονητής που τον Ηλιάδη τον είχε κερκίδα 20 αγωνιστικές. Που έχει βγάλει μέτριο τον Ίλιεφ. Που δεν έχουμε στόχους και δεν έχει δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής σε Δελήμπαση, Αθανασιάδη, Πεχλιβάνη Γεωργίου που έχουν σχεδόν 1 χρόνο προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Που έχει πετύχει να έχει την χειρότερη χρονιά του Φερνάντεζ.
Αυτός ο προπονητής του χρόνου θα τα αλλάξει όλα επειδή θα κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία.
Αν και είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει του χρόνου, γι αυτό θέλω να τον κρατήσουμε.
Μισο λεπτο ρε αδερφε.. Βγηκε ο Σαντος και ειπε οτι ο Ιλιεφ ειναι μετριος? Η εκανε καποιο αναλογο σχολιο? Και να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου.. Ειδαμε κατι καλυτερο απο τον Ιλιεφ εκτος απο 2-3 καλες εμφανισεις? Το οτι ξερει να κανει τριπλες δεν λεει κατι.. Για να εξηγηθω, δεν παω να βγαλω αχρηστο τον Ιλιεφ, ισα ισα τον παω, απλα να εχουμε μια βαση στην κριτικη μας. Θελω να πω δηλαδη, ο Ιλιεφ ΔΕΝ εδειξε κατι το τρομακτικο για να λεμε να μεινει οπωσδηποτε. Προσπαθω να δω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω και λεω οτι αυτην τη στιγμη ο Ιλιεφ ειναι στους τυφλους ο μονοφθαλμος.
Το οτι δεν εχουμε στοχους φταιει παλι ο Σαντος? Μαλλον θα επρεπε να λεμε φταει ΚΑΙ ο Σαντος, αλλα δεν ειναι ο κυριος υπευθυνος. Κατ'εμε παντα.
Δεν καταλαβαινω καποιες φορες οι εμμονες σε καποιους μικρους. Το οτι ενας ποδοσφαιριστης ειναι μικρος δεν σημαινει οτι ειναι και καλος. Το τι ακουγεται δεξια και αριστερα δεν ειναι κριτηριο. Νιωθω οτι καποιοι εχουν συνδεσει λιγο το νεαρη ηλικια --> ταλεντο ---> παιχταρας. Ολα αυτα εχουν τεραστια αποσταση μεταξυ τους. Δεν λεω οτι οι μικροι ειναι για τον μπεο (οχι τον αχιλλεα, τον χοντρο). Απλα λεω οτι ενας ανθρωπος που εχει δουλεψει τοσα χρονια σε ομαδες, και εχει βγαλει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καποιους ποδοσφαιριστες, ξερει καλυτερα.
Θα μου πειτε να τους βαλει να τους δουμε.. Συμφωνω, ΕΝ ΜΕΡΗ. Και ποιος μου λεει οτι αν εβαζε μεσα πιτσιρικια και μαζευες 2-3 απο αστερα, αλλα 2 απο βεροια και σε εκανε διπλο ο σπανος δεν θα βγαιναν ΟΛΟΙ αυτοι που θελουν μεσα τα πιτσιρικια και να λεγανε..
1) Τον μαλακα τον Σαντος που εβαλε μεσα τους μικρους και ξεφτιλιστικαμε απο το αστερακι, και την βεριουλα (τα υποκοριστικα ειναι ακρως απαραιτητα)
2) Τι ειναι αυτα τα παλτα ρε? ΜΠΟΥΛΟ κι αυτοι το καλοκαιρι!! (αν καποιος δεν ειναι ετοιμος η στην τελικη αν δεν "το" εχει, αυτη θα ειναι η καταληξη)
3) Ο Σαντος κανει οτι του λενε οι οπαδοι, εφημεριδες κτλ.. Δεν εχει προσωπικοτητα, ΑΡΑ δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.
Για τον Ντανι που λες, τι να πω?? Φταει ο Σαντος που για τον Φερναντες καθε μερα ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ? (χωρις ταραμα και λαγανα)
Μαλλον φταιει το γεγονος οτι απολαμβανει ΜΑΚΡΑΝ την μεγαλυτερη αβαντα απο τον ΛΑΟ και δεν εχει καποιον στην ομαδα να νιωθει οτι μπορει να του φαει την θεση. Τα εχουμε χιλιοπει ..