Author Topic: Fernando Santos  (Read 198532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #1520 on: March 28, 2008, 17:38:22 »
Το θεμα δεν ειναι αν θα τον στηριξουμε εμεις αλλα μην αρχισουν αυτοι που δεν τον θελουν απο τα φιλικα την γκρινια του χρονου..γιατι το βλεπω να ερχεται

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1521 on: March 28, 2008, 17:38:34 »
megalo risko alla ti na kanoume afou mono etsi eimaste enwmenoi na perimenoume....

tha ithela omws autoi pou stirizoun apo twra toso poli ton santos parola ta katafanestata lathoi tou na ton stiriksoun kai tou xronou kai meta tis 5 prwtes agwnistikes....

Tetoia ittopathia apo proponiti prwti fora vlepw ston PAOK!
ρε αδερφέ...ηττοπάθεια αυτοί που στηρίζουν τον Σαντος και ο ιδιος δείχνει η εσύ που προβλέπεις ότι του χρόνου μετά από 5 αγωνιστικές--- δεν πιστευεις οτι θα τον στηρίζουν;...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1522 on: March 28, 2008, 17:42:41 »
Αφού πάλι 15000 θα μαστε την Κυριακή.
Ας ακουστεί ένα fernando santos οεοεοε και καπάκι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι,να πάρει λίγο πάνω του ο πορτογάλος,να καταλάβει ότι άλλο ο ΛΑΟΣ και άλλο τα πρωτοσέλιδα που διαβάζει,και ότι είναι χρέος του να μείνει προσηλωμένος στο στόχο και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί όπου του ανέθεσε ο Θόδωρος.

Συμφωνω 100%

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #1523 on: March 28, 2008, 17:43:44 »
Diladi i ittopatheia tou proponiti ekane tous paiktes na mi mporoun na paroun ta podia tous?diladi ston agona me ton rouli allos proponitis itan kai ta tsakalia mas riksan 3 sto proto imixrono?
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1524 on: March 28, 2008, 17:47:35 »
oxi file bozik,

allo lew... ean einai egw kanw ntoupeki an mono etsi iparxei enotita ston LAO ....giati egw tha ithela me to pou teleiwsei auto to prwtathlima na tin kanei o santos gia tis omades pou ton theloun....egw den ton thelw giati vgazei stin omaDA tromeri ittopathia....to lew twra....!

egw tou xronou de tha milisw giati tha exei ksekinisei mia nea xronia....kai lew autoi pou eirwneuonte kai krazoun TWRA tin kritiki pros ton santos na min kanoun laika dikastiria tou xronou...giati tha einai kai diko tous lathos pou tha perimenoun na vgalei tin proetimasia autos.....autos pou den edeikse APOLITOS TIPOTA fetos toses agwnistikes....einai krima na vlepeis ton ourano gemato sunefa kai na les OXIIIIIIII DEN THA VREKSEI......

nai file mou opromitheas,

me ton rouli oi paiktes afomiosan tin nootropia tou PAOKTSI gi auto kai riksane 3 mpalakia gia tin plaka se mia omada pou polloi apo sas lene oti exei kaliterous paiktes.... erxetai omws o allos (santos) kai tous leei mia sardeles mia tous dinoume kai den tous pairnoun mia 10 fores na paizame me ton gay tha xaname tis 9 kai tous mamaei tin psixologia....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1525 on: March 28, 2008, 17:49:36 »
Diladi i ittopatheia tou proponiti ekane tous paiktes na mi mporoun na paroun ta podia tous?diladi ston agona me ton rouli allos proponitis itan kai ta tsakalia mas riksan 3 sto proto imixrono?
οι περισσοτεροι κρινουν απο το αποτελεσμα και απο τους ποντους που εχει ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη...θα μπορουσαμε να ειχαμε 7 ποντους περισσοτερους που χασαμε στην λεπτομερεια με το ιδιο ποδοσφαιρο και δεν θα μιλουσε τοτε κανεις...μαλλον θα μιλουσαν μονο αυτοι που χτυπανε τις επιλογες της διοικησης και θα τους κραζαμε ολοι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1526 on: March 28, 2008, 17:56:37 »
paizei megalo rolo enas proponitis na pairnei oso pio poli mporei apo tous paiktes tous kai polles fores einai LATHOS na isxirizesai oti eisai eilikrinis otan auto kanei kako se oli tin omada....

otAN les kapoion oti den aksizei sinexeia sto telos to pisteuei o paiktis kai apogoiteuetai....AN einai dinaton re paidia...de vlepetai oti OLES oi dilwseis tou kai i genikoteri stasi tou santos ston PAOK einai lathos???

mas exei mamisei ta panta....exoume kapoia ellinakia paiktakia poli kala kai autos de ta stirizei katholou....mia eukairia edwse ston pexlivani kai epaikse to PAOKTSAKI mia xara....pou einai????

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1527 on: March 28, 2008, 17:58:48 »
ean einai egw kanw ntoupeki an mono etsi iparxei enotita ston LAO ....

απο δω και περα εννοεις....γιατι 11 ποστ για τον Σαντος εκανες...και γιατι τουμπεκι ρε φιλε; -ΠΑΟΚ ειμαστε-αβουλα οντα ειναι τα σκουληκια....το θεμα ομως ειναι, οτι ουτε εσυ ουτε εγω διωχνουμε εναν προπονητη η φερνουμε εναν αλλο, εμεις λεμε την αποψη μας στον καφε μας πανω...η διοικηση ειναι αυτοι που αποφασιζει και θα κριθει για τις επιλογες της....παλι στον καφε μας πανω. 

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1528 on: March 28, 2008, 18:07:54 »
etsi lew kai gw re filaraki....

apla de thelw na malwnw me ÐÁÏÊôóÜêéá kai apo ti eida polloi edw mesa an akousoun mia kritiki gia tin twrini omada nomizoun oti den stirizoume ton TEO....

edw na poume eipa oti htan lathos pou oloi stin omada eipan oti teleiwsan OLA 5 agwnistikes prin to telos kai me kraksane les kai evriza tin omada.... kai sou lew akoma kai twra OTI HTAN LATHARA pou pigan adiaforoi stin veroia...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1529 on: March 28, 2008, 18:14:05 »
FERNADO SANTOS OEOEOEOE!!!!!!!!!
magkes tha to valoume oloi kala sta talaipwrimena muala mas pou toso polu ponane!mono me tin ALITHEIA tha ksanakanoume tin PAOKARA omadara ksana ekei pou tis armozei na vrisketai.
FERNADO SANTOS OEOEOEOEOEOE!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1530 on: March 28, 2008, 18:19:31 »
kai na sou pw....

me ton parasxo ta idia tha eleges?????? giati kai autos tin alithia elege....oti me tous paiktes pou eixe de mporouse na kanei tipota.....

ante ante me autin tin karamela....

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1531 on: March 28, 2008, 18:21:16 »
Λοιπόν αυτό το σύνθημα δεν πρέπει να ακουστεί για ένα και μόνο λόγο.

Γιατί υπάρχει έστω και μία περίπτωση από αυθορμητισμό να αρχίσει η μουρμούρα/γιούχα(τίποτα 'εεεεε') από τις άλλες θύρες..

Γιατί έστω και μικρή να είναι αυτή η πιθανότητα,αν τελικά γίνει θα δώσουμε απίστευτο πάτημα στα ΜΜΕ και δεν είναι και δύσκολο να δούμε   κάνα τίτλο   'Οι μισοί δεν στηρίχουν Ζαγοράκη΄ στα ηλίθια πρωτοσέλιδα.
Προσοχή.Γι'αυτό διαφωνώ.

polaret

• Guest
« Reply #1532 on: March 28, 2008, 18:43:31 »
Το μονο πραγμα που με φοβιζει φιλοι μου καλοι ειναι μην ερθει ο  νοεμβριος δεκεμβριος  και γυρισει και μας πει, αυτος ειναι ο σχεδιασμος, βαδιζουμε βαση σχεδιου, ειμαστε μεσα στους στοχους μας και ο ΠΑΟΚ να βρισκεται ξερω γω στην  εκτη  εβδομη θεση με καμια δεκα + βαθμους διαφορα απο τον δευτερο πχ τοτε θα ειναι που ολοι θα λεμε κριμα ακομη μια χρονια χαμενη .
Αφου παντως νομιζετε οτι δεν ειναι ηττοπαθης και οτι  η ομαδα εχει καποια σειρα, καποιο σχεδιασμο σε οσα συμβαινουν ,τοτε τι να πω ευχομαι να εχω αδικω εγω

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1533 on: March 28, 2008, 19:01:53 »
μα ρε polaret αυτο λέμε 77 σελιδες τωρα σημασια δεν έχει τι λέμε εμεις και τι λετέ εσεις. σημασια έχει τι λεει η διοικηση και αφου αυτή λεει στηρίζω σάντος αυτό σημαινει πως ναι βαδίζουμε βασει του αγωνιστικου σχεδίου που έχει θέσει,
αυτό λέμε τόσο καιρό, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?

και συνεχίζουμε και συνεχίζουμε μια ασκοπη συζήτηση

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1534 on: March 28, 2008, 19:09:12 »
edw na poume eipa oti htan lathos pou oloi stin omada eipan oti teleiwsan OLA 5 agwnistikes prin to telos kai me kraksane les kai evriza tin omada.... kai sou lew akoma kai twra OTI HTAN LATHARA pou pigan adiaforoi stin veroia...

-apo osa exeis dei fetos apo tin omada pisteveis oti ton agona me tin veroia EAN eixame vathmologiki anagki tha mporousame na ton paroume?
-siniditopioises oti me tin veroia ekanes ENA MONO SOUT SE OLO TO PAIXNIDI?
-den vlepeis oti iparxei mia arrostimeni nootropia empotismeni sta apoditiria? (pouri pou leei kai o PAOKCURE)  ;D
-einai dinaton na iparxei PAOKtsis pou na tou aresei afto to xali pou vlepei?
-oloi(?) perimenoume na kanei proetoimasia kai meta tha ton krinoume, kai ton dekemvri opos egrapses pio prin ean den iparxei veltiosi (profanos) kai o zagorakis tha kanei afto pou prepei.

kai na sou pw....
me ton parasxo ta idia tha eleges?????? giati kai autos tin alithia elege....oti me tous paiktes pou eixe de mporouse na kanei tipota.....
ante ante me autin tin karamela....

krinomenos ek tou apotelesmatos (eftixos den prolave 100%), kalitera mou tairiazei gia tsopanis
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1535 on: March 28, 2008, 19:27:59 »
μαλλον πολλοι ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι για την φετινη χρονια υπηρχαν 2 ενδεχομενα......η θα καναμε περιπατο στο πρωταθλημα της Δ εθνικης,η θα πηγαιναμε για τον πουτσο στο πρωταθλημα της Α εθνικης.....αυτη θα ηταν η φυσιολογικη εξελιξη....

τι να πω εδω η ομαδα εχει τοσα οικονομικα προβληματα,εδω και τοσα χρονια κυριαρχει μια αρρωστη νοοτροπια αλλαγης προπονητων και διοικητικης ανυπαρξιας, και παλι θελουμε τα ιδια....

ζαγορακη please διωξε τον σαντος,please κανε και μεταγραφες 2-3 εκ ευρω και γαμα την εξυγιανση δεν αντεχουμε αλλο.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

thomas

• Guest

thomas

• Guest
« Reply #1537 on: March 28, 2008, 20:30:32 »
"Περνάμε χρόνια και σεζόν με την αυταπάτη ότι πάμε για πρωτάθλημα και μετά μένουμε με 20 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Και είμαι σίγουρος ότι από αυτή την άποψη βοήθησα τον ΠΑΟΚ. Με το να λέω την αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων ξέρει ότι έχω δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους αρέσει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και εμένα μου αρέσει».

O ANΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1538 on: March 28, 2008, 22:52:26 »
Ξέσπασμα Σάντος!
Ξεσπάθωσε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφού χαρακτήρισε σημαντικό το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, απατώντας σε ερωτήσεις παραδέχτηκε ότι η απόδοση της ομάδας του δεν είναι καλή, αλλά πρόσθεσε πως το πρόβλημα του Δικεφάλου δεν είναι στο αν παίζει ο ένας ή ο άλλος παίκτης. «Εγώ δεν έχω πρόθεση να κοροϊδέψω τους φιλάθλους, προτιμάω να φύγω. Δεν θα υπερασπιστώ πράγματα που δεν τα πιστεύω. Συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύω στον πρόεδρο και το σχέδιό του και επειδή πρόκειται για μεγάλη ομάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός...

Αναλυτικά, ο Σάντος, δήλωσε:
«Να επιστρέψουμε στις νίκες με τον Ατρόμητο. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αναμένω να ανταποκριθεί πολύ καλά η ομάδα και να νικήσει. Θεωρώ έτσι κι αλλιώς όλα τα παιχνίδια πολύ σημαντικά, διότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το δω επαγγελματικά. Όταν μπαίνουμε στο αγωνιστικό χώρο, με όποιον κι αν παίζουμε, εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ, και αυτό από μόνο του το γεγονός κάνει όλα τα ματς σημαντικά, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.

Από άποψη φιλοσοφίας δεν θα τροποποιηθεί τίποτα, απλά θα παίξουνε κάποιοι άλλοι παίκτες, που αναμένουμε πως θα ανταποκριθούνε στο στόχο μας, που είναι να κερδίσουμε. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά, δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που ήθελα και ανέμενα να παίξει. Να εντοπίσουμε το πρόβλημα στην επίθεση δεν πρέπει. Όταν λέμε ότι η ομάδα παίζει καλά ή όχι, αφορά όλους. Να το εντοπίσουμε σε έναν ή δύο παίκτες, δεν έχει νόημα. Συμφωνώ ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Εκτός έδρας η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή. Αλλά είναι βαθύτερο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ότι βάλαμε μόνο 3 ή 4 γκολ, είναι γενικότερο, ότι όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Δεν προσπαθούμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Είναι θέμα συνολικότερο της επιθετικής προσπάθειας. Δεν θα εντοπίσω το πρόβλημα μόνο στον Αθανασιάδη, είναι αστείο αυτό.

Ήρθα εδώ για ένα στόχο που έθεσα με τον πρόεδρο. Αυτό που κάνω εδώ θεωρώ ότι εξυπηρετώ τον ΠΑΟΚ. Αν δε συνέβαινε, θα έφευγα. Είχα πολλές προτάσεις για να πάω αλλού. Είμαι εδώ επειδή πιστεύω στον πρόεδρο και μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Δεν θα πουλήσω την ιδέα μου για να παίξει ο τάδε ή ο δείνα. Η ομάδα δεν παίζει καλά, αναλαμβάνω την ευθύνη.

Ας είμαστε ειλικρινείς, τι επιθυμούμε από τον ΠΑΟΚ; Μιλάμε για έναν παίκτη ή για τον άλλον, έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ; Ας είμαστε έντιμοι. Εάν νομίζετε ότι εγώ σφάλω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά από 20 χρόνια σταδιοδρομίας, δεν ξέρω τι κάνω στο ποδόσφαιρο; Ή πιστεύουμε στο σχέδιο ή όχι.

Μην αρχίσουμε με κουβέντες τύπου να βάλουμε τον Πεχλιβάνη ή τον Αθανασιάδη. Ποιο το νόημα αυτών των ερωτήσεων. Σέβομαι τη δουλειά σας, σέβομαι όλες τις κριτικές που μου κάνετε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριτικάρει, είναι υγιές αυτό. Το να λέμε πράγματα που δεν έχουν νόημα, κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Είμαι κάθε μέρα στις προπονήσεις, μήπως δεν ξέρω ποιοι παίκτες είναι ποιοτικοί, ποιοι έχουν ικανότητες ή δεν έχουν. Εδώ στην Ελλάδα έζησα 4 χρόνια και πριν 3 χρόνια άκουσα ίδιες κουβέντες. Αν κερδίζει η ομάδα 5-0 ή αν χάνει, στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε η ομάδα στον τελικό και μετά τι έγινε; Ήδη έχω αναλάβει τη δέσμευση του χρόνου να διεκδικήσουμε θέση στην Ευρώπη. Είναι ένα ζήτημα αν παίζει καλά η ομάδα ή όχι, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Οι νεαροί θα έπρεπε να πάνε δανεικοί, αλλά δε βρέθηκε ομάδα. Κάθε μέρα στις εφημερίδες βλέπω τα ονόματα παικτών που πρέπει να παίξουν.

Εγώ δεν έχω πρόθεση να κοροϊδέψω τους φιλάθλους, προτιμάω να φύγω. Δεν θα υπερασπιστώ πράγματα που δεν τα πιστεύω. Συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύω στον πρόεδρο και το σχέδιό του και επειδή πρόκειται για μεγάλη ομάδα. Και επειδή πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν είμαι εδώ επειδή είμαι άνεργος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να συναγωνίζεται την ΑΕΚ και τις άλλες μεγάλες. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Για να ανταποκριθούμε στη δικαιολογημένα απαίτηση του κόσμου και της δικής σας, πρέπει να υπάρχουν οι συνθήκες. Με το να φοράμε απλά τη φανέλα, δε γίνεται.

Αυτό που πρόσφερα μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ είναι η δουλειά μου και να υπάρχει πραγματική αντίληψη για το τι έχει ο ΠΑΟΚ. Να είστε σίγουροι ότι είτε μείνω, είτε φύγω, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Πρέπει να λέμε την αλήθεια, να αναλαμβάνουμε το βάρος της ευθύνης και να μην περνάμε τα χρόνια με την αυταπάτη πάμε για πρωτάθλημα και μετά μένουμε με 20 βαθμούς διαφορά από τους πρώτους. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ συμφωνεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του αρέσει το πώς παίζει η ομάδα. Ούτε σε εμένα αρέσει»
http://www.metrosport.gr/more.php?id=14717_0_1_0_M

Σπουδαίες οι σημερινές δηλώσεις Σάντος. Σε στιγμές έντασης και ξεσπάσματος ενός ανθρώπου, μπορούμε να ακούσουμε πραγματικές αλήθειες που πολλές φορές μπορεί να μην είναι αρεστές στα αυτιά μας, αλλά απεικονίζουν την πραγματικότητα.

Ξαναδιαβάστε τα σημεία που έχω υποσημειώσει με χρώμα.

Με κίτρινο χρώμα, απεικονίζεται η "κατάρα" του ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια. Από την στιγμή που γεννήθηκε η ελεύθερη ραδιοφωνία, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Οι Αθλητικογράφοι έγιναν ραδιοσχολιαστές και δυστυχώς για όλους εμάς είναι άσχετοι με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Αυτό άλλωστε φαίνεται από την μετάδοση των αγώνων. Οι νεαρότεροι από εσάς, δυστυχώς δεν προλάβατε ορισμένα "τέρατα" του αθλητικού ραδιοφώνου και τον τρόπο που έκαναν την μετάδοση του αγώνα. Από τον τρόπο περιγραφής τους, καταλάβαινες που ακριβώς παιζόταν η μπάλα και κυρίως το πως παιζόταν. Να σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε, αν και πλατειάζω το θέμα. Έλεγε κάποτε πχ. ο ραδιοσχολιαστής Γιάννης Λογοθέτης:
"Η μπάλα περνάει στην κατοχή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Ιωσηφίδη που βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του. Ο Ιωσηφίδης προωθείται και μεταβιβάζει την μπάλα με το αριστερό στον Τερζανίδη που κινείται στο χώρο του κέντρου. Ο Τερζανίδης κοντρολάρει την μπάλα με το δεξί και με επιτόπια τρίπλα αποφεύγει τον Δράμπη και μεταβιβάζει την μπάλα με το δεξί στον Ιωσηφίδη ο οποίος προωθήθηκε από την αριστερή πλευρά. Ο Ιωσηφίδης επιχειρεί ψηλοκρεμαστή σέντρα με το αριστερό του πόδι και βρίσκει τον Σαράφη που εκτελεί τον Παπαφλωράτο. Πανζουρλισμός αγαπητοί μου ακροατές από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Στάδιο της Τούμπας. (Ακούγεται το γκολ και οι πανηγυρισμοί από τους θεατές και στην συνέχεια αναφέρει τον τρόπο επίτευξης του τέρματος από τον Σαράφη). Ήταν ένα υπέροχο γκολ από τον "Καίσαρα" του ΠΑΟΚ Σταύρο Σαράφη ο οποίος καλοζύγισε την μπαλιά του Ιωσηφίδη και με εντυπωσιακό άλμα από τον χώρο του πέναλτι, σηκώθηκε ψηλότερα από τον Βένο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παπαφλωράτου ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει την μπάλα, αλλά δεν ευτύχησε να τα καταφέρει."

Διαβάζοντας την παραπάνω περιγραφή, σκεφτείτε αν υπάρχει κάτι που χάσατε από την όλη φάση. Ξέρετε το ποιος ποδοσφαιριστής  και με ποιο τρόπο έκανε κάθε ενέργεια, αλλά και το σημείο που βρισκόταν. Η αντίστοιχη περιγραφή σήμερα θα ήταν:
"Παίρνει τη μπάλα ο Ιωσηφίδης (παύση) δίνει την μπάλα στον Τερζανίδη (παύση) ξαναπαίρνει την μπάλα ο Ιωσηφίδης, κάνει την σέντρα, Σαράφης και γκοοοολ. (Ακούγεται το γκολ και οι πανηγυρισμοί από τους θεατές). Ο Σαράφης πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά και βάζει φωτιά στις εξέδρες της Τούμπας."

Καταντήσαμε σήμερα να ακούμε περιγραφή τηλεοπτική και όχι ραδιοφωνική από το ράδιο. Η έλλειψη παιδείας των δημοσιογράφων φαίνεται από πολύ απλά πράγματα και κυρίως από την μετάδοση ενός αγώνα. Σε αυτό βέβαια φταίνε οι διάφορες σχολές και αυτοί που διδάσκουν σε αυτές, στους φερέλπιδες δημοσιογράφους. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που άνθρωποι που έχουν βαθιά γνώση του ποδοσφαίρου μιλάνε για τα χάλια της δημοσιογραφίας αυτής της πόλης.

Αντί λοιπόν να ξανακάτσουν στα θρανία και να βελτιώσουν, έστω στο ελάχιστο, τις χτυπητές αδυναμίες τους, αναβάθμισαν τους εαυτούς τους σε προπονητές και παράγοντες των ομάδων μας. Για όλα έχουν άποψη και βεβαίως για το καθετί την μαγική λύση. Είναι μάλιστα τόσο ισχυρογνώμονες που όταν κάποιος επιχειρεί να μιλήσει για αυτούς ή συναδέλφους τους με κόσμιο αλλά επικριτικό λόγο, να βγάζουν από το ντουλάπι τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα και τον στενό δεσμό που ενώνει τα άτομα αυτής της κάστας και να τον φιμώνουν.

Σε όσα έχω τονίσει με μπλέ χρώμα, βλέπουμε την στενή σχέση της διοίκησης με τον προπονητή, την βαθιά πίστη του Σάντος στο έργο του και κυρίως στο σχέδιο που έχουν καταστρώσει. Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές του στην λέξη αποχώρηση από την ομάδα.

Σαντόσκυλο δεν είμαι, ευχαριστημένος από όσα βλέπω, φυσικά δεν είμαι, αλλά τυχόν αποχώρηση του Σάντος από τον ΠΑΟΚ θα είναι καταστροφική τη δεδομένη στιγμή. Ο Σάντος έχει επίγνωση του υλικού της ομάδας, γνωρίζει ποιοι μπορούν και κυρίως ποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον και γνωρίζει ότι με τα συμβόλαια που παίρνουν κάποιοι παίκτες μπορεί να φέρει καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει σχεδιασμός και παρακολούθηση παικτών εδώ και καιρό από υπεύθυνο άνθρωπο (Βρύζα), κάτι που δεν υπήρχε πέρσι και για αυτόν τον λόγο δεν πέτυχαν οι μεταγραφές. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η προσπάθεια κάποιων ποδοσφαιριστών να σαμποτάρουν την δουλειά του, αφού γνωρίζουν ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να παραμείνουν στην ομάδα και να μην ασχοληθούν με το γκασμά και το φτυάρι, είναι η αλλαγή προπονητή και η έλευση κάποιου που δεν θα γνωρίζει τα ελαττώματα τους και θα ανανεώσει τις ελπίδες τους και τον χρόνο παραμονής τους.

Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. Αυτό θα συμβεί μόνο αν ο ασθενής (ΠΑΟΚ) δεν ανοιγοκλείνει μόνο τα μάτια του, αλλά μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Και αυτό απαιτεί χρόνο είτε μας αρέσει είτε όχι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

makptol

• Guest
« Reply #1539 on: March 28, 2008, 22:57:19 »
"Η μπάλα περνάει στην κατοχή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Ιωσηφίδη που βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του. Ο Ιωσηφίδης προωθείται και μεταβιβάζει την μπάλα με το αριστερό στον Τερζανίδη που κινείται στο χώρο του κέντρου. Ο Τερζανίδης κοντρολάρει την μπάλα με το δεξί και με επιτόπια τρίπλα αποφεύγει τον Δράμπη και μεταβιβάζει την μπάλα με το δεξί στον Ιωσηφίδη ο οποίος προωθήθηκε από την αριστερή πλευρά. Ο Ιωσηφίδης επιχειρεί ψηλοκρεμαστή σέντρα με το αριστερό του πόδι και βρίσκει τον Σαράφη που εκτελεί τον Παπαφλωράτο. Πανζουρλισμός αγαπητοί μου ακροατές από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Στάδιο της Τούμπας. (Ακούγεται το γκολ και οι πανηγυρισμοί από τους θεατές και στην συνέχεια αναφέρει τον τρόπο επίτευξης του τέρματος από τον Σαράφη). Ήταν ένα υπέροχο γκολ από τον "Καίσαρα" του ΠΑΟΚ Σταύρο Σαράφη ο οποίος καλοζύγισε την μπαλιά του Ιωσηφίδη και με εντυπωσιακό άλμα από τον χώρο του πέναλτι, σηκώθηκε ψηλότερα από τον Βένο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παπαφλωράτου ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει την μπάλα, αλλά δεν ευτύχησε να τα καταφέρει."

ρε alamana πραγματικα τι ωραια περιγραφη ουσιαστικη γεματη εικονες...............εεεεεεεε?
τι με θυμισες............ :)