ρε paokcure ας αμπελοφιλοσοφίσουμε λίγο. Προβοκάτορας είναι κάποιος που επιχειρεί να δημιουργήσει γεγονότα. ΄Στην περίπτωση μας όμως δεν υπάρχει η ανάγκη προβοκάτσιας. ο σάντος είναι εδώ 10 μήνες, η εικόνα της ομάδας είναι συγκεκριμένη και κατά την γνώμη΄είμαστε η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ανάγκη προβοκάτσιας για να κράξουμε τον σάντος. όσοι τον κράζουμε, κράζουμε με βάση αυτά που βλέπουμε και δεν μας αρέσουν. Προσωπικά οτι και να γίνει ούτε θα τον φτύσω, ούτε θα ορμήξω στο αυτοκίνητο του, αλλά απο το φόρουμ θα τον κράζω. Τον κράζω τώρα που έχει την στήριξη του τεο, θα τον κράζω και όταν τον διώξουμε.
Πίστεψέ με αν έμενες εδώ και άνοιγες μια οποιαδήποτε ημέρα το ραδιόφωνο, από το πρώτο μήνα που ήρθε ο Σάντος θα καταλάβαινες απόλυτα τι λέω.
Στο topic του ΠΑΟΚ-αστέρας ο φίλος makptol λέει κάτι σημαντικό. Πόσοι μπαίνουν μόνο μετά από τις ήττες και λένε τα ίδια και τα ίδια για Σάντος, Άγγελο κτλ. Συμβαίνει παντού και είναι να τρελαίνεσαι. Είχα γράψει πόσους μήνες πριν για την ανάγκη να μείνουμε γροθιά και για τον αδύναμο κρίκο που είναι ο Σάντος, όχι γιατί ξύπνησα κάπως μια μέρα, αλλά γιατί από τότε άκουγα τα ίδια και τα ίδια.
Λες κάτι που είναι πολύ μεγάλο λάθος και μου δείχνει ότι συζητάμε σε αλλη τελείως βάση.
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις κάτι φίλε μου, προσπαθώ να σε κάνω να δεις με τα δικά μου μάτια και να σκεφτείς με το δικό μου μυαλό για λίγο. Πρόσεξέ με.
Πολλοί, είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι συμβαίνει, χρησιμοποιούν το Σάντος για να χτυπήσουν το Ζαγοράκη. Για να χάσει την εμπιστοσύνη του ο κόσμος. Και δυστυχώς τα κατάφεραν και πάλι. Πάλι διχαστήκαμε. Πάλι τρωγόμαστε και θα τρωγόμαστε μέχρι το Σεπτέμβρη.
Και αν νομίζει κάποιος ότι αν φύγει ο Σάντος θα γλιτώσουμε είμαστε γελασμένοι.
Να το προχωρήσω κιόλας. Γιατί όχι;
Κάποιοι φίλε μου azazel χρησιμοποιούν τον άνθρωπο που διχάζει όσο κανείς το λαό, τον Άγγελο Αναστασιάδη, για να μας διαλύσουν.
Αν ο Άγγελος θέλει να κάνει ένα τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ, πρέπει να βγει ΧΘΕΣ και να δηλώσει ότι δεν θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ προς το παρών. Ο Σάντος ΚΑΙ για μένα δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Και για όποιον δεν είναι τυφλός επίσης. Μόνο κανένας ξάδερφός του θα μπορούσε να πει ότι ο Σάντος έκανε έστω και ένα θετικό. Εδώ συμφωνούμε όλοι.
Η διαφορά αυτών που κράζουν καλοπροαίρετα το Σάντος με αυτούς που δεν τον κρίνουν
ακόμη, είναι μία. Οι πρώτοι περίμεναν να δειξει κάτι και έχουν πολλά επιχειρήματα για αυτό (κυρίως για το τι έκανε ο Άγγελος με Ζαφειρίου και Βελή ξεχνώντας το Βρύζα, το Φραντζέσκο, το Μαραγκό, το Νάγκμπε, τον Ολιβάρες, το Τουρσουνίδη και αργότερα τον Γεωργιάδη, τον Οκκά, τον Εγκωμίτη, τον Καφέ, τον Κωνσταντινίδη (νέο), τον Κουκέλκα, τον Ουντέζε (στα καλά του), το Σαλπιγγίδη).
Δεν θέλω όμως να συζητήσω για τον ΆγγελοΟι δεύτεροι, όπως εγώ, από ένα σημείο και μετά πείστηκαν πως με αυτούς τους παίχτες δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι. Η φυσιολογική μας θέση για μένα θα ήταν να πέσουμε και μας έσωσε ο λαός.
Αυτοί οι παίχτες ήταν αδούλευτοι για χρόνια και χρειάζεται ένας προπονητής να τους μάθει τα βασικά και μετά να τους χρησιμοποιήσει για αναπληρωματικούς. Αυτό περιμένω να κάνει το καλοκαίρι.
Επίσης χαίρομαι αφάνταστα γιατί και άλλοι, όπως ο PAOK_Peiraeus, σκέφτηκαν και είπαν αυτό που πιστεύω ακράδαντα ότι φταίει για το φετινό μας πρόσωπο. Η νοοτροπία μικρής ομάδας που έχει εμποτίσει τους ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό θα γράψω στο κατάλληλο topic, αλλά για μένα αυτή είναι η κυριότερη αιτία των αγωνιστικών μας προβλημάτων. Και σε αυτό περιμένω από το Σάντος να δουλέψει το καλοκαίρι.
Και τη διοίκηση.
Αν θα με ρωτήσει κάποιος αν πιστεύω στ' αλήθεια ότι ο Σάντος είναι ο προπονητής που θα με κάνει ομαδάρα, θα πω δεν είμαι σίγουρος. Πριν λίγους μήνες τα έβλεπα όλα καλά και με το καιρό είδα και όλα τα στραβά. Όχι μόνος μου.
Εμένα προσωπικά το λέω και δημόσια με ξύπνησε από το ωραίο όνειρο ο ΗΟΜΟ. Πολύ καιρό πριν με έκανε να σκεφτώ για τις επιλογές του Σάντος και άρχισα να βλέπω κάθε ματς με πιο κριτικό μάτι. Εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθώ να δω μόνο τα κακά του Σάντος στον αγώνα. Και όντως βρήκα πολλά.
Αλλά εξετάζοντας με τόση λεπτομέρεια την ομάδα ανακάλυψα και κάτι άλλο. Ότι παρόλα τα στραβά του Σάντος, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι βαθύτερο από αυτό του προπονητή. Δεν γινόταν φέτος να παίξουμε καλύτερα, λόγω νοοτροπίας παιχτών.
Πέρα όμως από τη προσωπική μου άποψη, ο λόγος που δεν μιλάω για το Σάντος είναι ότι είναι επιλογή τριετίας από τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύομαι να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρεύομαι. Τον Ζαγοράκη.
Εμπιστοσύνη σημαίνει να στηρίξω τις όποιες επιλογές του μέχρι τέλους.
Στη προκειμένη περίπτωση λέω ότι αυτός ξέρει καλύτερα από μένα αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Σάντος. Και αφού επιμένει ότι πρέπει να μείνει κάνω τουμπεκί.
Ο λαός μπορεί και πρέπει να ανεβοκατεβάζει διοικήσεις, όχι όμως προπονητές. Γιατί αν επιλέξει διοίκηση ο λαός, σημαίνει εμπιστοσύνη στις επιλογές. Στα εύκολα και στα δύσκολα.