Author Topic: Fernando Santos  (Read 192114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rounos

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #1280 on: March 16, 2008, 13:55:25 »
Πιστευω οτι και 10 παιχταραδες να φερουμε -πραγμα αδυνατο- τα ιδια θα εχουμε και του χρονου.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω για τον Σαντος.μεχρι τωρα ημουν μοκο,γιατι πιστευα οτι βριζοντας τον η' κριτικαρωντας τον κανω κακο στην ομαδα.Εχει δειξει μεχρι τωρα πολυ απλα ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.Αυτο δεν ειναι κακο.Απλως ο τροπος σκεψης του ειναι τελειως διαφορετικος απο την νοοτροπια του συλλογου.Εγω προσωπικα σαν Χρηστος θελω εναν προπονητη νικητη,να μη φοβαται να ρισκαρει,και επιτελους μετα απο 7 μηνες ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Τιποτα απο αυτα δεν εχει δειξει.Ξερω μαλακια μεγαλη να αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα,αλλα και απο την αλλη μαλακια να στηριζουμε καποιον που δεν δειχνει ΤΙΠΟΤΑ.Και στην τελικη αν μπορεσουμε και παρουμε 5-6 παιχτες το καλοκαιρι καλους,ΟΚ και με Παρασχο -λεμε τωρα- θα επαιζες καπως καλυτερα.

Φετος ειμασταν η ιδανικοτερη ομαδα για καποιον προπονητη-παιχτη να δειξει εργο η' εστω να κανει κατι.Στηριξη απο διοικηση,στηριξη απο κοσμο,γκρινια -στις αρχες- μηδενικη.Και το αποτελεσμα?Δεκατοι,εκτος κυπελου απο θρασυβουλο,και 1 -μια- νικη εκτος.Και τι εκτος,λεμε τωρα....Αν αυτα σας φαινονται φυσιολογικα,και οτι κατι παει να γινει,δεν ξερω ρε φιλοι μου,15 χρονια παω στο γηπεδο,μαλλον αλλο αθλημα εβλεπα τοσα χρονια.Και οσο για υπομονη που γραφετε μερικοι.Αυτη ειναι δεδομονη.Αλλωστε σαν ΠΑΟΚτσηδες δεν κανουμε τιποτα αλλο εκτος απο υπομονη τα τελευταια 20 χρονια.Στο πετσι μας την εχουμε.Τωρα για ποσο ακομα,δε ξερω.Γιατι ειλικρινα νιωθω οτι μερικοι μεσα απο την ομαδα μας δουλευουν,και φυσικα δεν μιλαω για τον ΤΕΟ.

MariaKapa4

• Guest
« Reply #1281 on: March 16, 2008, 14:10:32 »
Χλωμό το βλέπω, αν και θα ήταν το καλύτερο να κάνει ρεκτιφιέ την 11άδα! Δυστυχώς όμως, για να φτιάξεις την ομάδα απ'την αρχή θέλει λεφτά! Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας όμως έχει χρέη, γι αυτό εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε τώρα!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1282 on: March 16, 2008, 14:14:44 »
θεωρω πως η στιγμη που ηρθε ο σαντος ηταν η χειροτερη δυνατη.....χωρις να εχει βγαλει την προετοιμασια του καλοκαιριου και με παικτες που δεν τους διαλεξε αυτος.....

η φθορα του ειναι ηδη πολυ μεγαλη....θα προτιμουσα να εβγαζε αυτο το πρωταθλημα ο παρασχος και αν εκανε κακη πορεια στην χρονικη στιγμη που μιλαμε θα ηταν το καλυτερο να ερχονταν ο νεος προπονητης αφθαρτος και με προυποθεσεις για την νεα χρονια με δικους του παικτες...

πολυ φοβαμαι οτι αν τις πρωτες 10 αγωνιστικες της νεας σεζον δεν γινει καλο ξεκινημα οι αναταραχες θα ειναι μεγαλες με δεδομενη τη φθορα που εχει απο αυτη τη σεζον ηδη .....

για μενα ειναι λαθος του ζαγορακη που -ειτε δεν κρατησε τον παρασχο σε ολο το φετινο πρωταθλημα με δεδομενο οτι αυτος διαλεξε το ροστερ της σεζον-ειτε δεν εφερε τον σαντος στις αρχες του προηγουμενου καλοκαιριου για να φτιαξει ο ιδιος το ροστερ που θελει......

θα πρεπει να κανει η ομαδα καλο ξεκινημα του χρονου με τον σαντος....αλλιως σκουρα τα πραγματα.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

MariaKapa4

• Guest
« Reply #1283 on: March 16, 2008, 14:18:37 »
Όντως άμα αλλά ζεις και συνέχεια προπονητή είναι δύσκολο μετά για την ομάδα! Θέλει προσαρμογή! Με έχει μπερδέψει πολύ ο Σάντος,απ' τη μια βλέπω αλλαγή, κι απ'την άλλη λέω σκατά.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1284 on: March 16, 2008, 14:27:17 »
opws kserete eimai apo autous pou exw ekfrasei apoluti empistosuni ston santos kai ton thelw gia 3 xronia.oxi mono giati stirizw tis epiloges tou zagoraki alla giati ton thewrousa kai kalo proponiti.
1=sumfwnw den exei kanei tpt thetiko ws twra!exei kata 60 tis ekato tin efthini gia to mavro xali.aparadektos giati se krisima mats i omada parapee...
                                                                                     OMWS
2=thelw ston PAOK na tolmisoume kati to diaforetiko.na dwsoume s ena anthrwpo ti dunanotita na xeiristei me iremia kai xrono tis epiloges tou.sumfwnw gia ti dilwsi tou peri sardelas kai oti de mporw na doulepsw me toso pollous paixtes.
                               epimenw na ton stirizw kai ton thelw mexri to telos tis thiteias tou.
                                sumfwnw kai katalavainw olous osous den ton goustarete exete apoluto dikio se orismena pragmata.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1285 on: March 16, 2008, 14:47:28 »
Και σκεφτειτε και το αλλο.Οταν αναλαμβανε ο Ζαγορ σκεφτοσασταν Σαντος κτλ? Μιλαγατε καν? Την αληθεια πειτε. Ειναι οπως ενα βομβαρδισμενο χωριο που ερχεται η βοηθεια απο τον ΟΗΕ ο ΠΑΟΚ. δεν εχουμε να πιουμε ουτε νερο και οταν μας δινουν εμεις ζηταμε και εμφιαλωμενο! Να μη πω και κανα ουισκακι με ξηροκαρπιο παραλληλα. Αντε λιγο ηρεμα..

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1286 on: March 16, 2008, 15:11:28 »
Το παραμύθι οτι ο σάντος δεν διάλεξε τους παίκτες και δεν έκανε προετοιμασία, οπότε υπομονή για το χάλι μας, πρέπει να τελειώσει. Ο μπάγιεβιτς ήταν απο την αρχή στον ρούλη? ο κεχαγιάς στην Ξάνθη? Ακόμα και ο μαντζουράκης στην βέροια κάτι έδειξε, μόνο ο δικός μας δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα προόδου και μετά απο κάθε κλαρίνο παπαρολογεί στις συνεντεύξεις τύπου. Δεν πετύχαμε λέει το στόχο μας, το ξέρω ρε μαλάκα οτι δεν τον πετύχαμε το είδα και ανέβασα 500 πίεση, απο σένα περιμένω να μου πεις γιατί.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

kostas4

• Guest
« Reply #1287 on: March 16, 2008, 15:29:19 »
@azazel:ο ρουλης και η ξανθη εχουμε μακραν καλυτερους παιχτες απο εμας.και ο ρουλης ηταν στρωμενη ομαδα απο περυσι ενω εμεις δεν ξεραμε αν θα παιζουμε στην α η στην δ.για την τριπολη δεν λεω καν,γιατι δεν συγκρινονται αυτοι που παιζουν εκει με τα δικα μας παρταλια.η μηπως πιστευεις οτι εχουμε καλυτερους παιχτες απο την λαρισα πχ?
οσοι λετε να φυγει ο σαντος,πειτε μου ποιο θα ειναι το οφελος για τον ΠΑΟΚ?ποιος θα ερθει μετα?μιζερια ειναι να μιλαμε για τον σαντος

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1288 on: March 16, 2008, 15:36:48 »
357 λεπτά χωρίς γκολ,  καμία νίκη εκτός, η καλαμαριά δεν μετράει, και μου λες οτι φταίει μόνο το υλικό; Με το ιδιο υλικό πέρυσι δεν ήμασταν 10οι.

Το δεύτερο παραμύθι που πρέπει να τελειώσει είναι το ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.  Θα έρθει κάποιος άλλος που θα είναι καλύτερος.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1289 on: March 16, 2008, 15:47:52 »
περσι ομως ειχες τον μιετσελ που ηταν το 70% της ομαδας και προπερσι παραπροπερσι σαλπιγγιδη....μακαρι ο χριστοδουλοπουλος η ο σαλμον να ειχαν εστω το 50% της προσφορας τους...αλλα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1290 on: March 16, 2008, 15:48:49 »
πρωτη φορα οσο θυμαμαι τον ΠΑΟΚ υπαρχει τετοια στηριξη σε προπονητη απο αρκετο κοσμο παρ'οτι τα αποτελεσματα ειναι
γαμα τα.αυτο σημαινει οτι ο κοσμος ειναι σιγουρος πως κατι μεγαλο θα γινει στο τελος.το θεμα ειναι να παρει κι η ομαδα
κι ο προπονητης λιγο απο αυτη την πιστη του κοσμου.
γιατι μεχρι τωρα εκτος δυο παιχνιδιων(που και παλι δεν ειμαι σιγουρος
αν τα πηρανε αυτοι η εμεις) με σκουληκι και νιονιο στην τουμπα,δεν εχουν καταλαβει που βρισκονται.και το κακο
ειναι οτι χθες δεν ηταν το πρωτο λαικο δικαστηριο της σεζον.εχουν αρχισει καποιοι να σκεφτονται τα σουτια στις προπονησεις(οχι εγω)
ανοιχτα κι οχι χαμηλοφωνα και για πλακα.αρχιζω να αμφιβαλλω κι εγω,ο μεχρι προτινος υποστηρικτης του ως ενα σημειο,
τι θα κανει του χρονου για να φτιαξει ομαδα.
στα αποδυτηρια οταν τους μαζευει πριν τον αγωνα τι να τους λεει αραγε;
μπλα μπλα και παπαρολογιες;παιζεις το τελευταιο σου χαρτι για εναν στοχο που πριν τρια χρονια ηταν αυτονοητος
και δεν τρως σιδερα;που βρισκεσαι ρε;ο κοσμος ματωνει η διοιηκηση ματωνει ειμαστε η μονη ομαδα σε χαλεπους καιρους
που εχει τετοια μαζικοτητα στην ελλαδα κι εσυ τι κανεις;δεν μπορω να το συνειδητοποιησω αυτο αλλο.
παιρναμε κορνερ και σηκωνοταν η 4 στο ποδι.λες και δεν εχουμε ξαναδει μπαλα ποτε
αρχιζω και σκεφτομαι μηπως τελικα εχω αποδεχτει τον ρολο μου ως ομαδα
οχι ρε.γεννηθηκα για να κοιταω ψηλα.δεν ειμαι 9ος και 10ος.ειμαι ΠΑΟΚ
υ.γ αν καποιος νομιζει οτι με αυτα που γραφω δεν θα ξαναματωσω για να βοηθησω την πιο ΠΑΟΚτσηδικη διοιηκηση που εχω δει
ειναι λαθος.τωρα ειναι που θελω περισσοτερο απο ποτε να γινει αυτο.κι οτι γραφω σε φορουμ τα γραφω,δεν καθομαι να τα πω στο γηπεδο
υ.γ2 κοουτς σαντος οπως λεει κι ο capricorn δεν υπαρχει.ειναι 75 κι ο τζαναβαρας(ποιος;) ενω παιζει με ενα φορ πεταει μεσα και 2ο.
ενω παιζει με δυο αμυντικα χαφ βγαζει το ενα και βαζει επιτελικο στη θεση του.χτυπαει το ματς.στα ισια.μεσα στην τουμπα.
εσυ ρε πορτογαλε κανεις στο 86 αλλαγη το δεξι μπακ με αριστερο χαφ.κι αλλαζεις ολη την ομαδα θεση.τι λετε να γινε μετα;
υ.γ3 αν φυγει ο σαντος εχουμε μεγαλο οικονομικο θεμα γιατι κι αποζημιωση θα υπαρξει και λεφτα θες να βρεις προπονητη της προκοπης
και για να προλαβω καποιους δεν υπαρχει για μενα η λυση αγγελος.δεν θελω να ξαναυπαρξει τετοια λυση.ευτυχως η διοιηκηση συμβαδιζει
νομιζω με αυτο

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1291 on: March 16, 2008, 15:49:03 »
Καταλαβαίνω απόλυτα όσους κράζουν τον Σάντος έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης πράγμα που το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος. Όμως έχει αποδειχθεί ότι οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών μόνο καλό δεν έχουνε κάνει στην ομάδα μας. Επίσης θεωρώ αδιανόητο ότι τετοια γατάκια μπορούνε να φάνε οποιονδήποτε προπονητή πράγμα νομίζω που συμβαίνει. Και για τέλος μετά από την στήριξη που του δείχνει ο πρόεδρος εγώ κάνω τουμπεκί. Πρέπει επίσης να παραδεχτούμε ότι η πλειοψηφία αυτών που κράζουνε τον Σάντος ονειρεύονται Αναστασιάδη και πιστεύω οτι τα του ΠΑΟΚ τα ξέρω πολύ καλά για να καταλήξω σαυτό το συμπέρασμα( δεν έχω καμία εμπαάθεια προς τα Αγγελόσκυλα αφού και εγώ είμαι ένας από αυτούς) αλλά ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ τις αποφάσεις τις παίρνει ο Ζαγοράκης και μόνο
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1292 on: March 16, 2008, 15:52:44 »
ΘΑ   ερθει καποιος καλυτερος   που ΘΑ ειναι καλυτερος.αυτο το παραμυθι ακουω συνεχεια στη μετα μπαγεβιτς εποχη.ο μπαγεβιτς ρε μαγκες λιγες μαλακιες εκανε?το κακο ειναι οτι ξεχναμε ευκολα , πολυ ευκολα!ουτε εμενα μου πολυαρεσε ο σαντος αλλα αφου αυτον επελεξε ο Τεο θα τον στηριξω μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα το λιγοτερο.σκεφτειτε λιγο τα υπερ και τα κατα και θα δειτε οτι δεν εχει λογικη να τον διωξουμε τωρα.

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1293 on: March 16, 2008, 16:06:49 »
επειδη οι λεπτομερειες ειναι που δινουν χρωμα στη ζωη ετσι και οι αγωνες μας ειχαν καποιες ιδιαιτεροτητες που αν δεν τις προσεξεις χανεις το νοημα.
ΔΕΝ φταιει ο σαντος αν ο γκαβρανσιτς δεν διωχνει σωστα τη μπαλα,
ΔΕΝ φταιει ο σαντος αν ο οικοδομος κρυβεται μεσα στα μπακ,
ΔΕΝ φταιει ο σαντος αν ο κωνσταντινιδης δεν μπορει ουτε να πασαρει,
ΔΕΝ φταιει ο σαντος που ο βερον χτες επιασε 20% της αποδοσης του.
ΔΕΝ φταιει ο σαντος που ο σαλμον ειναι αγκολος.

ΦΤΑΙΕΙ σε αλλα ο σαντος στην παρουσα φαση.
ΛΑΘΟΣ που δεν χρησιμοποιει αθανασιαδη,
ΛΑΘΟΣ που επιμενει με μπαλαφα,
ΛΑΘΟΣ που δεν χρησιμοποιει ορφανο ΚΑΘΟΛΟΥ! ,

ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ δεν μπορει κανεις να του πει οτι ειναι δικες του επιλογες.αυτα τα ορνια βρηκε με αυτα παλευει.βρητε εσεις καποιον με μαγικο ραβδι που να μεταμορφωνει τους μπουφους σε  αηδονια και μετα φερτε τον στον ΠΑΟΚ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ . ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ . ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1294 on: March 16, 2008, 16:37:53 »
den exo dei kamia allagi stin omada apo ton Santos alla gnomi mou einai oti tha einai englima an fygei
kai exigoume:
an theloume na kanoume xekatharisma ylikou to kalokairi o monos pou mporei na to kaneis einai o Santos
an erthei apo edo kai mpros opoiosdipote proponitis den tha mporesei na to kanei giati tha prepei na dosei eukairia se olous tous paixtes kai etsi kai i epomeni xronia tha perasei me to idio roster
o Santos tous exei dei kai se proponiseis kai se agones kai einai se thesi na parei apofaseis
gia mena i allagi proponiti autin tin stigmi tha einai pisogyrisma tha pas paei piso 1 xrono
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1295 on: March 16, 2008, 17:10:36 »
BLACK DOG στα περισσοτερα που λες δεν φταιει ο σαντος και ειμαι μαζι σου.στο οτι δεν δινει στοχο στην ομαδα ομως δεν φταιει;
στην ψυχολογια που εχουνε δεν φταιει;στο κοουτσαρισμα μεσα στον αγωνα δεν φταιει;στην ενδεκαδα που κατεβαζει
δεν φταιει;(ο βαγγελης επαιξε υποφερτα στην ν.σμυρνη και χθες ουτε αλλαγη)
και επειδη προσωπικα εχω και μια ενσταση για το αλλοθι της πρετοιμασιας απο το φετινο ματς με τον πανιωνιο θα την πω τωρα
και μαλακια μου που τοσο καιρο δεν το ειπα.οταν ηταν στην αεκ τρια χρονια εβγαινε πρωταθλητης στους τραυματισμους
ειχε μεσον ορο γυρω στους 27 τραυματισμους μεσα στην χρονια.θλασεις οι περισσοτερες.αν και δεν ειμαι και ειδικος
αυτο σημαινει κουραση απο τις προπονησεις στην διαρκεια της σεζον.αρα τους ξεπατωνε
το ιδιο κανει και στον ΠΑΟΚ.ποσους τραυματισμους εχουμε φετος επι σαντος;κυριως με θλασεις;και θα μου πει καποιος ειναι κακο
να τους ξεπατωνει;ναι ειναι.δεν εχει νοημα να λετε για προετοιμασια οταν τα αποτελεσματα των προπονησεων του φαινονται και φετος
εδω ο μελισσης τραυματιστηκε.το πιο γερο σκαρι του ΠΑΟΚ.συμπτωση λετε;δεν νομιζω
υ.γ στο φετινο με τον πανιωνιο ηταν η δευτερη η τριτη θλαση του σναουτσερ
υ.γ2 την αποψη αυτην για τις προπονησεις του σαντος την εχω εξαιτιας ενος δημοσιογραφου στον φιλαθλο οταν διαβαζα την συγκεκριμενη
φυλλαδα.του γαλουπη.οσοι τον εχετε διαβασει ξερετε για τι μιλαω.οσοι δεν τον εχετε διαβασει μην αρχιζετε και λετε για την ταναπου την αθηνα
η εποχη που τον διαβαζα ετυχε να ειναι οταν ο σαντος ηταν στην αεκ.και ειχε κανει τοτε ολοκληρο γραφημα για ολες τις ομαδες
και τους τραυματισμους που ειχανε.πρωταθλητης ο φερναντο.
υ.γ3 δεν ξερω την λυση και μακαρι να μπορουσα να την βρω και να την πω.αλλα δεν εχει νοημα

Dimitris69

• Guest
« Reply #1296 on: March 16, 2008, 17:12:10 »
Paidia as to thesoume diaforetika to thema.
As ipothesoume oti o Santos einai enas poli kalos proponitis. Gnorizei ti theoria tou podosfairou, ta sistimata klp klp.
Einai omos o katallilos proponitis gia ton simerino PAOK?
1) O PAOK exei to oikonomiko agkathi pou tou apagoreuei na kanei megala metagrafika anoigmata.
2) O Santos borei na leitourgeisei sosta mono me "akrivous" gia ta simerina dedomena tou PAOK paixtes.
Auto dimiourgei to eksis erotima:
Borei o Santos na doulepsei apokleistika MONO me talenta kai apo autous na parei to 100% ton dinatotiton tous dimiourgontas ena aksiomaxo sinolo me megales prooptikes?
Ean oxi tote i sinergaseia tou simerinou PAOK me ton Santos einai astoxi.
Ean omos exei auti ti dinatotita tote auto tha fanei sigoura stin epomeni podosfairiki periodo.

Tautoxrona mou exoun dimiourgithei kai kapoia erotimata gia fetos. Oi neoi pextes oi opoioi paizoun simera ston PAOK einai oloi tous stoixeiodods atalantoi????
1) I einai atalantoi
2) I o proponitis den kserei pos na doulepsei kai na ftiaksei paixtes apo to 0.
Auta

makptol

• Guest
« Reply #1297 on: March 16, 2008, 17:15:58 »
357 λεπτά χωρίς γκολ,  καμία νίκη εκτός, η καλαμαριά δεν μετράει, και μου λες οτι φταίει μόνο το υλικό; Με το ιδιο υλικό πέρυσι δεν ήμασταν 10οι.

Το δεύτερο παραμύθι που πρέπει να τελειώσει είναι το ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.  Θα έρθει κάποιος άλλος που θα είναι καλύτερος.

πες μου εναν καλλιτερο ? που με αυτο το μετροτατο και ευθυνοφοβο υλικο θα πηγαινε καλλιτερα.....?
ο παρασχος που το καλακαιρι τους ειχε και εκανε προετοιμασια εφαγε 7 σε φιλικο με ομαδα γ κατηγοριας ΤΟΤΕ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ....ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΕΤΣΕΛ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..........?
Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ......................ΘΟΔΩΡΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ...................

Dimitris69

• Guest
« Reply #1298 on: March 16, 2008, 17:19:37 »
OK alla me tin idia logiki, afou oi pextes einai oloi tous axristoi, eprepe na meinei kai o Parasxos mexri to telos tis xronias gia na krithei sosta to ergo tou.

makptol

• Guest
« Reply #1299 on: March 16, 2008, 17:31:52 »
OK alla me tin idia logiki, afou oi pextes einai oloi tous axristoi, eprepe na meinei kai o Parasxos mexri to telos tis xronias gia na krithei sosta to ergo tou.

ποιο εργο του το μπραουνσβαικ-ΠΑΟΚ 7-0 το θυμασε ?