Author Topic: Fernando Santos  (Read 192015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #1180 on: March 03, 2008, 22:13:52 »
μην συγκρινεις τους χειροτερους μια χρονιας με τους καλυτερους μιας αλλης.και ναι ο μαρκος και ο κουτσης ηταν καλυτεροι απο ηλιαδη-μπαλαφα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1181 on: March 03, 2008, 22:23:20 »
σαλπιγγιδης και σπασιτς καλυτερος απο σαλμον και ιλιεφ;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1182 on: March 03, 2008, 22:24:36 »
Τις εντεκάδες συγκρίνω ρε παλήκαρε... Ξέχασες με ποιους έπαιζες όταν βγήκες 3ος;
Τέλος πάντων, με κάλυψε που το συζητάς έστω ποιοι ήταν καλύτεροι.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1183 on: March 03, 2008, 22:28:57 »
Σαλπιγγίδης μέχρι τότε δανεικός σε β' εθνικές ή μηδενικό χρόνο λόγω Οκκά, έτσι;
Ένα απλό ταλέντο δηλαδή, σαν τις ταλεντάρες που έφερε ο κωστίκος και εκθειάζαμε μέχρι πέρσι.
Ξεχνάτε; Ο Ηλιάδης στους 15 καλύτερους της ηλικίας του σύμφωνα με την ουέφα κ.ο.κ

Για τον σπάσιτς τι να πω; Τα λέει όλα η πορεία του μετά από εκείνη τη χρονιά, όπως και όλων των υπολοίπων της 11άδας. Α και Σάλμον-Ίλιεφ δεν παίζουν ποτέ μαζί. Οικοδόμο εννοούσες. Εντάξει δεν είναι και σπάσιτς.

Το συζητάς κι εσύ δηλαδή πότε είχαμε καλύτερους παίκτες, ε;

kostas4

• Guest
« Reply #1184 on: March 03, 2008, 22:29:29 »
Πλακα με κανεις?ο σαλπιγγιδης βαζει γκολ σχεδον καθε αγωνιστικη και ο σαλμον εχει βαλει 4 σε ολο το πρωταθλημα.οταν βγηκα 3ος,βγηκα επειδη δεν υπηρχε αλλη ομαδα να βγει.κατα τα αλλα συμφωνω οτι ο αναστασιαδης μπορει να διαχειριστει καλυτερα ομαδα με μικροτερο μπατζετ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1185 on: March 03, 2008, 22:30:53 »
Fernando Santos
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1186 on: March 03, 2008, 22:34:06 »
Και τους 65 βαθμούς τους προσπερνάς απλά βλέπω!
Πάρε 65 με ΣΑΝΤΟΣ  ;D ;D ;D ;D ;D κι ας σε περάσει η αεκ...
Μάλλον εννοείς ότι και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος πριν 3 χρόνια ήταν δυο επίπεδα πάνω, ε;
Ξαναλέω Σαλπιγγίδης ως ταλέντο, όχι τον σημερινό. Αλλά κι έτσι σου αρκεί.

Μπίλυ, έχει άμεση σχέση με σάντο, γιατί αγανακτώ να ακούω δικαιολογίες για τον σάντο ότι με αυτούς που έχει, μόνο τόσο είναι δυνατό.
Πείτε άλλες δικαιολογίες αλλά όχι αυτήν.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1187 on: March 03, 2008, 22:38:41 »
ε αφου θυμασαι για πες την εντεκαδα να τις μετρησουμε :P.περα απο την πλακα αδερφε εγω το γραψα και πριν
το γραφω και τωρα.τα ιδια χαλια ειχες και τοτε ως αναπτυξη ομαδας με παικτες πανω κατω ιδιους.ειχες ομως κανα δυο τρεις παικτες που καναν
γκολ με το τπτ.ε σημερα δεν τους εχεις.και για να σε γλυκανω λιγο επειδη καταλαβα ποιος ειναι ο προπονητης που γουσταρεις
αμυντικα στο στησιμο ο αγγελος σε σχεση με τον πορτογαλο ειναι καλυτερος.κανει και αλλαγες ξυπνιες.
στην ριζουπολη με τον γκαιη κανει σεμιναριο αμυντικου ποδοσφαιρου.αν θες αλλιως,κατενατσιο
αλλα μπροστα γιομα απο τον βοκολο κι αγιος ο θεος.τεσπα μην το γαμησουμε το τοπικ με συγκρισεις το κοβω εδω εγω
υ.γ ο σαλπιιγιδης που ηταν ταλεντο εβγαλε 15 γκολ εκεινη την χρονια
υ.γ2 τερματισες με 20 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο οσους εχεις και τωρα δλδ

kostas4

• Guest
« Reply #1188 on: March 03, 2008, 22:39:56 »
σωστα τα λες,αλλα βαλε και οτι τοτε το πρωταθλημα ηταν πολυ πιο ευκολο.εκτος απο τους 2 πρωτους,η αεκ ηταν σχεδον κατεστραμμενη αν και ειχε καλους παιχτες και οι υπολοιποι ανυπαρκτοι στην κυριολεξια.ουτε λαρισα υπηρχε,ουτε αρης,ουτε πανιωνιος

guest4

• Guest
« Reply #1189 on: March 03, 2008, 22:45:31 »
Ο Σαντος μπορει και επιβαλλεται στους παιχτες?
Τουλαχιστον 3 φορες θυμαμαι δηλωσεις του που ειπε: "Επαιζαν πισω χωρις να τους εχω δωσει τετοια εντολη" Η τελευταια φορα που το ακουσα ηταν απο τον Σναουτσνερ μετα το παιχνιδι με γκαιη.
Φυσικα, αν ειναι ετσι, αυτο ΔΕΝ απαλλασεει τους παιχτες, ίσα -ισα ειναι μομφη και γι αυτους, αλλα παντως προσωπικα δεν τον εχω εισπραξει ως προπονητη που μπορει να επιβλη8ει...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7713&pubid=841985
Για την παρουσία των Ιλιεφ και Χριστοδουλόπουλου, που ήταν αποκομμένοι, ο Σάντος τόνισε: «Είναι δυνατόν να ζήτησα από δυο παίκτες να είναι μόνοι τους μπροστά και οι άλλοι να είναι πίσω; Η ομάδα δεν δούλεψε σωστά και σε αυτό τον τομέα».

Egw auto pou exw mathei stin epaggelamtiki mou poreia einai o eksis kanonas:
"Otan eisai afentiko kai to magazi sou den paei kala tote auto simainei oti esu kati den kaneis kala"

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1190 on: March 03, 2008, 22:47:50 »
σωστα τα λες,αλλα βαλε και οτι τοτε το πρωταθλημα ηταν πολυ πιο ευκολο.εκτος απο τους 2 πρωτους,η αεκ ηταν σχεδον κατεστραμμενη αν και ειχε καλους παιχτες και οι υπολοιποι ανυπαρκτοι στην κυριολεξια.ουτε λαρισα υπηρχε,ουτε αρης,ουτε πανιωνιος

Σωστό! Οι φωστήρες λέγανε ότι βγήκαμε 3οι ελλείψη τρίτου! Τώρα το έργο του Σάντος είναι απείρως δυσκολότερο, έχεις να αντιμετωπίσεις σαφώς και ποιοτικότερες ομάδες από τότε.

polaret

• Guest
« Reply #1191 on: March 03, 2008, 22:57:55 »
Ρε παιδια ενταξει ο σαντος θα φυγει οταν το θελει η διοικηση ειπαμε ,
αλλα η αγνωμοσυνη και η εμπαθεια ειναι κακο πραγμα ακου εκει βγηκαμε τριτοι γιατι δεν υπηρχε αλλος ,ναι και το κυπελο επι μπαγιεβιτς μας το εδωσε ο κοκαλης

Αυτα τα λενε οι εχθροι τωρα να τα λενε και οι φιλοι ε ρε τι αλλο θα δουμε

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1192 on: March 03, 2008, 23:09:11 »
Κοίτα κι εγώ δεν το πάω σε προσωπική σύγκριση. Απλά εκείνη η χρονιά είναι το πιο χτυπητό παράδειγμα.
Εγώ θεωρώ ότι το φετινό μας υλικό είναι στον Μ.Ο. του ΠΑΟΚ της τελευταίας 10ετίας. Και η διοικητική κατάσταση και η στήριξη από τον κόσμο είναι στο ανώτατο επίπεδο της τελευταίας 10ετίας. Αλήθεια με αποχή σαν τις αρχές του 90 μήπως θα πέφταμε;
Δεν είναι θέμα ποιον προπονητή γουστάρω αλλά αν ισχύει για τον σάντο το ελαφρυντικό του χειρότερου υλικού της τελυταίας 10ετίας για να δικαιολογήσει τη χειρότερη πορεία της τελευταίας 10ετίας.

Υ.Γ. προσπαθώ να στο πω έμμεσα για τον σαλπιγγίδη ρε παλήκαρε. Αν δεν έχει ρόλο στην ανάπτυξη ενός ταλέντου ο προπονητής τότε ποιος έχει;
Που είναι οι 6-7 ταλεντάρες που είχαμε; Έγινε κανείς φτασμένος παίκτης;
Από μόνο του αυτό δεν θα έλεγε τίποτα φυσικά. Αλλά μαζί με όλα τα υπόλοιπα...

kostas4

• Guest
« Reply #1193 on: March 03, 2008, 23:20:17 »
κοιταξε σωστα σκεφτεσαι αλλα οταν πχ ο σαλπιγγιδης ηταν μικρος και εμπαινε σιγα-σιγα στην ομαδα,ειχε γυρω του και 5-6 παιχταραδες για τοτε που τον βοηθουσαν.τωρα ο μπαλαφας ,που εγω τον πιστευω οσο και να τον βριζω,ειχε διπλα του μεχρι πριν λιγο καιρο τον μπαιανο και τον βαγγελη και απο πισω αν του εφευγε κανεις,τον χαραλαμπους και τον μαλεζα.αν βαλεις τον μπαλαφα με τον λεντεσμα,τον μπελουσι και τον ματος θα δεις εναν τελειος διαφορετικο παιχτη.
και ναι ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι σχετικα κοντα στον Μ.Ο. αν και προς τα κατω για εμενα.αλλα το φετινο πρωταθλημα ειναι μακραν το πιο δυσκολο που μπορω να θυμηθω.ολες οι ομαδες ειναι ενισχυμενες και πλεον δυσκολα περνας απο ομαδες που παλια τις επαιρνες με την φανελα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1194 on: March 03, 2008, 23:30:37 »
εγω το μονο που μπορω να καταλογισω στον σαντος ειναι οτι δεν εχει καταφερει να δωσει στους παικτες την αισθηση του νικητη το τσαγανο και την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται.....

σαν προπονητη θεωρω πως ειναι καταλληλος αν εχει τον χρονο να δουλεψει να φτιαξει μια ομαδα πρωταθλητισμου....

βεβαια οταν λεω χρονο να δουλεψει εννοω τουλαχιστον αλλα 2-3  χρονια μεχρι η ομαδα να καταφερει να μπει σφηνα στους 3 πρωτους....

επειδη ομως ξερω οτι η υπομονη δεν ειναι κατι που μας διακρινει, πολυ φοβαμαι οτι του χρονου με κανα 2-3 ασχημα αποτελεσμα η πιεση προς τον ζαγορακη να τον απολυσει θα ειναι τεραστεια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1195 on: March 03, 2008, 23:39:14 »
και εγώ αυτό φοβάμαι ...ότι τα ράδια και οι στημένες εκπομπές θα συνεχίζουν να βάζουν χέρι στον ΠΑΟΚ...και να επηρεάζουν καταστάσεις ανάλογα με τα συμφέροντα τους...εκεί για μένα θα παιχτεί όλο το παιχνίδι...και εκεί θα φανεί αν μπορεί η διοίκηση να μας δικαιώσει στην εμπιστοσύνη που τις δείχνουμε.Λίγο άσχετο με το τοπικ-συγγνώμη-μπορείτε να συνεχίσετε με τον Σαντος.
« Last Edit: March 03, 2008, 23:46:25 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1196 on: March 04, 2008, 01:20:44 »
Δεν ξέρω ποιοι και αν τα πολυπιστεύετε αυτά αλλά θα σας πω κάτι πολύ απαισιόδοξο. Ο Μάρτιος είναι ο χειρότερος μήνας του Σάντος σε όποια ομάδα κι αν είναι. Δεν έχω το χρόνο να το κάνω αλλά δείτε συγκριτικά τα αποτελέσματα που έχει φέρει μήνα Μάρτιο σε όλες τις ομάδες του και θα καταλάβετε. Είναι κάτι τόσο χαρακτηριστικό για τον ίδιο ώστε στην τελευταία του θητεία στην αεκ, μόλις τελείωσε ο Μάρτιος, αρκετά αθλητικά σάιτ και εφημερίδες φιλοξένησαν αφιερώματα επί του θέματος.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1197 on: March 04, 2008, 08:47:09 »
Μην  ακούτε ρε παιδιά τα ράδια.Ακούτε Ραπτόπουλο ρε παίδες δλδ έλεος.

Εμενα με ξέρετε τι έλεγα τον Σάντος μετα το ματς με τον τέλη.

Εγω δεν θα τον κρίνω στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Με το που ξεκινήσει η χρονιά και δώ την επίθεση να ξεκινάει με τον Κνολ να κάνει γιόμες θα αρχίσω να γκρινιάζω.

@Δικέφαλε που τα λέγαμε στο shout

Ναι ο ΠΑΟΚ μπορεί ν φορτώσει την περιοχή του το Σάββατο να παίξει με 2 φορ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ στην περιοχή.Δεν μπορω να βλέπω τον Λάζαρο να προσπαθέι σε ΟΛΟ το ματς να ξεμαρκαριστεί να πάρει μπάλα.Πιστεύω οτι αυτος ο παίκτης εαν παίζει ΜΠΡΟΣΤΑ απο τον Σάλμον θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.Ας παίζει πίσω του ο Σάλμον που κερδίζει και μια δυο κεφαλιές και ας τον βγάζει μόνο του.Εαν ο Χριστοδουλόπουλος σπάει το οφσαίτ θα χει 4 γκολ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζον.

Και κάτι ακόμα για τον Κλάους.Δεν είναι να παίζει αυτην την στιγμή βασικός.Λογικά θα τον κάνουν φέτος ενδυνάμωση και απο του χρόνου θα θεωρείτε 2 επιθετικός του ΠΑΟΚ για μένα.

Επειδή άκουσα κάτι χ8ες για τον Οικονομίδη.ΤΟ γιατρο του ΠΑΟΚ μπορει να μ πει κάποιος εάν παραιτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ???

EDIT HOMO PAOKUS: H synergasia me Oikonomidh exei stamathsei edw kai enamish mhna peripoy. Yparxei kai sxetikh anakoinosh ths PAE, ka8ws kai topic
« Last Edit: March 04, 2008, 08:54:32 by HOMO PAOKUS »

ive4

• Guest
« Reply #1198 on: March 04, 2008, 09:45:55 »
Πλακα με κανεις?ο σαλπιγγιδης βαζει γκολ σχεδον καθε αγωνιστικη και ο σαλμον εχει βαλει 4 σε ολο το πρωταθλημα.οταν βγηκα 3ος,βγηκα επειδη δεν υπηρχε αλλη ομαδα να βγει.κατα τα αλλα συμφωνω οτι ο αναστασιαδης μπορει να διαχειριστει καλυτερα ομαδα με μικροτερο μπατζετ

Έπαιζαν και άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα. Και τότε μπορούσαν να σου κόψουν βαθμούς και οι ξανθοποανιώνιοι.
Και μη βλέπεις ότι βγήκαμε 3οι σε σχέση με τον τέταρτο. Δες ότι αν κερδίζαμε τον βάζελο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, θα χτυπάγαμε και 2η θέση. Νομίζω είμασταν 6 βαθμούς πίσω και αντί η διαφορά να πέσει στους 3, ανέβηκε στους 9. Απλά τότε κερδίζαμε και εκτός έδρας και υπήρχε κάποιος να παίρνει το 100% από τις σαρδέλες που είχαμε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1199 on: March 04, 2008, 09:54:27 »
και εγώ αυτό φοβάμαι ...ότι τα ράδια και οι στημένες εκπομπές θα συνεχίζουν να βάζουν χέρι στον ΠΑΟΚ...και να επηρεάζουν καταστάσεις ανάλογα με τα συμφέροντα τους...εκεί για μένα θα παιχτεί όλο το παιχνίδι...και εκεί θα φανεί αν μπορεί η διοίκηση να μας δικαιώσει στην εμπιστοσύνη που τις δείχνουμε.Λίγο άσχετο με το τοπικ-συγγνώμη-μπορείτε να συνεχίσετε με τον Σαντος.
Pantws kai gia mena den prepei kanenas dhmosiovlahos styl raptopouloy, zagora, mirtsoy klp DEN PREPEI NA EXEI DIKAIWMA PAREMVASHS STA ESWTERIKA, KANENAS TETOIOS DEN DIKAIOYTAI NA 8ELEI NA EPHREAZEI KATASTASEIS KAI NA FTIAXNEI KLIMA. Giati oi pro8eseis kai ta kinhtra ton sygkekrimenwn einai gnostes

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ