Author Topic: Fernando Santos  (Read 192189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #1100 on: March 02, 2008, 13:41:06 »
Έγραψε κάποια πράγματα για την υπομονή στο τόπικ του χθεσινού αγώνα. Αν δεν βαριέσαι ρίξ' τους μια ματιά. Εν συντομία υπομοπνή χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο ποίο μπορείς να ελπίζεις, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κάνεις. Και όχι γιατί κάποιος είναι ανυπόμονος. Αλλά γιατί αυτή η υπομονή μπορεί να αποδειχθεί μάταιη και απλά να χάνεις το χρόνο σου.
Χθες δεν ξέρω αν στο έχασε το ματς ο σάντος. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούσε να το κερδίσει. Ούτε χθες ούτε ποτέ.
Συζήτηση κάνουμε, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεις ότι δεν είσαι συνήγορος του σάντος. Την άποψη σου υπερασπίζεσαι και καλά κάνεις.
Προπονητική ανάλυση μπορώ να κάνω. Αλλά το αποφεύγω γιατί μου είναι πολύ εύκολο να πω "βάλε εκείνον ή τον άλλον", "παίξε το τάδε ή το δήνα σύστημα".
Ως οπαδός αρκούμαι να δηλώσω απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας και του προπονητή.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1101 on: March 02, 2008, 13:55:54 »
Προσπαθώ να αποφύγω τις κατηγορίες μερικών εδώ που θα μου πούν οτι είμαι υποστηρικτής του Σάντος.Γι αυτό χρησιμοποιήσα τον όρο δικηγόρος του Σάντος.

Δεν νομίζω οτι υπέδειξα στον Σάντος "να βάλει αυτόν να βάλει εκείνον.Αν και καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις.Και να σ πω και την αλήθεια με ψιλοέβαλε στην θέση μου η φράση σου ¨το σιγουρο είναι οτι δεν μπορεί να κερδίσει¨.

Είμαι τρομέρα απογοητεύμενος απο χ8ες μιλια δεν βγάζω μεγάλη πίκρα ασήκωτη.

Δυστηχώς ο ΠΑΟΚ για μας δεν είναι Εχω Γκαλετι εσυ ποιον έχεις ¨Εχω τον καραγκούνη.

Ο ΠΑΟΚ μας επηρέαζει όλη μας την βδόμαδα...

Χθές αν μπορούσες να δεις τι έγραψα πρώτα πριν ποσταρώ θα φρίκαριζες.

Κάθησα σκέφτηκα είδα τις φάσεις και είπα την γνώμη μου.

Αλλα και πάλι η κριτική μου έχει να κάνει με το χθεσινό ματς και όχι με την σεζον.Και είλικρινα δεν μπορώ να πώ τι φταιει νικάς το σκουλίκι νικας τον γαυρο χάνεις απο την ξάνθη κλπ.
Και ναι νομίζω οτι κάποιες φορές ένας παίκτης μπορεί να κρεμάσει μια ομάδα.

ΤΟ θέμα είναι οτι στηρίζω την ομάδα θα είμαι εκει με τον Αστέρα και θα στηρίξω και το ρόστερ για να παρω οτι μπορώ καλύτερα απο αυτό.Βρέξει χιονίσει η κυβέρνηση να πέσει αυτοί είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Hect0r

• Guest
« Reply #1102 on: March 02, 2008, 13:57:11 »
K ego sizitisi kano...!!   ;)
Ke ipomoni me auta p vlepo...
Plisiazei i epoxi p ginomaste oloi proponites kathe xrono ke se auto exeis dikio
aplos leo as sinexisume na kanume oloi ipomoni alli mia xronia k na mn esume ksana stin pagida na mallonume metaksi mas
TO kalokeraki plisiazei...i omada xreiazete epigontos simantikes prosthikes wste na mporei na peksei mpala...idi i dioikisi me 3-4 allages allakse tn omada arketa..dn mporusame na allaksume oute kan pases metaksi mas...
Ypomoni re pedes...alli mia xzraonia xameni...   e  kai..?

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1103 on: March 02, 2008, 14:29:41 »
Auton ton Frountza ti ton ferame??? Gia na kanei proponiseis kai na einai se forma ?? Einai daneikos mexri to kalokairi an den kano lathos. Menoun 7 agonistikes k den exei akoumpisei mpalla akoma!!
I mipos exei kanenan paiktara mprosta tou pou de mporei na vgei apo tin 11ada?

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1104 on: March 02, 2008, 15:10:15 »
Για τον Σαντος παιδια ειπαμε 3 χρονια..μην λεμε τα ιδια σε καθε αγωνα που χανουμε

Αθηναιε..ο Φρουντζα πιθανον να μην παιξει κ καθολου απο οτι ακουσα
ή τουλαχιστον μεχρι να τελεσιδηκησει η αποφαση Βαλνερ..
μην ξεχνατε οτι ειναι παρομοια περιπτωση. βεβαια εαν δεν εχουμε στοχους μπορει να παιξει καμια αγωνιστικη στο τελος

SKAILS

• Guest
« Reply #1105 on: March 02, 2008, 15:16:29 »
loipon paidia k o santos de prepei na nai sto apuroblito,exei elafruntika polla, (blepe kakisth proetoimasia parasxou ),alla exei k tromera kolimata!!o mpalafas o,ti k na kanei de tha bgei apo 11ada,ton baianno pu einai deksixaf h kanonikh tou thesh den ton exei balei pote ekei.genika epemene sto 4-3-3 k den to allaze enw h omada sernotan,einai polu egwisths,kalos proponhths einai den ta isopedwnw ola,alla stenomualos!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1106 on: March 02, 2008, 15:22:11 »
Για τον Σαντος παιδια ειπαμε 3 χρονια..μην λεμε τα ιδια σε καθε αγωνα που χανουμε

Αθηναιε..ο Φρουντζα πιθανον να μην παιξει κ καθολου απο οτι ακουσα
ή τουλαχιστον μεχρι να τελεσιδηκησει η αποφαση Βαλνερ..
μην ξεχνατε οτι ειναι παρομοια περιπτωση. βεβαια εαν δεν εχουμε στοχους μπορει να παιξει καμια αγωνιστικη στο τελος
Exeis dikio file mou. Apla theoro oti einai askopo na tn kratame xoris logo. Ektos ki an o Santos ton theorei toso kalo paixti kai leei oti tha meinei fetos , tha ton agorasoume to kalokairi kai tha einai o vasikos epithetikos tou xronou. Tote ok . pao paso. Tha xerei kalytera o Santos

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1107 on: March 02, 2008, 15:45:42 »
μια κ περιμενω αποφαση υπερ γαυρου για μενα το πιο πιθανο ειναι να μην παιξει καθολου..
και τοτε τα λεφτα της μεταγραφης θα τα βαλει η διοικηση απο τις τσεπες της μαλλον προφητευω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1108 on: March 02, 2008, 19:37:46 »
Den exw diavasei oyte ena post, eleipa taksidi opote den exw eispraksei "klima". An ton Santos eksakoloy8ei na ton 8elei o Teo, ton 8elw ki egw. Alla kata thn apopsh moy DEN mporei, den einai ikanos, kai allo yliko na eixe pali ta idia 8a vlepame. Den kserw an einai ontws enas kalos proponhths, pantws se mas den deixnei na tiriazei. DEN mporei...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

charisps

• Guest
« Reply #1109 on: March 02, 2008, 22:27:47 »
Den exw diavasei oyte ena post, eleipa taksidi opote den exw eispraksei "klima". An ton Santos eksakoloy8ei na ton 8elei o Teo, ton 8elw ki egw. Alla kata thn apopsh moy DEN mporei, den einai ikanos, kai allo yliko na eixe pali ta idia 8a vlepame. Den kserw an einai ontws enas kalos proponhths, pantws se mas den deixnei na tiriazei. DEN mporei...

Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ!!!! Ο κάθε προπονητής έχει και τις καλές του και τις κακές του χρονιές. Και αυτήν την παπαριά για το υλικό δεν την καλαλαβαίνω ρε γαμώτο! Δηλαδή ο Κατσαβάκης, ο Λίνεν, Ο Κεχαγιάς,ο Καραγεωργίου,ο....Τζαναβάρας  έχουν καλύτερο υλικό?? Γιατί αυτών οι ομάδες τρέχουν και μπορούν να κάνουν και 5 συνδιασμούς της προκοπής σε κάθε παιχνίδι, ενώ οι δικοί μας παίζουν λες και μαζεύονται μισή ώρα πριν από το ματς? Η άποψη ότι δεν έκανε αυτός την προετοιμασία καταρίπτεται από το πώς τρέχουν π.χ. ο άρης (ο Μπαγιεβιτς ήρθε την ίδια αγωνιστική με τον δικό μας ) και Ηρακλής (ο Πεντράθα πολύ αργότερα!).
άντως φαίνεται ότι ο προπονητής έχει άγχος. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι π.χ. παίρνει έναν ακραίο επιθετικό (βλέπε Ίλιεφ) που δεν έχει βάλει ούτε 10 γκολ σε όλη του την καριέρα και τον βάζει φορ? Δηλαδή να περιμένουμε να δούμε φορ και τον Κονσεισάο??
Και σε τελική κάποιοι που λένε ότι οι παίκτες μας είναι άμπαλοι,πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα διώξει 15 παίκτες και θα πάρει άλλους τόσους? Αυτά είναι αστεία πράγματα. Η λογική λέει ότι κάνεις μερικές διορθωτικές κινήσεις και προσπαθείς να βρεις έναν προπονητή που θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το υλικό που ΜΠΟΡΕΙΣ να έχεις. Τί θα πει ότι απαγορεύεται να διώξουμε έναν προπονητή που δε μας κάνει? Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε πολύ μεγαλύτερες και πολύ μικρότερες ομάδες από εμάς να προσπαθούν να αλλάξουν την αγωνιστική τους κατάσταση , αλλάζοντας τον προπονητή. Τί να κάνουν δηλαδή? Να διώξουν όλους τους παίκτες για να πάρουν άλλους, επειδή πρέπει να μείνει ο...Σάντος?
Τέλος πάντων τα παράπονα μας καλά θα είναι να μένουν εντός του forum και να μην επεκτείνονται στο γήπεδο. Αν ο πρόεδρος θέλει , θα κάνει αυτό που πρέπει

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1110 on: March 02, 2008, 22:33:17 »
εγω νομιζω οτι κανεις προπονητης με αμυντικους προσανατολισμους δεν ταιριαζει στον ΠΑΟΚ.οι ομαδες του ΠΑΟΚ που πηρανε τιτλους
ειχανε το μυαλο τους στην επιθεση κι αυτο,την ομαδα που ειδα εγω(επι βατραχου δλδ) πολλες φορες την κρεμαγε.
θα μου πειτε οτι κι ο βατραχος φοβοταν ματς.ναι οταν ειχε να κανει με καλυτερες ομαδες.ηταν κι ο χααν στην πρωτη του θητεια
κατι τετοιο.θυμαστε κατι ματσαρες που εκανε τοτε ο ΠΑΟΚ με εκεινη την παικτουρα τον φαν ροι και τον τουρσουνιδη στα καλα του;
επειδη ξεφυγα,την γνωμη μου για τον σαντος την ειχα πει οταν ηρθε,την ιδια εχω και τωρα
θα μας ανεβασει σιγουρα επιπεδο.τωρα το ποσο ταιριαζει ομως εγω δεν εχω γνωμη ακομα
υ.γ πηρε κι ο αγγελος κυπελο αλλα η ομαδα ηταν ιδια με του μπαγιεβιτς με την προσθηκη του κουκιελκα αλλα χωρις τετρατζε
και τοτε επιθετικα παιζαμε.μετα φυγανε ολοι οι του μπαγιεβιτς...

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1111 on: March 02, 2008, 22:34:41 »
Oute egw, opos exw grapsei kai apo ths prwtes meres tou edw, den ton thewrw kalo proponhth.

Kai omos den thelw na fygei. Oxi yia ton logo pou lete oi pio polloi..."Ton exei o Zagorakis yia 3 xronia, as ton stiriksoume...".
Thellw na minei yia na dw ti dikaiologies that leei se ena xrono otan h omada xanei apo omades B ethnikhs...

Giati amma o Vryzas kai o Zagorakis feroun 5-6 paixtes (opos lete olloi oti theloume), tha einai hrwas o Santos pou 'eftiakse' omada, ean auth parei protathima??? Pallh kamia sxesh h douleia tou Santos....yiati kai o giatros ths omada mporei na parei prwtathlima me 5-6 paixtes kallous.
Kai sthn periptwsh tou fereis 5-6 paixtes, kai den paei kala. Pios pisteuei oti den tha bgei na pei o Santos (h opiosdhpote proponhths), oti h omada xreizete xrwno yia na gnwristoun......?

To kako einai oti POTE den afinete na teleiwsh to ergo tou prohgoumenou sto podosfairo. Auto me ta 3 year plan h 5 year plan den to exw dei pote.
Ti tha ginei ama thn omada thn parei kapios to kalokair? (lew ego). Kai dioksoun ton Santos yiati prwtimane Ollando proponhth. Erthei autos kai pei, thelw 3 xronia....???

Kai kati allo: Nai legame teleutaia giati perimenei sto 85' na kanei allagh o Santos. Exthes, ti egine kai tis eixe kanei olles prhn to 70?

O anthropos koimate....kai pisteuw to blepei kai o Zagorakis...
Kai ean to paradextei oti den epiase (h tha piasei) o Santos, den tha tou to xrewsoun tou Zagorakh san lathos. Kanenas yiati ton agapame olloi.
Den eitan lathos na ferei to Santos. Htan Lathos pou ediokse ton prohgoumeno yia na ton ferei twra..

PAOK KAI KSERO PSOMI

charisps

• Guest
« Reply #1112 on: March 02, 2008, 22:47:46 »
....δηλαδή όταν ένας προπονητής βλέπεις ότι αντικειμενικά δε σε έχει βοηθήσει, τί πρέπει να κάνεις? Να τον κρατάς 5 χρόνια? Ε τότε κάντε ένα 5ετές  και στον Μπαιάνο (τυχαίο παράδειγμα) να του δώσουμε ΟΛΟ το χρόνο του κόσμου να αποδείξει ότι αξίζει. Αστεία πράγματα είναι αυτά και το καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1113 on: March 02, 2008, 22:54:09 »
Den me katalaves. Ego ton Santos DEN to hthela. Kai den hthela na tou deiname pote 3 xronia.

Thelw na katsei mexri to teleutaio lepto yia na dw ti tha pei meta. Auto omos ennoei oti se 3 xronia pisteuw oti PALH 4-5 -6 thesh tha eimaste... kai auto einai pou me trelenei.

PAOK KAI KSERO PSOMI

charisps

• Guest
« Reply #1114 on: March 02, 2008, 23:04:57 »
...ρε γαμώτο δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο και για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι θα μας βοηθήσει. Δεν κόλλησε όμως και αυτό το βλέπουν όλοι. Τί να κάνουμε έτσι είναι η ζωή...Να το πω αλλιώς...Όταν έχεις σούπερ πανάκριβους παίκτες και είσαι από διασυρμό σε διασυρμό, δεν τους κρατάς. Ειδικά όταν έχεις οικονομικά προβλήματα. Μπορείς να διασύρεσαι και με πιο φτηνούς παίκτες....και να μη χρεώνεσαι περισσότερο.

LiViE

• Guest
« Reply #1115 on: March 02, 2008, 23:09:40 »
Δυστηχως ο Σαντος σαν προπονητης ειναι ηττοπαθης

JamaicaN

• Guest
« Reply #1116 on: March 02, 2008, 23:18:04 »
Όταν έχεις σούπερ πανάκριβους παίκτες
:o :o :o
gia ton PAOK les?

charisps

• Guest
« Reply #1117 on: March 02, 2008, 23:29:39 »
...όχι ρε συ..είπα με άλλα λόγια ότι κοστίζει πολύ ο Σάντος για τα οικονομικά μας. Μακάρι να βλέπαμε αποτελέσματα και να βγάζαμε και από την τσέπη μας να του δίναμε και παραπάνω.Ξέρεις τί γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει πολύ. Ο ηρακλής π.χ. που είναι μικρή ομάδα βλέπεις ότι μπορεί και βάζει πολλούς πιτσιρικάδες. Της δικής μας ομάδας οι πιτσιρικάδες μπορεί να είναι καλύτεροι, αλλά δεν είμαστε μικρή ομάδα χωρίς κόσμο να έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε κάνοντας δοκιμές. Οκ η φετεινή χρονιά είναι για άλλα πράγματα, αλλά ρε γαμώτο όλες οι ομάδες ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.Η δική μας όχι. Το ξαναλέω- μην περιμένετε να φύγουν το καλοκαίρι 15 παίκτες, για να μείνει ο Σάντος και ο κάθε Σάντος. Αυτό θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1118 on: March 02, 2008, 23:35:23 »
Ξεχνάς τον Ιταλό πρόεδρο που απέλυσε όλους τους ποδοσφαιριστές τον Γενάρη και κράτησε μόνο τον προπονητή, όπως και τους πολλούς θαυμαστές της κίνησής του ανάμεσα στου ΠΑΟΚτσήδες. Αν και είμαι ενάντια στις απολύσεις, το συγκεκριμένο παράδειγμα αποτελεί εξαίρεση και είναι επιθυμία μου να διώξει αρκετούς παίκτες από την ομάδα. Δεν είναι ικανοί να αγωνίζονται σε μία ομάδα με τις αγωνιστικές και - κυρίως - εξωαγωνιστικές απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ (αναφέρομαι στο γεγονός ότι είναι νοητικά και ψυχολογικά ελλιπείς στο να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχει το μέγεθος του ΠΑΟΚ).

JamaicaN

• Guest
« Reply #1119 on: March 02, 2008, 23:37:22 »
okey sumfwnw me ta perissotera alla de nomizw pws exoume dei ti pragmatika borei na prosferei stin omada...
kai sigoura den pisteuw pws an ton allaksoume tha einai kalutera ta pragmata giati pali to idio story tha peksei...upomoni na doume ti tha kanei o kainourgios kai kserw gw....

O Santos xtizei tin omada ew kai 4-5 mines gia na einai etoimi apo tou xronou....Gnwrizei to roster kanei kiniseis mazi me tin doiikisi gia tou xronou...Nomizw pws mono kalo tha mas kanei i upomoni kai i paramoni tou....

Emeis de legame oti fetos xronia eksugiansis? Apo pote egine xronia OYEFA-balara-sundiasmoi-nikaw mesa-eksw-paixtarades-proponitara-eksugiansis?
Pou einai i stiriksi? Auto itan? Toso kratise?
Gia na ton krataei o Skylos kati parapanw tha kserei ;)