Διαβάζω 30 σελίδες πράγματα γνωστά και χιλιοειπωμένα.
Αδέρφια να επιχειρηματολογούν υπέρ ή κατά του Σάντος. Με πάθος!
Πρέπει καταρχήν να ομολογήσω ότι μία μεγάλη ήττα του Σάντος είναι πως οι περισσότεροι που είναι υπέρ του, το κάνουν επειδή αποτελεί επιλογή Ζαγοράκη και όχι για κανέναν άλλο λόγο.
Εγώ είμαι υπέρ του όχι μόνο γι' αυτό το λόγο, αλλά γιατί μου αρέσει αυτό που βλέπω σε σχέση με το υλικό.
Σε άλλη φάση θα καθόμουνα να μπω στη διαδικασία να πείσω τον άλλο, να "τσακωθώ" κτλ κτλ. Όπως συμβαίνει και σε άλλα θέματα δηλαδή. Δεν το κάνω εδώ γιατί όλες οι κριτικές και τα μπινελίκια που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες, ξέρω πως δεν αγγίζουν τη διοίκηση και τον προπονητή μας.
Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2010 προπονητής του ΠΑΟΚ!Αν αυτό χαλάει κάποιους το μόνο που θα γίνεται είναι να προκαλεί συζητήσεις και να κονομάνε στα ραδιόφωνα τα κοράκια. Κανένα πρόβλημα! Κάντε τους πιο πλούσιους με τα λεφτά σας.
Αν αυτό όμως χαλάει κάποια παιχτάκια, τότε κακό του κεφαλιού τους και αδιάφορο για εμάς. Γιατί το 2010 μπορεί και κανένας από αυτούς να μην φοράει την πολυτιμότερη φανέλα στον κόσμο. Ο Σάντος όμως θα κάθεται στον πάγκο.
Έτσι λοιπόν τελειώνει το παραμύθι τους, να τρώνε προπονητές για να καλύψουν την ποδοσφαιρική τους ανυπαρξία. Όποιος δεν γουστάρει να πάει σε καμιά Β Εθνική να ζητιανεύει για χρήματα, όπως βλέπουμε τελευταία να συμβαίνει. Γιατί για Α' δεν το κόβω να παίζουν.
Για όποιον είναι καλοπροαίρετος στη κριτική του προς το Σάντος θέλω να θέσω μόνο ένα ζήτημα.Οι δημοσιοβλάχοι ψάχνουν απεγνωσμένα τρύπες για να την πούνε στο Ζαγοράκη και να σπάσουν έτσι τον ενωμένο ΠΑΟΚ, που είναι αποδεδειγμένα πλέον, μετά τα όσα βλέπουμε να γίνονται από το καλοκαίρι, ο εφιάλτης τους.
Αν, λέμε αν, ο Ζαγοράκης διώξει τον Σάντος φαντάζεστε τι τρύπημα θα φάμε από τους κάφρους που θα βγούνε να πούνε πως ο Ζαγοράκης είναι άπειρος διοικητικά και πόσο θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου, τώρα που όλα πάνε να στρώσουν σιγά σιγά;
Φαντάζεστε μεγαλύτερο κακό στον ΠΑΟΚ από τη διχόνοια αυτή την εποχή;
Και επειδή υπάρχουν σκοτόμυαλοι που θα βγούνε να πούνε πως αν είναι έτσι, παραδέχομαι το λάθος του Ζαγοράκη με τον Σάντος, αλλά το καταπίνω και αυτό για το "καλό" του ΠΑΟΚ, να διευκρινήσω ότι η επιλογή Σάντος δεν έγινε από έναν άπειρο διοικητικά Πρόεδρο, αλλά από έναν ποδοσφαιράνθρωπο που ξέρει το αντικείμενο όσο λίγοι και το μεγαλύτερο προσόν του Σάντος είναι πως τον έζησε ως παίχτης ο Ζαγοράκης και αυτό επέλεξε, αυτόν γούσταρε ως προπονητή. Και κάποιοι άλλοι πριν...
Τέλος μια απάντηση σε όσους "ψαγμένους" έβγαιναν στα ραδιόφωνα αυτές τις μέρες και με ύφος ξερόλα πετούσαν την ερώτηση κλειδί "Γιατί δεν ανέβηκαν οι δηλώσεις του προπονητή στην επίσημη ιστοσελίδα;"
Όλοι ξέρετε την ιστορία με τον καλό μπάτσο και τον κακό μπάτσο.
Ο Ζαγοράκης θα πάρει το μέρος των παιχτών. Αλλά τα γεγονότα στη συνέχεια θα αποδείξουν σε όσους ελπίζουν ο ΠΑΟΚ να έχει προπονητές σαν τον Παράσχο και τον Βούκοτιτς, ότι πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και προπονητής συμφωνούν με τις δηλώσεις και θα κάνουν πράξη την αγορά 5-7 παιχτών και θα διώξουν άλλους τόσους.
Εδώ θα είμαστε μάγκες να τα λέμε