Author Topic: Fernando Santos  (Read 197522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #720 on: January 20, 2008, 21:37:15 »
σηκω φυγε ρε πορτογαλε..εκανες ανω κατω την ομαδα με τις μπαρουφες που πεταξες......εμεις δηλαδη που βλεπουμε τι γινεται μ αυτον τον επικινδυνο δεν ειμαστε παοκτσηδες.....φυγε χτες ρε επικινδυνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επικίνδυνος δεν είναι ο Πορτογάλος, επικίνδυνες είναι οι απόψεις σαν τις δικές σου. fukitol mate
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

kostas4

• Guest
« Reply #721 on: January 20, 2008, 21:37:32 »
αν τον πειραξε τον γχ η τον κωνσταντινιδη και δεν σεβονται τουλαχιστον εμας τοτε να παρουνε τον μπουλο ολοι τους.ανυπαρκτοι
οπως τα λες ειναι χασανε απο τον κατσιαμπη και τον γιανουλη.τον μπουλο

Akrivos auto leo! Proponitis kai paixtes ftaine!! Ton poulo osoi apo autous de mporoun!!
Symfonoume!!!!!
Apo ton Giantsi re!!!!! Apo ton 50xrono Poursanidi!!!!!!!

απαντησε μου με ενα ναι η οχι.αν ερθει ο μουρινιο θα φτιαξει καλυτερη ομαδα με αυτους τους παιχτες?

οταν το καλοκαιρι τρωγαμε 7αρες στην προετοιμασια ολοι κλειναμε τα ματια ομως

Athinaios--4

• Guest
« Reply #722 on: January 20, 2008, 21:38:01 »
O Santos de xereis ti ftaiei.  O Salmon de xerei!!
Xerete ti leo?? Na kanoume ena gallop. Na kanoume epikairi erotisi sti Vouli na mas pouon ti ftaiei.. Mipos ftaei o Zaxopoulos??
Ti mas lete re???? Na valeis nefti ston kolo Salmon esy k oi sympaiktes sou kai na paixete .
Na valeis kato ton kolo sou Santos kai na vreis ti ftaei. Ti mou les de xereis. Esy eisai proponitis!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #723 on: January 20, 2008, 21:40:05 »
αν τον πειραξε τον γχ η τον κωνσταντινιδη και δεν σεβονται τουλαχιστον εμας τοτε να παρουνε τον μπουλο ολοι τους.ανυπαρκτοι
οπως τα λες ειναι χασανε απο τον κατσιαμπη και τον γιανουλη.τον μπουλο

Akrivos auto leo! Proponitis kai paixtes ftaine!! Ton poulo osoi apo autous de mporoun!!
Symfonoume!!!!!
Apo ton Giantsi re!!!!! Apo ton 50xrono Poursanidi!!!!!!!

απαντησε μου με ενα ναι η οχι.αν ερθει ο μουρινιο θα φτιαξει καλυτερη ομαδα με αυτους τους παιχτες?

οταν το καλοκαιρι τρωγαμε 7αρες στην προετοιμασια ολοι κλειναμε τα ματια ομως
File mou to thema den einai o Mourinio . To thema einai na erthei kapoios pou tha kanei douleia. Ego eimai opados. Den apofasizo. Oute tha fygei o Santos epeidi to leo ego. Ego apla vlepo mpalla k exo gnomi k tin leo. Den tin leo sto gipedo , me gkrinia gia na dimiourgo provlima. Ti leo se syzitisi me filous .
De me noiazei poios tha erthei. Me noiazei na allaxei i katastasi

kostas4

• Guest
« Reply #724 on: January 20, 2008, 21:42:29 »
η κατασταση στον ΠΑΟΚ ειναι αρρωστημενη.ξερεις τι πρεπει να γινει για να αλλαξει?κρατας τον σαντος που καλυτερο δεν προκειται να βρεις,διωχνεις ΟΛΟΥΣ τους παιχτες και ξανακανεις ομαδα απο την αρχη.

Poet

• Guest
« Reply #725 on: January 20, 2008, 21:46:21 »
η κατασταση στον ΠΑΟΚ ειναι αρρωστημενη.ξερεις τι πρεπει να γινει για να αλλαξει?κρατας τον σαντος που καλυτερο δεν προκειται να βρεις,διωχνεις ΟΛΟΥΣ τους παιχτες και ξανακανεις ομαδα απο την αρχη.
Προτού να πέσουμε στη β΄ή μετά;

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #726 on: January 20, 2008, 21:47:35 »
Οταν το αποφασίσει αυτός που σε γλύτωσε φέτος απο την Δ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #727 on: January 20, 2008, 21:47:55 »
Ego leo na allaxoume k ta tsimenta stin Toumpa , tis polykatoikies gyro-gyro , ta xromata tis omados kai meta na fygei o megalos Santos.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #728 on: January 20, 2008, 21:48:31 »
"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα, πέτυχε ένα γκολ και κατάφερε να το κερδίσει. Εμείς αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να μαρκάρουμε και ταυτόχρονα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να ισοφαρίσουμε. Δυσκολευτήκαμε πολύ να το καταφέρουμε, γιατί ο Ηρακλής σήμερα ήταν μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Οι παίκτες μας προσπάθησαν και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε μία ευκαιρία με το Salmon, κατάφέραμε να αναγκάσουμε τον Ηρακλή να οπισθοχωρήσει και γενικά βελτιώσαμε την εικόνα μας.

Η ομάδα μας σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε δυσκολίες να βγει μπροστά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Προχωρήσαμε σε αλλαγές με στόχο να διερύνουμε τις επιλογές μας επιθετικά, να πλατιάσουμε το παιχνίδι μας. Στην περίπτωση της αποβολής, νόμισα προς στιγμή ότι λόγω κάποιας λογομαχίας θα δέχθηκε ο Knol τη δεύτερη κάρτα. Κατόπιν όμως μίλησα με τον ίδιο και ξέρω τι έγινε. Πιστεύω ότι είναι άδικη η δεύτερη κίτρινη κάρτα, αν και από το σημείο που ήμουν δεν μπορούσα να δω καθαρά τι συνέβη. Η αντίδρασή μου τη στιγμή της αποχώρησης του παίκτη μου ήταν απότομη γιατί δεν γνώριζα τι έγινε και πίστευα ότι προήλθαν όλα λόγω κάποιας κουβέντας του. Εκείνη τη στιγμή ετοιμάζαμε την αλλαγή του Gonzalez και όπως είναι ευνόητο άλλαξαν τα πλάνα μας. Ο Κnol μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν έκανε τίποτα, ότι πήγε μόνο για να πάρει την μπάλα επάνω στη μονομαχία. Αυτό όμως που λέω δεν μειώνει την αξία της νίκης του Ηρακλή.

Έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε, έχουμε μία καλή ομάδα. Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος και πρέπει να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Σήμερα ήρθαν εδώ πάνω από 6.000 φίλοι του ΠΑΟΚ για να μας υποστηρίξουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Δεν υπάρχει προπονητής που να αγαπάει περισσότερο τους παίκτες του από εμένα. Τους θεωρώ σαν παιδιά μου. Μία αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από ένα ψέμα. Όσα έλεγα μέχρι τώρα για την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού μας εξακολουθώ να τα πιστεύω και θα λέω πάντα την αλήθεια."
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Poet

• Guest
« Reply #729 on: January 20, 2008, 21:49:12 »
Πέρυσι εννοείς μήπως; Τον Ορφανό; Γιατί φέτος δεν κινδυνεύαμε ποτέ για Δ'!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #730 on: January 20, 2008, 21:49:35 »
σηκω φυγε ρε πορτογαλε..εκανες ανω κατω την ομαδα με τις μπαρουφες που πεταξες......εμεις δηλαδη που βλεπουμε τι γινεται μ αυτον τον επικινδυνο δεν ειμαστε παοκτσηδες.....φυγε χτες ρε επικινδυνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επικίνδυνος δεν είναι ο Πορτογάλος, επικίνδυνες είναι οι απόψεις σαν τις δικές σου. fukitol mate
ασε μας ρε φιλε και εσυ..παιξε β εθνικη για να καταλαβεις...σαν τα σκουληκια με τον χατζαρα.....σε παρακαλω τωρα....

Athinaios--4

• Guest
« Reply #731 on: January 20, 2008, 21:52:07 »
"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα, πέτυχε ένα γκολ και κατάφερε να το κερδίσει. Εμείς αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να μαρκάρουμε και ταυτόχρονα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να ισοφαρίσουμε. Δυσκολευτήκαμε πολύ να το καταφέρουμε, γιατί ο Ηρακλής σήμερα ήταν μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Οι παίκτες μας προσπάθησαν και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε μία ευκαιρία με το Salmon, κατάφέραμε να αναγκάσουμε τον Ηρακλή να οπισθοχωρήσει και γενικά βελτιώσαμε την εικόνα μας.

Η ομάδα μας σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε δυσκολίες να βγει μπροστά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Προχωρήσαμε σε αλλαγές με στόχο να διερύνουμε τις επιλογές μας επιθετικά, να πλατιάσουμε το παιχνίδι μας. Στην περίπτωση της αποβολής, νόμισα προς στιγμή ότι λόγω κάποιας λογομαχίας θα δέχθηκε ο Knol τη δεύτερη κάρτα. Κατόπιν όμως μίλησα με τον ίδιο και ξέρω τι έγινε. Πιστεύω ότι είναι άδικη η δεύτερη κίτρινη κάρτα, αν και από το σημείο που ήμουν δεν μπορούσα να δω καθαρά τι συνέβη. Η αντίδρασή μου τη στιγμή της αποχώρησης του παίκτη μου ήταν απότομη γιατί δεν γνώριζα τι έγινε και πίστευα ότι προήλθαν όλα λόγω κάποιας κουβέντας του. Εκείνη τη στιγμή ετοιμάζαμε την αλλαγή του Gonzalez και όπως είναι ευνόητο άλλαξαν τα πλάνα μας. Ο Κnol μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν έκανε τίποτα, ότι πήγε μόνο για να πάρει την μπάλα επάνω στη μονομαχία. Αυτό όμως που λέω δεν μειώνει την αξία της νίκης του Ηρακλή.

Έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε, έχουμε μία καλή ομάδα. Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος και πρέπει να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Σήμερα ήρθαν εδώ πάνω από 6.000 φίλοι του ΠΑΟΚ για να μας υποστηρίξουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Δεν υπάρχει προπονητής που να αγαπάει περισσότερο τους παίκτες του από εμένα. Τους θεωρώ σαν παιδιά μου. Μία αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από ένα ψέμα. Όσα έλεγα μέχρι τώρα για την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού μας εξακολουθώ να τα πιστεύω και θα λέω πάντα την αλήθεια."
Sygkinithikame Fernando....

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #732 on: January 20, 2008, 21:57:01 »
το μάθαμε κι αυτό, ο χατζάρας εξισώνεται με τον Σάντος... όσοι λέτε να φύγει παρακαλώ πολύ στηρίξτε στοιχειωδώς την ήδη αδύναμη επιχειρηματολογία σας με καμιά εναλλακτική λύση. Δεν έχει νοήμα να κράζεις και να εξανίστασαι αν δεν αντιπροτείνεις και κάτι

@luc, εγώ να σ'αφήσω, αφήστε και εσείς τον Σάντος να δουλέψει
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
No Gods,No Masters

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #734 on: January 20, 2008, 21:59:23 »

Φέτος εννοώ που κάποιος τρέχει ακόμα για να σε γλυτώσει απο τη χρεοκοπία, και τον στηρίζει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ
Εντάξει δεν θα το συνεχίσω οποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει
Όταν απο τα τελευταία 21 τελευταία σου ποστ απο τις 18/1 τα 20 αφορούν τον Σάντος δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο, βγάζει μάτια 
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #735 on: January 20, 2008, 22:01:25 »

Τον Θοδωρα εννοει

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #736 on: January 20, 2008, 22:01:45 »
ki egw ayto lew.as kratisoume ton santos ki as tom dwsoume ki ena kalo budget na kanei metagrafes kai na xortasoumw mpala me rabe,folia kai sainio
an den mporeis na vgaleis i na me pareis apo tous paixtes tsampouka kai pathos tote...
nomizw oti an autes einai oi dilwseis tou salmon leei pentakathara oti fteei to oti kathomaste pisw,amuntika

oxi oti imoun pote opados tou anastasiadi outegoustara omws pou ton kseskizan sraradia alla re magges ti thesi vgainoume apo tote pou efige?

Athinaios--4

• Guest
« Reply #737 on: January 20, 2008, 22:02:31 »
το μάθαμε κι αυτό, ο χατζάρας εξισώνεται με τον Σάντος... όσοι λέτε να φύγει παρακαλώ πολύ στηρίξτε στοιχειωδώς την ήδη αδύναμη επιχειρηματολογία σας με καμιά εναλλακτική λύση. Δεν έχει νοήμα να κράζεις και να εξανίστασαι αν δεν αντιπροτείνεις και κάτι

@luc, εγώ να σ'αφήσω, αφήστε και εσείς τον Σάντος να δουλέψει

File mou de tha proteinei o kosmos proponites oute tha dioxnei o kosmos! Auta legontai metaxy mas!! Se filiki kouventa.
Tis apofaseis tis pairnei o proedros. De ginetai omos na min exoume k krisi1!!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #738 on: January 20, 2008, 22:03:54 »
o santos den efere to mpalafa ston paok
oute ton laki
oute ton orfano
oute to karkino to xaralampous
oute ton gonzales
dexi mpak den exoume apo tin arxi tis xronias (ton snaoutser ton pirame gia aristero)
apo ti prwti mera pou irthe milise plano 3etias.

PRIN APO KAPOIA KALOKAIRIA DIWXAME MONOI MAS TO MEGALUTERO KEFALAIO STHN SUGXRONH ISTORIA TOU PAOK.NAI, NAI AUTON TON TRELO LEW POU DEN MAS EIPE TIN ALITHEIA..ZITOUSAME TIN ALITHEIA...KAI AGANAKTISAME...TWRA I ALITHEIA DEN MAS ARESEI...

ton santos den to simpathw alla na figei den einai lisi.
o mpalafas de tha ginei pote tetratze...
oute  o mpaiano frantzeskos
oute o gewrgiadis sta xafnika 25 xronwn....
AUTO EIMASTE KAI SE OPOION ARESEI. SE MIA VDOMADA PAIZOUME ME GAVRO STO BASKET KAI ME VAZELO STO PODOSFAIRO.OPOIOS ANTEXEI AKOLOUTHEI.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #739 on: January 20, 2008, 22:06:25 »
οπως εγραψε ο αθηναιος πρεπει να αλλαξει η κατασταση.κι η κατασταση στον ΠΑΟΚ τα τελευταια 15 χρονια ειναι να φευγει
ο προπονητης.αυτη η κατασταση πρεπει να αλλαξει.οχι ο προπονητης.κι επειδη η πικρα ειναι μεγαλη συντασσομαι με την γνωμη πως μονο ο ζαγορακης αποφασιζει.οχι εγω κι εσυ.εγω κι εσυ κανουμε αυτο που γουσταρουμε πιο πολυ.ειτε τρεχουμε κι ειμαστε κρεμασμενοι στα καγκελα
ειτε καθομαστε πισω απο ενα πληκτρολογιο και κραζουμε