...Αυτός ... και κότα είναι ... και δεν παραδέχεται τα λάθη του ... και τεμπελχανάς φαίνεται εκτός των άλλων.
Εχεις κατι προσωπικο μαζι του; Τον μισεις τον ανθρωπο. Αλλα οχι και να τον κατηγορησεις για τεμπελη, δεν στεκει..
Φυσικά. 'Οποιος ζεί παρασιτικά εις βάρος της ομάδας που αγαπάω έχω πρόβλημα προσωπικό μαζί του. Όπως είχα με τον Γούμενο, με τον Βεζυρτζή με όλους έναν έναν ονομαστικά που καταχράστηκαν την αγάπη μου για να κονομάνε, έτσι και τώρα.
@vedder. Απόλυτα εύστοχο το post σου φίλε. Συμφωνώ σε όλα.
@Ouzounis. Είσαι δίκαιος άνθρωπος. Χρησιμοποιείς απλά τα ίδια μέτρα και σταθμά. Σπάνιο πράγμα στις μέρες μας.
Καλά ... άντε ... εμείς λέμε, κράζουμε βγάζουμε την τρέλλα μας, την αγανάκτησή μας, θα μας περάσει, αύριο θα πάμε να δούμε την ΠΑΟΚάρα μας ...
Με τί στόχους; Να κερδίσουμε τη γριά ή να χάσουμε; Είναι πιό σαρδέλλες οι γριές απο εμάς; Αν χάσουμε να το θεωρήσουμε φυσιλογογικό; Να χαρούμε αν κερδίσουμε ή να το θεωρήσουμε αυτονόητο. Τί να κάνουμε τέλος πάντων ποιός θα μας πεί; Πού είμαστε, τί θέλουμε να κάνουμε; Κακαβιά; Ψαρόσουπα; Τί;
Τέλος, θρηνώ απο τώρα μέσα μου, γιατί αυτοί που δεν πρέπει ... δηλαδή η τεχνική ηγεσία, δεν πιστεύει και έχει απεμπολίσει απο τώρα το στόχο των play off και της Ευρώπης.
Λυπάμαι που είμαι ονειροπόλος και πίστευα ότι μπορούμε με αυτή την ομάδα που έχουμε, πολλή δουλειά, πολύ μεράκι, στήριξη και ελαφρά ενίσχυση να πετύχουμε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.
Λυπάμαι που είμα ονειροπόλος και πίστεψα ότι έχω καλύτερες σαρδέλλες απο τις σαρδέλλες του Ρούλη και του Αστέρα Τρίπολης.
Λυπάμαι που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι οι σαρδέλλες μας είναι τουλάχιστον το ίδιο καλές με της Καλαμαριάς που πήρε αποτέλεσμα απο τον Ρούλη.
Λυπάμαι που άνθρωποι με αξίωμα και θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πληρώνονται απο το αίμα μας, να απαξιώνουν τόσο και να βάζουν τόσο χαμηλά τον πήχη. Εννοώ αποκλειστικά τον προπονητή.
Λυπάμαι που υπάρχουν και πολλοί συνοπαδοί μου, μέλη της ίδιας οικογένειάς με εμένα που δέχονται αυτές τις καταστάσεις ασχολίαστα, ενίοτε δίνουν και συγχαρητήρια για κρεσέντο ειλικρίνειας!!!
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ... ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!
ΥΓ.
ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΟΝΑΩ!!!