Δεν αισθάνομαι καμμία απολύτως ανάγκη να κάθομαι και να χωνεύω τις ανοησίες του Σάντος επειδή μπορεί να μου πούν ότι δεν στηρίζω τον Ζαγοράκη. Μεγάλα παιδιά είμαστε και αυτά που γράφουμε είναι κατανοητά. Όποιος θέλει να καταλαβαίνει διαφορετικά πράγματα, πρόβλημά του, δεν φταίνε ούτε τα γραφόμενα ούτε τα λεγόμενα, αλλά τα αρρωστημένα μυαλά.
Πέρυσι μείναμε έξω απο το ΟΥΕΦΑ και όλοι μαζί κράζαμε την απελθούσα διοίκηση. Μάλλον ήταν και ένας λόγος να παραμείνει απελθούσα και να έρθει μιά ώρα γρηγορότερα ο Ζαγοράκης.
Φέτος λοιπόν, με το ίδιο σχεδόν ρόστερ, γιατί θα πρέπει να φάω και να καταπιώ και να το ευχαριστηθώ κι'όλας το να είμαι 8ος; Το να μείνω έξω απο τα play offs. Το να με περάσει ο Ρούλης και ο Αστέρας Τρίπολης!!!
Καθίστε και σκεφτείτε, τί θα γινόταν αν ας πούμε ήταν Πρόεδρος ο Βεζυρτζής!!! Ένα όνομα τυχαίο λέω, μην πιάνεστε!!! Επανάσταση!!! Να μας περάσει ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ρούλης;
Μάλιστα ποιός προπονητής θα παρέμενε στον πάγκο του:
1. Mετά το φιάσκο με τον Θρασύβουλα που κοροϊδεύαμε τα σκουλίκια. Μην τρελλαίνεστε. Δεν ήταν απλά μιά ήττα. Ήταν ένας διασυρμός ποδοσφαιρικός!!! Ο Θρασύβουλας έπαιζε σαν να ήταν Άρσεναλ!!! Δεν προλαβαίναμε να βλέπουμε πώς μας αδειάζουν οι επιθετικοί τους!!!
2. Μετά απο τις απαξιωτικές δηλώσεις κατ'επανάληψη για τους παίκτες.
3. Μετά τη δήλωση πριν το μάτς με τον Ολυμπιακό ότι ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν διεκδικούσε πρώτη θέση. Ναί ... περιμέναμε τον άντρακλα τον πελαγίσιο για να την διεκδικήσουμε!!! Αυτά που του έμαθαν στην Κούλα ... αυτά ήρθε και μας τα λέει ... και δεν βρίσκεται ένας παλίκαρος να του βουλώσει το στόμα!!!
4. Με την ΑΕΚ ούτε λίγο ούτε πολύ μας δήλωσε ότι διατηρεί συναισθήματα, ως ΑΕΚτσάκι απο παλιά, αλλά τα αφήνει τα συναισθήματα στο σπίτι του. Αυτή είναι η μεγάλη του παραχώρηση που μπορεί να κάνει για την ΑΕΚ της καρδιάς του.
Απορώ πώς ασχολείται ο Ζαγοράκης ακόμα με αυτό το γελοίο άτομο!!! Για την ακρίβεια ξέρω ότι τώρα τελευταία τον έχει λίγο για τον πούτσο, έχει αρχίσει και ξενερώνει ο ΤΕΟ μαζί του. και ενίοτε έχει αρχίσει και να σπάζεται.
Τέλος πάντων, ευτυχώς που έχουμε έναν τόσο μεγάλο προπονητή, που έχασε το πρωτάθλημα απο τον Ιωνικό εντός έδρας, που έφυγε σαν looser απ'τον Παναθηναϊκό, σαν looser απ'την Μπενφίκα, μάλιστα εκεί κόντεψε και να τους τρελλάνει, τους έβαλε να πλακώνονται μεταξύ τους, το έχει αυτό το καλό ο κόουτς. Ευτυχώς που έχουμε αυτόν τον άγιο άνθρωπο, γιατί αλλιώς δεν θα βλέπαμε την 8η θέση στο πρωτάθλημα, προπαντός δεν θα υπήρχε κάποιος να βγεί και να μας πεί κατάμουτρα, να έχει το θάρρος ρε αδελφέ να μας μιλήσει για το πόσο μαλάκες είμαστε!!!!
Τί θέλετε; Πρωτάθλημα, πάρτε πρώτα απο 6-7 παίκτες απο 1 εκ. ο καθένας τουλάχιστον και μετά ελάτε.
Ωραία και εγώ λέω ... πάρτε μου Ροναλντίνιο, Κακά και Μέσι, και δώστε μου την ομάδα να σας πάρω C.L!!!
Ρε για δές κάτι καραγκιόζηδες που έφτασε να αντέχει ο ΠΑΟΚτσής.
Τί να κλάσει ρε αυτός μία δίπλα στον ΓΚΙΟΥΛΑ ΛΟΡΑΝΤ; Μήπως δίπλα στον ΛΕΣ ΣΑΝΝΟΝ; Αστείο μάλλον είναι αυτό!!! Οι συγκεκριμμένοι ήταν πρώτα πρωταθλητές στα πάντα τους, ήταν κύριοι, δεν υποτιμούσαν δεν προκαλούσαν δεν έκαναν προκλητικές δηλώσεις, ήταν άρχοντες, και μετά από αυτό ήταν και άριστοι στη δουλειά τους. Αυτός ... και κότα είναι ... και δεν παραδέχεται τα λάθη του ... και τεμπελχανάς φαίνεται εκτός των άλλων.