Author Topic: Fernando Santos  (Read 195782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poet

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #380 on: December 07, 2007, 19:51:14 »
Το οτι ανέβασε την Εστορίλ τρεις κατηγορίες τρένο δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή?
Το οτι το 1999 πήρε πρωτάθλημα Πορτογαλίας και Σούπερ Καπ Πορτογαλίας δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου και σοβαρού προπονητή?

Το οτι 2000 πήρε Κύπελλο Πορτογαλίας και ξανά Σούπερ Καπ Πορτογαλίας δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή?
Το οτι το 2001 πήρε Κύπελλο Πορτογαλίας δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή?

Το οτι το 2002 πήρε Κύπελλο Ελλάδας  δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή?
Το οτι έτζασε απο το αεκ 44 οταν κατάλαβε οτι δεν είχε τη στήριξη του βανδή ενώ θα μπορούσε να μείνει και να διεκδικήσει και αποζημίωση δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή?

Το οτι ο Σκύλος του πρότεινε κλειστό 5ετίας και αυτός είπε οχι, το τριετές είναι αρκετό ενώ θα μπορούσε να κάτσει πάνω σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο δεν είναι εχέγγυο σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή?

Εαν δεν είναι αυτά εχέγγυα σοβαρού ανθρώπου κ σοβαρού προπονητή τότε τί είναι? Ο Ζέμαν και Ο Μπράντιτς?, το Κυπριακό πρωτάθλημα (δεν αναφέρομαι στον Άγγελο αλλά στον Βούκοτιτς)?, ή Σκόντα Ξάνθη?, η Εθνική Ελπίδων? ή Οι πύργοι στη Ρουμανία και οι μπουνιές στην Καλλιθέα?
CLUB LARISA πιστεύεις ότι αυτά δεν τα γνωρίζω; Παρ'όλα αυτά, επέτρεψε μου να έχω τα δικά μου κριτήρια τα οποία δεν μένουν μόνο στις δάφνες που αναφέρεις. Τα κριτήρια μας προφανώς και δεν είναι τα ίδια. Δεν θέλω να ανοίξω αυτή τη στιγμή θέμα Σάντος, γιατί επι της ουσίας, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα οπότε μιά τέτοια συζήτηση είναι άκαιρη.

xekinise ena 8ema apo to official forum tis pae PAOK, kai do8ike kai to sygkekrimeno forum ws paradeigma loipon.
Δεν ξέρω τί έγινε στο official forum του ΠΑΟΚ και δεν με αφορά. Αυτό που γίνεται στο Metropolis όμως, με αφορά γιατί εμπλέκομαι εγώ.

Twra gia ola ta parapanw, eygenestata mporw na pw oti les mparoufes.
Δικαίωμά σου να έχεις τη γνώμη σου.

De mporw na katalavw (kai an 8eleis exhghse ton mou), poios o logos na grafeis me ayton ton hremo kai xalaro tropo edw mesa ("paidia gnwmh mou einai" klp), enw sto sygkekrimeno forum, exeis ena styl "den xerete eseis, akouste me emena pou sas lew" (se parakalw mh me anagkaseis na dwsw paradeigmata).
Στο Metropolis η συζήτηση ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ξεκίνησε και εδώ. Απλά εκεί επικράτησε μιά χαοτική παράνοια, γιατί προσωπικά μου καταλόγισαν κακή προαίρεση, ότι δεν στηρίζω τον Ζαγοράκη κλπ. Φυσικά και είναι αστειότητες. Μπορώ και εγώ να σου δώσω παραδείγματα, θα ήταν καλό όμως να ανατρέξεις στο πρώτο πρώτο post που είχα κάνει για τον Σάντος και να δείς αμέσως τη σφοδρότητα και τον προσβλητικό τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπισαν κάποιοι. Προσωπικές λοιπόν επιθέσεις δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες. Ακόμα και σήμερα είχα post που μου έλεγε ότι είπα τον Ζαγοράκη "λαμόγιο", είπα τον Γεωργιάδη "λαμόγιο", είπα τον Βρύζα "λαμόγιο". Όταν ζήτησα απο τον φίλο που τα έγραψε αυτά να μου βάλει link τα post που εγώ έγραψα τέτοια πράγματα, με έβρισε. Τέτοια παράνοια λοιπόν επικρατεί στο Metropolis και δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να την μεταφέρω και εδώ μέσα.

Na pros8esw kai to exhs. Ayto to kommati peri arrwsthmenhs syndeshs teo, me santos kai "Όποιος δεν γουστάρει τον Σάντος, νοείται ότι δεν στηρίζει τον Ζαγοράκη. Αστεία άποψη φυσικά." den exei kamia sxesh me to olo 8ema pou dhmiourgh8hke kai syzhth8ike peri forum. Allo to 8ema stirixhs ston Santos, kai allo ston Teo. Esy me ta grafomena sou ekei mesa den deixneis TIPOTA APO TA DYO.
Μα το θέμα είναι αυτό ακριβώς. Η σύνδεση του Σάντος με τον Ζαγοράκη. Αν εγώ για παράδειγμα έλεγα τα ίδια όταν ακόμα ήταν στην ΑΕΚ ο Σάντος, κανείς δεν το ξέρει και κανέναν δεν τον ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι ο Σάντος είναι "προσωπική" επιλογή του Ζαγοράκη και κατ'επέκταση, ο ΠΑΟΚτσής θεωρεί ότι κάνοντας κριτική ή μή αποδεχόμενος τον Σάντος, είναι σαν να μην αποδέχεσαι τον Ζαγοράκη. Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά;
Όταν μάλιστα εγώ έχω γράψει τόσες φορές, πώς όταν όλοι αυτοί που μου την πέφτουν με τον υπερΠΑΟΚτσηδισμό τους, όταν θα λένε Σάντος τον μπούλο, εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω, γιατί και τώρα στηρίζω, μου αρέσει δεν μου αρέσει. Τουλάχιστον εγώ έχω να καυχιέμαι ότι στηρίζω Σάντος ενώ δεν γουστάρω, αυτοί που μου την πέφτουν, έχουν κάνει ποτέ πίσω το προσωπικό τους γούστο για τον ΠΑΟΚ; Αναρωτήσου.

Fysika, se parakalw pali na mhn me kaneis na ferw paradeigmata (de xehnas pistevw ayta pou eixes anaferei otan evale h pae PAOK 1,9 ek eyro sthn ry8mish). Kai fysika opws anefera prin, de mporw na katalavw giati de grafeis ta idia kai edw.
Μπορείς να φέρεις ότι παραδείγματα θέλεις απο αυτά που έχω πει, αρκεί να μην τα φέρεις αποσπασματικά, να μην τα κόψεις και τα ράψεις.
Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, τα ίδια γράφω και εδώ, απλά εδώ δεν έπεσε αυτή η παράνοια που έπεσε στο Metropolis.

manos4

• Guest
« Reply #381 on: December 07, 2007, 19:51:47 »
diladi re paidia emeis pou den pame ton santos den eimaste paoktsides? den exoume dikaiwma na ekfrasoume alli apopsi? me ton zagoraki nai se ola alla oson afora to agwnistiko egw den mporw na afisw ton santos sto apurovlito. einai treis mines stin omada k den uparxei i paramikri veltiwsi.den eipame na paiksei mpala o paok alla deikse kati re santos!!! exoume faei ola ta goal apo stimena!! diorthwse toulaxiston auto re agori mou..den mporei se kathe sentra na kanoume ton stauro mas

καλα παθαμε ΑΜΝΗΣΙΑ ? επτα σε προετοιμασια με ομαδα γ εθνικης φαγαμε .........Ο ΣΑΝΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΑΝΕ
ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.............ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ..........?
ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
........ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ
.........ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΣΤΩ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ
ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΟ.............. >:(

Poet

• Guest
« Reply #382 on: December 07, 2007, 20:03:28 »
Νομίζω ότι δεν πρέπει να το πλατιάσουμε το θέμα. Θέμα Σάντος δεν υπάρχει. Ακόμα και αν ήμουν αυτό το πρόσωπο που έπρεπε να αποφασίσει για την τύχη του, δεν θα έθετα στην παρούσα φάση τέτοιο θέμα.

Άλλο πράγμα να κάνω κριτική γιατί έβαλε τον τάδε παίκτη εδώ και όχι εκεί, και άλλο πράγμα, υπάρχει θέμα Σάντος λοιπόν. Το καλό του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή απαιτεί στήριξη στην ομάδα, στήριξη στον Ζαγοράκη, πολύς κόσμος στο γήπεδο αύριο. Κριτική βέβαια προς τον Σάντος, καλό θα ήταν να μην γίνεται στα ραδιόφωνα, γιατί απο εκεί πληροφορούνται και οι ίδιοι τί λέγεται και επηρεάζονται. Τώρα αν λέμε καμμιά κουβέντα μέσα στο forum, δεν χάθηκε και ο κόσμος νομίζω, αν όμως καταλάβω ότι και αυτό κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, και αυτό θα πρέπει να το κόψουμε.

Όλοι στο γήπεδο αύριο λοιπόν, η ομάδα έχει ανάγκη την συμπαράστασή μας και τους βαθμούς, όπως και ο Ζαγοράκης έχει την ανάγκη για μιά ακόμα φορά να δεί ότι δεν είναι μόνος του αλλά όλοι είμαστε δίπλα του.

manos4

• Guest
« Reply #383 on: December 07, 2007, 20:04:25 »
poet το ποσο υποστηριζεις τον ζαγορακη και την διοικηση του φαινεται απο το παρακατω post......
που αφορα το ματς ΠΑΟΚ-ξανθη .....
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=4382;sa=showPosts;start=100

".....1. Εισιτήρια : Επειδή έχω κάποιες επαγγελματικές σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην Ξάνθη, και επειδή είναι πολλοί οι φίλοι που μου ζήτησαν να τους τακτοποιήσω απο εισιτήρια, πήρα 2 φορές τηλέφωνο στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθης και μίλησα με τον κολλητό φίλο ενός απο τους καλύτερους συνεργάτες μου, που είναι υπεύθυνος για τα εισιτήρια, τον κ. Επιτρόπου. Του είπα ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τί πρόκειται να συμβεί τελικά, αν θα υπάρχουν εισιτήρια, αν θα ανοίξει η θύρα κλπ. Μου είπε ότι χθες ήταν στη σύσκεψη, είχαν συμφωνήσει σε όλα να παραδώσουν 1.100 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συντάξανε το συμφωνητικό και λίγο πριν την υπογραφή, ένα τηλεφώνημα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους εκπροσώπους της, σταμάτησε τη διαδικασία επειδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα εισιτήρια, γιατί όπως ισχυρήστηκαν οι άνθρωποί της, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης απο πέρυσι και έτσι τους συμβούλευσαν οι νομικοί της. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ, σύμφωνα με όσα μου είπε σήμερα επαναλαμβάνω, αυτό μπορεί και να αλλάξει μέχρι το Σάββατο, εγώ λέω τί μου είπε σήμερα, και δεν πρόκειται να πουληθεί σε κανέναν ξεκάρφωτο κανένα εισιτήριο, παρα μόνο θα δοθούν 375 σε μέλη της Ξάνθης στις άλλες θύρες.

Τον ρώτησα για τη φάση του ντού, λέω, ρε σύ, θα έρθουν εκεί χιλιάδες κόσμος, πώς θα τους κρατήσει αυτούς η αστυνομία μακριά, θα σπάσουν τις πόρτες και θα μπούν μέσα τσαμπουκά. Μου είπε ότι θα υπάρχει πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη επειδή την έχουν πάθει απο πέρυσι με τον Ηρακλή και δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσει στις θύρες άνθρωπος που η ταυτότητά του είναι απο Θεσσαλονίκη!!!! Μου είπε ότι θα μπουνε και κλούβες περιμετρικά απο τις πόρτες, έτσι ώστε να μην χωράει ούτε άνθρωπος να περάσει για να μην φάνε ντου στις πόρτες. Γενικά έριξε το φταίξιμο στη δική μας ΠΑΕ, μου είπε ότι αυτοί στερούνται 44.000 Ευρώ έσοδα απο τα 1.100 εισιτήρια και ήθελαν να πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, μιάς και πάρα πολλοί Ξανθιώτες αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο Πανόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ΠΑΟΚ (αυτό το λέω εγώ, μιάς και έχω μιλήσει 2 φορές τον Πανόπουλο απο πέρυσι ακόμα όταν σε κάποια φάση του είχα πεί γιατί δεν παίρνει τον ΠΑΟΚ αυτός, όταν πέρυσι ψαχνόμασταν, μου είχε απαντήσει σαν επαγγελματίας πρώτα και ύστερα σαν φίλας του ΠΑΟΚ!!!)
Φυσικά προβληματίζομαι, δεν ξέρω τί πρόκειται να γίνει, ελπίζω να αλλάξει αυτή η στάση και τελικά να έχουν εκδοτήριο για όσους πάνε μεμονωμένα, ελπίζω!!! Πάντως, κάθομαι και σκέφτομαι ...
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχουμε επεισόδια για μ@λακίες. Πιθανώς κάποια δικά μας παιδιά θα συλληφθούν, θα δικαστούν, θα μπουν φυλακή με τον νόμο Ορφανού ... είναι κρίμα!!! Και όλα αυτά, χωρίς λόγο!!!
- Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αρχίσει τη χρονιά της με πρόστιμο απο την Superleague, χωρίς να έχει ακόμα ούτε ένα έσοδο απο αγώνα!!!
- Είναι απόλυτα σίγουρο ότι αν δεν ήταν διοίκηση ο Ζαγοράκης και ήταν διοίκηση ο Γούμενος, σήμερα θα έβριζαν στα ράδια κάτι χιλιάδες κόσμος!!! Δηλαδή, δεν έχουμε καν την καθαρότητα του μυαλού να κρίνουμε την πράξη και όχι τα πρόσωπα!!! Και για εμένα, η πράξη να μην πάρουμε εισιτήρια ήταν λάθος!!! Ότι και να γίνει, για μένα την ευθύνη θα την έχουμε εμείς, ούτο ο Πανόπουλας ... ούτε κανείς άλλος, μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... ανεξάρτητα ποιός τυχαίνει να την διοικεί!!!!

α μαθαμε απο σενα οτι ειναι και ΠΑΟΚΤΣΗΣ ο πανοπουλος.......................... ;D

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #384 on: December 07, 2007, 20:12:29 »
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε ξαφνικα και ανοιξε αυτο το θεμα με τον σαντος.δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με αυτα που κανει ο σαντος αλλα εφοσον ολοι λεμε οτι ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον ζαγορακη και τις επιλογες του τοτε ας κανουμε λιγη υπομονη.τον σαντος θα μπορεσουμε να τον κρινουμε απο του χρονου οταν και θα κανει ΑΥΤΟΣ τις μεταγραφες και θα κανει ΑΥΤΟΣ την προετοιμασια.την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ο σαντος ηρθε και τους βρηκε ολους αυτους εδω.προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εκτος απο 2-3 παικτες που παιζουν στον ΠΑΟΚ ολοι οι υπολοιποι δεν θα περνουσαν ουτε εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ αν τα πραγματα ηταν καλα οικονομικα.και κατι ακομη:
ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ...

Poet

• Guest
« Reply #385 on: December 07, 2007, 20:15:01 »
poet το ποσο υποστηριζεις τον ζαγορακη και την διοικηση του φαινεται απο το παρακατω post......
που αφορα το ματς ΠΑΟΚ-ξανθη .....
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=4382;sa=showPosts;start=100

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Μπορείς να καταλάβεις ότι θέλεις και μπορείς να έχεις ότι άποψη θέλεις για μένα. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι που καταλαβαίνουν χίλια δυό διαφορετικά πράγματα απο τα ίδια γεγονότα.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #386 on: December 07, 2007, 20:24:20 »
A)  Yparxei thema santos kai den to ksero??Arxisame na trogomaste???

B)Ti sxesi exei i stiriksi me ton zagoraki sto paron topik?

RE PAME KALA???

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #387 on: December 07, 2007, 20:50:21 »
Ο Σάντος έχει τρία χρόνια για να κάνει τρία βασικά πράγματα:
1- Να ξεκαθαρίσει το υλικό του ΠΑΟΚ
2- Να διδάξει μοντέρνο ποδόσφαιρο (νοοτροπία νικητή και ότι η μπάλα είναι επάγγελμα)
3- Να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Σε συνεννόηση με τον Ζαγοράκη φαίνεται να του έχει δοθεί ένας χρόνος για κάθε ένα από τα παραπάνω βήματα.

Πιστεύω πως μέχρι τον Μάιο του 2008 ο Σάντος θα ενδιαφέρεται να μάθει ποιους θα κρατήσει και ποιους θα διώξει και όχι πώς θα κάνει νίκες.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #388 on: December 07, 2007, 21:16:43 »
Δεν ξερω αν εχω το δικαιωμα αλλα εχω σιγουρα τη θεληση να το κανω και θα το κανω

Απο εδω και πλεον θα κοιταζω στα προφιλ οσων γραφουν αρνητικα σχολια για προπονητη παιχτες ομαδα και γενικα τι εγραφαν οταν ηρθε ο Ζαγορ στον ΠΑΟΚ τοσο σαν παιχτης αλλα ειδικοτερα το καλοκαιρι σαν προεδρος και θα τα ποσταρω..αντε γιατι μερικοι ξετσουτσουνιασαν εδω μεσα

αν δεν ηταν ο Ζαγορ τωρα ισως ειχαμε και θεμα ΠΑΟΝΕ-ΠΑΟΚ ξερω γω

αφηστε τον προπονητη να κανει τη δουλεια του. οσο και να διαφωνω με καποιες επιλογες του ποτε μα ποτε δεν σταματαει να χτυπαει μεσα στο κεφαλι μου ενα πραγμα -να ξεβρωμισει και να τακτοποιηθει ο συλλογος οικονομικα
« Last Edit: December 07, 2007, 21:19:32 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #389 on: December 07, 2007, 22:09:56 »
Το λοιπόν μάγκες. Έχει όντως τρεις μήνες ο Σάντος στον ΠΑΟΚ και όπως κάποιοι είπαν δεν έχουν δει καμία βελτίωση. Εγώ δεν έχω δει βελτίωση 3 χρόνια τώρα εδώ θα κολλήσουμε; Αν πιστεύετε οτί ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει καλύτερο προπονητή αυτήν τη στιγμή νομίζω οτί ζείτε σε άλλη πραγματικότητα. Εγώ δεν είμαι κανένας super-γνώστης περί μπάλλας αλλά πιστεύω οτί θα ανέβει η ομάδα μέσα στην αγωνιστική χρονιά.

Υ.Γ Αν μια ορχήστρα ξέρει να παίζει το φεγγαράκι μου λαμπρό και αυτό με το ζόρι και τον καλύτερο μαέστρο να πάρεις σε 3 μήνες δεν παίζεις μπαχ. Ας ηρεμήσουμε λίγο γίναμε ξαφνικά όλοι προπονητές και ειδικοί.

Με σεβασμό σε όλους.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #390 on: December 07, 2007, 22:18:41 »
Dhladh osoi den exoun dei kammia veltiwsh eilikrina pisteuoun oti
fetos h omada paizei (toulaxiston entos edras..) to idio podosfairo
me perisyno skorpoxwri h me to aosmo-ageusto pragma pou mas
edeikse o Parasxos sta filika....?

Na mhn trela8oume ki olas..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #391 on: December 07, 2007, 22:19:58 »
O Santos τα είπε μια χαρά στην συνέντευξη που έδωσε. Αιντε γιατί οι προπονητολάγνοι μας τά πρηξαν!

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ψάχνει προπονητή για τα επόμενα 3 χρόνια.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #392 on: December 07, 2007, 23:21:06 »
den nomizw na uparxei thema santos kai oute tha uparksei.i alitheia einai oti oute se emena arese apo tote pou itan sto xanoumi.den xreiazetai na anaferthw eidikotera sto giati.apla gi auto pou eimai sigouros gia ton santos einai oti douleuei polu stis proponiseis se taktiki kai se dunami,antoxi klp(den einai tuxaies oi anafores tou stous pitsirikades),einai genikotera psuxraimos ws atomo kai pisteuw oti tha paei toulaxiston ton metrio PAOK ena epipedo panw.diladi na exei taktiki kati pou apousiazei edw kai kairo apo tin omada.agwnistiko prosanatolismo na kserei na epitithetai me auto to 4-3-3 klp,na katalavoun oloi poies einai oi theseis,oi kiniseis tous mesa sto gipedo.o santos sigoura exei antilipsi tou monternou podosferou.

to mono foul pou mporw na tou katalogisw mexri twra einai oti i omada den ekmetaleuetai ta stimena empros kai exei provlima sta stimena pisw.kai den to lew giati mas xaraktirize san paixnidi mexri twra kai ta gamise ola o santos alla giati sto xanoumi mexri na strwsei i omada kai na paiksei oso epaikse oti mpala epaikse nikouse apo ta stimena (para polu doulemena) kai apo tin sfixti amuna.oso gia tin amina pisteuw oti einai thema paixtwn kathara kai oxi taktikis.stin tripoli 3 faseis eginan kai fagame 2 goal kuriws apo atomika lathoi

polaret

• Guest
« Reply #393 on: December 07, 2007, 23:55:56 »
Aκουστε να δειτε ρε μαγκες εδω και καποιες μερες ενας ραδιοφωνικος σταθμος (και ακολουθησαν και οι υπολοιποι)εχει βαλει στην μπριζα τον λαο του ΠΑΟΚ βγαζωντας καποιες <αποψεις> περι αν πρεπει να παιζει ο ενας αν πρεπει να παιζει ο αλλος ,να παιζουν οι μικροι κλπ

Και ο λαος του ΠΑΟΚ καθεται και μπαινει σε αντιπαραθεση (διχασμο) για τον εαν ειναι ετσι η αλλιως ,  το θεμα για μενα ειναι για ποιον λογο βγαινουν ολα αυτα σε μια περιοδο που ο λαος ειναι 100% συσπειρωμενος και ακολουθει πιστα .

Ο λογος ειναι ενας δεν μπορουν να χτυπησουν τον γαιδαρο (συγνωμη θοδωρα ,γιατι αυτο θελουν)και χτυπαν το σαμαρι .

Το θεμα δεν ειναι εαν ειναι καλος ο σαντος Η οχι παρτε το χαμπαρι (για εμενα προσωπικα μονο ενας μου απεδειξε οτι μπορω να τον σεβομαι τυφλα )δεν προκειται ομως παρα τα οσα βλεπω νιωθω οτι γινονται συμφωνω δεν συμφωνω να βγαινω και να κανω μουνι την ομαδα μου για να ικανοποιησω τα καθε σχεδια του καθε σταθμου (εν αγνοια μου Η και εν γνωση μου).

Για εμενα ο προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ο φερναντο σαντος αυτος ξερει καλυτερα απο ολους εμας εφοσον αυτος ειναι η απολυτη επιλογη του ζαγορακη και εγω με την σειρα ακολουθω τυφλα,τουλαχιστον για ενα ικανο διαστημα 1.5-2 χρονων να μου αποδειξει εαν εχει δικιο η αδικο .

Δεν γινεται ρε σε 3.5 μηνες να βγαινεται και να κανετε κριτικη σε καποιον που εχει τα χιλια ελαφρυντικα (εκτος εαν νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι του να μας το πειτε )
Και για εσενα poet δεν περιμενα να παρασυρθεις ετσι  και να σερνεις το γαιτανακι.
Και απο εδω και περα για εμενα οποιος συνεχιζει να το κανει αυτο ,
την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο εξυπηρετει συμφεροντα ( η βλακεια δεν συγχωρειται)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #394 on: December 07, 2007, 23:57:00 »
toli gia ta stimena pou les stin aek
den einai mono oi paixtes na kanoun tis sostes kinisis mesa stin perioxi.. alla kai autos pou tha ektelei to faoul na xerei pou to pigenei
kai stin aek eixe pextes pou mporousan na xtipisoun faoul kai na xeroun pou na ta stiloun...
ego pantos fetos sta stimena (epithetika) exo dei mia veltiosi
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Photis

• Guest
« Reply #395 on: December 08, 2007, 00:18:01 »
Re paidia osoi den eidan veltiwsi me Santos den xeroun apo mpala telos...diladi afto pou vlepete stin toumpa sas xalaei..?Amma pezis etsi kai exw pas gia prwta8lima reeeeeeeee........o stoxos einai se tria xronia to prwta8lima...opotan pame kala den simfwnite?
O Santos opws egrapsa kai stous epikrites tou mesa sto paokfc.gr den fevgei...8a kanei oti goustari giati aftos xeri kai exei to elef8ero apo ton proedro....ki aftos xeri...TELOS!

AVRIO OLOI STO NAOOOOOOOOOOOOOOO.......

Poet

• Guest
« Reply #396 on: December 08, 2007, 00:26:58 »
Και για εσενα poet δεν περιμενα να παρασυρθεις ετσι  και να σερνεις το γαιτανακι.
Κατάλαβες να σέρνω κανένα γαϊτανάκι; Εγώ είπα ότι παρά το ότι δεν τον γουστάρω, τον στηρίζω και δεν υπάρχει θέμα προπονητή.
Ότι δεν τον ήθελα, ναι, δεν τον ήθελα για πολλούς και διαφόρους λόγους, ένας εκ των οποίων είναι ότι μου είναι αντιπαθής.
Αυτό όμως είναι άσχετο. Δεν θέτω θέμα Σάντος. Δεν υφίσταται. Τέλος.

Τέλος, το να γράφεις σε ένα forum με συνΠΑΟΚτσήδες και να λές την άποψη σου, ενδοοικογενειακά, είναι διαφορετικό απο το να βγαίνεις στα ραδιόφωνα και να κράζεις. Στο ράδιο, δημιουργείται κατάσταση. Δεν θεωρώ όμως ότι τρέχει και κάτι να πώ μιά άποψη στο forum ρε αδερφέ!!!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #397 on: December 08, 2007, 00:36:12 »
Δεν περάσαν ούτε δύο εβδομάδες από το συλλαλητήριο μας και ούτε εμείς οι ίδιοι δεν ασχολούμαστε με αυτό. Λες και τα αιτηματά μας δικαιώθηκαν; λες και οι ένοχοι κυνηγήθηκαν; Ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα δεχεται επιθέσεις από παντου και για κάποιους ελάχιστους το πρόβλημα είναι τα μαν του μαν στα φάουλ, ο Βρύζας και ηκαταγωγή του Σάντος από το Εστορίλ.

Έχουμε αναγκαστεί να ασχλούμαστε με τα αυτονόητα, να υποστηρίζουμε και να εμπιστευόμαστε τις αποφάσεις του Προέδρου δηλαδή. Αν ήταν καλόπιστη η κρίτικη θα το είχαν βουλώσει προ πολλού βλέποντας αυτό και μόνο το γεγονός ότι ακόμα και μείς έχουμε καταχωρήσει το συλλαλητηρίο και τα αιτήματα στο βάθος της μνήμης μας για να ασχόλουμαστε με τις μαλακίες τους.

Λοιπόν δεν υπάρχει καλόπιστη κριτική όπως είπε και κάποιος άλλος ή δόλος υπάρχει ή ηλιθιότητα και στη συγκεκρίμενυ περίπτωση δεν συγχωρείται κανένα από τα δύο

giannis80

• Guest
« Reply #398 on: December 08, 2007, 02:23:26 »
Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας έμπειρος προπονητής, τον γνωρίζω και θεωρώ ότι γνωρίζει το ποδόσφαιρο και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να μην ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια του στη Μπενφίκα, αλλά υπήρχαν προβλήματα για τα οποία δεν ευθυνόταν ο ίδιος. Στην ομάδα που τώρα εργάζεται, θεωρώ πως μπορεί να προσφέρει πολλά με την εμπειρία που έχει".
Δηλώσεις του παίκτη της Μπενφίκα Νούνο Γκόμεζ.

Λοιπόν,για να μην τρελαινόμαστε,ο ΠΑΟΚ στον πάγκο έχει προπονητή με προσωπικότητα(άλλωστε μόνο με προπονητή με προσωπικότητα έκανε κάτι καλό αγωνιστικά τα προηγούμενα χρόνια-Άγγελος,Μπάγεβιτς) που μιλάνε με καλά λόγια γι'αυτόν σχεδόν όλοι οι παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί.Ο ανθρωπος έχει δουλέψει στην Πόρτο και την Μπενφίκα,έχει δείξει έργο στην αεκ κι εμείς καθόμαστε και λέμε αν κάνει ή δεν κάνει.Κι εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω την αλλαγή της ομάδας στα εκτός έδρας και γιατί δεν έχει βρει τρόπο να αλλάξει την εικόνα σε σχέση με τα εντός που κακά τα ψέμματα η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα 3 χρόνια είναι σαφώς πολύ καλύτερη και ικανοποιεί και τον κόσμο (αν εξαιρέσουμε τον εργοτέλη,σε όλα τα υπόλοιπα παίζουμε αρκετά καλά με πολλά γκολ και χαμένες ευκαιρίες).Επειδή όμως,το πιο σημαντικό είναι οτι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πιστεύει οτι με αυτόν τον προπονητή θα γίνουμε ΟΜΑΔΑ,όσες ενστάσεις κι αν έχω (πολλές ή λίγες) το βουλώνω και στηρίζω τις επιλογές του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ από την στιγμή που πιστέυω οτι με αυτήν την διοίκηση και με αυτόν τον Πρόεδρο θα γίνω ξανά μεγάλος αγωνιστικά και διοικητικά.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #399 on: December 08, 2007, 12:10:30 »
egw lew na diwksoume ton santos kai na feroume pisw frigker gewrgiou voucotic parasxo na proponoun tin omada oloi mazi.
eleos exoume ton kalutero proponiti twn teleftaiwn etwn.kalws ginetai i suzitisi gia tin aksia t alla to mono sigouro einai oti tha katsei 3 xronia.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!