Author Topic: Fernando Santos  (Read 197607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #300 on: October 27, 2007, 23:11:36 »
Οχι...εγω λεω αν δεν κερδισουμε να τον διωξουμε!!!!!!!!
Πραγματι ημαρτον...........
Εχουμε αλλαξει 20 προπονητες σε 10 χρονια...κανεις (με εξαιρεση τον αγγελο) δεν εχει αφεθει να δουλεψει, και ομως το μυαλο του παοκτση εκει!!

aetopoulo

• Guest
« Reply #301 on: October 31, 2007, 11:09:54 »
Σάντος προχώρα ακάθεκτος,
και γραψε εμάς τους προπονηταράρες στα @@ σου.

Κάνε ότι καταλαβαίνεις για να δώ τουλάχιστον από του χρόνου
μιά ομάδα μέσα στο γήπεδο που θα φτασω στο σημείο να την χειροκροτήσω και στην ήττα.

Εχω φάει αμέτρητες σφαλιάρες μέχρι τώρα, θα αντέξω και τις τελευταίες

ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #302 on: October 31, 2007, 20:23:00 »
ÌðñÜãêá êáëåß ÓÜíôïò

ÅðéìÝëåéá: Çëßáò ÊáñáãéÜííçò
Äçìïóßåõóç: 31 Ïêôùâñßïõ 2007 19:40
Ç èåùñßá ôïõ ÷Üïõò óýìöùíá ìå ôçí ïðïßá ôï ðÝôáãìá ôçò ðåôáëïýäáò óôá âïñåéïäõôéêÜ ôçò Ðïñôïãáëßáò ìðïñåß íá ðñïêáëÝóåé ôõöþíá óôç Èåóóáëïíßêç åíäå÷ïìÝíùò íá âñåé åöáñìïãÞ óôïí ÐÁÏÊ. Ç áíôßðáëïò ôïõ ¢ñç óôï êýðåëëï ÏÕÅÖÁ, ÌðñÜãêá áíáæçôÜ ðñïðïíçôÞ Ýðåéôá áðü ôçí áðüëõóç ôïõ Æüñæå Êüóôá êáé ï «ìåóóßáò» ãéá ôïí ðñüåäñï ôïõ êëáìð, Áíôüíéï Óáëâáäüñ åßíáé ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò.
Ç ÌðñÜãêá ðñïóðáèåß áðåãíùóìÝíá ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá íá «óðÜóåé» ôçí çãåìïíßá ôùí ôñéþí ïìÜäùí (Ðüñôï, Ìðåíößêá, Óðüñôéíãê) êáé ðñáãìáôïðïéåß óôáèåñÜ êáé ìåëåôçìÝíá âÞìáôá ðñïò áõôÞ ôçí êáôåýèõíóç. ÊáôÜöåñå ôçí åöåôéíÞ óåæüí íá ðñïêñéèåß óôïõò ïìßëïõò ôïõ êõðÝëëïõ ÏÕÅÖÁ áëëÜ óôçí Ðïñôïãáëßá Ý÷åé ðåôý÷åé ìüëéò 3 íßêåò óå 8 ìáôò. Åðßäïóç ìç áðïäåêôÞ ãéá ôéò õðåñôñïöéêÝò öéëïäïîßåò ôïõ Óáëâáäüñ.
Ï ðñüåäñïò ôçò ÌðñÜãêá, üðùò åðéìÝíïõí ïé ðëçñïöïñßåò áðü ôçí Ðïñôïãáëßá, èá åðéêïéíùíÞóåé ìå ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò ôéò åðüìåíåò þñåò, áí äåí ôï Ý÷åé êÜíåé Þäç êáé èá ôïõ ðñïôåßíåé íá áíáëÜâåé ôïõò «Arsenalistas». ÖõóéêÜ ï ÓÜíôïò äåóìåýåôáé ìå óõìâüëáéï áðü ôïí ÐÁÏÊ êáé ç ðåñßðôùóç üðùò óçìåéþíïõí ïé ÐïñôïãÜëïé ðáñïõóéÜæåé ìåãÜëç äõóêïëßá.
Êáíåßò öõóéêÜ äåí ìðïñåß íá ãíùñßæåé ôï ôé ðñáãìáôéêÜ åðéèõìåß ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò, ï ïðïßïò Ýðåéôá áðü óýíôïìï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá Ý÷åé áíôéëçöèåß ôéò äõóêïëßåò ðïõ õðÜñ÷ïõí óôïí «äéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ».
Óýìöùíá ìå ôçí Ýíôõðç Ýêäïóç ôçò «O Jogo» ï áíôéêáôáóôÜôçò ôïõ ðáëéïý áìõíôéêïý ôçò Ðüñôï èá ãßíåé ãíùóôüò ìÝóá óôéò åðüìåíåò 15 çìÝñåò. ÅíáëëáêôéêÞ ëýóç óå ðåñßðôùóç ðïõ äåí åõïäùèåß ç ðåñßðôùóç ôïõ ÓÜíôïò åßíáé ï ÌáíïõÝë ÆïóÝ, ï ïðïßïò äåóìåýåôáé êáé áõôüò ìå óõìâüëáéï óôçí Áë Á÷ëß. Ïé ìïíáäéêïß ôå÷íéêïß ÷ùñßò ïìÜäá ðïõ öÝñåôáé íá åíäéáöÝñïõí ôç ÌðñÜãêá åßíáé ï ðñþçí ðñïðïíçôÞò ôïõ Å’ Íôüé, ÌáíïõÝë ÌáóÜäï êáé ï Âßëá Ìðüåò.
http://www.sport24.gr/html/ent/663/ent.203663.asp

ìáããåò äå÷ïìáóôå ðïëåìï áðï ðáíôïõ êáé óå ïëá ôá åðéðåäá.ôùñá áöçóáí ôá äéïéêçôéêá êáé ðéáóáí ôïí santos.
ÐÁÏÊ ÈÅÅ, ÃÁÌÙ ÔÁ ÌÌÅ

manos4

• Guest
« Reply #303 on: October 31, 2007, 20:28:46 »
oso ειμαστε ενωμενοι τους γραφουμε στα αρ.....δια μας.......

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #304 on: October 31, 2007, 20:58:31 »
Μπράγκα καλεί Σάντος

Επιμέλεια: Ηλίας Καραγιάννης
Δημοσίευση: 31 Οκτωβρίου 2007 19:40
Κανείς φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει το τι πραγματικά επιθυμεί ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα έχει αντιληφθεί τις δυσκολίες που υπάρχουν στον «δικέφαλο του Βορρά».

http://www.sport24.gr/html/ent/663/ent.203663.asp

μαγγες δεχομαστε πολεμο απο παντου και σε ολα τα επιπεδα.τωρα αφησαν τα διοικητικα και πιασαν τον santos.
ΠΑΟΚ ΘΕΕ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΜΕ

αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #305 on: October 31, 2007, 23:16:36 »
PAOK ENENTION OLON!!!!!!!!!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #306 on: November 01, 2007, 00:09:44 »
o Fernando den einai anandros gia na egkataleipsei to project pou ehei xekinhsei mazi me to 8odwrh. Eimai sigouros vevaia oti avrio 8a erwth8ei sth synenteuxh typou apo kanenan exypno kai 8a dwsei apostomotikh apanthsh
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #307 on: November 01, 2007, 01:21:18 »
den paei pouthena o santos...afiste ta xaza...min asxoleiste mazi tous...PAOK VREEEEEE

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #308 on: November 01, 2007, 10:38:03 »
gia 3 xronia o SANTOS tha einai proponitis tou PAOK ....as to katalavoune ta lamogia oi dimosiografoi kai as min mas spane ta @@ !!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #309 on: November 01, 2007, 13:49:15 »
Σάντος: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν»
Το ότι στη διάρκεια των 90 λεπτών ενός αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα τόνισε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας για το σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό είπε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να φοβηθούν και επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα�

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος κόουτς, υποστήριξε: «Προφανώς είναι ένα δύσκολο ματς. Απέναντι σε έναν αντίπαλο, από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Πριν από καιρό έδειξε τη δύναμή της στο παιχνίδι με τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου. Τα ματς διαρκούν 90 λεπτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε, θα πρέπει αν είμαστε ο εαυτός μας και να μη φοβόμαστε. Να συγκεντρωθούμε και να πιστεύουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος. Οι ατομικές προσπάθειες πρέπει να υποτάσσονται στο σύνολο, διότι προέχουν οι ομαδικές προσπάθειες».

http://www.metrosport.gr/more.php?id=4605_0_1_0_M

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #310 on: November 01, 2007, 13:53:36 »
H συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Fernando Santos

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της επόμενης αγωνιστικής, με μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Πριν μέρες ο Ολυμπιακός έδωσε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και φάνηκε ότι έχει στις τάξεις του ποιοτικούς παίκτες. Όλα τα παιχνίδια διαρκούν 90 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα πρέπει εμείς να δείξουμε ότι είμαστε επίσης ικανοί και να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνουμε λάθη, καθώς όπως είναι γνωστό τα μικρά λάθη σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να είναι μοιραία. Θα αγωνιστούμε συγκεντρωμένοι και με πίστη για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έδειξε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την απόλυτη κυριαρχία. Στην επανάληψη ξεκινήσαμε νωθροί και δεν μου άρεσε η εικόνα μας. Πολλά λάθη και επιπόλαιες ενέργειες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα επιτρέψαμε και στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. Μόνο προς το τελευταίο μέρος του αγώνα πήραμε ξανά τον απόλυτο έλεγχο. Κερδίσαμε 4-1, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε ομαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερα για ένα εικοσάλεπτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που ήθελα να δω εγώ. Ένας προπονητής βλέπει πέρα και από τα γκολ.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία που πρέπει και μας αρμόζει, αυτή της επίσης μεγάλης ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε, το έχουμε αποδείξει. Πρέπει να είμαστε καλοί σε ομαδικό επίπεδο και όχι να παρουσιάσουμε τα αμυντικά προβλήματα του παρελθόντος. Οι παίκτες μας πιστεύουν στις δυνάμεις τους και είναι αποφασισμένοι να μπουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο ως ίσο προς ίσο.

Είναι θετικό για εμάς που επέστρεψε ο Sznaucner, καθώς είναι ο μοναδικός ακραίος παίκτης που έχουμε. Ο Fernandes είχε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι της Κυριακής και αυτό είχε επίδραση στην απόδοσή του. Ο Ηλιάδης είναι φανταστικός όταν αγωνίζεται, με μεγάλη προσπάθεια και ζήλο και επιδεικνύει επαγγελματισμό. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Στη θέση που αγωνίστηκε με τον Απόλλων Καλαμαριάς όμως αντιμετωπίζει δυσκολίες γενικότερα, παρά το ότι η εμφάνισή του ήταν υποδειγματική στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μερικούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα και θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο να βελτιώσουμε την ομαδική τους απόδοση. Όταν καταφέρουμε να ενσωματώσουμε την ποιότητά τους στο σύνολο και να μην μείνει μόνο σε ατομικό απίπεδο, τότε οι πόθοι του κόσμου θα γίνουν πραγματικότητα. Έχουμε μεγάλες προοπτικές για το μέλλον γιατί απλά υπάρχει μεγάλη ποιότητα, ανεξαρτήτως θέσεων ή προσωρινών τοποθετήσεων στο γήπεδο ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Εξάλλου οι θέσεις στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι το σχετικό. Ένας μέσος παίκτης πρέπει να είναι και τέλειος αμυντικός. Αυτό έχει διδάξει η σύγχρονη ιστορία.

Αν μιλήσουμε για τα νέα παιδιά, τότε θα πούμε ότι σίγουρα έχουν μεγάλες ικανότητες. Έχουν όμως μέσα τους λίγο και τη νοοτροπία ότι ο εαυτός τους είναι το σημαντικότερο πράγμα. Πρέπει να κατανοήσουν όμως ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι. Όταν αυτό γίνει απόλυτα κατανοητό, όταν δηλαδή κάνουν τη σωστή επιλογή, τότε μερικοί από αυτούς θα φτάσουν ψηλά. Tις θέσεις μου αυτές τις έχω γνωστοποιήσει στους ποδοσφαιριστές μου και όχι μόνο μία φορά. Γνωρίζουν καλά τη φιλοσοφία μου. Δεν λέω ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκά σωματεία, αλλά αν προσέξουν τον εαυτό τους και δώσουν έμφαση στο να μάθουν να παίζουν πιο ομαδικά, τότε θα έχουν προοπτικές να φτάσουν ψηλότερα.

Όταν ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος, πάντα μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Θέλω όμως να πω ότι πρέπει να εκδηλώνουμε την πικρία μας προσεκτικά. Η στήριξη στους παίκτες μας πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ιδιαίτερα μετά από άσχημα ή αναπάντεχα αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα αντιληπτό για να προχωρήσουμε χωρίς πίεση. Δηλαδή τώρα θα αγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες πριν γίνει ο αγώνας. Είναι και οι δύο μεγάλες ομάδες, δύο τεράστια σωματεία. Όμως, η παρούσα κατάσταση είναι διαφορετική για τις δύο ομάδες. Δέκα φορές να παίζαμε στο πρωτάθλημα τώρα, αυτοί θα κέρδιζαν 8 φορές και εμείς 2. Ποιος έχει διαφορετική άποψη; Αυτή είναι ωμή πραγματικότητα. Οι εκτιμήσεις βασίζονται πάντα στο υλικό και τις συνθήκες που υπάρχουν σε κάθε ομάδα στη χρονική στιγμή που γίνεται το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε βέβαια τον αγώνα. Αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε την πραγματικότητα. Μην με παρεξηγείτε με ότι λέω, απλά θέλω να μιλάω με σοβαρότητα και πάντα βάσει της πραγματικότητας. Οι προοπτικές να προχωρήσεις όταν βλέπεις την αλήθεια είναι μεγαλύτερες από το να ζεις με ψευδαισθήσεις. Ας ξεκινήσουμε με το να μάθουμε πρώτα ποιοι είμαστε και μετά να πούμε ότι πάμε στο Καραϊσκάκη για να κερδίσουμε γιατί και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Aς μην πετάμε στα σύννεφα και ας είμαστε προσγειωμένοι. Εξάλλου έτσι θα πετύχουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε, με το να είμαστε σοβαροί και να δείχνουμε ότι δουλεύουμε."

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=8AEF3AE05BA17ACA80CEE0510125803F?newsCode=20071101121946902

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #311 on: November 01, 2007, 17:36:17 »

Όταν ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος, πάντα μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Θέλω όμως να πω ότι πρέπει να εκδηλώνουμε την πικρία μας προσεκτικά. Η στήριξη στους παίκτες μας πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ιδιαίτερα μετά από άσχημα ή αναπάντεχα αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα αντιληπτό για να προχωρήσουμε χωρίς πίεση. Δηλαδή τώρα θα αγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες πριν γίνει ο αγώνας. Είναι και οι δύο μεγάλες ομάδες, δύο τεράστια σωματεία. Όμως, η παρούσα κατάσταση είναι διαφορετική για τις δύο ομάδες. Δέκα φορές να παίζαμε στο πρωτάθλημα τώρα, αυτοί θα κέρδιζαν 8 φορές και εμείς 2. Ποιος έχει διαφορετική άποψη; Αυτή είναι ωμή πραγματικότητα. Οι εκτιμήσεις βασίζονται πάντα στο υλικό και τις συνθήκες που υπάρχουν σε κάθε ομάδα στη χρονική στιγμή που γίνεται το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε βέβαια τον αγώνα. Αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε την πραγματικότητα. Μην με παρεξηγείτε με ότι λέω, απλά θέλω να μιλάω με σοβαρότητα και πάντα βάσει της πραγματικότητας. Οι προοπτικές να προχωρήσεις όταν βλέπεις την αλήθεια είναι μεγαλύτερες από το να ζεις με ψευδαισθήσεις. Ας ξεκινήσουμε με το να μάθουμε πρώτα ποιοι είμαστε και μετά να πούμε ότι πάμε στο Καραϊσκάκη για να κερδίσουμε γιατί και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Aς μην πετάμε στα σύννεφα και ας είμαστε προσγειωμένοι. Εξάλλου έτσι θα πετύχουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε, με το να είμαστε σοβαροί και να δείχνουμε ότι δουλεύουμε."

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=8AEF3AE05BA17ACA80CEE0510125803F?newsCode=20071101121946902

ante epitelous eipe kati swsto se mia synenteyksi typou. parola ayta gia einai megalh gata o typos, 8a to kanei to 2plo kai 8a mas trelanei olous :P

gia mena palikaroi to paixnidi 8a kri8ei sta la8h, ean ginoun, apo ton fernantez kai thn epi8esh thn dikh mas... gia diethsia sxedon den to syzthw kai pisteyw oti meta apo ayta pou eginan sto hrakleio, sthn kalyterh periptwsh 8a mas paiksoun 70-30...
kai vevaia na min kleistoume pisw, i na min paiksoume poly epi8etika kai fame 6 san ton Ofh...

sta8erh apodosh me sklhrh amyna kai grigores antepi8eseis... apla pragmatakia!!!

kai sigoura na min ksekinhsei vasikos o Lakhs!!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #312 on: November 01, 2007, 18:46:15 »
 emena mou arese poly auto pou eipe gia ton Deco me aformh ton Christodoulopoulo kai elpizw na to akousan oloi oi paiktes
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

ck

• Guest
« Reply #313 on: November 01, 2007, 18:58:23 »
Καλό είναι που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, για να κρατάμε μικρό καλάθι. Δυστυχζώς όμως επισημοποιεί την απαγοήτευσή μας.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #314 on: November 09, 2007, 00:52:15 »
Σάντος: "Όπως με τον Ολυμπιακό"

Η εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο στο Στάδιο Καραϊσκάκη όπως φάνηκε άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, παρά την ήττα της ομάδας του και θέλει να υπάρχει συνέχεια το Σάββατο (10/11, 16:45) απέναντι στον Εργοτέλη στο γήπεδο της Τούμπας.

"Είμαι ικανοποιημένος συλλογικά από όλη την ομάδα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες ανταποκρίθηκαν οι παίκτες σε αυτό που θέλω" τόνισε αρχικά στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος και συνέχισε: "Το παιχνίδι που έρχεται με τον Εργοτέλη πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως αυτό με τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο ζήτημα στο ποδόσφαιρο είναι ότι στα ντέρμπι έχουμε αυτόματα κίνητρο και στους άλλους αγώνες δεν έχουμε. Όλα τα παιχνίδια πρέπει ν΄αντιμετωπίζονται όπως με τον Ολυμπιακό, αλλά κανένα όπως αυτό με το Θρασύβουλο. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο , όπως έχουμε κάνει με όλες τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε και να παίξουμε το ίδιο από το πρώτο λεπτό. Να μην περιμένουμε να έρθει το παιχνίδι σε μας και να προσπαθήσουμε φυσικά να κερδίσουμε".

Ερωτηθείς για τη διαιτησία ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε: "Συνήθως δεν μιλάω για τη διαιτησία. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποτε δεν χρειάζεται να το κάνω. Συνήθως θέτω την παρουσία της στην αμφιβολία και θέλω να πιστεύω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αν καταλάβω ότι κάνουν οι διαιτητές λάθη για άλλους λόγους, τότε θα μιλήσω σκληρά.

Είναι γεγονός ότι τιμωρείται κατά κάποιο τρόπο η ομάδα και αυτό είναι επιβαρυντικό. Επί του παρόντος θα συνεχίσω το ίδιο, να αποδίδω δηλαδή το γεγονός στη αμφιβολία. Όταν κατανοήσω ότι είναι άλλοι λόγοι θα μιλήσω σκληρά.

Έχω μια περίπτωση μπερδεμένη στην Ελλάδα. Δεν ωφελεί αυτή η κουβέντα περισσότερο. Θέλω να είναι αντικειμενικοί οι διαιτητές για όλους, να δουλεύουν με σοβαρότητα και να κάνουν σωστά στη δουλειά τους. Πιστεύω γενικότερα πως πρέπει να είναι επαγγελματίες. Δηλαδή έχει να κάνει με τους ανθρώπους.

Όλοι στο ποδόσφαιρο είναι επαγγελματίες, όχι οι διαιτητές. Σίγουρα με αυτό η ποιότητα θα είχε να κερδίσει. Έτσι ο διαιτητής θα εστιαστεί στο επάγγελμα του και θα πληρώνεται σύμφωνα με την απόδοση του. Στη χώρα μου αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσει έτσι και ευελπιστώ να γίνει και στην Ελλάδα".

Τέθηκε ακόμη στον Σάντος ζήτημα μεταγραφών με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως: "Από την αρχή ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα στην ομάδα. Ότι όχι μόνο πως δεν υπάρχει οικονομική άνεση, αλλά θα έλεγα μάλλον μια σφιγμένη κατάσταση. Αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποιες κινήσεις, προφανώς θα γίνουν. Πρέπει να καταλάβετε, όμως, πως σέβομαι τους παίκτες μου με τους οποίους δουλεύω καθημερινά μαζί και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό παικτών, πιστεύω στην ενίσχυση. Αν εστιαστούμε σε δύο τρεις θέσεις, με τις υφιστάμενες συνθήκες, μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα", και κατέληξε γενικά αναφέροντας: "Κάθε μέρα μιλάω με τους παίκτες σε όλους μαζί, αλλά και με κάθε έναν χωριστά. Πρέπει να σκεφτόμαστε συλλογικά σαν ομάδα όχι ατομικά και αυτό είναι δουλειά διαρκείας.

Χρειάζεται να διατηρηθεί αυτό που γίνεται καλά και να βελτιωθεί ότι δεν γίνεται, κατά τη γνώμη μου, καλά και ατομικά και συλλογικά. Το σημαντικό είναι να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστικό ρυθμό για να βελτιωθεί αυτό πρέπει να εφαρμόζεται πρακτικά για να διαπιστώσουμε τι πάει καλά και τι όχι. Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι πολύ σημαντικό ζήτημα.

Η ομάδα που επιθυμώ ο ίδιος, αλλά και ο ΠΑΟΚ, αυτή δηλαδή που θα διεκδικεί την πρώτη θέση, χρειάζεται λίγο παραπάνω από μικρές προσθήκες. Αυτή τη στιγμή βάζουμε τα θεμέλια για να γίνει η ομάδα που ονειρεύομαι. Και το ίδιο πρέπει να αισθάνονται όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν βήματα προόδου. Αποκτάμε μια ομάδα που ξέρει να κινείται στον αγωνιστικό χώρο. Ο συντονισμός είναι πολύ σημαντικό βήμα. Πρέπει να γίνονται βήματα προόδου και στις λεπτομέρειες. Να παίζουμε με απλό τρόπο, να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλες φάσεις".

http://www.sport24.gr/html/ent/975/ent.204975.asp

chiltsid

• Guest
« Reply #315 on: November 13, 2007, 13:18:11 »
ta epsale o santos sthn proponisi lene,bravo tou.gia na min koimithoun pali.
pos ginetai omos kai thn glitonoun oi mikroi panta enas theos xerei,poly kolofarda.pali eleipan ta talenta mas.den peirazei thn alli fora.

GeorgT

• Guest
« Reply #316 on: November 23, 2007, 16:14:15 »
«Έχει όρια αυτή η ομάδα»
Μιλώντας πάλι τη γλώσσα της αλήθειας, ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να πει τα πράγματα ως έχουν. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε πως δεν θα γίνουν μεταγραφές αν δεν υπάρχουν λεφτά, ξεκαθάρισε πως τα αγωνιστικά όρια της ομάδας είναι από την τρίτη θέση και κάτω και επανέλαβε πως δεν «γκρινιάζει» για τίποτα από όλα αυτά, γιατί όταν ανέλαβε την ομάδα ήξερε που θα πήγαινε. Παράλληλα, μίλησε και για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιος.

«Πρώτα απ' όλα χρειάζεται χρήμα. Δεν ωφελεί καμία προετοιμασία χωρίς χρήμα. Το πρώτο και κύριο είναι να υπάρχουν οι οικονομικές συνθήκες για να γίνουν μεταγραφές. Αν δε λυθεί αυτό, δύσκολα να γίνουν. Τις μεταγραφές τις προτείνει ο προπονητής. Στις κουβέντες που έχω τακτικά με τον πρόεδρο, μου λέει ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρει οικονομικά στηρίγματα. Απ' ότι ξέρω μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Πιστεύω στον πρόεδρο, είμαι σίγουρος ότι κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια και κάτι θα γίνει στο τέλος», είπε για τις μεταγραφές.

Και ξεκαθάρισε: «Όταν με προσέλαβε ο κ. Ζαγοράκης, με ενημέρωσε ξεκάθαρα για την κατάσταση που υπάρχει και μου τόνισε ότι από αυτήν την άποψη η χρονιά είναι δύσκολη. Άρα δεν έχω κανένα παράπονο. Θα ναι σπατάλη χρήματος αν αποκτήσουμε 2-3 παίκτες ίδιους με αυτούς που έχουμε. Θα κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Με την τωρινή ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Έχει όρια αυτή η ομάδα. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Ωστόσο, η ομάδα είναι βελτιωμένη, οδεύει στη σωστή κατεύθυνση. Άμα προσθέσουμε κάποιες πλευρές ποιοτικής βελτίωσης, θα μπορούμε να έχουμε υψηλότερες βλέψεις. Ο Ζαγοράκης άμα θελήσει να παίξει, οι πόρτες είναι ανοιχτές».

Για το ματς με τον Πανιώνιο δήλωσε: «Θεωρώ ότι δεν είναι θετικό να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Ιδίως στο αυτό το στάδιο, που οι ομάδες αποκτούν ρυθμό. Αλλά είναι γεγονός και προσπαθούμε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις. Να τις μειώσουμε. Περιμένω ότι η ομάδα θα έχει καλό παρουσιαστικό σε ένα ματς με σχετικά μεγάλη δυσκολία. Είναι ένα παιχνίδι που υπάρχει η δυνατότητα να το κερδίσουμε, μπροστά σ' ένα σοβαρό αντίπαλο, μια ποιοτική ομάδα, που καλά οργανωμένη, που έχει πίσω της δύο χρόνια δουλειά».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα είπε: «Υπάρχουν δύο προβλήματα σοβαρά με Ίλιεφ και Ορφανό και άλλα μικρότερα, όπως ο Κνολ που προέρχεται από τραυματισμό. Για τους υπόλοιπους θα δούμε αύριο εάν θα παίξουν. Εάν κάποιος παίκτης δε νιώσει 100% έτοιμος θα το λάβω υπόψη». Και έκλεισε σχολιάζοντας τις κινήσεις των οπαδών: «Το συλλαλητήριο είναι μια απόφαση των φιλάθλων και ο προπονητής πάντα σέβεται τις αποφάσεις τους. Είναι ένα θέμα του σωματείου, δεν το γνωρίζω πολύ καλά».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=620566

Δε μπορείτε να πείτε σωστός κ σοβαρός ο φερναντο, όπως ακριβώς πρέπει να είναι ενας προπονητής.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #317 on: November 23, 2007, 16:51:35 »
Πολυ σωστη κουβεντα το
..Θα ναι σπατάλη χρήματος αν αποκτήσουμε 2-3 παίκτες ίδιους με αυτούς που έχουμε. Θα κοροϊδέψουμε τον κόσμο..
καλυτερα να γινει εστω και μια αλλα παικτης που θα ειναι μια κλαση απο αυτους που εχουμε παρα 2-3 και να ειναι μετριοι..

γενικα σε ολα ηταν πολυ σωστος και μετρημενος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #318 on: November 24, 2007, 21:23:23 »
kai egw auto pisteuo giati oi pextes pou exoume twra ine oli peripou sto idio epipedo, den exoume ton pexti pou kani tin diafora....

GeorgT

• Guest
« Reply #319 on: November 30, 2007, 15:21:07 »
«Στόχος τα... επόμενα χρόνια»

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να μιλήσει για στόχους στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητάει από τους παίκτες του σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος και μίλησε για το σταθερό σχήμα στο οποίο στηρίζεται.

«Δεν είπαμε ότι στόχος είναι το UEFA, αλλά ρητά έχουμε δεσμευτεί ότι θα δημιουργήσουμε μια σφιχτή ομάδα, που θα δουλεύει, θα έχει καλή εικόνα, θα προσπαθεί να παίζει καλά. Να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο να φτάσει στις πρώτες θέσεις τα επόμενα χρόνια. Βεβαίως, πρόθεσή μας σε κάθε ματς είναι να κερδίζουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Για τον Αστέρα Τρίπολης σχολίασε: «Είναι μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, που αξιοποιεί πολύ καλά τις μεταβιβάσεις στην επίθεση. Προβλέπεται να είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι από κάθε έννοια. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σωστή στάση το ματς, χωρίς φόβο για να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη».

Και για τη δική του ομάδα τόνισε: «Η διέξοδος είναι να αντιμετωπιστεί το παιχνίδι φυσιολογικά, με σωστή στάση. Εμείς θέλουμε να αμυνόμαστε καλά για 90 λεπτά και να παίζουμε καλά μπροστά. Το ουσιαστικό είναι η ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά να είναι ουσιαστική και στην άμυνα. Με τον Πανιώνιο κάναμε τέσσερις φάσεις στο πρώτο μέρος και πετύχαμε τρία γκολ».

Στη συνέχεια είπε ο δεξί μπακ, ελλείψει Σνάουτσνερ και Αραμπατζή, θα παίξει και ο Ηλιάδης, ενώ υπολογίζει και στον Γεωργιάδη: «Προπονήθηκε κατά 70% και είναι σχετικά καλά. Έχει στομαχικές διαταραχές, αύριο θα του έχουν περάσει και λογικά θα παίξει την Κυριακή».

Έτσι, ο Σάντος δεν πρόκειται να κάνει άλλες αλλαγές: «Το σταθερό σχήμα βοηθάει για να αποκτήσουν αυτοματισμό οι παίκτες, κάτι που δε γίνεται με συνεχείς αλλαγές. Εμείς πρέπει να παίζουμε με πάθος, να δείχνουμε προσπάθεια διάθεσης και θέλησης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μια ομάδα που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Από τα τελευταία έξι χρόνια, στα πέντε το έκανα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=624517