Author Topic: Fernando Santos  (Read 193410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Fernando Santos
« Reply #120 on: September 05, 2007, 11:34:17 »
@king

Re koufala an parei o Santos kanena titlo me ton PAOK, thelw na vgeis gymnos sto syntagma me tatoo PASOK sta opisthia sou  ;D  ;D  ;D

an parei titlo file kai me nd ston kolo bgainw  :D :D

yg. to gamato to akouses? "Ypirxe kaliteri ellada kai tin kapsate!"   :P :D

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #121 on: September 05, 2007, 13:02:37 »
ayrio tha pame aerodromio i @@ ?;D

Ναι ρε. Τρέξτε να πανηγυρίσετε το πρωτάθλημα που πήραμε. Ώρα να σοβαρεύουμε και να σταματήσουμε να είμαστε πανηγυρτζίδες οπαδοί. Τα βλέπουν και γελάνε όχι μόνο οι εχθροί μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι.

Και για όσους το ξεχνάνε, έχουμε κηδεία. Έξι (6) αδέλφια μας είναι στην φυλακή και προσωπικά, όχι στο αεροδρόμιο δεν θέλω να πάω, αλλά ούτε στην Τούμπα πλέον.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #122 on: September 05, 2007, 13:14:59 »
και εγώ σε τέτοια φάση είμαι αδερφέ. πολύ απογοητευμένος. πια μπάλα τώρα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

thomas

• Guest
« Reply #123 on: September 05, 2007, 13:39:23 »

Ναι ρε. Τρέξτε να πανηγυρίσετε το πρωτάθλημα που πήραμε. Ώρα να σοβαρεύουμε και να σταματήσουμε να είμαστε πανηγυρτζίδες οπαδοί. Τα βλέπουν και γελάνε όχι μόνο οι εχθροί μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι.

Και για όσους το ξεχνάνε, έχουμε κηδεία. Έξι (6) αδέλφια μας είναι στην φυλακή και προσωπικά, όχι στο αεροδρόμιο δεν θέλω να πάω, αλλά ούτε στην Τούμπα πλέον.

Φίλε με τη θλίψη και τη μιζέρια δε βοηθάμε τα αδέρφια που είναι μέσα.Θα συνεχίζουμε τη ζωή μας,υποδεχόμενοι το Σάντος πηγαίνοντας στην Τούμπα φωνάζοντας για τον ΠΑΟΚ και παράλληλα θα βοηθάμε τα αδέρφια μας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #124 on: September 05, 2007, 15:42:21 »
Σάντος: «Σύντομα στην κορυφή»

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σύντομα στην κορυφή του πρωταθλήματος δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στον πορτογαλικό Τύπο. Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για διεκδίκηση τίτλου.

«Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και περιμένω να έχω την ίδια επιτυχία που είχα και στο παρελθόν στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρώτος χρόνος θα είναι μεταβατικός, στον δεύτερο και τον τρίτο όμως περιμένω να παλέψουμε την κορυφή», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής, που αναμένεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη, και αποκάλυψε: «Μου αρέσει η Ελλάδα. Η αρχική πρόταση που μου έγινε ήταν για πενταετές συμβόλαιο ( :o) , αλλά θεώρησα αυτό το διάστημα υπερβολικό. Θεωρώ πως τρία χρόνια είναι η ιδανική διάρκεια συμβολαίου».

Τέλος, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπου έχει θητεύσει σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. «Δέχτηκα μία πρόταση από έναν πρώην παίκτη μου (Θοδωρής Ζαγοράκης). Είναι η δεύτερη φορά που αυτό συμβαίνει (είχε προηγηθεί ο Ντέμης Νικολαΐδης και η ΑΕΚ), αν και λέγεται πως έχω άσχημες σχέσεις με τους παίκτες μου», τόνισε με πικρία για τα όσα του καταλογίστηκαν από τη διοίκηση της Μπενφίκα, αλλά έκλεισε λέγοντας: «Η Μπενφίκα αποτελεί πλέον παρελθόν».

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=100200

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: September 05, 2007, 15:51:00 »

Φίλε με τη θλίψη και τη μιζέρια δε βοηθάμε τα αδέρφια που είναι μέσα.Θα συνεχίζουμε τη ζωή μας,υποδεχόμενοι το Σάντος πηγαίνοντας στην Τούμπα φωνάζοντας για τον ΠΑΟΚ και παράλληλα θα βοηθάμε τα αδέρφια μας

Μιζέρια??? Αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω?
Άντε ρε τώρα να μην αρχίσω να κράζω. Που είχαν το θράσσος να μας πάρουν τηλέφωνο από την ΠΑΕ και να μας ζητήσουν να πάμε στην υποδοχή του Σάντος. Εμείς κλαίγαμε για τα παιδιά και αυτοί στον κόσμο τους. Όταν τους παίρναμε τηλέφωνο για να ζητήσουμε τη μεσολάβιση του Γεωργαντά και του Ποικιλίδη ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και τώρα μας θυμήθηκαν? Να στείλουν αυτούς που μπήκαν με κούτρα προσκλήσεις στην Ξάνθη και αφήσαν τα ΠΑΟΚτσάκια να δίνουν μάχες έξω. Εμείς δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα. Αυτοί μας χρωστάνε. Ούτε ανταποδοτικότητα τους ζητήσαμε για τις υπηρεσίες μας ούτε τίποτα. Απλά όταν υπάρχει ανάγκη να έχουμε μια συμπαράσταση.
Για να τελειώνουμε. Γρανάζι στην μηχανή της ΠΑΕ δεν πρόκειται να γίνω. Τον ΠΑΟΚ λατρεύω και όχι την ΠΑΕ. Όταν αποδείξει ότι είναι αντάξια του κόσμου, τότε μπορεί να γίνω και καρνάβαλος που θα πηγαίνει σε στημένες υποδοχές για να ξεχάσει ο κόσμος τα τραγικά λάθη της στην Ξάνθη.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #126 on: September 05, 2007, 16:19:04 »
Είναι δυνατόν να πάει κανείς τέτοιες ώρες σε υποδοχές και πανυγήρια?
Μου χουν κοπεί τα πόδια,η διάθεση,από το πρωί δουλεύω με το ζόρι,νιώθω μαλάκας που έσκασα τα 420 και φέτος....σκέφτομαι αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι δεν θα ζητήσει καν εισητήρια για πουθενά,και με φαντάζομαι να παλεύω με τον εαυτό μου αν πρέπει να πηγαίνω γήπεδο ή όχι...ή αν θα καταντήσουμε σαν τα χανούμια της original που γελούσαμε γιατί η φάση τους ήταν μακρυά μας ...και τώρα πλησιάζει
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Mitsubas

• Guest
« Reply #127 on: September 05, 2007, 17:41:48 »
και καλα....

aetopoulo

• Guest
« Reply #128 on: September 05, 2007, 18:44:51 »
Σάντος: «Σύντομα στην κορυφή»
«Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και περιμένω να έχω την ίδια επιτυχία που είχα και στο παρελθόν στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρώτος χρόνος θα είναι μεταβατικός, στον δεύτερο και τον τρίτο όμως περιμένω να παλέψουμε την κορυφή», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής, που αναμένεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη, και αποκάλυψε: «Μου αρέσει η Ελλάδα. Η αρχική πρόταση που μου έγινε ήταν για πενταετές συμβόλαιο ( :o) , αλλά θεώρησα αυτό το διάστημα υπερβολικό. Θεωρώ πως τρία χρόνια είναι η ιδανική διάρκεια συμβολαίου».

Μακάρι Σάντος αυτό θέλουμε και εμείς και πιστεύω πως όλοι πλέον οι οπαδοί μας είναι όριμοι και έχουν την υπομονή να αντέξουν αυτόν τον μεταβατικό χρόνο, μετά απο όλα αυτά που τραβήξαμε τόσα χρόνια.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #129 on: September 05, 2007, 19:12:09 »
O Santos einai poli thriskeuomenos leei.

einai epitropos stin ekklisia tous.

H parousia sou aggelara mas katatrexei............ :biggrin:

ck

• Guest
« Reply #130 on: September 05, 2007, 21:07:05 »
Τους βλέπω το καλοκαίρι για προετοιμασία ψυχολογίας στο Αγιον Ορος. Αφήστε που έχω την αίσθηση ότι στην επιλογή Σάντος έβαλε το δαχτυλάκι του και ο αγγελος, μην ξεχνάτε τη συνάντηση που προηγήθηκε με Ζαγόρ.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #131 on: September 05, 2007, 23:38:04 »
και καλα....

και καλάμια ρε νούμερο
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #133 on: September 06, 2007, 01:15:33 »
exoun kanei lathos tin epomeni agonistiki    ???
http://www.uefa.com/footballeurope/club=50130/domestic.html

uefa rulez ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

chiltsid

• Guest
« Reply #134 on: September 06, 2007, 03:12:25 »
kata thn gnomi mou einai h kalyteri epilogi avthn thn stigmh gia ton paok,ta stoixeia pou ton diakrinoun einai avta pou loipoun apo thn omada dhl:peitharxia sta apodytiria,sthn proponisi,sthn taktiki(epitelous kapoios me arxidia sta apodytiria pou den einai paikths)   asxoleitai me thn atomiki beltiosi ton paikton,kai prospathei na metaferei thn magkia pou diathetei o idios stous paiktes tou(pou episis leipei poly apo thn omada)
poly kalo pdosfairo den pistevo tha doume propantos stis protes 5-7agonistikes gi avto mhn saltaroume me kanena X
sthn aek k sthn benfica epeze kyrios amyntika me poly pressing adepithesis kai dynath stis sthmenes faseis
avto pou me problimtizei einai pio systima tha protimisei,protima lene 4-3-3 alla ego pistevo ston paok tairiazei to 4-2-3-1 alla ama doulevtei sosta k sobara k xerei kathe paiktis ti tou ginete
episis anypomono na do se poious paiktes tha stirixtei

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #135 on: September 06, 2007, 03:43:31 »
gia mena an den einai to megalitero einai ena apo ta megalitera onomata pou exoun erthei pote stin istoria mas
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #136 on: September 06, 2007, 10:15:10 »
gia mena an den einai to megalitero einai ena apo ta megalitera onomata pou exoun erthei pote stin istoria mas

Ωπα ρε αγορίνα μου. Αφορμή παίρνω από την απάντηση σου, για να υποσχεθώ ότι θα ανοίξω σχετικά topic με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών που περάσαν από τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή, τις ομάδες που δουλέψαν και τους τίτλους που πήραν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

mitsos_g4

• Guest
« Reply #137 on: September 06, 2007, 11:17:46 »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #138 on: September 06, 2007, 12:36:33 »
Autos o kainourgios scouter RICARDO SANTOS kserei kaneis
an einai suggenhs tou proponhth?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: September 06, 2007, 12:47:42 »
mpaaa ...tha to mathoume auto en kairo:)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!