Author Topic: Fernando Santos  (Read 197978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #540 on: January 18, 2008, 19:41:00 »
http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=427 ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ...

Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο προπονητής μας παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο για την ομάδα του να μπει στα πλέι οφ, ενώ αναφερόμενος στο κεφάλαιο «μεταγραφική ενίσχυση» ξεκαθάρισε ότι ο «δικέφαλος» δεν πρόκειται να αποκτήσει παίκτες αμφιβόλου αξίας μόνο και μόνο για να πει ότι έκανε μεταγραφές ποιότητας.
Παράλληλα, επισήμανε ότι στόχος του είναι να «χτίσει» την ομάδα για το μέλλον προσθέτοντας ότι για να γίνει μεγάλος ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 6-7 ποιοτικούς παίκτες τα επόμενα χρόνια. Η ουσία είναι ότι ο Πορτογάλος είναι ο πρώτος προπονητής, μετά από πολλά χρόνια, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους για το ρόστερ του «δικέφαλου του Βορρά». Και φυσικά, αυτή τη «δύναμη» του τι δίνει η σχέση που έχει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο έχει κοινή γραμμή σε όλα τα θέματα του συλλόγου.
«Ο σημερινός ΠΑΟΚ θυμίζει μία μεγαλοπιασμένη οικογένεια η οποία δεν έχει χρήματα, έχει στο τραπέζι σαρδέλες και λέει ότι έχει αστακό! Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Ο σύλλογος δεν πρέπει να συμβιβαστεί και να πει ότι «έχω μέτρια ομάδα». Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε την ποιότητα για να κοιτάξουμε τις τρεις πρώτες θέσεις και πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό προγραμματισμό και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε την επόμενη χρονιά να ανέβουμε επίπεδο».
Στη συνέχεια, ο Σάντος αναφέρθηκε στις μεταγραφές: «Δεν θέλω να πάρουμε κάποιον παίκτη για να πούμε ότι πήραμε. Θέλω καλούς ποδοσφαιριστές για να τους έχουμε και τα επόμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ για να γίνει μεγάλη ομάδα χρειάζεται 6-7 παίκτες μεγάλης ποιότητας. Διαφορετικά, θα συνεχίσει να είναι μία ομάδα με μεγάλο όνομα αλλά με μέτριο υλικό. Αυτή είναι η αλήθεια».
Οσο για το αν όσα λέει, υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις του με τους παίκτες, ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος: «Όχι. Γνωρίζουν τις σκέψεις μου, τους τις έχω πει. Αλλωστε, μπορούν να με διαψεύσουν μέσα στο γήπεδο».
Κατά την αποψή μας είπε αλήθειες ο τεχνικός μας ...ίσως που δεν ακούγονται συχνά δημόσια αλλά θα κάνουν καλό στην ομάδα μας και ίσως τονώσουν τον εγωισμό των παικτών μας...
Όσο για το Καυτατζόγλειο θα διαπιστώσετε κάποιοι πως θα είμαστε πενταπλάσιοι από τα επίσημα εισιτήρια που παραλάβαμε.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

polaret

• Guest
« Reply #541 on: January 18, 2008, 19:41:22 »
Ωραια τοτε στην επομενη να βγει και να τους κατονομασει θα ειναι καλυτερα αφου
ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν θα υπαρχουν παρεξηγησεις
Το κλεινω εδω ομως γιατι δεν μπορουμε να συμφωνησουμε εστω σε κατι (δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε ο καιρος θα δειξει τι συμβαινει) τελος απο μενα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #542 on: January 18, 2008, 19:43:41 »
@Poet: Fukitol, mate!

JamaicaN

• Guest
« Reply #543 on: January 18, 2008, 19:45:56 »

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #544 on: January 18, 2008, 19:47:23 »
Ο Σαντος να κρατησει την αληθεια για τα αποδυτηρια, δεν δινεις τροφη να σε χλευαζουν με διαφορες παρομοιωσεις. Δεν βγαινεις και μηδενιζεις την μιση ομαδα δημοσια. Δεν δινεις αφορμη για εσωτερικη διχονοια.
Ο κοσμος δεν ειναι μ@@@@@ς, βλεπει και κρινει, ξερει τι εχει αυτην την στιγμη, δεν χρειαζεται την "αληθεια" γιατι απλα ξερει τη ΑΛΗΘΕΙΑ. Οριμασε κατα μεγαλο ποσοστο.

Δυο τεινα ισχυουν: Οταν επαιζα ποδοσφαιρο, ο προπονητης μου ειπε σε ενα πολυ καλο μου φιλο και μελος του συμβουλιου οτι ψαχνει τον αντικαταστατη μου γιατι τραυματιζομουν συχνα, επι λεξη. Ηταν αληθεια. Οταν το εμαθα εγινα θηριο, ειχα να διαλεξω η να την κανω η να καθισω και να πολεμισω. Επειδη ειμαι παοκτσης και ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ καθισα, εκανα φυσιοθεραπειες, βαρη, αντοχη και επανηλθα δυνατοτερος. Ετριβε τα ματια του. Ο προπονητης αυτος σταματησε επειτα απο λιγους μηνες και βλεποντας τα ματς της ομαδας ειπε στο φιλαρακι μου: ρε τον κ.......η, μηπως μου εκανε σαμποταζ;  Επαιξα τρια χρονια ακομη, τα καλυτερα μου σαν ποδοσαφαιριστης. Και ερχομαι στα λογια ενος αδελφου που ειπε πιο επανω, οτι η καθεσαι και τον διαψευδεις η παιρνεις τα μπογαλακια σου και δωθε πανε οι αλλοι. Οτι και να γινει απο τα δυο, νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμενος.

Δεν βγαινεις ομως και τα λες δημοσια.

Υ.Γ. 1.
Στηριζω τον ΖΑΓΟΡ και τις επιλογες του.

Υ.Γ. 2. Οι σαρδελλες της Πορτογαλλιας ειναι και γαμω, στα καρβουνα με κρασακι, απολαυση. Εφαγα στο Πορτιμαο (Αλγερβη) μια φορα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #545 on: January 18, 2008, 19:50:41 »
to ti mpineliki akoustike simera sta radia gia santos den exei proigoumeno..
ego den exo kataliksei akoma gia tis diloseis tou.

strANGER-4

• Guest
« Reply #546 on: January 18, 2008, 19:56:09 »
Οσο για το αν όσα λέει, υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις του με τους παίκτες, ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος: «Όχι. Γνωρίζουν τις σκέψεις μου, τους τις έχω πει. Αλλωστε, μπορούν να με διαψεύσουν μέσα στο γήπεδο».

kairos loipon orismenoi na apodeiksoun oti o Santos kanei lathos...(pou den kanei alla tespa)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #547 on: January 18, 2008, 20:01:40 »
egw proswpika DE STAMATAW NA STIRIZW TON SANTOS pou kata tin apopsi mou eipe ta pragmata me t onoma tous.
orismenoi paixtes mas einai entelws gia to poutso.kaka ta psemata me ton xaralampous to gkonzales to laki kai allous ampalous oute ti 4i thesi de tha mporoume na paroume.
kala ekane kai tous eipe sardeles pws sto diaolo tous eipe.me tetoious paixtes san tous fetinous de tha ksanadoume tin PAOKARA mas psila!
ante diplo sti gria giati alli pikra den antexetai.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #548 on: January 18, 2008, 20:03:55 »
Εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι και πρώτος μάγκας, προβλέπω να είναι λίγα τα ψωμιά του Πορτογάλλου!!!
Και χαίρεσαι γι'αυτό; Για να ξαναρχίσουμε το ο ένας μου βρωμάει, ο άλλος μου μυρίζει;

Όχι. Για να πάρουμε έναν καλύτερο απο αυτόν, έναν αρσενικό που αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. Δεν μπορείς να χλευάζεις τους παίκτες και ταυτόχρονα ο Πρόεδρος να μιλάει για γιορτή στο γήπεδο. Τί γιορτή; Γιορτή της σαρδέλλας; Και δεν το είπε αυτό κανείς και το λέει ο Σάντος; Με 600 χιλ. το χρόνο, κάνεις τη δουλειά σου και δεν υποτιμάς ούτε αυτούς που σου έδωσαν, ούτε αυτούς που έχεις. Αυτό απαιτεί η στοιχειώδης ευπρέπεια την οποία δυστυχώς την στερείται.

Στο κάτω κάτω ο Σάντος είναι Πορτογάλος και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη διαφορά στην κουλτούρα, τον τρόπο έκφρασης, όλα.
Ναι αλλά κάποιος δεν πρέπει να του μιλήσει για το Rexona?

Ο Σάντος προσπαθεί να φτιάξει ομάδα (λέει) ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και πρέπει να τον κρίνουμε διαφορετικά από ότι αν διεκδικούσαμε πρωτάθλημα.
Ναι αλλά απολαμβάνει και μιά ασυλία, ελέω Ζαγοράκη, άνευ προηγουμένου.

Δεν έχει βελτίωση η ομάδα μας σε σχέση με πέρσι;
Ελάχιστες διαφορές βλέπω εγώ σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική τη φετινή.

Ακόμη και στα αποτελέσματα!
Τα αποτελέσματα ενίοτε είναι περιστασιακά, όπως και η ήττα απο την Ξάνθη, έτσι και κάποιες νίκες μας ήρθαν κωλόφαρδα.

Δεν έχουν βελτίωση ατομική κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπαιάνο, ο Ιλιεφ; Εχουμε την τάση να τα μηδενίζουμε όλα και αυτό είναι κακό ΚΑΙ για μας ΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω αν είμαι μηδενιστής. Πάντως τον Μπαϊάνο τον θεωρώ κατσίκι μεγάλης ολκής που αδίκως έκατσε μέσα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εις βάρος του Μπαλάφα που ήταν κορυφαίος αλλά θεωρείται και αυτός σαρδέλλα και νομίζω ότι τον Βραζιλιάνο τον έχει διαρκώς στην ομάδα για να του χαφιεδεύει τί γίνεται στα αποδυτήρια. Ή άμυνά του είναι και το κόλλημά του.

Για τον Ίλιεφ μέχρι προχθές μας τον είχε για πέταμα, μετά τον χρησιμοποίησε, τουμπεκιάστηκε επειδή έδειξε ότι ξέρει το τόπι και απο προχθές πάλι δεν τον υπολογίζει.

Re Poet, den se katalavaino........

Dhladh ama den ta pei twra opos exoun ta pragmata, meta to kalokairi otan tha ta anaferei tha gyrisoume kai tha poume........"Kai yiati mata les tora kurie Santos kai den mas ta eleges prin?"
Opos kaname ouk oliges fores sto parelthon me alloUs proponhtes kai eidika me ton Aggelo...
Sorry alla autoi oi pextes den kanoun and you know what?
Ennoeite oti  o allos den analamvanei tis euthines tou yia ta katsikia pou exei...Oute proetimasia ekane, oute metagrafes to kalokairi kai einai mono 5 mines......AS ALLAKSOUME MYALA se olous tous tomeis. Ena proponiths sthnei tous pextes kai tous mathenei systhmata kai prospathei na vgalei TON KALYTERO TOUS EAYTO KAI TALENTO....Ean aytoi einai ampaloi kai atalantoi den tha tous mathei mpalla o Santos...den einai propniths fytwriou...Ego tou dino mexri telous tou JuNE 2009. Ean h omada den exei veltiosh, kai den ennow na xoume parei protathlima alla toulaxiston 2-4h thesh tote, kati den paei kala...Kata thn gnomh mou kalytera na kaoun pextes pou einai etsi ki allios yia kausoksula (mpalafas, moumin, xaralampous...AIWNIA TALENTA) para enas sovaros proponiths o opoios kata thn gnomh mou exei thn dunatothta na mas kalyterepsei..........
Symfono apoluta me tis dhlwseis tou...Sardeles exoume kai prepei na to sunhditopoiisoume, opos alloste h pleiopsifia to exei hdh kanei.
Opote oi perisoteroi yia thn yiorth ths Sardelas sta nEa moudania to kalokairaki,,,....

demis-g4

• Guest
« Reply #549 on: January 18, 2008, 20:12:07 »
Στάλθηκε από: demis-g4
Εισαγωγή παράθεσης
Mh ksexnate oti o Santos eipe oti otan ton rwthse to paidi tou an mporei na ginei podosfairisths autos tou eipe 'gie mou ksexna to gine kati allo'. Giati na mh to pei kai stous paixtes.Autoi einai h apopsh tou...kai sto katw katw oloi to kseroume kai oi paixtes to kseroun oti 8a ginoun megales allages sto roster. Opoios de 8a exei thn poiothta 8a fugei. Kai einai pragma fusiologiko..H' mhpws den to exoume ksanakousei pote oti otan paei enas kainourgios proponhths se mia omada paei kai leei se paixtes na broun omada giati den tous upologizei..kai h pragmatikothta einai auth...opoios de mporei eutuxos h' distuxos 8a fugei..
γι  αυτο που γραφεις δεν υπαρχει κανενα θεμα ,ολα καλα
αλλα ξαναρωτω

Τελικα επειδη δεν το καταλαβαινω εξηγηστε μου ποιο το κερδος του ΠΑΟΚ αν βγεις και πεις ΔΗΜΟΣΙΑ οτι πολλοι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι για τον πουτσο ?ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?

Na sou pw...Oi paiktes den prepei na paizoun gia ton proponith.Prepei na paizoun gia thn omada kai thn fanela..An broun dikaiologies oti tous erikse thn psuxologia ktl ktl shmainei oti einai paiktes pou psaxnoun dikaiologies gia na dikaiologhsoun thn metriota tous.Kai kata thn apopsh mou tetoioi paiktes den aksizoun na paizoun se mas..Hr8e h wra na ksupnhsoun merikoi kai na deiksoun oti NAI exw mia 8esh ston PAOK pou oneirebete o laos tou (kai edw edwse emfash o SANATOS). Giati na dikaiologoume thn metriothta merikwn einai opws to eipe o SANTOS : "na leme tis sardeles astakous"

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: January 18, 2008, 20:17:31 »
sumfonw apolita mazi sou demis g4

apaoki13

• Guest
« Reply #551 on: January 18, 2008, 20:19:33 »
Egw apo thn allh re Poet se katalavainw apolyta giati hsoun stravomenos me ton Santos apo thn arxh. Gia mena oi dhlwseis tou den htan kai oti kalytero alla thn idia stigmh den diaforopoiountai ap' osa exei pei se prohgoumenes synenteyxeis kai den apaixoun ap' ayta pou blepoume mesa sto ghpedo. Dystyxws paiktes den exoume kai oti kai na leme den allazei. Ki egw 8a h8ela kalytera apotelesmata alla fainetai oti den 8a r8oun opote as afhsoume ton Santos na sthsei thn omada pou 8elei to kalokairi kai as epanel8oume sto 8ema tou xronou. Mhn to paidevoume allo. Fraga den yparxoun, metagrafes den mporoun na ginoun, fukitol loipon.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #552 on: January 18, 2008, 20:26:14 »
pantws re aderfia se ti simeio ftasame e;;
na exoume paixtes ampalous kai na suzitame gia to an tha kataferoume na paroume tin 5i i tin 4i thesi... :'(
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #553 on: January 18, 2008, 20:41:17 »
re ton aliti ton santos den mas haidepse ta autia
oste na mas afisei ston omorfo ideato mas kosmo
aplos mas eipe tin ΑΛΗΘΕΙΑ
NTROPI SOU KURIE SANTOS

oi radiomaidanoi as vgoun na kraksoun kai allo....
Niente incontri....Solo scontri

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #554 on: January 18, 2008, 20:48:48 »
 Διονύσης Σαββόπουλος- Άγγελος Εξάγγελος

Στίχοι: Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική: Bob Dylan

Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι
δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά
και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
κι ακούγονταν ευχάριστα στ' αυτί μας
γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ' την αγορά
κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα
μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά
και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα

Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά
κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα
ώσπου κάποιο βραδάκι τι του 'ρθε ξαφνικά
κι άρχισε να φωνάζει με μανία

Τα πόδια μου καήκανε σ' αυτή την ερημιά
η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα
τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ' αυτιά
μα απέχουνε πολύ απ' την αλήθεια

Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει
και του 'παμε να φύγει μουδιασμένα
αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει
καλύτερα να μη μας πει κανένα

Κι ύστερα φταίνε οι ραδιοφωνατζήδες...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #555 on: January 18, 2008, 21:06:37 »
εγω ξερω οτι ο Παρασχος πρωτη αγωνιστικη αμφισβητησε τους παιχτες και πηγε σπιτι του.. εσεις κ Σαντος προσπαθησατε να αλλαξετε την κατασταση? 600.000 ευρω το χρονο ειναι υπερβολικα για το θεμα που παρουσιαζει η ομαδα. Ο ΠΑΟΚ Κ σαντος εχει αναγκη την σκληρη δουλεια σας και οχι δηλωσεις περι ικανοτητας ποδοσφαιριστων.. αν δεν πιστευετε εσεις στην ομαδα σας γιατι να πιστεψουμε ολοι εμεις? τωρα τα θυμηθηκατε ολα αυτα? θελετε να προκαταλαβετε καταλογισμο ευθυνων?? η σταση σας θα ηταν δικαιη αν εκφραζατε αυτες τις αποψεις και τους αφορισμους σε ευλογο χρονικο διαστημα απο την ελευση σας και οχι ετερεχρονισμενα.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!!!!

demis-g4

• Guest
« Reply #556 on: January 18, 2008, 21:12:50 »
nai kseroume...o an8rwpos pou twra 8a mas elege oti ton maio 8a'maste kala.....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #557 on: January 18, 2008, 21:13:56 »
@Poet: Fukitol, mate!

+2

+100

Akoume malakies leme mas legate malakies kai krazoume. Akoume tin alitheia, leme rixnete tin psyxologia twn paixtwn kai den kanei ktl kai ksanakrazoume. Poly xapi o laos..

Thelw na thymisw se kapoious pou lene gia psyxologia ktl, oti prepei na eimaste i monadiki omada pagkosmiws me paixtes me tosa psyxologika provlimata. Eidika stin teleytaia xronia to poses fores akousa oti ta "xrysa mou" exoun pesmenei psyxologia eilikrina den thymamai na sas pw akrivws. Ayta ta paidakia pou molis ginetai mia stravi kai akoune kati pou den tous aresei exoun vrei tin karamela tous. Exoume pesmeni psyxologia. Xasame giati eixame pesmeni psyxologia. Den nikisame giati agxwnomaste. Fetos xathike kai i dikaiologia twn plirwmwn, ARA EXOUN ARXISEI KAI SFIGKOUN OI KWLOI. Arketoi apo aytous pou einai kai pou fygane kryvane tin ampalosyni tous ta teleytaia xronia pisw apo ta provlimata tis omadas, min leme onomata pali.

Ayta pou eipe o Santos gia mena einai prospatheia ntopas. To xaidema ton aytiwn teleiwse, opoios mporei, opoios den mporei apo dw pan ki alloi. Kati talenta kalo tha einai na milane sto gipedo giati apo tote pou vaftistikan talenta i proodos tous einai tis taksis tou 2% kai polla lew. Opws twra krazoun ton Santos pou leei 5 pragmata (swsta gia mena), na thymithoun ti paparies akougame paliotera. Kapoioi pou legane paliotera gia prwtathlimata kai alla tetoia kwmika kai avantarane dioikiseis les kai eixame tin meikti kosmou.

Epitelous ta dika mou aytia akoun kai mia alitheia. Meta apo tosa xronia PAOKtsidismou, AKOUW ALITHEIES apo kathe kommati tis PAE. Opoios goustarei na "ethelokwfei", dikaiwma tou. I douleia tou proponiti mporei na einai na sou kerdisei tin gria, alla propantws douleia tou proponiti einai na exei EPIGNWSI tou ti paixtes diathetei kai pou mporei na ftasei m'aytous.

APO TO NA EIMAI "KALA TON MAI" KAI TELIKA NA EIMAI MONIMA STIN 4-5i THESI, protimw na kserw pou pataw kai pou vriskomai wste se liga xronia na eimai psilotera.

P.S.: Kleiste ta radiofwna, kanoun kako stin ygeia.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #558 on: January 18, 2008, 21:14:22 »
ο καθενας με την τρελα του...δεν εβαλα ραδιο diegito4,αλλα φανταζομαι τη μπορει να γινετε...και οι πεθαμενοι θα αναστηθουν σημερα...αλλα ευτυχως ειναι Παρασκευη και ειναι και η Τουμπα ανοιχτει.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
« Reply #559 on: January 18, 2008, 21:15:10 »
εγω ξερω οτι ο Παρασχος πρωτη αγωνιστικη αμφισβητησε τους παιχτες και πηγε σπιτι του.. εσεις κ Σαντος προσπαθησατε να αλλαξετε την κατασταση? 600.000 ευρω το χρονο ειναι υπερβολικα για το θεμα που παρουσιαζει η ομαδα. Ο ΠΑΟΚ Κ σαντος εχει αναγκη την σκληρη δουλεια σας και οχι δηλωσεις περι ικανοτητας ποδοσφαιριστων.. αν δεν πιστευετε εσεις στην ομαδα σας γιατι να πιστεψουμε ολοι εμεις? τωρα τα θυμηθηκατε ολα αυτα? θελετε να προκαταλαβετε καταλογισμο ευθυνων?? η σταση σας θα ηταν δικαιη αν εκφραζατε αυτες τις αποψεις και τους αφορισμους σε ευλογο χρονικο διαστημα απο την ελευση σας και οχι ετερεχρονισμενα.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ..........?  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ
ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .............ΕΛΕΟΣ......... >:(
αν και αυτον που εννοεις τον συμπαθω ΑΛΛΑ  ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΧΑΣΜΟ
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...........