Author Topic: Fernando Santos  (Read 192060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

polaret

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #500 on: January 18, 2008, 17:22:14 »
Στάλθηκε από: Capricorn
Εισαγωγή παράθεσης
Opoios ap'tous paixtes pisteuei oti ton adikoun oi kouventes tou Santos
den exei para na ton vgalei pseuth me ta erga tou sto ghpedo arxhs genomenhs
apo thn kuriakh. Ta upoloipa peri psyxologias ktl proswpika ta akouw verese.
H alh8eia einai alh8eia kai prepei pantote na legetai. Etsi 8a pame mprosta kai
oxi e8elotyflwntas. As to katalavoume epitelous oloi mas paragontes,kosmos,paixtes
kai proponhtes.

Ακουσε λιγο παλικαρι μου αυτα με μαγια δεν γινονται ουτε ο Α παικτης θα γινει μαραντονα αυριο(χωρις την βοηθεια του προπονητη) και οσον αφορα για αληθειες ,ο κοσμος ξερει τι του γινεται, ξερει τι βλεπει  και παρολα αυτα κοντρα στα οποια προγνωστικα και στις οποιες σεψεις του ειναι εκει αλλα αν θελεις κατι να πεις το λες στους ιδιους δεν λες ΑΥΤΟΙ φταινε για ολα ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ γιατι αυτο ενοησε στην τελικη και μου γυρισε τα μυαλα ,εμενα που μεχρι πριν 2-3 μερες ελεγα μην ασχολειστε αυτος ειναι προπονητης αυτος ξερει αλλα ημαρτον ολα εχουν ορια 
Στο κατω κατω γιατι βαζεις στον κοσμο διληματα αφου στηριζει την ομαδα τυφλα δεν σου ζητα να παρεις πρωταθληματα ,σου ζητα να κανεις ΒΗΜΑΤΑ προοδου

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #501 on: January 18, 2008, 17:28:26 »
εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύει ο Σαντος ότι οι οικογένεια του ΠΑΟΚ(όπως λέει),πιστεύει ότι δεν ξέρει τι έχει....μήπως επειδή σε κάθε αγώνα βλέπει πολύ κόσμο,έχει την εντύπωση ότι πιστεύουμε ότι έχουμε παικταράδες και ομάδα για τσάμπιονς λιγκ και καβατζωνετε για το κραξιμο...η θελει να πικαρει τους παικτες για να δωσουν περισσοτερα και για να δει ποιοι επηρεαζονται απο τον περιγυρω τους,που σημαινει οτι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ που θελουμε?δεν ξερω-αυτος ξερει. Παντως και μονο που ασχολουμαστε με αυτο το θεμα στη μεση του πρωταθληματος,και δίνουμε τροφή σε αυτούς που θέλουν να μας δουν να φαγωνόμαστε μεταξύ μας...είναι λάθος για μένα η δήλωση.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
« Reply #502 on: January 18, 2008, 17:33:33 »
Oxi re entaksei ti fagwmara....H sthriksh olwn se ayton kai tous paiktes einai dedomenh....Apla sxolia panw stis dhlwseis, tipota perissotero...Dhladh leme an einai autos o tropos o katallhloteros h mhpws prepei na thn paei alliws th douleia...

Poet

• Guest
« Reply #503 on: January 18, 2008, 17:34:02 »
Σήμερα στη συνέντευξη ο Σάντος επανέλαβε λίγο πολύ ότι και στις υπόλοιπες. Επέμενε, ελαφρώς βέβαια στην ποιότητα της ομάδας, και σε γενικές γραμμές συμφώνησα μαζί του. Το παράδειγμα με τον αστακό και τη σαρδέλλα ήρθε να χαλάσει την όποια θετική γνώμη άρχισα να οικοδομώ. Ειλικρινά, δεν πίστευα στ'αυτιά μου.

Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα είπε ο Σάντος ή όχι. Δύο είναι οι πιθανότητες. Να είναι έτσι ... και να μην είναι έτσι.
Αν μεν δεν είναι έτσι και απλά τα είπε έτσι, αυτό είναι δεδομένο ότι είναι πολύ κακό, διότι υποκρύπτει απο πίσω του άλλες προθέσεις. Γιατί ας πούμε να τα είπε τα πράγματα έτσι αφού δεν είναι έτσι; Εδώ αρχίζει και μπαίνει η φαντασία του καθενός ... να φέρει παίκτες ... να πάρει προμήθειες απο τους παίκτες που θα φέρει ... κλπ. κλπ. Ότι και να κρύβεται πάντως απο πίσω, είναι κατακριτέο 100%.

Πάμε στο άλλο ενδεχόμενο. Έστω ότι τα πράγματα είναι έτσι. Ερώτημα ... επιδέχονται βελτίωση ναί ή όχι. Αν επιδέχονται βελτίωση, τότε κακώς μίλησε με αυτόν τον τρόπο, διότι είναι θέμα χρόνου κάποια πράγματα να διορθωθούν. Αν δεν επιδέχονται βελτίωση, τότε ποιός ο λόγος να βγείς και να μιλήσεις έτσι, απεμπολόντας στην ουσία και το τελευταίο χαρτί που έχεις ως προπονητής, αυτό του φιλότιμου; Γιατί να μιλήσεις υποτιμητικά για συνεργάτες που δεν μπορείς να βελτιώσεις, δεν θέλεις να συνεργάζεσαι μαζί τους, αλλά είσαι αναγκασμένος μαζί τους να βγάλεις τη χρονιά; Γιατί να χαλάς το όποιο κλίμα εργασίας απο σήμερα μέχρι το καλοκαίρι που υποτίθεται ότι θα κάνεις εσύ τις επιλογές που θέλεις;

Δεν νομίζω ότι το κάνει κατα συρροή και κατ'εξακολούθηση απο μαλακία. Μαλάκας, δεν είναι ο Σάντος. Πιστεύω όμως ότι το κάνει για λόγους προσωπικής άμυνας, διαλαλεί διαρκώς ότι οι παίκτες δεν έχουν ποιότητα, επειδή φοβάται τα στραβά αποτελέσματα. Γνωρίζει ότι τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει είναι περιστασιακά, μπορεί να τα παίρναμε μπορεί και να τα χάναμε. Ξέρει ότι ενίοτε έχουμε ευνοηθεί απο τις συγκυρίες και έχουμε μιά καλή συγκομιδή βαθμών. Φοβάται τον β' γύρο, φοβάται τα άσχημα αποτελέσματα και φοβάται την ώρα και τη στιγμή που θα τον καθίσουμε κάτω και θα ζητάμε πραγματικές εξηγήσεις. Χτίζει μελλοντικά επιχειρήματα.

Είναι άσχημο αυτό που γίνεται. Δυστυχώς μου δείχνει ότι ο Σάντος δεν πιστεύει στην προσπάθειά του. Μου φαίνεται λίγο το να βάζεις πρώτα τον εαυτό σου απο τον σκοπό που έχεις αφιερωθεί!!! Πρώτα η πάρτη μας και πώς θα μπορέσουμε να αποφύγουμε τις στραβές και μετά το όνειρο του ΠΑΟΚ. Ίσως δηλαδή και να μην υπάρχει όνειρο στο μυαλό του και να υπάρχει μονάχα στα λόγια. Γιατί όταν υπάρχει όνειρο, αυτό σε συνεπαίρνει. Χάνεις 3-0 και αλλάζεις όλη την ομάδα και νικάς 5-3. Μην πάει το μυαλό σας σε άλλα ονόματα. Εδώ να μείνουμε, τον Σάντος να κρατήσουμε αλλά κάποιος πρέπει να του αλλάξει την ψυχολογία. Δεν μπορεί πάντως να συνεχίσει να πετάει τις απαξιωτικές μαλακίες του για πολύ ακόμα, γιατί όταν θα γυρίσει ανάποδα η ιστορία, η μπάλλα πάλι πρώτα αυτόν θα πάρει!!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #504 on: January 18, 2008, 17:35:05 »
Mporei auto gia tis garides na itan kapos agrio alla gia na mi nomizete pos ftinei o santos to iliko pou exei i omada, kai sto 1-0 otan nikame bgainei kai leei "mprabo stous paixtes mou pou edeiksan pathos kai peitharxia".

Den einai loipon mono stignos realistis alla bgazei kai pros ta ekso pos ektimaei autous pou prospathoun.
Ola kai ola.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #505 on: January 18, 2008, 17:41:14 »
to oti den exei mpei h shmerin synenteyksh typou sto www.paokfc.gr pws to krinete re seis?......
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Poet

• Guest
« Reply #506 on: January 18, 2008, 17:42:34 »
to oti den exei mpei h shmerin synenteyksh typou sto www.paokfc.gr pws to krinete re seis?......
Βράζουν τον αστακό;   ::)

Μήπως κάνουν αστακομακαρονάδα τον Σάντος;;;  ;D

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #507 on: January 18, 2008, 17:47:44 »
xexe eksypno...prosoxh se olous paidia MHN ARXISOUME NA KRAZOUME kanenan....htan mia atyxhs ekfrash gia ton santos, kseroume ti palta exoume alla apo thn allh opws eipe kai enas aderfos pio panw as apodeiksoun oi EPAGELMATIES paixtes mas pws o proponhths tous toys ypotimhse kai na deiksoun allh eikona.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #508 on: January 18, 2008, 17:52:43 »
Καταρχήν μη μασάτε! οι σαρδέλες έχουν Ω3! και είναι το πιο καλό ψάρι! αντίθετα ο Αστακός δεν είναι και οτι καλύτερο αλλά παρά μόνο για εφέ!

ντα3 ίσως το παράκανε και προσωπικά δεν καταλαβαίνω την έκρηξη μας! είπε κάτι που δεν έχει ξαναπεί πριν απο σημαντικά παιχνίδια?
ότι "μάγκες μπείτε και παίξτε γιατί όταν βγαίνετε από Τούμπα παίζετε σαν σαμπρέλες (και όχι σαρδέλες)" και συμφωνώ! έχω σπαστεί με την μηδενική προσπάθεια μερικών και στεναχωριέμαι να βλέπω παίκτες της Ομαδάρας μου να τρώνε σταυρωτές από τον κάθε μαλάκα τελευταίο του τελευταίου χωριού και θέλω ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ!!! πότε θα γίνει ρε αυτό? στα αρχίδια μου και η ψυχολογία των παικτών και το έχω ξαναπεί! ψυχολογίες και @@...ψυχολογία είναι όταν δεν κάνεις ένα στα 3 παιχνίδια καλό...όχι 4 στα....τρία! αυτό είναι σαρδελίαση...και στο κάτω κάτω τι πάει να πει θα μουτρώσουν οι παίκτες? δε θα κλωτσάνε την μπάλα για το γκολ? ή θα πηδάνε σχοινάκι? Αντε ρε....ας ξυπνήσουν μερικοί μερικοί γιατί καλόμαθαν! Και στο κάτω κάτω όποιος θέλει! όποιος δε θέλει...δανεικός...ή για τέννις...

Καλά τα λέει ο Σάντος...(το αν τα έλεγε και ο Παράσχος με αφήνει αδιάφορο...απο εδώ και πέρα έχουμε τον ΣΑΝΤΟΣ προπονητή)

Υγ 1..ο Ορφανός τσίνισε να πάει δανεικός,
ΥΓ 2 ..ο Ίλιεφ πάλι αποχώρησε!

Poet

• Guest
« Reply #509 on: January 18, 2008, 17:54:51 »
Δηλαδή τελικά, όλοι οι παίκτες είναι σαρδέλλες και μόνο ο Σάντος είναι αστακός;

"Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι ... κι'απο μόνη σου αγαπιέσαι ... " ;D ;D

strANGER-4

• Guest
« Reply #510 on: January 18, 2008, 18:01:57 »
Εισαγωγή παράθεσης
oxi e8elotyflwntas. As to katalavoume epitelous oloi mas paragontes,kosmos,paixtes
kai proponhtes.

Ακουσε λιγο παλικαρι μου αυτα με μαγια δεν γινονται ουτε ο Α παικτης θα γινει μαραντονα αυριο(χωρις την βοηθεια του προπονητη) και οσον αφορα για αληθειες ,ο κοσμος ξερει τι του γινεται, ξερει τι βλεπει  και παρολα αυτα κοντρα στα οποια προγνωστικα και στις οποιες σεψεις του ειναι εκει αλλα αν θελεις κατι να πεις το λες στους ιδιους δεν λες ΑΥΤΟΙ φταινε για ολα ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ γιατι αυτο ενοησε στην τελικη και μου γυρισε τα μυαλα ,εμενα που μεχρι πριν 2-3 μερες ελεγα μην ασχολειστε αυτος ειναι προπονητης αυτος ξερει αλλα ημαρτον ολα εχουν ορια 
Στο κατω κατω γιατι βαζεις στον κοσμο διληματα αφου στηριζει την ομαδα τυφλα δεν σου ζητα να παρεις πρωταθληματα ,σου ζητα να κανεις ΒΗΜΑΤΑ προοδου

Ti eythynes mporei na exei enas proponitis o opoios exei 5 mhnes proponhths kai den exei kanei proetoimasia to kalokairi kai vriskei paiktes tous opoious o idios den dialekse kai apla vrhke sthn omada? oi perissoteroi apo tous paiktes filaraki pou exoume sto roster exoun 2-3 xronia sthn omada kai apo thn omada exoun perasei kamia 10aria proponhtes..eides esy kamia veltiosh apo autous olo auto to diasthma? oi paiktes tous opoious uponohse (kai kseroun kai oi idioi oi paiktes poious ennoei kai den anaferetai se olous) oti einai sardeles einai LIGOI kai den fainetai na exoun perithwria veltiwshs...Me auto pou ekane shmera o Santos einai mia teleutaia prospatheia na tous tsitwsei ligo kai na ton apodeiksoun oti telika aksizoun na einai ston PAOK o opoios tha xtuphsei prwtathlima se 3 xronia kata ton Santos...

H' mhpws o Santos ftaiei gia thn ntropiastikh 4ara apo ton Thrasuvoyla pou ekane enan oloklhro kosmo na ahdiasei kai tous gurisei thn plath?

O Santos eipe auto pou oloi emeis vlepoume..eipe thn alitheia kai epeidh exei mia allh koultoura kai leei kapoia pragmata wma kai xwris na kwlonei, kapoious tous xalaei...

Poet

• Guest
« Reply #511 on: January 18, 2008, 18:05:42 »
H' mhpws o Santos ftaiei gia thn ntropiastikh 4ara apo ton Thrasuvoyla pou ekane enan oloklhro kosmo na ahdiasei kai tous gurisei thn plath?
Όχι ... φταίει ο Παράσχος ... ο Ντουμιτρέσκου ... ο Βούκοτιτς ... ίσως και ο Χατζηπετρής. Πάντως ο Σάντος γιατί να φταίει;;  ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #512 on: January 18, 2008, 18:10:24 »
Σαντος εισαι πολυ μικρος αγορινα μου για να τα βαλεις με το λαο του ΠΑΟΚ
Πεσε στα 4 και ζητα συγνωμη απο τους οπαδους μας
Ναι ναι αυτους που ο ΠΑΟΚ εχει παθει 5 εμφραγματα και 4 εγκεφαλικα και παρολα αυτα ζητουν μεταγραφες
Απο αυτους που πιστευουν παροτι ζητουν μεταγραφες οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ο φετινος πρωταθλητης-και ο παντοτινος βεβαιως βεβαιως
Απο αυτους που βαριουνται να πανε καλα τα πραγματα και θελουνε ετσι λιγο ιντριγκα ρε παιδι μου
Απο τους προπονητες τις εξεδρας
Απο αυτους που η ινδαλματοποιηση δεν εχει ορια-ξες τι ναι να λες οτι αν παρεις ενα προς ενα τους παιχτες 3 θα διασωθουν αλλα παρολα αυτα εχουμε καλη ομαδα ???
Απο αυτους που το καλοκαιρι φιλουσαν το χερι του ζαγορακη και ελεγαν εξυγιανση και τωρα θελουν παιχτες
Απο αυτους που θελουν Αγγελο all the time-διαχρονικο

ρε πατε καλα μερικοι?

strANGER-4

• Guest
« Reply #513 on: January 18, 2008, 18:10:50 »
Όχι ... φταίει ο Παράσχος ... ο Ντουμιτρέσκου ... ο Βούκοτιτς ... ίσως και ο Χατζηπετρής. Πάντως ο Σάντος γιατί να φταίει;;  ;D

dhladh XREIAZETAI PROPONHTARAS GIA NA KERDISEIS TON THRASUVOYLA THS B ETHNIKHS??!!?? ELEOS re poet

polaret

• Guest
« Reply #514 on: January 18, 2008, 18:11:37 »
Στάλθηκε από: strANGER-4
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: polaret στις Σήμερα στις 17:22:14
Παράθεση
Εισαγωγή παράθεσης
kai proponhtes.

Ti eythynes mporei na exei enas proponitis o opoios exei 5 mhnes proponhths kai den exei kanei proetoimasia to kalokairi kai vriskei paiktes tous opoious o idios den dialekse kai apla vrhke sthn omada? oi perissoteroi apo tous paiktes filaraki pou exoume sto roster exoun 2-3 xronia sthn omada kai apo thn omada exoun perasei kamia 10aria proponhtes..eides esy kamia veltiosh apo autous olo auto to diasthma? oi paiktes tous opoious uponohse (kai kseroun kai oi idioi oi paiktes poious ennoei kai den anaferetai se olous) oti einai sardeles einai LIGOI kai den fainetai na exoun perithwria veltiwshs...Me auto pou ekane shmera o Santos einai mia teleutaia prospatheia na tous tsitwsei ligo kai na ton apodeiksoun oti telika aksizoun na einai ston PAOK o opoios tha xtuphsei prwtathlima se 3 xronia kata ton Santos...

O Santos eipe auto pou oloi emeis vlepoume..eipe thn alitheia kai epeidh exei mia allh koultoura kai leei kapoia pragmata wma kai xwris na kwlonei, kapoious tous xalaei...

Δεν ειναι ωρα να μιλησουμε για τις ευθηνες του και δεν θελω να το κανω
Οταν λες οι παικτες ξερουν ποιους ενοει για πες μου πως ξερουν οτι δεν ενοει εμενα αλλα εσενα π.χ .
Οσον αφορα οτι το εκανε για να τους τσιτωσει, ΓΙΑΤΙ το κανει ΔΗΜΟΣΙΑ και οχι κατ ιδιαν πως θα κερδισεις καποιον οταν τον ξεφτυλιζεις σε ολο τον κοσμο?

Poet

• Guest
« Reply #515 on: January 18, 2008, 18:29:18 »

dhladh XREIAZETAI PROPONHTARAS GIA NA KERDISEIS TON THRASUVOYLA THS B ETHNIKHS??!!?? ELEOS re poet
Ε όχι και δεν φταίει και καθόλου. Να μας τρελλάνεις θέλεις; Δηλαδή για τα καλά αποτελέσματα αιτία είναι ο Σάντος και για την 4άρα φταέι ο Χατζηπετρής;

eptalofitis

• Guest
« Reply #516 on: January 18, 2008, 18:29:48 »
Ε δε νομίζω ρε polaret πως δε ξέρει ο κάθε παίκτης για τι είναι ικανός και σε ποια κατηγορία ανήκει... Περισσότερο όμως το είπε για τους υπολοίπους (και για εμάς) λέγοντας πως δε γίνεται να καθόμαστε και να βλέπουμε τις σαρδέλες και να περιμένουμε να γίνουν ξαφνικά αστακοί! Δε νομίζω πως παρεξηγήθηκαν οι παικταράδες μας λέγοντας τους ότι είναι απλές σαρδέλες απέναντι στους ποιοτικούς παίκτες που είναι αστακοί... Αν δεν ήταν σαρδέλες και δεν θέλουνε να τους αποκαλούν σαρδέλες δε θα έτρωγαν 4 από τον θρασύβουλο ούτε και θα χάναν από 10 ξανθιώτες με 20 χιλιάδες κόσμο.

strANGER-4

• Guest
« Reply #517 on: January 18, 2008, 18:30:40 »
Δεν ειναι ωρα να μιλησουμε για τις ευθηνες του και δεν θελω να το κανω
Οταν λες οι παικτες ξερουν ποιους ενοει για πες μου πως ξερουν οτι δεν ενοει εμενα αλλα εσενα π.χ .
Οσον αφορα οτι το εκανε για να τους τσιτωσει, ΓΙΑΤΙ το κανει ΔΗΜΟΣΙΑ και οχι κατ ιδιαν πως θα κερδισεις καποιον οταν τον ξεφτυλιζεις σε ολο τον κοσμο?

Oi idioi oi paiktes dustuxws exoun hdh kseftilistei dhmosia kai anepanorthota me thn 4ara apo ton voylh kai me thn httopatheia tous sta ektos edras paixnidia (ektos apo auto me ton gauro)...Den perimenan kanenan Santos gia na tous meiwsei to ithiko..auto to exoun ''kataferei'' monoi tous me thn mexri stigmhs apodosh tous...

Eimai sigouros oti exei milhsei kai kat idian stous podosfairistes pou tous thewrei ligous...Apla to kanei thema kai dhmosia giati polu apla apantaei stis erwthseis twn dhmosiografwn pou ton prizoun se kathe sunenteuksh tupou gia tous stoxous tou PAOK , tous paiktes pou upologizei ktl kai prepei na dwsei mia apanthsh..Kai epeidh auto to kanei me tropo wmo kai ksekatharo provlimatizei kapoious...Auto pou kanei o Santos, sto ekswteriko to kanoun sunexws...gia mas edw mas fainetai periergo kai proklitiko...
Kai epishs auta pou leei o Santos ta leei me thn prooptikh oti o PAOK se tria xronia na xtupaei prwtathlima kai oxi o PAOK sto mellon na paizei apla mia kaloutsikh mpala me stoxo mono to uefa...

manos4

• Guest
« Reply #518 on: January 18, 2008, 18:31:01 »
το εκανε ΔΗΜΟΣΙΑ γιατι το εχει κανει πολλες φορες προσωπο με προσωπο ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΤΑΤΕΤ
ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ......και ειδε οτι δεν επιασε και χρησιμοποιησε
τωρα αυτοΝ τοΝ τροπο που ειναι σκληρος ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝΕ......
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ 6-7 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ
ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ....................
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΣΑΝΤΟΣ..............................
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΕΥΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ........

Poet

• Guest
« Reply #519 on: January 18, 2008, 18:32:54 »
Εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι και πρώτος μάγκας, προβλέπω να είναι λίγα τα ψωμιά του Πορτογάλλου!!!