Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

thomas

• Guest
Μιρλα μιρλαμε τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι. Ελεος ρε. Εχεις επιτελους προπονητη , βρεθηκαν κ 2 μλκες να βαλουν 5 φραγκα. Απολαυστε λιγο την ομαδα ρε. Χαρειτε. Θα σκασετε απο μονοι σας. Αρχες αυγουστου γεμισε το γηπεδο, ο κοσμος το χαιρεται το διασκεδαζει. Δε βαρεθηκατε να κανετε τους ορκωτους λογιστες; Ολοι εχουν βαρεσει διαλυση. Πολυμετοχικοι, σαπορτερς, πουλανε αβερτα. Εμεις με μια φιοικηση πρωτοδικειου με τετοια κριση κ βγαζουμε γουστα. Το φορουμ αυτο ειχε 1500 μελη καποτε. Εχει παρει την ταμπελα της μιρλας και μειναμε 3 κ ο κουκος. Ελεος χαρειτε λιγο ΠΑΟΚ

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

Offline Matador

• Αλλαγή
κατι μεταξυ καλτ και φαρσοκωμωδιας μου κανει η φαση, εδω φτασαμε...

σπουδαιες στιγμες η παρουσιαση των επενδυτων(?) στους παιχτες χωρις να χει υπογραφει τπτ, και η πρωτη δημοσια σε καμερα τοποθετηση του φλωριδη περπατωντας προς το αμαξι.

α ρε φουκαρα ΠΑΟΚ μου βγαινει να πω...οι προβληματισμοι που θετει ο κωστας σωστοι και υπαρχουν κ αλλοι τοσοι...

γενικα ειμαι κατα των επενδυτων, αφου ο ορος για ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ανεκδοτο. απο την αλλη η οικονομικη περσινη μιζερια και τα ανοιγματα που ανοιγουν συνεχως χωρις κανεις να καταλαβαινει πως, δεν ειναι υγιης κατασταση.

ο κοσμος εχει χασει τη μπαλα κ δυστυχως ειμαστε απελπισμενοι να μπει κανα φραγκο μη χαθει για παντα η ευκαιρια της ομαδας που εχτισε ο σαντος με τη συσπειρωση του κοσμου γυρω απο το ζαγορακη.

μακροπροθεσμα ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω τουλαχιστο φετος ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να κερδισουμε κατι επιτελους...

Συμφωνώ απόλυτα, επίσης η όλη κατάσταση βρομάει ασοβαρότητα και προχειρότητα, την ώρα που περπατάει προς το αμάξι και ο τρόπος που λέει οτι πήρε τον ΠΑΟΚ μου φάνηκε σαν να λεέι οτι πήρε διαμέρισμα στην καλαμαριά... Ντάξει το κλείσαμε το σπίτι, 500 χιλιάρικα θα δώσουμε άυριο, δεν έχει και κοινόχρηστα, θαύμα, ενα φρεσκάρισμα θέλει μόνο, η νοικοκυρά θα μένει απο κάτω.
Αν τον κρίνω απο τις μέχρι τώρα κινήσεις του, την σύληψη του για καταδίκες που δεν γνώριζε, για το διαβατήριο που δεν είχε, για το ότι δεν παρουσίαζε το ΑΦΜ του, τις συνεχείς αναβολές, για την σημερινή επίσκεψη στην Τούμπα με λουκ τουρίστα και τις δηλώσεις του στο τελος.... ενα συμπέρασμα βγάζω, η στις συζητήσεις που έκανε έβγαλε άσο απο το μανίκι, η στην ΠΑΕ είναι τόσο βουτηγμένοι στα σκατά οπότε απ όπου πιαστούν η εγω είμαι προκατελημένος και τον κρίνω άδικα και κομπλεξικα.
+1 και στα δυο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline sabbath

• Αλλαγή
o ΠΑΟΚ απο φλωριδη και απο οποιονδηποτε αλλο δεν εχει να χασει τιποτα....μονο να κερδισει....

κι ο λογος ειναι οτι απο τοτε που θυμαμαι αυτη την ομαδα με τον τεραστειο λαο αγωνιστικα με καποιες εξαιρεσεις κυμενετε στο 0....ο ΠΑΟΚ αξιζει ομαδα που να χτυπαει πρωταθλημα στην ελλαδα καθε χρονο και στην ευρωπη να κανει αξιοπρεπη το λιγοτερο πορεια....και σε καθαρο πρωταθλημα.....

μονο την δεκαετια του 70 αυτος ο μεγαλος λαος ειχε την ομαδα που του αξιζε αντε μεχρι το 85....απο κει και περα η ομαδα ειναι σε κωμα....

ο νεκρος μονο να ελπιζει μπορει....τιποτα αλλο....

αυτη ειναι η γνωμη μου....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
Μιρλα μιρλαμε τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι. Ελεος ρε. Εχεις επιτελους προπονητη , βρεθηκαν κ 2 μλκες να βαλουν 5 φραγκα. Απολαυστε λιγο την ομαδα ρε. Χαρειτε. Θα σκασετε απο μονοι σας. Αρχες αυγουστου γεμισε το γηπεδο, ο κοσμος το χαιρεται το διασκεδαζει. Δε βαρεθηκατε να κανετε τους ορκωτους λογιστες; Ολοι εχουν βαρεσει διαλυση. Πολυμετοχικοι, σαπορτερς, πουλανε αβερτα. Εμεις με μια φιοικηση πρωτοδικειου με τετοια κριση κ βγαζουμε γουστα. Το φορουμ αυτο ειχε 1500 μελη καποτε. Εχει παρει την ταμπελα της μιρλας και μειναμε 3 κ ο κουκος. Ελεος χαρειτε λιγο ΠΑΟΚ

να κλεισουμε τα ματια και να χαζοχαρουμε εννοεις μαλλον...πολυ ωραια η λογικη σου παντως φιλε οπως και το τσουβαλιασμα που κανεις

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Χαιρομαι που μου επιτρεπεις να εχω εστω τη δικη μου λογικη. Ευχαριστω.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μη μαλωνετε αδικα, η ουσια ειναι αυτη

(...) αναμικτα συναισθηματα. Απο οτι φαινεται παμε για αλλαγη σελιδας και εποχης. Ωρες ωρες αισθανομαι αισιοδοξος, ωρες ωρες φοβαμαι και ανησυχω μηπως δεν εχουμε καλα ξεμπερδεματα. Στοιχεια δεν εχω οπως και κανεις μας αλλωστε, μονο ενστικτο και προιασθημα αλλα και αυτα τα γαμημενα αλλαζουν συνεχεια. Κανεις δεν μπορει να ξερει πως θα ειναι το μελλον. Ας ελπισουμε καλυτερο απο οτι σημερα(...)

thomas

• Guest

μονο την δεκαετια του 70 αυτος ο μεγαλος λαος ειχε την ομαδα που του αξιζε αντε μεχρι το 85....απο κει και περα η ομαδα ειναι σε κωμα....

Ξεχνάς τη χρονιά που χτυπήσαμε πρωτάθλημα με Σάντος και το χάσαμε ελέω διαιτησίας στο τέλος

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγραψα για εξαιρεσεις....αλλωστε οι εξαιρεσεις ειναι για να επιβεβαιωνουν τον κανονα....και ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα ειναι νεκρος εδω και 30 χρονια με βαση αυτα που θα πρεπε να διεκδικει.....

κατα την γνωμη μου παντα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
Χαιρομαι που μου επιτρεπεις να εχω εστω τη δικη μου λογικη. Ευχαριστω.

απο τι ακριβως θιχτηκες? εσυ μπηκες και μας ειπες ολους μιζερους και να μη τη πολυσκεφτομαστε τη δουλεια. αν εσενα σου φαινονται τα πραματα ροδινα, και η διοικητικη εξελιξη ομαλη, σοβαρη και με γνωμονα για ολους το καλο το ΠΑΟΚ μπραβο σου. αν παλι κανεις τη στραβη για να μη χαλασεις τη ζαχαρενια σου, οχι κ να μα της λες...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πλυντήριο αλλά ως αυτό που είναι, μια σοβαρή επένδυση και μια επιχείρηση με απαιτητικούς πελάτες. Επιφύλαξη μέχρι να μπουν τα λεφτά. Από δηλώσεις χορτάσαμε.
Χωρίς να λες κάτι λάθος, σε θεωρώ το λιγότερο αιθεροβάμων. Για τον Φλωρίδη, νομίζω πως θα ταιριάξει στο ποδοσφαιρικό τοπίο της χώρας...

Μακάρι αλλά θα με πειράξει αν μετά από 8-9 χρόνια δω σε ανακοίνωση της Θ4 να γράφει ότι τότε (τώρα) ο ΠΑΟΚ ήταν πλυντήριο, όπως γράφτηκε με ειλικρίνεια και θάρρος πριν λίγο καιρό, άλλωστε οι βρωμιές οποιασδήποτε διοίκησης δε βαρύνουν τον κόσμο στο βαθμό που τις παραδέχεται και τις αποδοκιμάζει, εξού και η διαφορά μας (ακόμα) από γαυροβαζελοχάνουμα... Σε κάθε περίπτωση, ας οριστικοποιηθεί η συμφωνία και οι κεραίες πάντα είναι ανοιχτές.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tsag

• Αλλαγή

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ

Συγκεντρωθείτε ρε και οι 2....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
«Συμφωνήσαμε σε όλα»

Ο Βασίλης Φλωρίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Θανάση Κατσαρή, φεύγοντας από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο νέος (όπως όλα δείχνουν) πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής:

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Αύριο θα βάλω τις πρώτες 500 χιλιάδες ευρώ και έπεται συνέχεια. Εγώ θα είμαι ο πρόεδρος, ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα θα είναι οι αντιπρόεδροι. Θα κάνουμε άμεσα μεταγραφές γιατί έτσι πρέπει. Σήμερα η ομάδα μας ήταν υπέροχη όπως και ο κόσμος» τόνισε ο κ. Φλωρίδης αποχωρώντας από την Τούμπα.

Φεύγοντας από την Τούμπα, σε οπαδούς, που περίμεναν να μάθουν νέα, μίλησε και ο Γιώργος Σαχπατζίδης. "Το πρώτο μέλημα είναι να πληρωθούν οι παίκτες. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα χωρίς μεταγραφές", είπε.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10523

τα εβαλε τελικα? μερικα πραγματα φαινονται απο την αρχη
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

jmjyiannis

• Guest
M;'eχρι τώρα όλοι ασχολούνται στην ενημέρωση με το ποια είναι η Καρπάτι και την ιστορία της.
Τι εγινε τελικα; μπήκαν λεφτά;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εχει πολυ πρασινο στο Λβιβ ειδα στο google earth  :tsigaro:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

jmjyiannis

• Guest
"×ñÞìáôá óÞìåñá óôçí ÐÁÅ, äåí åìöáíßóôçêáí áðü ôïõò åðåíäõôÝò… "

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10551&t=1

ðïõ åéóáé ñå ìðáñìðáãéÜííç ÊáìðÜíç....

opws_mathame

• Guest
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Διοικητικά / Τα... ανέγγιχτα χρήματα
Τα... ανέγγιχτα χρήματα
Ποδόσφαιρο, Διοικητικά 05 Αυγ. 2011 18:27 - Από Ευγένιος Δαδαλιάρας

Οι υποψήφιοι επενδυτές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έβαλαν τα ευρώ που υποσχέθηκαν την Παρασκευή (5/8), όμως, και να γίνονταν αυτό ή όποτε γίνει, για τη νυν διοίκηση είναι δώρο... άδωρο. Ποιες οι προϋποθέσεις να χρησιμοποιηθούν αυτά τα λεφτά και τι γίνεται μέχρι τότε. Τι αποφασίστηκε στη σημερινή (5/8) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας
0 σχόλια Σχολιάστε 0 σχόλιο

Τα 500.000 ευρώ που υποσχέθηκε μέσω δηλώσεών του ο Βασίλης Φλωρίδης ότι θα έβαζε την Παρασκευή (5/8) στο λογαριασμό του ΠΑΟΚ, μέχρι το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας δεν εμφανίστηκαν. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί, όμως, και τίποτε, καθώς κανείς δεν αποκλείει ότι αυτό θα γίνει τη Δευτέρα (8/8) και θα μείνει η παραμικρή αμφιβολία περί συνέπειας λόγων και πράξεων από την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή.

Το θέμα για τους "ασπρόμαυρους" είναι ότι και να μπούνε αυτά τα χρήματα, ακόμη κι αν τοποθετήσει και ο Γιώργος Σαχπαζίδης τα 250.000 ευρώ που επίσης υποσχέθηκε, η νυν διοίκηση της ΠΑΕ δεν μπορεί να τα... ακουμπήσει!

Ο λόγος είναι ότι αυτά τα χρήματα θα είναι στη διάθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο όταν περάσουν μέσα από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εγκρίνει τη νομιμότητά τους η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και εφόσον γίνουν όλα αυτά, τότε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα κληθεί να ορίσει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία θα αποτελείται από τους ίδιους τους τωρινούς υποψήφιους επενδυτές.

Με δυο λόγια, αν κι εφόσον τοποθετήσουν χρήματα οι υποψήφιοι αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, τελικά οι ίδιοι θα κληθούν να τα διαχειριστούν όπως κρίνουν ότι είναι σωστό και όχι η νυν διοίκηση, από την οποία κάποια μέλη θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα συμμετάσχουν στο επόμενο διοικητικό σχήμα, για διάφορους λόγους.

CLUB LARISA

• Guest
Καποιοι θα μας πείσουν πως οι Α.Ε. χρησιμοποιούν χρήματα ΜΟΝΟ μέσω Α.Μ.Κ. Λες και οι δανεισμοί ή οι χρηματοδοτήσεις, γίνονται μόνο στα σούπερ μάρκετ, τα βουλκανιζατερ και τις βιοτεχνίες υποδημάτων.

Επενδυτές μόνο με το στόμα προς το παρόν μπαίνουν μέσα στ αποδυτήρια απο πόρτες που ανοίγουν διαχειριστές και εγγυώνται για τα οφειλόμενα που κανείς δεν ξέρει πόσα είναι και όλοι περιμένουν τον τιραντέ μινερβάκια κάτω απο τα θαλασσί υποκάμισα που ζέχνουν να βγάλει το πόρισμα της επιτροπής ελέγχου η οποία θ αργήσει τουλάχιστον κανα μήνα (μάλλον ελέγχουν τη SIEMENS Ή ΤΗΝ AUDI Η' THN BARCLAY'S )και δεν θα ελέγξει την τελευταία χρήση (α ρε φρουρέ αντιπολιτευόμενε γιαννάκη παπαδόπουλε, που πήγαν οι ενδοιασμοί και οι επιφυλάξεις άραγε).

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΛΕΙΨΑΝ.....

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ  ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ   ΑΧΡΗΣΤΟΙ ---- ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΛΟΙ...  

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ? ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ?
« Last Edit: August 05, 2011, 19:14:44 by CLUB »

Offline dave

• Αλλαγή

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΛΕΙΨΑΝ.....

ολο το ζουμι, αλλα ποιος να σκεφτεται το τιτλο, αφου καλα πηγαμε περυσι...

kostas4

• Guest
το ξυλο δεν ξερω ποιος θα το φαει στο τελος...μαλλον κανεις οπως παντα