Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 290119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
tora katalavaino tin apoliti simasia tou sinthimatos'' .. ena bourdelo eimaste..''
Prosopika pantos den asxolithika sxedon katholou..Epapsa na pairno efimerides kai perimeno to teliko apotelesma.den xreiazetai na kourazomaste tzaba me to ti leei o kathenas dimosiografos...Episis komeno kai to radio edo kai para pollous mines vevaia.

apostolos

• Guest
Re paidia kaneis den eipe pws o Aggelopoulos den exei ena estw filologiko endiaferon na asxolhthei, kai giati na vgei na to diapseusei kaneis an ayto uparxei, apo kei omws mexri to na PAREI ton PAOK pisteyw pws logika an to dei kaneis uparxei mia terastia diafora....

Prwta apo ola, eisai esu twra o x pamploutos kai sou fernoun stis syzhthseis mias agoras ekatommuriwn eyrw ton Kasimath, ton Kaluba kai ton Goumeno, e mono kai pou tous vlepeis dhladh arxizeis na psaxnesai, na to skeftesai, na les ti einai toutoi twra...Paei pisw h douleia upoxrewtika...

trelammenos

• Guest
DEN EXEI BGEI DIAPSEYSH APO TON IDIO TON AGGELOPOULO.
osoi einai konta tou omws lene oti den yparxei periptwsh.o goumenos episima toulaxiston den exei pei oti milaei me aggelopoulo eksalou den ginotane afou o aggelopoulos den htan ellada.
exei ginei protash ston aggelopoulo alla... den exei pei nai.htan sto ekswteriko gia mia megalh agorapolisia me kati karabia nomizw siga na mhn tou kaei karfitsa gia ton PAOK.
 o kasimatis molis eipe oti yparxei ypopsifios ependyths (den exei pei an einai aggelopoulos h' allos) sobaros kai megalos o opoios einai aftos pou edine kati 300.000 kai kati 200.000 paketa pou kai pou kai aporousame pou ta ebriske o xontros.... twra teleytaia...
an afto alitheyei einai poly shmantiko nomizw...
giati an alitheyei tote aftos o ependyths exei asxolithei me ton PAOK kai thelei na ton parei....

PAOK_VOLOS

• Guest
o kasimatis molis eipe oti yparxei ypopsifios ependyths (den exei pei an einai aggelopoulos h' allos) sobaros kai megalos o opoios einai aftos pou edine kati 300.000 kai kati 200.000 paketa pou kai pou kai aporousame pou ta ebriske o xontros.... twra teleytaia...

De nomizo na ta edose o ependiths...h Puma ta edose

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
IPARHEI PRAGMATIKA ENDIAFERON TOU AGGELOPOULOU
 I O GOUMENOS APLA EINAI MATHITIS TOU 10?

To parakato link me imerominia 02/08/1998 milaei gia agora tou PAOK me agorasti ton AGGELOPOULO me politi ton........MPATATOUDI!!

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12492&m=A52&aa=1

Allos Aggelopoylos einai aytos Gianni, o ex ths Kalamarias.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
Ayto pali ti einai...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=334495

"Γιατί δεν είπε το «ναι» ο Αγγελόπουλος

Tο «Goal» αποκάλυψε την προσέγγιση του Γούμενου προς τον Θόδωρο Aγγελόπουλο με σκοπό να του πουλήσει τον ΠAOK.

H πλευρά Aγγελόπουλου δέχτηκε αρχικά να συζητήσει το θέμα αλλά όταν είδε τα πρόσωπα που μπλέκονται στην ιστορία και τη μεθοδολογία που ακολουθούν ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να ακούσει τον μεσολαβητή του Γούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», αν υπήρχε έστω και μια περίπτωση να μπει στη διαδικασία συζήτησης και διαπραγματεύσεις ο Θόδωρος Aγγελόπουλος, η πιθανότητα αυτή εκμηδενίστηκε λόγω των χειρισμών των ανθρώπων της πλευράς Γούμενου και κυρίως ενός από αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μεσολαβητής απεσταλμένος του Γούμενου."

Offline blue_eyes

• Βασικός
  babis 36 gia mena afto to kalokeri ine ke pali gamiseta,asprisan ta mallia mas me ton PAOk.......
Αντε ρε ψευτη αφου δεν εχεις μαλλια..καραφλος εισαι, μας δουλευεις;

Τι παιδευεστε ρε παιδια; Αφου η υποθεση ειναι σαν αυτο που λεν για τον βιασμο.
Αν δεν μπορεις να το αποφυγεις, χαλαρωσε και απολαυσε το.

Αφου θα μας αρρωστησουν για κανενα 2 βδομαδες ακομη..χαλαρωστε και απολαυστε τις απιστευτες κοτσανες και τις "πηγες" του καθε "δημοσιογραφου". Ειναι για γελια η κατασταση.

Και φυσικα κρατατε τα αυτα που λενε. Στο τελος θα κανουμε σουμα. Και καλα που υπαρχει και το φορουμ και θα βλεπουμε αργοτερα τι μαλακιες ελεγε ο καθενας και θα κανουμε απολογισμο. :o

giannis80

• Guest
Ayto pali ti einai...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=334495

"Γιατί δεν είπε το «ναι» ο Αγγελόπουλος

Tο «Goal» αποκάλυψε την προσέγγιση του Γούμενου προς τον Θόδωρο Aγγελόπουλο με σκοπό να του πουλήσει τον ΠAOK.

H πλευρά Aγγελόπουλου δέχτηκε αρχικά να συζητήσει το θέμα αλλά όταν είδε τα πρόσωπα που μπλέκονται στην ιστορία και τη μεθοδολογία που ακολουθούν ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να ακούσει τον μεσολαβητή του Γούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», αν υπήρχε έστω και μια περίπτωση να μπει στη διαδικασία συζήτησης και διαπραγματεύσεις ο Θόδωρος Aγγελόπουλος, η πιθανότητα αυτή εκμηδενίστηκε λόγω των χειρισμών των ανθρώπων της πλευράς Γούμενου και κυρίως ενός από αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μεσολαβητής απεσταλμένος του Γούμενου."

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,έχουν πολύ πλάκα αυτοί οι δημοσιογράφοι.

Offline babis36

• Αλλαγή
Blue eyes  μια και ειπες για δημοσιογραφους και πηγές ακου και το τελευταιο: Το τελευταιο λοιπον που ακουσα απο φιλο μου δημοσιογραφο (παιδι σοβαρο σε καλη εφημεριδα και παιδικος μου φιλος) το οποιο ειναι εκτιμηση του και οχι τεκμηριωμενα γεγονοτα για δημοσιευση  οπως μου ειπε  ειναι το εξης : Ο Παπαδοπουλος καταρχην ηθελε να αγορασει ο Ιβαν το σκουληκι και για αυτο στις λεγομενες διαπραγματευσεις κολισιεργουσε για 8 μηνες. Το σκουληκι συμφωνα με την αποψη του Παπαδοπουλου ηταν πιο ελκυστικο διοτι ο διαπραγματευτης για ολα (σημα, γηπεδο, ομαδα, εμπορικοι χωροι) ειναι η super3 και οχι οπως στον ΠΑΟΚ τρεις φορείς  και βάλε. Αρα θα τα αγοραζε συμφωνα με τον Παπαδοπουλο πακετο οπως ο Ιβαν τα θελει (ειναι και συνιθησμενος απο Ρωσία οπου αυτος που εχει λεφτα δεν χαμπαριαζει απο νομους και τετοιες μαλακιες και αγοραζει τα παντα και τους παντες ). Ο Ιβαν απο ΠΑΟΚ δεν χαμπαριαζε τιποτα καθοτι ομογενης στου διαλου την μανα. Οποτε το σεναριο σκουληκι ηταν ισχυρο για ενα διαστημα στο οποιο ο Παπαδοπουλος "διαπραγματευοτανε" με τον ΠΑΟΚ. Αυτα αλλαξανε ολα οταν ηρθε εδω πλεον και εμαθε απο πρωτο χερι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι λαοφιλής. και γλυκαθηκε.  Επειδη δε μενει και στην αθήνα και οι αθηναιοι για την βορεια Ελλαδα γνωριζουν οτι υπαρχει μια ομαδα γλυκαθηκε παραπανω (Τα λογια του θειου Κοκκαλη ηταν οτι στην Ελλαδα τα λεφτα σου μπορεις να τα παρεις πισω απο 4 ομαδες). Το οτι προς το παρον την εκανε δεν σημαινει οτι δεν θα επανελθει αν ο γουμενος στην αθήνα δεν πουλησει.Το σεναριο λοιπον να ξαναεμφανιστει λιαν συντομως δεν αποκλειεται. Αυτα με πασα βεβαια επιφυλαξη και παντα με αφθονη καχυποψια (απο εμενα οχι για τον φιλο μου αλλα για ολα και ολους τους υπολοιπους που εμπλεκοντε σε αυτην την ιστορια)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ πάντως πέρα από ράδια και εφημερίδες κόβω και τα φόρουμ. Δεν έχει νόημα. Με αυτά που διαβάζω από τον καθένα εδώ μέσα με πιάνουν τα νεύρα μου.

Σας χαιρετώ και τα λέμε σε μερικούς μήνες με συζητήσεις για πρωταθλητισμό. Είτε Α' είτε Δ' εθνικής...

Τα λέμε στο δρόμο μάγκες. Σας χαιρετώ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

jmjyiannis

• Guest
Blue eyes  μια και ειπες για δημοσιογραφους και πηγές ακου και το τελευταιο: Το τελευταιο λοιπον που ακουσα απο φιλο μου δημοσιογραφο (παιδι σοβαρο σε καλη εφημεριδα και παιδικος μου φιλος) το οποιο ειναι εκτιμηση του και οχι τεκμηριωμενα γεγονοτα για δημοσιευση  οπως μου ειπε  ειναι το εξης : Ο Παπαδοπουλος καταρχην ηθελε να αγορασει ο Ιβαν το σκουληκι και για αυτο στις λεγομενες διαπραγματευσεις κολισιεργουσε για 8 μηνες. Το σκουληκι συμφωνα με την αποψη του Παπαδοπουλου ηταν πιο ελκυστικο διοτι ο διαπραγματευτης για ολα (σημα, γηπεδο, ομαδα, εμπορικοι χωροι) ειναι η super3 και οχι οπως στον ΠΑΟΚ τρεις φορείς  και βάλε. Αρα θα τα αγοραζε συμφωνα με τον Παπαδοπουλο πακετο οπως ο Ιβαν τα θελει (ειναι και συνιθησμενος απο Ρωσία οπου αυτος που εχει λεφτα δεν χαμπαριαζει απο νομους και τετοιες μαλακιες και αγοραζει τα παντα και τους παντες ). Ο Ιβαν απο ΠΑΟΚ δεν χαμπαριαζε τιποτα καθοτι ομογενης στου διαλου την μανα. Οποτε το σεναριο σκουληκι ηταν ισχυρο για ενα διαστημα στο οποιο ο Παπαδοπουλος "διαπραγματευοτανε" με τον ΠΑΟΚ. Αυτα αλλαξανε ολα οταν ηρθε εδω πλεον και εμαθε απο πρωτο χερι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι λαοφιλής. και γλυκαθηκε.  Επειδη δε μενει και στην αθήνα και οι αθηναιοι για την βορεια Ελλαδα γνωριζουν οτι υπαρχει μια ομαδα γλυκαθηκε παραπανω (Τα λογια του θειου Κοκκαλη ηταν οτι στην Ελλαδα τα λεφτα σου μπορεις να τα παρεις πισω απο 4 ομαδες). Το οτι προς το παρον την εκανε δεν σημαινει οτι δεν θα επανελθει αν ο γουμενος στην αθήνα δεν πουλησει.Το σεναριο λοιπον να ξαναεμφανιστει λιαν συντομως δεν αποκλειεται. Αυτα με πασα βεβαια επιφυλαξη και παντα με αφθονη καχυποψια (απο εμενα οχι για τον φιλο μου αλλα για ολα και ολους τους υπολοιπους που εμπλεκοντε σε αυτην την ιστορια)

Babi mou auto edo opos oloi gnorizoume einai mia mpriza. i opoia mpainei kai bgainei sto reuma. kai opos katalabaineis, me auta pou ginontai, distixos emeis eimaste to kalodio stin ipothesi. Olo mprizonomaste kai meta bgainoume apo auti kai pote tha kapsoume ta trofodotika mas de ksero.

Makari auto to senario na ginei giati mas blepo na mas stelnei sto DIAOLO o AGGELOpoulos

Offline babis36

• Αλλαγή
Blue eyes  μια και ειπες για δημοσιογραφους και πηγές ακου και το τελευταιο: Το τελευταιο λοιπον που ακουσα απο φιλο μου δημοσιογραφο (παιδι σοβαρο σε καλη εφημεριδα και παιδικος μου φιλος) το οποιο ειναι εκτιμηση του και οχι τεκμηριωμενα γεγονοτα για δημοσιευση  οπως μου ειπε  ειναι το εξης : Ο Παπαδοπουλος καταρχην ηθελε να αγορασει ο Ιβαν το σκουληκι και για αυτο στις λεγομενες διαπραγματευσεις κολισιεργουσε για 8 μηνες. Το σκουληκι συμφωνα με την αποψη του Παπαδοπουλου ηταν πιο ελκυστικο διοτι ο διαπραγματευτης για ολα (σημα, γηπεδο, ομαδα, εμπορικοι χωροι) ειναι η super3 και οχι οπως στον ΠΑΟΚ τρεις φορείς  και βάλε. Αρα θα τα αγοραζε συμφωνα με τον Παπαδοπουλο πακετο οπως ο Ιβαν τα θελει (ειναι και συνιθησμενος απο Ρωσία οπου αυτος που εχει λεφτα δεν χαμπαριαζει απο νομους και τετοιες μαλακιες και αγοραζει τα παντα και τους παντες ). Ο Ιβαν απο ΠΑΟΚ δεν χαμπαριαζε τιποτα καθοτι ομογενης στου διαλου την μανα. Οποτε το σεναριο σκουληκι ηταν ισχυρο για ενα διαστημα στο οποιο ο Παπαδοπουλος "διαπραγματευοτανε" με τον ΠΑΟΚ. Αυτα αλλαξανε ολα οταν ηρθε εδω πλεον και εμαθε απο πρωτο χερι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι λαοφιλής. και γλυκαθηκε.  Επειδη δε μενει και στην αθήνα και οι αθηναιοι για την βορεια Ελλαδα γνωριζουν οτι υπαρχει μια ομαδα γλυκαθηκε παραπανω (Τα λογια του θειου Κοκκαλη ηταν οτι στην Ελλαδα τα λεφτα σου μπορεις να τα παρεις πισω απο 4 ομαδες). Το οτι προς το παρον την εκανε δεν σημαινει οτι δεν θα επανελθει αν ο γουμενος στην αθήνα δεν πουλησει.Το σεναριο λοιπον να ξαναεμφανιστει λιαν συντομως δεν αποκλειεται. Αυτα με πασα βεβαια επιφυλαξη και παντα με αφθονη καχυποψια (απο εμενα οχι για τον φιλο μου αλλα για ολα και ολους τους υπολοιπους που εμπλεκοντε σε αυτην την ιστορια)

Babi mou auto edo opos oloi gnorizoume einai mia mpriza. i opoia mpainei kai bgainei sto reuma. kai opos katalabaineis, me auta pou ginontai, distixos emeis eimaste to kalodio stin ipothesi. Olo mprizonomaste kai meta bgainoume apo auti kai pote tha kapsoume ta trofodotika mas de ksero.

Makari auto to senario na ginei giati mas blepo na mas stelnei sto DIAOLO o AGGELOpoulos

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :05a: :05a: :05a:

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ολα καταγραφονται και στο τελος θα δουμε τι ψαρια πιανει και ο παιδικος σου φιλος...

ΥΓ εμενα γιατι ολοι οι παιδικοι μου φιλοι εχουν γινει ρεμαλια..και κανεις τους δημοσιογραφος, πολιτικος, παραγοντας, προπονητης να εχω και εγω καμια πηγη να γραφω ρε γμτ;

den_pame_kala

• Guest
ε ρε πουστη μου ακομη τιποτα τα νευρα μου
απο δευτερα σε πεμπτη απο πεμπτη σε δευτερα απο δευτερα σε πεμπτη-παρασκευη-σαββατοκυριακο-κτλ στο τελοσ θα φτασουμε 15αυγουστο.
δεν ειναι και κανενασ καρρασ τερζησ εστω μακροπουλοσ να παμε να ξεσπασουμε τον πονο μασ. ενασ τερλεγκασ μασ εμεινε αλλα παλι δεν λεει...

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ

kalamata4

• Guest
ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΪΤ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΄΄ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΗ΄΄ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΣΤΗΝ ΕΤ3 Ο ΜΙΝΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ο ΜΕΤΡΟΛΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΄΄ΠΩΛΗΣΗ΄΄ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΪΔΕΥΟΥΝ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ!
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ.

Offline babis36

• Αλλαγή
edit by chris=yparxei sto forum kathgoria 'mesa mazikhs enhmeroshs' edo kai kati xronia.kai yparxoun kai ta antoistixa topic gia sxoliasmo site-efhmeridon ekei.

Περισσοτερο αναφερομαι στους administrator. Ολες αυτες τις μαλακιες που εχουν γραφει σε ολα τα site αυτον τον καιρο θα υπαρχει κανενας τροπος να τα συλλεξουμε. Ειναι πραγματικα πλεον απιστευτα διασκεδαστικα. Σαν και το παρακατω:

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=58915 :lol: :cwm12:

Ειναι απιστευτες ρομπες διοτι στο κατω κατω της γραφης εμεις γραφουμε σε ενα forum και λεμε οτι ακουμε ή οτι πιστευουμε και τελος. Αυτοι ειναι το επαγγελμα τους και εχουν χασει καθε ελεγχο. Σκεφτητε ο καθενας να εκανε το επαγγελμα του με τον αντιστοιχο επαγγελματισμο ποσο καιρο θα σας κρατουσαν στην δουλεια σας.
« Last Edit: May 26, 2006, 09:46:49 by chris »